Main Content:

Pagini: 1 ... 4459 4460 [4461] 4462 4463 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66900 : Septembrie 01, 2019, 16:14:24 »Expozitie dedicata desecretizarii de la Moscova
www.youtube.com/watch?v=oIdZQRLUOgg


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66901 : Septembrie 02, 2019, 10:47:42 »

Despre ceea ce tac in mod vinovat autoritatile de la Bucuresti si Chisinau - prestatia presedintelui Johannis in timpul recentei vizite in SUA fiind exemplul cel mai elocvent din acest punct de vedere -, reaminteste deschis si argumentat, in scris si in mod public coordonatorul Comitetului Romano-American pentru Basarabia intr-o scrisoare adresata alesului de la Casa Alba. Va prezint documentul domnului Nicholas Dima (Comitetul Romano-American pentru Basarabia) adresat presedintelui Donald Trump.


Domnule Presedinte,
Va scriem cu simtul raspunderii in calitate de cetateni Americani de origine Romana. Va felicitam pentru ca depuneti eforturi sa faceti America din nou mareata (mare si puternica). Suntem recunascatori pentru ca i-ati sugerat presedintelui Klaus Iohannis, pe care l-ati primit luna aceasta la Casa Alba, sa faca si el din nou Romania mareata.
Romania este in prezent un aliat de incredere al Americii si reprezinta un important pivot al Statelor Unite in estul Europei. In ultimii ani, militarii romani au luptat si s-au sacrificat alaturi de cei Americani in Orientul Mijlociu. In plus, Romania si Polonia au cultivat relatii stranse cu Washingtonul si au salutat infiintarea de baze militare Americane pe teritoriile lor. Acest lucru a declansat reactii violente din partea Rusiei care a amenintat cu consecinte devastatoare. Guvernul roman nu a cedat in fata amenintarilor Moscovei, dar daca dorim sa facem Romania din nou puternica ea trebue sa-si recupereze teritoriile din est anexate de fosta Uniune Sovietica. In aceasta privinta, Romania are nevoie de sprijinul Americii; de sprijinul dvs. Va prezentam in continuare aceasta problema:
Romania, Basarabia si Republica Moldova
In timp ce majoritatea Romanilor saluta cooperarea cu Statele Unite, exista insa si unele probleme delicate care trebue abordate in vederea adancirii prieteniei Romano-Americane. O asemenea problema o constitue teritoriul romanesc dintre Prut si Nistru.
Teritoriul dintre Prut si Nistru a facut parte din natiunea romana din timpuri stravechi. In cursul istoriei insa, Bucovina si Basarabia au fost anexate insa de Austria si respectiv de Rusia. La sfarsitul primului razboi mondial cele doua provincii s-au reunit cu Romania. In timp ce Austria a renuntat la orice pretentii asupra Bucovinei, nou- infiintata URSS a urmarit incontinuu sa reanexeze Basarabia. Astfel, la un an dupa incheierea pactului Ribbentrop-Molotov in august 1939, trupele Sovietice au invadat Romania si au ocupat nu numai Basarabia, dar si nordul Bucovinei. Si pentru a complica situatia, autoritatile Sovietice au reimpartit teritoriile ocupate si au creiat Republica Sovietica Moldova pe aproximativ doua treimi din treritoriul vechii Basarabii.
Trebue mentionat ca in 1944 diplomatul American Malborne Graham a publicat un articol intitulat “Statutul legal al Bucovinei si Basarabiei.” (American Journal of International Law, October 1944). Autorul a precizat ca acest teritoriu reprezinta”cea mai critica problema teritoriala lasata actualei generatii din vechea chestiune a Estului.” Situatia a ramas nesolutionata pana in ziua de azi.
In 1989, dupa dezmembrarea Uniunii Sovietice, Moldova si-a declarat independenta in speranta reunirii cu Romania. Moscova post-Sovietica a recurs insa la toate mijloacele posibile pentru a mentine noua republica sub controlul ei. O parte din aceste evenimente istorice sunt explicate in Rezolutia Senatului SUA 148 din 26 iunie 1991. Iata cateva extrase:
... Exprimam starea de spirit a Senatului American: Statele Unite sprijina dreptul la auto-determinare al populatiei din Republica Moldova si Bucovina de Nord... In sensul deciziei Senatului, se cere Guvernului Statelor Unite: (1) sa sprijine dreptul la auto-determinare al populatiei Moldovei si Bucovinei de Nord si sa emita o declaratie in acest sens; (2) Sa sprijine viitoarele eforturi ale guvernului Moldovei menite sa negocieze pasnic reunificarea Moldovei si Bucovinei cu Romania, asa cum s-a stabilit prin Tratatul de Pace de la Paris in 1920, conform legilor inernationale, si in conformitate cu Principiul 1 al Acordurilor Finale de la Helsinki.
Domnule Presedinte, aceasta importanta problema teritoriala romaneasca a fost ignorata de administratiile Americame precedente, dar speram ca administratia dvs. o va aborda in mod onest si direct. Noi dorim sa va asiguram ca o Romania intregita va fi un factor de stabilitate marita in Europa de Est si un prieten si mai bun al Americii. Apelam la dvs. in convingerea ca veti acorda toata atentia ideii reunificarii Romaniei.
Cu deosebit respect

Nicholas Dima, Coordonator. Comitetul Romano-American pentru Basarabia; Justin Liuba, Fundatia Iuliu Maniu; Anca Popa, Societatea Avram Iancu.
« Ultima modificare: Septembrie 02, 2019, 12:56:15 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66902 : Septembrie 02, 2019, 13:18:26 »


Doua noi comunicate pe site-ul guvernului.


www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=1313
Luni, 2 septembrie 2019

Având în vedere adresa Consiliului Studierii Arhivelor Securității înregistrată la instituția noastră sub nr.18/8447/31.10.2018  am solicitat
CPRD în baza art.8 din Legea 341/2004 cu modificările și completările ulterioare retragerea avizului acordat persoanelor din anexa
www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=1312
Luni, 2 septembrie 2019

Adresă de revenire actualizare nivel indemnizații stabilite în baza Legii 341/2004, cu modificările și completările ulterioare a Recunoștinței pentru victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brasov din 15 Noiembrie 1987 si pentru revolta muncitorească anticomunistă din Valea Jiului - Lupeni - august 1977.Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66903 : Septembrie 02, 2019, 22:35:33 »Avem un revolutionar in greva foamei in Bucuresti, in fata Guvernului Romaniei.

Asa cum am precizat si pe reteaua Facebook, nu cred ca revolutionarul aflat in greva foamei la sediul Guvernului procedeaza bine si am explicat si de ce - in Romania, de la cunoscuta greva de 110 zile, aceasta forma de protest extrem s-a demonetizat. Mai pe intelesul tuturor, nu mai baga nimeni in seama asemenea proteste, mai ales daca sunt facute de revolutionari. Este costul pe care il platim pentru ca ne-am dat (nu noi, dar asa se stie) in spectacol aiurea si dincolo de orice limite suportabile. Am rugat pe cineva sa se intereseze personal ce se intampla cu grevistul, mai ales ca aproape toti revolutionarii care se solidarizeaza cu protestul sau o fac doar declarativ, pe Facebook, adica bifeaza ceva fara consecinte, care pe el nu-l ajuta cu nimic.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66904 : Septembrie 02, 2019, 23:09:17 »Din discutiile avute cu el si cu alti cativa, a aflat ca se considera parasit, fara suport real al protestului sau din partea revolutionarilor - indiferent de categorie, el fiind ranit si retinut -, dar ca au existat unele exceptii care pot fi catalogate a fi colegiale si oficiale. Primele le-au constituit cei cativa revolutionari care si-au facut timp zilele acestea sa treaca pe la el, sa afle cum se simte. Apoi sunt cele ale reprezentantilor Secretariatului de Stat. In mod ciudat, de cele de-al doilea fel nu se vorbeste, desi ar putea fi cele mai importante pentru rezolvarea situatiei. Astfel, dl secretar de stat Laurentiu Coca a fost la el inca din prima seara a protestului, insotit de directorul de cabinet, dna Carmen Ilie, doi dintre inspectori si un consilier. Apoi au mai trecut pe la el si domnii Balint Petrica, consilierul onorific Stelian Poderescu si altii. Secretarul de stat a informat Guvernul (la SGG, s-a vorbit cu dl Toni Grebla) si la MAN, grevistul foamei fiind ranit atat la Revolutie, cat si in misiune in Afganistan.
Daca se va misca aparatul birocratic, sau nu, n-am de unde sa stiu. Dar, cu problemele de sanatate pe care le are, omul este in iminent pericol. De aceea va rog pe toti cei care puteti sa-l ajutati s-o faceti. Si sa informati totodata revolutionarii despre situatia protestului si a sanatatii protestatarului.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66905 : Septembrie 03, 2019, 11:01:58 »
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66906 : Septembrie 03, 2019, 12:55:39 »


www.sspr.gov.ro/docs/comunicate/1314_comunicat.pdf
Marti, 3 septembrie 2019


Comunicat
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66907 : Septembrie 04, 2019, 13:27:57 »

Pînă la urmă ce va fi oare la întâlnirea de la Alba Iulia, ce se va întîmpla? Am citit pe grupul REVOLUȚIONARII ROMANIEI DECEMBRIE 1989,
https://www.facebook.com/groups/free2carmen/?multi_permalinks=2479782715586807&notif_id=1567594202024758&notif_t=group_activity
Ioan Badisor Iniţiator de conversaţii · 30 minute
Tuturor ASOCIATIILOR DIN TARA CELOR CARE VIN LA ALBA PE DATA DE 14 SEPTEMBRIE !!VA CER IMPETUOS,VREAU SA VIN LA ALBA SA VA PREZINT CINE E ACEST FALS REVOLUTIONAR DIN SIBIU,FESAN...VREAU SA MI SA PERMITA SA IAU CUVANTU....ASTEPT RASPUNS...TIGLA CE O PORT E CRUCEA LU AVRAM IANCU DE LA BLAJ...VREAU DREPTATE SI ADEVAR,JOS ESCROCII..


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66908 : Septembrie 05, 2019, 21:38:40 »Azi a avut loc o provocare nu numai impotriva domnului Marian Dedu, revolutionar ranit si retinut in decembrie 1989,
ci si impotriva tuturor revolutionarilor care s-au afirmat acum 30 de ani, când a fost inlaturat comunismul in Europa.

Nu mai sunt acceptati decat ”revolutionarii” #rezist
www.youtube.com/watch?v=fqqNaXT7vCM
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66909 : Septembrie 05, 2019, 22:11:24 »

Daca m dormiti mult in front in Ro, iar o sa va faca secu alegerile. Ca pana acum dealtfel, doar stiti.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66910 : Septembrie 05, 2019, 23:12:04 »

Secureala la greu in Ro. Atat pe www, cat si la tv, chiar acum pe A3!SENZAȚIONAL!
George Maior, fostul Director al SRI si adjunctul său, generalul Florian Coldea, au turnat-o pe Laura Codruța Kovesi la Sectia Specială de Investigare a Magistraților! Kovesi va fi trimisă in judecată pentru mărturie mincinoasa, luare de mită si abuz in serviciu, in dosarul Nicole Popa.
În sfârșit urmează să se facă dreptate! Iar Traian Basescu-Petrov începe sa aibă coșmaruri!


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66911 : Septembrie 07, 2019, 09:17:59 »

Alex Oprea, astazi, in Grupul de monitorizare a SSMRLIC89, despre întâlnirea preconizata a avea loc la Alba Iulia.
www.facebook.com/groups/129129121186760/?notif_id=1567838733005644&notif_t=group_reported_content_confirmation
Alex Oprea Aseara am avut o discutie cu nea Mihai Babitchi. Spunea ca asociatia mea nu e invitata, si ca nici eu. A parut iritat fiindca am incercat sa ii sugerez ca exista asociatii care ar dori sa vada proiectul de statut inaintea sedintei de la Prefectura, pentru ca la sedinta sa fie pregatite cu eventualele modificari, pentru a nu se pierde timpul in sedinta. Asta pt ca daca la sedinta ni se va prezenta statutul si unii vom dori modificari fața de proiect, s-ar mai pierde inca o perioada pina se va reface acel statut cu eventualele modificari. Deci de azi incolo de la mine nu va mai primi nimeni sugestii. In plus Babitchi mi-a spus ca toti cei prezenti il vor dori pe dinsul presedinte al Uniunii, iar eu l-am anuntat ca si eu voi candida la presedinta Uniunii. Dupa care mi-a spus ca deocamdata Fratia nu e invitata, si ca acolo vor avea cuvintul doar presedintii. Asa a fost mereu, de 30 de ani doar presedintii au vorbit si astfel miscarea evolutionara a ajuns in situatia in care e azi. Vocea rvolutionaului simplu a fost mereu sufocata, mereu i s-a pus pumnul n gura de catre presedintii in majoritate corupti, implicati in matrapazlicuri, afiliati politic si imbogatiti fara munca. Mai mult domnia sa mi-a spus ca primes mereu telefoane din tara ca eu sa nu particip la Prefectura. Deasemenea mi-a reprosat ca de ce am sugerat ca sa mergem la ambele intilniri. intr-o postare. Eu credeam ca ne unim, nu ca adincim sepratismele. Pe de alta parte, la discuia telefonica a participat o intreaga ascioatie din Tansilvania, care a decis sa fie solidara cu mine, în demersurile pe care le voi face pt unire. Tin sa mentionez ca eu voi merge si la Casa de Cultura si la prefectura, fiindca daca vrem unire ne unim, daca nu vrem unire, atunci ne separam. Bineinteles cu asumarea de catre fiecare a rolului real pe care l-a avut atunic in 1989.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66912 : Septembrie 08, 2019, 23:49:21 »

S-a defectat chichireaza ininte de a incepe sa se invarta.
 
   Fratia Bucurestenilor Decembrie 1989
https://www.facebook.com/groups/bucurestenilor/?multi_permalinks=2356383244575162%2C2356297294583757&notif_id=1567954051261083&notif_t=group_activity
   COMUNICAT
In urma discutiilor purtate in cadrul asociatiei ,s- a stabilit ca nu va participa la nici o adunare de la Alba Iulia deoarece nu am putut discuta  pe baza unui proiect ( program) si nu cunostem amanunte .
Dorim succes participantilor si speram sa se faca public  proiectul de unuire. iar pe viitor sa se lucreze transparent pentru a se putea optine si acordul membrilor asociatiei.
presedinte afbd89
Toader Ciobotaru
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66913 : Septembrie 09, 2019, 00:14:35 »

Luluto... Luluto... Luluto...!

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66914 : Septembrie 10, 2019, 20:54:04 »Azi a avut loc o provocare nu numai impotriva domnului Marian Dedu, revolutionar ranit si retinut in decembrie 1989,
ci si impotriva tuturor revolutionarilor care s-au afirmat acum 30 de ani, când a fost inlaturat comunismul in Europa.

Nu mai sunt acceptati decat ”revolutionarii” #rezist
www.youtube.com/watch?v=fqqNaXT7vCM

Citesc si aflu cu uimire si intristare tot felul „
Memorat
Pagini: 1 ... 4459 4460 [4461] 4462 4463 ... 4573
Schimbă forumul: