Am fost naiv...
...să cred în unirea revolutionarilor. Am lansat mesaje înaintea întâlnirilor de la Alba cum că unirea se poate face doar prin asumarea de către fiecare a propriilor fapte. Nimeni , sau aproape nimeni nu e dispus să mai stea ”de vorbă” cu propria conștiință. De ce?! Poate fiindcă s-a alterat de atita minciună repetată din gură, de spraconștient. S-a dus această ”gălăgie” până la nivel de subconștient, un fel de picătură chinezească venită dintr-un soi de instinct nici măcar animalic. Pentru că animalul muncește ca să-și procure hrana, e neavând arma speculațiilor mincinoase. Animalul nu poate minți sau nu se poate autominți. Atât de mult s-au autoîmpăunat unii cu faptele lor din Revoluția văzută la televizor din orașele în care eroismul consta in trântirea de caldarâm a tabloului lui Ceaușescu, cu ocazia beției de Crăciun, încât azi, la vârsta apropiată a unei senilități înlocuitoare de serenitate, chiar și ”plăsmuitorii” au ajuns să-și creada minciunile. Adică atunci când creezi o minciună,conștient fiind de acest lucru, o repeți pe unde apuci ca să îți faci rost de un certificat purtător de drepturi, te trezești că după câțiva ani o iei de bună, de reală. Ce degradare psihică mai mare poți cunoaște decât această schizoidie paranoidă? Sigur, azi dacă stai de vorbă cu acești ”plămăditori” ajungi ca tu, cel care ai luptat pe bune , ai simtit glontele suierându-ți pe la urechi, poate luând cu el și o bucată din tine, să te rușinezi a mai povesti faptele proprii. Fiindcă poveștile ”sf” din Gura Humorului, Botoșani, Vaslui, Rm. Vâlcea, Câmpulung Moldovenesc par a le umbri pe cele din Bucuresti, Sibiu, Timișoara, Lugoj, Cluj, Arad, Cugir, Tg Mureș. Adevărul celor din urmă nu prea e mișto, și unui popor schizoid îi plac minciunile frumoase. Asta rezultă și din votul zonal, la aproape 30 de ani. Unde a fost Revoluție pe bune, cu eroi pe bune, PSD nu a câștigat niciodată. Unde s-a spus că ar fi fot Revoluție, PSD a câștigat mereu. Adică tot PCR.
Deci nu merge cu unirea visată de unii ca să-și blindeze faptele imaginare și revoluțiile imaginare. ASUMAREA mult trâmbițată de dobitoci ca mine nu se va intâmpla niciodată. Fiindcă ea ține de conștiință de regulă, dar acum, cind vă scriu, ea deja ține și de libertatea fiecăruia în sens penal ... Deci...ghinion cum ar spune Johannis.
Stai ... linistit !?
"Sunt prin preajma !!!"
Sunt EU!, ''Lugojanca'', cu ... "incarcatul cazier" ...