Mai tomberonezule , viteza si neatentia ! Mi-au confirmat PRIN parerea lor ! Am mincat in graba cuvintul PRIN.Se mai intimpla mai prostovane , dar astea sint greseli inerente si lipsei de rabdare sa verific inainte de a da '' Trimite sau Mesaj '' ca nu mai am radare cu atitia imbecili ingalati ca tine care sint si ingimfati in prostia lor si ticalosi prin manipularea care o fac.Dar de la un retardat ca tine nu m-astept sa pricepi ceva ! Vorba reclamei cu lactate : '' Prea prost , prea ca la tara ! ''.Am mai intilnit membrii ai forumului de rea-credinta, fanatici ai PSD-ului care probabil i-au facut oameni , ca singuri , pe cont propriu erau nimeni in drum , muritori de foame sau vai de ei , dar dobitoci patentati ca tine si de o prostie agersiva de caratori de span prin uzinele regimului comunist ,veninosi si nemernici , chiar nu mi-a fost dat intilnesc !
Zici asa: "ca nu mai am radare cu atitia imbecili ingalati ca tine care sint si ingimfati in prostia lor si ticalosi prin manipularea care o fac". Da' cum se face ca in majoritatea disc. (inclusiv pe Fb.)cu oricine...esti contrazis (cu argumente) si dezavuat, DE TOTI !? !? !?