Main Content:

Pagini: 1 ... 4534 4535 [4536] 4537 4538 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68025 : Iulie 29, 2020, 20:46:02 »


www.justitiarul.ro/cand-botnita-si-manipularea-tampeste-turma/?fbclid=IwAR3-Ap4-ZRZtVIXJrCFYTITq1GH0KII53N8oQ_v9A-PQMWPrfcvxuYPEtG0
Miercuri, 29 iulie 2020

Când botnița și manipularea tâmpesc turma…Habotnițarii țipă că de vină pentru falsa pandemie sunt cei care nu respectă regulile. Pentru că așa li s-a spus. Și pentru că prostia lor e de-a dreptul incredibilă.
Băi, oilor cretine, când Orban și adjuncta lui, Raluca Turcan, ne-au spus că vom fi în stare de alertă până la apariția unui vaccin împotriva Covidului, adică încă unul sau doi ani, voi ce ați înțeles? Că dacă ar respecta toți regulile ar dispărea virusul? Nu, idioților! Ni s-a spus foarte clar că vor rămâne restricțiile până la apariția vaccinului, indiferent de ce facem noi.
Când ni se vorbea din toate părțile despre „noua normalitate”, voi ce ați înțeles? Că vom reveni la normal dacă ar respecta regulile și „negaționiștii”? Nu, dobitocilor! Ni s-a spus foarte clar că nu vom reveni niciodată la viețile dinainte. Vom trăi mereu cu botnițe, distanțări sociale și celelalte restricții, indiferent dacă respectăm sau nu regulile dictatoriale.
Acum apar tot felul de experți care ne spun că virusul nu va dispărea niciodată și că va trebui să ne vaccinăm regulat, la nesfârșit. Adică va trebui să trăim pentru totdeauna nu doar cu restricțiile, ci și cu vaccinări constante. Ce înțelegeți voi din asta, prostălăilor? Că virusul va dispărea dacă vor respecta toți regulile? Nu, covidioților! Ni se spune foarte clar că, indiferent ce am face, virusul și restricțiile vor rămâne pentru totdeauna. Pe lângă vaccinările forțate. Când toate marile puteri ale lumii se bat pentru a fi primele care descoperă vaccinul anti-Covid și când ni se spune că va trebui să fie vaccinată întreaga populație a planetei (mai mult ca sigur obligatoriu), voi înțelegeți că de vină sunt cei care nu respectă regulile? Nu, tălâmbilor! Indiferent ce facem noi, vom trăi mereu cu restricții și vom fi vaccinați forțat de câteva ori pe an.
Știți câți sunt cei care nu respectă regulile, pe care îi înjurați? Ministrul Vela a spus că sunt puțini, însă premierul Orban a fost mai concret: 2% dintre români. 2%!!! Voi credeți că virusul se răspândește atât de mult pentru că 2% nu poartă botniță? Vă e chiar atât de greu să înțelegeți că a crescut numărul testelor, de la 2000 la 20.000, și e logic să apară mai multe cazuri? E chiar atât de greu să înțelegeți că procentul infectaților a scăzut de la 18% în martie la 4% acum? Cât de proști puteți fi?
Voi sunteți de vină pentru ceea ce trăim. Dacă ați face un efort minim de gândire măcar cât să vă puneți întrebările de mai sus, poate ați înțelege că nu semenii voștri vă sunt dușmani, ci cei care ne conduc. Iar ei nu ar reuși să ne transforme în sclavi. Însă o fac, pentru că voi cereți asta. Pentru că vă urâți semenii. Pentru că vă rugați să moară și capra vecinului. Pentru că vă fute mai mult grija altora decât propriii voștri parteneri. Pentru că vă alimentați cu ura pe care o simțiți pentru ceilalți. Pentru că vă pasă doar de voi. Pentru că abia așteptați să vedeți un punct slab al celor din jur, pentru a-l ataca. Pentru că râd și străinii de noi toți când văd cum vă luptați între voi. Pentru că nu sunteți urmași ai dacilor liberi, deoarece din lupi nu pot apărea oi. Și pentru că cel mai mare dușman al țării și al poporului român sunteți chiar voi. „Divide et impera” va funcționa atât timp cât voi existați. Adică mereu. Din păcate pentru puținii oameni normali care au supraviețuit.
Constantin Paspaler

« Ultima modificare: Iulie 29, 2020, 23:26:36 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68026 : Iulie 29, 2020, 22:58:22 »

Nu, nu este vorba de teoria conspiratiei, ci de miscarea evenimentelor intr-o directie clar gresita in tara noastra.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68027 : Iulie 29, 2020, 23:01:17 »                  
« Ultima modificare: Iulie 29, 2020, 23:29:04 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68028 : Iulie 29, 2020, 23:48:28 »


www.cadranpolitic.ro/marcel-vela-ar-fi-fost-informator-al-securitatii-document
Vineri, 3 ianuarie 2020


Marcel Vela ar fi fost informator al Securității – Document

de Adela BOTOȘ


Ministrul de Interne Marcel Vela ar fi fost informator al fostei Securității, arată un document prezentat de Antena 3, care face înconjurul Facebook.
Fișa publicată îl prezintă pe Marcel Vela ca fiind „agent încasator”. După terminarea liceului, actualul ministru de Interne ar fi fost recrutat ca informator în 1987 (facsimil mai jos).
Potrivit documentului, Marcel Vela, „mânat de sentimente patriotice”, și-ar fi desfășurat activitatea de informator în mediul rural, ocupându-se de turiști.

Fișa care circulă online:
Marcel Vela afirma, ieri, că “SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000). Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele și în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica ,,Menținere Decizii”.

CNSAS 2001:CNSAS 2007:


Daca totul e ok (sau daca "ar fi" ok), ramane intrebarea si mirarea de unde ticurile acestea cu fisele medicale ale romanilor?

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68029 : Iulie 30, 2020, 00:31:38 »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68030 : Iulie 30, 2020, 19:35:44 »

Domnule Gheorghe Iosif, va cer public sa stergeti numele meu de la rubrica de comunicare si relatii publice pentru SSRML. Daca doriti sa pastrati aceasta sectiune asa cum am gindit-o eu, e in regula, o puteti pastra si folosi cind si cum credeti de cuviinta. Insa nu mai vreau sa apar eu ca moderator sau cu vreo alta presupusa atributie de reprezentare pentru Secretariatul de Stat. De altfel, am decis sa nu mai postez nimic pe Portalul Revolutiei. Va multumesc. Cu doriri de bine, Sorina Dascalu
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68031 : Iulie 30, 2020, 23:56:49 »

Indecisa institutie, sau schimbatoare, chiar imprevizibila. Indata ce voi avea un nou programator, o voi face, dar ce s-a intamplat?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68032 : Iulie 31, 2020, 07:50:51 »

Indecisa institutie, sau schimbatoare, chiar imprevizibila. Indata ce voi avea un nou programator, o voi face, dar ce s-a intamplat?

Multumesc pentru intelegere. Nu s-a intimplat nimic nou, doar ca vine o vreme cind omul trebuie sa inteleaga si sa accepte ca viata si lumea exista mai departe si fara el. Atit. Ginduri bune tuturor!


Memorat
 • buzoianul
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 160
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68033 : Iulie 31, 2020, 11:06:03 »

FELICITARI!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68034 : August 01, 2020, 11:16:04 »Incendiu la sediul Avocatului Poporului - www.youtube.com/watch?v=Ks55rqvTDpQ
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68035 : August 01, 2020, 14:28:44 »


--Important pentru ASOCIAȚIILE DE REVOLUȚIONARI DIN SIBIU(și din toată țara).
--Important  pentru FEDERAȚIA ORAȘELOR MARTIR.


Avem colegi REVOLUȚIONARI, care candidează la ALEGERILE LOCALE. Este indicat să sprijinim moral și mediatic pe colegii noștri revolutionari,care candidează,indiferent pe listele cărui PARTID CANDIDEAZĂ.Primul care și-a anunțat candidatura la FUNCȚIA DE PRIMAR al Comunei Șelimbăr este colegul nostru DORU ȘANDRU.Vor urma și alții.

Domnule MIHAI BABIȚCHI-PREȘEDINTE al FEDERAȚIEI ORAȘELOR MARTIR ,poate găsim împreună cu toți membrii asociați ai FEDERAȚIEI ORAȘELOR MARTIR,o formulă de a sprijini TOȚI REVOLUȚIONARII care candidează la alegeri.
Trebuie să ne implicăm.Trebuie să ajutăm.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 151
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68036 : August 01, 2020, 20:42:18 »

Incendiu la sediul Avocatului Poporului - www.youtube.com/watch?v=Ks55rqvTDpQ

„... ultima zi a lunii august 2020 ...” ? Smiley
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68037 : August 02, 2020, 09:36:31 »

Va multumesc pentru atentionare - am corectat.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68038 : August 02, 2020, 09:43:03 »

Sa ne reamintim - a plecat dintre noi in urma cu 11 ani. Dumnezeu sa-l ierte si cu dreptii sa-l numere.Florin Stuparu, cea mai strălucită minte a „Pieței Universității”, s-a stins
www.curentul.info/actualitate/florin-stuparu-cea-mai-stralucita-minte-a-pietei-universitatii-s-a-stins/?fbclid=IwAR1jkZdx0Ewb0DR08i8FK7lyU8ildMLcd9KYiVcj7omwPRdOgXnm1HVHS94
Joi, 4 august 2011

Astăzi la ora 12.30 este înmormântat Florin Stuparu, la cimitirul Străulești 2. Nu credeam vreodată că voi ajunge să scriu, tocmai eu, despre Florin, la trecut. Puțină lume i-a cunoscut numele și mai puțini probabil l-au cunoscut îndeaproape.
Deși este autorul a numeroase cărți și articole de educație creștin-ortodoxă, deși încă din facultate se distingea printr-o tăioasă inteligență și umorul ascuțit, deși cu toții, cei aflați împreună în vremea Pieței Universității, îi recunoșteam limpezimea gândirii, profunzimea judecății și acribia documentării, Florin s-a menținut mereu într-o modestie și discreție voluntară, căutându-și drumul către esență.
Și-a ales o cale de ieșire din lume, lumea plină de molozul ruinelor unei societăți românești destructurate și idiotizate de comunism. A găsit la mânăstirea Petru Vodă, din inima munților, de la Poala Ceahlăului, un petic de lumină și de curățenie, clădit de Părintele Justin Pârvu.
A murit pe drumul către mânăstirea Petru Vodă, locul unde a ales să se retragă cu mulți ani în urmă.
Ultima oară când ne-am văzut, relativ recent, intersectându-ne la un colț de stradă, mi-a dăruit un volum la care lucrase din greu, o carte minunată despre viața prigonită și totuși atât de plină de lumină a Părintelui Justin. Perfecționist ca întotdeauna, nu era încă destul de mulțumit de calitatea grafică, deși mie lucrarea mi se părea impecabilă.
Am zăbovit, în picioare, în mijlocul drumului preț de juma’ de pachet de țigări, interval în care mi-a trecut în revistă, rapid, ultimii noștri 20 de ani, de când ne cunoșteam, cu ironia sa mușcătoare și cu tristețea înțeleptului ce a albit deja observând lipsa de solidaritate și devotament pentru principii a noastră, a celor care am aprins o vâlvătaie, în Piața Universității, pentru a deveni apoi o grupare a eșecului, deoarece tot ce a rămas din generația noastră de la momentul ‘89 și ‘90 când am ieșit în stradă strigând din răsputeri „Jos comunismul!“ este doar o nesfârșită serie de înfrângeri.
În raport cu ideile, normele morale și aspirațiile cu care am plecat la drum, generația noastră, în cea mai mare parte, s-a dovedit o generație de nevolnici, incapabilă să stârpească rădăcina Răului, incapabilă de jerfă și de curajul de a pune mâna pe armă pentru a opri, fie și cu prețul vieții, lucrarea sinistră a adunăturii de nenorociți care s-au pus călăre pe grumazul poporului român. Am rămas cu scârța-pârța pe hârtie și memoria lucrului nedus până la capăt și atât.
Fondator al Mișcării Pentru România, o ultimă zvâcnire a spiritului Pieței Universității, Florin Stuparu a ales să se care de la oraș, după acest ultim eșec „de generație“, căutând limpezimea acolo unde încă mai pâlpâie o flăcăruie de spirit românesc, alături de oameni lăsați de Dumnezeu cu sfințenia sufletului, la Petru Vodă. A muncit scriind nenumărate articole și cărți de îndreptare a minților zdruncinate de „ateismul științific“, încercând să lase măcar copiilor noștri un îndreptar de folos. Astăzi, colegii mei de redacție, când au aflat că aș vrea să scriu despre Florin Stuparu-care-a-murit, una dintre cele mai strălucite minți întâlnite de mine vreodată, din generația mea, se întrebau cine a fost acest Florin Stuparu?
În memoria sa, citez doar câteva vorbe scrise de el, despre rădăcina răului și sursa prostiei care otrăvește zi de zi ființa omenească/românească.
„Ateismul străbate întreaga materie a așa-ziselor «cunoștințe» ce se vâră silnic în mințile școlarilor, de la «grădi» și până la Universitate. (Că nu e vorba de niciun fel de cunoștințe în adevăratul înțeles al cuvântului se va vedea la timpul potrivit.) Să nu vă închipuiți însă că «procesul instructiv-educativ» lasă deoparte celelalte păcate de moarte. Nicidecum! Nu scapă din vedere niciunul, le «cultivă» pe toate, ca un grădinar iscusit, ce are în serele sale și flori timpurii, și flori târzii. Dar ateismul e îngrijit cu osebită luare-aminte, pentru că Statul – a cărui instituție de căpătâi e școala – Statul deci este ateu înainte de a fi păgân, sau iubitor de argint, sau slujitor al pântecelui, sau ce mai vreți, măcar că e și toate acestea.
De aceea, școala are datoria să producă cetățeni în primul rând atei, și abia după aceea curvari, prea-curvari, îndrăciți cu pântecele, iubitori de argint, iubitori de odihnă trupească și de slavă deșartă! De fapt, ateismul hrănește toate celelalte patimi, căci, dacă nu e Dumnezeu, atunci nu e nici păcat, și omul poate să facă orice.“
Oamenii chiar fac orice și se duc dracului, asta e, pe scurt… Florin măcar s-a dus pe drumul către mânăstire, pe drumul către prietenii care au ales calea Adevărului…
Dumnezeu să-l odihnească.

George Roncea


Memorat
Pagini: 1 ... 4534 4535 [4536] 4537 4538 ... 4573
Schimbă forumul: