Main Content:

Pagini: 1 ... 4541 4542 [4543] 4544 4545 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68130 : Septembrie 19, 2020, 08:01:48 »

Referitor la virusul ucigaș,ce bîntuie omenirea este un cumul de fapte rele ale oamenilor, implicit al politicului mondial, din care NATURA își confecționează AUTOAPARAREA, contra DĂUNĂTORILOR UMANI... Ați auzit de SELECȚIE NATURALĂ...Din cauza exploatărilor necontrolate ale Planetei Pămînt, violențelor împotriva animalelor, a copiilor... A educației deficitare, a poluării mediului, a tuturor relelor și răutăților omului, Planeta care este VIE, își ia măsuri de EXINCTIE pe zone mărunte, deocamdată, Dumnezeu ne mai acordă șanse de ÎNDREPTARE... Și va lua peste maxim 5 ani, măsuri de EXTINCȚIE în MASĂ, la scară planetară... Adevărat vă spun... Fiecare să înceapă cu el, prin introspecție SPIRITUALĂ, prin FAPTE BUNE în FAȚA LUI DUMNEZEU, prin ADEVĂR, prin RECONECTARE la SFÎNTA TREIME, RECONECTARE și OCROTIRE a NATURII și a tot ce a creat DUMNEZEU ce nu le-a lăsat în grijă și de care nu am avut nici grijă și nici milă... Fiți oameni... Cinstiți, buni la suflet, ajutători, nemincinoși, adevărați... Căci DUMNEZEU ne va lua DARUL...
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68131 : Septembrie 19, 2020, 08:10:05 »

Dumnezeu ne-a lăsat Pămîntul că sa avem grijă de el și de tot ce se află pe el... Planeta Pămînt este NAVA noastră COSMICĂ. Este vie... Iar moartea nu există...
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68132 : Septembrie 19, 2020, 08:16:28 »

Referitor la articolul din ziarul ZIUA...Răzvan Savaliuc trăiește și ne poate lămurii mai bine... Nu treceți nepăsători de aceste dezvăluiri, ce pot face lumină în depistarea Revoluționarilor impostori... Posibil cei 87 să fie revoluționari remarcați, NU, RĂNIȚI... Știm cu toții că cei RĂNIȚI în REVOLUTIE, au fost ÎMPUȘCAȚI și grație DOMNULUI, au supraviețuit... Doar cu leziuni mărunte, nu poți fi declarat RANIT în REVOLUȚIE ... Medicii care au eliberat asemenea acte, ar trebuii să răspundă în fața legii, dacă mai trăiesc...Nu s-au mulțumit doar pt ei 87... Și-au făcut și neamurile, și cunoștințele lor REVOLUȚIONARI... Noi operatoarele din Palatul Telefoanelor, care am rămas sub ploaia de gloanțe, o săptămână că să salvăm Revoluția, știți bine că fără comunicare între instituțiile țării, totul se năruie...Am fost eliminate din lege după 25 de ani, ca: FĂRĂ OBIECTIV...Deci clar reavoință, nu ADEVĂR.
   SSPR-ul, să se sesizeze și să ia măsuri, căci nici acum nu este prea târziu că acești impostori să de-a înapoi ce au primit pe nedrept...

Am incercat sa-l contactez direct pe Răzvan Savaliuc. NU a raspuns!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68133 : Septembrie 21, 2020, 11:20:44 »

Un adevar dur, spus in mod relaxat de doctorul implicat cel mai ferm in lupta civica, Razvan Constantinescu:"Dragi bucureșteni, dacă nici să ne vedeți pe noi trei nu ați venit, e clar că avem nevoie de Coldea!"
« Ultima modificare: Septembrie 22, 2020, 21:11:39 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68134 : Septembrie 22, 2020, 08:28:14 »Am asteptat ca subiectul expozitiei de portrete fotografice, intitulata "Oameni. Putere. România. Revoluție.", deschisa saptamana trecuta la Bucuresti, sa fie comentat de revolutionari, dar nu s-a intamplat asa. Il aduc eu in atentia celor care ar trebui sa fie primii interesati, odata cu intrebarea daca a participat cineva la vernisaj, daca a vizitat dupa aceea cineva expozitia, daca istitutiile din aceasta sfera de interes au participat la eveniment, cum ar fi Secretariatul de stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva regimului comunist instaurat in Romania in perioada 1945-1989, in primul rand, dar si Comisia Parlamentara a Revolutionarilor din Decembrie 1989, Presedintia Romaniei etc? Cei care pot oferi mai multe informatii sunt rugati sa intervina aici, pe Forum, sau pe pagina de Facebook a Portalului - www.facebook.com/portalulrevolutieiromane.Fotograful Cornel Brad.

O prezentare pe promovare a unui eveniment anterior asemanator poate fi accesata pe YouTube:
Oameni Putere Romania Revolutie - www.youtube.com/watch?v=JetxymEUmsM.
« Ultima modificare: Septembrie 22, 2020, 21:12:50 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68135 : Septembrie 22, 2020, 12:28:06 »

Prima vernisare a expozitiei Oameni.Putere.Romania.Revolutie a avut loc in 8 ianuarie 2020 la Bruxelles. Adresa expozitiei: Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Regatul Belgiei, Boulevard du Regent 47-48, Bruxelles. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Regatul Belgiei, Ligii Studentilor Romani din Strainatate – Belgia, Igloo Media, Kodex, Galeria Galateca si Tarom. In fotografia de mai jos (de Sandra Melone) de la stanga la dreapta, Karina Mocanu, coordonator la Liga Studentilor Romani din Strainatate - Belgia, Cornel Radu-Loghin, Bianca Ficut, Ecaterina Constantinescu, sef Sectie Consulara, E.S. Andreea Pastarnac, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Romaniei in Regatul Belgiei si Cornel Brad, autorul lucrarilor expozitiei.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68136 : Septembrie 22, 2020, 20:50:45 »

Multumim pentru aceste informatii, singurele care s-au adaugat celor anterioare, caci, cu tot apelul meu lansat pe mai multe grupuri de facebook, revolutionarii nu s-au aratat interesati de subiect - in mod surprinzator as spune - si mai mult de a da niste licke-uri, n-au facut (86 impact, 15 interactiuni). Nici mass-media nu a reactionat firesc. Nu s-au realizat reportaje de la vernisaj, interviuri, inregistrari video si, cu o exceptie, fotografii. In putinele locuri in care apare stirea, informatia e una si aceeasi, "standardizata", fara elemente suplimentare, sau in minus - vedeti link-urile acestea https://accmediachannel.ro/in-arena/in-arena-oameni-putere-romania-revolutie-expozitie-de-portrete-fotografice-la-mtr si www.rfi.ro/eveniment-124966-oameniputereromaniarevolutie si decupajele atasate mai jos. In plus, se pare ca nici institutiile direct legate de tema expozitiei nu au fost invitate.
« Ultima modificare: Septembrie 22, 2020, 21:14:22 de către razvan »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68137 : Septembrie 27, 2020, 07:54:56 »

Ce s-a întîmplat? Un revoluționar m-a rugat să republic pe forum un document din 1999, dar am constatat că nu am unde.
Nu știu dacă ceilalți au observat, dar întregul portal, nu numai forumul acesta, au dispărut de pe Internet timp de două zile.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68138 : Septembrie 27, 2020, 12:59:06 »

Zi speciala - anunt special!La fel ca in taota tara, este o zi mult asteptata si de catre locuitorii municipiului, atat de cei care candideaza in alegerile locale de azi, cat si de cei care voteaza, un moment important in viata brasovenilor, prilej de care profit ca sa le multumesc consilierilor locali, care isi incheie astazi mandatele de patru ani, pentru gestul de a ne fi acordat in aceasta vara, celor care am infiintat primul Consiliu Local al Brasovului – in urma cu 30 de ani, dupa Revolutia din 1989 –, Titlul de ”Cetatean de Onoare al Municipiului Brasov”.
A fost o onoare sa fim in slujba brasovenilor intr-un moment dificil si chiar periculos al municipiului nostru, le adresez in numele fostilor consilieri locali gratitudinea noastra tuturor si succes in alegeri consilierilor care solicita un nou mandat, ca si tuturor candidatilor din aceste alegeri. Sa dea Dumnezeu sa fie o zi fasta a istoriei noastre!
In fotografie se afla, pe randul de sus, de la stanga la drepata, Alexandru Vulsan, primul viceprimar al Brasovului dupa Revolutie, George Scripcaru, actualul Primar, alaturi de Cornel Salajan, primul primar al municipiului in 1990, iar pe randul de jos sunt fostii consilieri locali din 1989-1990 Gheorghe Maftei si Victor Mungiu.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68139 : Octombrie 01, 2020, 18:41:10 »

Daniel Ghita
https://www.facebook.com/thesavagesamurai/photos/a.595220590510569/3638193742879890
10h  ·
Beizadelele securiștilor împraștie ură, minciuni și nu au fost de acord să renumere voturile!  De ce ?
1. Din 2009 iese Președinte, la comandă, PD-L Băsescu, fraudând alegerile! 2009-2014
2. Din 2014-2020 doua mandate Klaus Werner Iohannis!
Va mai amintiți de cazul Caracal ca nu voia sa -l demită pe Președintele STS ?
3. Pahontu, SPP, e născut in Câmpulung Muscel: miraculous castiga alegerile Lasconi de la USR! Pe bune ??
4. Toți președinții din 2004 au fost, in opinia mea, trădători de țară: Kovesi  a executat toată clasa politica și toți oamenii de afaceri romani, ca sa vina in România multinationalele străine. Magazinele românești au dispărut! Deci, începuse “ Statul România Colonia”
5. Nu a condus PSD 30 de ani! Aberatie! Informați-va care au fost Guvernele și Președinții din 1990-2020!
Propaganda!
6. In Timișoara, oraș revoluționar,  cică castiga USR!  La Brasov, Iași! Nu cred! S a făcut la fel: nu se urca listele in sistem la Bec: Frauda pe față! O fac din 2004!
7. De ce s a riscat viața copiilor noștri sa facem alegeri pe stare de pandemie, știind ca alegerile se vor frauda ?
8. De ce s a cheltuit 200 milione Euro pe alegeri, 400 mili Euro au cumpărat primarii PSD sa treacă la PNL! Calculați câți bani furați, aruncați pe geam afară, dar nu sunt bani de alocații și pensii?!
9. Vor sa preia puterea cu forta! Sa nu vedem cât au furat și ce au furat pe starea Pandemiei!
10. STS , BES și BEC au camere peste tot unde se țin voturile și cum nimeni nu au văzut frauda? Sa se adune din toată țara camerele de luat vederi și sa se verifice toate procesele verbale : ce este fizic și ce este urcat la BEC, prin STS!
Varianta ca era procurorul de caz, la 1 noaptea, cu un șeful de campanie și canditat, este o minciuna! El este parte din sistemul obedient. Dosar penal și ancheta! Hoții operează noaptea, când doarme populația și ceilalți candidați nu sunt acolo!
Se instalează dictatura! Votul nostru nu mai contează!
Aceata gașcă PNL - USR, au încălcat, din nou, Constituția României și este un atac  la SIGURANȚA NAȚIONALÂ A ROMÂNIEI!
Toți ARESTATI , audiați, alegerile nule, unde s a dovedit ca s a făcut frauda!
Este un atac la democrație și SUVERANITATEA STATULUI ROMÂN!
STS trebuie scos, prin lege, afara la următoarele alegeri!
Suspendați Președintele României!
Dosar penal pentru Înaltă Trădare și încălcarea Constituției a României!
https://www.facebook.com/Dosar.de.Politician/videos/265740994572627/?vh=e&extid=0
Anulate alegerile in orașele unde unde a câștigat USR, și refăcute cu alegerile parlamentare! Pana atunci sa rămână in  funcție actualii edili!
Suntem  români, nu slugi, iobagi, mai ciocoilor de la USR și PNL!
România fraudată la alegeri! UE dormi ? Nu ai iese nimeni in strada pentru justiție și dreptate?
Tupeul beizadelelor securiste este inadmisbil!
https://evz.ro/acuzatii-de-frauda-la-usr-cluj.../amp...
World, in România USR and PNL, party of  Klaus Iohannis, comited fraud election!  Comments form the World ?
Nihil Sine Deo
#europe
#EU
#ElectionFraud
#USRFraudaelectorala
#usa
#GabrielaFirea
#PNL
#BBC
#bildzeitung
#derspiegel
#CNN
#cndworld
#cnnnews
#FoxNews
#democratie
#demorgen
#LeFigaro
#Lemonade
#telegraaf
#TheGuardian
#TrattorKlausIohannis


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68140 : Octombrie 01, 2020, 18:43:29 »

Deja au început! Se grăbesc, vor să știe stămînii lor că sînt ascultători și harnici în a-i sluji.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68141 : Octombrie 01, 2020, 18:54:52 »

Mă bate gîndul și cred că voi pleca la țară duminică, pentru cîteva zile, ca să văd dacă nu-mi pot aranja o retragere în liniștea satului.
Aici nu se mai poate. Nu  suport atît de multă lașitate, prostie, goană după nimic. Poate că dincolo de București e mai normală viața.
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1958
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68142 : Octombrie 02, 2020, 19:49:06 »

Dragi TIMISORENI cum ati reusit sa va puneti un spion in fruntea orasului vati utata pe sidiu acestui om
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68143 : Octombrie 02, 2020, 20:27:15 »

Nu sibienii l-au ales...țara nu ne mai aparține de multă vreme...Este impus dinafară să poată  controla tot ce mișcă în județul  Timiș. Este bătălie  mare pe fondurile europene,iar serviciile secrete românești, susțin reprezentanții străini.Aceste servicii, subminează  de multă vreme  România. Pe CLOTILDE Armand foarte puțini  au ales-o în  sect.1... Iată că este primar. Președintele nu este român, și ce rău conduce țara. Dar oricare ar fi situația , nu mai contează...Dumnezeu are alte planuri.
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1066
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68144 : Octombrie 03, 2020, 10:06:17 »
Memorat
Pagini: 1 ... 4541 4542 [4543] 4544 4545 ... 4573
Schimbă forumul: