Main Content:

Pagini: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 4573

ANUNTURI

 • didier
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 33
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3780 : Octombrie 08, 2011, 13:59:06 »

Domnilor,
Din start va spun ca nu am nimic cu acest domn George Costin.Dar hai sa fim putin corecti:NU EL A APROBAT DOSARELE REVOLUTIONARILOR.Este posibil sa fi introdus in Comisie multe dosare false,dar,ce Dumnezeu,el le-a validat?De ce,cei care sunt in mijlocul problemelor si apropiati de Parlament,nu ne spun si cine a facut sa se realizeze aceste mismasuri?Numai de un ingur om ne luam?Hai sa-i cunoastem pe toti cei care au facut aceste mizerii.Nu doar Costin ne-a pus intr-o lumina proasta.Eu cred ca ati inteles exact ce am vrut sa spun.Oricum sunt constient ca voi fi luat la ochi ca-l apar pe Costin.Nu,apar doar dreptatea.Domnilor,spune-ti-i pe toti cei care sunt vinovati,nu doar pe unul!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3781 : Octombrie 08, 2011, 17:24:16 »

Trupul revolutionarului Nicolae Samson a fost depus la sediul Asociatiei Luptatorilor, Ranitilor si Urmasii Eroilor "Brasov Decembrie 1989", situal in Brasov, str. Gheorghe Baritiu, nr. 1, telefon si fax: 0268 410212 (aflat in centrul istoric al Brasovului, langa Piata Sfatului), unde a avut loc o slujba religioasa. Membri asociatiei il vor priveghea pana maine, la ora 1400, cand va avea loc slujba de inmormantare. De la sediul ALRUE, cortegiul funerar se va deplasa la Cimitirul Municipal, unde va avea loc inmormantarea la ora 1500.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
« Ultima modificare: Octombrie 08, 2011, 17:31:25 de către razvan »
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3782 : Octombrie 08, 2011, 19:47:36 »

In foto atasate de dl admin se poate vedea tristetea ce a cuprins conducerea aso din Bv. Sper sa nu asteptam si in acest caz 22 de ani ca sa aflam ce procurorii stiu inca de pe acum. Imi pare rau ca revolutionarul Nicolae Samson si-a sfarsit astfel viata. Dumnezeu sa il ierte.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3783 : Octombrie 08, 2011, 20:27:03 »

Oricit de mare ar fi fost supararea omului...Nu trebuia sa se sinucida...Deoarece PEDEAPSA este asa de mare incit, acolo in LOCUL UITARII, e de un miliard de ori mai rau decit aici.Doar DUMNEZEU da viata si tot EL o ia.Viata e dar DUMNEZEESC,dar e si pedeapsa caci ne-a rupt de trupul LUI.Ne-a adus aici pe Pamint cu un scop:SA LUAM EXAMENUL DE OMENIE.Fiti oameni drepti si nu faceti rau nimanui,nu luati mita,nu faceti fraude,nu inselati in casnicie.Familia e ceva sfint pt.EL. JIHADUL de care vorbesc musulmanii e lupta cu tine insuti cu pornirile si dorintele necurate ale sufletului.Fara fapte rele,doar fapte bune,caci cu ele ne vom prezenta in fata LUI DUMNEZEU,dupa viata paminteana.Fratilor,tineti minte ca va spun.NU VA SINUCIDETI orcit de mare ar fi necazul.E un pacat de neiertat in fata LUI. In 1988 pe 20 febr.am fost cu adevarat in fata LUI.Acolo am trait intens si mai real decit aici.Sunt acum un alt om,apreciez fiecare secunda a vietii,ma bucur cu toata fiinta mea de tot ce a creat DUMNEZEU.Cit mai am de trait vreau sa-i fiu pe plac DOMNULUI.M-a adus inapoi cu un scop.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3784 : Octombrie 08, 2011, 20:30:38 »

Sa ne rugam DOMNULUI pt.sufletul lui. Amin.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3785 : Octombrie 09, 2011, 00:15:01 »

In aceasta noapte, revolutionarii brasoveni sunt in priveghi la sediul asociatiei - aveti atasate doua fotografii.
« Ultima modificare: Octombrie 09, 2011, 00:48:10 de către razvan »
Memorat
 • alex s
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2276
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3786 : Octombrie 09, 2011, 02:20:59 »

Dumnezeu sa-l odihneasca si multe multumiri pentru ca a luptat impotriva comunismului .
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3787 : Octombrie 09, 2011, 10:09:13 »

In subiectul Asociaţiei Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989”, am postat mai multe fotografii din timpul priveghiului din noaptea trecuta. Adresa este www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=147.210.
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1066
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3788 : Octombrie 09, 2011, 14:15:53 »

Cred ca nu exista principiu sau dogma ce poate limita fiorul,iubirea,credinta, oamenii ce au ales sa se sinucida merita aceeasi dragoste din partea noastra ca si inainte de acest gest dramatic. Ploile mangaie la fel,atat mormintele sinucigasilor cat si pe  ale celorlalti morti, rugaciunile celor ramasi aprind lumanari in ceruri celor plecati la Domnul,sinucigasi sau nu..
Cred ca Dumnezeu ne iubeste pe toti la fel...

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.!
 
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3789 : Octombrie 09, 2011, 22:15:50 »

Nici nu se pune problema ca sinucigasii nu sunt iubiti de noi sau de EL. Dragostea LUI e asa de mare ca nu poate fi asemuita cu nimic de pe Pamint.Am simtit acea dragoste ...e ceva ce depaseste de miliarde de ori  iubirea omului.L-AM simtit cum sufera pt.fiecare dintre noi.Ne iubeste asa de mult, incit a JERTFIT pe UNICUL SAU FIU, ca noi sa fim MINTUITI.Ticalosiile noastre IL intristeaza si sufera imens...Atentie insa...prin act suicidal se intrerupe menirea pt.care acel om a fost programat...Deprogramarea are consecinte:UITARE LUI si pierderea NEMURIRII...
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3790 : Octombrie 09, 2011, 23:20:59 »

Bonsoir. Liniste mare pe forum. E vorba de reculegere dupa tragicul eveniment de la sfarsitul acestei saptamani, sau despre frica? Sau si despre una si despre alta? Liniste mare.
Imi pare rau pentru ca revolutionarul Nicolae Samson din Brasov a ales (?) sa s-si sfarseasca viata si ma deranjeaza enorm, chiar ma revolta, faptul ca procurorii, cei care n-au facut nimic pentru aflarea si prinderea asasinilor din decembrie 1989, au trecut la faza finala (in viziunea lor si a celor care-i conduc), anchetarea si arestarea revolutionarilor. Oricine e obligat sa dea seama pentru faptele sale reprobabile in fata justitiei si e drept si firesc sa fie asa, dar nu pot sa-mi reprim un sentiment de revolta spontana in fata acestui salt al procurorilor peste asasinatele din Revolutie si subita lor preocupare pentru revolutionarii (vinovati sau nu) prea guralivi si nesupusi.
Dumnezeu sa il ierte pe robul sau Nicolae.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3791 : Octombrie 10, 2011, 07:56:19 »

In sfanta zi de duminica 09 octombrie 2011 l-am condus pe ultimul drum pe revolutionarul brasovean NICOLAE SAMSON.Bunul Dumnezeu sa-l ierte!Nicolae Samson a fost prietenul revolutionarilor din tota tara si avea o relatie speciala cu multi revolutionari din Sibiu.Am participat la acest trist moment cativa Sibiu.Ne-am facut datoria fata de un camarad si nu am tinut cont de anumite animozitati care ecsista la ora actuala intre luptatorii pentru libertate din decembrie 1989.Am fost acolo pentru NICOLAE SAMSON.Am revazut unii prieteni si am ne-am facut noi prieteni.Am dat mana si cu adversari de-ai nostri precum dl Dorin Lazar Maior si dl Dorel Haraga.In acele clipe se impunea iertare si intelegere reciproca.Acum dupa ce ne-am facut datoria fata de camaradul nostru trecut in lumea celor drepti,vom fi din nou fiecare cu ce a ales.Eu am ales sa sustin si sa fiu alaturi de colegii din Blocul National Al Revolutionarilor care a avut congresul la Bucuresti in data de 03 septembrie anul curent.Am tinut se subliniez acest lucru deoarece am fost sfatuit sa me dezic de colegii si prieteni cu care am realizat congresul si noua structura organizatorica si de conducere a BNR.Nu ma dezic si chiar intaresc relatia,prietenia si colegialitatea cu toti membrii Blocului National al Revolutionarilor,si in mod special sustin categoric pe domnul Ministru Secretar De Stat GEORGE COSTIN.Ma rog pentru UNITATE INTRE REVOLUTINARI .
Dintre noii prieteni revolutionari pe care i-am facut la Brasov cu ocazia tristului eveniment numesc doar pe DEMI IOAN Presedintele Asociatiei 21 decembrie "89 Brasov,pe care l-am vazut ca pe un om hotarat ,un om care stie ce vrea si este f. apreciat ca revolutionar si ca om.Suces cu noua asociatie prietene DEMI.M-am imprietenit si cu revolutionarul BOACA SORIN care e si coleg de forum.Si pe Sorin l-am vazut ca pe un om si revolutionar care merita stima si respect.Succes si tie Sorine cu noua asociatie si in viata de zi cu zi.Mi-am facut mai multi prieteni dar am sa scurtez enumerarea lor si am sa o mai evidentiez pe noua prietena,revolutionara si ziarista MARIA PETRASCU.Stiu ca o sa-mi atrag niste dusmani pentru prietenia cu Maria,dar spun celor care ma vor ataca ca eu am vazut in Maria Petrascu un om pentru care merita sa "te certi"cu oricine.Are calitati pe care le pune in slujba idealurilor din revolutia noastra a tuturor.Succes si tie Maria in tot ce faci pentru binele comun.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3792 : Octombrie 10, 2011, 11:40:25 »

Dumnezu sa-l ierte pe Samson. Am sperat ca nimeni dupa înmormîntare sa nu faca " propaganda" de BNR si persoane! Ipocrizia nu are limite pentru unii propagandisti!
Va rog ca moartea unui om sa nu duca la dispute " politice" , mai ales ca multi din Brasov au dubii cu " sinuciderea".
Demi nu este mai revolutionar ca si Samson, amindoi fac parte din categoria adevaratilor revolutionari!
Maria in schimb ...........
Sunt 2 întrebari de pus de unde stia Demi si Maria P cu o sapatamina inaite ca vor fii descinderi la as. din Brasov, a doua în momentul cind au descins mascatii la as. au fost împreuna cu Demi( descinderile si presiunile din "ambele parti" au dus la moarte unui om, este prea mult)!
Dupa ce trec cele 40 de zile de la moartea lui Samson , putem discuta aceste " coincidentele"! Eu ma voi abtine aceasta perioada!
Farseii  sa taca! ( din ambele parti Costin si Maior)
Va rog respectati moartea lui Samson!
Inca o data DUMNEZEU sa te aibe in paza si sa-ti ierte toate pacatele ...
Memorat
 • Spartanul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 785
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3793 : Octombrie 10, 2011, 12:30:51 »

Abia acum, dupa acest mesaj, voi spune si eu in public Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe Samson. Pana in clipa asta am facut-o doar in gand si am privit.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #3794 : Octombrie 10, 2011, 13:27:54 »

Domnule, mai ales daca sunt dubii in privinta mortii lui trebuie sa dam frau liber informatiilor, barfelor (pot contine si ele un anumit fel de informatii) si supozitiilor. Cele 40 de zile se refera la altceva. Sa ne rugam pentru decedat in fiecare zi si, cei care au posibilitatea, sa nu pregete sa dea un pomelnic, sau sa aprnda macar o lumanare pentru sufletul lui. In rest, box! Mai ales daca exista suspiciuni si banuieli ca ar fi fost "sinucis". Faptul ca oamenii lui Maior au dat dovada de supercivilitate si nu s-au dat la cei din tabara adversa, plecati la Brasov sa-l conduca pe ultimul drum pe Nicolae Samson, sau doar sa sondeze opiniile participntilor, e deja un mare plus marcat de acestia. In schimb si prin contrast, m-a surprins tupeul adeptilor lui Costin. Chiar daca Nicolae Samson avea motive "intemeiate" sa se sinucida (in fata Domnului nu exista asemenea motive, ma refer la scara umana), daca ai incercat sa-i scindezi asociatia, daca l-ai acuzat si daca i-ai trimis mascatii la usa, nu te duci sa te afisezi ipocrit la inmormantarea lui, ca si cand nici usturoi n-ai mancat si nici gura nu-ti pute. Sper sa nu va supere aceasta opinie.
Memorat
Pagini: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 4573
Schimbă forumul: