Main Content:

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 568

sa mai ridem nitel...

Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #45 : Octombrie 05, 2011, 08:34:06 »

 
 " banc de actualitate: Cheesy
  Ion si Maria se cearta in draci:
- Marie, asa nu se mai poate, ajunge, hai sa divortam!
- Nu, Ioane! Vaduva m-ai luat, vaduva sa ma lasi! "
 
 

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #47 : Octombrie 06, 2011, 14:04:09 »

Am pus-o! Desi face parte din propagnda piratului, caricatura pe care am atasat-o e reusita.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #49 : Octombrie 07, 2011, 19:41:35 »

Florine, esti un jeg uman. Dupa ce ai citit stirea despre moartea surprinzatoare si tragica a vicelui de la Brasov, tu vrei "sa mai si radem nitel"? Te bucuri scorpie? Ma securistule, ai merita exe pe loc. Pleaca de pe forumul acesta ca esti dusmanul nostru, cel m scarbos dusman al nostru! Fugi!
Memorat
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #50 : Octombrie 07, 2011, 23:51:58 »


 Mai Gibonule te bag in aia ! Postarea era cu 12 ore inainte ! Tu in tartacuta aia de cimpanzeu prost in draci crezi ca-mi mai ardea de umor! Esti o secatura ordinara! De azi mai manipulatorule te veghez ! Bai scursura ! Huh
Memorat
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #51 : Octombrie 08, 2011, 00:13:49 »


 MAi maimutoiule ai depasit orice limita! Sint cu ochii pe tine ca pe butelie mai derbedeule!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #52 : Octombrie 08, 2011, 00:22:06 »

Ai dreptate. Eram impartit intre prea multe activit si am facut o confuzie. Imi cer scz. Daca adminul ne baga in seama, cer stergerea acelei postari. E ok asa?
Memorat
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #53 : Octombrie 10, 2011, 18:06:16 »

http://www.dcnews.ro/2011/10/e-oficial-optimistii-sunt-nebuni-cum-au-accelerat-criza-financiara/
Cercetătorii de la University College din Londra, au făcut un studiu prin care au dorit să înţeleagă de ce optimiştii se încăpăţânează să ţină cont doar de informaţiile care vin în sprijinul punctului lor de vedere.

Persoanele optimiste evită mai bine angoasele şi stresul, însă prezintă probabilităţi mari de a nu recunoaşte riscurile impuse de un anumit lucru şi de a acţiona în consecinţă, acest fenomen fiind rezultatul unei disfuncţii a lobilor frontali ai creierului, potrivit unui studiu citat de realitatea.net.

Cercetătorii de la University College din Londra, autorii acestui studiu, preluat de AFP, au dorit să înţeleagă de ce optimiştii se încăpăţânează să ţină cont doar de informaţiile care vin în sprijinul punctului lor de vedere.

În acest sens, ei au ales 19 voluntari pentru un experiment în timpul căruia acestora le-a fost evaluată activitatea creierului, cu ajutorul imagisticii prin rezonanţă magnetică funcţională.

Astfel, voluntarilor li s-a cerut să estimeze probabilitatea ca o serie întreagă de evenimente - de la neplăcute la catastrofale - să li se întâmple chiar lor: furt de maşină, concediere, diagnosticare cu maladia Parkinson, cancer etc. După o scurtă pauză, în timp ce se aflau tot în tomograf, voluntarilor li s-au comunicat estimările reale. După ce au fost scoşi din tomograf, voluntarilor li s-a cerut să estimeze din nou probabilitatea ca evenimentele menţionate mai sus să li se întâmple. Totodată, voluntarii au completat un chestionar menit să evalueze gradul lor de optimism.

Cercetătorii au stabilit că, după ce au fost informaţi despre nivelul de risc real, voluntarii şi-au modificat estimările numai dacă riscul era mai mic decât evaluaseră iniţial. De exemplu, dacă au estimat riscul de cancer la 40% şi riscul real era de 30%, voluntarii aveau tendinţa de a spune la a doua estimare că acesta era, în medie, de 32%. Dar, dacă iniţial au spus 10%, puţini dintre voluntari şi-au modificat răspunsul.

"Cu cât suntem mai optimişti, cu atât sunt mai puţine şanse de a fi influenţaţi de informaţiile negative privind viitorul', a spus Tali Sharot, unul dintre autorii studiului.

Cercetătorii au detectat o activitate crescută în lobii frontali ai creierului - zonă asociată cu controlul emoţional - de fiecare dată când voluntarii constatau că realitatea este mai satisfăcătoare decât credeau. Acest lucru înseamnă că noua informaţie este înregistrată şi persoana ţine cont de ea.

În schimb, când realitatea este mai sumbră decât supoziţiile lor, persoanele optimiste manifestă cea mai slabă activitate în această zonă a creierului, care ignora noile date.

Acest optimism care "orbeşte" ajută la evitarea unui stres inutil, dar are şi riscurile lui, spune Sharot. "Acest lucru poate face ca persoana respectivă să nu îşi ia nişte măsuri de precauţie, de exemplu, în ceea ce priveşte relaţiile sexuale protejate sau economiile necesare după ieşirea la pensie", a mai spus aceasta.

Numeroşi experţi, potrivit lui Sharot, estimează că această criză financiară care a apărut în 2008 a fost accelerată de analişti prea optimişti, care au supraestimat performanţa valorilor şi au neglijat dovezile contrarii.
Memorat
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #54 : Octombrie 10, 2011, 20:04:22 »

Desi subiectul este "neserios" prin insusi titlul sau, Am sa povestesc - foarte pe scurt - un alt experiment ale carui rezulta are legatura cu cele ale experimentelor descrise mai sus. In scurta sa sa vizita in Romania, dupa 37 de ani de la parasirea tarii, profesorul, savantul si estetul Mihai Nadin mi-a povestit, in cele prea scurte doua zile pe care le-am petrecut impreuna, un experiment pe care l-a ralizat cu cercetatorii de la Institutul pentru coordonarea sistemelor anticipatorii, ANTE, din Dallas, pe care-l conduce. Au dat cate un test grila unor studenti, impartiti in doua grupe similare. Testul uneia dintre gurpe facea dese referiri la batranete si moarte, iar al celilalte era unul neutru. Dupa ce completau formularele, studentii erau rugati sa duca si sa depuna fisele la un secretariat aflat la capatul unui coridor foarte lung. Cronometrand timpul in care fiecare student a strabatut coridorul, s-a constatat ca cei care au completat chestionarele referitoare la batranete au avut nevoie, in medie, cu 30 la suta mai mult timp decat cei din grupul de referinta.
« Ultima modificare: Octombrie 10, 2011, 20:05:32 de către razvan »
Memorat
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #55 : Octombrie 11, 2011, 10:55:03 »

Material primit spre postare prin email.

CUM SE NASTE O PARADIGMA
 

Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor.

Atunci oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui. Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si in fine al cincilea au fost schimbati. In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci mainute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.

Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost "Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa aici..."

Iti suna cunoscut?

"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati"- Albert Einstein

Memorat
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #56 : Octombrie 13, 2011, 19:59:10 »


 " Dupa noaptea nuntii... Mirele, cam ofticat:

- Din cate vad, draga, eu nu sunt primul...

Sotia, tragand din tigara:

- Iar din cate vad eu, draga, nu vei fi nici ultimul...
 
Cheesy
Memorat
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #57 : Octombrie 18, 2011, 21:44:28 »


 Minuni exista: vamesul Petrescu, pur si simplu inchizand ochii, a castigat 25 mii de euro!
Ştiri:
"Ieri, în piaţa centrală a oraşului, trupele speciale au dispersat o demonstraţie a masochistilor. Plăcerea a fost enormă, în ambele tabere!

El alerga dupa orice fusta. Si totul ar fi fost ok, daca nu se intampla in Scotia! 
Vreau sa merg la spovedanie. In 40 de ani am adunat atatea pacate...Of, ce amintiri placute!   
Mamaia. Un ungur, înecându-se în mare, a uitat cum se spune în română cuvântul "ajutor" şi striga: "Me scald ultima date!"
 
Un ascet isi dedica toata viata lui D-zeu, traind in pustiu, hranindu-se cu radacini, toate cu gandul la rasplata din Viata de Apoi pentru viata sa de pe Pamant. Vine si fericita zi in care moare (dupa atatea radacini zi de zi, era de asteptat). Urca frumos pe tunel, trece de lumina, ajunge la poarta Raiului, unde Sf. Petre statea cu ceaslovu-n fata. Da sa intre in Rai, sigur pe el. Sf. Petre ii bareaza drumul:
- Stai sefule, incotro?
- Pai in Rai. Eu sunt ascetul Senie.
- Pai, hai sa verificam ce zice ceaslovul.
Cauta Sf. Petre la sectiunea "Asceti"
- Senie... Senie... Nu, n-am nici un Senie la "Asceti".
- Cum n-aveti nici un Senie. Cauta la sfinti.
- Senie... Senie... Nu, nu-i nici un Senie nici la "Sfinti". Ascetul, din ce in ce mai agitat si enervat:
- Cauta la "Mucenici", la "Credinciosi cu merite deosebite", la mama ma-sii. Trebuie sa fiu undeva acolo! Sf. Petre cauta prin tot ceaslovu... Nimic. Senie daramat...
- Toata viata pierduta... Am mancat la radacini de mi-a venit rau, mi-am dedicat toata viata lui D-zeu... Pentru ce?!
Sf. Petre il ia impaciuitor de dupa umeri si ii zice.
- Mai, vezi norisorul ala de acolo. Ala mic, alb si pufos?
- Da, spune Senie printre hohote de plans.
- Zambeste, esti la Camera Ascunsa !
Vine soțul acasă beat...soția îl asteapta în prag pregatita cu o tigaie în mână, la care soțul: -Du-te și te culcă, nu mi-e foame!

 
Un tip la restaurant:
-Dați-mi mâncarea cea mai bună carea o aveți pe meniu astăzi, vă rog!
-Limbă de vită cu măsline e bine?
-Vai ce scârbos, să mănânci ceva care a fost în gură la altcineva! Mai bine dați-mi un ou fiert!

Savantii au descoperit , in sfarsit ce vrea femeia . Dar aceasta s-a razgandit...

- Toţi bărbaţii sunt niste afemeiaţi!
- Chiar toţi?
- Păi da. Crezi că ceilalţi sunt bărbaţi?

Un muncitor termina de pus mocheta intr-o camera dupa care vrea sa iasa sa fumeze o tigara. Cum nu-si gaseste pachetul de tigari se intoarce in camera sa-l caute. Vede o umflatura chiar in mijlocul camerei, sub mocheta proaspat pusa. Isi zice ca nu are sens sa scoata mocheta pentru un pachet de tigari, asaca isi ia ciocanul cel mai mare si arde vreo doua lovituri ca sa niveleze locul.
Tocmai atunci intra in camera proprietar ​ul, care-i spune:
- Uite, ti-am gasit pachetul de tigari, l-ai lasat in bucatarie. ​ Acum de-as mai gasi si hamsterul, ca nu e pe nicaieri..

-El ti-a povestit despre aventurile trecute?
-Nu.
-Ce magar. Dar tu lui?
-Nu.
-Bravo!

Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!

Mica publicitate: Vand bilete la concertul Amy Winehouse si la meciul Argentina-Romania

- Draga mea, trebuie sa-ti marturisesc ceva - Ce!
- Sunt casatorit.
- Pfff, ce m-ai speriat … Credeam ca BMW-ul nu e al tau!

Alcoolul ucide celulele nervoase...Raman doar cele linistite.
O noua descoperire a oamenilor de stiinta britanici: creierul feminin este de doua ori mai frumos decat cel barbatesc!
Bunicul meu spunea mereu: Nu te uita la bani; uitate la sanatate. Deci, intr-o zi în timp ce ma uitam la sanatatea mea, cineva mi-a furat banii mei. Era bunicu.
"
Stewardesa:
- De ce strigati? De ce sunteti nervosi? Ok, v-a scuturat de cateva ori...Un gol de aer obisnuit. O zona cu turbulente...Se mai intampla...Gata, gata, ne linistim. Totul e bine? V-ati calmat? Ok, merg sa linistesc si pasagerii!
Fiecare femeie are o prietena, care mananca ca o vaca si nu se ingrasa!

Un barbat intra intr-un local si vede deasupra barului un afis mare pe care scrie asa: “Sandwich cu branza – 0.99 centi; sandwich cu pui – 1.50 euro; sex manual – 20 euro.”
Dupa ce se uita cati bani are in portmoneu, barbatul merge la una din cele trei barmanite foarte sexi.
“Da!” spune aceasta zambind provocator, “Va pot ajuta cu ceva?”
“Ma intrebam”, sopteste barbatul, “tu esti cea care face sex manual?”
“Daaa”, raspunde aceasta cu o voce extrem de senzuala, “intr-adevar eu sunt!”
Barbatul continua: “Bine, atunci du-te si spala-te pe maini, eu vreau un sandwich cu branza!”

UMemorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #58 : Octombrie 18, 2011, 23:16:12 »

Mai Florine, credeam ca ai inteles chiar si tu ca e zi de doliu dupa Marian Panait, rev din Bucuresti care a murtit in greva foamei in urma cu doi ani, din cauza seseperelei si si acolitilor ei. Pt tine e prilej de glume?
Memorat
Răspuns: sa mai ridem nitel...
« Răspunde #59 : Octombrie 21, 2011, 23:25:11 »


 " [Un profesor de matematica se plange unui coleg:
- Clasa asta noua pe care o am, e o adunatura de tampiti. Le explic o teorema o data - n-o inteleg, le explic a doua oara - tot n-o inteleg, le explic a treia oara - am inteles-o si eu si ei tot n-o inteleg!!!!!
 
O femeie batuta rau se duce la doctor.
Doctorul:
- Ce s-a intamplat?
- Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe.
- Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara.
Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor.
- A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins.
- Vezi daca-ti tii gura!?
 
- Astazi arati foarte bine!
- Spui asta la toate femeile frumoase? - intreaba ea.
- Nu, celor frumoase le spun altceva.
 
Un sofer trece cu masina pe langa un radar si observa "flash"-ul. Derutat, se mira de ce a fost prins de radar, ca doar conducea sub limita de viteza. Asa ca se intoarce si trece din nou pe langa radar, cu viteza mai mica decat data trecuta. Dar cum trece pe langa radar, din nou flash-ul. Nervi, draci pe el...Iar intoarce si circuland cu viteza melcului, trece pe langa radar...Din nou, flash-ul intra in actiune. "Mda, o fi stricat" se gandeste si pleaca in treaba lui. O saptamana mai tarziu, primeste in posta 3 amenzi pe motiv ca nu purta centura de siguranta.
"/color]
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 568
Schimbă forumul: