Main Content:

Pagini: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 129

Istorie adevarata...

 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1830 : Iunie 08, 2018, 14:36:34 »


    Mai are puțin și o roșește Liviu.
Memorat
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1831 : Iunie 12, 2018, 00:51:33 »

http://www.ziaristionline.ro/2011/07/11/un-interviu-bomba-cu-ion-varlam-boier-diplomat-si-fost-detinut-politic-despre-evrei-comunisti-securisti-si-kaghebisti-de-la-antonescu-la-basescu-video/

https://www.youtube.com/watch?v=8-evGUNIlSg      https://www.youtube.com/watch?v=OPlA87BhXuc

Nu sunt istoric (pt. a fi indrituit sa comentez  pertinent cat  sunt de adevarate, sau nu, afirmatiile domnului Varlam).  Dar sunt (in opinia mea, cel putin) interviuri foarte interesante.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2488
 • Vezi Profilul
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1832 : Iunie 17, 2018, 18:45:09 »

Câţi bani a primit Iuliu Maniu de la guvernul britanic ca să-l aresteze pe Ion Antonescu. Istoria loviturii de stat gândite de Winston Churchill în România

Mariana Iancu,  https://adevarul.ro/locale/constanta/cati-bani-primit-iuliu-maniu-guvernul-britanic-sa-l-aresteze-ion-antonescu-istoria-loviturii-stat-gandite-winston-churchill-romania-1_5b236ae3df52022f752af3fa/index.print
Memorat
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1833 : Iunie 22, 2018, 02:30:11 »

22 Iunie 1941

Ordinul Maresalului Antonescu

„Ostaşi, va ordon : Treceţi Prutul!“
Memorat
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1834 : Iunie 22, 2018, 03:10:42 »

22 Iunie 1941

Ordinul Maresalului Antonescu

„Ostaşi, va ordon : Treceţi Prutul!“

Memorat
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1835 : Iunie 22, 2018, 11:23:49 »

        @ Lucian RADULESCU

        Chiar daca o fi vorba despre istorie adevarata, promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii precum si raspàndirea prin orice mijloace a simbolurilor fasciste constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea. (vezi prevederile OUG 31/14 martie 2002 cu modificarile si completarile ulterioare: https://www.jewishfed.ro/downloads/legi/oug31-2002.pdf )
       Ca atare, poate ar trebui sa fiti mai atent la postari, d-le Radulescu, evitànd pe viitor sa va expuneti inutil. Uneori, pentru unii, istoria - chiar adevarata - poate fi periculoasa...
       Concret, imaginea postata de d-ta prezinta o persoana considerata vinovata de savàrsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii "impodobita" cu simboluri fasciste. Concluzia te invit pe d-ta sa o tragi...
Memorat
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1836 : Iunie 22, 2018, 15:33:02 »

Domnule Adrian Pitca, va multumesc mult pt. mesaj si atentionare (nu ma-ncadrez in OUG Wink). Dar este vorba despre ISTORIA noastra. Daca, prin absurd, maine s-ar interzice printr-o Lege predarea in scoli a poeziei lui Eminescu ar trebui sa acceptam ? Poate suna 'pompos' pt. unii, dar pt. mine acesta chiar a fost principalul motiv al iesirii in strada in '89, - cel al 'exprimarii libere' -,. Si, prin postare, recunosc ca am avut si alta intentie : sa vad reactia "vajnicilor luptatori 'anti-ciuma'...". A fost 0...demonstrandu-si inca o data falsitatea !
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2488
 • Vezi Profilul
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1837 : Iunie 25, 2018, 10:44:12 »

91 de ani de când Corneliu Zelea Codreanu a creat „Legiunea Arhanghelului Mihail”
 
Autor: Petre Ţache | luni, 25 iunie 2018 | 0 Comentarii | 687 Vizualizari
http://evz.ro/corneliu-zelea-codreanu-legiunea.html

Crearea Mișcării Legionare, pe 24 iunie 1927, a produs schimbări majore în istoria României, cu reverberații europene și universale până în zilele noastre, dacă avem în vedere numărul important de intelectuali de marcă care au aderat la idealurile acestei organizații, ale căror opere sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume.
Ne referim, ca să dăm doar câteva exemple, la Mircea Eliade, Lucian Blaga, Constantin Noica, Emil Cioran, Vintilă Horia, Petre Țuțea, Nae Ionescu, Mihail Manoilescu, Radu Gyr, George Manu și alții.
Cu toate acestea, istoria acestei formațiuni de extremă-dreaptă rămâne controversată și neclară pentru generațiile de azi, deși o astfel de optică de tip comunist ar fi trebuit să dispară din cărțile de istorie și discursul public de după 1989.
O inițiativă legislativă recentă propune chiar interzicerea „apologiei legionare”, cum ar putea fi considerat citatul lui Mircea Eliade de mai jos. „Mișcarea Legiunii are dreptul să se revendice ca singură mistică creștină, revoluție spirituală, ascetică și bărbătească, cum încă n-a cunoscut istoria României… Promovarea bărbăției și a spiritului ofensiv – valori europene aristocratice – a adus de la sine o altă prefacere a spiritului tinerei generații românești”.
Oricât de ciudat ar putea părea, rândurile de mai sus sunt scrise de unul dintre cei mai mari intelectuali ai secolului XX, celebrul profesor titular și coordonator al Catedrei de Istoria Religiilor a Universității din Chicago, Mircea Eliade.

Memorat
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1838 : Iunie 28, 2018, 21:24:35 »

28 iunie 1940, cedarea Basarabiei.
28 iunie este una din cele mai negre zile din istoria României. În 1940, acum 78 de ani, România se supunea ultimatumului URSS-ului și ceda Basarabia, Bucovina de Nord și Ținutul Herța. Fără să tragă nici măcar un singur glonț.
https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/08/30/75-de-ani-de-la-diktatul-de-la-viena-o-zi-neagra-in-istoria-romanilor-video/
https://www.dcnews.ro/28-iunie-1940-cedarea-basarabiei-i-totu-i-daca-am-fi-tras-macar-un-glon_599151.html


Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1839 : Iunie 28, 2018, 21:32:34 »

Zeci de milioane de euro pentru ”armata” lui Soros!

Cu toate ca implementarea ”Strategiei LGBT” in invatamantul romanesc, prin ”virusarea” educatiei parentale a esuat, masochismul actualei coalitii de guvernamant atinge cote de-a dreptul alarmante. Pentru ca, in timp ce declaratiile belicoase impotriva  activitatii retelei sorosiste in Romania curg garla pe toate canalele oficiale, Ministerul Educatiei Nationale este la doar un pas sa comita o noua ”boroboata”, de aceasta data mult mai costisitoare, ce-i drept.
Pentru ca, dupa cum au fost alertati unii dintre liderii marcanti ai Partidului Social Democrat de catre propriile canale din servicii, unele structuri contrainformative ar monitoriza intens o noua posibila tentativa de penetrare a invatamantului romanesc de catre ”falanga sorosista” a societatii civile. Numai ca, de aceasta data, vazand ca nu poate ”pune laba” pe copiii Romaniei, reteaua coordonata de miliardarul George Soros a identificat o noua ”tinta in miscare”, reprezentata de corpul didactic. Si beneficiind probabil de buna credinta a unor ONG-uri care activeaza in acest domeniu, unele fundatii sorosiste sunt banuite a se afla in spatele unei noi strategii educationale controversate. Iar cu toate ca motivatia implementarii noului proiect par mai mult decat binevenite, fiind vorba de sustinerea financiara pentru organizarea de cursuri de formare  profesionala pentru mii de cadre didactice, exista o si cu totul alta optica, prin care guvernantii sunt avertizati ca, de fapt, s-ar urmari educatia profesorilor in stilul progresist propovadit de gruparile sorosiste.

10.000 euro pe luna!

Iar noile controverse au debutat dupa ce  noul proiect a primit ”verde” de la guvern, inclusiv financiar, pentru ca profesorii din gimnaziu si din ciclul primar sa fie la randul lor invatati cum sa-si desfasoare orele in vederea unei mai bune pregatiri a elevilor. Numai ca surse din arcul guvernamental sustin ca in ONG-urile implicate ar fi ”implantate” si multe fundatii de sorginte sorosista, care nu ar urmari decat ca profesorii sa fie ”deturnati” spre principiile educatiei progresiste. Nu degeaba, ci pe bani!
Pentru ca, dupa cum sustin aceleasi surse, din suma alocata proiectului de 42 de milioane de euro, o mare parte ar urma sa fie platita din bani publici.Si ca de fapt s-ar plati doar cate 600 de lei la fiecare profesor ”reeducat” din cei 55.000 de profesori. Ceea ce face aproximativ sapte milioane de euro, in timp ce restul de 35 de milioane ar urma sa revina platii ”profesorilor formatori” initiali, care ar putea ajunge astfel si pana la 10.000 de euro pe luna! Ca si pentru plata celor 900 de profesori formatori, formati de cei 60 initiali. Astfel ca si membrii celui de-al doilea val de profesori ”sorosizati”  ar ajunge la o remunerare de 2.500 de euro pe luna !

Tabere de formare

De asemenea, astfel de programe in care activa retea sorosista din cadrul societatii civile organizeaza cursuri mai mult pe banii Guvernului roman pe care altfel il huleste, decat pe fonduri europene, ca sa nu mai vorbim de procentajul ridicol al investitiilor directe ale miliardarului s-ar mai afla in derulare si la alte ministere. Iar un prim pas pentru educarea paralela a dascalilor romani, in lunile urmatoare, pe bani publici, vor fi selectionati 60 de experti alesi probabil ”pe spranceana” si care vor pune la punct metode si programe prin care vor pregati 900 de formatori de profesori ! Care, la randul lor, tot pe bani publici, ar trebui sa-i ”formateze” pe alti 55.000 de profesori. Si ”suspiciunile” cu privire la posibila formare a acestora dupa tiparul cultural progersist se bazeaza si pe identificarea unui scenariu folosit si in alte cazuri, cu organizarea unei tabere de cateva zile pentru 130 de ONG-isti, din care vor fi selectionati primii ”formatori”. Care, desigur, ramane de vazut daca chiar vor pedala pe principiile promovate de reteaua sorosista sau doar vor profita de acest proiect pentru acest tip de specializare…

http://www.national.ro/dezvaluiri/zeci-de-milioane-de-euro-pentru-armata-lui-soros-628576.html/Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1840 : Iunie 30, 2018, 07:05:39 »


https://www.comisarul.ro/articol/surse-dosarul-israel-explodeaza-la-diicot-pe-baza-_953050.html

" Suntem obligati sa stim, merita sa ne reamintim! Este bine sa ne cunoastem si trecutul dar si adevarul cu bunele si relele lui.

Eminescu si alti patrioti s-au opus instrainarii pamantului romanesc dar politicienii de azi au vandut strainilor si pamant si bogatii si morminte si istoria milenara a poporului roman! "

" https://ioncoja.ro/eminescu-si-problema-evreiasca/ "

PSD ca sluga preaplecata a Templului este un pericol pentru Romania !
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1841 : Iunie 30, 2018, 07:32:37 »

        @ Lucian RADULESCU

        Chiar daca o fi vorba despre istorie adevarata, promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii precum si raspàndirea prin orice mijloace a simbolurilor fasciste constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea. (vezi prevederile OUG 31/14 martie 2002 cu modificarile si completarile ulterioare: https://www.jewishfed.ro/downloads/legi/oug31-2002.pdf )
       Ca atare, poate ar trebui sa fiti mai atent la postari, d-le Radulescu, evitànd pe viitor sa va expuneti inutil. Uneori, pentru unii, istoria - chiar adevarata - poate fi periculoasa...
       Concret, imaginea postata de d-ta prezinta o persoana considerata vinovata de savàrsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii "impodobita" cu simboluri fasciste. Concluzia te invit pe d-ta sa o tragi...

Fara suparare, dle Pitca, sudistul are dreptate. In `89 am luptat pt libertate, nu ca sa ne fie incalcata m departe, asa cum fac acum neocomu si neomarx. Revii au datoria sa iasa in agora si sa traga semnalul de alarma, sa lupte, sa dea exemplu, nu sa se lase molesiti, sau chiar cumparati cu indemnizatii si alte mite materiale.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1842 : Iunie 30, 2018, 07:36:29 »Va satanizeaza copii sub ochii vostri si voi taceti. Neomarxismul continua comu pe linia fabricarii "omului nou".
Memorat
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1843 : Iunie 30, 2018, 08:33:04 »

28 iunie 1940, cedarea Basarabiei.
28 iunie este una din cele mai negre zile din istoria României. În 1940, acum 78 de ani, România se supunea ultimatumului URSS-ului și ceda Basarabia, Bucovina de Nord și Ținutul Herța. Fără să tragă nici măcar un singur glonț.
https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/08/30/75-de-ani-de-la-diktatul-de-la-viena-o-zi-neagra-in-istoria-romanilor-video/
https://www.dcnews.ro/28-iunie-1940-cedarea-basarabiei-i-totu-i-daca-am-fi-tras-macar-un-glon_599151.htmlMemorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: Istorie adevarata...
« Răspunde #1844 : Iunie 30, 2018, 10:27:09 »

Vorbesc astia de distrugerea satelor romanesti.. Exista o singura solutie pentru refacerea satului romanesc: satele si nu alte forme de organizare, deci numai satele, sa primeasca in proprietate tot ce inseamna bogatii/resurse ale solului si subsolului. Evident cu control parlamentar.

Drama satului românesc. Gheorghe Voicu: E marea noastră problemă

Exodul populaţiei din mediul rural înspre oraş sau înspre diaspora, acolo unde pleacă la muncă reprezintă adevărata dramă a satului românesc. Un exod care duce şi la scăderea dramatică a numărului de copii care frecventează cursurile şcolilor din sate. Despre acest fenomen a vorbit Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla, judeţul Argeş.

"Mă preocupă şi problema şcolii. Cred că la noi în localitate condiţiile în care studiază copiii sunt superioare multor oraşe. Am avut două şcoli reabilitate pe P.O.R., program prin care s-a investit câte 1,5 milioane de euro în fiecare şcoală, iar acestea arată foarte bine. Însă marea noastră problemă este că numărul de copii e într-o continuă scădere. Acum două şcoli sunt suficiente. Anterior am avut mai multe şcoli. Localitatea are 12 sate iar ca şi şcoli cred că iniţial, cu clasele I-IV şi grădiniţe, am avut 10 localuri", afirmă edilul.

https://www.dcnews.ro/drama-satului-romanesc--gheorghe-voicu--e-marea-noastra-problema_599465.html
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Pagini: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 129
Schimbă forumul: