Main Content:

Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24

Comemorare Liviu Babes

Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #105 : Martie 04, 2014, 22:27:31 »

Domnule Iosif, nu cred ca era necesar acest comentariu al dv, mai ales pe acest topic, fapt pentru care nu voi continua nici eu prea mult aceasta discutie. Voiam sa va sugerez sa stergeti toate postarile care nu au legatura directa cu evenimentul la care am participat, gestul lui Babes, personalitatea lui, viata sa, mesajul lasat posteritatii. Nu am avut timpul sa o fac, asa ca trebuie, totusi, sa adaug cateva cuvinte cu referire la evenimentul de la Brasov.

Comemorarea din acest an a fost anuntata public, orice doritor putand participa liber. Nimeni nu a avut exclusivitate in privinta fotografiilor si inregistrarilor. Nimeni nu a fost oprit sa aiba o interventie (discurs, intrebari adresate familiei Eroului, participantilor, depunere de coroane, aprindere lumanari etc.), daca vreun revolutionar dorea sa ia cuvantul, era suficient sa anunte acest lucru organizatorilor. Intentia mea - declarata de altfel la inceputul "colaborarii" noastre - a fost si este sa fiu doar alaturi de dv, revolutionarii, care va implicati direct in ceea ce va priveste, nu sa va inlocuiesc (sau sa va suplinesc, dar exclusiv la nevoie!), iar imaginea dv - despre care vorbim atat - sa fie "recastigata" (ca sa folosesc si eu acest termen gasit aici) de dv insiva. Nu am venit intre dv ca eu sa "ma afirm", iar dv sa fiti spectatori la acest lucru. Am fost acolo pentru a-i seconda pe organizatori, realizandu-mi, ca de obicei, propriile materiale - document, in special in ce priveste partea din program reprezentata de simpozion, care - profesional - ma interesa cel mai mult. Nu am fost "fotografi oficiali", au facut fotografii o multime de persoane, fiecare "din partea" cui a participat. Dar avem si noi fotografii - fiindca, printre altele, facem si fotografii... -, iar aceste fotografii nu sunt bune fiindca am vrut sa ne remarcam in fata altor fotografi sau a dv, ci sunt bune pentru ca asa lucram noi de obicei si n-o sa ne apucam sa lucram prost ca sa nu interpretati, unii dintre dv, ca am viza locul altcuiva! Avem si cateva inregistrari, fireste, in special ale momentelor de suflet, asupra carora sper sa pot reveni. M-a impresionat mult efortul unora dintre organizatori si modul in care "s-au descurcat" in situatii in care nu ar fi fost usor pentru nimeni sa rezolve problemele aparute. Eram pregatita nu numai pentru a face fotografii sau inregistrari, ci pentru orice situatie din aria mea de competenta - sa traduc ceea ce se discuta in engleza, sa moderez o parte din simpozion daca trebuia, sa prezint expozitia de arta sau site-ul dedicat, sa iau un interviu unei personalitati, sa redactez o stire, sa discut cu cineva din media... Dar totul a decurs foarte bine. Frumos. Cu alte cuvinte, nu am avut altceva de facut decat sa ma bucur de acele clipe speciale, asa cum am mai spus. Si, de ce nu, sa fiu mandra de aceia dintre dv care imi sunt colegi sau prieteni si s-au comportat exemplar, langa care am fost onorata sa ma aflu.               

 
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #106 : Martie 05, 2014, 04:40:20 »

Vedeti cum a fost prezentata stirea la Mix Actual, luni, 3 martie 2014. Mix TV, care difuzeaza Mix Actual, este o televiziune din Brasov. Link - www.youtube.com/watch?v=PulyGMMIuNw&feature=youtu.be.
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #107 : Martie 05, 2014, 11:21:59 »

Mult,mult mai aproape de adevar este un reportaj prezentat de TVR.

http://www.youtube.com/watch?v=uu-i1BN7v7s

Diferenta mai mult ca evidenta. Urechelnitele de serviciu prezente la comemorarea martirului Babes se disting prin tendinta asumarii gestului de sacrificiu plin de semnificatie. Cei care se simt lezati n-au decît sa ofere posteritatii macar un monument. Parada de piosenie este prost gust.
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #108 : Martie 05, 2014, 18:57:41 »

Monumentul trebuia sa fie ridicat de autoritatile locale, cele care au stiut sa-si faca imagine prin prezenta lor la locurile de comemorare, cu intermitente, in special in anii electorali. Dar n-au facut efectiv decat promisiunea. La locul de unde Babes a pornit in flacari pe schi, se gaseste aceeasi cruce din teava sudata pe care noi, cei care am organizat prima sa comemorare, am facut-o intr-o sectie din Intreprinderea de Autocamioane Brasov (Roman SA) si pe care juranlistii si televiziunile o fotografiaza si o filmeaza de 25 de ani, iar politicienii promit si uita tot cam de pe atunci.
Diferenta intre ce s-a vazut la MIXTV, sau s-a tiparit in Monitorul Expres si materialul realizat de TVR este mare si e in favoarea Televiziunii Romane. Presa locala este dirijata politic in proportie covarsitoare si nu e straina nici de influentele vechilor structuri comunisto-securiste. Felul in care au mintit, au dezinformat si au amestecat lucrurile cere o reactie, dar asa sunt distribuite in calendar aceste evenimente - 15 noiembrie si 2 martie - incat ambele fiind la inceput de posturi, al Craciunului si al Pastilor, nu prea te trage inima sa dai o replica, caci forte usor se poate transforma totul intr-o cearta de presa, in public. Cred ca - in mare masura - asa se explica faptul ca nu le bate nimeni obrazul in public celor care-si permit sa se dedea unor dezinformari atat de grosolane.
« Ultima modificare: Martie 05, 2014, 19:04:28 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #109 : Martie 05, 2014, 19:06:29 »


http://stiri.tvr.ro/25-de-ani-de-la-sacrificiul-lui-liviu-babes-semnificatiile-protestului-extrem-de-pe-partia-bradul_41112.html
Luni, 2 martie 2014

25 de ani de la sacrificiul lui Liviu Babeş - Semnificaţiile protestului extrem de pe pârtia Bradul

Duminică, 2 martie, s-au împlinit 25 de ani de când Liviu Babeş s-a transformat într-o torţă vie şi a coborât pe schiuri pârtia Bradul, din Poiana Braşov. A fost, probabil, cea mai tragică formă de protest la adresa regimului comunist. Securitatea controla pe atunci totul. Nici Internet şi nici reţele sociale nu existau, aşa că gestul său nu a avut notorietatea pe care o merita.

Vedeti stirea "25 de ani de la sacrificiul lui Liviu Babeș" la
www.youtube.com/watch?v=kZbfWhheCt0&list=UUYESaNDTbhwbQFcEjHDjCEg&feature=c4-overview.

« Ultima modificare: Martie 05, 2014, 20:19:06 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #110 : Martie 05, 2014, 20:22:14 »•   Aproape de locul unde s-a jertfit Liviu Babeş s-a deschis un restaurant. Mergeţi şi întrebaţi acum dacă cei care beau o bere acolo ştiu ce s-a întâmplat la 5 metri de ei.
•   Ne aparţine această vină că nu am reuşit să-l impunem în memoria oamenilor pe Liviu Babeş.
•   Uitaţi-vă la ce au făcut cehii şi polonezii, cu eroii lor anticomunişti.
Radu Filipescu a fost pe deplin de acord cu jurnalistul şi a admis că în România "nu există cultul eroilor":
•   Familia care suferă trebuie să înţeleagă faptul că noi suntem alături de ei.

Vedeti intregistrarea postata la www.youtube.com/watch?v=c5gSFRDfzpk&feature=youtu.be.
« Ultima modificare: Martie 05, 2014, 20:23:48 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #111 : Martie 06, 2014, 19:34:55 »

Cateva imagini de la Simpozionul comemorativ desfasurat la Brasov, in 2 martie 2014. 


Douglas Wallace, Peter Hurley, Gheorghe Iosif


Adrian Sobaru


Etelka Babes


Claudiu Iordache


Victor Socaciu


Sorin Mester

Memorat
  • remus43de
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 7622
  • Vezi Profilul
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #112 : Martie 06, 2014, 22:54:22 »

Dar au fost o serie de oameni importanti la intalnirea de la Brasov, nu numai scotianul, de ce presa nu spune nimic despre ei?
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #113 : Martie 08, 2014, 22:31:04 »

VORBESTI DE PERSOANE IMPORTANTE CARE AU MAI PARTICIPAT LA COMEMORAREA LUI LIVIU BABES, COLO IN VALE LA BISERICUTA, APOI LA SIMPOZIONUL DE LA PREFECTURA PSD, PT NESTIUTORI ALEXANDRU IONAS, FOST COMANDANT DE MILITIE, CEL CARE A ARESTAT SI BATUT MUNCITORII DE LA 15 NOI 1987. UNA DIN VICTIMELE LUI A COMEMORAT CU NOI LA CRUCEA SARACACIOASA DE LINGA PIRTIE SI NU CU CALAUL SAU  LA CEREMONIA FASTUASA. MA MIR CUM DE LA INVITAT MIRCEA SEVALCIUC PE CALAU, DE FAPT NU MA MAI MIRA NIMIC UITINDU-MA LA TOATA STRUCTURA. DOMNULE IOSIF, TE ROG FA UN ZUM PE CALAU SA VADA SI LUMEA LINGA CINE A STAT!


Ancheta

Securitatea a început identificarea protestatarilor încă din 15 noiembrie, prin securiști infiltrați printre muncitori, prin „trecători” sau Dacii cu geamuri fumurii din care se care se fotografia și filma. Din aceeași seară au început și arestările. Au fost aduse echipe de anchetatori de la Inspectorate de Miliție și de Securitate din toată țara, iar acestea au selectat protestatarii considerați cei mai periculoși pentru regim[4].
Vezi și: Lista persoanelor anchetate și condamnate pentru revolta din 1987 de la Brașov
Monumentul luptătorilor anticomunişti de la Braşov

Cei anchetați au fost bătuți și torturați. Printre cei mai zeloși coordonatori ai anchetelor s-a aflat căpitanul de miliție Alexandru Ionaș, fost șef al Serviciului Cercetări Penale din Inspectoratul Județean de Miliție Brașov. Ionaș a coordonat și a asistat personal la bătaia unora dintre cei anchetați, printre care Gheorghe Zaharia și Aurică Geneti[4]. Cu toate acestea, Alexandru Ionaș a fost numit după Revoluție comandant al I.J.P. Brașov și înaintat la gradul de colonel, iar în august 1999, la propunerea ministrului de Interne de atunci, Constantin Dudu Ionescu, și cu avizul Consiliului Suprem de Apărare a Țării, i s-a permis înscrierea la examenul pentru obținerea gradului de general. În final, el a ajuns directorul Inițiativei de Cooperare în Sud-Estul Europei (SECI) - centrul regional din România[4].

Pentru efectuarea anchetei au fost aduse echipe speciale de torționari din întreaga țară, de la Inspectorate județene de miliție și securitate. General-maiorul de securitate Emil Macri, împreună cu adjunctul ministrului de Interne și șeful Inspectoratului General al Miliției, general-locotenentul Constantin Nuță, au fost trimiși la Brașov pentru a coordona măsurile represive[4]. Emil Macri conducea Direcția a II-a a Securității, contrainformațiile economice, și mai participase, împreună cu generalul Nicolae Pleșiță, și la reprimarea grevei din Valea Jiului, din 1-3 august 1977. O dovadă clară că toate Direcțiile Securității au fost implicate în măsuri represive de poliție politică. Macri și Nuță au fost atât de eficienți la Brașov încât Nicolae Ceaușescu i-a trimis ulterior și la Timișoara, în decembrie 1989[4].
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #114 : Martie 08, 2014, 22:52:41 »

VORBESTI DE PERSOANE IMPORTANTE CARE AU MAI PARTICIPAT LA COMEMORAREA LUI LIVIU BABES, COLO IN VALE LA BISERICUTA, APOI LA SIMPOZIONUL DE LA PREFECTURA PSD, PT NESTIUTORI ALEXANDRU IONAS, FOST COMANDANT DE MILITIE, CEL CARE A ARESTAT SI BATUT MUNCITORII DE LA 15 NOI 1987. UNA DIN VICTIMELE LUI A COMEMORAT CU NOI LA CRUCEA SARACACIOASA DE LINGA PIRTIE SI NU CU CALAUL SAU  LA CEREMONIA FASTUASA. MA MIR CUM DE LA INVITAT MIRCEA SEVALCIUC PE CALAU, DE FAPT NU MA MAI MIRA NIMIC UITINDU-MA LA TOATA STRUCTURA. DOMNULE IOSIF, TE ROG FA UN ZUM PE CALAU SA VADA SI LUMEA LINGA CINE A STAT!


Ancheta

Securitatea a început identificarea protestatarilor încă din 15 noiembrie, prin securiști infiltrați printre muncitori, prin „trecători” sau Dacii cu geamuri fumurii din care se care se fotografia și filma. Din aceeași seară au început și arestările. Au fost aduse echipe de anchetatori de la Inspectorate de Miliție și de Securitate din toată țara, iar acestea au selectat protestatarii considerați cei mai periculoși pentru regim[4].
Vezi și: Lista persoanelor anchetate și condamnate pentru revolta din 1987 de la Brașov
Monumentul luptătorilor anticomunişti de la Braşov

Cei anchetați au fost bătuți și torturați. Printre cei mai zeloși coordonatori ai anchetelor s-a aflat căpitanul de miliție Alexandru Ionaș, fost șef al Serviciului Cercetări Penale din Inspectoratul Județean de Miliție Brașov. Ionaș a coordonat și a asistat personal la bătaia unora dintre cei anchetați, printre care Gheorghe Zaharia și Aurică Geneti[4]. Cu toate acestea, Alexandru Ionaș a fost numit după Revoluție comandant al I.J.P. Brașov și înaintat la gradul de colonel, iar în august 1999, la propunerea ministrului de Interne de atunci, Constantin Dudu Ionescu, și cu avizul Consiliului Suprem de Apărare a Țării, i s-a permis înscrierea la examenul pentru obținerea gradului de general. În final, el a ajuns directorul Inițiativei de Cooperare în Sud-Estul Europei (SECI) - centrul regional din România[4].

Pentru efectuarea anchetei au fost aduse echipe speciale de torționari din întreaga țară, de la Inspectorate județene de miliție și securitate. General-maiorul de securitate Emil Macri, împreună cu adjunctul ministrului de Interne și șeful Inspectoratului General al Miliției, general-locotenentul Constantin Nuță, au fost trimiși la Brașov pentru a coordona măsurile represive[4]. Emil Macri conducea Direcția a II-a a Securității, contrainformațiile economice, și mai participase, împreună cu generalul Nicolae Pleșiță, și la reprimarea grevei din Valea Jiului, din 1-3 august 1977. O dovadă clară că toate Direcțiile Securității au fost implicate în măsuri represive de poliție politică. Macri și Nuță au fost atât de eficienți la Brașov încât Nicolae Ceaușescu i-a trimis ulterior și la Timișoara, în decembrie 1989[4].

Nu a fost o "ceremonie fastuoasa". Dimpotriva, a fost o slujba modesta. Si, asa cum am mai spus, evenimentul a fost anuntat public, a putut participa oricine a dorit, atat la pomenirea de la biserica, precum si la simpozion.
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #115 : Martie 08, 2014, 22:59:32 »

Domnule Iosif, nu cred ca era necesar acest comentariu al dv, mai ales pe acest topic, fapt pentru care nu voi continua nici eu prea mult aceasta discutie. Voiam sa va sugerez sa stergeti toate postarile care nu au legatura directa cu evenimentul la care am participat, gestul lui Babes, personalitatea lui, viata sa, mesajul lasat posteritatii. Nu am avut timpul sa o fac, asa ca trebuie, totusi, sa adaug cateva cuvinte cu referire la evenimentul de la Brasov.

Comemorarea din acest an a fost anuntata public, orice doritor putand participa liber. Nimeni nu a avut exclusivitate in privinta fotografiilor si inregistrarilor. Nimeni nu a fost oprit sa aiba o interventie (discurs, intrebari adresate familiei Eroului, participantilor, depunere de coroane, aprindere lumanari etc.), daca vreun revolutionar dorea sa ia cuvantul, era suficient sa anunte acest lucru organizatorilor. Intentia mea - declarata de altfel la inceputul "colaborarii" noastre - a fost si este sa fiu doar alaturi de dv, revolutionarii, care va implicati direct in ceea ce va priveste, nu sa va inlocuiesc (sau sa va suplinesc, dar exclusiv la nevoie!), iar imaginea dv - despre care vorbim atat - sa fie "recastigata" (ca sa folosesc si eu acest termen gasit aici) de dv insiva. Nu am venit intre dv ca eu sa "ma afirm", iar dv sa fiti spectatori la acest lucru. Am fost acolo pentru a-i seconda pe organizatori, realizandu-mi, ca de obicei, propriile materiale - document, in special in ce priveste partea din program reprezentata de simpozion, care - profesional - ma interesa cel mai mult. Nu am fost "fotografi oficiali", au facut fotografii o multime de persoane, fiecare "din partea" cui a participat. Dar avem si noi fotografii - fiindca, printre altele, facem si fotografii... -, iar aceste fotografii nu sunt bune fiindca am vrut sa ne remarcam in fata altor fotografi sau a dv, ci sunt bune pentru ca asa lucram noi de obicei si n-o sa ne apucam sa lucram prost ca sa nu interpretati, unii dintre dv, ca am viza locul altcuiva! Avem si cateva inregistrari, fireste, in special ale momentelor de suflet, asupra carora sper sa pot reveni. M-a impresionat mult efortul unora dintre organizatori si modul in care "s-au descurcat" in situatii in care nu ar fi fost usor pentru nimeni sa rezolve problemele aparute. Eram pregatita nu numai pentru a face fotografii sau inregistrari, ci pentru orice situatie din aria mea de competenta - sa traduc ceea ce se discuta in engleza, sa moderez o parte din simpozion daca trebuia, sa prezint expozitia de arta sau site-ul dedicat, sa iau un interviu unei personalitati, sa redactez o stire, sa discut cu cineva din media... Dar totul a decurs foarte bine. Frumos. Cu alte cuvinte, nu am avut altceva de facut decat sa ma bucur de acele clipe speciale, asa cum am mai spus. Si, de ce nu, sa fiu mandra de aceia dintre dv care imi sunt colegi sau prieteni si s-au comportat exemplar, langa care am fost onorata sa ma aflu.


Suna prea frumos ca sa fie adevarat! Din pacate , adevarul e putin mai trist !


               

 
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #116 : Martie 08, 2014, 23:10:47 »

VORBESTI DE PERSOANE IMPORTANTE CARE AU MAI PARTICIPAT LA COMEMORAREA LUI LIVIU BABES, COLO IN VALE LA BISERICUTA, APOI LA SIMPOZIONUL DE LA PREFECTURA PSD, PT NESTIUTORI ALEXANDRU IONAS, FOST COMANDANT DE MILITIE, CEL CARE A ARESTAT SI BATUT MUNCITORII DE LA 15 NOI 1987. UNA DIN VICTIMELE LUI A COMEMORAT CU NOI LA CRUCEA SARACACIOASA DE LINGA PIRTIE SI NU CU CALAUL SAU  LA CEREMONIA FASTUASA. MA MIR CUM DE LA INVITAT MIRCEA SEVALCIUC PE CALAU, DE FAPT NU MA MAI MIRA NIMIC UITINDU-MA LA TOATA STRUCTURA. DOMNULE IOSIF, TE ROG FA UN ZUM PE CALAU SA VADA SI LUMEA LINGA CINE A STAT!


Ancheta

Securitatea a început identificarea protestatarilor încă din 15 noiembrie, prin securiști infiltrați printre muncitori, prin „trecători” sau Dacii cu geamuri fumurii din care se care se fotografia și filma. Din aceeași seară au început și arestările. Au fost aduse echipe de anchetatori de la Inspectorate de Miliție și de Securitate din toată țara, iar acestea au selectat protestatarii considerați cei mai periculoși pentru regim[4].
Vezi și: Lista persoanelor anchetate și condamnate pentru revolta din 1987 de la Brașov
Monumentul luptătorilor anticomunişti de la Braşov

Cei anchetați au fost bătuți și torturați. Printre cei mai zeloși coordonatori ai anchetelor s-a aflat căpitanul de miliție Alexandru Ionaș, fost șef al Serviciului Cercetări Penale din Inspectoratul Județean de Miliție Brașov. Ionaș a coordonat și a asistat personal la bătaia unora dintre cei anchetați, printre care Gheorghe Zaharia și Aurică Geneti[4]. Cu toate acestea, Alexandru Ionaș a fost numit după Revoluție comandant al I.J.P. Brașov și înaintat la gradul de colonel, iar în august 1999, la propunerea ministrului de Interne de atunci, Constantin Dudu Ionescu, și cu avizul Consiliului Suprem de Apărare a Țării, i s-a permis înscrierea la examenul pentru obținerea gradului de general. În final, el a ajuns directorul Inițiativei de Cooperare în Sud-Estul Europei (SECI) - centrul regional din România[4].

Pentru efectuarea anchetei au fost aduse echipe speciale de torționari din întreaga țară, de la Inspectorate județene de miliție și securitate. General-maiorul de securitate Emil Macri, împreună cu adjunctul ministrului de Interne și șeful Inspectoratului General al Miliției, general-locotenentul Constantin Nuță, au fost trimiși la Brașov pentru a coordona măsurile represive[4]. Emil Macri conducea Direcția a II-a a Securității, contrainformațiile economice, și mai participase, împreună cu generalul Nicolae Pleșiță, și la reprimarea grevei din Valea Jiului, din 1-3 august 1977. O dovadă clară că toate Direcțiile Securității au fost implicate în măsuri represive de poliție politică. Macri și Nuță au fost atât de eficienți la Brașov încât Nicolae Ceaușescu i-a trimis ulterior și la Timișoara, în decembrie 1989[4].

Ma faci sa zimbesc Sorine! Pardon , Tata Shreck ! Pai am vazut cu uimire in sala , alaturi de Victor Socaciu, dar mai in spate, in sala ,la simpozion, un personaj care era tinar locotenent de securitate in decembrie 1989 ,il retin foarte bine mai ales ca-mi spusese ca il are pe Vasile Gogea ca profesor si indrumator de proiect sau lucrare, de avansare in grad ! Te pomeni ca astia vor sa-l confiste si pe Liviu Babes si sa sustina ca si sacrificiul lui a fost tot o opera ( mise-en place ) al lor!!!ca si revolutia romana!!!
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #117 : Martie 08, 2014, 23:33:11 »

Domnule Iosif, nu cred ca era necesar acest comentariu al dv, mai ales pe acest topic, fapt pentru care nu voi continua nici eu prea mult aceasta discutie. ...langa care am fost onorata sa ma aflu.

Suna prea frumos ca sa fie adevarat! Din pacate , adevarul e putin mai trist !               

 

Va rog sa specificati la ce va referiti. Ce nu este adevarat (desi "suna frumos") si care este adevarul?
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #118 : Martie 09, 2014, 00:16:54 »


" VORBESTI DE PERSOANE IMPORTANTE CARE AU MAI PARTICIPAT LA COMEMORAREA LUI LIVIU BABES, COLO IN VALE LA BISERICUTA, APOI LA SIMPOZIONUL DE LA PREFECTURA PSD, PT NESTIUTORI ALEXANDRU IONAS, FOST COMANDANT DE MILITIE, CEL CARE A ARESTAT SI BATUT MUNCITORII DE LA 15 NOI 1987. UNA DIN VICTIMELE LUI A COMEMORAT CU NOI LA CRUCEA SARACACIOASA DE LINGA PIRTIE SI NU CU CALAUL SAU  LA CEREMONIA FASTUASA. MA MIR CUM DE LA INVITAT MIRCEA SEVALCIUC PE CALAU, DE FAPT NU MA MAI MIRA NIMIC UITINDU-MA LA TOATA STRUCTURA. DOMNULE IOSIF, TE ROG FA UN ZUM PE CALAU SA VADA SI LUMEA LINGA CINE A STAT! "

" Mult,mult mai aproape de adevar este un reportaj prezentat de TVR.

http://www.youtube.com/watch?v=uu-i1BN7v7s

Diferenta mai mult ca evidenta. Urechelnitele de serviciu prezente la comemorarea martirului Babes se disting prin tendinta asumarii gestului de sacrificiu plin de semnificatie. Cei care se simt lezati n-au decît sa ofere posteritatii macar un monument. Parada de piosenie este prost gust."

" Vedeti cum a fost prezentata stirea la Mix Actual, luni, 3 martie 2014. Mix TV, care difuzeaza Mix Actual, este o televiziune din Brasov. Link - www.youtube.com/watch?v=PulyGMMIuNw&feature=youtu.be."

Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #119 : Martie 09, 2014, 00:19:47 »


PS. Priviti numai expresia fetei d-nei Etelka Babes , " sechestrata "  la simpozionul PSD si o sa intelegeti ce vorbesc!
Memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24
Schimbă forumul: