Mircea Bucur este var primar cu mine, mamele noastre, Dumnezeu sa le odihneasca, fiin surori. Nu am nici cea mai mica reticenta in a afirma aceasta, la fel cum n-am avut nici in trecut. Daca aveti sa-i reprosati ceva, o puteti face - se afla in tara si, probabil, are timp si pentru eventuale asemenea interpelari, fiind pensionar. Nu m-am laudat cu varul general, dar nici n-am ascuns vreodata faptul ca suntem veri. Dimpotriva, cand am infiintat cate o organizatie mai sensibila sau chiar preocupata de problemele perioadei comuniste, am avut grija sa le aduc la cunostinta celor din conducere acest detaliu, tocmai pentru a-i scuti de barfele prostesti si calomnioase ale unora ca voi. A fost cazul colegilor de munca, cei cu care am lansat mobilizarea brasovenilor pentru protestul de inceput al Revolutiei la Brasov, al conducerii consiliului local format in urma Revolutiei, al Sindicatului Independent "Miscarea 15 Noiembrie", al Asociatiei "15 Noeimbrie 1987", al Asociatiei Pentru Adevarul Revolutiei etc. La fel, nu am nici cea mai mica reticenta in a afirma ca am cunoscut oameni cu biografii controversate, de la Nicolae Ceausescu, la Badea Marin Dragnea, la Regele Mihai I si altii. Care e problema? Mi-au fost "concesionate" pacatele lor? Poate intr-o viziune hibrida, monstruoasa, securisto-“democrata”, care se pare ca va caracterizeaza, daca astfel puneti problema. Daca aveti sa-mi imputati, mie personal, vreo frauda, abuz samd, sunt aici, o puteti face. Dar vede oricine ca intentia voastra este de a manipula cititiorii acestui topic, ai Forumului Portalului Revolutiei Romane, caci incercati sa abateti atentia de la minciunile si manipularile voastre - dovedite si in curs de dovedire – spre vinovatii imaginare, induse prin aceasta noua manipulare. Nu era mai simplu sa recunoasteti, pur si simplu, ca ati mintit revolutionarii si cititorii acestui Forum in privinta participarii generalului Alexandru Ionas la comemorarea eroului-martir Liviu Corneliu Babes? Ati fi scapat mai ieftin din aceasta poveste urata – pe care voi ati inventat-o si singuri ati picat in capcana ei – daca ati fi spus un simplu “scuze, am gresit”. Oare de ce insistati si persistati in aceasta minciuna calomnioasa? E ordin cumva?