Main Content:

Pagini: 1 ... 19 20 [21]

Comemorare Liviu Babes

  • remus43de
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 6675
  • Vezi Profilul
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #300 : Martie 04, 2015, 18:09:48 »

Imi dau sema ca anul acesta s-a ocupat fostul deputat Postolachi, presedinte al celor de la 15 noiembrie. Poate si presedintele de la asociatia fostilor detinuti politic, poate si Demi si Boaca, prietenii lor. Anul trecut, cand s-a impolicat administratorul portalului, domnul Iosif, n-a fost bine, caci ati vazut cate critici au fost, ce tambalau au facut. Acum au organizat ei. Poate sa vada oricine diferenta. Dar sa nu disperam, pentru ca asa cum spuneau mai multi pe forum, pe Babes il sarbatoresc mai cu fast nu la aniversarile mai importante, ci in anii de alegeri, cand vor sa scoata un profit cuantificabil in voturi. Anul viitor aportul primariei si consiliului judetean, al presedintilor de la A.F.D.P.R., 21 Decebmrie si 15 Noiembrie va fi mult mai important, pentru ca vor dori sa-si arate patriotismul si sa se fotografieze cu multimea aducatoare de voturi.
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #301 : Martie 06, 2016, 19:17:38 »Aveti posibilitatea sa vizionati inregistrarile evenimentului din 2 martie, comemorarea eroului si martirului Liviu Babaes - 27 de ani de la sacrficiu. In prima parte a fost publicat materialul filmat la ceremoniile din Poiana Brasov. Astazi am publicat si a doua parte, care are ca subiect principal lansarea editiei a III-a (adaugita) a cartii Martirul, scrisa de domnul Mircea Brenciu si publicata cu ajutorul Institului Revolutiei Romane din Decembrie 1989.
Suplimentar, puteti accesa site-ul artistului si eroului Liviu Corneliu Babes, care poate fi gasit la adresa http://liviubabes.ro/nou. Anularea abuziva a vechiului cont de YouTuve a dus insa la imposibilitatea accesarii anumitor inregistrari. Ne cerem scuze. Indata ce vom avea banii necesari revizuirii si adaugarii materialelor noi, vom reface site-ul eroului, eliminand aceasta situatie neplacuta. Cei care au facut plangeri insistente la YouTube pentru inchiderea vechiului cont, poate ca nu au intentionat sa afecteze si site-ul dedicat lui Babes, caz in care l-au transformat intr-o vicitma colaterala a uneltirilor la care s-au pretat impotriva Portalului Revolutiei Romane.

Iata inregistrarile:
 I - Comemorare Liviu Babeș în Poiana Brașov - www.youtube.com/watch?v=pywXOkUN0vA,
II - Comemorare Liviu Babeș - lansare de carte - www.youtube.com/watch?v=zW22iVcjqm4&feature=youtu.be.
Memorat
Răspuns: Comemorare Liviu Babes
« Răspunde #302 : Martie 09, 2016, 17:04:35 »

 Sic transit gloria mundi "
" http://www.monitorulexpres.ro/… "
" http://www.cnsas.ro/…/adever…/2009/23%20Mardare%20Vasile.pdf " " https://www.youtube.com/watch?v=pywXOkUN0vA&feature=youtu.be ".


Revoluţie măsluită
MONITORULEXPRES.RO|DE MARS

ASA DISPARE GLORIA LUMII !!!!
Memorat
Pagini: 1 ... 19 20 [21]
Schimbă forumul: