Main Content:

Pagini: 1 ... 267 268 [269] 270 271 ... 476

CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI

 • Misu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 882
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4020 : Ianuarie 22, 2012, 03:23:53 »

trebuie oprita orice modificare a legii L341/2004
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4021 : Ianuarie 22, 2012, 03:28:22 »

Proiect de modificarea L341/2004 propus de Asociaţia “21 Decembrie 1989″
Modificările sunt cele subliniate şi scrise cu font italic (înclinat)
http://www.asociatia21decembrie.ro/

Da. O porcarie! Insa ma bucur sa constat ca tot mai multi dintre membri se trezesc la realitate si incep sa puna punctul pe "i". Iata cum comenteaza noua manevra a lui maries, fara sa se mai lase influentati de teatrul derizoriu al grevei foamei de peste doua luni:

# PUNCTUL PE Ipe 22 Jan 2012 la 2:46 am
Fratilor ati fost mintiti si sunteti mintiti in continuare.Ce protocol semnat,ce dialog cu PDL-ul ?,totul este o manipu lare pentru a inceta protestele.Ei sunt constienti ca daca revolutionarii nu mai ies in strada,protestele vor inceta incet-incet. Trebuia sa ceara PDL-ului doar abrogarea articolului care a oprit platile catre revolutionari. Acesta se putea face repede prin Ordonanta de urgenta.Ei vor sa aduca amendamente la… Propunere legislativă privind modificarea şi completarea Legii nr.341 din 12 iulie 2004 a recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la Victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care si-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987..asa zisa legea Balcan.Aceasta propunere initiata de deputatul PSD,Viorel Balcan a fost votata in senat si respinsa in unanimitate in data de 06.12.2011.(Pl-x-L 694/2011).Senatul a trimis-o in parlament si a fost inregistrata ca Pl-x-nr.762/2011.Chiar daca la senat a fost respina,parlamentul este camera decizionala si deci poate fi aprobata.Costin,Maries si sefii de asociatii sunt mana in mana cu PDL-ul,va mint in permanenta.Iesiti in strada si continuati protestele pana nu-i prea tarziu.Cereti demisa lui Costin si Maries.Legea 341/2004 sa ramana asa cum este,nu cedati nimic.Daca vor sa faca curatenie asa cum motiveaza,exista cadru legal in legea 341 si o pot face,au dosarele tuturor la SSPR. NU VA MAI LASATI MINTITI,NU ACCEPTATI DIALOGUL CU EI.ORI EI CU NOI,ORI NOI FARA EI…..INVINGEM SAU MURIM IN PIATA UNIVERSITATII.

# paulpe 22 Jan 2012 la 2:47 am
Pai nu va suparati da ii buna cea facuta de sspr nu inteleg acolo la copii eroilor martiri ii pana la 26 de ani sau indeferent de varsta ?

# mariape 22 Jan 2012 la 2:53 am
total de acord cu > PUNCTUL PE I> bine spus totul este o manevra a lor nu va lasati pacaliti oricum pica mult nu mai au apoi vine altu si vrea alta modificare, o lege a recunostiintei trebuie sa ramana asa cum este

# porospe 22 Jan 2012 la 2:59 am
De fapt voi ce vreti sa faceti, sa scoateti copiii eroilor martiri peste 26 de ani, sa intelegem ca astia is impostorii vazuti de voi nu aia ce au certificate numai asa rusine sa va fie. Mult mai buna cea care este pe siteul sspr prin aia scapam de impostori nu prin asta

# cristipe 22 Jan 2012 la 3:15 am
O porcarie de lege vreti voi, mult mai buna cea propusa de sspr

# ionpe 22 Jan 2012 la 3:20 am
Este adevarat, prin cea propusa de sspr se scapa de adevarati impostori aceea ar trebui aprobata .

# crispe 22 Jan 2012 la 3:52 am
Deci prin aceasta modificare propusa de voi eliminati luptatorii cu merite deosebite si copiii urmasilor peste 26 de ani, rusine voua prin ce vreti sa faceti

# PUNCTUL PE Ipe 22 Jan 2012 la 3:55 am
Sunt nevoit sa revin si sa fiu mai explicit.In parlament se va vota doar Pl-x-nr.762/2011 (Legea lui Balcan ).La aceasta propunere legislativa se poate aduce doar amendamente care si acestea vor fi supuse la vot.Maries nu poate veni cu Proiect de modificare pentru ca este nul (zero)din punct de vedere legal.Maries poate depune doar amendamente.Amendamentele propuse de SSPR si amendamentele lui Maries sunt de fapt amendamentele PDL-ului.Astia toti sunt mana in mana.Amendamentele propuse au multe chichite (multe smecherii).Orice virgula pusa unde trebuie sau omisa de unde trebuie schimba in totalitate sensul cuvintelor din text.Adevarul il veti vedea mult mai tarziu cand vor apare normele metodologice de aplicare a legii.Organizati-va si luati-va un avocat pana nu este tarziu.CERETI DEMISIA LUI COSTIN SI MARIES SI ALEGETI-VA ALTI REPREZENTANTI.Costin si Maries trebuia sa va spuna ca prin taierea indemnizatiilor s-a incalcat legea.Orice avocat,chiar incepator,va putea castiga rapid drepturile in tribunal.Ei nu v-au spus sa mergeti la tribunal.De ce?.Pai simplu ei nu sunt cu voi,ei sunt dusmanii vostri.


PS Sublinierile imi apartin.
Memorat
 • emil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 860
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4022 : Ianuarie 22, 2012, 03:53:29 »

Eu am mai spus, puterea actuala ne-a jignit si eu nu negociez cu oameni fara onoare !
Sustin aplicarea legii 341 in litera si spiritul ei !
De la cei care nu sunt de acord cu aceasta lege, astept exemple concrete, de ce nu este buna.

Cer ca toate  dosarele  sa fie publice !
Cer ca toate contestatiile sa fie publice!
Cer ca raportul corpului de control al primului ministru, efectuat la SSPR in luna August 2011, sa fie publica!

p.s. O intrebare catre cei care negociaza cu PDL-ul: de  ce nu am primit indemnizatia pe 2011, indexat la salariu mediu pe economie, conform legii?
De ce sa mai negociem o alta lege, de care sa nu se tine seama?
Memorat
 • bradul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 765
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4023 : Ianuarie 22, 2012, 04:12:11 »

Intradevar,o persoana daca are putina demnitate,daca ia mai ramas putina demnitate,nu ar trebuii sa incerce o negociere,acu sub presiunea strazi,acu dupa ce atata timp nimeni nu ne-a bagat in seama,sau a-ti uitat timpul si conditiile in care a-ti stat in greva foamei?Rusine celor care incearca aceasta negociere fara ,inca o data nu ne intreaba pe noi cei multi,nu mai incercati de a lua decizii de uni singuri
Memorat
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4024 : Ianuarie 22, 2012, 07:43:33 »


 Legea 42/1990 desi a avut niste criterii clare pentru departajarea luptatorilor remarcati prin fapte deosebite prevazute de HG 566/1995 acestea nu s-au aplicat.Criteriile nici nu s-au afisat la sediile unor asociatii.Cea mai grava consecinta a acestor legi strime a fost ca aplicarea lor a depins de buna-credinta a conducerii asociatiilor.Iar pentru ca a dat o asemenea putere conducerii asociatiilor au fost asociatii unde conducerea s-a impus prin forta iar apoi si-au facut revolutionari pe cine avu vrut ei s-au le-au fost de folos pentru propria lor imbogatire.Daca au fost revolutionari adevarati care nu le-au dat nimic sau n-au avut ce sa le dea i-au impiedicat prin cele mai ordinare tertipuri s-a obtina certificatul de LRM.Si asa au aparuConsider ca nu poate fi acceptat in vremurile astea crincene, cind oameni, familii ,mici firme , destine sint distruse de lipsa banilor, ca niste nenorociti de impostori sa se lafaie in banii statului cu neveste copii ,amante si prieteni sau rude numai pentru simplu motiv ca au fost niste excroci!
Memorat
 • popescu
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 60
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4025 : Ianuarie 22, 2012, 10:12:35 »

CETATENI!  CIVILI , MILITARI ,  REVOLUTIONARI ,TINERI , STUDENTI ;

NU MAI STATI  ACASA!

VENITI IN STRADA ,LA PIATA UNIVERSITATII DIN BUCURESTI...

AI CURAJUL SI DEMNITATEA SA SPUI NU TIRANIEI!

BATAIA DE JOC TREBUIE SA INCETEZE!

IN ORASUL UNDE LOCUIESTI,  IESITI IN STRADA,ZILNIC INTRE ORELE 14-24.

SPUNE PRIN PREZENTA TA UN NU HOTARIT  MASURILOR DE AUSTERITATE

IMPUSE POPORULUI ROMAN PRIN LEGEA 410/2011 DEVENITA 283/2011.

SPERANTA IN VREMURI DE CRIZA  ESTI TU!   LUPTI PENTRU VIITORUL COPIILOR TAI.


GUVERNUL EMIL BOC TREBUIE SA PLECE-DEMISIA
ALEGERI ANTUICIPATE!
GUVERN INTERIMAR DE TEHNOCRATI-GUVERN DE UNIUNE NATIONALA
DEMISIA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU,ADEVARATUL SEF AL
GUVERNULUI ROMANIEI......

COMPLETATI FRATILOR....STOLOJAN,MUGUR ISARESCU  CA PRINCIPALI
VINOVATI....ILUMINATII DIN ASOCIATIA RIOMANA PENTRU CLUBUL DE LA ROMA...


VENITI IN PIATA UNIVERSITATII!

Memorat
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4026 : Ianuarie 22, 2012, 10:21:51 »

Aveti perfecta dreptate, domnule Florin, dar trebuie sa tineti seama ca toate partidele si-au infiltrat asemenea impostori printre noi. Daca sunteti de acord ca toti sa fie deferiti justitiei, inclusiv actualul Ministru Secretar de Stat, pozitia dumneavoastra e corecta. Dar toate acestea pot fi facute fara ca "mai intai sa se taie si abia apoi sa se numere", conform bancului cunoscut. Altfele tot faradelege se numeste.
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1066
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4027 : Ianuarie 22, 2012, 10:37:15 »

Silviu,nu prea inteleg raspunsul tau.( Stiu si eu, in principiu, ce este un stst de drept)
Un stat ce te talhareste cu ajutorul legii, este sau nu un stat de drept ?
Eu spun ca nu!

cand legile sunt facute prin dictatura puterii, fara acceptarea dialogului cu opozitia, cu sindicatete, cu societatea civila si fara repectatea constitutiei nu se mai cheama stat de drept.!
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1066
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4028 : Ianuarie 22, 2012, 10:52:16 »

deci nu suntem intr-un stat de drept.!
Memorat
 • Tinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 529
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4029 : Ianuarie 22, 2012, 11:01:32 »

    Citesc in fiecare seara mesajele voastre, mai ales pe cele de pe 0,6%, vad uimit ca nu vedeti dincolo de ce vi se spune, modificarea legii 341, din oricare sursa ar veni are un singur scop, acela este de a scoate de sub incidenta legii acele persoane care au profitat de cele 2 legi revolutionare si nu aveau nici un merit pentru ele, v-au aruncat un os ... iar acela este sistarea indemnizatiei pentru luptatori, cu ceva firmituri .... ca vor urma si altii, apoi a venit propunerea de a modifica legea cu scopul repunerii in plata, iar voi dibaci sa va doriti modificarea, ca ei sa poata scoate infractorii. Va certati ca unii iau iar altii nu iau indemnizatii, dar cei ce vor scapa de vina prin modificarea legii nu va deranjaza? nu din cauza lor revii sunt atat de blamati? Se vorbeste de tot felul de perioade 16-22, 16-25, pai este la mintea cocosului ca revi adevarati sunt cu precadere in prima perioada, daca ar ramane asa tot ce este serviciu militarizat in regimul ceausist iese de la socoteala, ramanand cu averi si liberi, revi adevarati sunt si in a doua perioada, fiind stiut ca au murit si au fost raniti foarte multi si dupa 22, deci astora le calca pe gatlej modificarea legii, dar si mai ales ca dupa 22 sunt bagati multi falsi revi, de fapt cei mai multi.
    Daca plecam de la punctul initial, avem declaratia lui boc, prin care face public intentia de a sista indemnizatia pentru ca a auzit el ca sunt multi falsi, numind ss pe cine? In mod absolut discriminatoriu aplicarea 283 este declarata constitutionala ne fiind nici un fals rev demonstrat, asta comparativ cu handicapatii, din acest punct de vedere boc si guvernul in tatolitatea lui sau nu, sunt penali, modificarea legii ii absolva de aceasta vina, acum cat de importanta este indemnizatia fata de cele mentionate mai sus? Ce putem face? Sa ne tragem de partea noastra populatia instiintandu-i si pe acestia despre aceste efecte ale modificarii legii si aratandu-le ca neschimbarea ei, in forma actuala ar duce la recuperarea partiala a unei importante sume de bani acordati neavenitilor precum si pedepsirea lor.
    Voi ce vreti acum, indemnizatia si doar atat sau indemnizatia + pedepsirea falsilor +=recuperarea imaginii revilor? Sunt curios de alegerea pe care o veti face.
Memorat
 • Tinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 529
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4030 : Ianuarie 22, 2012, 11:17:28 »

     Despre cei care tot "negociaza" ce pot spune? Cititi si voi protocolul ca se vede destul de clar depre ce este vorba ... 3 chestii clare :
     Modificarea legii si scoaterea falsilor de sub incidenta legii
     Legea lustratiei
     Suspendarea manifestatiilor in Modrogan

    Un "remember" : Condamnarea comunismului si Legea Lustratiei sunt scopurile unui singur rev, restul este plata pentru ele.

    Eu nu sunt moneda de schimb, voi?  Cine se lasa prostit si folosit este problema lui, eu nu ma las folsit si am sa fac public ineresul meu pentru pedepsirea acelora care au avut tupeul sa puna pret pe onoare si demnitatea mea, voi fi la Universitate pana se va face dreptate, voi cere pedepse pentru cei care azi se folosesc de revi in scopuri personale.
    CEI CE AU OCHI SA VADA ... VAD, CEI CE AU URCHI ... AUD.
Memorat
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4031 : Ianuarie 22, 2012, 12:12:45 »

Proiect de modificarea L341/2004 propus de Asociaţia “21 Decembrie 1989″
Modificările sunt cele subliniate şi scrise cu font italic (înclinat)
http://www.asociatia21decembrie.ro/


Aseara pe B1TV Monica Macovei a spus ca PDL nu este de acord cu indemnizatiile luptatoriilor,deci consider o manip.u.l.are  asa zisa negociere cu PDL!

PS. Monica Macovei este vice PDL si membru de onoare a as. 21 decembrie 89!
Memorat
 • emil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 860
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4032 : Ianuarie 22, 2012, 14:27:02 »

Eu am fost intotdeauna pentru pedepsirea, conform legii, a infractorilor (avem procuratura si justitie). Trebuie indentificati infractorii, de catre procuratura, si deferiti justitiei.
Legea 341 nu trebuie modificata ! Sunt impotriva unei altei comisii (alcatut de cine?) care sa faca o noua reverificare !
Eu sunt convins, ca prin noua lege, vor sa stearga urmele celor care nu au aplicat legea 341 in spiritul si litera sa.

Solicit ca toate dosarele sa fie publice !
Solicit ca toate contestatiile sa fie publice !
Solicit ca raportul corpului de control al primului ministru, control efectuat in luna Agust 2011 la SSPR, sa fie publica !


p.s. Actuala putere, care este potrivnica  BNR-Brasov, de ce nu sesizeaza procuratura cu privire la infractorii, pe care pretinde ca are BNR-Brasov??
Memorat
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4033 : Ianuarie 22, 2012, 16:05:45 »

Dar a sesizat Procuratura stimate domn. Asociatia 21 Decembrie 1989 din Brasov a fost infiintata la indicatiile PDL. Va rog sa nu-l mai considerati pe actualul Secretar de Stat Costin altceva decat este, membru al principalului partid aflat la putere. Misiunea acelei noi asociatii nu a fost si nu este desconspirarea si pedepsirea impostorilor din respectivul oras, ci distrugerea principalei organizatii locale de revolutionari, despre care se stie ca se afla in special sub controlul Partidului Social Democrat. Printre membrii sunt si liberali, udemeristi sau apartinatori de Partida Romilor. Un grup semnificativ il formeaza cei care nu fac politica (partinica, caci, asa cum s-a afirmat inca din antichitatea greaca, politica face toata lumea), dar grupul celor aproximativ 60 de membrii social-democrati a reusit sa-si asigure o majoritate destul de confortabila, rareori amenintata de rasturnari de situatii. Asociatia 21 Decembri 1989 Brasov a fost infiintata la ordinele conducatorilor polului pedelist al revolutionarilor. Parchetul a fost sesizat numai in privinta impostorilor (sau nu) din asociatia veche, infiintata inca din 1990. Cred ca scopurile au fost si sunt multiple, insa principalul e destul de evident ca e acela de a inlocui actuala conducere a asociatiei si preluarea ei de catre actualul presedinte al Asociatiei 21 Decembrie 1989 Brasov, domnul Ioan Demi. Abia dupa ce au ratat indemplinirea planului initial, au trecut la cel de rezerva, sabotarea asociatiei prin toate mijloacele, pana la distrugerea ei, cu scopul ca asociatia domnului Ioan Demi sa preia transfugii, santajabilii si oportunistii vechii asociatii, deci sa parvina la detinerea suprematiei pe plan local in aceasta categorie sensibila de oameni si foarte profitabila pentru cei care o controleaza in alegerile electorale. Cred ca acestea ar fi fost mai potrivit sa le scriu pe forumul brasovenilor, dar consider ca am reusit sa va convig ca actuala putere, mai intai direct, apoi via asociatia pe care si-a creat-o la Brasov, a sesizat Procuratura si isi urmeaza planul de deferire justitiei a membrilor "BNR-Brasov", cum ati precizat dumneavoastra. Nu uitati ca mascatii au descins la "asociatia lui Maior", ca au confiscat toate actele organizatiei, inclusiv computerele si suporturile informatice electronice. Asa cum a indicat domnul Demi, care s-a inscris pe forum special pentru a face propaganda acestui subiect, cf. http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=123.315, primul dosar a ajuns deja in instanta. Cred ca trebuie sa-i uram succes daca cei care vor fi deferiti justitiei de organizatia sa sunt itr-adevar impostori. Cu precizarea ca ar trebui sa-i uram acelasi succes si domnului Maior in privinta impostorilor, daca sunt cu adevarat impostori, pe care organizatia sa i-a semnalat procuraturii sau i-a chemat in istanta. Totul este politizat din pacate. Fac o singura remarca. In timp ce Asociatia 21 Decembrie 1989 Brasov "lucreaza" pe ocolite, adica prin "autosesizarea" Parchetului, cealalta actioneaza direct, facand plangeri impotriva celor pe care-i considera impostori. Comparati cele doua cazuri cunoscute deja, cel al lui Mihail Tarba, cu cel al lui Bercea Ion-Marian si o sa va edificat ca opinia mea e confirmata de ceea ce se intampla in realitate.
Memorat
 • emil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 860
 • Vezi Profilul
Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #4034 : Ianuarie 22, 2012, 17:09:02 »

Corect, deci nu este treaba noastra unde si daca sunt impostori.
Justitia isi va face treaba, iar noi trebuie sa-l tratam pe toti Revolutionarii conform prezumtiei de nevinovatiei.  Nu avem nevoie de o noua lege 341 si o noua reverificare !
Memorat
Pagini: 1 ... 267 268 [269] 270 271 ... 476
Schimbă forumul: