Domnule Marius Iacob, mesajul intitulat "Unde sunt revolutionarii" nu a fost scris de Daniel Perju si nici de persoana care are contul 'Aria" ci de mine, un simplu cetatean caruia ii pasa de Romania si de unii revolutionari, de cei adevarati, nu de cei care si-au aratat adevarata fata prin reactiile la mesajul meu. Din pacate, am primit doar confirmarea a ceea ce stiam deja. Ca aici, pe acest forum, sunteti doar o grupare de grupari , care va dati dupa cum bate vantul politic, dupa partidul politic in are va puneti speranta, desarta, ca poate va va recunoaste meritele...Atat. Insa cine a fost cu adevarat la revolutie pentru democratie, lupta si acum alaturi de adevaratii revolutionari care nu fac parte din nici o asociatie politica, si nu sutin nici pe 'atotputernicul' Basescu nici pe mascaricii plagiatori ai lui Ponta. M-am tot intrebat in acesti ani, de ce revolutionarii adevarati nu se unesc sa formeze un partid politic puternic care sa lupte in continuare pentru ce au luptat in decembrie 89, sa lupte impotriva caracatitei care disruge Romania? De ce saruta mana cand unora , cand altora, asteptand recunostinta si primind doar batjocura? De ce??Pt ca revolutionarii adevarati nu exista....au murit.
Dar....se ridica o generatie noua. Sper....Altfel...va fi vaide noi.
Continuati sa va certati pe forum domnilor 'revolutionari'. Intre timp, se poate intampla ca neocomunistii pe care ii sustineti sa va ridice libertatea de a mai avea un forum.
Nu cred ca lucrurile stau chiar asa.Partial ,poate e adevarat.Sint si grupuri de persoane cu vadite orientari si interese politice care incearca sa anihileze sau compromita prin denigrare orice pozitie independenta.Dar , la fel de adevarat este ca revolutionarii au fost loviti crunt si nu li s-a dat nici o solutie de iesire dintr-o situatie grea sau chiar disperata.De noi depinde sa gasim o rezolvare.