Main Content:

Pagini: 1 [2]

Sibiul condamna falsul

 • valahul
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 326
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul condamna falsul
« Răspunde #15 : Decembrie 20, 2012, 12:42:54 »

http://www.nasul.tv/2012/11/22/nasul-21-noiembrie-2012/


După minutul 43:
În ultimul timp se confecţionează, de fapt se rescrie istoria evenimentelor din Decembrie 89. Autorii principali, „istorici” de orientare securistă, foști lucrători ai serviciilor ceaușiste, „jurnaliști” de factură dubioasă, origini-foști și actuali acoperiți. Voi sibienii care susțineți ideea unei revoluții ce părere aveți? Este vorba de acest Ignat Nechifor, general maior (de brigada), Lupu Corvin, istoric (profesor universitar). Pe restul participanților îi cunoaștem. Troncotă, Teodorescu, sunt clar misionari cu targhet. Reabilitare din punct de vedere național a foștilor și actualilor securiști. Tare buni au fost! Securiștii buni!
Despre Morar și Cartianu ce să mai zic? Se confesează în direct?
Asistăm la reabilitarea în forță a criminalilor. Ce scârbă mi s-a făcut… Pot să zic lehamite…
 

Memorat

In Good We Trust
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul condamna falsul
« Răspunde #16 : Noiembrie 17, 2019, 18:05:26 »

Ultima postare de aici e din 2012, de acum 7 ani și nimeni din Sibiu nu a mai reacționat de atunci. Dar metoda e aplicată acum pe Facebook, adică se fac declarații dure urmate de... nimic. Deci se reeditează nimicul.

BLOCUL NAȚIONAL AL REVOLUȚIONARILOR DIN DECEMBRIE '89 - ROMÂNIA

https://www.facebook.com/search/top/?q=BLOCUL%20NA%C8%9AIONAL%20AL%20REVOLU%C8%9AIONARILOR%20DIN%20DECEMBRIE%20%2789%20-%20ROM%C3%82NIA&epa=SEARCH_BOX
Nicolae Sucuturdean, 3 ore
Domnului Claudiu Iordache,fost DIRECTOR la IRRD :
Mă numesc Sucuturdean Nicolae, REVOLUȚIONAR din SIBIU.Prin anul 2006-2007(nu mai țin minte perioada exactă),am fost la dumneavoastră la IRRD,împreună cu un coleg,tot REVOLUȚIONAR din SIBIU. În prima fază am fost primiți de un angajat al IRRD,la care eu i-am dat 3(trei)negative de la 3(trei)poze cu mine în fruntea REVOLUȚIEI din SIBIU.Ulterior ne-ați primit și dumneavoastră.V-am înmânat și dumneavoastră niște poze mari cu mine în fruntea REVOLUȚIEI din Sibiu. Dumneavoastră v-ați comportat politicos,atunci.Dar tot de Fesan Puiu și de Dan Toader ați ascultat.Fesan Puiu este fost Secretar UTC la Întreprinderea IUPS Sibiu.Dan Toader este fost Secretar UTC la Tehnica Nouă Sibiu și fost Director la o Fundația care a "devalizat" patrimoniul UTC Sibiu(imediat după Revoluție).Dan Toader este de la înființarea IRRD și Membru al Colegiului IRRD(pe două poze pe care vi le-am lăsat este semnătura lui Dan Toader,el le-a făcut).Și bineînțeles,ati ascultat și de Ion Iliescu în ce privește IRRD.
Supărarea mea vine ,din faptul că, dv știați că am avut activitate importantă în REVOLUȚIA sibiană, dar în cărțile,în caietele,publicațiile făcute de IRRD,eu nu sunt trecut.Ati trecut acolo,pe alți care nu prea au spus adevărul.Printre care , pe Streza Nicolae Pavel Zian(preot),care a vorbit despre locul unde eu am fost coordonator principal.Streza Nicolae Pavel Zian, a spus jumătate de adevăr,nu mă miră,deoarece acest Streza Pavel Zian are 3(trei) nume conspirative primite de la Securitatea Comunistă(cu angajament).Domnule Iordache Claudiu,pentru mine,nu sunteți diferit de ceilalți ,cât timp ați fost Director la IRRD condus de Ion Iliescu și oamenii numiți de el.Nu aveți scuze.
PS.
Nu regret că nu am fost cuprins în publicațiile IRRD(deși mi-ar fi placut,pentru istorie),pentru că, acolo ,aproape ,aproape tot este MACULATURĂ ,În interesul unora.Stiu că la 30(treizeci) de ani de la Revoluție se vor mai desecretiza multe,multe documente despre Revoluție.Atunci,sper să se găsească ISTORICI care să scrie ISTORIA REVOLUȚIEI cât mai aproape de ADEVĂR(vom insista).
Sucuturdean.
Memorat
Pagini: 1 [2]
Schimbă forumul: