Main Content:

Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30

cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #120 : August 19, 2014, 22:21:05 »

Fructifica ideea oferita gratuit: mergi la Semi Demi si spune-i si lui, apoi, dupa ce-i vei repeta suficent incat sa inteleaga, sa mearga la Scripca basista si sa-i vanda pontu`. Scripca-i va face o invitatie pesonala piratului, care pun pariu ca va dezonora cu prezenta lui ditai gala dintre un tigan si un talamb. In final, dupa ce te vor scoate pe targa si piratu-i va sparge lui scripca sticla de... suc in cap, tabara portareii pe voi, va aresteaza pe toti si aerul orasului va fi m respirabil. Hai, pt ca merita.

Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #121 : August 24, 2014, 12:47:09 »

Nu citisem minciuna acesta a lui Tentativa de Impostor. El pupinbaseste nesimtit, dar eticheteaza limbajul critic cu care e pus la locul lui de propagandist basist de toata jena ce e. Ok, nu-mi fac problem, pt ca toata lumea stie ce e cu el pe forum. E un fel de Ma-lesi, cel care a contribuit direct la taierea indemnizatiilor revilor, al aso 21 din BMV, cica rev (dar fara atestare, pt ca nu are fapte si ce sa arate) fara privilegii. Asa cum Ma-lesi a pus laba pe Aso 21 a prostalailor din Bucale, la fel, Ti isi face mendrele cu Aso 21 din BMV. Macar presul din BMV e rev autentic, pe cand Ma-lesi e un sarlatan ordinar si un politician devenit navetist din chiar primii doi ani de cand a intrat official intr-un partid.

Ei , dragii mosului, ca doar n-o sa zic "pui de securist" sau "pui de lele", sa m-acuze Bambilici ca i-am copiat stilul ( adica plagiat! Grin ) faptele au fost dovedite in dosarul 3990/2/2010 prin care Curtea de Apel Bucuresti a obligat atit SSMRLIRC cit si CPRD sa emita actul administrativ in cauza.In prezent executorul judecatoresc il cauta pe SS , sa-i spuna ca nu e bine ce face! Grin Grin Grin
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #122 : Septembrie 13, 2014, 07:48:14 »

Domnul Boaca se manifesta frecvent si pe Facebook, nu numai aici, pe forum.

EI FRATILOR, O SA SAR DE LA UNA LA ALTA DAR TOATE AU LEGATURA INTRE ELE, VEDETI CUM STA TREABA CU OFITERII ACOPERITI SI INAINTE DE REVOLUTIE DAR MAI ALES DUPA. O PARTE DIN NOI AM SUSTINUT PUNCTUL 8 DE LA TIMISOARA, LUSTRATIA TREBUIA FACUTA DAR NU S-A PUTUT FACE DIN CAUZA NOMENCLATURII NEOCOMUNISTE SECURISTE ACOPERITE DE DUPA 89. ACUM CA SE MAI FAC DESCONSPIRARI SE VEDE CLAR CINE A DISTRUS ACEASTA TARA, AU STAT ACOPERITI SI SI-AU FACUT TREABA LA FURAT, TIPA CIND E VORBA DE DESCONSPIRARE SPUNIND CA NU-I CORECT , CA EI SUNT PATRIOTI DAR NIVELUL DE TRAI SE VEDE IN BUZUNARELE FIECARUIA, IAR AVERILE FURATE IN CONTURILE LOR. NICI REVI NU MAI SUNT LA STRICT SECRET, TOTUSI E BINE CA OPINIA PUBLICA SA AFLE ACUM LA 25 DE ANI DE LA REVOLUTIE CITE CEVA DIN MINARIILE FACUTE DE X, Y, Z. DUREREA MEA E CA ANCHETELE DINAINTE DE 89 LA SECU DUPA REVOLUTIE AU URMAT ANCHETE LA POLITIE, NU MA DERANJEAZA DIN CONTRA FIECARE RASPUNDE PT DOSARUL LUI DE REV, NUMAI CA PE HOLURILE ALEA AM DAT DE CITEVA MUTRE DE MILITIENI DE DINAINTE DE 89! I-AM GASIT CU CAPUL JOS DAR CU UNZIMBET TRIUMFATOR, NU PREA E NORMAL, ASA E ! CUM NORMAL NU E CA CEL CARE M-A ANCHETAT INAINTE DE 89 , DUPA REVOLUTIE INTR-UN DOSAR PENAL IN CEEA CE IL PRIVESTE PE OFITERUL SECU SA MI SE IA DECLARATIE DE UN COLEG DE AL SAU DINAINTE DE REVOLUTIE, COLEG CARE CULMEA REVOLUTIEI I-A ANCHETAT PE MUNCITORII DIN 87!!!!!!! SI ASTA LA ANI BUNI DUPA 1989 ! ATUNCI VA INTREB, CINE A CISTIGAT IN 89 ? CINE SCRIE ISTORIA ? CIND TORTIONARUL MEU ESTE SI AZI IN FUNCTIE PUBLICA INALTA , CA MULTI ALTII ?! IAR CLAUDIU IORDACHE LA INSTITUTUL REVOLUTIEI PUNE IN VALOARE CRIMINALII DIN 89 SI ACOLITII SAI. DOMNULE CLAUDIU IORDACHE , ATI FOST LA VREME REVOLUTIONAR ADEVARAT, DAR SA STI CA CEL MAI URIT LUCRU PE LUMEA ASTA E TRADAREA ! TRADAREA DE FRATI, TRADAREA DE EROI MARTIRI, TRADAREA DE CAMARAZI !!!!!!!!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #123 : Octombrie 04, 2014, 22:53:40 »

Am sa mut niste postari care au legatura directa cu cei pt care s-a creat acest topic, ele fiind facute in principal pe "Anunturi" si "Articole de presa", dar incep cu cea de la "DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari". Consider ca e bine sa le copiez aici din doua motive principale, pt a degreva acele topicuri de continuarea discutiilor acolo si pt a mari coerenta info despre aceste "celebre" personaje din BMV. Disuctiile de la "Anunturi" au fost dinamizate de o poza postat de Kronstadt, precum si de reactia mea: http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.34305.

PMP-istii basbocudristi au trecut sub acoperire. Oare îi desconsira careva?

PS. De aproape o ora rîd. Nu ma pot abtine Grin Grin


P R O M O   P T   M I C R O   A S O   2 1   D I N   B M V
Reiau postarea de ieri a lui Kronstadt, exe la topical BMV-istilor "DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari",
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=147.1215

Motto: "Pusca si cureaua lata, / Ce basist eram odata!"

PMP-istii basbocudristi au trecut sub acoperire. Oare îi desconsira careva?

PS. De aproape o ora rîd. Nu ma pot abtine Grin Grin


Totusi, cred ca motto-ul de m sus e putin depasit. Il reiau intr-o forma actualizata.

Basisti am fost, basisti suntem inca si-om fi chiar de ne veti scuipa!
Sau:
Basisti am fost, basisti suntem inca si-om fi cat primim stipendia!
PS:
Va rog sa alegeti varianta cea m potrivita pt tandemul hilar din BMV.
(Primim si alte propuneri de motto-uri pt bravii brasoveni.)
(Si nu uitati: o poza face cat o mie de cuvinte!
Asteptam pozele dv pt promo pe forum
! )

P R O M O   P T   M I C R O   A S O   2 1   D I N   B M V

Motto: "Boaca si cu Semi lata / Ce acoperiti eram odata!"

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #124 : Octombrie 04, 2014, 22:56:35 »

Dle, nu m-am gandit, recunosc. Dar cred ca ai dreptate. TI e in spatele aparatului foto, caci si el e cu nasul in suflet, basist pana in maduva oaselor! Felul in care a ales unghiul din care sa foto scena delirului basist al colegilor lui de MA21BMV, indica permanenta lui inclinare de a-l preamari pe Base si, in consecinta, cea de a-l idealiza pe Semi Demi. Priveste de ex cum a foto sticla cu detergent americanesc: cu dopul albastru al petului, la culaoarea tivului sepcii de ofiter de marina, suprapus perfect pe umarul tricoului, incat sa para ca ar avea si trese. As fi spus ca e o imagine perfecta pt col Turbulescu, daca nu ar fi evident ca cel pe care doreste sa se travesteasca e Base insusi!

U p s !       U p s !
Revenim la chestiune!
Credeati ca s-a terminat?
Info intra in permanenta in casuta mea de corespondenta!  Sa recapitulam m intai.

Nr 1.
Ok, in seara aceasta trebuie sa m spunem si adevaruri, pt ca de minciuni geme forumul.
Sa incepem deci sa dam la gioale.
Mai revilor, m tineti minte ultimul comunicat al aso mare din BMV, cea condusa de Mardeala? In 15 septembrie a anuntat pt data de 17 un miting in epicentrul pesedelei, la Bucale. Punct unic: "respectarea prevederilor Legii nr. 341/2004, repunerea în plată a indemnizaţiilor reparatorii şi cuprinderea sumelor necesare în proiectul de buget pentru anul 2015", ceea ce nu era rau, pt ca info care au circulat au lamuri ce voiau sa faca brasovenii acasa la capitalisti: sa-i atraga atentia lui Ponta, printr-un miting civilizat, dar cu participanti decisi si bine organizati, ca nu ar fi frumos sa nu prevada sume pt urmasi si luptatori in proiectul de buget pt 2015.


ASOCIAȚIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR

Ca-n bancul cu salvamaru' !  Grin Grin Grin

 Ai muncit mult sa o contorsionezi in halu' asta Huh  Grin Grin Grin Grin Grin
„BRAȘOV DECEMBRIE 1989”
[/color][/size][/color]
Mun. Brașov, str. Gheorghe Barițiu nr.1, tel / fax: 0268-410212
Președinte Vasile Mardare – tel: 0723363552


COMUNICAT

        Asociația Luptătorilor, Răniților și Urmașii Eroilor “Brașov-Decembrie 1989” în calitate de reprezentanţi ai revoluţionarilor din Decembrie 1989, an în care în România a fost răsturnat regimul totalitar-comunist al lui Nicolae Ceauşescu, suntem determinaţi de actuala situaţie socială, politică şi economică din România să participăm la o adunare publică de protest ce se va desfăşura în data de 17.09.2014, între orele 1000-1400, în zona Parcului Kiseleff, între Bd. Kiseleff şi Bd. Aviatorilor.

        Tematica:
        Sub pretextul masurilor impuse de criza economica ce a afectat România, prin Art. 18 din Legea 283/14.11.2011, ce reglementeaza restrangerea unor drepturi fundamentale, prevederile Articolul 4 alin. (4) din Legea 341/2004 nu se acordă.”

        Aceste prevederi au fost prelungite prin Art. 9 din OUG nr. 84/12.12.2012 pentru anul 2013 şi prin  Art. 6 din OG nr. 29/2013 pentru anul 2014.
        Având în vedere faptul că în mod oficial România se află în creştere economică, aşa cum a declarat dl. Prim ministru Victor Ponta încă din anul 2013, argumentul avut în vedere privind decizia suspendării indemnizaţiei şi în anul 2014, nu se mai justifică.

        Solicităm respectarea prevederilor Legii nr. 341/2004, repunerea în plată a indemnizaţiilor reparatorii şi cuprinderea sumelor necesare în proiectul de buget pentru anul 2015 .
        Nici după 25 de ani de la VICTORIA REVOLUȚIEI ROMÂNE DIN DECEMBRIE 1989 nu vom renunţa la idealurile noastre: libertate, democraţie, bunăstare, respectarea legilor, precum şi o viaţă decentă pentru fiecare dintre noi, având ca model valorile civilizaţiei europene din care acum facem parte.


                                   Președinte,
                                Vasile MardareBRAȘOV, 15 septembrie 2014

Am fost mitraliat cu mesaje: nu spune, nu tasta, inchide calcul, te bag si nu te m scot etc! Ba am fost chiar sunat pe telefonul personal! Cum, stie cineva exact cine sunt si ma poate suna noapte pe telefonul meu? You Talkin' me? (http://www.youtube.com/watch?v=4e9CkhBb18E)
E prea mult chiar si pt mine. Deci, in conclusione, continuam.
Falsii sefi ai benerelei de prin orasul din care piratul face sex fortat cu poporul ro (nu spun viol ca iarasi ii provoc o erectie), s-au angajat initial sa perfecteze actele la pemebeaua lor, ca mitingul de protest sa fie autorizata, sa se poata desf fara problem, adica sa fie legala. Cu o zi inainte de eveniment, deci prin 8 X 2 septembrie, incep sa-l sune pe Mardeala si sa-l agaseze cu niste propuneri indecente. Dar m inati, trebuie sa va spun ca inca cu o saptamana inainte, cand au aflat ce au de gand sa faca cei din BMV, i-au anuntat ca participa si ei. Mardeala a fost de accord, dar le-a pretins incadrarea stricta in programul, scopul si mijloacele progrmate ale protestului. Adica fara "Sa moara Ponta", "Sa crape pesedeaua", "Sa va tragem falca". Explicatia a fost simpla: scopul e de a manifesta civilizat, dar hotarat, bine organizat si strict pt scopul propus, aducerea aminte responsabililor din Guv Ro ca au datoria sa revina la legalitate macar la 25 de ani de la Rev din Dec `89.

Ei bine, in ziua de 16, m tarzior, asa, ca sa nu m aiba cum reactiona Mardeala si BMV-istii lui, incep sa-l sune:
- Mai Mardeala, venim si noi, da strigam ce vrem.
  (Mardeala: Nu, ca nu sa strigam venim acolo.)
- Mardeala, nu fa pe prostu ca cu noi nu-ti tine ca cu Maior. Noi suntem colonei, ba!
- Auzi, tov pres, faci cum zicem noi si totul va fi bine.
  (Mardeala: Nu, ca nu pot schimba nimic, pt ca luni am avut sedinta si asa am stabilit cu revii.)
- Ba Mardeala, tu te crezi singur pe lume? Vrei sa-ti distrugem imaginea, deci credibilitatea?
- Hai, fii baiat cuminte si asculta de cei care-ti sunt ierarhic superiori.
  (Mardeala: Ce supreriori, ca nu voi sunteti sefii benerelei.)
- Ba, tu, cu oamanii tai, voi faceti ce vreti, noi, cu profesinistii de aici, facem ce vrem. Atat!
  (Mardeala: Nu! E clar? Nu!)
- Mardeala, daca-ti scoatem copia dupa decizia CNSAS te-am facut de cacao la nivel national!
  (Mardeala: Nu si nu!)
- Bine, Mardeias de BMV, sa nu zici ca noi nu ti-am vrut binele, in aceasta situatie noi nu m participam.
  (Mardeala: Fb. Noi venim cu doua autocare, cu masinile personale, cu trenul si tot vom fi m multi decat ati fost voi la mitingurile voastre de doua lemne trei surcele!)
- Nu credem ca poti aduce tu m mult decat echipa de conducere a aso, ca asa e si la noi.
  (Mardeala: Ba poot. Suntem perfect organizati. Am comandt autocarele, am platit banii, am cumparat sucuri, am facut afise, am luat steaguri, e totul pregatit.)
- Ba pu... organ sexual, tu chiar nu ai habar cine e sefu`-n tara asta? Nu vrei sa-i faci un serviciu lui Base, nu vrei sa strigi Jos Ponta?
  (Mardeala: Nu.)
- Mardeala, te lasam singur, nu venim unu la protestutul tau.
  (Mardeala: Cum protestut, ca vom fi m multi decat voi si cei pe care ii m mobilizati de prin tara.)
- O sa fiti... acelasi organ sexual, ba boule! Am retras autorizatia de la pemebea. Veniti degeaba asa, fara autorizatie, ca va maciucesc jandarmii cum coborati din autocare. Na!


  Ei si acum dragii mosului, poate ca ar fi timpul sa aflati si justificarea fata de membrii asociatiei din Brasov , pentru contramandarea mitingului din 17.09.2014 !
 Nu s-au inteles cu organizatorii din Bucuresti, care vroiau sa demonstreze si la sediul din Bucuresti , al PSD !  Cheesy

Ori esti prost info, ori manipulezi. Stiind ce ai facut aici, pe forum, imi e clar ca vrei sa manipu, pt a le scoate bazma curate pe muierile buclate ale piratului, care pretind ca conduc miscarea revo. Mergi mata la culcare ca iti vine imediat schimbul la taste si poti s-o tulesti. Si mercenarii m dorm, ce tasta mea!

Am vazut ca ai muncit mult, frazeologie la greu, sa contorsionezi mesajul initial sa iasa cumva cu instructiunile voastre de la PSD , adica Basescu le face si desface pe toate in RO ! Numai tine manipularea asta de prost gust ! NUMAI TINE !!! Cereti noi instructiuni ! Grin Grin Grin

Ori esti prost info, ori manipulezi. Stiind ce ai facut aici, pe forum, imi e clar ca vrei sa manipu, pt a le scoate bazma curate pe muierile buclate ale piratului, care pretind ca conduc miscarea revo. Mergi mata la culcare ca iti vine imediat schimbul la taste si poti s-o tulesti. Si mercenarii m dorm, ce tasta mea!

Am vazut ca ai muncit mult, frazeologie la greu, sa contorsionezi mesajul initial sa iasa cumva cu instructiunile voastre de la PSD , adica Basescu le face si desface pe toate in RO ! Numai tine manipularea asta de prost gust ! NUMAI TINE !!! Cereti noi instructiuni ! Grin Grin Grin
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #125 : Octombrie 04, 2014, 23:22:10 »

Nr 2.
Pune Mardeala secretariatul la treaba, se intereseaza in Bucale si... Surpriza! Autorizatia a fost retrasa de asa-zisa sefime, a asa-zisei benerele, iar jandarmii-i ranjeau la telefon: - Haideti incoa, haideti numai, hai!
Asa se face ca Mardeala a esuat penibil cu prima lui actiune de protest in Bucale, atat de rau incat nici n-a m plecat s-o faca. A dat dispo sa fie anuntati revii ca actiunea a fost anulata. Apoi a inceput zbaterea sa nu se afle, pt ca s-ar fi facut prea tare de rasul universului public. Caci revii, dar si cetatenii din BMV, n-au uitat ca Maior, tulitul, a reusit sa faca primul protest de strada din Ro impotriva piratului, in plina dictatura a cotrocenistului si pedelizdimii lui. Pai daca Mardeala nu poa sa faca un protestut cumintel, adus la cheie, la doua ace, el ce fel de lider se numeste ca se cheama?
Se constata ca Mardeala si echipa de conducere a aso BMV-iste au inghitit magaria complet si nici nu au avut curajul sa protesteze, sau sa vb macar. Pe 17 septembrie au fost cativa revi de acolo care au ajuns la Bucale, care cu trenul, care cu masina personala, e vb de cei pe care nu au putut sa-i anunte in noaptea de dinainte. S-au rugat de ei sa-si tina gura. Sefii revilor din BMV tac si acum, preferand sa nu vb ca sa nu se imprastie info, ca nu ar fi exclus sa se trezeasca cativa m scarbiti de tevatura si sa le ceara demisiile. Deci Mardeala si ai lui au fost marditi rau de tot de imbarligatorii din Bucale, atat de rau ca nici sa vb despre asta nu au curajul! Sah mat de la niste nemernici cum s-ar zice, nu?

I-a dat PSD-ul " la loc comanda " cu mitingul si gata ! Ce mai tura-vura !  Grin Grin Grin Grin Grin

Ori esti prost info, ori manipulezi. Stiind ce ai facut aici, pe forum, imi e clar ca vrei sa manipu, pt a le scoate bazma curate pe muierile buclate ale piratului, care pretind ca conduc miscarea revo. Mergi mata la culcare ca iti vine imediat schimbul la taste si poti s-o tulesti. Si mercenarii m dorm, ce tasta mea!

Am vazut ca ai muncit mult, frazeologie la greu, sa contorsionezi mesajul initial sa iasa cumva cu instructiunile voastre de la PSD , adica Basescu le face si desface pe toate in RO ! Numai tine manipularea asta de prost gust ! NUMAI TINE !!! Cereti noi instructiuni ! Grin Grin Grin

Contorsionata e gargara ta cacarisita! Eu le explic oamenilor ceea ce nici voi, dizidentii lui Maior, nu aveti curajul. Dau info curate, asa cum a fost si cum am primit info. In plus, ca sa nu gafez aiurea, cateva zile am verif info, de mi-am disperat vreo cativa prieteni. Diplomatul 007 a inventat info contra cost ca sa scape de mesajele mele insistente. Deci:
1. Nu vb prostii, nu dezinfo.
2. Info sunt reale si exacte.
3. Sunt primul care am iesit cu ele.
4. Ceilalti ati tacut in mod interesat
   (trebuie sa vedem care sunt si acele interese).
5. E mult m mare cacalaul in Bucale, la basistii tai,
   decat in BMV, la pesedeii, pedeleii si ce m sunteti pe acolo.
Sa analizez m departe? Sau lasam 24 de ore pauza ca sa aiba timp revii sa furnizeze si ei info pe care le stiu despre magaria bucualatilor basisti si sa tragem abia dupa aceea cocluziile? A?!

Ii dadea comanda inainte de a se apuca sa organizeze ceva, daca ar fi fost pe asa. Si nici lui nu i-a convenit sa falimenteze finanta aso pt o actiune programata, chipurile, sa fie ratata. Nu obs ca nu ai logica in afirmatii? A pierdut bani, credibilitate, posibil prietenii, s-a facut de ras in fata tututror (celor care au aflat).
Dar mataluta, pui de lele pedelizda, incerci sa faci altceva aici. Sa precizez, sa nu? Ba precizez:


Tentativa de Impostor, tu incerci sa-i scoti bazma curata pe nesimtitii de presi basisti din Bucale!

Iar tu MP te faci ca nu pricepi si o arzi mereu cu " basisti " si alti cai verzi pe pereti.Care naiba dintre revolutionari e " basist " dupa figura lui Boc cu indemnizatiile Huh

... te faci ca nu pricepi si o arzi mereu cu " basisti " si alti cai verzi pe pereti.Care naiba dintre revolutionari e " basist " dupa figura lui Boc cu indemnizatiile Huh

Sa-ti dau exe numai din orasul tau:
- tu, TI!
- seful tau de micro aso, Semi Demi,
- viceseful tau, din acelasi microb local, Boacana,
- ceilalti colegi ai tai (inca vreo doi),
- Surpriza: Mardeala! Noul sef al aso mari din BMV e Scripcarului care e si vp al PDL.
Acu` ce sa spun, m vrei?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #126 : Octombrie 04, 2014, 23:34:55 »


Incepe sarja a doua de dat la gioale!

Am aflat noi amanunte despre motivele ratarii mitingului de protes al BMV-istilor in Capitala. Sunteti interesati sa aflati adevrul pana la capat? E cineva dispus sa plateasca ca sa-mi tin gura (mana, sa nu tastez)? Va rog sa va decideti, aveti o ora la dispo, pt ca si varianta a doua e valabila, caci trebuie sa-mi recuperez cumva banii pe care ii voi cheltui ca sa obtin doc despre impostura "invincibilului" de prof agramat din Hermanstadt.

PS necesar: Ati vrea sa ramana asa anuntul, nu? Sa ma puteti acuza de santaj, cum a facut BMV-istul acela, Doctoreanu, cu Maiorul local? Trepadusi, daca sarja e, sarja sa fie!  Ferea!

Incep cu scz pt "c"-ul papat in ultima postare!
Marii trisori din Bucale, de extract pedelizd, pt ca sunt si fff mari trisori de esenta pesedista, deci marii actionari ai protestelor din acest an din Capitala Ro, an electoral, adica GG, cei doi G, Gadina si Gogo (Dinca), inainte de a le retrage brasovenilor aprobarea mitingului de preotest, au avut o alta propunere, mult mult m interesanta decat stiam eu pana acum. Cred ca din aceasta cauza, nestiind ca eu nu stiu, Tentativa de Impostor n-a m atacat, sperand probabil sa scape de dezvaluirea pana la capat a mizerabilului mod de a proceda al aliatilor din Bucale ai MA (Micro Aso) din BMV.
Mardeala a primit propunerea sa nu m faca mitingul pasnic de protest (nu uitati ce voiau: sa ceara, in mod pasnic, respectarea Legii 341, prin introducerea in proiectul de buget de stat pt 2015 a sumenlor necesare reluarii platii indemnizatiilor revilor nedreptatiti), dar nu sa nu-l m faca in general, ci numai in 17 septembrie, data pt care optasera brasovenii, ci sa-l amane pt data de 20, sambata 20 septembrie, cand si ei anuntasera un protest politic in P-ta Univ. Voiau sa blocheze PU si aveau nevoie de cat m multi oameni pt aceasta incercare si stiau prea bine ca revii din BMV o pot face daca vor. Rationamentul era simplu: daca au reusit cu Boc la putere, cand adversitatea piratului era max, de ce nu ar reusi acum, cand piratul se face ca poloua, iar P-MP (P-M Ponta), strategic, nu-si arata inca coltii?
Deci, m pe scurt, ideea "geniala", de javre manipulatoare, a conducerii impostoare a benerelei a fost sa deturneze mintingul de protest al revilor din Brasov, s-al transforme dintr-unul pasnic, civilizat si apolitic, intr-unul violent, cu chiuiturile de rigoare la megafoane si politic. Adica in favoarea piratului si a Udrei lui de consum. Daca ar fi reusit, lovitura ar fi fost magistrala!  Stiti de ce? Nu pt deturnarea in sine, ca actiune reusita de deturnare, ci ca rezultat final. Pt ca ar fi obtinut un protest pro-pirat, realizat cu cei care a facut primul protest anti-pirat din Ro!  Adica ce ar fi realizat ei?


Ar fi creat impresia ca
luptatorii cu merite deosebite si urmasii eroilor martiri
s-au reorientat spre Basexu si parasuta lui penala!Alo! Florin 1989, Semi Demi, Boacana!
Nu va faceti simtita prezenta pe aici?
Ati dat bir cu fugitii? "Luptatorilor"!

TI, ma duc sa umplu ulcica. Te astept apoi la un Skandenberg. Te bagi ?!

Inca o obs, de intaratare a adversarului!
Pana acum, revilor nu le-a fost f greu sa se prinda ca Dinca, Gadina, Banutoiu, in ciuda declaratiilor lor de independenta, tot jocul piratului il fac. Cu Semi Demi le este m greu sa se dumireasca. Multi il repsecta pt ca stiu ca i s-a opus lui Maior, infractiunilor lui (ei as, i-a taiat Maior macaroana si s-a trezit fara acces al borcanul cu magiun, de acolo tot deranjul, acesta-i motivul adevarat), nu stiu cat de basist e (desi eu v-am dat info ca ar fi trebuit sa fie inca de la Congresul Impostorilor, din 2011, Presul Exe al Benerelei Impostorilor), m ales ca a aparut pe forum poza aceea cu el si III (Ion Ilici Iliescu), costumati de zile mari, apropiati pana la imbratisare si zambareti ca doua cutre batrane ce sunt.

Si tot pt intaratarea lui, pana umplu ulcica (of, mi s-a uscat gatlejul!): va m amititi poza de pomina a anti Iliescului de serviciu din BMV?Ce vremuri, dle, ce vremuri!  In BMV il injura si-l acuza de asasinate, La Bucale se uda pe el de fericire ca il lua pe dupa umeri! Pui de lele! Vb ceea, in BMV primea indemnizatia asigurata de III si Nastase, dar ii flegma public pe amandoi! In schimb, la Bucale, era numai lapte si miere! Acum imi dau seama ca Ma-lesi si Cost-in s-au pacalit cu Banut-oiu, pt ca Semi Demi ar fi corespuns mult m bine postului de pres exe al Benerelei Impostorilor!

E atat de basista conducerea Micro Aso 21 a fostilor pedelizdi, actuali PMP-isti din BMV, incat liderii ei au dat in boala lui Calache! Nu exagerez cu nimic si pt a demo ca am dreptate va ofer o foto edificatoare, pt ca, nu-i asa, o imagine face cat o mie de cuvinte! Poza surprinde un moment din vacanta liderilor celebrei aso 21BMV, infintata la initiativa lui Ma-lesi si Cost-in. Presul Semi Demi si vicepresul Boacana, isi fac si vacantele impreuna (or fi sponsorizate de pirat?), nemaiputand unul de dragul celuilalt, pt ca, nu-i asa, cei cu nasul in suflet se simt bine numai impreuna. Iata-i intr-un moment de relaxare, la o masa, cu tabla intoarsa, ca sa para ca joaca sah, nu table (baieti de baieti, inteligenti, nu tablagii), intr-un cadru natural, luminos, cu tigari si bautura la dispo, adica exact cum ii place Basexului sa trandaveasca.Dar cel m spectaculos aspect il da costumatia, hainele purtate. Presul si Vicepresul isi petrec timpul liber in travesti!
Amandoi au incercat sa imprumute ceva din aerul marinerului traficant de blugi, ajuns pres de stat si mosier in Ro!
De la stg la dr, vicepresul Boacan, travestit in pirat (carpa pe cap) si Presul Semi Demi, travestit in cpt de marina!

In variante dif, travestiti in pirat si cpt de marina, amadoi il imita pe securila piratila, gubernatorul din Cotrocea!
Iata raspunsul pt diversiunea ta "... te faci ca nu pricepi si o arzi mereu cu " basisti " si alti cai verzi pe pereti.
Care naiba dintre revolutionari e " basist" dupa figura lui Boc cu indemnizatiile Huh
"


Tcmai ti-am aratat cai verzi pe pereti si doi basisti celebri!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #127 : Octombrie 04, 2014, 23:51:00 »

E atat de basista conducerea Micro Aso 21 a fostilor pedelizdi, actuali PMP-isti din BMV, incat liderii ei au dat in boala lui Calache! Nu exagerez cu nimic si pt a demo ca am dreptate va ofer o foto edificatoare, pt ca, nu-i asa, o imagine face cat o mie de cuvinte! Poza surprinde un moment din vacanta liderilor celebrei aso 21BMV, infintata la initiativa lui Ma-lesi si Cost-in. Presul Semi Demi si vicepresul Boacana, isi fac si vacantele impreuna (or fi sponsorizate de pirat?), nemaiputand unul de dragul celuilalt, pt ca, nu-i asa, cei cu nasul in suflet se simt bine numai impreuna. Iata-i intr-un moment de relaxare, la o masa, cu tabla intoarsa, ca sa para ca joaca sah, nu table (baieti de baieti, inteligenti, nu tablagii), intr-un cadru natural, luminos, cu tigari si bautura la dispo, adica exact cum ii place Basexului sa trandaveasca.Dar cel m spectaculos aspect il da costumatia, hainele purtate. Presul si Vicepresul isi petrec timpul liber in travesti!
Amandoi au incercat sa imprumute ceva din aerul marinerului traficant de blugi, ajuns pres de stat si mosier in Ro!
De la stg la dr, vicepresul Boacan, travestit in pirat (carpa pe cap) si Presul Semi Demi, travestit in cpt de marina!

In variante dif, travestiti in pirat si cpt de marina, amadoi il imita pe securila piratila, gubernatorul din Cotrocea!
Iata raspunsul pt diversiunea ta "... te faci ca nu pricepi si o arzi mereu cu " basisti " si alti cai verzi pe pereti.
Care naiba dintre revolutionari e " basist" dupa figura lui Boc cu indemnizatiile Huh
"


            Tocmai ti-am aratat cai verzi pe pereti
                            si doi basisti celebri!

Foto expusa este mai mult ca simbolica.
Bentita de scolarita (porto) a bocului autentifica apartenenta la casta piratilor marini Grin 
Cpt popeye, T-shirt-ul face trimitere la premiul luptelor de gherila urbana contemporane 89.
Daca la primul de unde nu e, nici D-zeu nu cere, la al doilea luptele duse la greu începînd cu data de 24/12/1989 în anticamera Florea si programul R 89 în direct, alaturi de pcr Carausu.
Uite asa se sparg în ancheta unii. Cheesy Pisicologul joaca tare la impresia artistica Wink

PS Cine poate sa estimeze durata partidei de martz? 

Hai sa-ti un test de perspicacitate, Bambi:Ce este dubios cu aceasta foto? Acum sa te vad SmileyAi ratat ocazia sa te faci remarcat Grin Poate reusesti la urmatorul test.
Presupun ca te revansezi într-un fel. Am încredere  Wink

Ne aflam in campanie electorala de ieri, deci ar fi bine sa nu-l m ataci pe TI pe teme electorale la topicul art de presa, sau noi cu cine votam etc. Ca e basist pana in strafundul degradarii lui genetice, stie tot forumul, dar ai obs si dumneata cred ca ff putini ii m reproseaza jocurile politice pe care le face pe forum, desi au aflat cu totii ca nu e rev, ci doar o tentativa de impostor, TI. Ei si-au anuntat oferta de a-si transforma sediul aso intr-unul de partid, al PMP of course, inca de la infiintarea jucarelei politico-mafiote a amantei piratului. Anuntul e chiar aici, pe forum. Deci ei sunt politruci ai PMP pe fata. Adicatelea cu asta se ocupa, asta fac aici si prin alte parti, oriunde au acces si pot sa faca un bine partidului si un rau tarii. Il m ti minte pe Bacana gudu, gudu pe langa pirat (si chiar pe langa urdoarea lui, dar nu m stau sa caut si poza aceea), la Timisoara?Ei, iata ca a venit momentul sa dau exit spre ochii vostri unei foto care vi se va intepenii pe retina. Pe tipul care se recomanda pe facebook drept Tamba (priviti ambientul, fizionomia, privirea etc) il stiti. Il stiti dar nu in ipostaza oficioasa in care am sa-l prezint eu.


Venerabile maimutoi tot caut pe forum o dovada cit de mica ca ai fi revolutionar ! Si nimic ! Nu gasesc nimic!!! Grin Grin Grin
 Stii ceva , pe undeva ca am mai intrebat si pe altii si toti imi zic de o maimuta si doua prune !  Grin Grin Grin Grin Grin

E ultima solutie de distragere a atentiei revilor de la dezvaluirile pe care le fac despre grupul vostru tradator? E anemica incercarea si gresita alegerea ca tu sa fi persoana care s-o faca, pt ca o Tentativa de Impostor, dintr-un grup tradator al revilor, cipat de o propagandista comunista cu studii de zece la Fane Gheorghiu nu are nici cel m mic drept sa ma intrebe ceva, nici pe unde se traverseaza strada.
Micro Aso 21 din BMV, la fel ca altele din tara care au fost facute la indicatiile sau sugestia lui Ma-lesi, Banut-oiu etc, e un cuib basist in sanul revilor, la nivel national si al societatii civile locale. Desi am strigat "Tradare!" de cativa ani, indicand printre tradatori si membrii cuibului basist de acolo, acuzand nivelul de decizie la care ajunsese Semi Demi in Benereaua Impostorilor, mana-n mana cu Cost-in si chiar cu liderii pedelizdimii piratului si ministrtresei lui (al jafului national), nu am fost luat in consideratie cu seriozitatea necesara si fff multi dintre revii de pe aici m-au acuzat ca fac propaganda PSD, desi eu nu am aratat decat tradatorii miscarii revo. Caci ce e un pres de aso de revi care se linge-n bot cu dusmanul politic? Asa cum toti presii pesedisti (sau doar blanzi cu pesedeaua) pot fi considerati si sunt tradatori din vara anului 2012, la fel sunt si cei care au ramas credinciosi pedelizdimii, cu nasul in suflet, dupa atacul pirateresc asupra pensiilor, sala, indemnizatiilor, sporurilor si altor venituri ale ro. Dar m tineti minte ca v-am aratat o inregistrare video cu traficul de influenta facut de Cost-in si Ma-lesi la o intalnire cu mari lideri PDL, cea in care le-au cerut sa intervina pe langa vicepresul pedelelei, Scripcaru, primarul Brasovului, sa le dea un sediu pt noua orgaizatie a lor din BMV, adica aso lui Demi? Eu tin minte ca ff putini dintre voi si-au manifestat dezaprobarea. Ba s-au gasit cativa care, in dif asemenea ocazii, sa cons ca exagerez acuzand de tradare grupul lui Demi, m ales ca si ei, cei din grup, au dezmintit ca ar fi politici, ca ar face politica piratului, adica a tradarii nationale.

Daca tot timpul am aberat, am gresit in aprecieri, v-am mintit, poate imi spuneti ca si poza aceasta este un truc facut in Photoshop!Semi Demi: salt in gol cu parasuta, spre haul credibilitatii!
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #128 : Octombrie 05, 2014, 10:06:48 »

DUPA CE CA ESTI UN HOT DE POZE, ESTI SI UN PROST INTERPRET, POZA DE CARE VORBESTI NU E UN TRUC FACUT IN PHOTOSHOP, E O SIMPLA POZA ARTISTICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #129 : Octombrie 05, 2014, 10:44:07 »

Daca tot timpul am aberat, am gresit in aprecieri, v-am mintit, poate imi spuneti ca si poza aceasta este un truc facut in Photoshop!Semi Demi: salt in gol cu parasuta, spre hăul (credibilitatii)!
IE BUNA PITIPOANCA CE MAI  Wink Wink Wink

Care dintre ele? S-a legalizat lezbianismul între timp. Doua tîrfe...
Memorat
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #130 : Octombrie 05, 2014, 11:14:34 »

CEI MAI PENIBILI PREZENTATORI, MODERATORI, SAU CUM DRACU VRETI  VOI SA LE SPUNETI ! AVEM SI PE PORTAL CIUME BUBONICE CARE SE INSPIRA DE LA PUPATORII DE CUR DIN URMATORUL MATERIAL !!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=4sfu99etoRo


Memorat
 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #131 : Octombrie 05, 2014, 11:42:05 »

Daca tot timpul am aberat, am gresit in aprecieri, v-am mintit, poate imi spuneti ca si poza aceasta este un truc facut in Photoshop!Semi Demi: salt in gol cu parasuta, spre hăul (credibilitatii)!
IE BUNA PITIPOANCA CE MAI  Wink Wink Wink

Care dintre ele? S-a legalizat lezbianismul între timp. Doua tîrfe...
TE LAS PE TINE SA DECIZI
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #132 : Octombrie 05, 2014, 21:02:16 »

DUPA CE CA ESTI UN HOT DE POZE, ESTI SI UN PROST INTERPRET, POZA DE CARE VORBESTI NU E UN TRUC FACUT IN PHOTOSHOP, E O SIMPLA POZA ARTISTICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oah!  M-ai scapat de o teama! Nu puteam sa scap de gandul ca cel care mi-a trimis poza putea fb sa-si bata joc de mine, sa ma bage la inaintare si sa ma lase in ploaia de suturi ale membrilor forumului. Deci, dle Semi Demi, chiar vicepresul dumitale confirma autenticitatea pozei care certifica basismul dv cel m josnic: sustinerea noii Tarfe Nationale, indif de ce compromisuri morale si legale trebuie sa faceti. Iata ca Boacana a confirmat inca o data ca-si merita pe deplin numele. Boacana, ms!
Precizare-indemn: Nu te m lua de cei de la Antena3. S-a publicat motivarea sentineti patronului lor si, daca n-ai aflat, e in aer. Va castiga la CEDO, va fi liber, iar voi o sa fiti ca in poza cu Semi Demi, plini de rahat de sus pana jos!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #133 : Octombrie 05, 2014, 21:04:49 »

Si nu m face trimiteri la videoclipuri cu muzica agreata de Noua Dr. Se stie ca e fondata de scu, te desconspiri, ce naiba!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?
« Răspunde #134 : Octombrie 05, 2014, 21:11:05 »Erau prea mici in poza postata, scz Kronstadt. Dar tu ai vazut bine, e Boacana si Semi Demi. Pe cel cu nume de buruiana (neghina) nu-l cunosc. Diplomatul supune ca a facut parte dintr-un grup de petitionari, in 22 dec. E fb, bravo lui, dar ma mir ca doar atat il duce capul, sa faca jocurile piratului in grupul celor din BMW cu Nasul in suflet.
Memorat
Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30
Schimbă forumul: