Main Content:

Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7

Numele utilizatorului fara alias!

Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #75 : Noiembrie 01, 2011, 21:06:02 »


http://www.inpolitics.ro/razbunare-pe-boc-lazaroiu-face-pulbere-pdl-si-aduce-omagii-psd-art65380.aspx
Razbunare pe Boc? Lazaroiu face pulbere PDL si aduce omagii PSD


Declarații de-a dreptul incendiare, luni seara, în direct la TV, ale unui vîrf de lance al actualei puteri în materie de comunicare, dacă nu cumva comunicatorul-șef: Sebastian Lăzăroiu. Decalarații care fac pulbere PDL și ridică PSD, în schimb, pe un piedestal de neimaginat, cel puțin pentru un simpatizant al regimului portocaliu. Luciditate? Mintea de pe urmă? Răzbunare?

Fostul ministrul al Muncii, sociologul Sebastian Lăzăroiu, a făcut luni seara, la emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1TV, o afirmație epocală, care va genera, probabil, multe discuții aprinse de aici încolo: în România, electoratul de dreapta a fost creat de PSD, partid de stînga, iar PDL, partid declarat de dreapta, nu e în stare nici pînă azi măcar să îl gestioneze.

”Guvernul Năstase a contribuit cel mai mult la apariția electoratului de dreapta din România, între 2001-04” a spus Lăzăroiu. ”Guvernul Năstase a avut o abordare mai de dreapta, pentru că ei au fost nevoiți să ia niște măsuri de reformă, trebuia să închidă dosarele cu UE” a explicat el, adăugînd: ”Uitați-vă la Tănăsescu, ministrul Finanțelor, o fi înscris în PSD, dar el, ca finanțist, e centru-dreapta convins. Și dacă te uiți cum au terminat ei mandatul în 2004, macro-economic vorbind, totul a fost ”la linie”, deficitul, datoria publică șamd, toși indicatorii. Atunci au fost și primii ani de creștere economică și s-a creat și acest electorat de dreapta, care vrea și altceva decît să stea la mila statului. Vreau autonomie, individualitate, vrea șanse să se dezvolte...Sigur că, în timp, el (electoratul de dreapta n.n.) s-a consolidat, iar criza l-a scos și mai mult la suprafață. Dar germenii s-au creat atunci, în guvernarea Năstase, care a și căzut de la putere tocmai din acest motiv” a punctat fostul ministru.

Lăzăroiu a mai spus că PDL, pe de altă parte, deși declarat de dreapta, este prea puțin convingător pentru electoratul specific ”iar potențialul acestuia e mult mai mare decît poate PDL să capaciteze, e de peste 50%. PDL s-a erodat foarte mult la guvernare, și are multe bube pe care ar putea să le evite”.
Fostul ministru a explicat, în acest context, că un motiv al eroziunii este corupția din actualul regim, mai ales șpăgile de la Fisc, de la Garda de mediu, de la inspecția muncii etc, ”iar lucrurile astea nu fac bine unui partid. Aia îți mănîncă capitalul de popularitate”.
”Pe dreapta sunt foarte mulți antreprenori, mulți afaceriști care spun că e mai rău decît pe vremea PSD, spun că ăia luau mai puțin, te mai lăsau să respiri” a conchis Lăzăroiu
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #76 : Noiembrie 01, 2011, 21:20:55 »

Daca ei castiga pierde toata tara.

http://www.money.ro/romania-va-imprumuta-peste-500-euro-pe-secunda-in-2012_1142851.html
România va împrumuta peste 500 euro pe secundă în 2012Anul viitor statul va împrumuta cel puţin 16,13 miliarde de euro, respectiv o medie de 511 euro în fiecare secundă, pentru a acoperi deficitul bugetar (diferenţa dintre venituri şi cheltuieli) dar mai ales pentru a "rostogoli" datoriile făcute până acum, respectiv pentru a le plăti prin noi credite.
Din suma totală, circa 2,6 miliarde de euro vor fi împrumutate doar pentru a putea plăti dobânzile la împrumuturile deja luate, în creştere cu 30% faţă de suma de circa 2,1 miliarde de euro plătită anul acesta în acelaşi scop, scrie Gândul. Bugetul alocat dobânzilor va fi astfel comparabil cu cel al Sănătăţii, de exemplu.

Ponderea datoriei publice în PIB, de circa 40%, este încă mult sub pragul impus prin tratatul de aderare, de 60% din PIB, şi mult mai mică decât în cazul altor state care au acum probleme privind capacitatea de a se mai împrumuta.
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #77 : Noiembrie 01, 2011, 21:26:52 »

Care dintre subiectele deschise sub anonimat te deranjeaza?Fixeaza o intalnire si-ai sa vezi ca voi fi prezent,dar in tara,nu afara.Poti sa-ti pui in aplicare intentiile.
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=117.0

PS.Pana una alta eu am avut curajul sa renunt la nickuri.Dar tu esti inca cu nick.[/size]

Mâine la ora 17 te aştept pe Podul Minciunilor, la capul dinspre Scara Cetătenilor, jegule. Nu pot mai repede; iar înainte vreau să trec pe la Puiu să-l iau martor. Sigur ai să mă recunoști, nu sunt o cantitate neglijabilă. 39 de ani, 1,96 m iar la cântar vreo 120 kg. Am părul strâns în coadă și-o cicatrice pe obrazul stâng. Nu pot pentru moment, funcția nu mi-o permite. Funerariile ți le plătesc eu comunistule...  Grin
In nici un caz sa nu va prezentati la aceasta intalnire. Domnule Valah, chiar daca sunteti tanar, nu e un titlu de glorie sa fiti si imprudent. Aliatii domnilor Costin si Maries, ai puterii politice de astazi defapt, nu sunt singuri. Actioneaza in grup si au sistemul de partea lor. Cel mai bine ar fi sa-l lasati in pace pe acest domn in varsta. Puteti sa va multumiti cu faptul ca e compromis total. Nu faptul ca a folosit mai multe pseudonime e de natura a-l compromite, ci maotivele pentru care a procedat astfel. Un ceai cu prietenii, un interval de timp folosit pentru auditie muzicala, orice altceva va va fi mai de folos decat intalnirea cu el. Daca va merge la intalnire, n-o va face decat pentru a va provoca si pentru a profita de consecinte. Stati acasa, lasat-il pe el sa inghete.
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #78 : Noiembrie 01, 2011, 21:28:58 »

http://www.cotidianul.ro/galerie-de-partid-si-de-stat-la-ploiesti-162542/

În judeţul Robertei Anastase, ultraşii sunt finanţaţi de primărie
Galerie de partid şi de stat la Ploieşti


Galeria Petrolului Ploieşti din care face parte şi agresorul de duminică este finanţată din banii Primăriei, adică din bani publici, susţin surse din Jandarmeria Ploieşti citate de GSP. Sursele citate mai arată că membrii galeriei ar putea fi utilizaţi ca masă de manevră în scopuri politice. Se confirmă astfel ceea ce cotidianul.ro a scris în urmă cu câteva luni privind utilizarea galeriilor de către exponenţi ai actualei Puteri în diversiuni politice. Remember: războiul din Iugoslavia a plecat de la o galerie de fotbal.

Primarul Ploieştiului, şef şi finanţator de galerie din bani publici

Deşi Andrei Voloşevici, primarul PDL al municipiului Ploieşti, cerea pe toate canalele media "o pedeapsă exemplară pentru agresorul lui Galamaz" (în ce calitate oare, pentru că ştim că doar procurorii pot cere, şi doar judecătorii decid?), el se află în relaţii mai mult decât cordiale cu ultraşii galeriei echipei Petrolul. De altfel, în Ploieşti există încrengături periculoase şi ILEGALE între puterea PDL-istă locală şi galerie.

Membri ai Jandarmeriei din componenţa grupei mobile Ploieşti au decis să rupă tăcerea, iar Cătălin Tolontan le-a făcut publice la Antena 3 şi în GSP.

"La meciul cu Dinamo, primarul Ploieştiului, Andrei Voloşevici, făcea pe şeful de galerie din mijlocul suporterilor şi acum se întreabă ce s-a întîmplat" este una dintre mărturiile jandarmilor ploieşteni.

Tot la Antena 3, Tolontan a mai arătat că „suporterii Petrolului merg la fiecare meci în deplasare cu autocare plătite de primărie".

Ultraşii, utilizaţi electoral

O altă dezvăluire venită de la jandarmii ploieşteni ar trebui să dea de gândit pentru că ar putea genera efecte anul viitor."Ultraşii pot deveni miză electorală, dar şi masă de manevră pentru eventuale timorări şi mişcări de forţă", spun sursele ploieştene.

Dezvăluirea făcută de jandarmii ploieşteni a fost indirect confirmată tot la Antena3 de către finanţatorul echipei Steaua, Gheorghe Becali. "Nu doar la Ploieşti galeria este astfel folosită. Eu ştiu 15-20 de băieţi din galeria Stelei, i-am văzut la stadion, i-am văzut când au ţipat la mine în faţa palatului, participând la diverse manifestări politice sau sindicale de stradă în Bucureşti", a precizat Becali. Reamintim, în ultimii trei ani, Cotidianul a tras numeroase semnale de alarmă privind utilizarea ultraşilor diferitelor echipe de fotbal în acţiuni electorale, de regulă ale PDL. Ultima oară relatam despre instigatorii la violenţă dintr-un miting (din faţa Parlamentului) al cadrelor didactice, cei în cauză fiind recunoscuţi ca făcând parte dintr-o facţiune a galeriei Stelei. Mai mult, doi dintre instigatori au fost văzuţi când intrau într-un sediu al Primăriei Sectorului 6 din Bucureşti, unde se plăteau ajutoare sociale. La Antena 3, Becali a mers chiar mai departe, susţinând că unii dintre ultraşii Stelei ar fi "manevraţi de serviciile secrete".

Dovezi oficiale ale protejării ultraşilor Petrolului

Faptul că ultraşii Petrolului sunt susţinuţi de Primărie se confirmă şi prin protecţia de care beneficiază acestea. Vă prezentăm câteva declaraţii oficiale din care rezultă această protecţie:

    Jandarmii nu au fost chemaţi să evacueze galeria, deşi se impunea stringent această măsură: "Potrivit legislaţiei în vigoare, noi putem evacua o tribună în următoarele două situaţii: dacă forţele de ordine sunt agresate, lucru care nu s-a întâmplat, şi dacă organizatorii şi observatorul de joc ne solicită în scris acest lucru. Duminică seară nu au fost întrunite aceste condiţii. Nu ne-a fost frică să intervenim! Am cerut şi obţinut sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova de suplimentare a forţelor de ordine, aşa că noi puteam evacua peluza. Dar, repet, nu ne-a fost solicitat acest lucru în scris de către cei îndreptăţiţi să o facă". (Ştefan Burlacu, comandantul Brigăzii Mobile de Jandarmi „Matei Basarab" din Ploieşti).
    În zona din tribună unde se află nucleul dur al galeriei, camerele de luat vederi sunt de slabă calitate şi prost amplasate, tocmai pentru a nu putea fi identificaţi cei care produc dezordini. "Deşi au trecut 36 de ore de la incindentele petrecute la meciul Petrolul-Steaua, jandarmii nu au identificat până acum decât o persoană care a vrut să pătrundă pe teren alături de huliganul Dragoş Enache. Iar lucrul acesta a fost posibil după ce jandarmii au urmărit secvenţele transmise de Digisport cu incidentul respectiv şi nu filmările camerelor video de monitorizare instalate în incinta stadionului Ilie Oană. Atât prefectul de Prahova, Adrian Dobre, cât şi Ştefan Burlacu, comandantul Brigăzii Mobile de Jandarmi „Matei Basarab" din Ploieşti, au recunoscut că identificarea huliganilor care au aruncat cu petarde în teren este foarte dificilă". (Observatorul Prahovean).
    Ameninţările la adresa celor de la Steaua erau cunoscute, dar nu s-a luat nicio măsură de prevenţie. La ultimele două meciuri disputate de Petrolul, cel cu Voinţa Sibiu şi Dacia Mioveni, galeria Petrolului a scandat neîncetat: „Va curge sânge, va curge sângeeee la meciul cu Steaua!".

Alte legături primejdioase

    Managerul general şi totodată antrenorul Petrolului, Vivi Răchită, este consilier pe probleme sportive al primarului Andrei Volosevici.
    Octavian Preda, şeful galeriei şi membru fondator al Ligii Suporterilor „Petrolul e al nostru", este asistent al Departamentului de marketing al clubului Petrolul
    Constantin Arsene, membru fondator al Ligii Suporterilor Constantin Tabarcea, este administratorul arenei de fotbal!


Remember: războiul în fosta Iugoslavie a plecat de la o galerie

Pe 13 mai 1990, la câteva zile după alegerile pentru Parlamentul local din Republica Croaţia, republică componentă a RSSF Iugoslavia, pe stadionul Malsimir din Zagreb se juca meciul din prima liga iugoslavă, dintre Dynamo Zagreb şi Steaua Roşie Belgrad. Spre finalul meciului, ultraşii galeriei echipei din Belgrad (cca 1.500 de persoane), condusă de Željko Ražnatović, poreclit Arkan, a invadat terenul, a produs prăpăd pe stadion, după care a devastat centrul Zagrebului. Acesta a fost momentul în care sârbii din regiunea croată Krajina au demarat ostilităţile împotriva autorităţilor de la Zagreb. Un an mai târziu, Arkan, eliberat dintr-o închisoare din Zagreb pe o cauţiune de 1 milion de mărci germane (plătite de guvernanţii de la Belgrad - sic!), împreună cu 500 de membri ai galeriei Stelei Roşii, formează corpul paramilitar Tigrii lui Arkan, care a făcut cele mai multe masacre în conflictele din Balcani.

Arkan a fost ales şef de galerie, deşi avea două stagii în închisori din Belgia şi Olanda, pentru spargerea unei bănci, respectiv pentru trafic de arme.
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #79 : Noiembrie 01, 2011, 21:33:37 »

Comentarii

va place ce ati votat ?
19:15:57, 01 Nov 2011 2
Va place ce ati votat,stimati concetateni care ati votat PD-L si Basescu.Ne-am ales cu conducatori corupti ""pana in maduva oaselor"" (un luptator anti-coruptie cu dosar de spalare de bani de exemplu,dosit ilegal de exemplu).Iar acum tot mai multe semnale privind compliucitatea actualei puteri cu cei mai periculosi borfasi din minali in devenire care sunt platiti (stiti voi de cine) pentru a provoca tulburari.Sa ne fereasca bunul Dumnezeu in campania electorala de acesti borfasi.
   
ContraPro
+7
 
PDL ii antreneaza
18:44:37, 01 Nov 2011 1
pe drogatii astia din galeriile echipelor de fotbal pt. alegerile de la anul ? Sau pt. provocarea de dezordine si violente la mitingurile anti-guvernamentale ? Ca prea se poarta cu manusi cu golanii astia ! In plus , ii mai si sponsorizeaza ! Jucati-va cu focul , idiotilor !
   
ContraPro
+8
 
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #80 : Noiembrie 01, 2011, 22:39:24 »

Kronstadt tastezi pe un subiect gresit. Ce a spus 007 e f important dar ma enerveaza ca nu a spus tot. Am primit de la el o info f importanta, care explica m bine de ce nu trebuie sa mearga Valahul la intalnire cu Sucuturdean. Beneristii impostori ai piratului sunt pusi pe preluat puterea in randurile noastre prin orice mijloace. A murit grevistul foamei Marian in Bucuresti din cauza manevrelor lor? A murit. S-a facut ceva impotriva vinovatilor cel putin morali ai acelei morti? Nu. A murit Nicolae din Bv spanzurat? A murit. S-a dat o explicatie oficiala, un raporta in privinta conditiilor suspecte in care si-a gasit moartea? Nu. Va sfatuiesc sa fiti f atenti pt ca infractorii care au pus laba pe Ro nu au scrupule.
Daca esti rev, Valahule, Sucuturdean risca un pumn in nanau, cum vb cu drag o admiratoare a sa pe forum, dar nu din curaj sau demnitate, ci pt a-ti afla identitatea exacta. Dupa aceea va transmite info la Bucale, la SS si ti se va scoate dosarul la analiza aprofundata. Daca vor gasi ceva slab in el, te vor lasa fara indemnizatie, daca nu vor gasi, il vor "face" ei vulnerabil si tot acolo ajungi, daca nu se va lasa chiar cu un proces aranjat si cu o pensionare prematura la Gherla. Tipul de pe prima pagina a portalului, Gornel Anton, de ce crezi ca s-a retras din conducerea BNR-ului impostorilor? Pt ca s-a dus la seseperea si i-a gasit pe maharii lui Costin rascolind prin dosarele revilor care le sunt adversari politici sau se opun infractiunilor lor.
De aceea face Decat campanie pe forum pt a ne spune numele reale, ca sa le raporteze la cine trebuie pt a se lua masuri represive impotriva noastra. Nu sunt numai derbedei si obraznici, sunt si ff periculosi. Stai acasa, nu-ti da datele personale, nu colabora cu ei. Era sa-mi dau numele real de cateva ori dar episodul cu moartea grevistului foamei m-a pus in garda. Acum stiu ca am sa postez numai cu nick. Intre infractori e f periculos sa se stie cu precizie cine esti. Cornel a depus marturie scrisa pe forum ca la seseperea asa se procedeaza sub actuala conducere a institutiei. Ferea!
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #81 : Noiembrie 01, 2011, 23:57:42 »

kronstadt 2
Hero Member

 Deconectat
Mesaje: 5266

 
CITAT Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #76 : Noiembrie 01, 2011, 21:20:55 »
Citat din mesajul lui: Nicolae din Noiembrie 01, 2011, 20:29:31
Daca ei castiga pierde toata tara.

http://www.money.ro/romania-va-imprumuta-peste-500-euro-pe-secunda-in-2012_1142851.html
România va împrumuta peste 500 euro pe secundă în 2012Anul viitor statul va împrumuta cel puţin 16,13 miliarde de euro, respectiv o medie de 511 euro în fiecare secundă, pentru a acoperi deficitul bugetar (diferenţa dintre venituri şi cheltuieli) dar mai ales pentru a "rostogoli" datoriile făcute până acum, respectiv pentru a le plăti prin noi credite.
Din suma totală, circa 2,6 miliarde de euro vor fi împrumutate doar pentru a putea plăti dobânzile la împrumuturile deja luate, în creştere cu 30% faţă de suma de circa 2,1 miliarde de euro plătită anul acesta în acelaşi scop, scrie Gândul. Bugetul alocat dobânzilor va fi astfel comparabil cu cel al Sănătăţii, de exemplu.

Ponderea datoriei publice în PIB, de circa 40%, este încă mult sub pragul impus prin tratatul de aderare, de 60% din PIB, şi mult mai mică decât în cazul altor state care au acum probleme privind capacitatea de a se mai împrumuta.
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #82 : Noiembrie 02, 2011, 00:05:43 »

ROMANIA IN MARE PERICOL.  DEOARECE RESURSELE I-AU FOST VINDUTE,SI ESTE DEJA INDATORATA...DACA GUVERNANTII CONTINUA A SE IMPRUMUTA ,VOR DISTRUGE TARA. DECIT SA VA CERTAT MAI BINE GINDITI CE E DE FACUT SA NE SALVAM POPORUL ROMAN DE LA SCLAVIE.
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #83 : Noiembrie 02, 2011, 00:07:53 »

REPET...ROMANIA IN MARE PERICOL...
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #84 : Noiembrie 04, 2011, 23:49:08 »

Mai oameni buni (sau nebuni),

Am spus-o si o repet: am deschis topicul asta (pentru prosti, este subiect), tocmai pentru a face lumina aici pe Portalul Securistilor (care va cadea in curand).
Mie personal nu-mi pasa, pentru ca oricum adevaratii revolutionari vor parasi rusinea asta a revolutiei din Decembrie 1989, si vor urma calea dreapta a celor care au iesit in strada pentru un ideal in 1989: Idealul LIBERTATII, nu a hotilor.
Memorat

EROII NU MOR NICIODATA
Ranitii Revolutiei Sibiu
 • Cristian
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1140
 • eu
 • Vezi Profilul
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #85 : Noiembrie 05, 2011, 14:05:46 »

Dupa cum am promis si m-am tinut de cuvant ,nu am mai postat 3(trei)zile pe acest forum care pe zi ce trece devine unul rosu comunist-o-securist ,deoarece am respectat cea ce am zis in memoria colegului nostru Dinut ...aici pe portalul securistilor comunisti care posteaza sub acoperire deoarece javrele nu vor sa-si descospire numele pentru ca vezi doamne le este frica de repercursiunile ce va sa vina impotriva lor...astia nu sunt revolutionari adevarati ,sunt niste cacaciosi care poarta pampersi pe ei de frica ce le este ...mie de exemplu ,de ce nu imi este frica sa postez cu nume real ? pentru ca am sange de luptator adevarat si pot iesi pe interval cu toata gasca asta de cacaciosi sa-i fac de comanda la orice ora vor ei... am postat inca de la inceputurile acestui forum cu nume real si pe vremea lui Petrisor...si pe vremea lui Fesan...si pe vremea lui Cutean si pe vremea lui Coruta...si pe vremea lui Nicolaescu si acum ...am avut curajul sa-i bascalesc pe toti postand cu nume real si nu mi-a fost frica ca voi avea repercursiuni ...un luptator adevarat va muri un luptator adevarat si nu un cacacios care sta sub anonimat...Tovarasilor x ,nu aveti scuze si argumente de postati sub acoperire decat daca aveti ceva de ascuns din trecutul vostru si prezentul vostru...adica cam cine sunteti voi ,niste Lepadaturi care sunteti "tari si mari" decat sub anonimat ,atat si nimic mai mult ...snteti o adunatura de impostori si infractori din gasca lui Maior , Cutean , Fesan si Bucur Mircea ,mai pe romanaste niste LEPADATURI notorii...FI-MI-AR SCARBA DE VOI DE JEGURI UMANE ...
Memorat
 • alex s
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2276
 • Vezi Profilul
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #86 : Noiembrie 05, 2011, 16:47:23 »

Cristiane , mai dar rau esti dupa 3 zile , dar recunosc iti sta bine .
Memorat
 • Cristian
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1140
 • eu
 • Vezi Profilul
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #87 : Noiembrie 05, 2011, 16:52:25 »

Cristiane , mai dar rau esti dupa 3 zile , dar recunosc iti sta bine .
Cu jegurile nu ai cum sa fii ,daca intorci si celalalt obraz te distrug...mai bine ii distrug eu...in curand aceasta gasca notorie dce lepadaturi o sa aiba o mare surpriza...o sa scrie pe forumul cacaciosilor care o sa si-l infiinteze...acolo jur ca nu o sa-mi fac cont ...aici din respect pentru cei care au curajul raspunderii si care spun lucrurilor pe nume ma bat cu javrele pana in panzele albe sau pana inchidem acest simulacru de forum...asa sa ne ajute Dumnezeu...
Memorat
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #88 : Noiembrie 07, 2011, 10:29:23 »

                                         CATRE :
                     
                              DOMNUL GHEORGHE IOSIF,

                ADMINISTRATOR SITE-ULUI “PORTALUL REVOLUTIEI”
                                   Portalulrevolutiei.ro

Domnule Gheorghe Iosif,

Avand in vedere faptul ca, de foarte mult vreme si in repetate randuri, pe site-ul “ Portalul Revolutiei “, pe care il administrati, - site dedicat exclusiv revolutionarilor si miscarii revolutionare din Romania -, persoane neconoscute, uzitand de diferite niknam-uri ( pentru a-si ascunde adevarata identitate, fara a explica de ce si fara ca noi sa intelegem de ce), formuleaza acuzatii grave, calomnii si dezinformari foarte grave, fara a prezenta dovezi concrete, sau cat de cat palpabile in sustinerea “afirmatiilor” postate, folosind frecvent expresii injurioase si chiar obscene la adresa mai multor revolutionari care fac parte din BNR 1989 si a conducerii acesteia, aducand astfel grave prejudicii imaginii Blocului si revolutionarilor in general, fara ca Dumneavoastra sa interveniti propmpt si ferm pentru stoparea  acestor manifestari, va solicitam in mod expres sa va faceti datoria de Administrator al site-ului si sa luati masurile care se impun pentru ca, pe viitor, aceste lucruri sa nu se mai repete.
In cazul in care nu veti intelege sa dati curs cererii noastre va solicitam sa scoateti definitiv de pe site-ul ” Portalul Revolutiei ” toate asociatiile care fac parte din BNR 1989 precum si toate link-urile care fac trimitere la acestea si la adresele de web ale SSPR .
Cosideram ca, in aceste conditii, site-ul pe care il administrati nu ne reprezinta si nu ne poate reprezenta nici pe viitor.
Ne rezervam dreptul, in caz contrar, sa apelam, conform prevederilor legale in vigoare, la instantele si institutiile abilitate sa reglementeze astfel de situatii.
                                             
                                     Departamentul de presa al BNR 1989
Memorat

EROII NU MOR NICIODATA
Ranitii Revolutiei Sibiu
Răspuns: Numele utilizatorului fara alias!
« Răspunde #89 : Decembrie 17, 2011, 22:50:44 »

Cu ironia implicita a gestului, va ofer un articol de tanar jurnalis si bloger roman, conectat la noile retele (si tendinte) europene. Cititi, eu consider ca n-am pierdut timpul degeaba.

www.dela0.ro/o-seara-cu-amelia-pirat-si-europarlamentar-la-24-de-ani
"Jos copyright-ul!"

O seara cu Amelia, pirat si parlamentar la 24 de ani

Amelia sta pe scaun cu picioarele desfacute, ca baietii de cartier. Priveste in jos, isi musca buzele, isi ascunde palmele in manecile hanoracului negru si le prinde intre genunchi. Apoi se arunca-n viitor. Aceasta e povestea unei seri petrecute alaturi de cel mai tanar parlamentar european, din partea Partidului Piratilor din Suedia.
        •   In viitor, pustani de 15 ani o sa se conecteze wireless la masina ta si o sa-ti taie franele. Copiii tai o sa aiba personalitatea dictata de algoritmii Google, care inregistreaza deja tot ce faci pe net si iti livreaza ce crede el ca-i bine. Creierul tau o sa fie un mozaic de marci inregistrate.
        •   Libertatea ta e in pericol, dar nu libertatea aia obosita despre care urla cate un cretinel pe la televizor. Viata se impleteste cu Internetul, iar libertatea Internetului se joaca acum. Cum au fost anii ’60 pentru drepturile civile sunt anii astia pentru drepturile digitale. Jos copyright-ul, sus anonimitatea!
Amelia vorbeste despre astea intr-o engleza asa limpede ca imi da tot timpul senzatia ca scoate frazele dintr-o fantana. E si un ecou ciudat aici. Suntem intr-un apartament mare si gol de pe la Unirii. Intr-o camera e o masuta cu laptopuri ingramadite si in jurul ei hackeri care beau bere la pet, se caznesc se sparga un server si discuta despre soarta lumii.
Baietii astia, programatori cinci zile pe saptamana si h4x0ri celelalte doua, aveau un amic couchsurfer prin Regie. Acum vreo doua saptamani, in camera lui de camin a nimerit o suedeza care voia sa-nvete romana. Gasise pe net colectia Povestiri stiintifo-fantastice, o revista romaneasca de prin anii ’60, si voia s-o citeasca. Traduceri nu sunt, asa ca a ajuns in Bucuresti.
Tipa e Amelia Andersdotter, europarlamentar din partea Partidului Piratilor din Suedia. Cel mai tanar europarlamentar, de fapt. Cand a aflat ca a primit mandatul avea 22 de ani. Pana nu demult afisa o freza punk parca scoasa din Mad Max si clasica privire de Fuck You. Intr-un interviu pentru The Telegraph se stramba, scotea limba, i-a zis englezului ca pune intrebari stupide (ceea ce era adevarat), apoi i-a dat la ficati cu argumente tari pentru piraterie digitala. Nu e tocmai europarlamentarul tipic.
Sunt multe personaje pitoresti prin Parlamentul European, iar Romania a contribuit din plin la asta – am trimis o pitipoanca, un cioban, un descreierat si-un corupt jegos, printre altii. Dar Amelia nu e acolo printr-o anomalie a democratiei reprezentative, ci e tocmai dovada ca ea poate functiona. Ciocnirea dintre politica si generatia digitala m-a fascinat de mult, asa ca in seara in care am nimerit cu o europarlamentara intr-un barlog de hackeri i-am pus toate intrebarile stupide si am aflat povestea ei in corabia piratilor europeni.
“Nu-mi fac iluzii. Eu sunt aici datorita unui torrent tracker”
Amelia s-a nascut in Enköping, un orasel din sudul Suediei, si de mica voia sa se faca matematician. A avut tot timpul computer in casa, dar nu l-a folosit decat pentru jocuri pana cand a gasit pe Internet niste forumuri despre programe pentru formule matematice. Atunci s-a dus la un prieten calculatorist, care a invatat-o sa foloseasca Linux si programe deschise (cum ar fi un editor de text care face si clatite daca stii cum sa-l programezi).
Asta a fost portita spre ideologia software-ului liber. Asa ca, in anul 1 de facultate, cand a sunat-o un prieten si i-a zis ca a aparut Partidul Piratilor, nu a stat pe ganduri. “Am intrebat «Cat costa?». A zis ceva gen 50 de centi. M-am inscris prin SMS. Apoi m-am dus la o intalnire de-a lor si am vazut ca erau oameni faini. Asa ca am lucrat cu ei deja de… 6 ani!”
Trei ani mai tarziu, la alegerile europarlamentare, era al doilea nume pe lista partidului, dupa un programator de 51 de ani. A primit 1000 de euro buget de campanie si cu ei a batut toata tara. Mergea cu trenul si facea couchsurfing.
“Voiam dintotdeauna sa merg in nordul Suediei, sus de tot. Asa ca am scris piratilor de acolo «Vreau sa vizitez Luleå. Puteti sa-mi organizati o scuza sa vin acolo? -Sigur!». Si m-am dus acolo si a fost super misto, unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. E super liniste!”
Era o nebunie frumoasa, Partidul Piratilor aduna mii si mii de membri, dar functiona mai mult ca o petrecere mare, nu ca “politica serioasa”. Doar ca fix inainte de alegeri a venit verdictul in procesul The Pirate Bay, in care administratorii site-ului au fost condamnati la cate un an de inchisoare si vreo 3 milioane de euro despagubiri pentru incalcarea copyright-ului. In urmatoarele zile au izbucnit proteste, 25.000 de oameni s-au inscris in Partidul Piratilor si sondajele au saltat cu 5%.
Pana la urma au strans 225.000 de voturi, 7,1%, destul cat sa trimita un europarlamentar. Dupa ratificarea Tratatului de la Lisabona, Suedia a mai primit un loc, iar Amelia era prima pe lista. Hartogaraia a durat vreo doi ani, asa ca abia prin ianuarie o sa inceapa treaba la Bruxelles. Culmea e ca, asa mici si ciudati cum sunt, piratii au avut deja o influenta grozava asupra legilor din PE. Intreg grupul verzilor le-a adoptat filosofia vis-a-vis de software si multi politicieni de la alte partide sunt pirati simpatizanti. Nu prea existau europarlamentari care sa aiba habar despre ce e vorba si atunci legea o faceau lobbystii. Asa ajungea Internetul batatura corporatiilor.
“Cum ti-a schimbat viata Partidul Piratilor?” am intrebat-o. A facut o pauza, a enumerat in cap toate nebuniile din astia sase ani si mi-a raspuns: “De fapt, nu prea mi-a schimbat viata. Eram niste prieteni care incercau sa schimbe lumea intr-un mod cat mai distractiv. Asta era tinta noastra, proiectul din timpul liber, si am muncit o gramada sa-l realizam”. Atitudinea asta mi-a rezonat ciudat in cap. Amelia spune cu nonsalanta chestii ca «Franta trebuie sa-si intareasca pozitia fata de Germania». Dar n-o spune ca un Moromete, un comentator de pe margine, ci implicat, ca si cum ar fi datoare personal sa puna umarul si sa impinga Franta cativa metri mai incolo.
Sunt obisnuit cu tinerii romani, care au ori o admiratie plina de umilinta pentru un mamut ca Parlamentul European, ori o ura si un avant de a da foc la tot. De multe ori, ambele in acelasi timp. Dragoste multa si ura, vorba manelei. Dupa o saptamana in Bucuresti, tanara pirata suedeza exprima astfel paradoxul romanesc: “Toti romanii sunt ocupati cu schimbarea Romaniei, dar aceiasi oameni spun ca nimeni nu face nimic. Nu am intalnit vreo persoana in Romania care sa nu aiba o idee despre cum ar putea sa faca tara mai buna. Romania nu e pierduta politic, din contra. Totul e schimbare. Schimbarile nu trebuie sa vina intotdeauna in forma unei revolutii. Nimic nu spune ca toata schimbarea din Romania trebuie sa vina de la presedinte. Poti sa o schimbi de jos in sus. Si cred ca Romania merge pe a doua varianta”.

Acest text este preluat de pe site-ul jurnalistului Vlad Ursulean - ursulean.ro


http://www.dela0.ro/sites/default/files/imagecache/full_node/stories_images/6456272297_2645155d81_b.jpg[/img]]
Intrati s-o urmariti si pe: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ibusxw5pTj0
si http://www.youtube.com/watch?v=WE2tvikFfB8&feature=related

P.S. Multumiri domnului Bambilici pentru modalitatea de postare a fotografiilor.

Memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7
Schimbă forumul: