Main Content:

Pagini: 1 ... 128 129 [130]

ALTE DISCUTII

Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1935 : Iulie 20, 2019, 10:34:49 »

                                                                                                                                                                                                                                  
www.facebook.com/stop5gromania/photos/a.2351384491805267/2365123890431327/?type=3&theater&ifg=1
Marti, 11 iunie 2019


STOP 5GPrintr-o acțiune, categoric, fără precedent, premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki, semnează un apel internațional pentru oprirea implementării și dezvoltării controversatei rețele 5G.

Prim ministrul Dăncilă ce face? Ne bagă pe toți într-un gigantic cuptor cu microunde în timp ce încearcă să-și refacă imaginea?
Președintele Iohannis ce face? Transformă românii în șoareci de laborator pentru profitul companiilor de telefonie mobilă?

Tehnologia 5G a fost identificată de peste 2.000 de oameni de știință și 1.400 de medici din întreaga lume, ca fiind o amenințare directă la adresa sănătății umane, precum și animalelor, insectelor și plantelor.
SURSE:
1. https://www.activistpost.com/…/prime-minister-of-poland-sig…
2. http://humansarefree.com/…/polands-pm-signs-global-appeal-t…
3. https://www.wakingtimes.com/…/prime-minister-of-poland-sig…/

Mai multe informații despre 5G aici - https://tinyurl.com/y67t3tuy

Fiecare share poate ajuta ca informațiile să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați. #STOP5GRomânia #SePoate
STOP 5G România
STOP 5G România Am sintetizat pentru toți cei interesați, o listă cu studii de specialitate și informații suplimentare despre efectele biologice grave pe care poluarea electromagnetică și tehnologia 5G le au asupra tuturor organismelor vii.

 Set de studii comasate de Asociaţia Pro Consumatori care a inițiat și campania de informare națională cu privire la riscurile 5G.
https://tinyurl.com/y24npn66

 Pe data de 3 iunie, la Piatra Neamț, a avut loc prima conferință pe această temă.
Invitaţii evenimentului, lect. univ. dr. ing. Andrei Drăgulinescu, cercetător în inginerie electronică, conf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori și specialistul în bioelectronica și micronutritie, Adrian Vornicu au discutat despre ceea ce înseamnă tehnologia 5G, poluarea electromagnetică și riscurile asupra organismelor vii. Îi puteți urmări în această înregistrare completă a conferinței.
https://www.facebook.com/stop5gromania/videos/336467860305702/

 Un istoric complet al inițiativelor de interzicere a tehnologiei 5G în întreaga lume, îl găsiți sintetizat în acest articol realizat de Asociația Pro Consumatori. - https://tinyurl.com/y6mjcykp

 Call to Action: nu achiziționați abonamente, cartele și dispozitive compatibile cu 5G. Dacă serviciul nu va fi folosit, turnurile nu vor emite radiații. #BOICOT5G

Informați-vă și dați mai departe astfel încât lumea să afle. Există opinii avizate despre acest subiect, riscurile sunt clar punctate prin studii și declarațiile unor persoane de specialitate din țară și din toată lumea.
Fiecare share poate ajuta ca aceste informații să circule în beneficiul tuturor, întrucât ele nu sunt acoperite de mainstream media și televiziuni. Mai multe share-uri înseamnă mai mulți oameni informați.

#STOP5GRomânia #SePoate
« Ultima modificare: Iulie 20, 2019, 10:37:13 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1936 : Iulie 22, 2019, 20:02:36 »

e-Cultura info - www.e-cultura.info/wp-content/uploads/2019/07/tm2021.jpg

Concluziile comisiei de monitorizare Timișoara Capitală a Culturii 2021
22/07/2019 Articole recente, Timisoara 2021

Ministerul Culturii și Identității Naționale, reprezentat de domnul Secretar de Stat Ion Ardeal Ieremia, a participat, la cea de-a doua vizită de monitorizare, efectuată în prezența comisiei de monitorizare a parcursului proiectului Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii.

În cadrul întâlnirii, comisia a făcut câteva recomandări legate de urgentarea finanțării programului „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2021”, la nivel național. Ulterior, a fost adoptată, în data de 12 iunie, Ordonanța de Urgență a Guvernului privind stabilirea unor măsuri financiare pentru susținerea desfășurării programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2021” și publicată în Monitorul Oficial în data de 18 iunie. Prin această ordonanță s-a aprobat acordarea sumei de 52.900.000 lei, pentru perioada 2019-2022.

Mai mult, prin HG nr. 330/23.05.2019, Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii a primit statut de utilitate publică, la recomandarea Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Precizăm că în raportul emis de către comisia de monitorizare nu se face nicio mențiune despre posiblitatea de retragere a titlului de Capitală Europeană a Culturii. Mai mult, comisia sugerează o serie de recomandări de ordin administrativ și organizatoric pentru buna desfășurare a programului Timișoara 2021.

În ceea ce privește strategia pe termen lung, juriul de monitorizare a observat că strategia planificată până în 2024 a fost urmărită și că se pot observa deja rezultate pozitive. Conform studiilor de impact există o creștere în percepția pozitivă a sectorului cultural local.

Pentru perioada următoare, odată cu instituirea cadrului financiar, echipele de organizare a programului Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii se vor concentra asupra strategiilor de marketing și comunicare, alături de definitivarea programului de producție a proiectelor proprii, externe sau de colaborare care să releve esența artistică și culturală a orașului Timișoara pentru promovarea acestuia la nivel european.

Ministerul Culturii și Identității Naționale a respectat recomandările juriului de experți, recomandări care se reflectă în Ordonanța de Urgență 42/2019. Astfel, considerăm că sunt îndeplinite toate condițiile pentru buna derulare a programului „Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021”.

e-Cultura.info
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11158
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1937 : August 07, 2019, 01:29:29 »Vb strict dpdv eco.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11158
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1939 : August 20, 2019, 09:45:58 »

Doua postari actuale de pe contul de Facebook al domnului Gheorghe Piperea.
https://www.facebook.com/gheorghe.piperea
Gheorghe Piperea
2 ore ·
In Valencia secolului XV, comerciantii incorecti erau exclusi din breselele negustoresti din care faceau parte, deciziile fiind luate de un tribunal comercial compus din starostii ghildelor importante. Negustorii tineau la credibilitatea lor, conditie obligatorie a succesului si a durabilitatii afacerii lor. De aceea, decizia de excludere din breasla a inselatorului era insotita de simbolul ruperii bancii (tarabei) in piata publica - banca rotta. Poate nu stiti, dar cuvantul “bancruta” vine fix de la aceasta expresie medievala de origine italiana.
In plus, chiar cu mijloacele rudimentare si incarcate de superstitii din acea vreme, gardienii morali ai cetatii atrageau atentia asupra escrocilor si a inselatorilor, incercand sa le deschida ochii naivilor si neatentilor care s-ar fi putut ruina contractand cu negustorii necinstiti.
In pozele de mai jos sunt cateva detalii interesante ale unei miniaturi de la intrarea in sala de judecata a camerei de comert medieval din Valencia, Llotja de la Seda. Un drac ii ofera unui negustor de oi o foale cu care se umfla cu aer oia tinuta in brate de zisul negustor, pentru a o face sa para mai grasa. Cei care intra sunt avertizati ca daca un animal pare nenatural de gras este foarte probabil ca dracul sa isi fi bagat coada (sau foalele) si cumparatorul sa fie tras pe sfoara.

Comparati cele expuse pe foarte scurt mai sus cu situatia actuala.

Nu numai ca escrocheria si reclama mincinoasa sunt “justificate” de imperativul profitului cu orice pret, dar cand ultra-comerciantii, mai ales bancile sistemice, sunt prinse cu ocaua mica, sunt mangâiați pe creștet de toate autoritatile din lume, amenzile penale primite fiind introduse in costuri, pe care le achitam toti. Conceptul de banca rotta este total exclus, caci zisii ultra-comercianti sunt prea importanti si mari pentru a fi lasati sa falimenteze. Ei sunt salvati cu banii contribuabililor, ai deponentilor si ai fondurilor de pensii.
Gheorghe Piperea
Ieri la 09:30
Investitorii si managerii de fonduri isi fac PR ca oameni rationali, calculati, care nu fac greseli determinate de emotii, scopul lor unic, sfant, fiind maximizarea profitului.
Cu toate acestea, in siajul alegerilor prezidentiale din Argentina, unde primul tur a fost castigat de un “populist” (asta e noul nume pentru opozantii globalismului victorios si ne-sociopat, btw) si pierdut de actualul presedinte “de dreapta” (=noul nume al stalpilor neo-colonialismului, numiti si compradores in America Latina), moneda nationala argentiniana a scazut cu 20% fata de dolar, iar fondurile de investitii, cum ar fi Franklin Templeton, au pierdut cateva miliarde de dolari din plasamentele in bonduri argentiniene. Cauza gasita de “analisti”? Ingrijorarile ca la putere in Argentina ar veni populistii, “peronistii”. Ca niste gaini, respectivii se tem ca Argentina va intra din nou in faliment suveran (ar fi a treia oara in ultimii 30 de ani). Adica, de frica, investitorii rationali si managerii cu sange rece fug de bondurile argentiniene, penalizand tara pentru ca si-a permis sa voteze masiv cu stanga, si nu cu dreapta. Nimic ideologic si nici politic, just business, nu?
Evident, “amanuntul” ca cel mai recent faliment argentinian a fost determinat de Elliot, fondul de tip vultur al milardarului american Paul Singer, care a cerut in 2011, iar un Tribunal “amical” din New York a dispus, plata imediata a unei creante de cca 6 miliarde de dolari pe care o cumparase, cu tot cu litigiul, de la un reclamant, cu doi lei. Practic, imediat, o conventie de esalonare a datoriei totale a Argentinei pe bonduri americane (cca o suta de miliarde de dolari la acea vreme) s-a reziliat. Elliot si-a luat cei cca 6 mld dolari, cu profitul de 1000% aferent, restul investitotilor, inclusiv unele fonduri de pensii, ramanand cu praful de pe toba.

PS Poate ca nu va suna cunoscute aceste nume, Elliot si Franklin Templeton. Elliot este, inca, cel mai mare “investitor” in Fondul Proprietatea, calitate dobandita prin cesiune de drepturi litigioase (same old story, nu?). Cu ajutorul Franklin Templeton, vataful Fondului Proprietatea si argatul Elliot, mega-investitorul a scos din tara, fara taxe si impozite, cca 150 mil euro, cu titlu de restituire de aport la capitalul social (care aport lipseste cu desavarsire, Elliot fiind cesionar de drepturi litigioase, care a cheltuit doar 0,3 lei pentru a cumpara actiuni de 1 leu). Sub ochii ingaduitori ai autoritatilor, cu si fara stampila de “ciuma rosie”. Perioda 2014-2017, adica administratiile Ponta, Ciolos, Dragnea. Pai, sa nu tot fii globalist?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11158
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1940 : August 23, 2019, 00:40:23 »

Cat adevar!

Muzeul Național al Țăranului Român
https://www.facebook.com/MuzeulTaranului/photos/a.431724936665/10156227905841666/?type=3&theater&ifg=1
Legat de tradiţie, şi deci de sărbători, caut o ocazie să le spun oamenilor următoarele:
„Oameni buni, acestea toate, obiceiuri, obiecte, gesturi, cuvinte «din bătrâni» nu sunt ale strămoşilor. Strămoşii au murit! Acum sunt ale voastre. Trebuie să hotărâţi ce intenţii aveţi cu ele. Aveţi toată libertatea să le abandonaţi. Să luăm, de exemplu, această cămaşă. A fost a bunicii, acum este a ta. Poţi s-o păstrezi, s-o faci cadou, s-o vinzi şi chiar s-o arunci. Dacă o păstrezi însă, trebuie să-i faci loc în viaţa ta. Adică s-o amesteci cu ce ţi-e drag sau folositor, cu Michael Jackson, Bach, frigiderul Zil, biblioteca, geaca de blugi. Trebuie să ţi-o închipui în unica valiză cu care vei fi, poate, silit să pleci de-acasă. Trebuie să fie atât de a ta, încât să găseşti puterea s-o transmiţi copiilor tăi. Toate acestea înseamnă să păstrezi. Altfel ar fi să stochezi. Decât să pui cămaşa în debara, între lucruri care aşteaptă să vină primul zugrăvit ca să zboare, mai bine ai curajul s-o arunci de la început, spune-i bunicii făţiş «morţii cu morţii şi viii cu viii». Atenţie, mai este un pericol: s-o pui în vitrină. Respectul excesiv şi sacralizarea te îndepărtează de obiect. «Trupul» obiectului este protejat, dar sufletul lui moare; şi chiar trupul, cel salvat, nu mai este el însuşi, devine propria lui amintire.

Irina Nicolau – Ghidul sărbătorilor româneşti (Humanitas, 1998)

Sursa foto: Arhiva de Imagine MȚR


Memorat
Pagini: 1 ... 128 129 [130]
Schimbă forumul: