Main Content:

Pagini: 1 ... 127 128 [129]

ALTE DISCUTII

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4719
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1920 : Ianuarie 25, 2019, 11:48:58 »

Cine sunt Nobilimea Neagră?

În actualizările lui Ben Fulford ați citit deseori despre așa-zisa Nobilime Neagră care este implicată la nivel global în cele mai de anvergură acțiuni și activități, ceea ce determină într-o mare măsură destinul umanității. În articolul de mai jos voi posta despre cine sunt aceste ființe ale Întunericului.

"Nobilimea neagră" sunt familiile oligarhice ale Veneției și Genovei din Italia, care în secolul al XII-lea dețineau privilegiile comerciale (monopoluri). Prima dintre cele trei cruciade, de la 1063 la 1123, a stabilit puterea Nobilimii Negre venețiene și a solidificat puterea clasei dominante bogate.
Aristocrația Nobilimii Negre a obținut un control complet asupra Veneției în 1171, când numirea Dogelui a fost transferată către ceea ce era cunoscut ca Marele Consiliu, ce era format din membri ai aristocrației comerciale (printre care familia infamă de Medici). Veneția a rămas în mâinile lor încă de atunci, dar puterea și influența Nobilimii Negre venețiene se întinde mult dincolo de granițele sale, iar astăzi se simte în fiecare colț al globului. (Nu uitați, sistemul nostru bancar modern a avut originea în Italia). În 1204, familia oligarhică a împărțit membrii lor în enclave feudale, iar din această epocă datează marea construcție a puterii și a presiunii până când guvernul a devenit o corporație închisă (nu o știm de undeva?) a familiilor Nobilimii Negre. Mai multe despre acest lucru pot fi găsite în lucrările lui John Coleman, Nobilimea Neagră Demascată în Întreaga Lume ( Black Nobility Unmasked World-wide, 1985); Conspirators’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300, - 1992.

Nobilimea Neagră și-a câștigat titlul prin trucuri murdare, așa că atunci când populația s-a revoltat împotriva monopolurilor în guvern, ca și oriunde altundeva (nu este vorba despre noi), conducătorii revoltei au fost rapid arestați și au fost spânzurați brutal. Nobilimea Neagră folosește asasinatele secrete, uciderea, șantajul, falimentul cetățenilor sau al companiilor concurente, răpirea, violul și așa mai departe ... Cine sunt aceste familii astăzi?

Iată cele mai importante dintre ele :
· House of Bernadotte, Sweden
· House of Bourbon, France
· House of Braganza, Portugal
· House of Grimaldi, Monaco
· House of Guelph, Britain (una dintre cele mai importante)
· House of Habsburg, Austria
· House of Hanover, Germany (a doua cea mai importantă)
· House of Hohenzollern, Germany
· House of Karadjordjevic, Yugoslavia (fostă)
· House of Liechtenstein, Liechtenstein
· House of Nassau, Luxembourg
· House of Oldenburg, Denmark
· House of Orange, Olanda
· House of Savoy, Italy
· House of Wettin, Belgium
· House of Wittelsbach, Germany
· House of Württemberg, Germany
· House of Zogu, Albania
· Toate familiile din arborele genealogic Windsor

Toate familiile listate sunt legate de Casa Guelph, una dintre familiile originare ale Nobilimii Negre din Veneția, din care coboară Casa Windsor și astfel, actuala regină a Angliei, Elizabeta a II-a. Familiile Guelph sunt atât de interconectate cu aristocrația germană, prin Casa Hanovra, că ar fi nevoie de mai multe pagini pentru a menționa toate conexiunile lor. Toate casele regale (aproape) europene provin din Casa Hanovra și, astfel, din Casa Guelph - Nobilimea Neagră.

Un exemplu: regele britanic hanovrian George I a venit din Ducatul de Luneburg, o parte din nordul Germaniei, care fusese guvernată de familia Guelph încă din secolul al XII-lea. Astăzi Guelphs (Windsorii) domină piața de materii prime și de ani de zile au stabilit prețul aurului (o marfă pe care nici nu o produc și nici nu o dețin). Casa Windsor de asemenea controlează prețul cuprului, zincului, plumbului și staniului. Nu este un accident că principalele burse de mărfuri se află în Londra, Anglia. Companiile conduse de familiile Nobilimii Negre sunt British Petroleum, Oppenheimer, Lonrho, Philbro și multe altele.

O altă familie a Nobilimii Negre sunt Grosvenorii din Anglia. Timp de secole, această familie a trăit, ca majoritatea familiilor europene, din închirieri. Astăzi familia deține cel puțin 300 de acri de teren în centrul Londrei. Terenul nu este niciodată vândut, dar arendat pe un contract de închiriere de 39 ani - chiria terenului de mijloc. Piața Grosvenor, în care se află Ambasada americană, aparține familiei Grosvenor, la fel ca și Piața Eaton. Apartamentele din Eaton Square sunt închiriate între 25.000 și 75.000 de lire pe lună (și care nu includ costurile de întreținere). Acest lucru vă va oferi o idee despre bogăția imensă de care familiile Nobilimii Negre se bucură din închirierea spațiilor și pământului și de ce familii precum Windsorii, nu sunt deloc interesate de progresul industrial și de populația în exces, ducând campani mai mult sau mai puțin ascunse de exterminare a noastră.

Acesta este motivul principal pentru care aceste familii "nobile" se află în spatele majorității, dacă nu al tuturor, mișcărilor pro-ecologice greșite sau pervertite ale lumii care, în cele din urmă și în mod secret (cu siguranță), urmăresc să limiteze creșterea populației. Prințul Philip și prințul Charles sunt simbolurile cele mai vizibile ale acestor mișcări, ambii au discutat deseori cu cea mai mare urgență, despre nevoia de a scăpa lumea de oamenii nedoriți.

Nobilimea Neagră sunt fondatorii societăților [moderne] secrete ale zilelor noastre, de la care provin toate celelalte care sunt legate de Illuminatti - Comitetul celor 300, Clubul de la Roma, CFR, RIIA, Bilderberg, Masa rotundă ... toate provin din membrii Comitetului celor 300 și, prin urmare, din familiile Nobilimii Negre europene.

Colaborarea cu Nobilimea Europeană Neagră, sunt familii americane precum Harrimans și McGeorge Bundys. Casa Hanovra pare a fi germană, dar este de fapt evreiască. De asemenea și Casa Habsburgilor.
Deci nu chiar germanii au preluat tronul britanic ....

Sursa: https://stillnessinthestorm.com
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4719
 • Vezi Profilul
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1921 : Ianuarie 25, 2019, 11:53:17 »

Adevărul oribil despre un medicament/drog numit "Adrenocrom"
Acesta este extras din sângele copiilor torturați și sacrificați

De-acum se cunoaște din ce în ce mai mult despre tragedia a sute de mii de copii care dispar fără urmă, care sunt traficați de rețele planetare ale bisericii catolice, familiei regale a Marii Britanii și de alte organizații ezoterice, pentru a alimenta cercurile pedofile ale elitei politice occidentale, ritualurile satanice ce se desfășoară în catedrale catolice sau în castelele familiilor regale din Europa. Mare parte dintre acești copii sunt dintre cei abandonați sau copii ai străzii sau dintre refugiații din zonele de război ale lumii. Iată că un alt adevăr îngrozitor iese la suprafață în aceste vremuri tulburi.
Este vorba despre un medicament numit Adrenochrom care poate produce efecte superioare dincolo de oricare altul. Și, spre deosebire de celelalte nu are efecte secundare. Dimpotrivă, există beneficii substanțiale din consumul acestuia: o sănătate mai bună, o vivacitate crescută și o serie de alte efecte mai mici. Toate acestea combinate cu un sentiment intens de euforie. https://www.erowid.org/chem…/adrenochrome/adrenochrome.shtml
Problema este următoarea: este un derivat al substanțelor chimice produse de corpul uman atunci când se află sub o frică intensă, incomensurabilă, teroare. O anumită persoană a fost într-o "fermă" a spus, într-unul din statele baltice. A făcut fotografii cu nenumărate persoane, toate aparent sub vârsta de 15 ani. Erau goi și legați de mese, pereți și podele într-o cameră fără ferestre de dimensiunea unui stadion de fotbal. Spune că nu a putut estima cât de mulți erau acolo. Acesta a văzut bărbați mascați care erau peste victime și îi torturau. În timp ce erau torturați, sângele lor era drenat în recipiente.

Alte fotografii au arătat facilitățile de producție - camere enorme care păreau laboratoare chimice în care sângele era filtrat iar compușii extrași. Cel mai rău, totuși, erau mormintele de masă. Bărbați ce descărcau din camioane carcase de copii în cariere. El a spus că nimeni nu ar crede că se întâmplă dacă nu avea aceste poze. Și avea dreptate. S-a dovedit că aceste adevăruri teribile ce sunt dezvăluite în aceste vremuri grele, nu sunt crezute de foarte multe persoane deoarece sunt șocante pentru mintea lor și le refuză. Zvonurile despre astfel de facilități au fost investigate de zeci de ani. Jurnaliștii au încercat să raporteze despre aceasta, dar au fost luați în râs de birourile editorilor. Un jurnalist suedez, a ajuns cel mai aproape ca aceste adevăruri să fie expuse în mass-media. El a murit, împreună cu familia sa, într-un incendiu în propria casă.

A mai fost o fotografie cu utilizatori ai acestui Adrenochrome. Iată ce relatează cel ce a văzut fotografia: ,,În imagine era o sală de conferințe generoasă într-un zgârie-nori. Seringile cu medicamentul erau așezate pe tăvi aurite și depuse pe o masă groasă de lemn lustruit. În jurul mesei erau lideri ai lumii, animatori, figuri religioase. Toții rânjind. Toți fericiți. Toți pregătiți pentru injecția lor. Văzând acele fețe familiare a fost șocul inițial. Nu a fost ultimul. Pe partea îndepărtată a mesei, aproape prea mică pentru a fi văzută, dar încă inconfundabilă, era o ființă cu figură iconică. Râdea când atinse seringa, dar era ceva neobișnuit cu mâna. Nu era obișnuită, mică, roz. Era verde. Stătea ghemuită, era reptilian.

Un anume Alexander spune că nu știe dacă această poveste este adevărată, dar specifică că medicamentul există și el este produs din sângele victimelor torturate în diverse ritualuri satanice : http://humansarefree.com/…/illuminati-satanists-rule-world-… ; http://humansarefree.com/…/survivor-child-trafficking-ritua…

Iată câteva dintre cele mai interesante comentarii de la Reddit:
1. Pentru cineva curios despre Adrenochrom: https://www.erowid.org/chem…/adrenochrome/adrenochrome.shtml ;

Se pare că stăpânii noștri reptilieni fac o treabă bună pentru a acoperi acest lucru ca fiind doar un medicament obișnuit și nu un drog.

2. Aceasta nu este chiar cea mai groaznică poveste care se întâmplă acum. S-ar putea să fi auzit că transfuzia de sânge de la șoareci tineri la șoareci bătrâni pare să ajute șoarecii bătrâni. Ei bine, se pare că cea mai eficientă procedură de departe, este să unească cele două animale împreună și să se unească sistemul lor vascular: http://www.nature.com/…/ageing-research-blood-to-blood-1.16… . Se pare că se poate aplica și la om, astfel organele omului mai în vârstă regenerându-se, iar vârstnicul devine plin de vigoare (Din alte informații mai știm că elita planetară, gen Rockefellerii, Rothschilszii au sanatorii unde cresc copii cu produse bio pentru ca sângele lor să le fie transfuzat de două ori pe ani, complet, n.b.).

3. Adrenocromul poate fi recoltat în termen de trei minute de la cineva care trece, la moartea subită. Este produs în glandele suprarenale, ceea ce înseamnă că capul tău trebuie distrus pentru a fi recoltat [corectarea: recoltarea sângelui va fi suficientă]. Este foarte scump, deci liderii mondiali sunt în stare să plătească. În primul rând, utilizatorilor nu li se spune de obicei de unde provine, li se permite să afle doar după ce l-au încercat, în caz contrar s-ar opri. După ce l-au încercat, pe utilizatori nu-i mai deranjează cum este recoltat, deoarece a fost atât de bun. De asemenea, se pare că DMT, adrenachromul artificial se găsește în FIECARE plantă de pe planetă, totuși în cantități minuscule, încât nu este eficient să fie obținut astfel.

De multe ori realitatea este cu mult mai dureroasă decât marea majoritate a oamenilor își pot imagina, dar aceste adevăruri trebuie scoase la lumină și vindecate, altfel nu putem merge mai departe....

Sursa: http://humansarefree.com

Și aici documentarul despre acest subiect: https://youtu.be/IWSyKwfDXoY
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1922 : Februarie 08, 2019, 11:19:01 »

O lansare de carte va avea loc maine la Brasov, la Libraria St.O. Iosif,
www.facebook.com/photo.php?fbid=2442228752517717&set=a.472596499480962&type=3&theater.


Laurențiu-Ciprian Tudor
16 minute ·
Mâine, vă invit la o lansare între prieteni, dar absolut serioasă, despre responsabilitatea pe care o implică identitatea de român, mai ales în aceste zile ale confuziei! Apoi, ziua bună se cunoaște de dimineață!

"Arhitectura ideii naționale. Profiluri, schițe, planuri" (Libris Editorial, 2018) este un proiect de Centenar al lui Daniel Bichir, reunind texte semnate de Radu Homescu, Gheorghe Bichicean, Augustin Ioan, Cristian Muntean, Adrian Lesenciuc, Florin-Aurelian Nistor și Teofil Mihăilescu. Aceste texte vin în urma Conferințelor Gott, care s-au derulat pe parcursul anului trecut.
« Ultima modificare: Martie 01, 2019, 20:55:17 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1923 : Februarie 25, 2019, 21:16:25 »

Intr-o societate tot mai surmenata, proiectele si chiar gesturile firesti devin tot mai rare.
De aceea, daca ne-am pastrat cumpatul, e bine sa le apreciem si sa ne bucuram cand le intalnim.
Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1924 : Februarie 25, 2019, 21:18:17 »



Muzeul de Artă Braşov a adăugat un eveniment.
www.facebook.com/MuzeulDeArtaBrasov/photos/gm.251693512426205/759549684428613/?type=3
20 februarie la 13:09 ·
Consiliul Județean Brașov și Muzeul de Artă Braşov organizează în perioada 1 martie - 28 aprilie 2019 expoziţia „Ex-Libris Brâncuși" ce reunește lucrările a peste 200 de artiști plastici - graficieni, pictori, sculptori, ceramiști din România, Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia și Turcia, fiind un tribut adus „maestrului Infinitului". Expoziția beneficiază de participarea unor personalităţi precum Grigore Leşe, Ştefan Câlţia, Mircia Dumitrescu, Aurel Bulacu, Alexandru Ghilduş, Bogdan Hojbotă, Napoleon Tiron, Costel Iacob şi Mihai Tugearu. Proiectul expozițional este desfășurat în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din România, Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara - Facultatea de Arte şi Design şi Universitatea "Ovidius" din Constanţa - Facultatea de Arte, sub patronajul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO.

Echipa de proiect: Dr. Florin Stoiciu - manager de proiect; Lect. univ. Dr. Răzvan-Constantin Caratănase - curator general; Drd. Anastasia Stoiciu - curator general

Curator Muzeul de Artă Brașov: Drd. Radu Popica

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 1 martie 2019, ora 13.00.

Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1925 : Martie 25, 2019, 09:37:23 »

In luna octombrie anul trecut, ziarul ”Metropolis” anunta o expozitie Baba de exceptie:
www.ziarulmetropolis.ro/o-noua-expozitie-la-mnar-corneliu-baba-confesiuni-1944-1965
28 Octombrie 2018

O nouă expoziție la MNAR:

„Corneliu Baba. Confesiuni. 1944-1965”Citiți în Ziarul Metropolis
Un articol de Liliana Matei
Muzeul Naţional de Artă al României vă invită, în perioada 2 noiembrie 2018- 28 februarie 2019, la expoziţia „Confesiuni. 1944-1965” dedicată lui Corneliu Baba, unul din marii maeştri ai şcolii româneşti de pictură.



Expoziția Confesiuni, prima deschisă la MNAR după marea retrospectivă din 1997, reunește peste 70 de lucrări din patrimoniul MNAR și din colecția artistului, unele dintre ele inedite, precum și câteva fotografii din arhiva de familie. Selecția urmărește firul evocărilor și mențiunilor din volumul cu iz de jurnal personal privitoare la preocupările artistice ale pictorului într-o perioadă care corespunde primelor decenii ale regimului comunist din România. Deși artistul începe să scrie aceste mărturii în 1944, referirile acoperă și amintiri din copilăria sa. Este de altfel prima dată când lucrări din copilărie și din anii de școală sunt incluse într-o expoziție de asemenea anvergură, alături de picturi și desene din perioada de deplină maturitate a artistului.

Atât Confesiunile cât și desenele și picturile din această perioadă arată preocuparea lui Baba pentru tot ce ține de specificul limbajului plastic: ecleraj, echilibrarea volumelor, expresivitate cromatică. Artistul ocolește orice referire directă la conţinutul de idei impus de regimul politic în deceniile „realismului socialist”, propriul realism constituind un avantaj bine pus în valoare, Baba protejându-se astfel, măcar parțial, de ingerințele ideologice ale perioadei.

Curatori: Monica Enache, Maria Muscalu Albani

2 noiembrie 2018 – 28 februarie 2019

Galeria Națională – parter

Program de vizitare: miercuri-duminică, orele 10.00 -18.00

Prețul biletului de acces: 10 lei

Gratuit: prima miercuri din fiecare lună

Foto sus: Tudor Arghezi și soția, tablou de Corneliu Baba, 1951

Citiți în Ziarul Metropolis > https://www.ziarulmetropolis.ro/o-noua-expozitie-la-mnar-corneliu-baba-confesiuni-1944-1965


Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1926 : Martie 25, 2019, 09:49:03 »

Intre timp, dat fiind succesul expozitiei, s-a decis prelungirea perioadei in care poate fi vizitata, ceea ce va indemn sa faceti in saptamanile urmatoare.
Pe contul meu de Facebook aveti un album cu fotografii pe care le-am realizat in cadrul expozitiei in luna fabruarie - www.facebook.com/gh.iosif.




Memorat
Răspuns: ALTE DISCUTII
« Răspunde #1927 : Martie 27, 2019, 02:19:27 »
Memorat
Pagini: 1 ... 127 128 [129]
Schimbă forumul: