Main Content:

Pagini: [1]

POLITICA SI STRATEGIE

  • Tinel
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 529
  • Vezi Profilul
POLITICA SI STRATEGIE
« : Decembrie 09, 2011, 21:56:29 »

    Astazi tovarasul basescu s-a aflat in vizita de luat castane la europeni acasa. Dupa cum ne-a obisnuit, singuratatea, singurul sau partener de dialog, i-a fost alaturi. In imaginile transmise la posturile tv romanesti, momentul iesirii de la poza de grup a fost atot-graitor. Pentru un moment, trecand pe langa una din camerele ce filmau acest moment, cu o tinuta atletica de ghertoi cu mainile in buzunar "a'la taiatul unghiilor" fredona o melodie ce-l stresa de dimineata de cand se trezise (nu stim din ce. n.r.), apoi mai tarziu in conferinta de presa, inflacarat precum il stim, a refulat tot ce ar fi vrut sa zica la acest summit daca binenteles ar fi fost si lasat si ascultat. Aberatii pe diverse teme plus glume specifice. Mult prea iubitul ghertoi antiroman si-a inscris tara si poporul, voluntar, sub comanda strainilor, cu alte cuvinte ASTAZI, 9 DECEMBRIE 2011, ROMANIA SI-A PIERDUT INDEPENDENTA, REDEVENIND VASALA UNEI PUTERI NEDEFINITE CARE INCA NU-SI GASESTE LINIA DE PLUTIRE. ASTFEL ROMANIA VA FI PENTRU A NU STIU CAT-A OARA, CIUCA BATAILOR SI BUNUL PLATNIC AL OALELOR SPARTE CA DE ALTFEL 2000 DE ANI INCOACE.
     Supararea tovarasului basinos nu era din aceasta cauza, si nici macar nu era suparat, ci doar putin ingandurat deoarece, atentia romanilor trebuie dusa in alta parte, pentru ca prostul (romanul, n.r) sa nu se prinda ca trebuie reverificat bugetul pe anul viitor, asa ca exista si o parte buna in ceea ce s-a intamplat azi prin europa, deci depinde de voi sa faceti galagie si sa atrageti atentia opiniei internationale, asupra, in primul rand a anticonstitualitatii noului buget pe 2012, asupra incalcarii dreptului omului, asupra ingradirii accesului la formele de invatamant, la sanatate publica, etc. chiar si falimentarea unei parti insemnate a popu-latiei in mod voit si intentionat.
     
     Nu va spun sa iesiti in strada si sa protestati pentru ca este ilegal si riscati a va pierde sume importante din buget sau dupa caz libertatea, dar ma intreb ce am fi facut daca am fi fost cu totii greci ... Ma duc sa meditez.
Memorat
Pagini: [1]
Schimbă forumul: