[size=10pt]Domnul Turtutreanu are maine preoces si m-a rugat sa il ajut sa isi sustina cauza. Nu are adresa de e-mail si sunt nevoit sa apelez la acest mijloc de comunicare. Rog pe cei interesati sa-l atentioneze! Atat am putut face in 2 ore! I-am si dat SMS!
Imi cer scuze ca apelez la un mijloc public de comunicare! Nu e o problema ca „devoalez strategia” (am inteles ca nu se prezinta avocatul. Nu-i bai! Invingem „sistemul ticalosit” si singuri!). O scrie „pe genunchi” si , dupa ce o citeste , o depune instantei! Sper sa le fie de ajutor si celor care sunt in aceeasi situatie . Succes! (Din punctul meu de vedere, succesul orcarui revolutionar in lupta cu „sistemul ticalosit” este si al meu, si al revolutionarilor, si al Revolutiei , care NU S-A „TERMINAT” in 22 dec. ora 12 si 10 minute! Doar imbecilii nu vad ce vede toata lumea!)
Instanța Curtea de Apel Bacau
Dosar nr...................
DOAMNA PREȘEDINTE,
Subsemnatul ...... reprezentant/ parte in dosarul ce formeaza numarul ............, formulez
CONCLUZII SCRISE
prin care va solicit respingerea recursului declarat de recurentul SSRMLIC, sa mentineti Decizia primei instante (Hotararea Trib P Neamt sau ce e!), sa obligati recurenta la plata cheltuielilor de judecata (daca le puteti dovedi cu acte) si sa o amendati pentru „Abuz de drept”, pentru urmatoarele
MOTIVE
-Decizia nr (124? Daca am inteles bine! Completati cu datele corecte!) adoptata de „Comisia 9^2” de punere in exacutare a legii a fost perfect legala indeplinind conditiile cerute de Lege, asa cum a constatat si prima instanta.
- Aceasta Decizie a intrat in circuitul civil, producand efecte juridice si nu mai poate fi anulata prin alta Decizie a emitentului (SSRMLIC), ci printr-o H.J, la solicitarea expresa si MOTIVATA a emitentului, adresata instantei competente material si teritorial. Nu a facut acest lucru si nici nu l-a solicitat Curtii de Apel Bacau!
In Drept: Legea 554/2004,art 1, alin. (6) Autoritatea publică emitentă a unui act administrativ nelegal poate să solicite instanței constatarea nulității acestuia, în situația în care actul nu mai poate fi revocat, întrucât a intrat în circuitul civil și a produs efecte juridice. În cazul admiterii acțiunii, instanța se va pronunța, la cerere, și asupra legalității actelor civile încheiate în baza actului administrativ nelegal, precum și asupra efectelor civile produse. Nu e nevoie sa dati citatul, dar o puteti face!
-Componenta „Comisiei 9^2 de punere in executare a legii” care a adoptat Decizia nr... (a lui”Mester”!) de anulare a Deciziei 124 era nelegala, intrucat doi membri ai comisiei erau angajatii la „Cabinetul Demnitarului”, pe „criteriul increderii personale” fapt interzis in mod expres de Art.6, litera b), din legea 188/1999 in vigoare la data emiterii Deciziei nr ... „Mester” si pastrata in noul Cod Administrativ la art. 541 „(1) Rolul personalului contractual care ocupă funcțiile prevăzute la art. 539 lit. a) și b) este acela de realizare a activităților direct rezultate din exercitarea atribuțiilor autorităților și instituțiilor publice și care nu implică exercitarea de prerogative de putere publică.
(2) Rolul personalului contractual care ocupă funcțiile prevăzute la art. 539 lit. c) este de a-l sprijini pe demnitarul sau alesul local la cabinetul căruia este încadrat, respectiv pe prefectul în a cărui cancelarie este încadrat, în realizarea activităților direct rezultate din exercitarea atribuțiilor care îi sunt stabilite prin Constituție sau prin alte acte normative. Nu e musai sa dati citatul, dar este elocvent!
-Depuneti chitantele platite avocatului, etc. chiar daca avocatul/avocatii nu se prezinta!
- Abuzul de drept, art 15, Cod Civil „Niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vătăma sau păgubi pe altul ori într-un mod excesiv și nerezonabil, contrar bunei-credințe.” Or, in cazul de fata este vorba de o institutie Guvernamentala care are Compartimente/Directii Juridice populate cu juristi specializati in Drept Administrativ (cel putin) ce nu pot fi suspectati de necunoasterea legii. Se prezuma cunoasterea legii de catre justitiabilul „de rand” (fie si analfabet sau „analfabet functiuonal”!) cu atat mai mult a unei institutii guvernamentale.
- Probele se afla in Dosar si nu e cazul sa le mai mentionez.
Numele, semnatura si data.
Doamnei presedinte a Curtii de Apel Bacau[/size]