Am primit vestea aceasta de la Mircea Sevaciuc, insotita de un link si de rugamintea de a posta articolul la care ducea. Il postez abia acum, cu intarziere si cu scuzele mele pentru el la pachet. Personal nu cred in sinceritatea gestului demisionarului. Banuisec ca a aranjat o succesiune convenabila, prin care sa asigure mentinerea controlului de catre aceeasi echipa de conducere. Vom mai vedea. Problema reala este ca asociatia nu mai poate fi salvata. Nu asociatia ca organizatie juridica, ci ca actor credibil in societatea romaneasca. De vina este nu numai votul prostesc si nerusinat dat de dl Postolachi in plenul Parlamentului pentru taierile din salarii, pensii samd, comandate de mafia profitorilor din PDL, careia nu-i mai ajungea bugetul tarii pentru a-si satisface setea de jaf, ci lipsa unei reactii prompte a asociatiei si, in special, tacerea conducerii ei, o tacere de mai multi ani, care a urmat acelui gest descalificant. Ceea ce le-am spus timisorenilor, e valabil si in privinta asociatiei noiembristilor - organizatia lor a decedat civic. Ramane o forma de oganizare utila pentru ei, dar fara sa mai conteze la nivel national.
DECI COMPARATIE DIRECTA CU ACUZE CLARE, POSTOLACHE SAU TIMISORENII E TOT UNA ! CIUDAT SI NIMENI NU-TI DA NICI O REPLICA SI CHIAR DACA TI-O DA DIN CIND IN CIND PE FB, REPLICILE SUNT USOARE, DOJENITOARE, NU CU PREA MULTA SUPARARE, CURIOS NU STIU CE SA ZIC VOI ASTIA CARE SUNTETI IN TANDEM, CHIAR DACA VA MAI ZBURLITI ASA USOR ASPIRATIILE, POLITICA, VIRSTA, FELUL VOSTRU DE A FI, DE-A GINDI IMPREUNA VA FACE SA FITI ASA CA O ICOANA ! TANDEMUL FIIND LA O SCARA MULT MAI MARE, DAR PE PLAN LOCAL (PORTAL) SORINA,PITCA,IOSIF! PARCA ERA SI O MELODIE!?
https://www.youtube.com/watch?v=YS1ksBTsWkQ