S.O.S….
DOMNULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI,
EXCELENŢEI SALE – TRAIAN BÃSESCU
Ionel Leşu – unul din apãrãtorii Drepturilor Omului, vã aduce la cunoştinţã situaţia tragicã în care se aflã REVOLUŢIONARII aflaţi în Greva Foamei.
30 de REVOLUTIONARI spitalizati in stare foarte grava, 2 REVOLUTIONARI in coma, cu val. glicemie 20
Este inuman… si chiar nu pot sa-mi explic, cum Excelenta voastra, aproape in fiecare zi…, treceti pe langa acesti REVOLUTIONARI.., prefacandu-va “probabil” ca nu-i vedeti.
Este regretabil.., ca acesti ,,REVOLUTIONARI” sunt lasati sa moara de actuala GUVERNARE, care si-a pierdut total respectul vis-à-vis de sacrificiul si spiritul de sacrificiu exprimat de acestia.., numai din dorinta, ca Romania sa devina o tara libera.
Dar se pare ca Romania…, nu mai este de mult o tara libera, cu regret o spun.., ca nici dumneavoastra numai sunteti ,,UN PRESEDINTE JUCATOR !”
Se pare ca ROMANIA este o TARA déjà ocupata de CORUPTIE, in mod constient.., GUVERNANTII incurajeaza si chiar o amplifica prin atitudinea si comportamentul de nedorit al acestora
Eu.., impreuna cu acesti oameni minunati, nu ne-am riscat viata…, iesind in strada pentru LIBERTATEA obtinuta cu mari sacrificii in Decembrie 1989, doar.., ca actualii “GUVERNANTI” sa ne minta si sa-si bata joc de noi…, intru-un mod inexplicabil, prin mentinerea in fruntea institutiei SSPR.. (deci in curtea lui Emil Boc !), a unui mare IMPOSTOR si extrem de mare EXCROC !
Acesta nu poate fi nimeni altul…, decat ,,cumatrul – inculpat” al lui Ion Iliescu, pe nume… rusinea revolutionarilor Cutean Emilian Vasile !
Nu stiu cum de si-a putut permite Emil Boc, sa-l ,,puna” in fruntea institutiei FRAUDATA de acesta in urma cu 5 (cinci !) ani, cu suma de 12 miliarde de lei si procesul sa îsi “piarda din intensitate”, care in mod inexplicabil este sprijinit in continuare… chiar de actuala guvernare, prin favorizarea infractorului !
Domnule Presedinte, ma tot intreb.., ce-a fost in mintea acestui “premier”acceptand propunerea lui Ion Iliescu.., ca acest inculpat, sa se intoarca la locul FRAUDAT !
EU.., cred ca Emil Boc, pe langa minciunile invocate in mod oficial, nu numai ca a cautat o deturnare si o inducere in eroare chiar a organelor abilitate de “acest stat” democratic, cu privire la statutul acestui mare IMPOSTOR si EXCROC – pe nume Cutean E. Vasile, dar m-a si dezamagit prin afirmatiile facute.., cu toate ca am informat la timpul cuvenit, atat pe dumneavoastra cat si pe Emil Boc, prin anumite scrisori insotite in mod justificat de concluziile DNA, prin rechizitoriul inaintat “Instantei de Judecata” din cadrul ICCJ, care in final dupa aproximativ 30 de termene s-a dovedit neputincioasa si ineficinta. PACAT !
Deci.., premierul Boc, avea stiinta inca din Decembrie 2008, ca acest impostor si excroc Cutean, era trimis in judecata in calitate de inculpat care fraudase Institutia SSPR, cu peste 12 miliarde de lei !
Tocmai de aceea, ma tot intreb, cum de s-a putut ca femeia aceea…, ca in regim de urgenta sa fie judecata si condamnata la 4 (patru !) ani cu privare de libertate, pentru o presupusa rata furata… !
Cu aceasta ocazie, va rog in mod insistent sa va prevalati de parghiile si instrumentele ce vi le confera Constitutia, sesizand Organele in drept, pentru a lua masuri impotriva abuzurilor exercitate de “prietenul domniei voastre” – GEOANA, Ion Iliescu si a “PREMIERULUI” Emil Boc, prin numirea in functia de Secretar de Stat, a unui Impostor si mare Excroc.
Cu permisiunea dumneavoastra si totodata ma simt obligat se definesc aceste apelative de Impostor si mare Excroc…, dar si cel de un mare ,,periculos” AGRESOR, intrucat, in cursul acestei luni, numitul CUTEAN, a agresat un coleg de Revolutie, in plina zi si in plina strada, dar si mai grav.., langa jandarmii ce pazeau Ambasada Coreei, cu PISTOLUL in mana.., l-a ingenuncheat pe acesta (Stoeenescu Florin – ca despre el este vorba !), luand pozitie de tragere…, dar Cutean, nu a fost arestat, precum dl. Becali…, probabil ca acesta nu este cumatrul lui Ion Iliescu, si de aceea zace in arest !
Deci.., in concluzie :
Impostor este.., intrucat Cutean E. Vasile, a facut studiile in mai putina vreme decat s-a scris DIPLOMA, dupa care….,“patronul” facultatii respective a devenit parlamentar PSD, prin grija nemijlocita a protectorului sau.
Excroc este.., deoarece Rechizitorul DNA, dovedeste extrem de clar…, FRAUDA de 12 miliarde de lei, exrcitata de inculpatul Cutean E. Vasile, din fondurile Guvernului Romaniei.
Agresiune extrem de periculoasa, exercitata cu pistolul in plina strada si lipsind de LIBERTATE, tocmai pe un ,,om” care a lupat in spirit de sacrificiu pentru acest deziderat !
Dar mai grav este…, ca purtatorul de cuvant al M.I., pe nume probabil Nicovala, fara sa detina probe si probabil influientat “politic” a iesit pe “sticla” tv, afirmand in mod premeditat ca “de fapt : Cutean a fost atacat in propria casa” …, Oare aceasta declaratie de presa a acestui individ nu va influienta bunul mers al anchetei din cadrul Sectiei de Politie 1 ?..?
Tocmai de aceea.., DOMNULE PRESEDINTE, va solicit…, cum de altfel am mai precizat, interventia domniei voastre, este imperios necesara in a solicita punerea in discutie, sanctionarea drastica a acestui “recidivist” purtator de cuvant al M.I. si solutionarea acestui caz extrem de grav savarsit de recidivitul Cutean E. Vasile, prin amenintarea cu moartea, punandu-i in ceafa colegului nostru, un pistol…. care nu era de ciocolata, ci chiar… ADEVARAT !
Acest lucru l-a exrecita de foarte multe ori.., chiar si impotriva politistilor de sectia 1-politie, rupandule epoletii si de cde nu… haina militara. In 26.11.2008, acest inc. impostor si mare excroc Cutean, m-a amenintat si pe mine cu pistolul, dar cu concursul asa jisilor politisti din loc. Teius, unde eu ma aflam de fapt ca sa-l ajut in Campania electorala, ca sa iasa…. din Parlament. Si am reusit, dar acum prin nechipzuinta si grija lui Emil Boc.., a fost numit din nou protejatul guvernarii.
Si…, culmea, mai putem noi sa solicitam justitiei sa fie… impartiala ?..?
''NE'' Excelenta sa Basescu...stim unde este...deocamdata... Dar "Ionel Leşu – unul din apãrãtorii Drepturilor Omului"...pe unde o mai fi ? ? ?