Main Content:

Pagini: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 55

Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...

Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #405 : Mai 14, 2014, 21:06:24 »


 " UPDATE Noile pachete de servicii medicale, aprobate de Guvern. Care sunt cele mai importante facilitati pentru asigurati?
Noile pachete de servicii medicale, minimal si de baza, au fost aprobate ieri printr-o hotarare de Guvern, adoptata de Executiv. Fata de vechile pachete de servicii medicale, prin cele noi, pacientii de peste 40 de ani vor beneficia de mai multe investigatii.
   (P) Firma autorizata dezinfectie, dezinsectie si deratizare. Semneaza acum contractul DDD!

Autor
Alina Botezatu
14 Mai 2014

Guvernul a aprobat  in sedinta de marti, 13 mai, proiectul de Hotarare de Guvern pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale, de baza si minimal, si a Contractului-cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2014 - 2015.

De altfel, la sfarsitul lunii aprilie, Ministerul Sanatatii a prelungit si perioada de aplicare a "Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2013 – 2014" pana la 31 mai 2014, conform Ordinului comun al MS si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) nr 470/262/2014. Contractul-cadru aprobat anul trecut a fost valabil pana la 31 martie, dar a fost prelungit de doua ori: o data pana la 30 aprilie, iar a doua oara pana la 31 mai.

Adultii de peste 40 de ani vor beneficia de mai multe servicii gratuite

Conform unui comunicat de presa publicat ieri de MS, prin noul pachet de servicii medicale, adultii de peste 40 de ani vor beneficia de mai multe consultatii si servicii medicale decat pacientii sub aceasta varsta. Totusi, tuturor grupelor de pacienti li se vor face consultatii preventive de evaluare a riscului.

Astfel, adultii de pana la 40 de ani vor beneficia, o data la trei ani, de un set de investigatii iar persoanele asimptomatice cu varsta de peste 40 de ani vor beneficia de aceste investigatii, anual, se mai scrie in comunicatul de presa al MS.

Cu toate acestea, pentru persoanele asimptomatice cu varsta intre 18 si 39 de ani care au fost depistate cu risc inalt, consultatiile preventive de evaluare se vor acorda anual, se mentioneaza in comunicatul de presa la MS.

"In ceea ce priveste asistenta medicala primara, atat in pachetul minimal, cat si in pachetul de baza, in cazul supravegherii gravidei s-a introdus si testarea pentru hepatita de etiologie virala cu virus B si C, in plus fata de testarea HIV. De asemenea, in pachetul de baza au fost introduse consultatii de monitorizare activa prin plan de management integrat pentru bolile cronice cu impact major asupra poverii imbolnavirilor privind: riscul cardiovascular inalt - HTA, dislipidemie, diabet zaharat tip 2; astm bronsic; boala cronica respiratorie obstructiva; boala cronica de rinichi", se precizeaza in comunicatul de presa al MS.

Potrivit documentului citat, prin noul pachet de servicii medicale de baza, se va reduce birocratia prin introducerea reglementarilor privind utilizarea biletelor de trimitere in format electronic, de la data implementarii acestora, introducerea facturii electronice si utilizarea dosarului electronic de sanatate al pacientului, de la data implementarii acestuia.

"De asemenea, contractul introduce obligatia, la nivelul furnizorilor - de a nu incasa sume de la pacienti pentru serviciile medicale prevazute in pachetele de servicii. Pentru cresterea accesului asiguratilor internati la medicamente si cresterea eficientei in utilizarea sumelor contractate de spitale cu casa de asigurari de sanatate, a fost creata posibilitatea ca medicii de familie si medicii specialisti din specialitatile clinice sa poata elibera pentru pacientii internati cu boala cronica confirmata, prescriptie medicala pentru medicamentele si materialele sanitare", se precizeaza in comunicatul de presa al MS.

Contractul prevede sanctionarea producatorilor de medicamente care nu asigura prezenta medicamentelor pe piata conform prevederilor legale, se mentioneaza in documnetul citat.

"Pentru asigurarea accesului asiguratilor la medicamente, a fost introdusa prescriptia fractionata, atat pentru numarul de medicamente cat si pentru cantitatile din fiecare medicament", se subliniaza in comunicatul de presa al MS.

Ministerul doreste sa limiteze numarul de internari

In ceea ce priveste asistenta medicala ambulatorie de specialitate, a fost revizuita lista procedurilor diagnostice si terapeutice, astfel incat pacientul sa beneficieze de o serie de investigatii suplimentare, pentru care nu va mai fi nevoie internarea in spital, se arata in comunicatul MS.

"Nu se mai regasesc in pachetul de baza serviciile de homeopatie si fitoterapie (aceste servicii pot face obiectul asigurarilor private). Pentru protectia si asigurarea accesului la servicii medicale in ambulatoriu pentru asigurati, a fost revizuita lista investigatiilor medicale paraclinice din pachetul de baza (au fost introduse o serie de investigatii noi, precum ATPO, sodiu seric, potasiu seric, transferina, angiografie RMN/segment, testosteron etc)", se mentioneaza in acelasi document.

Conform comunicatului de presa al Ministerului, noul contract-cadru prevede si noi masuri la asistenta medicala ambulatorie de specialitate pentru specialitatea de medicina dentara, fiind redefinite atat pachetul minimal, cat si pachetul de baza de servicii de medicina dentara

"In pachetul de servicii de baza se regasesc consultatii, servicii profilactice, tratamente protetice si ortodontice precum si alte tratamente, inclusiv serviciile de medicina dentara de urgenta. In pachetul minimal se regasesc serviciile de medicina dentara de urgenta", se mai scrie in documentul remis de Minister.

Referitor la Asistenta medicala spitaliceasca au fost evidentiati factorii de care trebuie sa se tina cont cumulativ in luarea deciziei de internare in regim de spitalizare continua si au fost introduse criterii de internare specifice pentru spitalizarea de zi, potrivit MS.

"In vederea scaderii numarului de internari, au fost precizate afectiunile care pot fi diagnosticate si tratate in regim de spitalizare de zi:  afectiunile care vor fi prevazute in norme, afectiuni pentru care se acorda servicii de chimioterapie, radioterapie, brahiterapie, litotritie, implant de cristalin, intrerupere de sarcina cu recomandare medicala, amniocenteza, biopsie de vilozitati coriale, administrarea tratamentului pentru profilaxia rabiei, afectiuni care necesita administrare de medicamente pentru care este necesara aprobarea comisiilor de experti constituite la nivelul CNAS, HIV/SIDA care necesita monitorizarea bolnavilor", se explica in comunicatul Ministerului.       

Pentru completarea finantarii spitalelor, acestea pot contracta servicii de ingrijiri la domiciliu/ingrijiri paliative la domiciliu, finantate din fondul alocat pentru servicii de ingrijiri la domiciliu/ingrijiri paliative la domiciliu, conform MS.

"Spitalele sunt obligate sa suporte pentru asiguratii internati in regim de spitalizare continua si in regim de spitalizare de zi toate cheltuielile necesare pentru rezolvarea cazurilor respective, inclusiv pentru medicamente", a anuntat Ministerul.

La capitolul dispozitive medicale a fost revizuita lista dispozitivelor medicale acordate in ambulatoriu, astfel: a fost introdus in lista dispozitivul necesar pentru copii pana la 18 ani cu mucoviscidoza (inhalator salin particule uscate de sare cu flux de aer sau oxigen), a fost introdus in lista dispozitivul pentru protezarea femeilor cu mastectomie totala, incepand cu anul 2015, potrivit documentului publicat de Minister.

"Contractul-cadru aduce si prevederi noi pentru medicamente cu si fara contributie personala in tratamentul ambulatoriu. Pentru bolile cronice, medicii pot prescrie unui asigurat medicamente cu si fara contributie personala pentru sublistele A si B - o prescriptie/mai multe prescriptii lunar, cu maximum 7 medicamente (in prezent o singura prescriptie). Pentru bolnavii cu boli cronice stabilizate si cu schema terapeutica stabila, medicii de specialitate din specialitatile clinice pot prescrie medicamente pentru o perioada de pana la 90/91/92 de zile, perioada fiind stabilita de comun acord de medicul prescriptor si asiguratul beneficiar al prescriptiei medicale", se mai scrie in comunicatul de presa al Ministerului.

Totodata, a fost majorata de la 3-5 zile la 3-7 zile perioada pentru care pot fi prescrise medicamentele pentru afectiunile acute, conform sursei citate.

Prima varianta a pachetului de servicii medicale de baza a aparut la inceputul lunii octombrie 2013

Ministerul Sanatatii a publicat, pe 1 octombrie 2013, proiectele de reforma in domeniul sanatatii, respectiv un pachet legislativ, care a cuprins modificarea si completarea Legii 95/2005 privind reforma in domeniul sanatatii, legea de crestere a veniturilor medicilor, statutul spitalelor si legea malpraxisului. Proiectul legislativ a fost publicat spre dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, la rubrica Legislatie/ Transparenta decizionala.

Acest pachet face parte din ultimul acord incheiat de Romania cu Fondul Monetar International, iar o prima forma a acestuia trebuia prezentata public, pana pe 30 septembrie 2013.

In momentul in care a fost lansat proiectul legislativ, Eugen Nicolaescu, ministrul sanatatii de atunci, a spus ca serviciile medicale se vor acorda prin pachetul de servicii medicale de baza, pachetul privind programele nationale de sanatate si pachetul din asigurari suplimentare private care se va finaliza pana la sfarsitul anului.

In plus, la mijlocul lunii octombrie 2013, Eugen Nicolaescu a declarat ca pachetul de baza gratuit in sanatate va cuprinde mai multe facilitati pentru cei asigurati decat pentru cei neasigurati, potrivit presei centrale.

MS a anuntat initial ca dezbaterea publica a proiectului legislativ privind sanatatea dureaza pana pe 10 octombrie, dar, dupa ce a introdus in pachetul legislativ propus legea malpraxisului, a prelungit-o pana pe 1 noiembrie 2013.

Mai mult, la mijlocul lunii octombrie 2013, ministrul sanatatii a subliniat ca noul pachet de baza in sanatate va fi gata pe 1 noiembrie 2013 si trebuie pus in aplicare de la 1 februarie 2014. In plus, ministerul a afisat un nou pachet legislativ pe 23 decembrie 2013.

Cu toate acestea, dezbaterea s-a prelungit, iar pe 31 ianuarie 2014 ministrul sanatatii a precizat ca pachetul de servicii medicale de baza va intra in vigoare la 1 aprilie 2014, programele nationale de sanatate la 1 august 2014, si pachetul minimal la 1 ianuarie 2015, conform agentiei de presa Mediafax.

Totusi, proiectul de act normativ privind pachetele de servicii medicale au fost aprobate de Guvern abia ieri.

Atentie! Pentru a putea fi aplicat noul pachet de baza in sanatate, HG aprobata de Guvern, pe 13 mai, trebuie publicata in Monitorul Oficial.

 Contractul-cadru in sanatate a fost prelungit pana la 31 mai

Memorat
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #406 : Mai 15, 2014, 04:56:15 »


 Pentru cei care sint executati de banci! Nu fiti pasivi si nu procedati la o asteptare resemnata.Tineti cont mereu ca banca forteaza executarea silita cind are convingerea ca numai poate recupera bani , nici macar cu tirita.Negociati cu bancile mai ceva ca un ovrei.Orice aminare, reesalonare, tragere de timp este foarte utila si e in favoarea dvs. poate vor intelege capsomanii aia din parlament ca trebuie trecuta legea falimentului personal, care , daca sinteti de buna credinta, va poate feri de evacuarea din locuinta prin executare silita.Apelati la un mediator in caz de executare silita , care poate daca e priceput si interesat sa rezolve, sa amine momentul executarii silite.
  Incercati sa mergeti in audienta la directorul local al sucursalei si propuneti un plan de esalonare a platii sau o perioada de gratie ori un angajament de plata prin plati partiale mai mici pe care le puteti face, aratindu-va disponibilitatea de a plati creditul, chiar daca nu puteti plati intreaga rata lunara!
Memorat
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #407 : Mai 23, 2014, 21:05:11 »
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #410 : Iunie 03, 2014, 17:11:34 »

rog colegii cu studii juridice să mă lămurească şi pe mine asupra unei PRACTICI a tribunalului, spun "practici" deoarece am auzit mai multe persoane discutând despre aspectul de mai jos:
  am primit "întâmpinarea" intimatului DAR, deşi ea a fost însoţită de "dovezile" pe care se sprijină  ACESTEA NU MI-AU FOST ÎNMÂNATE o dată cu aceasta ( am aflat de existenţa lor citind "întâmpinarea" !!!!)
  1. dacă este vina intimatului ( prin depunerea DOAR a unui singur "set" de documente - dovezi ) POT CERE ADMITEREA NULITĂŢII LOR pentru nerespectarea NCPC?
2. dacă este vina TRIBUNALULUI şi nu a intimatului ( care a depus două "seturi" de copii ) CE TREBUIE SĂ FAC?? ( mai ales că eşti obligat să depui "răspuns" în 10 zile iar tu habar nu ai ce conţin "dovezile" depuse de ăla odată cu "întâmpinarea" !!!!)
3. nu ştiu ce zice legea: la mintea mea tribunalul ESTE OBLIGAT prin NCPC să trimită TOATE ACTELE ..  aşa este? )


mulţumesc anticipat
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #411 : Iunie 03, 2014, 23:37:14 »

rog colegii cu studii juridice să mă lămurească şi pe mine asupra unei PRACTICI a tribunalului, spun "practici" deoarece am auzit mai multe persoane discutând despre aspectul de mai jos:
  am primit "întâmpinarea" intimatului DAR, deşi ea a fost însoţită de "dovezile" pe care se sprijină  ACESTEA NU MI-AU FOST ÎNMÂNATE o dată cu aceasta ( am aflat de existenţa lor citind "întâmpinarea" !!!!)
  1. dacă este vina intimatului ( prin depunerea DOAR a unui singur "set" de documente - dovezi ) POT CERE ADMITEREA NULITĂŢII LOR pentru nerespectarea NCPC?
2. dacă este vina TRIBUNALULUI şi nu a intimatului ( care a depus două "seturi" de copii ) CE TREBUIE SĂ FAC?? ( mai ales că eşti obligat să depui "răspuns" în 10 zile iar tu habar nu ai ce conţin "dovezile" depuse de ăla odată cu "întâmpinarea" !!!!)
3. nu ştiu ce zice legea: la mintea mea tribunalul ESTE OBLIGAT prin NCPC să trimită TOATE ACTELE ..  aşa este? )


mulţumesc anticipat

In procedura civila sint nulitati " minore " , adica de mai mica importanta , care se acopera prin indeplinirea corecta a actului procedural in cauza.Puteti cere in scris, sau verbal in fata instantei, cerind sa se consemneze in incheiere, sa vi se comunice dovezile aratate in intimpinare, pentru a va face apararile, iar pentru asta, instanta va poate acorda un termen , pentru studiul intimpinarii.In cazul cind in mod abuziv, nu vi se acorda acest termen, abia atunci puteti cere anularea ( desfiintarea) sentintei/deciziei instantei pentru incalcarea dreptului la aparare si nesocotirea dispozitiilor NCPC.
Memorat
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #412 : Iunie 04, 2014, 07:34:00 »


 "  Pe site-ul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania a fost dat publicitatii materialul intitulat "Curtea Europeana a Drepturilor Omului,Intrebari si Raspunsuri pentru Avocati".

Pe site-ul UNBR se mentioneaza faptul ca materialul este redactat sub egida Consiliului Barourilor Europene si reprezinta un ghid care se adreseaza avocatilor care intentioneaza sa aduca un caz in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Materialul contine informatii si sfaturi practice pentru:

1. procedurile in fata instantelor nationale inainte de aducerea cazului in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.

2. procedurile in fata Curtii.

3. procedurile de aplicare a hotararilor Curtii. "
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #413 : Iunie 04, 2014, 18:22:33 »

rog colegii cu studii juridice să mă lămurească şi pe mine asupra unei PRACTICI a tribunalului, spun "practici" deoarece am auzit mai multe persoane discutând despre aspectul de mai jos:
  am primit "întâmpinarea" intimatului DAR, deşi ea a fost însoţită de "dovezile" pe care se sprijină  ACESTEA NU MI-AU FOST ÎNMÂNATE o dată cu aceasta ( am aflat de existenţa lor citind "întâmpinarea" !!!!)
  1. dacă este vina intimatului ( prin depunerea DOAR a unui singur "set" de documente - dovezi ) POT CERE ADMITEREA NULITĂŢII LOR pentru nerespectarea NCPC?
2. dacă este vina TRIBUNALULUI şi nu a intimatului ( care a depus două "seturi" de copii ) CE TREBUIE SĂ FAC?? ( mai ales că eşti obligat să depui "răspuns" în 10 zile iar tu habar nu ai ce conţin "dovezile" depuse de ăla odată cu "întâmpinarea" !!!!)
3. nu ştiu ce zice legea: la mintea mea tribunalul ESTE OBLIGAT prin NCPC să trimită TOATE ACTELE ..  aşa este? )


mulţumesc anticipat

In procedura civila sint nulitati " minore " , adica de mai mica importanta , care se acopera prin indeplinirea corecta a actului procedural in cauza.Puteti cere in scris, sau verbal in fata instantei, cerind sa se consemneze in incheiere, sa vi se comunice dovezile aratate in intimpinare, pentru a va face apararile, iar pentru asta, instanta va poate acorda un termen , pentru studiul intimpinarii.In cazul cind in mod abuziv, nu vi se acorda acest termen, abia atunci puteti cere anularea ( desfiintarea) sentintei/deciziei instantei pentru incalcarea dreptului la aparare si nesocotirea dispozitiilor NCPC.
  deocamdată NU AM ACCES LA DOSAR ( altă anomalie Huh deoarece "este la judecător" ) şi nu ştiu cine a "călcat pe bec".
 acesta este motivul pentru care am întrebat: "prin depunerea DOAR a unui singur "set" de documente - dovezi  POT CERE instanţei, în conformitate cu Art. 174, 175 şi 176 pct. 6 din NCPC, SĂ CONSTATE NULITATEA DOVEZILOR depuse de aceasta în sprijinul „întâmpinării” sale şi astfel, potrivit disp. Art. 179 şi 208 (2), să nu ţină seama de ele la pronunţarea hotărârii ?
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #414 : Iunie 04, 2014, 18:58:02 »


Chiar daca e la judecator , faci o cerere la arhiva sa-ti aduca dosarul.Cu trei zile inainte de termen nu mai ai posibilitatea sa ceri dosarul , judecatorul fiind in drept sa ia dosarul pentru pregatirea sedintei de judecata.Nu poti sa ceri " anularea dovezilor " partii adverse - e un non sens.
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #415 : Iunie 05, 2014, 11:36:36 »


Chiar daca e la judecator , faci o cerere la arhiva sa-ti aduca dosarul.Cu trei zile inainte de termen nu mai ai posibilitatea sa ceri dosarul , judecatorul fiind in drept sa ia dosarul pentru pregatirea sedintei de judecata.Nu poti sa ceri " anularea dovezilor " partii adverse - e un non sens.
"incidentul" s-a produs CU O ZI ÎNAINTE DE EXPIRAREA TERMENULUI DE DEPUNERE A "răspunsului la întâmpinare"( acesta fiind motivul pentru care am solicitat ajutor.)
 Cum să redactez răspunsul dacă nu ştiu conţinutul documentelor depuse de intimată ? Am formulat un " răspuns PARŢIAL la întâmpinare" ( chiar aşa l-am intitulat )  în care exact asta am precizat ŞI ARGUMENTAT.
 În el m-am bazat doar pe afirmaţiile din întâmpinare FĂRĂ A PUTEA FACE VREO REFERIRE LA "DOVEZILE" depuse dar precizând că cer anularea lor conf. dispoziţiilor menţionate.
  Faptul e consumat. Vreau să ştiu LA CE SĂ MĂ AŞTEPT pentru a mă pregăti.

  mulţumesc!
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #416 : Iunie 05, 2014, 12:35:43 »


Chiar daca e la judecator , faci o cerere la arhiva sa-ti aduca dosarul.Cu trei zile inainte de termen nu mai ai posibilitatea sa ceri dosarul , judecatorul fiind in drept sa ia dosarul pentru pregatirea sedintei de judecata.Nu poti sa ceri " anularea dovezilor " partii adverse - e un non sens.
"incidentul" s-a produs CU O ZI ÎNAINTE DE EXPIRAREA TERMENULUI DE DEPUNERE A "răspunsului la întâmpinare"( acesta fiind motivul pentru care am solicitat ajutor.)
 Cum să redactez răspunsul dacă nu ştiu conţinutul documentelor depuse de intimată ? Am formulat un " răspuns PARŢIAL la întâmpinare" ( chiar aşa l-am intitulat )  în care exact asta am precizat ŞI ARGUMENTAT.
 În el m-am bazat doar pe afirmaţiile din întâmpinare FĂRĂ A PUTEA FACE VREO REFERIRE LA "DOVEZILE" depuse dar precizând că cer anularea lor conf. dispoziţiilor menţionate.
  Faptul e consumat. Vreau să ştiu LA CE SĂ MĂ AŞTEPT pentru a mă pregăti.

  mulţumesc!


Raspunzi la " Intimpinare " nu la dovezi.Dovezile sint importante , daca ele exista , pentru ca sustin si intemeiaza motivele intimpinarii.Actul procedural pe care il ataci este intimpinarea." INTIMPINAREA este o contra-actiune impotriva actiunii civile introdusa de tine.Cauta sa-ti insusesti aceste notiuni in mod clar ca sa poti vorbi " aceiasi limba " cu judecatorii!
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #418 : Iunie 08, 2014, 12:36:37 »

stimaţi colegi, ştie cineva dacă a fost câştigată în instanţă restituirea CASS-ului reţinută ilegal în anul 2011 pentru LRFD?( 5,5% contribuţii pt. sănătate )
  mulţumesc anticipat
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #419 : Iunie 08, 2014, 23:50:07 »

stimaţi colegi, ştie cineva dacă a fost câştigată în instanţă restituirea CASS-ului reţinută ilegal în anul 2011 pentru LRFD?( 5,5% contribuţii pt. sănătate )
  mulţumesc anticipat


Din cite stiu eu, nu!
Memorat
Pagini: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 55
Schimbă forumul: