Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 55

Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...

 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #30 : Aprilie 19, 2012, 12:41:22 »

"  Afirmatiile tale sunt fara valoare.
     Te intreb de unde nesimtirea asta la tine Mandry, sa intrebi diverse persoane cati bani iau eu pe certificat, sau cati am luat. Intreaba pe cine vrei din asociatia mea daca am luat un ban. Timpul va spune ADEVARUL.
    Pentru cultura ta generala de care se pare ca duci lipsa, anul acesta nici macar nu se incaseaza cotizati.
    Asa ca fi atent la afirmatii.    si mai usor cu DOMNULE ca nu tine la mine porcariile tale.  " 
 
  Aveti dreptate 'ANTON" de azi inainte nu va voi mai trata cu "domn" . Ar fi prea mult !.

   E drept ca d.p. dumitale d.v. afirmatiile mele n-ar avea valoare dar dumneata nu esti cantar de valori !. Nesimtirea mea provine din ajutorul meu concret in a va obtine certificatul !.Ma mira cuvintele GRELE pe care mi le adresati public !.Cati bani luati pe certificat va priveste iar afirmatia va apartine. Sunati de acum TIMPUL si reprosati-i, tinandu-l ocupat cu zecile de minute, ca de aia platiti impulsurile ca sa fie obligat sa va asculte si sa observati cum "din prima" va va inchide telefonul (cu impulsuri reprosate) imediat in nas. Cultura mea generala nu va priveste dar ati profitat  de ea cu prisosinta spre a obtine certificatul pe legea nr.341/2004  fara sa opuneti in preschimbare pe cel al Legii nr.42/1990 !. Daca taceati filozof ramaneati !. V-a mancat ...acum scarpinati-va !.Mi-e greu sa intreb de ce colegii de portal si de asociatie va poreclesc "bonulet" !.
   Atacandu-ma "la persoana" din clipa de fata va aflati fata de mine pe o pozitie ireconciliabila .
   Cine v-a sifonat "afirmatii" in ureche a facut-o interesat. Oltenisme de ce-a mai joasa speta!.Nu sunteti pentru mine o persoana asupra careia sa-mi revars interesul. Daca apelativul de 'DOMNULE" vi se pare a fi porcarie scuzati-ma ca am incercat adresandru-ma astfel sa va scot din valau !.

[/size][/size][/color]


   fALS:
1. Afirmati ca : CITEZ :
Cine v-a sifonat "afirmatii" in ureche a facut-o interesat. Oltenisme de ce-a mai joasa speta!.Nu sunteti pentru mine o persoana asupra careia sa-mi revars interesul.
Incheiat citatul
Mandry ai trimis mesaj privat unei persoane cu numele Nicoleta cum ai scris mesajul mai jos. Ta-i adus aminte ?
Puteti sa-mi dati mai multe detalii despre acest domn revolutionar INRAIT ?.Ar putea sa-mi apere si mie drepturile?.Cum procedeaza ?. Da SSPR in judecata?. Are asa puteri MARI?. Daca le pune pe toate poate sa-mi catige si mie drepturile ?. Cat ar costa folosirea acestor PUTERI sa pot castiga?. Puteti cunatifica suma ?. Aproximativa nu exacta!. As fi interesata daca nu e prea scump !. Multumesc frumos . Astept raspunsul dumneavoastra . nicoleta
Vezi ca mesaju a fost dupa acelasi IP al calculatorului
Scris unei DOAMNE , cu adevarat si astfel de mesaje pe privat a mai primit de la diverse persoane care le-ai trimis mesaje.
ISTETULE.................................
Oameni sunt cu totul de parere despre tine dar asta am lasat-o in plata DOMNULUI ca nu stau sa ma supar acum din cauza prostiei unui individ care la-m crezut PRIETEN.
Daca mai vrei mesaje de la alti care le-ai trimis sa ma anunti ca le postez MOCA.............
Deci cand mai faci pe desteptul vino cu argumente solide si nu mai incerca pe portal sa te dai mare jurist lui peste
2. Cat despre modul de adresa parerea me-a personale este ca lasi de dorit .
3. Nu ajutorului dum. am primit certificatul.
- datorita faptului ca la ICCJ, in istanta am fost chemat la bara sa ma apar, si dumneata te-ai ridicat in piciare si ai inceput sa spui ...........cand pre. instantei de judecat te-a intrebat in ce calitate vorbesti si atunci te-a scos afara din sala.
Am pierdut atunci procesul daca ai uitat ti-a duc aminte eu.
4. Cat priveste cultura este .................................
Datorita Bunului Dumnezeu am reusit in viata, dar asta este ce cred eu .
Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #31 : Aprilie 19, 2012, 12:41:38 »

 Florinnnnnnnnnn !. I.C.C.J . ....a scurtat numai termenul in interesul reclamantului !.  Solutia "viitoare" a instantei inferioare in rejudecare e "dictata" de instanta de control judiciar (ICCJ), nevazuta de parti, ...dar .....e pronuntata in defavoarea reclamantului peste f. multe termene in care reclamantul cheltuieste resurse si mijloace. Asa ca ICCJ vazand ca e ..."cancer" nu i-a mai prelungit .... agonia !.
Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #32 : Aprilie 19, 2012, 13:13:09 »

 "Daca mai vrei mesaje de la alti care le-ai trimis sa ma anunti ca le postez MOCA............."

  Da "ANTON " !. Vreau cate mesaje ai !. Vomita !.Mare OM ...mare CARACTER !.Fa-le publice !. Altfel iti vor sta in gat! . Dar nu minti !. In viata nu stii pe cine ajuti !. Am gresit , platesc acum pretul !. Asa se cheama facerea de bine !. Continua ...usureaza-te!. Nu ti-am sters SMS -urile si actele pe care ti le-am formulat ca sa primesti certificatul !. Nu-s presedinte si nu ma dai jos din nici o fonctie. Ce faci e frectie la picioare de lemn !.Ti-ai dat arama pe fata !.Continua sa musti mana care ti-a dat de mancare !.Ai devenit santajist !.N-am stiut ca te pricepi, ca ai o minte asa intunecata, diabolica, razbunatoare si de buna-credinta am riscat. Chiar si mama ta m-a prevenit cum de-ti suport "furiile" si instabilitatea !.  Bravo !.Nu sunt santajabil chiar dac-as fi "juristul lui peste" dau numai sfaturi ce pot fi acceptate sau nu !. MOCA mah  ...GRATUIT !. Fa despre mine un subiect nou si supune-ma oprobiului public daca ai ... dreptul !. Sa-mi spui unde sa-ti trimit cheftelele !.Si scuteste-ma cu contrazisul. " Succes !.
Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #33 : Aprilie 19, 2012, 13:24:30 »


 E foarte discutabil. Art. 314 face vorbire de calificarea corecta in drept adica de aplicarea corecta a legii.Asta inseamna ca instanta a stabilit situatia de fapt dar a interpretat sau a aplicat in mod gresit legea.

  Daca reclamantul se considera vatamat in drepturile sale are calea exceptionala de atac a revizuirii decizie !.

 Va invederez cu temeiul legal statuat in C.proc.civ.. Cele editate "spre dreapta" -italice se preteaza mai accentuat !.


 ART. 322*)
    Revizuirea unei hotărâri rămase definitivă în instanţa de apel sau prin neapelare, precum şi a unei hotărâri dată de o instanţă de recurs atunci când evocă fondul, se poate cere în următoarele cazuri:
    1. dacă dispozitivul hotărârii cuprinde dispoziţii potrivnice ce nu se pot aduce la îndeplinire;
    2. dacă s-a pronunţat asupra unor lucruri care nu s-au cerut sau nu s-a pronunţat asupra unui lucru cerut, ori s-a dat mai mult decât s-a cerut;
    3. dacă obiectul pricinii nu se află în fiinţă;
   
    4. dacă un judecător, martor sau expert, care a luat parte la judecată, a fost condamnat definitiv pentru o infracţiune privitoare la pricină sau dacă hotărârea s-a dat în temeiul unui înscris declarat fals în cursul sau în urma judecăţii ori dacă un magistrat a fost sancţionat disciplinar pentru exercitarea funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă în acea cauză;
    5. dacă, după darea hotărârii, s-au descoperit înscrisuri doveditoare, reţinute de partea potrivnică sau care nu au putut fi înfăţişate dintr-o împrejurare mai presus de voinţa părţilor, ori dacă s-a desfiinţat sau s-a modificat hotărârea unei instanţe pe care s-a întemeiat hotărârea a cărei revizuire se cere;    6. dacă statul ori alte persoane juridice de drept public sau de utilitate publică, dispăruţii, incapabilii sau cei puşi sub curatelă nu au fost apăraţi deloc sau au fost apăraţi cu viclenie de cei însărcinaţi să-i apere;
    7. dacă există hotărâri definitive potrivnice date de instanţe de acelaşi grad sau de grade deosebite, în una şi aceeaşi pricină, între aceleaşi persoane, având aceeaşi calitate.    Aceste dispoziţii se aplică şi în cazul când hotărârile potrivnice sunt date de instanţe de recurs. În cazul când una dintre instanţe este Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cererea de revizuire se va judeca de această instanţă;
    8. dacă partea a fost împiedicată să se înfăţişeze la judecată şi să înştiinţeze instanţa despre aceasta, dintr-o împrejurare mai presus de voinţa sa.
    9. dacă Curtea Europeană a Drepturilor Omului a constatat o încălcare a drepturilor sau libertăţilor fundamentale datorată unei hotărâri judecătoreşti, iar consecinţele grave ale acestei încălcări continuă să se producă şi nu pot fi remediate decât prin revizuirea hotărârii pronunţate.------------
    *) Curtea Constituţională, prin Decizia nr. 66/2008, a constatat că dispoziţiile art. I pct. 55 din Legea nr. 219/2005 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 138/2000 pentru modificarea şi completarea Codului de procedură civilă, prin care s-a eliminat din cuprinsul art. 322 pct. 4 din Codul de procedură civilă textul în conformitate cu care "[...] În cazul în care, în ambele situaţii, constatarea infracţiunii nu se mai poate face printr-o hotărâre penală, instanţa de revizuire se va pronunţa mai întâi, pe cale incidentală, asupra existenţei sau inexistenţei infracţiunii invocate. La judecarea cererii va fi citat şi cel învinuit de săvârşirea infracţiunii", sunt neconstituţionale.
Memorat
 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #34 : Aprilie 19, 2012, 13:33:17 »

"Daca mai vrei mesaje de la alti care le-ai trimis sa ma anunti ca le postez MOCA............."

  Da "ANTON " !. Vreau cate mesaje ai !. Vomita !.Mare OM ...mare CARACTER !.Fa-le publice !. Altfel iti vor sta in gat! . Dar nu minti !. In viata nu stii pe cine ajuti !. Am gresit , platesc acum pretul !. Asa se cheama facerea de bine !. Continua ...usureaza-te!. Nu ti-am sters SMS -urile si actele pe care ti le-am formulat ca sa primesti certificatul !. Nu-s presedinte si nu ma dai jos din nici o fonctie. Ce faci e frectie la picioare de lemn !.Ti-ai dat arama pe fata !.Continua sa musti mana care ti-a dat de mancare !.Ai devenit santajist !.N-am stiut ca te pricepi, ca ai o minte asa intunecata, diabolica, razbunatoare si de buna-credinta am riscat. Chiar si mama ta m-a prevenit cum de-ti suport "furiile" si instabilitatea !.  Bravo !.Nu sunt santajabil chiar dac-as fi "juristul lui peste" dau numai sfaturi ce pot fi acceptate sau nu !. MOCA mah  ...GRATUIT !. Fa despre mine un subiect nou si supune-ma oprobiului public daca ai ... dreptul !. Sa-mi spui unde sa-ti trimit cheftelele !.Si scuteste-ma cu contrazisul. " Succes !.
   Mandry nu o sa te iua la misistooo, de cand ai facut operatie de sex si ai ajuns Nicoleta
   Ci ma deranjeaza faptul ca de la o persoana ca tine nu ma-m asteptat sa intrebi pe uni si pe alti cat costa servicile mele .
   Puteai NERUSINATULE, sa ma intrebi direct pe mine si daca ma-i ajutat stind situatia pentru ce ai mai intrebat pe uni si pe alti depre cat costa serviciile mele. Nesimtitule, Te-am primit in casa ca tu sa trimiti mesaje pe la alti despre preturile imaginare .
   Vezi procesomane ca te pute-am da demult sa te dau in penal pentru CALOMNIE .
   Esti IUDA si nimic mai mult.
   Lasa-mi familia in pace ca eu nu ma-m luat de familia ta.
   Si atentie ce mai vomiti ca sunt cu ochi pe tine de azi.
   Termina cu nu am timp de tine sa stau acasa in fata PC-ului.
   Acum trebuie sa plec .
   Ps. Veze-ti de persoana ta nu te mai lua de alti. Am recitit postarile tale si am ramas uimit de cum ii notificai pe uni si pe alti sau amenitai ca-i dai in judecata.
   Nu sunt atat de PROCESOMAN ca tine stai linistit.
   De azi NICOLETO sa ma scutesti cu mesaje la adresa me-a. A scuze Mandry asa te cheama ?


Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #35 : Aprilie 19, 2012, 13:48:22 »

"Daca mai vrei mesaje de la alti care le-ai trimis sa ma anunti ca le postez MOCA............."

  Da "ANTON " !. Vreau cate mesaje ai !. Vomita !.Mare OM ...mare CARACTER !.Fa-le publice !. Altfel iti vor sta in gat! . Dar nu minti !. In viata nu stii pe cine ajuti !. Am gresit , platesc acum pretul !. Asa se cheama facerea de bine !. Continua ...usureaza-te!. Nu ti-am sters SMS -urile si actele pe care ti le-am formulat ca sa primesti certificatul !. Nu-s presedinte si nu ma dai jos din nici o fonctie. Ce faci e frectie la picioare de lemn !.Ti-ai dat arama pe fata !.Continua sa musti mana care ti-a dat de mancare !.Ai devenit santajist !.N-am stiut ca te pricepi, ca ai o minte asa intunecata, diabolica, razbunatoare si de buna-credinta am riscat. Chiar si mama ta m-a prevenit cum de-ti suport "furiile" si instabilitatea !.  Bravo !.Nu sunt santajabil chiar dac-as fi "juristul lui peste" dau numai sfaturi ce pot fi acceptate sau nu !. MOCA mah  ...GRATUIT !. Fa despre mine un subiect nou si supune-ma oprobiului public daca ai ... dreptul !. Sa-mi spui unde sa-ti trimit cheftelele !.Si scuteste-ma cu contrazisul. " Succes !.


  Cat priveste nick-ul "nicoleta " a fost creat de nepoata mea , confirmat de nora Dlui. Iosif , si chiar daca postarea aia a fost trimisa de pe calculatorul meu ea nu-mi apartine caci nu puteam sa nu te cunosc INRAITU-le revolutionar , ea fiind mai degraba o joaca a nepoatei mele ca sa afle reactia tuterei cu care coresponda si care te ridica in slavi acordandu-ti puteri apropiate de ale zeilor. Pentru ca nimic, in afara de ajutorul meu dat tie , nu ramane neplatit, a fost curioasa si fata , in privat nu PUBLIC !, cam la cat s-ar ridica garantia folosirii unei asemenea puteri !. Bineanteles ca era o situatie teoretica ce-i aducea o clarificare asupra "multumirilor pecuniare" ce se utilizeaza in cazul unor astfel de SUPERservicii prestate !. Asa ca plimba ursul ...ca rugineste lantul ...domnule presedinte de asociatie si lasa-te de "scos ochii" si de sifonarii vomitorii demne de viata ce o traiesti !.Mare caracter de om !.
Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #36 : Aprilie 19, 2012, 14:03:06 »

 

  "  daca ma-i ajutat stind situatia  "  platesc acum caci te CALOMNIEz ca te-am ajutat !.Fa ochii cat cepele pe mine  !. Cat priveste "IUDA" nu te-am vandut pe nici-un argint ba dimpotriva tu vomiti MOCA despre mine !. Am mai scris-o "mare om ...mare caracter" !. Ocoleste-ma !.Am inca o memorie brici si dovezi probatorii in consecinta !.Te-am bagat excesiv in seama !.
Memorat
 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #37 : Aprilie 19, 2012, 16:01:53 »

Cat priveste nick-ul "nicoleta " a fost creat de nepoata mea , confirmat de nora Dlui. Iosif , si chiar daca postarea aia a fost trimisa de pe calculatorul meu ea nu-mi apartine caci nu puteam sa nu te cunosc INRAITU-le revolutionar , ea fiind mai degraba o joaca a nepoatei mele ca sa afle reactia tuterei cu care coresponda si care te ridica in slavi acordandu-ti puteri apropiate de ale zeilor. Pentru ca nimic, in afara de ajutorul meu dat tie , nu ramane neplatit, a fost curioasa si fata , in privat nu PUBLIC !, cam la cat s-ar ridica garantia folosirii unei asemenea puteri !. Bineanteles ca era o situatie teoretica ce-i aducea o clarificare asupra "multumirilor pecuniare" ce se utilizeaza in cazul unor astfel de SUPERservicii prestate !. Asa ca plimba ursul ...ca rugineste lantul ...domnule presedinte de asociatie si lasa-te de "scos ochii" si de sifonarii vomitorii demne de viata ce o traiesti !.Mare caracter de om


Asculta FOSILO !!!!!
1. Esti un las perves asta cred eu despre tine.
Daca ai ajuns pana acolo sa-ti bagi nepoata in mizeria ta esti un om de NIMIC.
2.Minti ca la data cand este dat mesajul necunosteam.

     Esti las si nu ai curajul unui adevarat om ce pretinzi ce esti.
   

Memorat
 • Mindry
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2580
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #38 : Aprilie 19, 2012, 16:48:31 »

 Ptiuuuuuuuuuuuu !. Nu mi-am imaginat ca poti fi asa mahalagioi domnule presedinte de asociatie !. Cum te mai suporta oamenii ?. Si cati ?.
Memorat
 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #39 : Aprilie 19, 2012, 18:04:43 »

Cat priveste nick-ul "nicoleta " a fost creat de nepoata mea , confirmat de nora Dlui. Iosif ,


   Mandry la afirmatia aceasta acum dupa ce la-m contactat pe administratorul acestui portal Dmn. Iosif, mi-a confirmat la tel. ca nu mai el da confirmarile de creeare adresa si nu nora sau alte persoana.
   Deci si aici ai mintit.
   Esti un NIMIC.....................
   Ps. poate ta- facut propria in care vrei sa tariesti plina de minciuni si de iluzi desarte.

   Duceate-ai in saracia Domnului si nu te mai da mare.

   

 
Memorat
 • Martinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1123
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #40 : Aprilie 19, 2012, 22:34:22 »

    
 73.    Pl-x 688/2011     Propunerea legislativă pentru modificarea art.5 alin.(1) lit.h) din Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr.341/2004 (Pl-x 688/2011) -  lege ordinară  -  Respinsă de Senat - 21.11.2011
Raport - Comisia juridică  (Respingere)  - distribuit - 11.04.2012
Cameră decizională
Memorat
 • Martinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1123
 • Vezi Profilul
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #41 : Aprilie 19, 2012, 22:36:47 »

   
 73.    Pl-x 688/2011     Propunerea legislativă pentru modificarea art.5 alin.(1) lit.h) din Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr.341/2004 (Pl-x 688/2011) -  lege ordinară  -  Respinsă de Senat - 21.11.2011
Raport - Comisia juridică  (Respingere)  - distribuit - 11.04.2012
Cameră decizională
ESTE PE ORDINEA DE ZI LA CAMERA.SA NU APARA SURPRIZE NEPLACUTE AICI.
Memorat
Răspuns: Consultanta juridica gratuita pentru revolutionari ...
« Răspunde #43 : Aprilie 23, 2012, 09:28:34 »
Memorat
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 55
Schimbă forumul: