Main Content:

Pagini: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 50

BNR

 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #451 : Octombrie 15, 2015, 17:14:19 »

Să auzim vocea Dijeiului, guguştiucul sincer al BNR scara B, cei de la tratamente(...le DNA)...!
Memorat
Răspuns: BNR
« Răspunde #452 : Octombrie 15, 2015, 18:34:29 »

http://www.luju.ro/magistrati/dna/se-lauda-cu-pile-la-dna-iccj-si-csm-dna-a-declansat-urmarirea-penala-impotriva-avocatilor-neculai-stan-din-baroul-bucuresti-si-constantin-baboi-din-baroul-brasov-pentru-complicitate-si-trafic-de-influenta-in-acelasi-dosar-dorin-lazar-maior-fostul-lider-al


SE LAUDA CU PILE LA DNA, ICCJ SI CSM – DNA a declansat urmarirea penala impotriva avocatilor Neculai Stan, din Baroul Bucuresti, si Constantin Baboi, din Baroul Brasov, pentru complicitate si trafic de influenta. In acelasi dosar, Dorin Lazar Maior, fostul lider al Blocului National al Revolutionarilor, dat in urmarire internationala, este acuzat de cumparare de influenta. George Costin, fost secretar de stat, a fost retinut
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #453 : Octombrie 15, 2015, 19:28:42 »

Din aceste articole rezultă că domnul George Costin este din nou reținut, am înțeles bine?
Memorat
Răspuns: BNR
« Răspunde #454 : Octombrie 15, 2015, 19:58:06 »

comunicatul DNA
Costin si nevasta lui Maior sunt retinuti.

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6741

COMUNICAT


Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de la data de 14.10.2015, a inculpaţilor:

LASCU HORIA LIVIU, pentru comiterea infracţiunilor de:
-două infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată,
-spălare a banilor
-cumpărare de
-trafic de influenţă,

TĂNASE TATIANA, pentru comiterea infracţiunilor de:
-două infracţiuni de complicitate la trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată,

MORAŞANU VASILE, ofiţer în cadrul IGPR, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la trafic de influenţă,

ŞERBAN IULIAN TIBERIU, pentru comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă în formă continuată

MIHALCEA CONSTANTIN, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la cumpărare de influenţă în formă continuată

MAIOR FLORINA, pentru comiterea infracţiunilor de:
cumpărare de influenţă
complicitate la cumpărare de influenţă

COSTIN GEORGE, pentru comiterea a două infracţiuni de complicitate la cumpărare de influenţă

De asemenea, în prezenta cauză, se efectuează acte de urmărire penală față de următorii:

MAIOR LAZĂR DORIN, dat în urmărire internaţională, pentru comiterea infracţiunilor de:
cumpărare de influenţă
complicitate la cumpărare de influenţă

STAN NECULAI, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, pentru comiterea a două infracţiuni de complicitate la trafic de influenţă,

BABOI CONSTANTIN, avocat în baroul Brașov, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă

PETRACHE OLGA, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la cumpărare de influenţă

Din ordonanțele întocmite de procurori a rezultat că există date şi probe potrivit cărora :

În dosarul nr. 11670/197/2013 al Judecătoriei Braşov, Şerban Iulian Tiberiu a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 7 ani închisoare, pentru infracţiuni comise cu violenţă, între care lipsire de libertate în mod ilegal, sentinţa fiind pronunţată la data de 05.02.2015.

Pentru a obţine achitarea sa în apelul ce se judecă de Curtea de Apel Braşov, după o condamnare de 7 ani închisoare, pronunţată de Judecătoria Braşov, inculpatul Şerban Iulian Tiberiu a căutat diverse persoane, avocaţi sau persoane neimplicate direct în justiţie, pentru „aranjarea” procesului, în schimb fiind dispus să plătească sume importante de bani.
Prin intermediul suspectului Maior Lazăr Dorin (fugit din țară pentru a scăpa de executarea unei pedepse cu închisoarea) şi al soţiei acestuia, inculpata Maior Florina, Şerban Iulian Tiberiu a fost pus în legătură cu inculpatul Costin George, fost asociat cu primul menţionat în asociaţii de revoluţionari şi, prin intermediul acestuia, cu inculpatul Lascu Horia Liviu, persoană care a pretins că, prin cunoştinţele pe care le are în justiţie la cel mai înalt nivel (procuror cu funcţie de conducere în DNA, procurori şi judecători de la ÎCCJ, membru al CSM şi, prin intermediul acestuia din urmă, chiar unul dintre judecătorii apelului) poate aranja acest proces pentru obţinerea achitării. În schimb, inculpatul Lascu Horia Liviu a pretins sume de bani de ordinul a 100.000 de euro pe care inculpatul Şerban Iulian Tiberiu a fost de acord să le plătească. Drept urmare, a fost plătită o primă tranşă de 3.000 de euro (la data de 08.04.2015 suma de 13.500 lei - echivalentul a 3.000 euro, bani viraţi prin mandat poştal pe numele lui Lascu Horia Liviu de către Mihalcea Constantin), iar apoi succesiv, alte câteva mii de euro.
Pentru a disimula originea ilicită a banilor, Lascu Horia Liviu a depus în ziua de 08.04.2015 cei 13.500 lei (echivalent a 3.000 de euro) primiţi ca primă tranşă din suma cerută pentru traficarea influenţei în contul societăţii sale, banii intrând astfel în circuitul economic al societăţii, fiind dată aparenţa unor venituri licite.
Din probele dosarului a rezultat că, pentru influenţa pretins avută în justiţie, Lascu Horia Liviu a primit alţi 10.000 euro şi a acceptat împreună cu avocatul Stan Neculai, de asemenea suspect în cauză, promisiunea altor cel puţin 3.000 de euro. În plus, dintr-o afacere cu fier vechi, finanţată şi înlesnită de inculpatul Şerban Iulian Tiberiu, i-a fost promis lui Lascu Horia Liviu întregul câştig, estimat la 100.000 euro.
Apoi, la data de 26.05.2015, la cererea lui Lascu Horia Liviu, Şerban Iulian Tiberiu a fost de asemenea de acord să îi dea suma de 3.000 lei (de care are acesta avea nevoie pentru a participa la o licitaţie de achiziţii publice la Penitenciarul Târgşor), banii fiind pretinşi pentru acelaşi trafic de influenţă.
La data de 05.06.2015 Şerban Iulian Tiberiu a fost de acord să dea alţi 1.000 de euro, sumă cerută de Lascu Horia Liviu, ca urmare a faptului că l-a contactat pe inculpatul Moraşanu Vasile, ofiţer în cadrul IGPR., despre care susţinea că avea influenţă în justiţie prin intermediul unui procuror DIICOT – Structura central. Şerban Iulian Tiberiu oferea 25.000 euro pentru fiecare an de închisoare la care a fost deja condamnat, în schimb fiindu-i promisă o soluţie de trimitere spre rejudecare a cauzei.
În acelaşi timp, la data de10.06.2015, Şerban Iulian Tiberiu a fost de acord să îi dea lui Lascu Horia Liviu o altă sumă de 1.000 de euro, acesta pretinzând că are contact cu cineva din completul de judecată sau apropiat al acestora. Ulterior Horia Liviu i-a dat asigurări lui Şerban Iulian Tiberiu că totul e rezolvat, iar la termenul de judecată din data de 23.09.2015 l-a însoţit pe acesta la Curtea de Apel Braşov, judecata fiind amânată la cerere, la un alt termen.
În perioada 16 – 22. 04.2015, suspectul Baboi Constantin, avocat, a acceptat promisiunea unor sume de bani prin intermediul lui Lascu Horia Liviu și a primit de la Şerban Iulian Tiberiu anumite sume, avocatul promiţând că îşi va folosi influenţa pe care o are la nivelul judecătorilor pentru a obţine o hotărâre favorabilă acestuia din urmă. Din probatoriu reiese că legătura avocatului cu „clientul” s-a purtat tot timpul prin intermediul lui Lascu Horia Liviu, ceea ce conduce la suspiciunea că intenția avocatului a fost aceea de folosire frauduloase a influenţei în justiţie şi nu de obţinere a soluţiei favorabile urmare a competenţei profesionale.
În aceeaşi perioadă inculpata Maior Florina, a apelat la aceleaşi persoane inculpaţii Lascu Horia şi Costin George pentru a obţine la rândul său rejudecarea dosarului soţului său, suspectul Maior Dorin Lazăr şi în final achitarea (după modelul suspectului Costin George), aceasta întâlnindu-se în mai multe rânduri cu suspecţii Lascu Horia Liviu şi Costin George, acceptând ca în schimbul unor sume de bani sau alte foloase ce vor fi remise, cei doi să intervină prin persoanele pe care le cunosc în justiţie la cel mai înalt nivel pentru obţinerea unor soluţii favorabile.
Suspecta Petrache Olga, o apropiată a soţilor Maior, a participat la discuţii, și-a oferit disponibilitatea pentru a obţine sprijinul fraudulos al altor persoane pe care le cunoaşte şi care ar avea influenţă în justiţie, a participat în locul Florinei Maior la discuţiile cu Lascu Horia Liviu şi avocatul acestuia, dar şi la discuţiile cu Şerban Iulian Tiberiu.
Inculpaţilor LASCU HORIA LIVIU, TĂNASE TATIANA, MORAŞANU VASILE, ŞERBAN IULIAN TIBERIU, MIHALCEA CONSTANTIN, MAIOR FLORINA ȘI COSTIN GEORGE li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, fiind prezentaţi, la data de 15 octombrie 2015, la Curtea de Apel Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI şi Jandarmeriei Române.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
Memorat
Răspuns: BNR
« Răspunde #455 : Octombrie 15, 2015, 20:04:34 »
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #456 : Octombrie 15, 2015, 20:21:20 »

Nu totul este de vadut cum nu totul nu este de cumparat.
Eu am sa pun o alta intrebare:cum ramane cu bnr-ul si cu conducatorii acestuia?
Nimeni (nu)sau putini vor sa-nteleaga ca bnr-ul este compromis si de domeniul trecutului (indiferent care ar fi el).
La timpuri noi cu oameni noi si nicidecum ciocoii vechi si ciocoii noi ,sau poate nu va-ti saturat de aceiasi Marie care-si schimba zilnia alta palarie?
Memorat
Răspuns: BNR
« Răspunde #457 : Octombrie 17, 2015, 08:30:07 »

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=ultora_local&s_id=150807&Cinci-arestati-preventiv-si-doi-la-domiciliu--Sotia-lui-Dorin-Lazar-Maior-a-ajuns-dupa-gratii

Conform sentinţei Curţii de Apel Braşov,ofiţerul IGPR Moraşanu Vasile , Maior Florina (soţia lui Dorin Lazăr Maior), Şerban Iulian Tiberiu, Costin George, şi Lascu Horia Liviu au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar ceilalţi doi inculpaţi, Tănase Tatiana şi Mihalcea Constantin au fost arestaţi la domiciliu pentru 30 de zile, cu obligaţia de a nu-şi părăsi domiciliile din Bucureşti, respectiv Braşov.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #458 : Octombrie 17, 2015, 09:23:27 »

ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Asociatia Romanilor Sinceri-dep Miscarea Civica Revolutia Curata
FRATIA BUCURESTENILOR
ASOCIATIA REVOLUTIONARILOR ROMI
Asociatia Cer Senin

COMUNICAT
Datorita faptului ca liderul BLOCULUI NATIONAL AL REVOLUTIONARIOLOR, dl Dorin Lazar Maior se dovedeste a-si continua activitatea infractionala alaturi si in cirdasie cu GEORGE COSTIN, tradind astfel sperantele miilor de revolutionari pe care ii reprezinta, ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA alianta de asociatii civice si de revolutionari, INTRERUPE ORICE FEL DE COLABORARE CU ORICARE DINTRE ARIPILE BNR. Cu toate ca potrivit principiilor noastre ne dorim unirea revolutionarilor in jurul unor idealuri comune, nu putem accepta sa mai colaboram cu nici o persoana din BNR atita timp cit BNR nu isi va demite conducatorii care au probleme de natura penala. Consideram ca orice colaborare cu aceste persoane inseamna din acest moment favorizarea infractorului.
ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA ii invita pe membriii BNR care se simt tradati de liderii lor sa ni se alature si sa reporneasca societatea civila in intregul ei.
PRESEDINTE
Alex Oprea
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #459 : Octombrie 17, 2015, 11:13:35 »

AFARA CU TOTI "INFRACTORI" DIN LEGEA 341/2004
APLICAREA Art. 8/341/2004 VA FACE CURATENIE.LEGEA TREBUI APLICATA PENTRU TOTI,INDIFERENT DE CATEGORIA IN CARE SE INCADREAZA.(MARTIRI,URMASI DE MARTIRI, RANITI, RETINUTI, LUPTATORI)
SA SE APLICE LEGEA LA FEL CA IN CAZUL TROSCA.


“Art. 8/341/2004
De prevederile prezentei legi nu beneficiază persoanele, civili sau militari, care sunt dovedite a fi fost implicate în activităţile fostei securităţi ca poliţie politică, precum şi persoanele care au organizat, au acţionat, au instigat şi au luptat, sub orice formă, împotriva Revoluţiei.

Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #460 : Octombrie 17, 2015, 11:52:47 »

ALIANTA...INTRERUPE ORICE FEL DE COLABORARE CU ORICARE DINTRE ARIPILE BNR...

Măi DiJei măi...,măi caraghiosule despre ce colaborare tot postezi? Trebuie să-ţi pui întrebarea cine vrea să colaboreze cu un caraghios ca tine.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #461 : Octombrie 18, 2015, 09:59:16 »

ALIANTA...INTRERUPE ORICE FEL DE COLABORARE CU ORICARE DINTRE ARIPILE BNR...

Măi DiJei măi...,măi caraghiosule despre ce colaborare tot postezi? Trebuie să-ţi pui întrebarea cine vrea să colaboreze cu un caraghios ca tine.

Mai olelele, tu sigur nu. impostorii si lasii nu au cum sa colaboreze cu mine, si cum sunt majoritari, s-ar putea sa ai dreptate....aici nu te contrazic...
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #462 : Octombrie 18, 2015, 10:35:20 »

ALIANTA...INTRERUPE ORICE FEL DE COLABORARE CU ORICARE DINTRE ARIPILE BNR...

Măi DiJei măi...,măi caraghiosule despre ce colaborare tot postezi? Trebuie să-ţi pui întrebarea cine vrea să colaboreze cu un caraghios ca tine.

Mai olelele, tu sigur nu. impostorii si lasii nu au cum sa colaboreze cu mine, si cum sunt majoritari, s-ar putea sa ai dreptate....aici nu te contrazic...

Măi DiJei măi..., sunt bun dacă ai considerat să fiu primul răspuns la colaborate... ! Şi cum zici că eşti singura verdeaţă din toată uscătura...? Zîi da' numa' nu mă fă să râd?
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #463 : Octombrie 18, 2015, 17:29:01 »

comunicatul DNA
Costin si nevasta lui Maior sunt retinuti.

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6741

COMUNICAT


Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de la data de 14.10.2015, a inculpaţilor:

LASCU HORIA LIVIU, pentru comiterea infracţiunilor de:
-două infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată,
-spălare a banilor
-cumpărare de
-trafic de influenţă,

TĂNASE TATIANA, pentru comiterea infracţiunilor de:
-două infracţiuni de complicitate la trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată,

MORAŞANU VASILE, ofiţer în cadrul IGPR, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la trafic de influenţă,

ŞERBAN IULIAN TIBERIU, pentru comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă în formă continuată

MIHALCEA CONSTANTIN, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la cumpărare de influenţă în formă continuată

MAIOR FLORINA, pentru comiterea infracţiunilor de:
cumpărare de influenţă
complicitate la cumpărare de influenţă

COSTIN GEORGE, pentru comiterea a două infracţiuni de complicitate la cumpărare de influenţă

De asemenea, în prezenta cauză, se efectuează acte de urmărire penală față de următorii:

MAIOR LAZĂR DORIN, dat în urmărire internaţională, pentru comiterea infracţiunilor de:
cumpărare de influenţă
complicitate la cumpărare de influenţă

STAN NECULAI, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, pentru comiterea a două infracţiuni de complicitate la trafic de influenţă,

BABOI CONSTANTIN, avocat în baroul Brașov, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă

PETRACHE OLGA, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la cumpărare de influenţă

Din ordonanțele întocmite de procurori a rezultat că există date şi probe potrivit cărora :

În dosarul nr. 11670/197/2013 al Judecătoriei Braşov, Şerban Iulian Tiberiu a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 7 ani închisoare, pentru infracţiuni comise cu violenţă, între care lipsire de libertate în mod ilegal, sentinţa fiind pronunţată la data de 05.02.2015.

Pentru a obţine achitarea sa în apelul ce se judecă de Curtea de Apel Braşov, după o condamnare de 7 ani închisoare, pronunţată de Judecătoria Braşov, inculpatul Şerban Iulian Tiberiu a căutat diverse persoane, avocaţi sau persoane neimplicate direct în justiţie, pentru „aranjarea” procesului, în schimb fiind dispus să plătească sume importante de bani.
Prin intermediul suspectului Maior Lazăr Dorin (fugit din țară pentru a scăpa de executarea unei pedepse cu închisoarea) şi al soţiei acestuia, inculpata Maior Florina, Şerban Iulian Tiberiu a fost pus în legătură cu inculpatul Costin George, fost asociat cu primul menţionat în asociaţii de revoluţionari şi, prin intermediul acestuia, cu inculpatul Lascu Horia Liviu, persoană care a pretins că, prin cunoştinţele pe care le are în justiţie la cel mai înalt nivel (procuror cu funcţie de conducere în DNA, procurori şi judecători de la ÎCCJ, membru al CSM şi, prin intermediul acestuia din urmă, chiar unul dintre judecătorii apelului) poate aranja acest proces pentru obţinerea achitării. În schimb, inculpatul Lascu Horia Liviu a pretins sume de bani de ordinul a 100.000 de euro pe care inculpatul Şerban Iulian Tiberiu a fost de acord să le plătească. Drept urmare, a fost plătită o primă tranşă de 3.000 de euro (la data de 08.04.2015 suma de 13.500 lei - echivalentul a 3.000 euro, bani viraţi prin mandat poştal pe numele lui Lascu Horia Liviu de către Mihalcea Constantin), iar apoi succesiv, alte câteva mii de euro.
Pentru a disimula originea ilicită a banilor, Lascu Horia Liviu a depus în ziua de 08.04.2015 cei 13.500 lei (echivalent a 3.000 de euro) primiţi ca primă tranşă din suma cerută pentru traficarea influenţei în contul societăţii sale, banii intrând astfel în circuitul economic al societăţii, fiind dată aparenţa unor venituri licite.
Din probele dosarului a rezultat că, pentru influenţa pretins avută în justiţie, Lascu Horia Liviu a primit alţi 10.000 euro şi a acceptat împreună cu avocatul Stan Neculai, de asemenea suspect în cauză, promisiunea altor cel puţin 3.000 de euro. În plus, dintr-o afacere cu fier vechi, finanţată şi înlesnită de inculpatul Şerban Iulian Tiberiu, i-a fost promis lui Lascu Horia Liviu întregul câştig, estimat la 100.000 euro.
Apoi, la data de 26.05.2015, la cererea lui Lascu Horia Liviu, Şerban Iulian Tiberiu a fost de asemenea de acord să îi dea suma de 3.000 lei (de care are acesta avea nevoie pentru a participa la o licitaţie de achiziţii publice la Penitenciarul Târgşor), banii fiind pretinşi pentru acelaşi trafic de influenţă.
La data de 05.06.2015 Şerban Iulian Tiberiu a fost de acord să dea alţi 1.000 de euro, sumă cerută de Lascu Horia Liviu, ca urmare a faptului că l-a contactat pe inculpatul Moraşanu Vasile, ofiţer în cadrul IGPR., despre care susţinea că avea influenţă în justiţie prin intermediul unui procuror DIICOT – Structura central. Şerban Iulian Tiberiu oferea 25.000 euro pentru fiecare an de închisoare la care a fost deja condamnat, în schimb fiindu-i promisă o soluţie de trimitere spre rejudecare a cauzei.
În acelaşi timp, la data de10.06.2015, Şerban Iulian Tiberiu a fost de acord să îi dea lui Lascu Horia Liviu o altă sumă de 1.000 de euro, acesta pretinzând că are contact cu cineva din completul de judecată sau apropiat al acestora. Ulterior Horia Liviu i-a dat asigurări lui Şerban Iulian Tiberiu că totul e rezolvat, iar la termenul de judecată din data de 23.09.2015 l-a însoţit pe acesta la Curtea de Apel Braşov, judecata fiind amânată la cerere, la un alt termen.
În perioada 16 – 22. 04.2015, suspectul Baboi Constantin, avocat, a acceptat promisiunea unor sume de bani prin intermediul lui Lascu Horia Liviu și a primit de la Şerban Iulian Tiberiu anumite sume, avocatul promiţând că îşi va folosi influenţa pe care o are la nivelul judecătorilor pentru a obţine o hotărâre favorabilă acestuia din urmă. Din probatoriu reiese că legătura avocatului cu „clientul” s-a purtat tot timpul prin intermediul lui Lascu Horia Liviu, ceea ce conduce la suspiciunea că intenția avocatului a fost aceea de folosire frauduloase a influenţei în justiţie şi nu de obţinere a soluţiei favorabile urmare a competenţei profesionale.
În aceeaşi perioadă inculpata Maior Florina, a apelat la aceleaşi persoane inculpaţii Lascu Horia şi Costin George pentru a obţine la rândul său rejudecarea dosarului soţului său, suspectul Maior Dorin Lazăr şi în final achitarea (după modelul suspectului Costin George), aceasta întâlnindu-se în mai multe rânduri cu suspecţii Lascu Horia Liviu şi Costin George, acceptând ca în schimbul unor sume de bani sau alte foloase ce vor fi remise, cei doi să intervină prin persoanele pe care le cunosc în justiţie la cel mai înalt nivel pentru obţinerea unor soluţii favorabile.
Suspecta Petrache Olga, o apropiată a soţilor Maior, a participat la discuţii, și-a oferit disponibilitatea pentru a obţine sprijinul fraudulos al altor persoane pe care le cunoaşte şi care ar avea influenţă în justiţie, a participat în locul Florinei Maior la discuţiile cu Lascu Horia Liviu şi avocatul acestuia, dar şi la discuţiile cu Şerban Iulian Tiberiu.
Inculpaţilor LASCU HORIA LIVIU, TĂNASE TATIANA, MORAŞANU VASILE, ŞERBAN IULIAN TIBERIU, MIHALCEA CONSTANTIN, MAIOR FLORINA ȘI COSTIN GEORGE li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, fiind prezentaţi, la data de 15 octombrie 2015, la Curtea de Apel Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI şi Jandarmeriei Române.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


Haideti insa sa ne oprim si asupra lui LASCU HORIA LIVIU, nascut in anul 1949 in Vintu de Jos judetul Alba. Lascu a candidat la primaria Magurele in anul 2008 cind a solicitat de la CNSAS un certificat de buna purtare. Acest certificat spune ca dinsul nu a fost securist sau colaborator al securitatii ( anexam certificatul).La Judecatoria Medias exista un dosar, cu nr.1114/257/2008 din 2008 deci, prin care Lascu a cistigat un proces cu un anume Cercea, care l-ar fi furat de o suma importanta de bani, undeva in jurul sumei de 17 000 de lei.El s-a judecat si pentru dosarul sau de revolutionar, in dosar 8525/2/2011 cind acesta incerca sa isi recapete titlul de LUPTATOR CU MERITE DEOSEBITE, cind ataca o hotarire anterioara a instantei prin care i se anula titlul de revolutionar, finalizat cu respingerea recursului sau:
 Data: 2012-11-14 Ora: 12:00
Complet: S8 Completul 7 fond
Solutie: Respinge cererea Pronuntata in data de 2012-11-14
Solutia pe scurt: Respinge excepţiile inadmisibilităţii, tardivităţii, lipsei calităţii procesuale pasive şi prescripţiei dreptului la acţiune. Respinge acţiunea ca nefondată. Definitivă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din data de 14 noiembrie 2012.

Astfel acest Lascu nu mai era revolutionar. Cu toate acestea, Lascu si-a depus dosarul cu rol determinant ,conform unor surse, urmind a cere lamuriri la sspr daca acesta si-a depus sau nu dosarul pentru rol determinant. Cert este ca Lascu acesta nu figureaza in registrul LRMD de pe saitul SSPR, motiv pentru care este posibil ca el sa fi fost trecut in lotul Costin. Exista speculatii , conform carora acest Lascu ar fi ruda cu Laura Kovesi, si poate chiar s-a folosit acest Lascu de numele procurorului sef DNA, cind le promitea fraierilor ca ii rezolva cu afacerile lor penale ( fraierii in cauza fiind Costin si Maior). Investigatia este in curs, insa daca acesta chiar e ruda cu Codruta Kovesi, si a fost saltat, cota procurorului sef DNA creste fantastic in materie de credibilitate.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: BNR
« Răspunde #464 : Octombrie 20, 2015, 21:20:39 »

Sînt stupefiat de această aglomerație de minciuni și falsuri, toate reunite într-un singur comunicat, care și el este un fals comunicat!

ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Asociatia Romanilor Sinceri-dep Miscarea Civica Revolutia Curata
FRATIA BUCURESTENILOR
ASOCIATIA REVOLUTIONARILOR ROMI
Asociatia Cer Senin

COMUNICAT
Datorita faptului ca liderul BLOCULUI NATIONAL AL REVOLUTIONARIOLOR, dl Dorin Lazar Maior se dovedeste a-si continua activitatea infractionala alaturi si in cirdasie cu GEORGE COSTIN, tradind astfel sperantele miilor de revolutionari pe care ii reprezinta, ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA alianta de asociatii civice si de revolutionari, INTRERUPE ORICE FEL DE COLABORARE CU ORICARE DINTRE ARIPILE BNR. Cu toate ca potrivit principiilor noastre ne dorim unirea revolutionarilor in jurul unor idealuri comune, nu putem accepta sa mai colaboram cu nici o persoana din BNR atita timp cit BNR nu isi va demite conducatorii care au probleme de natura penala. Consideram ca orice colaborare cu aceste persoane inseamna din acest moment favorizarea infractorului.
ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA ii invita pe membriii BNR care se simt tradati de liderii lor sa ni se alature si sa reporneasca societatea civila in intregul ei.
PRESEDINTE
Alex Oprea
Memorat
Pagini: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 50
Schimbă forumul: