Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 24

ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989

 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #15 : Mai 18, 2012, 08:02:21 »

isi vor lua banii,ii asigur eu. AM ASII IN MANECA SI II VOI FOLOSI IN INTERESUL LOR, CIT DESPRE CINE CONDUCE ROMANIA....stiu ca ai dreptate dar pina la un punct. Unul din scopurile organizatiei va fi si acela de a reda demnitatea romanilor.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #16 : Mai 18, 2012, 09:04:01 »

esti nesimtit perjule, scuze dar asa este. stiu ce urmaresti, dar nu te teme, cu mine nu e de gluma. o sa afle lumea cine esti. Pacat te am crezut om de onoare, oricum in acest ordin o sa am grija sa nu ai ce cauta


MAI ERA UNUL CARE SE CREDEA BURICUL PAMINTULUI INTRE REVOLUTIONARI...DISCUTA CU NOI DOAR CU TELEFOANELE INCHISE SI FARA CAMERE DE FILMAT.
ACUM ARE CE SI-A DORIT.....  DRUM BUN SI TIE! INCA MAI SUNT LOCURI REZERVATE LA DNA!
Memorat
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #17 : Mai 18, 2012, 09:05:17 »

ar trebui sa nu mai vedem fiecare in fiecare un dusman si un idiot. noi trebuie sa fim uniti caci avem aceleasi idealuri si scopuri, iar ei se vor alege ca neghina de bob , dar daca noi lasam loc doar la suspiciuni si infective intre noi , fara sa ne acordam un minim de incredere si respect se alege praful, cum bine se vede si putoi cu cas la gura , care isi incep mandatele cu cuvintele sacre revolutie si idealurile revolutiei, apar dupa aceea la televizor si ne injura sau ne ignora. pai mai ajungeau el si altii acolo unde sunt fara nebunia noastra frumoasa si fara sacrificiul celor alesi de soarta, poentru ca in acelasi pericol de moarte am fosr toti in mod egal. noi trebuie sa fim demni, trebuie sa stam cu fruntea sus, nu mai trebuie sa raspundem la provocarile cretinoizilor infiltrati si maiales trebuie sa fim uniti. putza creatza asta, si-a dat foc la valiza aseara la rtv si ar trebui sa se duca la iliescu si nastase sa-l invete cum a castigat basescu alegerile pentru ca a batut mana cu revolutionarii. se va intampla din nou daca nu-si baga mintile in cap si nu se grabeste sa ne arate respect si sa ne dea drepturile inapoi!!!!  (cei care cititi ca sa informati - informati ca aveti ce : daca vor , revolutionarii, oricat ne-ar imputina ei, sunt capabili inca sa rastoarne guverne si sa faca sa dispara partide de pe harta. de ce ? pentru ca Dumnezeu a fost si este de partea noastra. noi am scapat tara de jigodiile comuniste iar ei au adus colonialistii americani si conducatori unguri. opriti-va , pana nu e prea tarziu)
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #18 : Mai 18, 2012, 09:39:42 »

CAPITOLUL IV

Conferirea ordinelor naţionale


Art. 12. − Conferirea ordinelor naţionale cetăţenilor români se face începând cu gradul de Cavaler, ceea ce determină admiterea în ordinul naţional respectiv.

Art. 13. − (1) Conferirea gradelor superioare în cadrul unui ordin naţional se face potrivit reglementărilor cuprinse în legile de instituire a acestora.

(2) Persoanele decorate cu un ordin, indiferent de gradul pe care îl au, sunt cavaleri ai ordinului respectiv.

Art. 14. − (1) Propunerile pentru decorare cu ordine naţionale trebuie să fie temeinic motivate, iar esenţa acestor motivaţii se va înscrie în brevetele care însoţesc însemnele.

(2) Propunerile prevăzute la alin. (1) se fac de autorităţile menţionate la art. 4 alin. (2), pentru persoanele din sfera respectivă de activitate, în limitele locurilor vacante pentru fiecare grad al fiecărui ordin stabilit pentru promoţia anuală de Cancelaria Ordinelor.

Art. 15. − Efectuarea stagiului pentru fiecare ordin şi grad nu dă automat dreptul la conferirea unui ordin sau grad superior, ci constituie doar limita de timp după care pot fi făcute noi propuneri de decorare, în cazul existenţei unor noi merite ale aceleiaşi persoane.

Art. 16. − Cetăţenii străini nu sunt supuşi regulilor de acordare stabilite pentru cetăţenii români.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #19 : Mai 18, 2012, 09:42:13 »

CAPITOLUL VI

Conferirea ordinelor şi medaliilor pe domenii de activitate


Art. 21. − Cetăţenilor români li se conferă un ordin sau o medalie pentru un domeniu de activitate, începând cu cel mai mic grad sau clasă.

Art. 22. − Conferirea medaliilor civile pe domenii de activitate constituie un factor în favoarea promovării în ordinul respectiv, dar nu este obligatoriu ca acordarea ordinului să fie precedată de decernarea medaliilor.

Art. 23. − Efectuarea stagiului prevăzut pentru fiecare grad sau clasă a ordinelor şi, medaliilor civile, pe domenii de activitate, nu dă automat dreptul la conferirea de grade sau de clase superioare, ci constituie doar limita de timp după care pot fi făcute noi propuneri de decorare, în cazul existenţei unor noi merite ale aceleiaşi persoane.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #20 : Mai 18, 2012, 09:46:05 »

sunt mult prea curat , nu am ce cauta nici la DNA si nici la Parchet. Dar cum Perju are destule bube, cred ca DNA e mai aproape de el. Nu ma laud, nu ma cred nici miezul din dodoasca dar ma bazez pe revii mei care sunt mai destepti decit au impresia politicienii. Dumnezeu e de partea noastra.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #21 : Mai 18, 2012, 09:47:16 »

I. Ordine:

1. Ordinul Mihai Viteazul clasa I;

2. Marea Cruce a Ordinului Steaua României de război;

3. Marea Cruce a Ordinului Serviciul Credincios de război;

4. Marea Cruce a Ordinului Pentru Merit de război este egală cu gradul de Mare Ofiţer al Ordinului Steaua României de război;

5. Ordinul Mihai Viteazul clasa a II-a este egal cu gradul de Mare Ofiţer al Ordinului Serviciul Credincios de război;

6. gradul de Mare Ofiţer al Ordinului Pentru Merit de război este egal cu gradul de Mare Ofiţer al ordinelor: Virtutea Militară, Virtutea Aeronautică şi Virtutea Maritimă de război şi Meritul Sanitar de război;

7. Ordinul Mihai Viteazul clasa a III-a este egal cu gradul de Comandor al Ordinului Steaua României de război;

8. gradul de Comandor al Ordinului Serviciul Credincios;

9. gradul de Comandor al Ordinului Pentru Merit;

10. gradul de Ofiţer al Ordinului Steaua României de război;

11. gradul de Ofiţer al Ordinului Serviciul Credincios de război;

12. gradul de Ofiţer al Ordinului Pentru Merit de război este egal cu gradul de Ofiţer al ordinelor: Virtutea Militară, Virtutea Aeronautică şi Virtutea Maritimă de război şi al Ordinului Meritul Sanitar de război;

13. gradul de Cavaler al Ordinului Steaua României de război;

14. gradul de Cavaler al Ordinului Serviciul Credincios de război;

15. gradul de Cavaler al Ordinului Pentru Merit de război este egal cu gradul de Cavaler al ordinelor: Virtutea Militară, Virtutea Aeronautică, Virtutea Maritimă de război şi Meritul Sanitar de război.


Art. 34. − Ordinele se poartă după cum urmează: pe partea stângă a pieptului, în gradele de Cavaler şi Ofiţer, precum şi clasele a III-a şi a II-a; la gât, pentru gradele de Comandor sau de clasa I; cu însemnul la gât şi cu placa gradului pe partea stângă a pieptului, pentru gradul de Mare Ofiţer; cu lenta petrecută peste bust − de pe umărul drept spre şoldul stâng, unde este prins însemnul − şi cu placa gradului pe partea stângă a pieptului, pentru gradul de Mare Cruce; Colanul Ordinului Steaua României se poartă cu lanţul petrecut după gât.

Art. 35. − Toate crucile şi medaliile, indiferent de clasă, se poartă pe partea stângă a pieptului.
a) Ordinul Steaua României:

− gradul de Cavaler al ordinului este asimilat gradului de căpitan;

− gradul de Ofiţer al ordinului este asimilat gradului de colonel;

− gradul de Comandor al ordinului este asimilat gradului de general de brigadă, general de flotilă aeriană sau contraamiral;

− gradul de Mare Ofiţer al ordinului este asimilat gradului de general de divizie, general de divizie aeriană sau viceamiral;

− gradul de Mare Cruce al ordinului este asimilat gradului de general de corp de armată, general comandor de aviaţie sau viceamiral comandor;

− gradul de Colan al ordinului este asimilat gradului de general de armată, general inspector de aviaţie sau amiral.


Retragerea decoraţiilor

Art. 52. − Calitatea de membru al unui ordin se poate pierde în următoarele situaţii:

a) condamnarea, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la pedeapsa privativă de libertate;

b) pentru fapte dezonorante, altele decât cele prevăzute la lit. a), care aduc prejudicii morale membrilor ordinului.

Art. 53. − Pentru judecarea faptelor dezonorante care aduc prejudicii morale membrilor ordinului, altele decât cele prevăzute la art. 52 lit. a), se constituie un consiliu de onoare pentru fiecare ordin.

Art. 54. − (1) Consiliul de onoare este format din 7 membri, în cazul ordinelor naţionale, şi din 5 membri în cazul celorlalte ordine.

(2) Membrii consiliilor de onoare sunt aleşi pe termen de 5 ani de cavalerii ordinului respectiv, câte unul din cele trei grade inferioare şi câte doi din gradele de Mare Ofiţer şi Mare Cruce. Preşedinţia Consiliului de onoare este asigurată de cel mai în vârstă membru al gradului sau clasei superioare.

Art. 55. − (1) Consiliul de onoare al fiecărui ordin judecă şi faptele socotite dezonorante ale persoanelor decorate cu medaliile corespunzătoare ordinelor. În acest caz în Consiliul de onoare sunt cooptaţi, pentru cauza în speţă, şi doi titulari ai medaliei, care vor avea drept de vot deliberativ.

(2) Persoanele supuse judecăţii sunt invitate să participe la judecata Consiliului de onoare.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #22 : Mai 18, 2012, 09:55:27 »

sunt mult prea curat , nu am ce cauta nici la DNA si nici la Parchet. Dar cum Perju are destule bube, cred ca DNA e mai aproape de el. Nu ma laud, nu ma cred nici miezul din dodoasca dar ma bazez pe revii mei care sunt mai destepti decit au impresia politicienii. Dumnezeu e de partea noastra.


SE PARE CA TE CERTI EXACT CU CINE NU TREBUIE ALEXPRESS  1....

DE CE INCERCATI DISCREDITAREA LUI DANIEL PERJU?

TOT TIMPUL MA PROVOCATI;  REMEMORATI MESAJUL SENATORULUI RAYMOND LUCA LA ULTIMUL CONGRES AL BNR 1989- FORUMUL REVOLUTIONARILOR SOCIAL DEMOCRATI.......ANALIZATI MESAJUL: CU ATENTIE.........


MESAJUL SENATORULUI RAYMOND LUCA .....VETI FI  O FORTA..........VETI FI.....

IAR CU DNA;  NU MAI FACETI ATITA BAU  BAU......

EU MA INTREB  DE CE NU AU INFIINTAT SAU INITIAT, CEI DE LA CPRD " O COMISIE SPECIALA DE ANCHETA" CARE SA AUDIEZE PERSOANELE DIN COMISIA SSPR  AUDIATE LA DNA?HuhHuhHuh?

AU FOST EVENIMENTE SI DEMNITAR PLIMBAT IN CATUSE NU?
DE CE NU AU INTERPELAT IN PARLAMENT,INSTITUTIA SSPR?HuhHuh??

RASPUNDETI VA ROG!

VICTOR PONTA A PRECIZAT ASEARA: INDEMNIZATIILE LRFD ": NEX!
       -IAR,PINA UNA ALTA  GUVERNUL FACE PLATILE  NU CPRD!

Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #23 : Mai 18, 2012, 09:57:14 »

am inteles unde bati insa organizarea noastra e cu totul alta
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #24 : Mai 18, 2012, 09:57:32 »

sunt mult prea curat , nu am ce cauta nici la DNA si nici la Parchet. Dar cum Perju are destule bube, cred ca DNA e mai aproape de el. Nu ma laud, nu ma cred nici miezul din dodoasca dar ma bazez pe revii mei care sunt mai destepti decit au impresia politicienii. Dumnezeu e de partea noastra.
SA FII IUBIT,PUIULE.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #25 : Mai 18, 2012, 09:59:40 »

am inteles unde bati insa organizarea noastra e cu totul alta
EU AM SPUS SUCCES!
SI NU SUBESTIMA LEGEA 29/2000; SUNTEM DOAR LA CRUCI  NU SI LA ORDINE!
O IDEE DOAR PENTRU " OBIECTIVE SI SCOP" NIMIC MAI MULT.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #26 : Mai 18, 2012, 10:03:56 »

pai perjule , tu imi ziceai de DNA. Nu caut sa te discreditez, avem aceleasi dorinte, Banii inapoi, respect pentru noi, un stat de drept autentic....Insa eu nu vreau sa amestecam revolutionarii cu politicienii. Ma delimitez de orice formatiune politica din romania, fiindca in primul rind nu avem partide in tara asta ci gasti. Partidele inseamna altceva....
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #27 : Mai 18, 2012, 10:08:21 »

noi ne organizam ca federatie sau asociatie, doar ca am ales aceasta denumire.
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #28 : Mai 18, 2012, 12:38:02 »


PROPUN INFIINTAREA ORDINULUI NATIONAL AL REVOLUTIEI ROMANE DIN 1989. Pentru acest lucru avem nevoie de un contract de asociere. CINE DORESTE SA DEVINA MEMBRU? CINE FACE PROPUNERI PENTRU A STABILI SCOPUL ORGANIZATIEI? ASTEPT PROPUNERILE VOASTRE, vom construi un statut pe care il vom urma litera cu litera.
Le repostez aici sa fiu on topic!

Din statut nu trebuie sa lipseasca urmatoarele idei:
-un regulament care sa stopeze anarhia specifica noua;
-trebuie subliniata identitatea celor pe care ii reprezentam, caci pt ei am facut revolutie;
-sa se puna accentul nu pe nevoiile noastre personale, ci pe ale tuturor;
-sa nu uitam de credinta noastra sobornicieasca si apostoleasca - crestinismul ortodox;
-sa nu ne uitam trecutul, eroii, sfintii si sa luptam pentru recladirea acestui trecut, asa cum a fost, intru adevar;
-sa luptam pt o reprezentare reala a neamului in institutiile tarii si, daca nu s-o putea, atunci sa le reformam;
-sa militam pentru viitor! Un neam fara de viitor, fara o tinta , pe termen scurt si lung, este o pop.ulatie.

Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDUNIL NATIONAL AL REVOLUTIEI-ROMANIA 1989
« Răspunde #29 : Mai 18, 2012, 13:35:45 »

mercurie, mare dreptate ai. Nu sunt de acord insa cu partea de  ortodoxie. Printre revi sunt oameni de orice religie, si nu doresc nici macar un semn de discriminare pe criterii religioase sau de alta natura. Cit despre religii, cred ca e mult de discutat, eu cred in Dumnezeu, insa nu cred in institutiile bisericesti care sunt supuse intereselor tipic umane.
Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 24
Schimbă forumul: