LIGA LUPTATORILOR DIN DECEMBRIE 1989
PENTRU VICTORIA REVOLUTIEI ROMANE
SI INTEGRARE EURO-ATLANTICA-ROMANIA
Bucuresti, str Th Sperantia nr.14 , sect 3
ligaeuroatlantica@yahoo.com tel ; 0733565470
ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA 1989 -ONOARE SI FIDELITATE -
CERERE DE INSCRIERESubsemna(a)(nume)…..................................…....(prenume…………..........................................................
Domiciliat in localitatea...............................................str........................................nr........bloc......................sc..................ap...........
.......Jud/Sect.......................................... cod postal....................................................................
posesor al B.I.(C.I.) seria ….........… nr. …….............................……. C.N.P. .....................................................................
solicit primirea mea in
ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA 1989 -ONOARE SI FIDELITATE-(ONRR-1989 ).Am luat cunoştinţă de prevederile Statutului ONRR1989 şi mă oblig să le respect .
Sunt angajat (a) la .............................................(institutia, intreprinderea), in functia de .................................................
Sunt născut (a) la data de …….........................… in localitatea ……....................................…….. jud. ..........
Mă oblig să contribui prin activitatea mea la realizarea scopului şi obiectivelor ONRR1989 cit si
prin cotizata anuala.
Casa de pensii (cea care imi plateste pensia) :………………………………………………
Posesor certificat si legitimatie seria...................numar.....................calitatea................................
Datele mele de contact sunt urmatoarele :
Tel. Fix domiciliu :……………………………
Tel. serviciu ………………………………….
Tel. Mobil……………………………………..
Fax ……………………………………………
E-mail …………………………………………
Adresa postala ...
...
...
Data inaintarii cererii …………………… (NUMELE, PRENUMELE, SEMNATURA)…………………………………