Main Content:

Pagini: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 331

ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989

 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #255 : Iunie 07, 2012, 13:22:52 »

AJUTATI-L PE ALEXPRESS1,SA-R PUTEA SA FIE SINGURA NOASTRA SANSA CU ORDINUL CARE SE VA INFINTA.TOTI CEILALTI PRESEDINTI DE ASOCIATIE NU MAI PREZINTA INCREDERE.
PUPINCURISTI AU FOST SUNT SI VOR MAI FI.AM ASISTAT LA PLEDOARIILE MERCENARILOR LUI  BOC-BASESCU;ACUM ASISTAM LA PLEDOARIILE MERCENARILOR LUI PONTA-ILIESCU.SI UNII SI ALTII LE-AU GASIT SCUZE CELOR DE CARE SUNT LEGATI PRIN SFORI INVIZIBILE,


NU MAI JIGNITI SAU ACUZATI PRESEDINTII DE ASOCIATII...

MULTUMITA LOR V-A FOST BINE, CHIAR FOARTE BINE....
Minti Perjule! Esti ultimul om din lume care ar avea dreptul sa ne critice. Nu noi am obtinut ceva pe munca ta, ci tu te-ai facut revolutionar si presedinte peste revolutionari pe spatele nostru. Daca am primit ceva, a fost pentru riscurile asumate in timpul Revolutiei, pentru ca cei care conduc tara au inteles ca ne sunt datori, pentru ca tara trebuie sa-si exprime gratitudinea fata de eforturile si lupta noastra, pentru sangelui ranitilor si vietile martirilor. Mascariciule, chiar nu mai ai obraz de indraznesti sa pui astfel problema?
Domnilor revolutionari, fiti atenti la Daniel Perju!
Diversiunea lui continua! Si stiti de ce continua?
Pentru ca niciunul dintre noi nu-l pune la punct!
Cu siguranta si dlui administrator ii revine o parte din aceasta vina. Trebuia banat de mult timp, inca de pe primul forum al portalului. Daca nu s-a recurs la acest gest radical, trebuia sa-i fie atrasa atentia oficial si, in caz de neconformare, sa-i fie sters spamul si denuntate abuzurile in mod oficial. Cate nickname-uri are dl Perju pe forum domnule Gheorghe Iosif? De ce nu-l puneti la punct?
Memorat
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #256 : Iunie 07, 2012, 14:41:42 »

 Către revoluţionarii autentici !                                              Faceţi curăţenie în Asociaţii,adunări generale şi schimbaţi pe preşedinţii corupţi ! Izolaţi pe liderii corupţi! Din cauza lor nu suntem uniţi !!!
Izolaţi şi daţi pe mîna justiţiei pe cei corupţi.Să nu luaţi în seamă pe preşedinţii de ştampilă (Cei care nu au membrii)!!!
Să-l sprijinim pe ,,ALEXPRESS,, să-şi facă treaba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Astăzi prefectul de mureş, a spus reprezentantului SSPR-ului că datorită revoluţionarilor mureşeni este el în funcţie.Că revoluţionarii au schimbat 2 guverne (Boc şi Ungureanu)!!!
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #257 : Iunie 07, 2012, 14:54:05 »

Cine e prefect la voi?
Memorat
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #258 : Iunie 07, 2012, 15:19:03 »

 D-L Petru FRĂTEAN. (PSD)
 În iarnă a stat cu noi în frig la proteste.(Ca cetăţean)
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #259 : Iunie 07, 2012, 17:08:57 »

AVEȚI GRIJĂ LA INTOXICĂRI GEN:

https://www.facebook.com/PortalulRevolutieiRomaneDec1989#!/photo.php?fbid=399335713441517&set=a.399331513441937.82270.398256823549406&type=1&theater

CU STIMĂ,

Dorel HARAGA
NU MAI INTELEG NIMIC.DE CE SI LA CE SA AVEM GRIJA?EXPLICATI VA ROG DLE DOREL HARAGA.
Memorat
 • paraschiv
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 771
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #260 : Iunie 07, 2012, 17:11:19 »
ION CIOCHINA  TURNATOR LA FOSTA SECURITATE Huh

BAI FRATILOR;  POSTATII-I ANJAJAMENTUL SEMNAT LA CNSAS..

ARE STATUTUL DE ANGAJAT LA CABINETUL DEMNITARULUI...HALAL...

TOTY SECURIOTATEA NE DA LECTII...

DOMNUL RAYMOND LUCA SUBSCRIE?Huh

CURIOS.......

MAI ARE IMUNITATE?

SE FAC PRESIOUNI CUMVA?

ESTE VICTIMA ALE UNOR CERCURI SANTAJISTE Huh

ACEASTA ESTE POZITIA USL FATA DE REVOLUTIONARI:

COMUNISTII DIN PSD
SECURISTII LUI VOICULESCU DIN PUR

MORALII  DIE DIN NL..

INTERESANT...

SPUNETI SI CIT ESTE " VIIITOAREA SPAGA PENTRU PRESDCHIMBARE!!!

CINSTIT DOMNULE DEPUTAT GHISE,DOMNULE CONSILIER MUSCALU...APROPO:

DOMNULE MUSCALU---VILA SI GIPUL CU CE BANI LEATI ACHIZIIONAT?

5000-10000 EURO DE DOSAR?  SA NU MURIM PROSTI!

SA FITI IUBITI!


Expunere de motive
la propunerea legislativă privind modificarea Legii  nr. 341/2004 privind Recunoştinţa faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989,
precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987,
cu modificările și completările ulterioare


   Respectul ce este acordat persoanelor care au înfăptuit revoluţia din decembrie 1989 prin sacrificiu şi eroism, precum şi dorinţa de a elimina impostorii apăruţi prin inadvertenţele legii nr. 341/2004 ne obligă  să  o reconfigurăm, în respectul constituţiei, pentru a asigura: GARANTAREA DEMNITĂŢII, DREPTURILE ŞI LIBERTĂŢILE obţinute în baza Legii nr. 42/2004 şi  a Legii nr. 341/2004 de către persoane care au fost sau trebuie recunoscute ca înfăptuitori ai revoluţiei din decembrie 1989,  obligă să se corecteze prevederile legii nr. 341/2004, în RESPECTUL ŞI GRATITUDINEA POPORULUI FAŢĂ DE BENEFICIARII RESPECTIVEI LEGI.
Propunerea pune în valoare faptele reale ale cetăţenilor care au dat LIBERTATE POPORULUI în    decembrie 1989, astfel:
1.   Reducerea numărului de „dătători de libertate”  recunoscuţi prin aceste modificări la lege de la scandaloasa sumă de 23.000 de cetăţeni la mult mai puţini cetăţeni,:
a). aproximativ  200 – 300 de MARTIRI,
b). aproximativ 10 – 20 de EROI,
c). aproximativ  1500 - 2500 de LUPTĂTORI PENTRU LIBERTATE,
d). 1000 – 1500 de PARTICIPANŢI PENTRU APĂRAREA VICTORIEI REVOLUŢIEI;
2.  Reconfigurarea titlurilor conferite în baza legii în funcţie de fapte, nu de afectări fizice, astfel:
a.) MARTIR – este persoana care a decedat urmare a împuşcării sau a violenţele produse asupra sa de către forţele de represiune în confruntare directă, în perioada 15 – 22 decembrie, ora 13,30;
b). EROU – este persoana care a mobilizat şi a condus grupuri sau mulţimi de oameni pentru a se construi şi se menţine baricade împotriva forţelor de represiune ale regimului comunist, a condus mulţimi pentru ocuparea instituţiile de importanţă vitală ale regimului comunist şi a fi apărate, indiferent dacă a fost împuşcat, rănit, reţinut sau a rămas valid, în perioada 15- 22 decembrie 1989, ora 13,30;
c). LUPTĂTOR PENTRU LIBERTATE – este persoana care a participat alături de erou la acţiunile prevăzute la art. 2 alin. (1) lit. c) pct. 2 din lege, indiferent dacă a fost împuşcat, rănit, reţinut sau a rămas valid, în perioada 15- 22 decembrie 1989, ora 13,30;
d). PARTICIPANT PENTRU APĂRAREA VICTORIEI REVOLUŢIEI  – este persoana care s-a alăturat eroilor şi luptătorii remarcaţi, începând cu data  22 decembrie, ora 13,30, până la data de 23 decembrie 1989, ora 12,00, 1989,  pentru a apăra fostele instituţii vitale ale regimului comunist, indiferent dacă din data de 22 decembrie, ora 13,30 până la data de 27 decembrie 1989 a fost împuşcat, rănit, reţinut sau a rămas valid.
Demersul este o expresie a celor care au militat şi militează în continuare la punerea în aplicare a principiilor de bază ale democraţiei: aplicarea şi respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, într-un Stat real democrat, în care Statul are în primul rând obligaţii faţă de cetăţenii săi, iar cetăţenii au mai întâi drepturi şi apoi îndatoriri în cadrul Statului.
Redefinirea Legii nr. 341/2004 porneşte de la Titlul legii pentru a nu se mai perpetua greşeala iniţială a Legii nr. 42/1990 prin care două substantive de titulatură de personalitate - martir şi erou - au fost unite printr-o cratimă formând un substantiv compus, care prin suprapunerea a respectivelor două substantive (ce definesc comportamente pozitive diferite ale unor oamenilor - Martirul este definit în DEX ca o „persoană care a avut de îndurat suferinţe, chinuri îngrozitoare pentru ideile, convingerile sale”, iar Eroul este definit ca o „persoană care se distinge prin vitejie şi prin curaj excepţional în lupte, chiar dacă cade ucis în lupte”- formează un substantiv nerecunoscut de DEX. Această deturnare a limbii române a permis rău-voitorilor să susţină că ceea ce au înfăptuit ”câţiva” cetăţeni români, în decembrie 1989, nu reprezintă acte de martiriu şi eroism, ci o ciudăţenie(!?). De asemenea, se impune şi o reevaluare a celorlalte titulaturi conferite  de lege în funcţie de faptele efective ale celor care au realizat răsturnarea sistemului comunist, prin Revoluţie.
      REALITATEA MOMENTULUI NU MAI TREBUIE SĂ FIE MISTIFICATĂ, DEOARECE PRIN CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN DECEMBRIE 1989 COMUNISMUL, CU COMPONENTA SA DICTATORIALĂ, A FOST ÎNLĂTURAT DE PUŢINI OAMENI, IAR CETĂŢENII ROMÂNIEI TREBUIE SĂ ŞTIE ORICÂND  CINE A CREAT PREMISELE UNUI VIITOR DEMOCRAT ÎN ROMÂNIA.
 Definiţia prevăzută în actuala lege, la art. 1 denaturează adevărul istoric, deoarece, ocuparea instituţiilor puterii – cele administrative, politice şi de media – s-a înfăptuit exclusiv prin participarea cetăţenilor, fără implicarea armatei, aceasta era retrasă în cazărmi.  Armata a venit lângă eroi şi luptătorii pentru libertate numai după ocuparea respectivelor ”instituţii vitale” de către revoluţionari. După data de 22 decembrie 1889, ora 13,30,  se poate vorbi şi despre participarea altor mase po****re şi a armatei la apărarea victoriei revoluţionare, la cererea revoluţionarilor.
Revoluţia a fost realizată prin vărsare de sânge şi distrugeri de vieţi omeneşti  în opoziţie cu forţele de represiune  ale regimului comunist – Armată, Securitate, Miliţie, Procuratură, Activişti PCR. Revoluţia română nu a fost înfăptuită pe atacarea Instituţiilor militarizate, ci pe o presiune puternică stradală asupra Instituţiilor Regimului pentru a înlătura reprezentanţii proeminenţi ai sistemului. La Timişoara, în parte, dar, în special, la Bucureşti, grupurile de revoluţionari au forţat şi ocupat doar instituţiile vitale regimului.
Nevoia de a da acurateţe prevederilor de la art. 2 din lege, cele privind principiile impuse de respectivul articol, amendamentul propus dezvoltă enunţurile anterioare, dând rigoarea şi acurateţea necesară punerii în practică dorinţa poporului de a-şi arăta RECUNOŞTINŢA ŞI GRATITUDINEA FAŢĂ DE CEI CARE AU ÎNFĂPTUIT REVOLUŢIA.
Se impunea  recunoştinţa să poporului să aibă la bază realitatea faptelor şi recunoştinţa să fie raportată la criterii corecte, ce ţin de adevărul istoric al faptelor şi eroismul celor care au contribuit la victoria revoluţiei din decembrie 1989 şi consolidarea acesteia.
Datorită faptului că societatea română cere reconsiderarea momentului „decembrie 1989” şi a dorinţei celor care au avut contribuţii reale în înfăptuirea revoluţiei de a scăpa de impostură, se impune să aflăm cu adevărat cine a făcut, ce a făcut, cine nu a făcut şi de ce  în revoluţie!, în consonanţă prevederea constituţională de la art. 1 alin. (3) din Constituţie privind importanţa revoluţiei pentru România.
Pentru o evidenţiere mai pronunţată şi mai corectă juridic, în sensul corectării situaţiilor în care, datorită participării la reprimarea acţiunilor anti ceauşiste şi anticomuniste, în sensul că au acceptat ordinele regimului comunist :”Radu cel Frumos”, ,.
Echitatea în drepturi nu se poate realiza decât în parametri prevăzuţi categoriilor de la art. 2 alin. (1) din amendament, deoarece art. 2 din actual lege amendabilă nu poate dezvolta echitate, ci crea numai discriminare şi deturnare a adevărului istoric.
Recunoştinţa poporului faţă de cei care au redat ţării posibilitatea de a deveni liber şi constructor de  democraţie, oriunde în lumea liberă ar fi motiv de mândrie raportată la recunoştinţa  şi gratitudinea faţă de făptuitori, ci nu la asigurarea de ajutoare sociale pentru aceştia.
Fără să fim ipocriţi, trebuie să păstrăm un adevăr! Nu putem după 22 ani de la revoluţie să dăm onorabilitate şi celor despre care nu prea ştim nimic, dar, în prezent susţin că au avut un rol important în revoluţie. De aceea trebuie să beneficieze de recunoaştere publică doar persoanele care pot face dovada încadrării irefutabile în prevederile art. 2 din prezentul proiect.
Pentru meritele deosebite avute în revoluţie, persoanele care primesc titluri, în conformitate cu prevederile art. 3 alin. (1) din Legea nr. 341/2004, sunt îndreptăţite să li se confere prin decret, în baza art. 94 din Constituţie, cele mai înalte distincţii ale României. Exemple fiind: ”Steaua României” sau  ”Pentru Merit” . Să nu uităm că astfel de decoraţii au primit şoferii de la Prefecturi, tineri angajaţi ai diferitelor autorităţi publice, politicieni, sportive , artişti, etc..
Ţinând cont de faptul că sportivii cu rezultate bune pe plan local sau internaţional primesc pensie viagere lunare de onoare, în valoare de  minimum 1000 Euro, fostele cadre din Armata regală care au fost daţi afară din armată în perioada 1945 – 1961 primesc indemnizaţie reparatorie de 0,5% din salariu mediu brut pe economie, deţinuţii politici şi deportaţii au indemnizaţii reparatorii ca şi muncitorii ce s-au revoltat la Braşov, în anul 1997 (mulţumită Revoluţiei înfăptuită de ”o mână de oameni”),  AUTORII REALI AI ACESTOR MĂRINIMII PUBLICE, revoluţionarii, sunt CONSIDERAŢI IMPOSTORII, PROFITORII şi DERBEDEII ROMÂNIEI!
    Ca atare, sumele propuse sunt modice faţă de ceea ce făcut PERSOANELE CARE AU DAT LIBERTATE POPORULUI ROMAN ŞI MÂNDRIE ŞI DEMNITATE ÎN RAPORT CU LUMEA LIBERĂ, DEMOCRATĂ.
     Pentru martiri, indemnizaţia propusă trebuie înţeleasă corect şi de familia acestuia. Martirul nu s-a sacrificat ca alţii să se îngraşe şi familia să piară. Această situaţie trebuie evitată de stat. Din aceste considerente propunerea noastră este modică pentru toate tipurile de titluri. Este datoria parlamentarilor si politicienilor să fie responsabili şi decenţi faţă de meritele acestor generic spus eroi.
Reglementarea privind beneficiarii titlului de Martir este necesară tocmai în respect cu prevederile art. 2 alin. (3) din proiect şi a Codului civil privind succesiunea.
Nici o lege sau cod nu trebuie să încalce prezentul alineat.
Drepturile sunt numai ale titularilor de ”titluri” obţinute în conformitate cu prevederile art. 3 alin. (1) şi art. 4 alin. (2) din prezenta lege.
      Tradiţia românească  arată că pentru fapte de vitejie, ţara a recompensat  făptuitorul  cu pământ. După primul război mondial, veteranii de război, marea masă, nu eroii, au primit câte 8 pogoane de teren arabil, adică echivalentul a 4 ha de teren arabil.  Veteranii de război din cel de al doilea război mondial, marea masă, nu eroii, au primit câte 5 ha de teren arabil  - este adevărat: discriminatoriul doar cei care au luptat pe frontul de vest, nu şi cei care au luptat împotriva Uniunii Sovietice -, iar în 1991, prin Legea nr. 18/1991 toţi veteranii de război, neremarcaţii  au mai primit câte 1 ha de teren arabil. În consecinţă, titularii prezentei legi nu primesc  nici jumătate  terenul arabil primit de veteran de război. Incredibil!
    Propunerea de modificare a Legii nr. 341/2004 este cauzată de situaţiile din trecut când persoanele abilitate cu verificarea dosarelor celor care meritau titluri conform Legii nr. 42/1990 nu aveau nici o responsabilitate juridică, ceea ce a dus la anomaliile actuale.
Propunerea de a modifica autoritatea care să examineze dovezile privind persoanele care se pot încadra în Legea nr. 341/2004 a fost necesară pentru a se evita pe viitor degringolada şi furtul de bani publici, aşa cum s-a întâmplat prin persoanele care au fost abilitate să pună în aplicare prevederile Legii nr. 42/1990 şi Legii nr. 341/2004. Comisa propusă are la bază principiile de constituire ale Comisiilor Rogatorii interstatale.
Eliminarea participării SSPR la etapa de constatare a persoanelor care îndeplinesc condiţiile de primire de titluri de recunoştinţă  este obiectiv necesară în condiţiile noilor modificări, aceeaşi situaţie o are şi participarea Comisiei Parlamentare, aceasta revenindu-i doar rolul constituţional de a supune controlului său modul în care Statul apără demnitatea şi valoarea celor care au înfăptuit Revoluţia din decembrie 198
SSPR rămânând doar să sprijine Comisia Specială să primească toate dosarele şi toate documentele revoluţionarilor existente sau ulterior primite la SSPR.
Faptul că titlurile conferite în baza Legii nr. 42/1990 nu au fost anulate, nici nu pot fi anulate, a creat posibilitatea de a repara o gafă a Legii nr. 341/2004, prin abrogarea art. 17 din lege. În aceste condiţii, persoanele care primeau indemnizaţii reparatorii şi nu se încadrează în prevederile legii amendate, vor primi în continuare respective indemnizaţie, de data aceasta, în deplină legalitate.
Prezenta lege prevedea două situaţii distincte şi imposibil de asimilat. Nu poate fi echivalenţă între cetăţenii români care au înlăturat regimul comunist şi cetăţenii români dintr-un oraş din România care s-au revoltat pentru salarii mai bune şi condiţii de trai decente, din aceste considerente se propune abrogarea prevederilor Capitolului II din Legea nr. 341/2004 şi trecerea respectivului capitol într-o lege distinctă de legea recunoştinţei.

Autor,
Ion CIOCHINĂ


ACEASTA LEGE A INFORMATORILOR ESTE INITIATA SI LANSATA PENTRU A STOPA RETRAGEREA CERTIFICATELOR CELOR CARE AU FOST DOVEDITI CA AU COLABORAT CU SECURITATEA CA POLITIE POLITICA...

EXTRAORDINARA INITIATIVA!  DE ASTA VORBEA DOMNUL SENATOR RAYMOND LUCA?

Iniţiator :

Senator PNL de Braşov,
Ioan Ghişe
Memorat
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #261 : Iunie 07, 2012, 19:56:56 »

Deci pana pe 22.12.1989 la ora 13.30 si cate secunde??? am fost erou,dupa un simplu luptator sau cum dracu se va numi.Cine poate stabili ca Revolutia s-a incheiat pe 22.12.1989 ora 13.30 si 00 SECUNDE??? Cei care au initiat legea s-au gandit ca pana la anuntarea arestarii ceausestilor toti eram tradatori?Da ,eram tradatori deoarece nu stiam inca cine are puterea deoarece existau mai multi "lideri" care doreau conducerea tarii,iar noi,cei multi si prosti si care nu stateam in CC pe langa cei care duceau lupte"REVOLUTIONARE" sa acapareze puterea eram tradatorii tarii conform legilor de atunci,legi pe care nimeni nu se gandea sa le abroge.Parerea mea sincera este ca Revolutia s-a incheiat odata cu anuntul oficial de arestare al ceausestilor.Abia atunci a devenit legitima noua putere.Abia atunci ,vechea putere a fost anihilata.
Imostorii se pot dovedi usor urmarind listele suplimentare aparute brusc de la o asociatie sau alta,din listele aflate la DNA cu cei care au dat bani pe certificate,cu duplicate la certificate si la care nu se mai gasesc matcile,cu dosarele CNSAS-ului de informatori sau cadre,cu locurile de munca de atunci ale revolutionarilor (sunt de parere ca nu au ce cauta printre noi,decat onorific poate,cadrele active in 1989 ale armatei,militiei si securitatii),etc.Asta trebuie sa faca,in cea mai mare parte a activitatii lor,cei de la SSPR.Desi am trecut prin  "n" filtre,cu ajutorul unor demnitari sau a unor oameni cu relatii,poate au scapat si impostori printre noi.Asta nu inseamna modificarea legii sau stoparea acordarii drepturilor noastre.Ce parere au semnatarii protocolului cu USL si cei care au sprijinit si inca sprijina PDL?Ce argumente solide pot da in favoarea celor pe care ii sprijina?Credeti ca daca va castiga o formatiune sau alta alegerile generale se va indrepta ceva?Atunci nu vor mai avea nevoie de noi inca 4 ani,ani suficienti ca multi dintre noi sa dispara.Noi avem dreptul sa alegem si trebuie sa alegem ce este bine pentru familiile noastre.
Memorat

Putini am fost si multi am mai ramas.
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #262 : Iunie 08, 2012, 00:34:05 »

Inca nu ati inteles:
22 dec ora fugii lui Ceausescu???
Dar la Sibiu cand s-a inregistrat convorbiri telefonice intre Bucuresti si Comandamentul Armatei din Sibiu in care se spune clar ca numarul de MORTI, respectiv 40 nu este de ajuns si si ca vor mai multi.
Am fost carne de tun.
Si sa va mai aduc o "ipoteza" interesanta:
- cei mai multi morti pe cap de locuitor au fost la Sibiu.
- cea mai mare dezinformare media (TV si radoi) a fost pentru Sibiu, nu Capitala, nu Timisoara.
- Avem cu dovezi la Sibiu ca au fost persoane executate, ca si la Timisoara (nu Bucuresti).
Si va intreb: Dece am avut nevoie de aceste victime intrun oras de 180.000 de locuitori?  Pentru ce toata manipu.larea de la TVR de atunci cum ca la Sibiu sunt teroristi, apa otravita, etc (cea mai mare atentie pentru un oras sub-mediu Smiley.
Ma ocup personal pentru a rezolva aceasta "enigma" impreuna cu Amnesty International si nimeni si nimic nu a poate opri!
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #263 : Iunie 08, 2012, 13:22:24 »

ATENTIE! SINGURA PERSOANA AUTORIZATA SA VORBEASCA IN NUMELE ORDINULUI AFLAT IN CURS DE CONSTITUIRE SUNT EU. ORICE ALT COMUNICAT IN NUMELE ACESTEI GRUPARI ESTE NUL SI NU PRODUCE EFECTE
Memorat
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #264 : Iunie 09, 2012, 12:21:47 »


Mesaje: 105

   
Citat Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #7464 : Iunie 09, 2012, 11:42:14 »

--------------------------------------------------------------------------------
 ÎN ATENŢIA MEMBRILOR ,,ORDINUL NAŢIONAL REVOLUŢIA ROMÂNĂ 1989,,
Am fost mandatat de D-l ALEX OPREA (Alexpress)

Membrii Ordinului nu intră în jocul altora (miting, protest etc.)numai dacă este organizat de ORDIN. NU facem jocul politicului !!!
Nu suntem remorca altora şi NU tractăm nici pe alţii !!!!!!!!!!!!!!
Nu comentăm pe forum alegerile electorale !!!!!!!!!!!!
Raportează acest text unui moderator    109.166.129.45
Pagini: 1 ... 496 497 [498] RăspundeAvertizare la răspunsuriMarchează ca necititTrimite acest subiectImprimă Portalul Revolutiei | Discutii generale | Preschimbarea certificatelor de revolutionar | ANUNTURI
Memorat
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #265 : Iunie 09, 2012, 12:32:28 »


Mesaje: 107

   
Citat Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #7464 : Iunie 09, 2012, 11:42:14 »

--------------------------------------------------------------------------------
 ÎN ATENŢIA MEMBRILOR ,,ORDINUL NAŢIONAL REVOLUŢIA ROMÂNĂ 1989,,
Am fost mandatat de D-l ALEX OPREA (Alexpress)

Membrii Ordinului nu intră în jocul altora (miting, protest etc.)numai dacă este organizat de ORDIN. NU facem jocul politicului !!!
Nu suntem remorca altora şi NU tractăm nici pe alţii !!!!!!!!!!!!!!
Nu comentăm pe forum alegerile electorale !!!!!!!!!!!!
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #266 : Iunie 09, 2012, 14:57:17 »

Confirm cele spuse de RANIT21
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #267 : Iunie 09, 2012, 15:00:42 »

Ce confirmi alexpress1, ca ranit21tg-ms89 ar fi scris corect "alegeri electorale?
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #268 : Iunie 09, 2012, 16:42:03 »

este o scapare. confirm faptul ca nu vom participa la nici un miting sau protest ca remorca, atita timp cit intentiile declarate de actualii lideri ai revilor sunt total diferite de realitate. Se pregateste un miting in curind, stim asta, insa membrii grupului nostru nu vor participa la acest miting, in calitate de remorca. Mijloacele noastre de lupta democratica vizeaza rezultate imediate si nu promisiuni. In momentul in care vom porni la lupta , scopurile noastre vor fi clar stabilite si declarate si VOR FI ATINSE. Primul nostru gind este cel legat de schimbarea imaginii revolutionarilor prin informare corecta, echilibrata si clara. Deasemenea una dintre petele de pe imaginea revilor este si cea legata de asa numitii impostori, insa noi prezumam ca toti detinatorii de certificate sunt revolutionari autentici pina la rasturnarea INDIVIDUALA a acestei prezumtii. Majoritatea revilor sunt insa oameni cinstiti si corecti, cu mult prea mult bun simt, si credem ca a sosit momentul ca majoritatea sa decida, adica repunerea miscarii revilor pe baze democratice.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989
« Răspunde #269 : Iunie 09, 2012, 16:43:41 »

Deasemenea , legat de alegeri, rog toti membrii si simpatizantii Ordinului sa nu faca comentarii pina maine seara la orele 21. Oamenii au destul discernamint sa isi aleaga reprezentantii, nu cred ca avem caderea sa dam sfaturi.
Memorat
Pagini: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 331
Schimbă forumul: