Main Content:

Pagini: 1 ... 144 145 [146] 147 148

DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2175 : Decembrie 11, 2018, 00:00:35 »

Dar ce text a ilustrat cu celebra-i chelie (dantura fiind reparata între timp din banii care ne apartin)?
Un atac la adresa noului ministru secretar de stat, care nu e bun daca l-a inlocuit pe el, infailibilul!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2173653619629709&set=gm.2162160714000100&type=3&eid=ARBrGXhTsGhDhhU3gvtHyTaIExeS8EmXYAKYodvKYGqFg5M0NPSjtmclpVEgK_lYjSaGo7ebGs-kqg9T&ifg=1
‎Marius Petrescu‎ în Revoluția din 1989
Ieri la 15:30 ·
...
Fostul Secretar de Stat ,Sorin Mester raspunde astazi la toate intrebarile puse de revolutionari in ultima vreme pe facebook:
 Am promis ca voi face cuvenitele precizări legate de doua subiecte la zi, anume cel al distribuirii de legitimații gratuite de călătorie pe căile ferate și cu metroul și cel legat de baza de date.
 La preluarea SSRML în octombrie 2017, am cerut să-mi fie prezentate rapoartele de control întocmite de Curtea de Conturi a României din 2013-2016, precum și deconturile respectivelor documente de călătorie întocmite de inspectorii instituției, care s-au încărcat cu gestiunea acestora. Pentru ca în niciun an anterior din perioada amintita, nu s-a depășit cifra de 13.000 de persoane, indiferent care a fost procedura de distribuire, plecând de la totalul de 16.000 de persoane pentru care au fost comandate pentru anul 2017 biletele CFR și cartelele de Metrou, de către cei care au condus SSRML înaintea mea, am luat următoarele masuri:
 1. Numirea prin ordin a unei comisii de constatare si inventariere a documentelor de călătorie gratuita pe perioada amintita, care la final, pe baza deconturilor individuale ale persoanelor cu atribuții în chestiune, precum și a inspectorilor distribuitori, a concluzionat un raport însușit de conducerea SSRML și care coroborat cu constatarea unui prejudiciu considerabil prin defectuoasa gestionare, după controlul echipei de experți ai Curții de Conturi, pe baza măsurii trasate spre implementare de către ordonatorul principal de credite, am trimis prin serviciul de contencios administrativ către Parchet un dosar de cercetare penala a celor constatați ca se fac vinovați de cele constatate. Cercetarea este în derulare.
 2. Adoptarea pentru anul 2018 a procedurii de distribuire a documentelor de călătorie, cu introducerea declarației pe propria răspundere a mandatarului și controlul strict privind legalitatea actelor notariale conform prevederilor din Codul Civil, datorita perioadei de timp extrem de scurte pentru modificarea acesteia cu principiul din programul meu de management propus, conform căruia, "dreptul se duce la beneficiar, nu vine beneficiarul după el" și a introducerii distribuirii legitimațiilor de călătorie prin intermediul serviciilor postale, de asemenea măsură propusa în programul meu de management. Aceasta ultima măsură, extrem de binevenita și menita sa ne ușureze viata, implica și o alocare bugetara în structura bugetului SSRML, care nu fusese prevazuta în Legea bugetului de stat pentru 2017. Distribuirea s-a făcut în condițiile cunoscute deja, cu unele consecințe penale și acestea cunoscute, dar care au demonstrat încă odată ca de-a lungul anilor au existat persoane care și-au făcut din distribuirea de legitimații de călătorie CFR și a cartelelor de Metrou, un avantaj material și o importanta sursa de venit, pe seama beneficiarilor dreptului gratuit conferit de lege! Deși nu exista ca atare în nomenclatorul de funcții pe țară, președinția de asociatie/organizatie/liga/etc, a devenit în sine o profesie! De remarcat ca pana la finele lunii august, când am cerut întocmirea unui raport preliminar de gestiune privind distribuirea la nivel național a acestora, fuseseră distribuite documente pentru cca 12.800 de persoane. Tot de remarcat ar fi și faptul ca am introdus distribuirea de documente de călătorie prin intermediul poștei, pe cheltuiala de timbrare suportata din bugetul SSRML, pentru persoanele care au trimis documente atestate medical, privind diagnostice clinice care excludeau deplasarea.
 3. Pentru anul curent, asa cum am și informat public, am comandat legitimații CFR și cartele de Metrou, pentru un număr de 15.000 de persoane, cu 1.000 de persoane mai puțin decât pentru 2018. La luarea acestei decizii, am luat în considerare rapoartele anterioare de gestiune generala a instituției și raportarea trimestriala a datelor estionate de către Casa Națională de Pensii Publice, prin departamentul ce gestionează baza nominala de date a persoanelor ce realizează drepturi în plată, beneficiare ale prevederilor Legii 341/2004 cu modificările și completările ulterioare. Despre baza de date, ma voi referi mai jos.
 În total, s-au comandat 15.000 persoane x 12 calatorii/persoana = 180.000 bilete CFR, care se leagă în câte 1.000 de bilete/carnet, rezultând 1.800 de carnete CFR, pentru care SSRML urma sa efectueze din bugetul propriu, plata de 13.500 de lei, adică 7,50/carnet. Plata reprezinta valoarea hârtiei și a tipăririi.
 Cartelele de Metrou s-au comandat în număr total de 15.000, pentru aceste documente SSRML nefiind necesara achitarea vreunei sume de bani. Menționez ca legitimațiile CFR au o valoare medie/călătorie de 120 de lei, deci 240 de lei o legitimație dus-întors, iar valoarea unei cartele de Metrou pe un an, este 840 de lei/cartela. Aceste valori se iau în calcul la decontarea finala de către inspectorii cu atribuții, în eventualitatea unui nedorit prejudiciu!
 4. Asa cum am promis, am făcut toate demersurile necesare la Ministerul Finanțelor Publice, atât la necesarul bugetar pentru anul curent, apoi la discuțiile referitoare la rectificarile bugetare din lunile iulie și octombrie, privitor la distribuirea prin posta a drepturilor de călătorie gratuita. În bugetul pe anul financiar în exercițiu, nu ne-au fost alocate sumele cerute, chiar dacă valoarea lor era una modesta. Deși nu mai eram în funcția de secretar de stat, începând cu 20 septembrie a. c. am structurat și prezentat la Min. Finanțelor Publice, la rugămintea subsecretarului de stat Octav Bjoza, desemnat cu atributii de secretar de stat, proiectul de buget pentru anul 2019, care include și decontarea sumei privind distribuirea prin posta a legitimațiilor de călătorie la nivel național. Legea bugetului pe 2019 urmează a fi dezbătută în următoarea perioada.
 5. M-am deplasat la sediul Companiei Naționale Posta Romana, însoțit de inspectotul Daniela Sbarcea, unde ne-am întâlnit cu domnul Mircea Tudose - director general și doamna Gina Budeanu - director, pentru a discuta modalitățile și costurile privind distribuirea prin intermediul Postei Romane. S-a primit în data de 6.11.2018 oferta de preț, care pentru un număr de 15.000 de persoane, din care cca 7.000 în București și Ilfov, ar însemna un cost de 6,54 lei/persoana fără TVA, deci un total de 81.800 de lei, inclusiv TVA pentru aceasta operațiune. Ce ar presupune acest lucru:
- scrisoarea către SNTCFR de prelungire a valabitatii legitimațiilor de călătorie pana la 31 ianuarie inclusiv.
 - semnarea contractului cu Posta Romana.
- distribuirea de către Posta Romana în cursul lunii ianuarie 2019 a plicurilor conținând legitimațiile de transport.
- decontarea de către Posta Romana a situației documentelor distribuite la inceputul lunii februarie 2019
- transmiterea către SSRML a facturii de plata în prima săptămână a lunii februarie 2019
 - decontarea din bugetul instituției a sumei contractate, în decurs de minim 30 de zile, deci în luna martie 2019.
- decontatea generala și rdlevarea decontului în balanta SSRML la încheierea trimestrului I al anului 2019.
 Exista, de asemenea și posibilitatea ca aceasta suma de bani individuala sa fie suportata de către destinatar, deci plata ramburs. Opțiunea este a conducerii SSRML.
 Desigur ca ar fi trebuit sa se fi luat în calcul toate acestea, mai ales ca SSRML trebuia sa publice, în situația în care se adopta această procedura, pe site-ul instituției anunțul privind actualizarea datelor privind domiciliul actual, al beneficiarilor legali. Revine acestora, adică beneficiarilor, obligația de a anunță orice modificare intervenita în situatia domiciliara, declarațiile făcându-se la casele de pensii la care sunt arondați.
 Aceasta este în amănunt situația privind metoda distribuirii documentelor de călătorie, asa cum am lăsat-o la plecarea din instituție, la începutul lunii noiembrie 2018.
 Ar mai fi de remarcat ca am contactat conducerea companiei private care operează trenul SOFTRONIC, cu sediul la Craiova, care s-a arătat interesata de semnarea unui protocol cu SSRML, privind includerea beneficiarilor Legii 341/2004, între clienții sai. Din păcate, din motive pentru care nu am primit explicații, secretarul de stat Bjoza nu a aprobat deplasarea la Craiova pentru discutarea condițiilor și redactarea protocolului cu respectiva companie, care cred eu ca era un demers binevenit, ba chiar necesar!
 În privința bazei de date, am de spus urmatoarele: în același program managerial, am prezentat măsura constituirii unei baze de date nominale, care să-i cuprindă pe toți cei care beneficiază de prevederile Legii 341/2004, care realizează drepturi în plata și care, atenție! se mai afla în viata! În acest sens, am construit o relație instituțională bazata pe respect, prietenie și colaborare
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2176 : Ianuarie 10, 2019, 22:26:17 »

Norby Norby Revoluția din 1989
1 oră https://www.facebook.com/groups/rev1989/?multi_permalinks=2181483662067805&notif_id=1547136934606525&notif_t=group_activity
Din punctul meu de vedere, trebuie eliminat de pe căile de socializare acest Mester. Nu mai poate avea acces la grupurile dedicate revoluționarilor, atâta timp cât noi astăzi avem dovada ca scopul lui era sa elimine revolutionarii.
Vezi soluția de declinare a competentei in procesul deschis de el, la ordinul lui, prin puterea funcției pe care i -a dat-o legiuitorul. In primul rând nu avea de ce sa respingă revolutionarii prin Decizia 129, atâta timp cât ei au fost admiși de CPRD in urma contestațiilor. Care a fost problema lui Mester Huh
2. De ce Mester deschide proces împotriva CPRD-ului???
3. De ce a introdus acțiunea la o instanta necompetenta, urmând a fi declinata competenta la Curtea de apel București Huh
Tot ceea ce a făcut Meșter, cred ca e limpede pt toată lumea, ca singurul lui scop era de a omori întreaga mișcare revoluționara, probabil și cu alte proiecte, și cu alți oameni ce au același obiectiv, același scop - de a omori mișcarea revoluționara. Meșter știe clar ca atâta timp cât este atacat un document pe instanta, in ceea ce privește acele 622 persoane, nimeni, in afara de instanta de judecată, nu poate anula acel document.
De aceea, se folosește de tertipuri judiciare pt a tergiversa ani de zile soluționarea acelor dosare si împiedicarea recunoașterii calității de LRD a camarazilor noștrii.
Dar, Meșter uita ca la SSPR este un Secretar de stat, fost senator , ce are in vedere rezolvarea problemei creata de un no name Meșter, prin emiterea unei noi Decizii .
Nu trebuie sa lăsam compromisa mișcarea revoluționara prin prezenta pe căile de socializare a acestui no name Mester.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2177 : Ianuarie 10, 2019, 23:09:30 »

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) :   31541/3/2018
Data inregistrarii   20.09.2018
Data ultimei modificari:   10.01.2019
Sectie:   Secţia a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal
Materie:   Contencios administrativ şi fiscal
Obiect:   acţiune în constatare
Stadiu procesual:   Fond

Părţi
Nume   Calitate parte
SECRETARIATUL DE STAT PENTRU RECUNOAŞTEREA MERITELOR LUPTĂTORILOR ÎMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST INSTAURAT ÎN ROMÂNIA ÎN PERIOADA 1945-1989   Reclamant
PARLAMENTUL ROMÂNIEI PRIN COMISIA PARLAMENTARĂ A REVOLUŢIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989   Pârât

Şedinţe
08.01.2019
Ora estimata: 13:30
Complet: C40 Fond-CA
Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Bucureşti. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Curţii de Apel Bucureşti. Fără cale de atac.   Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 08.01.2019.
Document: Hotarâre  27/2019  08.01.2019

http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000839156&id_inst=3&fbclid=IwAR0vMVM0fQg6MROnFMhGrDxIOOaa47xDrBdPvLyY69kyP6pQc7T_5yvUmXs
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2178 : Ianuarie 10, 2019, 23:17:11 »

Probabil ca are motivele lui, personale, dar Piaceva aceea a fost adusa in secretariat de Denisa Tanase. Deci nu e inoportuna parerea domnuli Boanca. Eu ma mir ca e singurul care are curajul sa vb despre acest subiect, cel al urmasilor grupului infrctional organizat de si in jurul fotului SS Adrian SaNuDa, cei care au ramas in insti si continua activitatea infractionala.

Am discutat cu cineva informat și am aflat că la ultimul termen în sala de judecată, alături de doamna Piaceva s-a aflat și domnul fost secretar de stat Sorin Vintilă Meșter.
Prima întrebare: ce căuta acolo respectivul domn?
A doua: cum de își permite doamna Piaceva să se afișeze cu el?
A treia: Meșter conduce prin compartimentul juridic in continuare instituția?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2179 : Ianuarie 14, 2019, 08:43:13 »

Nimeni nu a reacționat la informația de mai sus. Dormiți liniștiți revoluționari, nimic să nu vă tulbure somnul.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2180 : Ianuarie 14, 2019, 08:46:33 »

Silviu Budulan sambata 12 ianuarie 2019: Mester cunoști opera ta din 2012.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2217115808375699&set=p.2217115808375699&type=3&theater&ifg=1

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2181 : Februarie 04, 2019, 01:19:58 »

Sorin Vintilă Meșter s-a înconjurat de cîțiva propagandiști proprii pentru a face față nevoilor personale de dezinformare a revoluționarilor, printre ei fiind și o cunoștință veche de-a noastră, fostul angajat al S.S.P.R. și C.P.R.D. 1989, veșnicul luptător împotriva fabricii de revoluționari, o sintagmă care a fost impusă în mare măsură de propria sa prestație pe internet, ”celebrul” Dorel Haraga.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2182 : Februarie 04, 2019, 01:47:09 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2183 : Februarie 09, 2019, 20:02:07 »

Doamna Sorina Dascălu, care ne este și colegă de forum, i-a scos din grupul pe care îl administrează pe fidelii (lăudătorii) fostului secretar de stat Sorin Vintilă Mește, în frunte cu însuși fostul ministru (de trista și rușinoasă amintire)!

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2184 : Februarie 14, 2019, 22:50:30 »

Toma Nicolae‎ LORD 1989 - Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie 1989
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210161471193551&set=gm.1066549326883930&type=3&theater&ifg=1

Alexa Dumitru Culmea tupeului a adus la SSRMCL pe Hamar ben jamin un dusman al luptatoriiilor remarcati cu fapte deosebite si la numit pe acest extremist director de cabinet impreuna au facut numai rau revolutionariilor din cauza lor sufera sute de revolutionari in timp ce ei au luat drepturi pe lege au avut functi salari facilitati
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2185 : Februarie 16, 2019, 20:10:19 »

Nesimțitul de profitor care i-a amăgit și dezamăgit de două pori pe revoluționari, în două mandate întrerupte prin demitere de către partidul lui (oare ce pile și relații poate avea sinecuristul?!), postează la intervale regulate niște texte grețoase, de pesedist iliescian de cea mai strepezită factură!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2186 : Februarie 16, 2019, 20:26:50 »

Sorin Mester
Revoluția din 1989, Iniţiator de conversaţii · 8 ore ...
https://www.facebook.com/groups/rev1989/permalink/2203076489908522
Opris Nicolae, se oferă intr-un comentariu la o postare de-a mea, sa medieze o "întâlnire la nivel înalt" (formularea ii aparține!) intre Coca Laurențiu si subsemnatul. Aveți mai jos răspunsul meu, adresat domnului Opris.
 Domnule Opris Nicolae, nobila inițiativă este nu doar utopie pura, ci și o evaluare superficială a părților "beligerante". Eu nu am adversități doctrinare radicale fata de tandemul instalat astazi la cârma SSRML, din simul motiv ca nu sunt convins ca dânșii cunosc ceva despre ideologii si doctrine, pentru a avea opțiuni politice ferme. Dânșii au aderat la PSD din rațiuni care chiar dacă îmi scapă, lor le profită. Eu sunt, documentat, unul dintre cei 6 inițiatori și apoi fondatori PSD, confundandu-ma practic cu însăși istoria partidului, din aceleași rațiuni care au dus la separarea apelor intre noi inca din 1990, ma refer aici la principiile profunde de stanga, precum cinstea, corectitudinea, spiritul de dreptate, grija pentru categoriile sociale defavorizate, dreptatea sociala, pe scurt, preocuparea fata de valorile spirituale si sociale umaniste. Acesta a fost spiritul de la care nu m-am îndepărtat nici in primul mandat si mai ales in cel de-al doilea in fruntea SSRML. Sigur, percepem lucrurile diferit, suntem diferiți si avem competențe diferite, care din păcate, sunt ireconciliabile. Nu persoane, desigur ori eventual, mânate de cele mai bune intenții, mă pot convinge "să fac pace" cu indiferent cine, ci doar forța argumentelor părții adverse! Apanajul oricărui intelectual! Sper să înțelegeți acest principiu de viață care ma anima si astăzi, la aproape 64 de ani si la care nu am de gând să renunț! Întâlnirea "la nivel înalt" cum fără temei o numiți dvs, trebuia sa aibă loc firesc atunci când am propus-o eu, la plecarea mea din SSRML, dar refuzată in mod grosolan si grobian din orgoliul prostesc al unui nimeni pe lume, l-am numit pe cel ce își asuma practic conducerea secretariatului de stat, fara a avea vreo atribuție in acest sens, dar care il poate costa scump la un anumit moment dat pe Coca, anume consilierul sau Balint. Nu cred ca p sa înțelegeți vreodată cat de mare este hiatusul dintre noi, cat de diferit vedem si percepem realitățile. NU VOI ADMITE NICIODATĂ CA SSRML SA DEVINĂ UN APENDICE AL CPRD! Analizați la ce s-a ajuns astăzi, la 30 de ani de la Revolutie, după "contribuția" inestimabila" a CPRD. Mii de dosare promovate pe interese si împotriva adevărului istoric, amestecandu-ne de-a valma, revolutionari reali cu impostori si ce-i mai grav, cu unii dintre călăii din decembrie 1989! Unii speram si visam, ce-i drept utopic, la adevăr, in timp ce alții, chipurile din grija pentru semeni (sic!) numără banii si-i împart cu partenerii si "binefăcătorii" lor, in uralele prostimii, care de peste doua mii de ani își duce viață intre pâine si circ! In concluzie Opris Nicolae, deși il savurez copios pe Nenea Iancu Caragiale, nu exista pe lea asta niciun argument care sa ma determine a declara pace si a deveni prieten până la adânci bătrâneți, bașca a ma "pupa" in vreo piață cu neicușorii Coca si amicul său Balint!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2187 : Februarie 16, 2019, 20:27:55 »

Cojocaru Liliana
Normal....? Ești și tu pretențios. Totusi este bine sa ai pretenții, intr-o zi se vor împlini.
Memorat
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2188 : Februarie 19, 2019, 00:51:28 »

Sorin Mester
Revoluția din 1989, Iniţiator de conversaţii · 8 ore ...
https://www.facebook.com/groups/rev1989/permalink/2203076489908522
Opris Nicolae, se oferă intr-un comentariu la o postare de-a mea, sa medieze o "întâlnire la nivel înalt" (formularea ii aparține!) intre Coca Laurențiu si subsemnatul. Aveți mai jos răspunsul meu, adresat domnului Opris.
 Domnule Opris Nicolae, nobila inițiativă este nu doar utopie pura, ci și o evaluare superficială a părților "beligerante". Eu nu am adversități doctrinare radicale fata de tandemul instalat astazi la cârma SSRML, din simul motiv ca nu sunt convins ca dânșii cunosc ceva despre ideologii si doctrine, pentru a avea opțiuni politice ferme. Dânșii au aderat la PSD din rațiuni care chiar dacă îmi scapă, lor le profită. Eu sunt, documentat, unul dintre cei 6 inițiatori și apoi fondatori PSD, confundandu-ma practic cu însăși istoria partidului, din aceleași rațiuni care au dus la separarea apelor intre noi inca din 1990, ma refer aici la principiile profunde de stanga, precum cinstea, corectitudinea, spiritul de dreptate, grija pentru categoriile sociale defavorizate, dreptatea sociala, pe scurt, preocuparea fata de valorile spirituale si sociale umaniste. Acesta a fost spiritul de la care nu m-am îndepărtat nici in primul mandat si mai ales in cel de-al doilea in fruntea SSRML. Sigur, percepem lucrurile diferit, suntem diferiți si avem competențe diferite, care din păcate, sunt ireconciliabile. Nu persoane, desigur ori eventual, mânate de cele mai bune intenții, mă pot convinge "să fac pace" cu indiferent cine, ci doar forța argumentelor părții adverse! Apanajul oricărui intelectual! Sper să înțelegeți acest principiu de viață care ma anima si astăzi, la aproape 64 de ani si la care nu am de gând să renunț! Întâlnirea "la nivel înalt" cum fără temei o numiți dvs, trebuia sa aibă loc firesc atunci când am propus-o eu, la plecarea mea din SSRML, dar refuzată in mod grosolan si grobian din orgoliul prostesc al unui nimeni pe lume, l-am numit pe cel ce își asuma practic conducerea secretariatului de stat, fara a avea vreo atribuție in acest sens, dar care il poate costa scump la un anumit moment dat pe Coca, anume consilierul sau Balint. Nu cred ca p sa înțelegeți vreodată cat de mare este hiatusul dintre noi, cat de diferit vedem si percepem realitățile. NU VOI ADMITE NICIODATĂ CA SSRML SA DEVINĂ UN APENDICE AL CPRD! Analizați la ce s-a ajuns astăzi, la 30 de ani de la Revolutie, după "contribuția" inestimabila" a CPRD. Mii de dosare promovate pe interese si împotriva adevărului istoric, amestecandu-ne de-a valma, revolutionari reali cu impostori si ce-i mai grav, cu unii dintre călăii din decembrie 1989! Unii speram si visam, ce-i drept utopic, la adevăr, in timp ce alții, chipurile din grija pentru semeni (sic!) numără banii si-i împart cu partenerii si "binefăcătorii" lor, in uralele prostimii, care de peste doua mii de ani își duce viață intre pâine si circ! In concluzie Opris Nicolae, deși il savurez copios pe Nenea Iancu Caragiale, nu exista pe lea asta niciun argument care sa ma determine a declara pace si a deveni prieten până la adânci bătrâneți, bașca a ma "pupa" in vreo piață cu neicușorii Coca si amicul său Balint!

El e ... 'halfa si homega' Grin ... 'cu principii la purtator' Angry si, - 'ca tot Revolutionarul' -, !? ... cu locuinta de vacanta ?! ... la/in  Predeal ... !!! Shocked
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5448
 • Vezi Profilul
Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER
« Răspunde #2189 : Februarie 20, 2019, 22:29:35 »

Fostul și actualul secretar de stat se ceartă intre ei, direct, sau prin intermediari, căci direct nu se întîlnesc.Sorin Mester‎ Revoluția din 1989 · Ieri ·
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1566796680122530&set=gm.2204889319727239&type=3&theater&ifg=1
Apropo de comunicatul postat ieri, 18 februarie 2019 pe site-ul SSRML, al cărui text s-a considerat că "dă bine" la popor, dar care a fost transcris fără a fi prezentat originalul, din motive pe care vă las sa le descoperiți și singuri...
P.S. Dacă apare vreun isteț care întreabă de ce nu am retras eu calitățile celor de pe liste, asta în baza art. 8 din Legea 341/2004, răspundeți-i voi, invitându-i sa citească data la care răspunsul a fost primit de solicitant...

Mioc Marius În cazurile publicate în Monitorul Oficial se putea trece la anularea titlului fără vreo hîrtie de la CNSAS.

Teodor Anca Dl Coca Laurențiu, pune anunțul cu adresa CNSAS,pe site-ul SSRML,ca pe o realizare a domniei sale,dar se vede clar ca andreasa către CNSAS este făcută de dl Sorin Meșter. Dle Coca Laurențiu, nu va mai insususiti meritele altora.

Ion Cohalm Niciunul nu are merite, nu va mai obositi. Iar observatia domnului Mioc este corecta.

Mihaela Ionescu Dacă nici până acum,dupa atâtea lectii primite vis-a-vis de aronganta,arogare si mândrie deșarte nu a-ti priceput nimic,atunci măcar lăsați pe alții în pace!! Iar dacă scopul vostru e DOAR de a omora oameni cu buna-stiinta si din mândrie prostească,atunci plata va e prea mică!! Vorba cântecului"vine o zi.."!!!

Alexandru Trifan Trifan De ce nu dați și listele cu cei găsiți lucrători și colaboratori,,,,,,,

Emil Tarnaveanu http://www.cnsas.ro/colaboratori.html?fbclid=IwAR2zZCyB_MLlWGLbPyO54XntmXOWDcRPl4nUPUiLEnLWqKuTX0GFhlvYa1w.
Memorat
Pagini: 1 ... 144 145 [146] 147 148
Schimbă forumul: