Fiti atenti ca Boacana chiar a facut parnaie!
Avea dreptate cel care ne-a spus asta.
Sa presupunem ca ai dreptate (fara dovezi = nul, zero, nada).
Dar ce spui de guvernarea de peste 22 de ani care cu pedepse penale (chiar si cu suspendare) inca se afla in parlament, senat, locale, intre revolutionari cu functii, etc?
Dosare, cercetari si procese de 10 ani de zile? Pe banii cui ... ai nostri oameni buni ...
Ce sa mai spunem de nesimtirea cu care unii ajung Prim-Ministrii pe minciuni si plagiat (sau in alte functii ministeriale, guvernamentale, administrative)?
Suntem niste ipocriti, asta suntem "tovarasi". Cum fara dovezi, mai Secatura? N-ai vazut ca el insusi a depus marturie, in scris, m sus? Vezi ce muist poti fi alcoolicule?19 NOIEMBRIE 1987 DECRETUL 153 INJURII ADUSE ORGANELOR DE MILITIE
PAI DUPA CUM VEZI SI ADRIAN NASTASE FACE PARNAIE, DAR PENTRU FAPTE DEOSEBITE, FURTUL DIN BANUL PUBLIC, ADICA DE LA MINE, DE LA TINE,ETC. EU N-AM FURAT PE NIMENI MAI PACALA, DOAR DIN CAND IN CAND AM MAI FACUT CATE O PLESNEALA PENTRU CA MIROSEAM REPEDE LACHITELE FARA INCADRARE IN CODUL PENAL!
Iar cu mine nu esti tovaras. Tovarasii mei sunt oameni demni, nu secaturi.
Dar nu te oftica, pesupun ca doare... Ia de la mine o imagine care te ucide instantaneu si scapi:http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/250836_404029712976722_1905608721_n.jpg[/img]]