Pagini: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 106

IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII

• nor
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #285 : Mai 31, 2008, 15:14:34 »

Bun. Asta e situatia la Brasov. O iau ca atare si pun urmatoarea intrebare: chiar nu se sesizeaza institutiile abilitate pentru combaterea unor asemenea fenomene? Daca nu, insemana ca sunt corupte si, in asemenea conditii e normal ca Maior, Gheti si altii ca ei (am inteles ca nu sunt singurii) sa-si faca de cap in voie, fara frica de lege si in dispretul celorlalti cetateini ai acelui oras, dar si a noastra, a tuturor.
« Ultima modificare: Iunie 11, 2008, 19:01:20 de către razvan »
Memorat
  • Nani Nani
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #286 : Mai 31, 2008, 17:04:26 »

Cred ca o sa bubuie forumul pentru ca e cineva nou inscris. Ca si atunci cand a fost banat kronstadt 2 am observat un nou inscris pe forum. Scrie cu rosu la ultimul cont creat: IULIAN DOFTOREANU. Nu e unul dintre cei cu care se lupta Maior de la Brasov? Eu asa cred.
Memorat
  • Nani Nani
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #287 : Mai 31, 2008, 17:11:27 »

Am fost cu copii la demonstratia aviatica. Anu asta au facut in asa fel politicienii ca si ziua copilului se sarbatoreste mai repede cu o zi pentru ca maine sunt alegeri. Poate ca au vrut sa nu mai glumim in plus pe seama alegerilor si a lor sau a noastra. Multi ar fi zis peste putin timp ca am dat in mintea copiilor atunci cand am votat cum am votat. Mai bine era de intai aprilie, macar stiam cum stam.
Memorat
« Răspunde #288 : Mai 31, 2008, 18:08:43 »

Domnule Nor, ma bucur ca REPOSTATI  articole despre Maior si faptele lui "de vitejie" pe care eu le-am postat deja aici, in ultimele pagini. 
Memorat
  • nor
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #289 : Mai 31, 2008, 18:19:14 »

Va rog sa nu uitati ca nu sunt (am si decalrat aceasta) un admirator al presedintelui BNR. Am spus ca, punctual in acest caz, mi se pare mult mai grave infractiunile mafiei gulerelor albe, ale directorului bancii si ale subalternilor sai care au "cooperat" la aceste grave infractiuni. Daca a intrat si domnul Doftoreanu pe forum, sper sa avem suficiente argumente contra, dar nu de presa, in asa fel incat sa ne putem forma o opinie mai justa despre acest caz de frauda bancara. Am primit si eu cate ceva, dar cred ca dl Doftoreanu nu ne va lasa la discretia unor "securisti" din Brasov.
Si, daca tot veni vorba, va astept cu o fotografie a directorului securist de la Romexterra Bank.
Memorat
« Răspunde #290 : Mai 31, 2008, 19:01:04 »

Una spun eu alta raspundeti dvs. Am vrut doar sa va precizez ca eu am postat articolele pe care le-ati repostata Dvs, aici in ultimele zile. Si atat. cat prioeste poza lui Matepiuc eu nu am posibilitatea tehnica sa o postez dar poate o face domnul Doftoreanu daca tot s-a inscris ca membru al acestui forum.Dansul precis are poze cu Matepiuc, cu Maior, cu Tition, cu ceilalti.
Memorat
« Răspunde #291 : Mai 31, 2008, 19:15:30 »

http://www.transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=86192
Doamna va rog cititi Transilvania Expres ,Maior a fost un pion ,mafia gulerlor albe sint MIHAI MATEPIUC,Doftoreanu impreuna cu SCRIPCARU( oare din ce partid face parte,o fii si asta un animal poltic) incercati sa priviti neutru situatia !
PS Nu ma puteti acuza pro Maior,dar nici faptele nu le puteti deforma,cititi auditul efectuat si poate o sa  intelegeti( daca aveti cunostiinte de contabilitate) intreaga suveica finaciara.
prioeste poza =? dex

Memorat
  • nor
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #292 : Mai 31, 2008, 19:23:44 »

Am mai repostat articole sau fragmente din interventiile altora. Mi se pare un gest firesc daca fluxul discutiilor o cere. Se poate observa ca, uneori, nu m-am multumit doar cu linkurile postate si am cautat articolul si am postat textul aici daca am avut impresia ca e bine sa procedez astfel. E vreo problema? Am pretins vre-o proiritate in chestiunea aceasta? Nu, desigur. Explicatia e simpla (dar vad ca insistati): dvs ati copiat respectivul articol la o pagina indepartata, kronstadt 2 daduse doar un link si eu doream sa fie mai accesibil materialul in acel moment.
Cum ati fi dorit sa scriu? "Domnule kronstadt 2, sunt atat de grave cele afirmate de ziaristul de la cotidianul Ziua incat consider ca textul trebuie reprodus aici. Prioritatea postarii pe forum i-o recunoastem doamnei ziariste Maria Petrascu, care, profesionista fiind ne-a luat-o inainte tuturor."
E bine asa? Ok. Facem pace.
Memorat
« Răspunde #293 : Mai 31, 2008, 19:33:21 »

http://www.pndro.ro/stiri.php?id=6943
Miine este duminica orbului,dupa 18 ani,iar se voteaza in duminica orbului,aveti grija ce votati sau ce alegeti !
Memorat
« Răspunde #294 : Mai 31, 2008, 19:59:01 »

In opinia mea PRIMARUL BRASOVULUI,GEORGE SCRIPCARU, actual si probabil viitor, e departe de a fi un "animal politic" si nici nu va ajunge vreodata. Ca sa poti fi numit, stricto senso. "animal politic' tebuie sa fi versat, intiutiv, inteligent, scolit, manierat, s.am.d. Un " animal politic" - repet, stricto senso, nu face greseli capitale, se 'pupa' cu adversarii pe parcursul unui interes si apoi le da la "cap' fara sa aiba retineri, etc.
Gerogica de la Buruienesti e un ciocoi tanar si hulpav, mitocan si neccioplit, prins in mrejele unei trecatoare puteri si cred ca nu va sfarsi bine. Nu ii doresc raul, va primi rasplata de la Dumnezeu , dar  ma doare doar ca un asemenea venetic analfabet a ajuns sa conduca Brasovul si sa il devalizeze. Dar, de fapt, el nici nu il conduce, in spatele lui sunt grupuri de interese care il folosesc si il vor folosi atat cat vor avea nevoie. Dupa aia il vor arunca ca pe o zdreanta!
Memorat
« Răspunde #295 : Mai 31, 2008, 20:01:18 »

Adevarul necomentat despre scandalul MAIOR LAZAR DORIN vs. ROMEXTERRA BANK pe Blogul lui DOFTOREANU.
www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
« Răspunde #296 : Mai 31, 2008, 20:02:33 »
Memorat

« Răspunde #297 : Mai 31, 2008, 20:06:35 »

Domnule Iulian Doftoreanu, sunteti revolutionar? Si daca da, cand ati primit certificatul pe L.42?
Memorat
« Răspunde #298 : Mai 31, 2008, 20:11:11 »

Si Tition, este si el revolutionar? Dar Jean Mangaru? Dar Crina Maior?
Memorat
« Răspunde #299 : Mai 31, 2008, 20:23:40 »

Stimata Doamna,

Sunt intr-adevar revolutionar. Si nu unul facut de Maior pe banda.
Verificati in prima serie de revolutionari confirmati la Brasov. Acum, intr-adevar nu am mai cerut preschimbarea certificatului dupa care alearga aproape toata lumea, pentru ca nu pot sa fac asta vazand cine imparte "meritele deosebite" la Brasov.
Nu mai stiu nimic despre ziaristul de la Gazeta de Transilvania pe nume Hogea (sper sa nu gresesc), care va poate confirma, al cui a fost originalul dupa care s-au reprodus primele diplome distribuite revolutionarilor din Brasov
Memorat

Pagini: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 106
Schimbă forumul: