Main Content:

Pagini: 1 ... 141 142 [143] 144 145

Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.

 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2130 : Martie 16, 2015, 21:29:19 »

Domnnule Prim Ministru Victor-Viorel Pontea pe langa ca sunte-ti un tradator de neam si de tara sunte-ti un un mare aparator al nelegiuirilor si al nelegiuitilor.
Am vazut ca deja a-ti luat o mare "atitudine" impotriva lui valcov si cum sangele apa nu se face il sustine-ti in felul dv-tra curvesc de procuror pentru ca sa ramana in guvern la carma ministerului de finante.
Oare o fi bine ce face-ti? nu stiu dar sigur va spun ce spun milioanele de oameni pe care a-ti avut tupeul sa le calcati demnitatea de cetateni ai acestei tari in picioare.
Domnule P.M. Pontea va-ti laudat ca ve-ti face "Dreptate pana la capat" ,unde-i sau care-i capatul,despre care capat vorbea-ti,cumva despre capatul puterilor celor care v-au votat?Banuiesc ca despre acest capat era vorba dar n-ati apucat sa va termenati fraza din cauza pupincuristilor care v-au intrerupt discursul la acel celebru miting de pe marele stadion Bucurestean unde au fost adusi oamenii mituind-ui cu-n sandiwich,un mic si-o bere.
Despre dreptate n-am sa mai dezvolt pentru ca sunt convins ca dreptate era mascata in oaie si-a mancat-o lupul sau cine stie o fi fugit la innalta poarta europeana sa se planga ca-n ROMANIA este JALE iar justitia este instrument de plati polite. 
S-auzim numai de bine,de bine dar numai pentru popor caci politicienii si-au gasit si facut binele fara sa le doresc eu acesta.
 

P.S. Cum si ce ve-ti intreprinde pentru al scapa si pe primarul Mazare de la mititica?sau acesta nu face parte din noua garda psd si poate merge "cu Dumnezeu innainte si cu satana dupa el" caci asa face-ti cu adversarii cand va spune adevarul in fata.
 Ca revolutionar "eu nu mai vreau nimic de la voi (politicieni),dati-mi tara innapoi(cum v-am dat-o in 89-90)".
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2131 : Martie 30, 2015, 11:18:34 »

Domnule Secretar de Stat Adrian Sanda,au trecut 25 de ani de la revolutie si,acum,puteti cere serviciilor secrete sa desecretizeze documentele din revolutie.Va puteti adresa direct acestor servicii,sau puteti face o adresa presedintelui Romaniei si parlamentului.Desecretizarea documentelor din revolutie(atatea cate au mai ramas)ar face lumina in privinta revolutiei si a revolutionarilor.Va rugam sa insistati asupra acestei probleme.Va multumim.
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2132 : Iunie 05, 2015, 20:39:42 »

  Pentru că această ţară este condusă de grupări mafiote organizate sub acoperirea de "partide politice" iar "rotirea cadrelor" din România ultimilor 25 de ani nu reprezintă absolut de loc "democraţie" ,
 reiau "năstruşnica" mea propunere din 31 ianuarie a.c.

  în timp ce mă uitam la un film cu ororile nazismului mi-a venit o idee.
 ce-ar fi dacă, de acum încolo, în loc să luptăm doar pentru noi am începe să luptăm pentru toţi cei care au avut, ŞI MAI AU de auferit şi în aceşti ani, din cauza grupărilor mafiote organizate denumite impropriu "partide politice"

  uitaţi-vă la evrei: şi după mai bine de 70 de ani ei încă îşi vânează ucigaşii !!
 
   iată PROPUNEREA: 

   ÎNFIINŢAREA UNEI ORGANIZAŢII  CU  SCOPUL  DECLARAT  DE  A  DEPISTA ŞI  PEDEPSI    P E   T O Ţ I    A C E I A   C A R E
   ÎN  PERIOADA  1945 -  PÂNĂ  ÎN  ZILELE NOASTRE
   AU   COMIS  CRIME,  ATROCITĂŢI,  AU   JEFUIT  BOGĂŢIILE  TĂRII  PRIN  CELE MAI   DIVERSE   MIJLOACE   MAI  MULT  SAU  MAI  PUŢIN  "LEGALE" 
(  după  cum  bine  ştiţi  atât  înainte  de  1989  cât  şi  după  aceea  S-A  FURAT  CU  LEGEA,  vezi  aşa-zisele  "privatizări cu  dedicaţie", ca să dau  doar un singur exemplu ) 
  AU  ÎNROBIT  ACEST  POPOR  FURÂNDU-I  PÂNĂ  ŞI  SPERANŢA  ÎNTR-O  VIATĂ   N O R M A L Ă,

  JUDECAREA   T U T U R O R   ACESTOR 
  C R I M I N A L I


  C O N F I S C A R E A  AVERILOR   CARE  NU  REPREZINTĂ  ALTCEVA  DECÂT 
  A V E R E A   TĂRII  "TRANSFERATĂ"  FRAUDULOS  ÎN  PROPRIILE  LOR  BUZUNARE

  FOLOSIREA   ACESTOR  AVERI  LA   CREŞTEREA  BUNĂSTĂRII   T U T U R O R   PRIN   INVESTIREA   BANILOR  ASTFEL  RECUPERAŢI   ÎN  EDUCAŢIE,  SĂNĂTATE,  INFRASTRUCTURĂ,  APĂRARE.

   dacă  reuşim  să  recuperăm  numai  50 %  din  ce  au  furat  toţi  kkţii   în  ultimii  25  de ani  poporul  chiar  ne  va  aprecia  aşa  cum  merităm.

Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2133 : Septembrie 18, 2015, 08:21:27 »CAPITOLUL I
b) Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989:

3. Luptător Remarcat prin Fapte Deosebite - atribuit celor care, în perioada 14-25 decembrie 1989, au mobilizat şi au condus grupuri sau mulţimi de oameni, au construit şi au menţinut baricade împotriva forţelor de represiune ale regimului totalitar comunist, au ocupat obiective de importanţă vitală pentru rezistenţa regimului totalitar şi le-au apărat până la data judecării dictatorului, în localităţile unde au luptat pentru victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi celor care au avut acţiuni dovedite împotriva regimului şi însemnelor comunismului între 14-22 decembrie 1989;

c) Participant la Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 - calitate onorifică.

CAPITOLUL I
Art. 8
De prevederile prezentei legi nu beneficiază persoanele, civili sau militari, care sunt dovedite a fi fost implicate în activităţile fostei securităţi ca poliţie politică, precum şi persoanele care au organizat, au acţionat, au instigat şi au luptat, sub orice formă, împotriva Revoluţiei.


(2) Persoanele care solicită preschimbarea documentelor care atestă titlurile prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b), potrivit prezentei legi, precum şi preşedinţii organizaţiilor nominalizate la art. 5 alin. (4) poartă răspunderea penală pentru corectitudinea întocmirii dosarelor,


(6) În conformitate cu prevederile prezentei legi, titlurile prevăzute la art. 3 alin. (1) se atribuie, prin decret, de către Preşedintele României,

CAPITOLUL I
Art. 10
(2) Persoanelor care au participat la Revoluţie, dar nu se încadrează în criteriile prevăzute de Hotărârea Guvernului nr. 566/1996, cu modificările ulterioare, li se va atribui calitatea onorifică de participant la Revoluţia română din decembrie 1989, în condiţiile prevăzute de normele metodologice de aplicare a prezentei legi.

  Art. 1. - Prezentele norme metodologice cuprind dispozitii in vederea detalierii modului de aplicare si a aplicarii unitare a prevederilor Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989 nr. 341/2004.
   
Art. 5. - Titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 - Remarcat prin Fapte Deosebite, prevazut la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3 din Legea nr. 341/2004, a fost instituit si se atribuie, in aplicarea principiului prevazut la art. 2 lit. d) din Legea nr. 341/2004, in scopul de a face diferenta, pe de o parte, intre categoria persoanelor care s-au desprins din randul participantilor si au avut un rol deosebit, prin contributia decisiva, la victoria Revolutiei, remarcandu-se prin fapte deosebite in care si-au pus viata in pericol, si, pe de alta parte, marea masa a persoanelor care au participat la Revolutia din decembrie 1989 fara a avea o contributie individuala decisiva la victoria Revolutiei.
 
Art. 6. - Titlul de Participant la Victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989 confera titularului o calitate onorifica si se atribuie celor care pot dovedi ca au facut parte din marea masa a persoanelor care au participat la Revolutia romana din decembrie 1989.
 
Art. 7. - In intelesul prevederilor art. 3 alin. (2) din Legea nr. 341/2004, prin acordarea titlurilor se intelege preschimbarea certificatelor doveditoare emise in perioada 1990-1997, iar nu acordarea de noi titluri sau calitati de revolutionar

Legea nr. 341/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se va avea în vedere diferenţierea etapelor revoluţiei astfel:
a) 14-19 decembrie 1989 - revoltã po****rã la Timişoara;
b) 20-22 decembrie 1989 - Revoluţia românã, pânã la plecarea dictatorului din sediul fostului Comitet Central al Partidului Comunist Român;
c) 22-25 decembrie 1989 - preluarea puterii şi instituirea noilor structuri ale statului.

Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2134 : Septembrie 18, 2015, 09:05:07 »

Credeti ca toti remarcatii care NU au depus cerere pentru rol determinant(vreo 10 000)pot dovedi ca se incadreaza in legea 341 ca remarcati.Imposibil sa fie remarcati 10.000 si simpli participanti(onorific)doar 160(unasutasaizeci

URMEAZA REVERIFICAREA TUTUROR.ASA E CINSTIT,CORECT SI LEGAL.
Memorat
 • nna
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3724
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2135 : Septembrie 18, 2015, 09:09:54 »

Credeti ca toti remarcatii care NU au depus cerere pentru rol determinant(vreo 10 000)pot dovedi ca se incadreaza in legea 341 ca remarcati.Imposibil sa fie remarcati 10.000 si simpli participanti(onorific)doar 160(unasutasaizeci

URMEAZA REVERIFICAREA TUTUROR.ASA E CINSTIT,CORECT SI LEGAL.

DA si dupa sa fim repusi in drepturi.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5960
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2136 : Septembrie 18, 2015, 09:39:44 »

Credeti ca toti remarcatii care NU au depus cerere pentru rol determinant(vreo 10 000)pot dovedi ca se incadreaza in legea 341 ca remarcati.Imposibil sa fie remarcati 10.000 si simpli participanti(onorific)doar 160(unasutasaizeci

URMEAZA REVERIFICAREA TUTUROR.ASA E CINSTIT,CORECT SI LEGAL.

Comparația cu participanții e greșită. Participanții sînt de două feluri, cei care au dorit să aibă o dovadă oficială că au participat la marea răsturnare din 1989, mai mult ca să le-o arate copiilor și nepoților lor și oportuniștii (sau chiar infractorii), cei care au încercat să devină luptători cu merite deosebite în acte, cu patalama, dar n-au obținut decît certificate de participanți. Deci aceștia nu au relevanță în această discuție.
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2137 : Septembrie 18, 2015, 11:06:39 »

Important e sa se reverifice(si se vor reverifica,caci asa e cinstit,corect si legal)si dosarele ranitilor,retinutilor si remarcatilor(la determinanti se pot face contestatii in termenul legal)Cei care corespund legii sa primeasca recunostinta,fiecare dupa fapta lui.
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2138 : Septembrie 18, 2015, 11:13:10 »

Vreau ca TOTI,absolut TOTI revolutionarii adevarati sa primeasca recunostinta statului si a poporului Roman.Si pretenii mei si dusmanii mei,sa primeasca recunostinta,fiecare dupa fapta lui.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2139 : Septembrie 18, 2015, 12:52:50 »

NVAL Asa este pana la un punct ai dreptate;Paricipantii sunt de doua feluri;cei care au participat direct la infaptuirea si ducerea revolutiei la capat(?) si cei care au fost gura casca sau chiar daca au fost printre noi n-au facut cruce la doua paie.Ca dupa ..........au aparut tot felulde "eroi" mai "eroi" decat eroii asta este alt subiect cu alt predicat.

Nu stiu daca cineva care joaca necinstit este in masura sa ne spuna noua ce-i cinstit sau necinstit.
Pana acum am vazut ca necinstea sta intradevar la loc de cinste iar vorbele in legatura cu acestea sunt de prisos.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2545
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2140 : Septembrie 18, 2015, 13:48:09 »

AFARA CU TOTI "INFRACTORI" DIN LEGEA 341/2004
APLICAREA Art. 8/341/2004 VA FACE CURATENIE.LEGEA TREBUI APLICATA PENTRU TOTI,INDIFERENT DE CATEGORIA IN CARE SE INCADREAZA.(MARTIRI,URMASI DE MARTIRI, RANITI, RETINUTI, LUPTATORI)
SA SE APLICE LEGEA LA FEL CA IN CAZUL TROSCA.


“Art. 8/341/2004
De prevederile prezentei legi nu beneficiază persoanele, civili sau militari, care sunt dovedite a fi fost implicate în activităţile fostei securităţi ca poliţie politică, precum şi persoanele care au organizat, au acţionat, au instigat şi au luptat, sub orice formă, împotriva Revoluţiei.

Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2141 : Octombrie 24, 2015, 17:54:25 »

Domnule Secretar de Stat Adrian Sanda,au trecut 25 de ani de la revolutie si,acum,puteti cere serviciilor secrete sa desecretizeze documentele din revolutie(Despre revolutionari in special,pe fiecare judet in parte).Acum este posibil.Va puteti adresa direct acestor servicii,sau puteti face o adresa Presedintelui Romaniei,Parlamentului,sau Hotarare de Guvern.Desecretizarea documentelor din revolutie(atatea cate au mai ramas)ar face lumina in privinta revolutiei si a revolutionarilor.Va rugam sa insistati asupra acestei probleme.Va multumim.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2142 : Octombrie 24, 2015, 18:04:15 »

Domnule Secretar de Stat Adrian Sanda,au trecut 25 de ani de la revolutie si,acum,puteti cere serviciilor secrete sa desecretizeze documentele din revolutie(Despre revolutionari in special,pe fiecare judet in parte).Acum este posibil.Va puteti adresa direct acestor servicii,sau puteti face o adresa Presedintelui Romaniei,Parlamentului,sau Hotarare de Guvern.Desecretizarea documentelor din revolutie(atatea cate au mai ramas)ar face lumina in privinta revolutiei si a revolutionarilor.Va rugam sa insistati asupra acestei probleme.Va multumim.

Domnule Buzdugan. Am si eu o cerere pentru premier si Secretar de stat, pot sa o postez aici?
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2143 : Octombrie 24, 2015, 18:35:19 »

Dle Oprea(Alexpress1) Suntem liberi,pentru libertatea cuvantului am luptat in decembrie 1989,printre altele.Chiar ar fi bine sa preluati idea ca SSPR(mie tot asa imi vine sa-i zic,dupa vechea denumire)sa ceara de la serviciile secrete,care sigur au monitorizat evenimentele din decembrie 1989,sa ceara informatii,documente,poze,filme despre revolutionarii din fiecare judet.Chiar va rog sa insistati prin mijloacele de care dispuneti,ca Secretariatul de Stat,Guvernul,sa ceara informatii serviciilor secrete,despre activitatea tuturor revolutionarilor care vor certificat de revolutionar.Acelea ar fi datele reale despre revolutionari.Asa am sti mai exact care sunt revolutionarii de varf din fiecare judet.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2144 : Octombrie 24, 2015, 18:58:05 »

Dle Oprea(Alexpress1) Suntem liberi,pentru libertatea cuvantului am luptat in decembrie 1989,printre altele.Chiar ar fi bine sa preluati idea ca SSPR(mie tot asa imi vine sa-i zic,dupa vechea denumire)sa ceara de la serviciile secrete,care sigur au monitorizat evenimentele din decembrie 1989,sa ceara informatii,documente,poze,filme despre revolutionarii din fiecare judet.Chiar va rog sa insistati prin mijloacele de care dispuneti,ca Secretariatul de Stat,Guvernul,sa ceara informatii serviciilor secrete,despre activitatea tuturor revolutionarilor care vor certificat de revolutionar.Acelea ar fi datele reale despre revolutionari.Asa am sti mai exact care sunt revolutionarii de varf din fiecare judet.

Desecretizarea s-a facut prin lege. S-a dat o lege in acest sens, remember? Despre ce desecretizari e vorba? NU SE DORESTE AFLAREA ADEVARULUI DESPRE REVOLUTIE! Ce e atit de greu de proiceput? Pentru SANDA SI PONTA AM UN MESAJ: DEMISIA URGENT!-tocmai pentru mizeria asta cu dosarul revolutiei si trebuie demisi ! CE A FACUT SSPR SI TOTI SECRETARII DE STAT IN SENSUL ADEVARULUI DESPRE REVOLUTIE? CA IN ULTIMII 5 ANI DOAR AU GASIT FORMULE DE EXTERMINARE A REVOLUTIONARILOR PE TEMA CUM SA INGROPAM REVOLUTIA ROMANA!
Memorat
Pagini: 1 ... 141 142 [143] 144 145
Schimbă forumul: