Main Content:

Pagini: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 145

Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.

 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1956
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #495 : Iunie 23, 2013, 23:38:20 »

Sa înteleg ca numarul lrfd este de 2669? Ei asa mai merge Wink
Total beneficiari 8270 este o cifra rezonabila, dar mai trebuie facute unele modificari în privinta eroilor martiri. Deasemeni urmasii care nu se mai încadreaza. Este foarte bine ca avem date!
Se mai pot face si alte comentarii Grin
FARA COMENTARII.
acest table a mai fost postat pe forum si atunci am intrebat care este provenienta ei ca asa scriu bsi eu cite tabele vreti sa denaturez
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #496 : Iunie 23, 2013, 23:40:24 »

Hai s-o luam metodic ! Cine a "gestionat" comisia parlamentara pentru recertificare ?  Senatorul Raimond Luca ! Cine a inmultit revolutionarii ca soarecii ? Raimomd Luca ! A facut cinva opozitie in comisie ? Nu stiu ! Tot ce stiu este ca individul a permis ca simpli copii sa devina revolutionari ! Inmultire la greu !

Daca statul era al romanilor Raimond Luca era arestat si interogat !
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1956
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #497 : Iunie 23, 2013, 23:45:33 »

pina la Raimon Luca a fost comisia dela SSPR si comisia tehnica dela parlament
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #498 : Iunie 24, 2013, 00:03:23 »

Acuzi cam usor ceilalti utilizatori ai forumului. Daca ai fi fost putin mai atent, ai fi vazut ca cele doua pagini au fost postate sub o a treia si intrun context mai larg, pe topicul "CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI", la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=503.7110. Daca vrei mura in gura, anunta, nu critica fara sa sti ce. Iata si pagina cu pricina:
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #499 : Iunie 24, 2013, 00:13:53 »

   Aduceti-va aminte ca in convorbirile telefonice ale lui Costin George era si un senator. Ce alt senator ar fi facut parte din planul de discreditare al revolutionarilor decat Raimond Luca ? Nu exista altul, caci iti trebuie functie !
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • mortua est
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1294
 • La intalnirea cu destinul nu poti spune absent!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #500 : Iunie 24, 2013, 09:15:42 »


Domnule "mortua est", nu as fi raspuns acuzatiilor dumneavoastra gratuite daca v-ati fi rezumati numai la cele de vineri, 21 iunie a.c., pe acest topic - www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?action=post;quote=131383;topic=936.465;num_replies=484;sesc=b8ba58089a756a6e99db27f49b57beb9 - caci asemanator, adica gratuit sau cu rea-vointa evidenta, m-au acuzat destul de multi prin diversele subiecte abordate pe Forum si ar fi fost o mare pierdere de timp sa le raspund tuturor. Enormitatile debitate si expresiile abjecte utilizate erau atat de evident rauvoitoare, incat orice om corect intelegea de la prima lectura despre ce era vorba.

DRAGI CAMARAZI DE PE ACEST PORTAL
● In al doliea rind vreau sa-i amintesc ADMINULUI ca trebuie acceptate toate postarile, indiferent de ceea ce contin ele, si sa nu se mai apeleze la diverse „subterfugii” prin care o postare a unor anumiti participant la traficul pe acest portal sa fie impiedica sa apara(cum isi explica ADMINUL faptul ca de cite ori postez un material mai „contondent” apare, invatiabil, atentioarea: „NUMAI 89 CARACTERE”, atunci cind doresc sa trimit postarea?);

Ca multe asemenea atacuri si al dumneavoastra ar fi ramas fara o meritata riposta din partea mea. Totusi, dumneavoastra recidivati si, dupa doua zile, ma calomniati si mai grav in ultima postare de pe acest topic.

Dle @ DIPLOMATUL007,

Eu nu fac afirmatii nefondate! In lunile iunie-iulie 2012 am postat un material care a atras dupa sine suspendarea activitatii pe acest Portal tim de citeva zile! Ceea ce am postat reprezinta "rezvratirea" mea la actiunile de manipulare ale diverselor site-uri de catre personae care au un anumit "job". Daca dvs credeti ca Portalul Revolutiei face exceptie, si ca Adminul nu este "controlat" de catre anumite Servicii, ori nu intelegeti care este "mersul controlului informatiei", ori incercati sa atenuati anumite luari de pozitie. Daca @ DIPLOMATUL007 + ADMINUL, atunci inteleg pozitia dvs, dar daca egalitatea nu este adevarata atunci va rog sa abordati celelalte puncte ridicate de mine in postarea cu pricina. De altfel, acea atentionare mi-a aparaut de citeva ori la un text de numai citeva fraze, astfel ca sustinerile dvs nu m-au convins. Va rog sa ramineti acelasi participant la traffic pe care il respect si caruia ii citesc cu interes postarile, mai ales ca ele contin multe elemente care ne intereseaza pe majoritatea, dvs fiind un apropiat al conducerii USL(eu sunt liberal si se pare ca suntem de aceeasi parte a "baricadei politice", oricare ar fi finalitatea cu Legea 341/2004).

Chiar si asa, daca ati fi folosit acelasi tip de limbaj ca inainte-calomniatorii dvs, puteam trece cu vederea aceste afronturi, dar dumneavoastra ati evitat expresiile murdare, mizand pe cele dure pentru a ma calomnia. Procedeul adoptat poate conferi credibilitae calomniilor pe care le raspanditi, chiar si in ochii unor persoane neutre, fapt care ma determina sa va raspund, incercand o lamurire civilizata a lucrurilor - prea indelung rabdator, dar treaca de la mine - facand urmatoarle precizari:
- am lasat deplina libertate de expresie si exprimare membrilor Forumului, fapt probat prin diversitatea celor care il frecventeaza si de bogatia de atitudini si modalitati de exprimare ce s-au acumulat de-a lungul anilor,
- am lasat deplina libertate si in privinta subiectelor abordate, de la cele de interes specific, pana la cele cu totul straine scopurilor Portalului si Forumului, considerand acest spatiu unul de intalnire intre revolutionari, asemanator unei cafenele de la parterul unei institutii, in care clientii intra si cu scopul de a conversa pur si simplu, de a schimba o idee fara legatura obligatorie cu institutia gazda,
- am lasat diversi indivizi sa foloseasca si expresii tari, admitand ca diversitatea culturala - si atitudinala - trebuie sa fie prezenta si in acest mod si considerand ca fiecare dintre cei prezenti se autocaracterizeaza astfel cel mai bine,
- dovezile asumarii acetei mari deschideri a Forumului le aveti la dispozitie online, fiind chiar postarile membrilor: am tolerat si expresile colorate, chiar daca au fot mai tari, am lasat libera abordarea unor subiecte cu "grad de risc" mare in lumea contemporana, am preferat chiar sa ma las atacat de diversi indivizi, numai si numai de dragul unei maxime libertati de expresie si exprimare. Dovada o gasiti in numarul mic de postari suspendate si in numarul asemanator de utilizatori banati.Dle GHEORGHE IOSIF,
Fără a intra într-o polemică cu dvs, ţin totuşi să vă precizez că de fiecare dată îmi menţin punctul de vedere refeitor la anumite acţiuni, atâta timp cât nu există elemente clare menite a-mi schimba opinia. Chiar dacă dvs veţi lua decizia de a mă bana (ceea ce cred că nu veţi face!), eu tot am să-mi menţin în integralitate punctele de vedere referitoare la „Controlul Informaţiei” de către anumite structuri ale Serviciilor Secrete. Ca un om care am fost urmărit, care am avut(posibil sa am, în continuare!) dosar de urmărire permanentă încă de pe vremea când eram profesor la I.P.G. şi lucram cu studenţii străini, cunosc foarte bine modul de acţiune al acestor structuri, mai ales că am doi copii cetăţeni canadieni încă din 1994. Nu cred că au existat prea mulţi revoluţionari pe care ofiţeri ai vechii securităţi să îi felicte că nu au acceptat să facă pact cu „diavolul”. Aşa că degeaba vă supăraţi pe mine pentru că eu nu v-am adus un afront direct, ci am precizat că, vreţi sau nu vreţi, aveţi anumite obligaţii specifice unui administrator de portal, şi cu atât mai mult un Portal al Revoluţiei, cu fel de fel de „zurbagii-postatori” care au în fibra lor răzvrătirea si nevoia de dreptate socială după ce le-a fost furată pur şi simplu calitatea cea mai de preţ, aceea de ILUZORII FĂURITORI DE NOUĂ SOCIETATE.
Acestea fiind zise, eu consider că nu trebuie să vă simţiţi lezat ci mai degrabă ca un om care este înţeles de unii din traficanţii la traficul informaţiei de pe acest portal.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #501 : Iunie 24, 2013, 18:28:03 »

Sa punem lucrurile la punct, dumneavoastra nu ploemizati cu mine, ci ma calomniati si, iata, chiar recidivati. In acest caz, s-o luam de la inceput, sa va raspund concret acuzatiilor din prima postare:

● In al doliea rind vreau sa-i amintesc ADMINULUI ca trebuie acceptate toate postarile, indiferent de ceea ce contin ele, si sa nu se mai apeleze la diverse „subterfugii” prin care o postare a unor anumiti participant la traficul pe acest portal sa fie impiedica sa apara(cum isi explica ADMINUL faptul ca de cite ori postez un material mai „contondent” apare, invatiabil, atentioarea: „NUMAI 89 CARACTERE”, atunci cind doresc sa trimit postarea?);

Este evident ca sunt acceptate toate postarile, putinele exceptii fiind determinate in special de grosolania expresiilor folosite – injuraturi inadmisibile – existand un singur caz de banare din alta cauza, a unei programate si persistente incercari de manipulare a Forumului.
Cazul “concret” la care va referiti, impiedicarea postarii unui material asa-zis contondent, nu exista si va acuz de minciuna sfruntata. Cu atat mai mult cu cat textele care pot fi postate, desi sunt limitate ca numar de caractere care pot fi folosite, pot contine mult mai mult de 89 caractere, deci peste limita indicate de dumneavoastra.
Ca sa-mi dovediti ca nu mintiti, va rog sa postati o imagine cu acel mesaj – ar fi cel mai simplu de demonstrat ca s-ar fi intamplat un asemenea incident.
Incidentele care apar sunt de alta natura si dau alte mesaje. Cel mai des intalnit incident consta intr-o eroare care apare, in general, atunci cand se posteaza succesiv, la intervale prea mici de timp. Nu este insa cazul “anomaliei” semnalate de dumneavoastra.
Cu totul independent de relatia cu mine, puteti sa intrebati un profesionist in domeniu, care va fi in masura sa va precizeze ce poate si ce nu administratorul unui asemenea tip de forum. Facand parte dintr-o anumita tipologie, e lesne de aflat.
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2512
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #502 : Iunie 24, 2013, 18:47:27 »

Domnule mortua est,
Scrie te rog, textul "contondent", fotografiază-l şi postează-l! În felul acesta avem posibilitatea să verificăm prin repetabilitate, motivul pt. care primiţi mesajul cu 89 de caractere!
Apoi trebuie să ţineţi cont de faptul că vă aflaţi pe un spaţiu cibernetic particular. Pe banii adminului puteţi să vă expuneţi ideile, părerile, refulaţi, etc.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #503 : Iunie 24, 2013, 18:55:17 »

Ceva asemanator ma pregateam sa-i cer si eu. Trec la cea de-a doua postare:

Eu nu fac afirmatii nefondate! In lunile iunie-iulie 2012 am postat un material care a atras dupa sine suspendarea activitatii pe acest Portal tim de citeva zile! Ceea ce am postat reprezinta "rezvratirea" mea la actiunile de manipulare ale diverselor site-uri de catre personae care au un anumit "job". Daca dvs credeti ca Portalul Revolutiei face exceptie, si ca Adminul nu este "controlat" de catre anumite Servicii, ori nu intelegeti care este "mersul controlului informatiei", ori incercati sa atenuati anumite luari de pozitie. Daca @ DIPLOMATUL007 + ADMINUL, atunci inteleg pozitia dvs, dar daca egalitatea nu este adevarata atunci va rog sa abordati celelalte puncte ridicate de mine in postarea cu pricina. De altfel, acea atentionare mi-a aparaut de citeva ori la un text de numai citeva fraze, astfel ca sustinerile dvs nu m-au convins. Va rog sa ramineti acelasi participant la traffic pe care il respect si caruia ii citesc cu interes postarile, mai ales ca ele contin multe elemente care ne intereseaza pe majoritatea, dvs fiind un apropiat al conducerii USL(eu sunt liberal si se pare ca suntem de aceeasi parte a "baricadei politice", oricare ar fi finalitatea cu Legea 341/2004).

Mai intai, pentru ca nu stiu despre ce vorbiti, la ce material va referiti? Si ce sens ar fi avut sa va suspend, dar sa las postarea?  Deci indicati postarea respectiva, adresa (linkul) la care se gaseste. In cazul in care sustineti ca am sters respectivul text (nu se intelege aceasta, dar daca), incercati sa-l postati aici si acum si o sa vedeti ca apare. Iar daca o sa pretindeti ca nu reusiti (pentru ca nu va las eu), va rog sa-l trimiteti pe adresa Portalului si il postez eu insumi, indiferent de ce continut are.
Acuzatiile cu care continuati textul sunt absurde si absolut jignitoare si m-au determinat sa cred ca ori vreti sa ma calomniati pur si simplu, ori ca nu ati trait niciodata liber, ca nu aveti respectiva experienta, din care cauza o excludeti si in privinta altora. Aceasta ar fi cu adevarat trist.
Memorat
 • mortua est
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1294
 • La intalnirea cu destinul nu poti spune absent!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #504 : Iunie 25, 2013, 12:05:12 »

Domnului @ GHEORGHE IOSIF – ADMINSTRATOR

Constat cu regret că aveţi tendinţa de a face „analize” nu pe textul complet, ci trunchiat, pe anumite pasaje care vă sunt „favorabile(din punctul dvs de vedere)” în ceea ce priveşte eludarea problemei de fond, şi anume „controlul absolut al informaţiei”. Mai mult, apelaţi la alte pasaje din postari care nu vă sunt adresate(de exemplu cea postată pentru @ DIPLOMATUL007), tocmai pentru a mă „pune la colţ”. Spuneţi că v-am calomniat? Atunci cum sa traduc mutitudinea de fraze pline de răzbunare care răzbat din postarile dvs? Şi, dacă prin intermediul lui @ SILVIU, susţineţi(este drept, nu direct) că postăm „pe banii dvs”, de ce nu faceţi public acest samaritenism? Dacă este aşa, atunci îmi permit să vă întreb: „Care sunt motivele pentru care „plătiţi” acest site?. Pentru că această postare nu vă va binedispune, nu este nici o supărare dacă mă banaţi. Eu nu am ajuns să mă „judecaţi” şi să mă „etichetaţi” dvs! Cu ce drept faceţi acest lucru? Aveţi impresia că deţineţi anumite „supremaţii? Cumva vă consideraţi a fi deţinătorul suprem al adevărului? Modul în care dvs aţi reacţionat îmi aminteşte de anumite practici pe care le credeam eliminate – cel puţin din rândul celor care se numesc, generic, camarazi – dar văd că ranchiuna, şi nu numai, la dvs nu lipseşte. Puteţi să răspundeţi sau nu la această postare, puteti să mă banaţi sau nu, oricum mie mi-au fost suficiente frazele pe care le-aţi postat ca să înţeleg multe, mult prea multe. Rămâneţi în „lumea dvs” în care probabil că vă simţiţi bine, „lume” din care eu nu vreau să fac parte. 

Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #505 : Iunie 25, 2013, 22:23:11 »

Ma numesc Raymond Luca si doresc sa-i raspund domnului Mercurie 2. Dar in primul rand doresc sa-i multumesc domnului Cornel Anton care mi-a oferit user name si pass-ul sau pentru a putea sa am acces la forumul dvs.

Deci dle Mercurie 2, nu stiu cu ce ti-am gresit de ai vrea sa ma vezi arestat si anchetat. De ce credeti dvs ca merit o astfel de soarta? Amintiti de minori ca au primit avize cu toptanul. Gresit! CPRD'89 a avut o procedura clara de verificare a dosarelor transmise de catre SSPR. Astfel, din listele propuse de SSPR (se intelege ca si avizate favorabil de SSPR), CPRD'89 a amanat avizul pana la verificarea dosarului tuturor celor care nu implinisera 15 ani in Decembrie '89, celor care nu se regaseau in MO, celor care se regaseau doar in eratele la MO, celor care fusesera contestati la comisia parlamentara. Din verificari, unii petenti au primit avizul, altii nu. Din cei care nu l-au primit, o parte au facut contestatii si dintre acestia unii au ajuns la audieri. Deci un proces complex, multe filtre, o verificare temeinica pe care am propus-o si am realizat-o in cadrul CPRD'89. Niciuna din comisiile parlamentare care au avut de aplicat legea 341 / 2004 (Sergiu Nicolaescu, Emilian Vasile Cutean) nu a avut o procedura atat de laborioasa si in acelasi timp fair-play precum comisia pe care am condus-o. Revenind la minori, de fapt doar la cei sub 15 ani, unii dintre ei au dovedit eroism adevarat, au merite cu adevarat deosebite si m-as bucura ca odata faptele lor sa fie cunoscute de publicul larg. Poate si in felul acesta imaginea revolutionarului roman ar fi mai luminoasa. Nu ma acuzati insa pe mine, sau CPRD'89, ca au primit aviz persoane, inclusiv minori, prin intermediul instantelor de judecata, care, in dispretul legii, zic eu, au silit SSPR si CPRD'89 sa acorde avizul necesar. Este cazul fetelor unuia din liderii dvs de marca, unul care va reprezinta in dialogul cu guvernul, cu societatea civila.
In privinta stenogramelor, da, este foarte adevarat ca acele fragmente publicate in "Adevarul" contin un dialog intre mine si George Costin. Si ce-i cu asta? Nu aveam voie sa vorbesc cu un sef de asociatie? Nu vorbeam cu oricare dintre sefii de asociatie si de fapt cu oricare dintre dvs, sef sau ne-sef? Si ce spun eu in acel dialog? De ce nu spuneti dvs ce contine acel dialog? Nu cumva spun ca ma opun intentiilor conducatorului SSPR de atunci, Viorel Nicolaescu, de a publica listele cu revolutionari in MO dupa ce la o verificare sumara descoperisem multe erori? Nu cumva spun ca listele de avize transmise pe ultima suta de metri de catre SSPR contin, tot asa, o multime de persoane cu probleme? Ce se poate intelege usor din acel dialog este faptul ca VN era la cheremul lui GC, iar eu si CPRD'89 nu doar ca stiam asta, dar evident nu puteam sa acceptam sa intram in acel joc.

Ar fi multe de comentat in legatura si cu cele afirmate de dvs, dar mai important, despre situatia in care va gasiti de un an jumate. N-o s-o fac acum. Pot doar sa va spun ca am fost in tara saptamana trecuta, ca am discutat inclusiv cu membri actualei comisii parlamentare, cu presedintele CPRD'89, cu secretarul de stat Victor Socaciu si ca in urma acestor discutii s-a cristalizat o strategie in ce va priveste. 

Numai bine,
Raymond Luca 
   
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #506 : Iunie 26, 2013, 00:15:07 »

Chiar nu mai are domnul administrator un loc liber pentru dumneavoastra pe forum? Acum nu vom mai sti cand sunteti dumneavoastra, cand cornel(jilava). Ma bucur ca ati intervenit si sper sa nu fie o exceptie, caci sunt multe lucruri de lamurit si foarte multe de dezbatut. Ma bucur ca ati intrat pe forum si sper sa continuati sa discutati cu noi. Domnule senator, multa sanatate.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #507 : Iunie 26, 2013, 01:08:35 »

Domnului @ GHEORGHE IOSIF – ADMINSTRATOR

Constat cu regret că aveţi tendinţa de a face „analize” nu pe textul complet, ci trunchiat, pe anumite pasaje care vă sunt „favorabile(din punctul dvs de vedere)” în ceea ce priveşte eludarea problemei de fond, şi anume „controlul absolut al informaţiei”. Mai mult, apelaţi la alte pasaje din postari care nu vă sunt adresate(de exemplu cea postată pentru @ DIPLOMATUL007), tocmai pentru a mă „pune la colţ”. Spuneţi că v-am calomniat? Atunci cum sa traduc mutitudinea de fraze pline de răzbunare care răzbat din postarile dvs? Şi, dacă prin intermediul lui @ SILVIU, susţineţi(este drept, nu direct) că postăm „pe banii dvs”, de ce nu faceţi public acest samaritenism? Dacă este aşa, atunci îmi permit să vă întreb: „Care sunt motivele pentru care „plătiţi” acest site?. Pentru că această postare nu vă va binedispune, nu este nici o supărare dacă mă banaţi. Eu nu am ajuns să mă „judecaţi” şi să mă „etichetaţi” dvs! Cu ce drept faceţi acest lucru? Aveţi impresia că deţineţi anumite „supremaţii? Cumva vă consideraţi a fi deţinătorul suprem al adevărului? Modul în care dvs aţi reacţionat îmi aminteşte de anumite practici pe care le credeam eliminate – cel puţin din rândul celor care se numesc, generic, camarazi – dar văd că ranchiuna, şi nu numai, la dvs nu lipseşte. Puteţi să răspundeţi sau nu la această postare, puteti să mă banaţi sau nu, oricum mie mi-au fost suficiente frazele pe care le-aţi postat ca să înţeleg multe, mult prea multe. Rămâneţi în „lumea dvs” în care probabil că vă simţiţi bine, „lume” din care eu nu vreau să fac parte.
Ce-ti veni? Adropauza? Dle Iliescu, ce a patit concitadinul dv? Cand spuneam si eu ca putem incepe o relatie civilizata, il pocneste pe altul pe neasteptate. Ceva se intampla cu el. Fa-i o intrebare, da-i un sfat, un calmant. Eu mai raman in expectativa.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #508 : Iunie 26, 2013, 01:16:29 »

Dragi camarazi va rog vizionati aceasta postare a mea pe facebook si spuneti-mi si mie daca vi separe ceva anormal ca eu cred cu adevarat in ceea ce am scris, si anume : " NOI TOT POPORUL ROMANESC AVEM DATORIA SA NE RESPECTAM SI SA NE IUBIM STRAMOSII SI EROI CARE SI-AU DAT VIATA PENTRU A APARA TARA NOASTRA! SI TOT NOI, POPORUL ROMANESC AVEM DATORIA SA NE REVOLTAM SI SA JUDECAM ASTAZI FAPTELE TUTUROR MISEILOR SI TRADATORILOR CARE AU GUVERNAT TARA ROMANEASCA DUPA 1990, INROBINDU-NE SI DISTRUGAND ACEST DAR SACRU MOSTENIT ROMANIA! http://www.youtube.com/watch?v=7upE6IKyucg" de asemenea am mai scris si : "REVOLUTIONARII SI INTREGUL POPOR ROMAN AU IESIT IN STRADA PENTRU MAI MULTA LIBERTATE, NICIDECUM PENTRU DISTRUGEREA ECONOMIEI ROMANESTI, IAR RASPUNZATORI SUNT CEI CARE IN DECEMBRIE AU HOTARAT SI AU PARTICIPAT DIRECT LA ASASINAREA INTREGII FAMILII A LUI CEAUSESCU, EI FIIND IN ACELASI TIMP SI CEI CARE AU INFAPTUIT LOVITURA DE STAT DIN 22 DECEMBRIE 1989, DUPA ORA 12 -12,30. NOI REVOLUTIONARII SI INTREGUL POPOR ROMAN AM PREDAT ASA ZISILOR EMANATI AI REVOLUTIEI CARE AU PRELUAT CONDUCEREAI, O TARA CU IDUSTRIE, AGRICULTUR, CERCETARE, INVATAMANT, SANATATE SI A MULTOR, MULTOR ALTELE, DAR MAI ALES O TARA FARA NICI-O DATORIE EXTERNA. - http://youtu.be/iGtB2bsWk8E Dar varog apasati pe linkul urmator pentru a va convinge : https://www.facebook.com/raymond.luca/posts/4495542841425?comment_id=4130998&offset=0&total_comments=20&notif_t=share_comment Ca urmare a acestei postari un anume PETRU CLEJ mi-a adresat niste comentarii pe care vi le voi aduce la cunostiinta dupa ce voi afla de la voi daca am gresit cu ceva expunandu-mi parerile mai sus citate. ATENTIE, acest PETRU CLEJ este prietenul lui RAYMOND LUCA, SI ASA CUM AM SPUS DUPA CE VOI AFLA PAREREA VOASTRA, VOI POSTA AICI SI SCHIMBUL DE REPLICI PE CARE L-AM AVUT CU ACEST PRIETEN AL LUI RAYMOND LUCA.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #509 : Iunie 26, 2013, 01:33:45 »

Daca ai corecta cateva greseli, as putea fi de acord cu domnia ta suta la suta. Si chiar daca nu faci o corectura de text, tot sunt, pentru ca e adevarat ce afirmi. Si poti sa postezi deja schimbul de replici, pentru ca majoritatea revolutionarilor sunt de acord cu tine in aceasta chetstiune.
Memorat
Pagini: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 145
Schimbă forumul: