Main Content:

Pagini: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 145

Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.

 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1245 : Octombrie 12, 2013, 21:20:15 »

Dumneata chiar vrei sa rasucesti cutitul in rana?
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1246 : Octombrie 12, 2013, 21:25:18 »

Buzdugane daca ma chemi la o nunta si acolo se afla si-o alta persoana asta inseamna ca este dragoste mare intre noi.Fiecare vine sa se distreze iar tu ne chemi sa ne iei banii la dar.Fotograful face poze tot pentru bani(depinde cine foloseste foto si negativele,daca este unul caria ii fuge mintea cum iti fuge tie......unul se-nbogateste iar altul o mierleste).
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1247 : Octombrie 12, 2013, 21:36:10 »

Doamna "Timisoara" a postat pe forum un mesaj al domnului Sorin Vintila Mester, il gasiti la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.24315, care a fost postat si pe Facebook, in grupul domnului Marius Mioc. Am observat ca nu ati citit si comentariile celor de pe grup, de aceea am sa le copiez de acolo si am sa le postez aici. Pe grupul mentionat, serviciul postarii mesajului l-a facut domnul Dorel Haraga.

UNDE SUNTEM ? – Consideratii personale
Sorin Vintila Mester

29 octombrie 2012 a fost data eliberarii mele din functie. A trecut un an, ce s-a intamplat in acest timp? A adus plecarea mea, rezolvarea problemei luptatorilor, a imbunatatit ea perceptia publica in ce ne priveste? Sunt revolutionarii mai uniti? Ar mai fi cateva intrebari, dar…

In plan personal, am terminat cursurile de Politica Externa si Diplomatie la Institutului Diplomatic Roman al Ministerului Afacerilor Externe. Am implinit 58 de ani, nu m-am pensionat si nu am de gand s-o fac pana la 65 de ani, daca ma tin bateriile, chiar daca unii ma vedeau beneficiind de o pensie de multe zeci de milioane dupa cele 5 luni petrecute in fruntea SSPR(!). Pana la SSPR, din activitatile in domeniul privat castigam venituri superioare indemnizatiei de demnitar. Ca veni vorba de indemnizatie: in perioada iunie-octombrie 2012 a fost de 6234 lei brut, venitul net fiind de 4234 lei, urmand ca din decembrie 2012 sa creasca cu 7,4 % la 6695 brut si 4500 net, cat castiga astazi actualul secretar de stat. In rest, ca si marea dumneavoastra majoritate, ma lupt sa supravietuiesc in lupta cu bancile, cu furnizorii de utilitati, cu sanatatea.

In plan general, ca si dumneavoastra, sunt extrem de nemultumit fata de actuala situatie. Mi-a fost respinsa propunerea de ordonanta de urgenta pe data de 30 octombrie 2012, (nota bene - fusesem eliberat din functie pe 29 octombrie !) dupa un circ intreg, vizand parasirea plenului de cei peste cvorum, lipsind la apelul final 4 persoane, sedinta fiind declarata inchisa). Acest fapt insemna practic amanarea sine die a reluarii platii catre luptatori.

Numirea noului secretar de stat, trebuia sa aduca in primul rand stabilitatea actului de management a institutiei, un concept in deplin acord cu guvernul referitor la aplicarea Legii341/2004. Constat ca la 9 luni dupa, suntem mai jos decat am fost si ceva imi spune ca nu am atins inca fundul.

Lui Victor Socaciu ii revine obligatia de a se bate pentru acest drept suprimat de guvern. O va face? Sustine ca da. Va reusi? Sustine ca da. II doresc sa reuseasca, dar… De la instalarea sa in functie, m-am asteptat sa ma invite pentru a-l informa asupra demersurilor intreprinse, a pasilor facuti si a experientei la SSPR. Eu am ramas cu speranta dar si cu senzatia de déjà vu. Astazi constat ca suntem pulverizati de-a dreptul, ca nu mai exista niciun demers de coagulare a nemultumirilor si de reprezentare reala si pertinenta in fata autoritatilor. Concluzia mea: cei din urma au reusit !!! Au reusit pentru ca liderii providentiali au parasit, unii scena, altii tara, luand cu ei si secretul reusitei reluarii platilor! Cu totii insa, sunt speriati de ideea reverificarii dosarelor. De aceea tac, asteptand sa decripteze fiecare demers oficial, respirand usurati fata de greselile facute de sspr-isti, cu buna stiinta sau din prostie! E insa trist, sa vezi cum o masa de manevra deloc numeroasa, dar extrem de galagioasa si bine dirijata din interiorul PSD, a permis autoproclamatului lider, sa riste libertatea si drepturile celor multi, in detrimentul propriei libertati. Este incredibil cum a putut prosti atata lume, jucand mascarada liderului celor multi, oprimati si marginalizati social, un om coborand din luxosul sau Mercedes cu portavocea in mana.

Trecand la alt palier, pozitia de secretar executiv al PSD, il obliga enorm pe Adrian Sanda. Sunt cel putin doua motivele: primo, ii succede in functie lui Dorin Lazar Maior, avand de dovedit calitati si capacitati de lider, superioare ca viziune si maniera de abordare, fata de ceea ce a aratat cel dintai. Ar trebui sa se impuna prin autoritatea necesara reprezentarii noastre in fata conducerii PSD si in dialogul cu autoritatile statului roman. Secundo, Sanda e obligat la comunicare, una diferita de ceea ce a insemnat pana acum comunicarea dintre revolutionari si autoritati, dintre revolutionari si societate si nu in ultimul rand, dintre revolutionari si media. Comunicarea este necesara de altfel si in interiorul organizatiilor teritoriale ale PSD unde exista structuri de revolutionari, dar mai ales cu toti ceilalti aflati sub incidenta Legii 341/2004, atat timp cat partidul pe care-l reprezinta, guverneaza si influenteaza major soarta celor multi, nemembri de partid sau cu optiuni politice diferite. Important este mesajul pe care-l transmite si forma in care alege sa se exprime. Un lider valoros, are astazi la dispozitie optiunea de a apela la un specialist in comunicare, omul instruit in a transmite eficient si pe intelesul tuturor mesajul dorit. Cum omul sfinteste locul, extrem de importanti sunt cei de care se inconjoara la Departamentul cu pricina.

Propunandu-i si sustinindu-i pe ambii ca secretari executivi, fireste, din ratiuni si calcule diferite, nu pot decat sa sper ca Sanda va confirma, dovedindu-ne tuturor ca este omul capabil sa convinga asupra necesitatii aplicarii Legii 341/2004 deopotriva cu aducerea dosarelor in limitele realitatii legale si istorice.

Maior m-a dezamagit profund, dovedindu-mi singurul lucru care conteaza pentru mine: nu are caracter! Caracterul, ori te nasti cu el ori nu-l ai! Personalitatea o mai educi, o mai cultivi, o cizelezi. Fara caracter omul nu valoreaza mai nimic! Am descoperit asta la el cu ceva ani in urma, i-am spus-o si a tacut vinovat. Tocmai cunoscandu-l foarte bine, mi-am permis sa-i adresez anul trecut de 1 octombrie 2012, in mod public, un decalog de intrebari, somandu-l sa raspunda desigur, tot public. Nu a facut-o nici pana astazi si nu o va face nici de acum incolo. Enumar in loc de motive, 4 nume: Dan Sarmasi, Nae Samson, Dan Iosif si cu voia d-voastra, ultimul pe lista, subsemnatul. Anul discutiei 1993, locul discutiei Palatul Cotroceni. Dorin Lazar Maior stie si ce si de ce.

Sanda nu m-a dezamagit inca, dar este pe punctul de a o face. Pare mult mai interesat de propriul joc, de propria ascensiune in cadrul partidului, ceea ce e o aspiratie de ordin personal, fireasca chiar, dar in detrimentul unei strategii de grup, neexpusa pana acum. Am indicii serioase in acest sens. In Consiliul National suntem 10 revolutionari membri PSD, in ordine alfabetica: Badea Nicolae(Targoviste), Balint Petrica(Lugoj), Bucur Mircea(Sibiu), Curta Gheorghe(Arad), Luca Viorel(Cluj), Mester Sorin(Bucuresti), Popescu Constantin(Olt), Raducu Eugen(Pitesti), Sanda Adrian (Timisoara), Simion Georgica(Buzau), pe care ma asteptam ca Sanda sa ii adune macar o data pentru acomodarea punctelor de vedere, pentru stabilirea de comun acord a unei strategii de urmat in partid si in dialogul cu autoritatile statului. Intalniri au avut loc in departament, ocazionate de raportarea situatiei de la SSPR de catre Socaciu. Discutiile au fost civilizate dar sterile. Aici nu este neaparat vina lui Sanda, intrucat nu a avut loc inca CEXN-ul care sa voteze continuarea activitatii departamnetale si care sa defineasca structura si modul de functionare, obiectivele de atins, strategia de urmat, lipsuri ramase de la Dorin Lazar Maior. As vrea sa ma insel, nu mi-ar fi rusine sa recunosc acest lucru. De la Sanda astept(am) mai mult!

Legat de momentul de acum doua saptamani, cand s-a vehiculat intentia desfiintarii Departamentului pentru Revolutionari din cadrul PSD, am propria parere.

Indiferent de parcursul de etapa care a fost BPN al PSD, sau de ce hotarare urmeaza a fi luata in CEXN-ul PSD, pentru mine ramane intentia, disimulata sau fatisa, de a reduce la tacere structura departamentala care trimite nasterea PSD la momentul 0 al istoriei postdecembriste. In fundamentarea istorica a PSD se afirma ca s-a nascut in chiar zilele Revolutiei si este continuatorul idealurilor ei! Sincer, eu nu vad acest lucru astazi! E adevarat am diabet, iar retinopatia este o consecinta probabila.

Intinerirea oricarui partid este un proces si legic si logic. Cand o astfel de masura se ia in mod abrupt, risti un leadership lipsit de experienta conducerii partidului, cu atat mai mult a tarii. Tinerii (asa cum am fost si noi la vremea noastra) au mai mereu tendinta ignorarii istoriei (mai ales cea de data recenta !) si a celor care au infaptuit-o. De aici si atitudinea tuturor guvernelor din 2011 incoace. Desi orice natiune democrata si civilizata are drept stindard RECUNOSTINTA CA POLITICA DE STAT, statul nostru lasa sa se vada ca Revolutia ii complica existenta si actul de guvernare, fiindu-i mai la indemana invocarea restrictiilor bugetare si indemnurile de salubrizare a dosarelor din arhiva SSPR. Sustin pana la capat un astfel de demers, institutiile statului trebuind sa concure la eficienta lui in primul rand prin VOINTA POLITICA unanima a partidelor parlamentare. In urma unui atare succes, soldat finalmente cu recuperarea la bugetul de stat a sumelor insusite de falsii revolutionari si pedepsirea celor vinovati, URMEAZA OBLIGATORIU curatenia in toate celelalte domenii unde s-a fraudat bugetul de stat, petrecute din 1990 incoace (privatizari, improprietariri, rambursari de TVA, ilegalitati fiscale, etc). Altfel, pare doar un demers discriminatoriu cu tinta precisa

Peste putin timp vom intra in cel de-al 25-lea an de la Revolutie ! Unde ne aflam ? In mod cert, traim in paradigma romaneasca, neivatand nimic din exemplele istoriei ! Toate revolutiile si-au devorat fii ! Ne inscriem daci in tiparul universal! Contestati de societate, acuzati de falsuri grosolane, de biografii false, de insusirea de beneficii de catre unii in detrimentul celorlalti, oprobiul societatii si in final, minimalizarea meritelor si marginalizarea sociala. Aici suntem in pragul jubileului aniversar! E clar ca situatia luptatorilor cu merite deosebite se indeparteaza zilnic de o solutionare pozitiva din varii ratiuni: obsedantele restrictii bugetare, lipsa unei determinari politice, morale si legale a diriguitorilor in rezolvarea dosarelor suspicionate a ascunde calitati dobandite in mod dolosiv, jocul cu ramificatii al presedintilor unora dintre asociatiile de revolutionari, care au tot interesul mentinerii actualei situatii, bucurandu-se de sprijin si informatii din interiorul SSPR si nu numai, invocarea disparitiei de documente si baze de date din SSPR (desi in Guvern, ca de altfel in orice institutie bugetara, exista un birou BDS !), calitatea indoielnica a personalului institutiei, jocul duplicitar al unora dintre cei care au detinut si detin demnitati in statul roman, nepublicarea situatiei centralizate a drepturilor nominale acordate in baza legii 42/1990 si ulterior 341/2004, dar si a situatiei sociale a beneficiarilor legii, lipsa de solidaritate a revolutionarilor indiferent de calitatea detinuta in raport cu legea, nesustinerea ferma de catre toti revolutionarii autentici ce se mai afla astazi in viata, a curateniei in dosare (evident cu exceptiile salutare, dar din pacate sporadice), luptei de orgolii nemasurate intre cei din Banat, Ardeal, Bucuresti si restul tarii, politizarea excesiva si paguboasa a lumii revolutionare, abandonarea scopului comun ce ne-a unit acum 24 de ani, s.a.m.d.

Se pune problema ce este de facut. Sigur ca solutii exista, dar conditia obligatorie ar fi abandonarea stilului propriu de a ne da public in stamba, lucru care ne-a facut cel mai mare rau in toti acesti ani. Unii considera ca strada este calea, de aceea sunt zilnic prezenti cu orice ocazie ivita de greselile sau nedreptatile comise de guvernanti. Asa ar trebui sa fie spiritul nostru, revolut, gata mereu la o atitudine civica ca adevarati arbitri sociali! De cele mai multe ori, datorita dreptului la optiune si al liberei exprimari, spiritul civic a fost abandonat in detrimentul partizanatului politic, iar lupta pentru idealuri si principii cu batalia intre …Escu si …Escu, escu fiind arhetipul conducatorului roman.

Eu consider ca dintre noi, pe baza competentei si a pregatirii, a fortei argumentului si arta negocierii, putem gasi materialul uman capabil sa indrepte lucrurile, sa ne repuna in locul binemeritat in istoria Romaniei, cat ne mai este inca permis sa avem o istorie!

Sorin Mester

Bucuresti, 9 octombrie 2013
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1248 : Octombrie 12, 2013, 22:04:51 »

Sorin Virgil "In Consiliul National suntem 10 revolutionari membri PSD, in ordine alfabetica: Badea Nicolae(Targoviste), Balint Petrica(Lugoj), Bucur Mircea(Sibiu), Curta Gheorghe(Arad), Luca Viorel(Cluj), Mester Sorin(Bucuresti), Popescu Constantin(Olt), Raducu Eugen(Pitesti), Sanda Adrian (Timisoara), Simion Georgica(Buzau)". Atata timp cat esti coleg de Consiliu National cu un penal ca BD, stimate domn Sorin Mester, pot sa iti transmit ca si la tine caracterul este cam lipsa. Sa nu incerci sa ma aburesti ca nu ai auzit nimica de acest fariseu al Revolutiei din decembrie 1989 ca nu te cred. In momentul in care te-ai coctat in functia de SS trebuia sa sti de demrsurile facute de G. Costin in instanta impotriva lui si a lotului Lugoj. Asa ca jocul tau de "mireasa neprihanita" poate sa tina doar la cei care incerci sa ii manipulezi in incercarea de a redeveni credibil. Cu mine, ai dat-o in bara, pentru ca eu sunt unul din luptatorii adevarati care chiar lupta efectiv la demascarea impostorilor. In rest, numai bine.
Yesterday at 9:36am • Like • 2

o   Sorin Virgil Asta ca sa va reimprospatez memoria dle. Mester.
Yesterday at 9:54am • Like • 1
o   
 
Iancu Radomir-Gherman Povestea cu existenta unui Departament al Revolutionarilor demonstreaza , inca o data , ca PSD este - prin PDSR si FSN - continuatorul PCR .Aceiasi sforari care ""se descurcau"" inainte de 1989 trag si acum spuza pe turta lor - ajutati de catre odraslle lor si de catre fripturistii care au cerut si au primit intrare in gasca .
Yesterday at 10:11am • Like • 4
o   
 
Sorin Virgil Conversaţie începută astăzi
Sorin Mester
10:14
Sorin Mester
Nefiind membru al grupului Revolutia Romana din 1989, nu am posibilitatea de a da replica la comentariile dumneavoastra, motiv pentru care va scriu personal. 1. Nu am nevoie de recredibilizare, nu candidez nicaieri, nu am nevoie de sustinere. Mi-am exprimat un punct de vedere care a fost preluat de un coleg si adus la cunostinta membrilor grupului din care faceti parte si dvs. 2. In viata ti-este dat sa interactionezi cu tot felul de oameni, independent de vointa ta. Nu am ce sa-mi reprosez in legatura cu Balint. Nu l-am adus eu in lumea asta, nu-l girez cu nimic, nu depind de el. L-am gasit introdus in panoplia membrilor permanenti ai Institutului Revolutiei, l-am gasit membru in conducerea LORD, din care nu fac parte deci nu l-am ales eu. La fel in partid, unde nu am actualmente nicio functie de decizie. Secretari executivi au fost Maior, iar acum, Sanda. In PSD, membrii Consiliului National au fost alesi de congresul din primavara. Deci cei doua mii si ceva de delegati la congres, au ales o lista de 1022 de membri ai Consiliului, listele fiind inaintate de organizatiile teritoriale ale membrilor de partid. Cum el e din Lugoj iar eu din Bucuresti, sincer nu inteleg care este reprosul pe care mi-l adresati, cu atat mai mult cu cat calitatea de revolutionar nu conditioneaza acordarea calitatii de membru al PSD.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1249 : Octombrie 12, 2013, 22:06:53 »

OK! Am revenit caci totusi sunt necesare cateva precizari.

In primul rand, DA, ma consider responsabil. Nu incap aici scuze, sau alte asemenea. Faptul ca dvs va gasiti in aceasta stare este si datorita mie, neputintei, sau nepriceperii mele. Deci dl. Buzdugan are dreptate sa ma acuze. Faptul ca citesc ce apare pe acest Forum este o dovada ca-mi pasa, ca nu mi-este indiferent. Este ce se cheama aici in America o "legacy", un fel de testament politic in cazul meu. Este cel mai de pret lucru pentru un politician cinstit. Am avut pe deplin convingerea ca acest testament va iesi foarte botzit inca din ultimul an de mandat. Sunt responsabil pentru ca puteam mai mult, pentru ca am comis erori pe care azi le regret, dar ce folos, acum este prea tarziu.
Dar domnuilor va rog foarte mult nu va argumentati pozitiile preluand tot felul de caraghioslacuri preluate din presa care va este inamica! "Curentul" este "trompeta" celor mai reactionare cercuri din serviciile de informatii, adica exact cei impotriva carora ati luptat dvs! Ei si progeniturile lor folosesc acest ziar ca sa creeze numai diversiune. "Evenimentul Zilei", alt exemplu, publica recent un articol plin de minciuni, dar pe care va grabiti sa-l postati la loc de cinste. Astea sunt sursele dvs de informare? Sau poate "Adevarul", organul de presa care v-a facut probabil cel mai mult rau.
Apoi, ce importanta are faptul ca am fost invitat la o nunta? Ba chiar nas! Era nunta unui ranit din Pta Universitatii (a primit certificatul inainte sa fiu eu presedinte de comisie). Trebuia sa refuz? Probabil ca da. Oricum, pentru informarea dvs, am participat doar la cununia religioasa, eram in doliu. Cat despre fotografie, asa e, arata rau. O gasiti pe site-ul "Curentul", acolo unde sunt facut si evreu si tradator de tara, etc. Dar asta-i pretul politicii, nu-i nimic nou sub soare.
Sigur ca am fost deseori la sediul Asociatiei 21 Decembrie. Doar sunt membru al acestei asociatii de la infiintare! Trebuia sa nu ma duc? Ba chiar m-au facut si membru de onoare la un moment dat. Mai apoi m-am recuzat din motive care cred ca sunt cunoscute.
Am fost la SSPR! Pai nu era normal sa ma fi dus? Din pacate am fost de prea putine ori, poate odata sau de doua ori. Ar fi trebuit sa-mi fac timp sa fiu mai des prezent in institutie, poate ar fi fost mai util. Basca o comisie de ancheta parlamentara ar fi fost inca si mai utila. Este inca o gresala pe care mi-o asum!
Mai mult, va dati cu parere despre atitudinea mea politica si faceti presupuneri care mai de care mai riscante. Domnilor, eu sunt membru fondator al PNL! Nu incercati sa ma pictati altfel ca nu va crede nimenea. Faptul ca am incercat sa am o relatie corecta cu secretarul de stat din partea PDL era o obligatie normala de serviciu. Am facut-o tot in interesul dvs, asa cel putin asa am considerat eu atunci. La fel am incercat sa colaborez si cu secretarii de stat din partea PSD si cand eram in opozitie si cand am ajuns la putere. N-a iesit nici cu astia prea bine ...
Dar iata ca iar am inceput sa ma scuz si nu e bine. Ar fi atatea de spus, dar cred ca pentru moment este suficient.        

Numai bine,
Raymond Luca
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1250 : Octombrie 12, 2013, 22:09:03 »

Daca domnii Buzdugan si Burada nu ar fi procedat cum au procedat, putem sa obtinem asemenea pareri punctuale si de la domnul Raymond Luca, persoana care a fost in functia de la Parlament mult mai mult decat domnul Sorin Vintila Mester in cea de la Guvern. Dar poate ca tocmai aceasta au dorit, sa nu dialogam cu dansul. La aceasta s-a gandit cineva?
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1251 : Octombrie 12, 2013, 22:15:23 »

Am uitat ceva: de unde si pana unde ati ajuns dvs la concluzia ca am "lucrat" impotriva unei OUG propusa de SS Mester? Nici vorba de asa ceva. Proiectul de ordonanta nici nu a ajuns la Parlament, a fost "ucis" din fasa in guvern. Probabil se face o confuzie cu amendamentele la OUG 53, care-mi apartin, deci nu aveam de ce sa "lucrez" impotriva lor, ar fi lipsit de logica, si care n-au trecut de CD din cauza lipsei de qvorum. Actul normati asa amendat ar fi finantat cateva luni de indemnizatii. Inteleg ca acum se reia dezbaterea, banuiesc cu alte amendamente.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1252 : Octombrie 12, 2013, 22:22:26 »

Cand am postat ultimul text, nu am observat ca ati sciris dumneavoastra ceva mai repede, deci imi cer iertare pentru nepotrivirea intamplata, care poate crea si confuzii, ultimul lucru care as dori sa se intample.
Domnule Senator, daca aveti dispozitia necesara (pentru ca am observat ca v-am suparat astazi, noi, cei de aici), ne spuneti pe scurt istoria alegerii si recuzarii dumneavoastra in, respectiv din calitatea de membru de onoare al Asoiciatiei 21 Decembrie 1989 Bucuresti? La noi nu se stie nimic despre aceasta, nici macar nu s-a auzit ceva, cat de putin. Despre motivele recuzarii nici vorba.
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1253 : Octombrie 12, 2013, 22:24:57 »

OK! Am revenit caci totusi sunt necesare cateva precizari.

In primul rand, DA, ma consider responsabil. Nu incap aici scuze, sau alte asemenea. Faptul ca dvs va gasiti in aceasta stare este si datorita mie, neputintei, sau nepriceperii mele. Deci dl. Buzdugan are dreptate sa ma acuze. Faptul ca citesc ce apare pe acest Forum este o dovada ca-mi pasa, ca nu mi-este indiferent. Este ce se cheama aici in America o "legacy", un fel de testament politic in cazul meu. Este cel mai de pret lucru pentru un politician cinstit. Am avut pe deplin convingerea ca acest testament va iesi foarte botzit inca din ultimul an de mandat. Sunt responsabil pentru ca puteam mai mult, pentru ca am comis erori pe care azi le regret, dar ce folos, acum este prea tarziu.
Dar domnuilor va rog foarte mult nu va argumentati pozitiile preluand tot felul de caraghioslacuri preluate din presa care va este inamica! "Curentul" este "trompeta" celor mai reactionare cercuri din serviciile de informatii, adica exact cei impotriva carora ati luptat dvs! Ei si progeniturile lor folosesc acest ziar ca sa creeze numai diversiune. "Evenimentul Zilei", alt exemplu, publica recent un articol plin de minciuni, dar pe care va grabiti sa-l postati la loc de cinste. Astea sunt sursele dvs de informare? Sau poate "Adevarul", organul de presa care v-a facut probabil cel mai mult rau.
Apoi, ce importanta are faptul ca am fost invitat la o nunta? Ba chiar nas! Era nunta unui ranit din Pta Universitatii (a primit certificatul inainte sa fiu eu presedinte de comisie). Trebuia sa refuz? Probabil ca da. Oricum, pentru informarea dvs, am participat doar la cununia religioasa, eram in doliu. Cat despre fotografie, asa e, arata rau. O gasiti pe site-ul "Curentul", acolo unde sunt facut si evreu si tradator de tara, etc. Dar asta-i pretul politicii, nu-i nimic nou sub soare.
Sigur ca am fost deseori la sediul Asociatiei 21 Decembrie. Doar sunt membru al acestei asociatii de la infiintare! Trebuia sa nu ma duc? Ba chiar m-au facut si membru de onoare la un moment dat. Mai apoi m-am recuzat din motive care cred ca sunt cunoscute.
Am fost la SSPR! Pai nu era normal sa ma fi dus? Din pacate am fost de prea putine ori, poate odata sau de doua ori. Ar fi trebuit sa-mi fac timp sa fiu mai des prezent in institutie, poate ar fi fost mai util. Basca o comisie de ancheta parlamentara ar fi fost inca si mai utila. Este inca o gresala pe care mi-o asum!
Mai mult, va dati cu parere despre atitudinea mea politica si faceti presupuneri care mai de care mai riscante. Domnilor, eu sunt membru fondator al PNL! Nu incercati sa ma pictati altfel ca nu va crede nimenea. Faptul ca am incercat sa am o relatie corecta cu secretarul de stat din partea PDL era o obligatie normala de serviciu. Am facut-o tot in interesul dvs, asa cel putin asa am considerat eu atunci. La fel am incercat sa colaborez si cu secretarii de stat din partea PSD si cand eram in opozitie si cand am ajuns la putere. N-a iesit nici cu astia prea bine ...
Dar iata ca iar am inceput sa ma scuz si nu e bine. Ar fi atatea de spus, dar cred ca pentru moment este suficient.        

Numai bine,
Raymond Luca
Asa mai putem sta de vorba.Va mai asteptam pe forum.Toate cele bune!
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2508
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1254 : Octombrie 12, 2013, 22:56:04 »

Acum un an de zile cînd, un coleg mi-a spus de existenţa acestui portal şi am început să-l frecventez, mi-am pus întrebarea:
"De ce aşa puţini revoluţionari influenţi, personalităţi puternice, cu pregătirea necesară întocmirii şi realizării unui plan de uniune a revilor din toată ţara, frecventează şi se exprimă pe portal?".
Răspunsul?
Ultimele 2 pagini ale topicului prezent sunt elocvente. Aroganţa izvorîtă dintr-o grandomanie excesivă, asimptotă cu prostia, a îndepărtat rapid competenţa.
Acesta-i motivul pt. care acţionăm într-o perfectă, impusă şi dăunătoare singularitate!
Multe "succesuri"!
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1255 : Octombrie 12, 2013, 23:29:07 »

Vă rog să-l anuntati pe domnul Sorin Boancă, cel de la Lugoj, că are postate documentele pe forumul portalului revolutiei si că deci are ocazia să explice concret ce-l nemultumeste.
Domnul Boanca nu mai viziteaza forumul si il vorbeste de rau pe administrator. E optiunea lui, dar macar sa-l anunte domnul Burada ca cineva i-a postat documentle aici si ca au o vizibilitate mai buna decat in alta parte.

Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1256 : Octombrie 12, 2013, 23:39:14 »

Mai tineti minte punctele cu cerintele noastre fata de SSPR, pe care le sintetizam pe forum si le trimiteam domnilor Fesan, Costin etc? Ceva asemanator a editat dl Iancu Radomir-Gherman, la https://www.facebook.com/groups/237617792929557, doar ca punctele dansului ii apartin, nu au rezultat in urma unei sinteze colective, asa cum faceam noi pe forum. E bine sa fie cunoscute:

Tot vorbim despre "curatenie" !

Cred ca se impun , pentru inceput , cateva actiuni de bun simt :
1. SSPR sa iasa de sub pulpana politicului si sa treaca - de exemplu - sub alt nume la Presedentie dar cu arhiva si personalul sub controlul ICCJ.
2. Secretarul de Stat - domnul Socaciu - sa-si publice dosarul in baza caruia a primit titlul de Luptator anticomunist in Decembrie 1989 .
3. SSPR sa publice toate dosarele dar incepand cu dosarele celor care sunt sau au fost Parlamentari , alesi in administratia judeteana si locala , procurori si judecatori .
4. Dosarele celor care , in Decembrie 1989 , erau militari angajati , militari in termen , angajati la Militie si Securitate sa fie reanalizate tinand seama de existenta unor documente sau alte dovezi care sa probeze ca au dezertat si au trecut de partea Revolutiei anticomuniste .
5. Dosarele celor care au fost raniti sau arestati sa fie reanalizate pentru a se vedea daca au fost raniti sau arestati in timp ce Luptau pentru demolarea sistemului comunist .
6. Actiunile celor care sunt detinatori de titlu de Luptator sa fie reanalizate folosind , pentru simplificare si depistarea impostorilor , "fotografii" cu locul unei actiuni din Decembrie 1989 si momentul - data . De exemplu ; La Opera , in Timisoara , in 20 Decembrie 1989 , la ora 12 au fost urmatorii ...... care au facut .....Aceste informatii se gasesc la Ministerul de Interne , Armata , Institutul Revolutiei ,......
7. Intocmirea si publicarea unei liste cu toate avantajele acordate celor care au primit Recunostinta si care sa cuprinda indemnizatii , terenuri , spatii comerciale si alta avantaje .
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1257 : Octombrie 12, 2013, 23:42:55 »

E interesant si comentariul doamnei Olga Neagu:
pt ca dupa ultimele informatii sintem peste 20.000 in 23 de ani puteau sa stea de vorba personal cu fiecare luptator(7/luna)si nu se ajungea la suspiciuni..."
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1258 : Octombrie 13, 2013, 08:56:00 »

Acum un an de zile cînd, un coleg mi-a spus de existenţa acestui portal şi am început să-l frecventez, mi-am pus întrebarea:
"De ce aşa puţini revoluţionari influenţi, personalităţi puternice, cu pregătirea necesară întocmirii şi realizării unui plan de uniune a revilor din toată ţara, frecventează şi se exprimă pe portal?".
Răspunsul?
Ultimele 2 pagini ale topicului prezent sunt elocvente. Aroganţa izvorîtă dintr-o grandomanie excesivă, asimptotă cu prostia, a îndepărtat rapid competenţa.
Acesta-i motivul pt. care acţionăm într-o perfectă, impusă şi dăunătoare singularitate!
Multe "succesuri"!

Neică SILVIU,
Portalul este pe net de vreo 7-8 ani.Daca tu ai gasit acest portal(al revolutionarilor) abia cu un an in urma,sunt multe semne de intrebare in ce te priveste.Totusi ne poti spune niste actiuni destepte de-ale tale care au avut o finalitate fericita pentru revolutionarii adevarati?.Daca ai fost la revolutie in zone fierbinti,puteai sa vezi ca cei mai multi au fost oameni simplii.Academicienii si"baietii destepti"au aparut ca ciupercile dupa ploaie pentru a profita de curajul si spiritul de sacrificiu a revolutionarilor adevarati.

Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1259 : Octombrie 13, 2013, 09:27:49 »

Acum un an de zile cînd, un coleg mi-a spus de existenţa acestui portal şi am început să-l frecventez, mi-am pus întrebarea:
"De ce aşa puţini revoluţionari influenţi, personalităţi puternice, cu pregătirea necesară întocmirii şi realizării unui plan de uniune a revilor din toată ţara, frecventează şi se exprimă pe portal?".
Răspunsul?
Ultimele 2 pagini ale topicului prezent sunt elocvente. Aroganţa izvorîtă dintr-o grandomanie excesivă, asimptotă cu prostia, a îndepărtat rapid competenţa.
Acesta-i motivul pt. care acţionăm într-o perfectă, impusă şi dăunătoare singularitate!
Multe "succesuri"!http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?action=profile;u=3646
Memorat
Pagini: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 145
Schimbă forumul: