Main Content:

Pagini: 1 ... 83 84 [85] 86 87 ... 145

Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.

Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1260 : Octombrie 13, 2013, 10:03:33 »

Acum un an de zile cînd, un coleg mi-a spus de existenţa acestui portal şi am început să-l frecventez, mi-am pus întrebarea:
"De ce aşa puţini revoluţionari influenţi, personalităţi puternice, cu pregătirea necesară întocmirii şi realizării unui plan de uniune a revilor din toată ţara, frecventează şi se exprimă pe portal?".
Răspunsul?
Ultimele 2 pagini ale topicului prezent sunt elocvente. Aroganţa izvorîtă dintr-o grandomanie excesivă, asimptotă cu prostia, a îndepărtat rapid competenţa.
Acesta-i motivul pt. care acţionăm într-o perfectă, impusă şi dăunătoare singularitate!
Multe "succesuri"!

Neică SILVIU,
Portalul este pe net de vreo 7-8 ani.Daca tu ai gasit acest portal(al revolutionarilor) abia cu un an in urma,sunt multe semne de intrebare in ce te priveste.Totusi ne poti spune niste actiuni destepte de-ale tale care au avut o finalitate fericita pentru revolutionarii adevarati?.Daca ai fost la revolutie in zone fierbinti,puteai sa vezi ca cei mai multi au fost oameni simplii.Academicienii si"baietii destepti"au aparut ca ciupercile dupa ploaie pentru a profita de curajul si spiritul de sacrificiu a revolutionarilor adevarati.


        Sa ma consider "grandoman asimptotic cu prostia "Si asta numai ca nu am tolerat aroganta unuia care tot voi spuneati ca ar trebui sa raspunda cu intreaga lui comisie + cele anterioare de rahatul in care ne-au bagat ? ce vreti sa stiti ...cum au facut-o ?Veti depune cumva marturie cum ca nu-i miroase gura ? Se compenseaza starea noastra cu "maretia" de a sta la taclale cu un ex?E si asta o optiune dar intrebati-va dece "oferta asta acum ?" Vine ploaia si e posibil sa i se ude mansetele ??....VINE !!!!!
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1261 : Octombrie 13, 2013, 13:20:46 »

Cum a spus si ne-a dat de inteles si Nor toti suntem plini de sine si atot cunoscatori chiar si-n arta unei conversatii fie cu-n om de rand sau fost demnitar.(de fapt de asta am avut de castigat in toate negocierile de pana acum)Va-ntreb pe voi toti ce ati castigat prin comportamentul si limbajul ce la-ti avut in discutia cu R.Luca?Nimic,n-ati castigat nimic ba dincontra poate ati pierdut tot,(poate ati pierdut un aliat,prieten).Si asta pentru ca ati sarit ca o haia de lupi pe prada.Ati fi castigat mult mai mult daca il lasati sa va spuna de la sine putere tot ce cunostea din sistemul in care a fost si pe care l-a condus.Daca stam si ne gandim bine dansul a fost seful cprd dar sub conducerea dansului au fost multi altii iar tot programul unei zile de munca si nu numai era supus votului acestora.Dupa cum stiti;pana la Dumnezeu te mananca sfintii iar dupa cum vedeti la noi nu stie stanga ce face dreapta,deci de unde sa stie seful ce fac subalternii.
Poate iar gresesc luand apararea cuiva cum de multe ori am facut-o dar este pacat sa invinuiesti fara a analiza faptele si dedesubtul acestora ori cum noi nu cunoastem dedesubturile.............
In plus eu i-as da crezare din multe puncte de vedere si mai ales ca persoana de care discutam a fost una din putinele,daca nu singura persoana care ne-a tras semnalul de alarma ca ne va astepta vremuri grele si daca nu vom stange randurile ne pasc primejdii mari.
Parerea mea este c-ar fi pacat sa rupem relatia dintre noi si R.Luca,mai ales ca este una din putinele persoane care poate face putina lumina in multe din cazurile noastre.Ar putea sa ne-nvete multe lucruri care pot fi in favoarea noastra,de unde nu stiti ca,cheia multor enigme nu este la acesta.
Multi dintre noi cautam nu de mult un om care sa ne-ntinda o mana de ajutor,poate acest om a vrut sa ne intinda acea mana,la-nceput mai timid ca sa ne vada comportamentul ca mai apoi..............
Daca cumva gresesc in fata voastra cum gandesc iertati-ma si certati-ma iar d-l R.luca daca sa suparat pe noi si nu mai vrea sa converseze pe portal-forum poate va contacta pe privat pe cei care crede d-lui de cuviinta.

     ..................................................
     D-le "kostas"
     Stilul "impaciuitorist" este unul din motivele pentru care revolutionarii mor cu zile; si explica situatia actuala.
     "Sa fie bine ca sa nu fie rau"...
     Una este modestia si cu totul altceva sa fii folosit pe post de pres...
     Evident ca d-l Raymond Luca, urmare a functiei pe care a avut-o, stie multe (bune sau rele). Domnia sa stie bine cu cine are de-a face.
     Intrebarea este: ne da o mina de ajutor sau este o incercare de spalare a pacatelor?
     In functia pe care a indeplinit-o, d-l Luca era "chemat sa faca" ceva pentru revolutionari, nu doar sa constate. Atunci chiar putea sa dea o mina de ajutor.
     Insa, dupa cum se observa, si-a folosit mina mai mult pentru a dojeni parinteste, amenintindu-ne cu degetul, si, nu in ultimul rind, pentru a mai adauga inca zece mii de revolutionari la cei deja existenti. Si, totul, la aproape douzeci de ani de la revolutie.
     .................................
     Unul din lucrurile pe care d-l Luca le putea face, era sa intreprinda demersurile legale necesare pentru ca toate dosarele revolutionarilor sa fie facute publice.
     Pentru ca drepturile revolutionarilor sint platite din bani publici.
     Pentru ca, sint convins, nici unul dintre noi nu stim exact citi revolutionari sint in fiecare din judete.
     Iar mult invocata curatenie era de mult facuta...
     Nu era un lucru imposibil de realizat.
     Un alt lucru important pe care d-l Luca ar fi putut sa-l faca era sa nu admita la preschimbare dosarele sustinute de (dau un exemplu) Liga "Euro-Atlantica" a lui Daniel Perju pentru persoane din alte judete, fara ca acestea sa dovedeasca faptul ca, in decembrie 1989, erau in acelasi loc si au participat la aceleasi actiuni revolutionare cu numitul Daniel Perju.
     Domnul Raymond Luca nu a facut nici unul dintre aceste lucruri, iar impresia mea este ca, in functia detinuta, domnia sa doar "a largit baza electorala" a PNL.
     
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1262 : Octombrie 13, 2013, 13:34:59 »

Când te bagi în troacă, te mănâncă porcii !
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1263 : Octombrie 13, 2013, 14:22:09 »

Porcii? De ce? Pentru un om, bagatul in troaca e un act suicidal. Singur si-a facut-o. Iar daca revii se dau la el, asa cum calificat a procedat dl ADRIAN PITCA, inseamna aceasta ca ar fi porci? Nu cred si nu cred nici ca e bine sa te joci cu cuvintele acestea.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Conectat Conectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1264 : Octombrie 13, 2013, 14:54:52 »

Adriane te contrazic,nu stilul "impaciuitor" ne -a adus in situatia actuala.In aceasta situatie ne-a adus acele persoane care au mimat ca vor sa aplice acest stil.Acele persoane sunt(sa le spunem)negociatorii care au mers la masa tratativelor pentru a sustine cauzele personale si mai putin a celor multi.Intotdeauna a lasat impresia ca ei stiu totul si deasemeni pot face multe dar de fapt a fost pe invers,ba mai mult ne-au bagat mai mult in ceata.Cei despre care au vrut sa abordeze acest stil n-au stiut cand este momentul si cum sal aplice.
Degeaba cautam noi acum acul in carul cufan sau vinovatii,acestea s-au pus bine merci la adapos si prin oamenilor intarata spiritele inpotriva noastra sau a unor persoane care pot face cate ceva pentru noi.
Eu n-am facut decat sa-mi exprim o parere,(cum de altfel faceti si voi)este parerea mea si-am impartasit-o voua tuturor iar voi trebuie s-o analizati din punctul vostru de vedere,dar pana a trage o concluzie finala eu zic c-ar fi bine sa fim mai rezervati a ne pronunta in a da un rezultat final.Graba strica treaba si cum de foarte multe ori ne-am grabit..........

Buzdugane te pripesti cand judeci pe cineva,in cazul de fata pe Silviu.Silviu a-nceput sa posteze din 2011,cam in aceasi perioada a avut (zic eu)portolalul-forumul o crstere de vizitatori(acest lucru poate sa-l spuna administratorul),dar nu asta este problema ci este cum pui problema,adica musai trebuia sa stie de portal de la infiintarea lui ca sa faca ceva si tot musai trebuia sa aiba o oarecare activitate si ceva proiecte  cu finalizare fericita.Rogute frumos  spune-ne cate din actiunile si proiectele pe care le-ai initiat s-au concretizat si-au avut un final fericit?(ca de initiat stiu ca-i initiat si actiuni si proiecte multe,felicitari).Ce vreau eu sa-ti spun ca asa cum este Silviu as dorii sa fie daca nu toti macar  majoritatea dintre noi.Aici este defectul nostru;ce-ai facut tu ca sa-ti spun cate am facut eu si facem astfel de afirmatii la momentul care ar trebuii sa ne ajutam unii pe altii.

Mai daunezi ne-ntrebam de ce am ramas asa putini pe aici?pai cum sa nu-ti vina lehamite de orice cand vezi ca cineva spune un cuvant de bine si altii cativa sar in capul lui.Dupa cum se vede de cateva zile Snow,Bambi,Sorina etc.au incetat sa mai posteze de fapt ca si multi altii. Intrebarea ce se poate pune este:cati vor mai pleca si care vor ramane pe portal-forum?
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1265 : Octombrie 13, 2013, 15:32:12 »

Observ in continuare ca intrarea mea pe Forumul dvs este considerata a fi parte a unui plan, ori de "spalare a pacatelor", ori poate chiar mai grav. Va aduc aminte ca am postat un mesaj legat de un comunicat semnat de un anume Borcean. Nu m-am putut abtine sa nu atrag atentia asupra acestui domn, care nu a avut nici o legatura cu Revolutia, dar care a avizat zeci de dosare din Resita. Iar acum se erijeaza in reprezentantul revolutionarilor! Ca el mai sunt si aici aveti dreptate domnule Pitca, ii cunosc foarte bine. Eu imi reprosez domnule Pitca ca nu am facut 100,000 de revolutionari, nu 10,000! Pe toti cei care au umplut piata Operei din Timisoara, de exemplu! Si asta, evident, pina-n 22. Tot continuati sa va legati de cifre fara sa intelegeti ca este o diversiune ieftina! Adica de unde si pina unde poate cineva, oricat de autentic, sa spuna "au fost doar 5,000 de revolutionari" si cu asta basta! Sau 10,000, sau oricati. Este o prostie si n-ar trebui sa cadeti in aceasta capcana. De unde stie un prim-ministru, care la Revolutie  avea 18 ani, ca autentici saunt doar 5,000 de luptatori? Ce stie el, sau oricare bucurestean de ce s-a intamplat la Caransebes, sau la Vaslui? S-a documentat cumva?
Ce baza a PNL am largit domnule? Eu am indemnat permanent revolutionarii sa NU faca politica unui partid, sa incerce sa devina (redevina?) acea instanta morala de care are nevoie societatea romaneasca pentru ca ei, revolutionarii, aveau acest drept castigat. In sfarsit, exemplul oferit de dvs in finalul mesajului NU a avut succes, deci ar trebui sa fiti linistit din acest punct de vedere.
 
Domnule Oleoleole,
am renuntat la membria de onoare a Asociatiei 21 Decembrie in momentul in care am inteles ce urmarea Maries (impreuna cu G. Costin) prin schimbarea legii 341/2004. 

Doamna Maya,

Nu am inteles ce vreti sa spuneti. 

Numai bine,
Raymond Luca 
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1266 : Octombrie 13, 2013, 15:46:15 »

Nici usturoi nu ati macat ,
nici gura nu va miroase !

Sunteti un tip PRAGMATIC , dealtfel ca toti politicienii .
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1267 : Octombrie 13, 2013, 15:52:10 »

Porcii? De ce? Pentru un om, bagatul in troaca e un act suicidal. Singur si-a facut-o. Iar daca revii se dau la el, asa cum calificat a procedat dl ADRIAN PITCA, inseamna aceasta ca ar fi porci? Nu cred si nu cred nici ca e bine sa te joci cu cuvintele acestea.

Ce facusi bre ? Te simti cu musca pe caciula , esti cumva revolutionar ? Mie nu imi dai dovada ca ai fi,asa ca las-o mai la RELANTI ,sa nu spun TROACA .
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1268 : Octombrie 13, 2013, 16:02:13 »

Domnule Prim Ministru-VICTOR VIOREL PONTA,
Domnule Secretar de Stat-VICTOR SOCACIU,

Este foarte clar ca sunt persoane care si-au obtinut certificate de revolutionar pe merit si cu respectarea legii.CINSTE LOR!

Dar este la fel de clar ca sunt persoane care au obtinut certificat fara sa-l merite,prin fraudarea legii.Persoane care au obtinut certificate de revolutionar prin abuz si frauda,exisa in toate categoriile de revolutionari,deci,la toate categoriile de revolutionari trebuie sa le reverificati dosarele,dar abuzul cel mai mare s-a facut la categoria LUPTATORI REMARCATI PRIN FAPTE DEOSEBITE.De aceia va invit pe toti sa reflectati(in special pe cei care se "simt cu musca pe caciula").Iar pentru dreptate,adevar si legalitate,trebuie ca FALSII REVOLUTIONARI SA FIE SCOSI DIN LEGE.


LEGE nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată*)
http://www.sspr.gov.ro/index.php?legislatie
Art. 2
În aplicarea prevederilor prezentei legi, se vor avea în vedere următoarele principii:

a) respectul şi gratitudinea faţă de eroii-martiri şi luptătorii participanţi la acţiunile desfăşurate pentru victoria Revoluţiei române din decembrie 1989 şi grija faţă de urmaşii eroilor-martiri;
b) respectarea adevărului istoric prin aprofundarea documentării privind Revoluţia română din decembrie 1989;
c) diferenţierea etapelor Revoluţiei;
d) stabilirea categoriilor de luptători, prin diferenţierea angajării şi participării la acţiunile desfăşurate pentru victoria Revoluţiei;
e) diferenţierea între civili şi militari privind etapele participării şi formele de angajare în acţiunile desfăşurate pentru victoria Revoluţiei;
f) echitate în acordarea drepturilor prevăzute de prezenta lege.

CAPITOLUL I
b) Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989:

3. Luptător Remarcat prin Fapte Deosebite - atribuit celor care, în perioada 14-25 decembrie 1989, au mobilizat şi au condus grupuri sau mulţimi de oameni, au construit şi au menţinut baricade împotriva forţelor de represiune ale regimului totalitar comunist, au ocupat obiective de importanţă vitală pentru rezistenţa regimului totalitar şi le-au apărat până la data judecării dictatorului, în localităţile unde au luptat pentru victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi celor care au avut acţiuni dovedite împotriva regimului şi însemnelor comunismului între 14-22 decembrie 1989;

c) Participant la Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 - calitate onorifică.

CAPITOLUL I
Art. 8
De prevederile prezentei legi nu beneficiază persoanele, civili sau militari, care sunt dovedite a fi fost implicate în activităţile fostei securităţi ca poliţie politică, precum şi persoanele care au organizat, au acţionat, au instigat şi au luptat, sub orice formă, împotriva Revoluţiei.


(2) Persoanele care solicită preschimbarea documentelor care atestă titlurile prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b), potrivit prezentei legi, precum şi preşedinţii organizaţiilor nominalizate la art. 5 alin. (4) poartă răspunderea penală pentru corectitudinea întocmirii dosarelor,


(6) În conformitate cu prevederile prezentei legi, titlurile prevăzute la art. 3 alin. (1) se atribuie, prin decret, de către Preşedintele României,

CAPITOLUL I
Art. 10
(2) Persoanelor care au participat la Revoluţie, dar nu se încadrează în criteriile prevăzute de Hotărârea Guvernului nr. 566/1996, cu modificările ulterioare, li se va atribui calitatea onorifică de participant la Revoluţia română din decembrie 1989, în condiţiile prevăzute de normele metodologice de aplicare a prezentei legi.

  Art. 1. - Prezentele norme metodologice cuprind dispozitii in vederea detalierii modului de aplicare si a aplicarii unitare a prevederilor Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989 nr. 341/2004.
   
Art. 5. - Titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 - Remarcat prin Fapte Deosebite, prevazut la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3 din Legea nr. 341/2004, a fost instituit si se atribuie, in aplicarea principiului prevazut la art. 2 lit. d) din Legea nr. 341/2004, in scopul de a face diferenta, pe de o parte, intre categoria persoanelor care s-au desprins din randul participantilor si au avut un rol deosebit, prin contributia decisiva, la victoria Revolutiei, remarcandu-se prin fapte deosebite in care si-au pus viata in pericol, si, pe de alta parte, marea masa a persoanelor care au participat la Revolutia din decembrie 1989 fara a avea o contributie individuala decisiva la victoria Revolutiei.
 
Art. 6. - Titlul de Participant la Victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989 confera titularului o calitate onorifica si se atribuie celor care pot dovedi ca au facut parte din marea masa a persoanelor care au participat la Revolutia romana din decembrie 1989.
 
Art. 7. - In intelesul prevederilor art. 3 alin. (2) din Legea nr. 341/2004, prin acordarea titlurilor se intelege preschimbarea certificatelor doveditoare emise in perioada 1990-1997, iar nu acordarea de noi titluri sau calitati de revolutionar

Legea nr. 341/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se va avea în vedere diferenţierea etapelor revoluţiei astfel:
a) 14-19 decembrie 1989 - revoltã po****rã la Timişoara;
b) 20-22 decembrie 1989 - Revoluţia românã, pânã la plecarea dictatorului din sediul fostului Comitet Central al Partidului Comunist Român;
c) 22-25 decembrie 1989 - preluarea puterii şi instituirea noilor structuri ale statului.

Domnule Senator Raymond Luca,avem o lege,legea 341/2004 si normele ei de aplicare,pe care am convingerea ca o stiti litera cu litera,la perfectie.Daca legea se respecta,acum nu eram in aceasta ingrata situatie.Iar printre cei care nu au respectat aceasta lege va numarati si dumneavoastra.Daca autoriatile actuale vor tine cont de aceasta lege in reverificarea dosarelor,vom stii mai bine numarul celor care corespund legii.Mi-ar place daca ati milita/actiona si dumneavoastra pentru a urgenta reverificarile in spiritul legii si repunerea urgenta in plata a celor care trec cu bine de reverificari.Repunerea in plata sa o sustineti in cuantumul prevazut de legea 341/2004,nu procent diminuat asa cum ati dorit cand erati presedinte CPRD.Avem o lege a recunostintei.Nu admitem sa fim tratati ca asistati sociali.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1269 : Octombrie 13, 2013, 16:08:23 »

"Bre"... esti beat? N-ai inteles nimic din ce am scris mai sus. Decat sa stai cu troaca-n gura toata ziua, trage mai bine un pui de somn pana dimineata si, poate, ai sa incepi sa ai discernamant. Pana atunci, premierul iti transmite niste complimente:
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1270 : Octombrie 13, 2013, 16:11:44 »

Domnule Luca aici e mai mult balacareala.Cand cineva vrea sa faca un bine vine Burada si anunta indemnizatia lunar.,apar politrucii PSD -sti care sunt cei mai infocati asa ca lasati-ne pe noi in pace cu prostia si mitocania si nu mai dati nici-o reletie.Or sa dispara multi de pe aici fara sa fi realizat nimic decat VORBE GOALE IN SPATELE TASTATURII.Astfel de oameni nu merita atentie.
Dispareti asa cum ati aparut ca avea dreptate un amtepostator vor pleca multi de pe portal si vor ramane doar guralivii.
Liniste si pace tuturor .Uneori mi-e chiar scarba de ce citesc.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1271 : Octombrie 13, 2013, 16:15:24 »

Ia cu lamaie, Apostole, ii fi gravid... Dar nu-i mai da sfaturi proaste senatorului Luca.
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1272 : Octombrie 13, 2013, 16:15:47 »

"Bre"... esti beat? N-ai inteles nimic din ce am scris mai sus. Decat sa stai cu troaca-n gura toata ziua, trage mai bine un pui de somn pana dimineata si, poate, ai sa incepi sa ai discernamant. Pana atunci, premierul iti transmite niste complimente:Si cacaraulde servici esti chiar tu ! Wink
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1273 : Octombrie 13, 2013, 16:20:02 »

Vezi ca-ti tremura mana... ia un calmant.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1274 : Octombrie 13, 2013, 16:21:07 »

Va aduc aminte ca am postat un mesaj legat de un comunicat semnat de un anume Borcean. Nu m-am putut abtine sa nu atrag atentia asupra acestui domn, care nu a avut nici o legatura cu Revolutia, dar care a avizat zeci de dosare din Resita. Iar acum se erijeaza in reprezentantul revolutionarilor!
(...)
Numai bine,
Raymond Luca
Asa este, domnule senator. Gestul a fost corect si salutar si in acelasi sens doresc sa va pun o intrebare. Ce s-a intamplat cu dosarul domnului Borcean, e tot revolutionar? Caci sef de asociatie se vede ca ar fi. Daca mai e, cum de este inca si, pe langa el, celelalte zeci de asa-zisi revolutionari.
Memorat
Pagini: 1 ... 83 84 [85] 86 87 ... 145
Schimbă forumul: