Main Content:

Pagini: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 145

Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.

Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1305 : Octombrie 14, 2013, 16:35:25 »

Domnule Burada,

Aveti umor! Altfel, nu inteleg de ce introduceti USL in context. Nu-mi pasa mie daca USL se desface sau se sudeaza la loc, caci nu ma intereseaza. Altfel, mi-a placut mesajul dvs, plin de mici rautati si ironii subtile ... Si aveti inca odata dreptate: a stat ploaia, a aparut soarele, e o vreme minunata!

Domnule Thunder66,

Inteleg interesul dvs. Nu-mi cereti sa comentez adresa primita recent de la CPRD'89, ca n-am comentarii. Am mai spus ca actuala comisie se confrunta cu probleme serioase din lipsa de mijloace si personal. In astfel de conditii nu poate functiona. Si asta tot in detrimentul dvs.

Sanatate,
Raymond Luca
 
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1306 : Octombrie 14, 2013, 16:56:37 »

Stimate dle. Raymond Luca, va multumesc pentru amabilitatea de a raspunde intrebarilor mele. Si da, aveti foarte mare dreptate cand spuneti ca ma intereseaza doar BD. Este din Lugoj si este normal sa ma intereseze. Ceea ce nu inteleg, este de ce dl. Sefer m-a trimis la plimbare avand un fiset plin cu documente de la Dvs. si de ce nu le trimite la Instanta sa decida aceasta. Va atasez si raspunsul de rahat primit de la CPRD89.
Nu mai postati imagini de o jumatate de hectar bucata, caci nu am monitor atat de mare incat sa-mi permita sa vad ansamblul. Ti-am redus documentul si l-am atasat, sa vezi cum trebuie prezentat.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1307 : Octombrie 14, 2013, 17:07:29 »

Iata ca se confirma ce am spus dar a fost combatut de furiosii suparati pe SSPR si CPRD: disparitia acestor structuri nu e in favoarea noastra, ci dimpotriva, face jocul celor care doresc sa-si stearga urmele faradelegilor comise de ei, sau ai lor. Iata ca, biata ceperedea, abia de-si mai duce existenta in aceasta legislatura. Intreb si eu ceva, nu chiar fara rost, plus ca o fac din bune intentii: dl Sefer, presedintele comisiei, nu putea sa solicite personal in plus? Cu toata subfinantarea ("aranjata" tot de parlamentari), daca-i invoca premierului dorinta de ordine, atat de perorata de el, obtinea ce-si dorea si facea treaba, nu lua bani degeaba de la stat.
Memorat
 • scheianul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1308 : Octombrie 14, 2013, 21:06:54 »

Domnule Pitca,

Da, este desigur o situatie jenanta cea cu "participantii" din ultimul MO! Eu m-am straduit sa-i mai inmultesc la contestatii / audieri ... Dar nu uitati istoria: in 1994, dupa greva foamei facuta de revolutionarii din Sibiu, cand legea s-a redeschis pentru ei, nu s-au acordat certificate de luptatori, ci doar de raniti, de retinuti (inclusiv in casa armatei cca. 1 ora si jumatate!) si o multime de participanti, cca18,000!. Asta tot din informatii "pe surse", caci nu exista nici o baza de date care sa contina "participantii", care de altfel nici nu au aparut in monitoarele vremii! Acestia din urma au facut apoi contestatii la comisia condusa de Costel Balint ('96-'97) si au devenit, multi dintre ei, luptatori cu merite deosebite. Care n-au mai apucat, au primit bonulete ... Trebuie sa va aduceti aminte cum a lucrat acea comisie, nu se poate sa nu va amintiti! Daca nu, atunci va dau eu cateva repere:

* comisia a lucrat doar 8 luni adunate in cei doi ani;
* cele 8 luni nu au fost nici macar consecutive;
* comisia a lucrat doar la nivelul guvernului, nu a existat o implicare a legislativului, deci fara control parlamentar.
* comisia era formata din ... revolutionari reprezentativi, adica autentici precum dvs!
* schimabrea de guvern din '96 a bulversat activitatea comisiei, adica simpatizantii PDSR au fost inlocuiti cu cei ai CDR! Corect, nu?
* despre atmosfera de lucru la comisie circula multe legende, folclor revolutionar, etc., pe care tind sa-l cred dupa ce am cunoscut o parte dintre participanti;

Deci, domnule Pitca, cam asta este materialul clientului cu care trebuia croita o stare dreapta si incontestabila. Si este doar un episod din lunga si umbroasa istorie a miscarii revolutionare.
In privinta exemplului de subsol, nu am la mine evidente, dar din cate imi aduc aminte n-a trecut nimeni, fie ei din Buzau, sau din Suceava, sau de pe unde veneau ei.

Numai bine,
Raymond Luca

Nu, d-le fost senator al Republicii, n-aveți dreptate. Chiar de loc. Încercarea de a culpabiliza întreaga mișcare revoluționară, a uniformiza și repartiza eventuale capete de acuzare asupra lor este desuetă, neavenită chiar. Vina este a voastră, a politicienilor ce ați profitat pe deplin de titlurile și avantajele conferite de Statul Român. Post decembrist vorbind, asociațiile de revoluționari s-au înființat ca o formă de apărare a membrilor, o formă de continuare a dezideratelor și ideilor ce i-au animat și determinat să facă schimbarea. Dacă au fost infiltrate cu fel de fel de reprezentanți ai fostelor structuri comuniste se poate datora faptului că la nivelul de decizie s-a voit asta, iar unii dintre ei neavând experiența necesară au fost înlăturați. O altă cauză a fost neimplicarea, de cele mai multe ori bazată pe principiul oportunității profesionale în detrimentul cauzalității morale. Politicul era compromis. Atașarea la feseneul național este falsă.
Din punctul de vedere al verticalității sociale, al moralității, nu putem fi acuzați de cele enunțate anterior de dvs. Până la un moment dat. Mai precis al anului 1993. O dată cu apariția unor decrete de atestare a remarcării unor persoane, acestea fiind deasupra oricăror suspiciuni de veridicitate, cu mici excepții, fenomenul de impostură s-a amplificat datorită faptului sesizării oportunităților ce se profilau. Parvenirea socială bazată pe momentul așa zisei revoluții era foarte facilă ușor de realizat. Încă în anii’ 90 se impunea respect voit. Crearea unei mase critice, legitimată cu patalamale revoluționare era bine venită pentru actorii politici, indiferent de culoare.
În acest fel au fost confecționați acel număr mare de falși revoluționari prin filierele binecunoscute. Este cazul să vi le amintesc, pentru a nu lăsa loc la interpretări de tot felul. Filiera pesederistă (Maior, Ivanovici, Costin, Cutean…) la nivel național, filieră testată în prealabil local în Brașov. Filiera Euroatlantică prahoveană( familia Perju ), filiera pedelistă (Mărieș, Bănuțoiu, Costin…), etc.
Am ajuns, urmare a evoluției situației actuale, la certitudinea că așa zisă mișcare revoluționară (voită de unii) este o mișcare infracțională, cu tente criminale, chiar mafiote. Concluziile trase, cel puțin în ultima perioadă îmi confirmă; iată câteva argumente indubitabile. Până acum vreo doi ani, se lansaseră ceva zvonuri de anumite repercusiuni asupra revoluționarilor, cu un anumit target, în fază incipientă ce țin de dezinformare, pot afirma zvoner și răspândac.
După schimbările succesive de la SSPR s-a trecut la aplicare.
Prin instituțiile statului, toate la ordin, s-a pus la punct un plan diabolic de defăimare concertată a Revoluției 1989 dar și-a exponenților acesteia, indiferent dacă sunt sau nu beneficiarii unor anumite facilități statale; precizez statale nu de altă natură.
S-a cerut aplicarea punctului 8 al Proclamației Timișoara și Legea Lustrației prin diverși reprezentanți ai societății civile, revoluționari și politicieni. Nu s-a ajuns la nici-o finalitate. 
La aceste concluzii primare, se mai pot adăuga anumite interese oligarhice, intelectuale, de siguranță națională, ierarhie socială și complicitate a aparatului de represiune, fost și actual.
Asta este situația reală în care ne aflăm; repercusiunile pecuniare ce se fac simțite, duc la marginalizarea mișcării, la dispariția ei. Firesc, dacă-mi aduc aminte de cei care ne-au reprezentat local și național.
Păcat, mare păcat; puteam să reprezentăm dezideratele umane din acel Decembrie 1989, să devenim cerberii democrației.
Despre ce-i vorba de fapt? Gașca anticomunistă formată din cadre de bază pecere, secu, armată și alte organizații oculte, sunt pe cale de-a împlini visul lor, după ce temporar, și-au pierdut drepturile și avantajele în DEC. 89.
Marginalizarea noastră, eliminarea din sistem (fizic și moral) cu implicațiile ulterioare.
Majoritatea dintre noi, datorită vârstei destul de înaintate, au singura sursa de venit indemnizația de merit. Odată cu sistarea plății acesteia sfârșitul este aproape, iar dezumanizarea noastră este mai mult ca previzibilă.
Sigur, printre noi, se află persoane care și-ar merita soarta, datorită faptului că au avut în trecut un comportament duplicitar, lipsit de onoare și verticalitate.
Și totuși a fi uman și iertător nu înseamnă o slăbiciune de caracter, ci mai degrabă o însușire.
N-am intenția de-a face reproșuri sau a plătii anumite polițe; nu este momentul!
Vă rog, pe cei care sunteți compromiși moral, o perioadă de timp, să vă retrageți din mișcarea revoluționară, găsindu-vă alte meserii; cea de revoluționar n-a fost de bun augur pentru voi. Este valabil și pentru așa zișii lideri, indiferent de culoarea lor politică, orientare sau apartenență.
Sunteți incompetenți și compromiși. Dovada este situația actuală!
Dați dovada unei bune creșteri, a bunului simț, sau chiar a demnității și onoarei. Sunteți trecuți pe linie moartă.
Vă implor chiar, nu vă mai lăsați manipu.lați, duși de nas, de acești falși, de meserie revoluționari care real sunt impostori și profitori. Interesul acestora este desființarea legii pentru a elimina cauzalitatea unor procese penale viitoare.
Existența unor echidistanți, ne-înrolați politic, ce nu pot fi controlați sau canalizați, care au libertatea sub protecția anonimatului de-a puncta și spune lucrurilor pe nume. Nu sunt rare cazurile în care au analizat, au demascat, chiar au dat piste palpabile de lucru.
Oportunismul, contrafacerea, falsitatea și nonvaloarea sunt combătute aici real, cu documente si probe pe masă. Dacă o societate anormală, în normalitatea ei, nu se autosesizează nu este firesc să existe  anumiți justițiari anonimi s-o facă?
Banale intervențiile disperate așa zise anti-comuniste.
În nomenclatorul profesiilor trebuie introduse noi meserii; revoluționar, anti-comunist, țuțăr și senicur. Dacă se v-a umbla la criteriile de încadrare și vor elimina baricadiștii, păzitorii de guri de canal, metrou, scări de bloc, parcări, samd. Plus cei ce se aflau în servicii ordonate, mă refer la gărzi patriotice care nu aveau vreun motiv de remarcare, inclusiv cei din întreprinderi, cam asta ar fi suma reală la nivel național. Aproximativ 4000 cu tot cu răniți și reținuți.
Se v-a ajunge vreodată la o verificare la sânge? Se vor face vreodată publice dosarele? Nu cred!
Interesele sunt prea mari. Mai repede vor cosmetiza legea în așa fel încât recunoștința să fie mai mult simbolică, de ordin moral.
Nu doresc un răspuns al fostului demnitar, fie el chiar un fost președinte al comisiei parlamentare. Responsabilitatea acestuia este mai mult ca evidentă.
S-auzim numai de bine!


Memorat

Pentru cei adevarati si verticali! S-auzim numai bine!
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1309 : Octombrie 14, 2013, 22:17:41 »

Domnule Raymond Luca,

Vă rog, să aveţi amabilitatea de a face câteva lămuriri în legătură cu documentul semnat de dumneavoastră în calitate de Preşedinte al CPRD'89. A se vedea la adresa:

http://www.asociatia21decembrie.ro/wp-content/uploads/2012/07/solicitare-Luca.jpg .

Document care precede pe cel semnat de domnul Sorin Vintilă Meşter, la acea dată Secretar de Stat al SSPR:

http://mariusmioc.files.wordpress.com/2012/06/svmestercutean.jpg

Aceste documente la vremea respectivă au făcut deliciul mass-media.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1310 : Octombrie 14, 2013, 22:52:22 »

Domnule Oleoleole,

Adresa pe care am semnat-o a fost urma unor declaratii pe care Cutean mi le-a facut inainte de incarcerare, anume ca in 2000 presedintele Iliescu a semnat decretul pentru acordarea titlurilor la cateva mii de revolutionari, din care o parte fusesera transmisi pe liste catre SSPR de catre asociatiile de revolutionari la indemnul aceluiasi SSPR (Iordan Radulescu, George Costin) si care NU avusesera certificate pe Legea 42/90. Acestia, o parte semnificativa, au primit duplicate in 2001-2002, ba unii si niste adeverinte semnate de Iordan Radulescu. La audieri am avut confirmarea ca astfel de liste au fost intr-adevar transmise in anul 2000 si ca listele contineau persoane care pana atunci nu avusesera certificate pe Legea 42/90. Interesant este ca Emilian Cutean era la curent cu aceste fapte inca din anul 2000 dupa care a avut functiile cunoscute. Intre timp, asa cum se stie, Cutean a fost condamnat si a plecat la puscarie. De acord cu membrii comisiei, care au fost consultati, am inaintat o adresa prin care doream intreruperea pedepsei pentru o perioada de 3 luni pentru a-l audia pe Cutean pe marginea acestui subiect. Cererea mea este absolut legala, deci nu are in fond nimic senzational. Faptul ca media a fost atat de excitata de chestiune nu ma priveste, cum nu ma priveste nici de ce ss Mester a facut la randul sau o adresa similara. Comisia a avut motivele pe care vi le-am expus, nimic mai mult.

Numai bine,
Raymond Luca
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1311 : Octombrie 14, 2013, 23:59:13 »

Domnule senator, afirmatiile din incheiere frizeaza ridicolul de nivel antologic. Imi pare rau. Vreau sa putem discuta cu dumneavoastra, nu sunt de acord cu cei care se reped cu sentintele gata parafate samd. Dar ar fi bine sa evitati si dumneavoastra sfidarea revolutionarilr prin luarea lor de prosti. Stie oricine ca doua paralele nu au nimic in comun, dar numai in geometrie. Dar socialmente, psihologic, administrativ, politic, mafiot, jurnalistic, securistic etc, demersurile celor doi, SS si Senator, pentru socaterea incarceratului de dupa gratii, sub pretext de plimbare intre cele doua palate, al Guvernului si al Parlamentului, e de un ridico desavarsit. Daca nu cumva a fost si este dispret pur la adresa Dreptatii Adevarului si... a noastra, a revolutionarilor.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1312 : Octombrie 15, 2013, 00:24:35 »


In Algebra lineara si geometria analitica si diferentiala doua drepte paralele se intilnesc in punctul de la + infinit. Cheesy
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1313 : Octombrie 15, 2013, 01:08:12 »

Domnule Oleoleole,

Adresa pe care am semnat-o a fost urma unor declaratii pe care Cutean mi le-a facut inainte de incarcerare, anume ca in 2000 presedintele Iliescu a semnat decretul pentru acordarea titlurilor la cateva mii de revolutionari, din care o parte fusesera transmisi pe liste catre SSPR de catre asociatiile de revolutionari la indemnul aceluiasi SSPR (Iordan Radulescu, George Costin) si care NU avusesera certificate pe Legea 42/90. Acestia, o parte semnificativa, au primit duplicate in 2001-2002, ba unii si niste adeverinte semnate de Iordan Radulescu. La audieri am avut confirmarea ca astfel de liste au fost intr-adevar transmise in anul 2000 si ca listele contineau persoane care pana atunci nu avusesera certificate pe Legea 42/90. Interesant este ca Emilian Cutean era la curent cu aceste fapte inca din anul 2000 dupa care a avut functiile cunoscute. Intre timp, asa cum se stie, Cutean a fost condamnat si a plecat la puscarie. De acord cu membrii comisiei, care au fost consultati, am inaintat o adresa prin care doream intreruperea pedepsei pentru o perioada de 3 luni pentru a-l audia pe Cutean pe marginea acestui subiect. Cererea mea este absolut legala, deci nu are in fond nimic senzational. Faptul ca media a fost atat de excitata de chestiune nu ma priveste, cum nu ma priveste nici de ce ss Mester a facut la randul sau o adresa similara. Comisia a avut motivele pe care vi le-am expus, nimic mai mult.

Numai bine,
Raymond Luca

Domnule Raymond Luca,

Mulţumesc pentru răspunsul acordat, din care cu permisiunea dumneavoastră am să mă rezum la citez din final de mesaj:

"...Faptul ca media a fost atat de excitata de chestiune nu ma priveste, cum nu ma priveste nici de ce ss Mester a facut la randul sau o adresa similara. Comisia a avut motivele pe care vi le-am expus, nimic mai mult.
..."

Mass-media a arătat urmă de îndoială asupra Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989, care reprezintă Parlamentul României ca organ suprem, ce veghează la respectarea legii în problematica noastră şi reprezintă prin activitatea parlamentarilor din comisie revoluţionarii din Decembrie 1989.

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/socant-si-parlamentul-romaniei-cere-eliberarea-din-inchisoare-a-fostului-secretar-de-stat-cutean-documente-explozive-617105.html

" Coroborand cererea adresata instantei de Comisia Parlamentara a Revolutionarilor, cu sesizarea trimisa Comisiei de Cutean, pe data de 6 ianuarie 2011, putem lesne constata ca exista o fractura logica in motivarea Comisiei legata de asa-zisa necesitate de eliberare a lui Cutean. Comisia a avut la dispozitie mai bine de un an de zile pentru a-l audia pe fostul secretar de stat, atunci cand acesta se afla in libertate, si nu a facut-o; in schimb, distinsii senatori si deputati s-au trezit ca vor sa-l audieze acum, 'succesiv', cand omul este dupa gratii! "

Trecând peste toate acestea, vă rog, să aveţi amabilitatea să precizaţi cum a fost posibil să treacă de filtrul CPRD'89 cele peste 3000 de dosare, pentru care aţi solicitat SSPR reverificarea în urma prevederilor HG 1412/2004 privitoare la elementele de noutate?

Pe site-ul Camerei Deputaţilor (http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_com.lista la Nr.Crt. 28., la data 24.07.2012), găsim COMUNICAT-ul de la http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2012/rd_0724.pdf , iar adresa Secretariatului General al Guvernului(http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_com.lista la Nr.Crt.49., data 01.03.2012, adresa S.G.G.) la: http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2012/rd_0301;1.pdf .
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1314 : Octombrie 15, 2013, 03:57:00 »

Domnule Nor,

Sigur ca nu este o coincidenta, dar din pacate eu nu am o explicatie. Eu am spus ce stiu eu si ce am discutat cu alti colegi din comisie. Nu am stiut de adresa SSPR decat in momentul in care media a abordat subiectul. Si atunci, in prima faza, am crezut ca se face o confuzie intre SSPR si CPRD'89. Repet, oricat pare de bizar, eu nu am alta explicatie la aceste"paralele".

Domnule Oleoleole,

Am facut acea intampinare la Secretariatul General al guvernului in momentul imediat ce a urmat arestarii ex-ss G. Costin. Intre timp se adunasera suficiente indicii legate de modul in care au fost promovati pe liste membri din asociatia "metrou". O parte din aceste motive au fost deja mentionate de mine in alte mesaje de pe Forum. Altele le puteti gasi si in comunicatele comisiei si in conferitele de presa pe care le-am avut cu acel prilej la Parlament (le puteti gasi chiar si pe Youtube).

Domnilor,

Cred ca am raspuns suficient intrebarilor dvs. Asa ca inchei aici comunicarea cu dvs. Mi-a facut placere si sper sa aveti succes in ce intreprindeti pe mai departe.

Numai bine,
Raymond Luca
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1315 : Octombrie 15, 2013, 09:42:15 »

Denisa Corina Tănase - secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor
Denisa Corina Tănase devine secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989, conform unei decizii a premierului Victor Ponta publicată joi seară în Monitorul Oficial.

De asemenea, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia privind încetarea exercitării funcţiei de secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 de către Gheorghe Tănăsoiu.
El a ocupat această funcţie timp de două luni, începând din 29 ianuarie, cu caracter temporar, prin detaşare. AGERPRES

http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/185577-Denisa-Corina-Tanase-secretar-general-al-Secretariatului-de-Stat-pentru-Problemele-Revolutionarilor.html.

Am vazut ca sunt cativa dintre noi care o lauda pe aceasta doamna. Eu ma intreb insa pentru ce anume? Daca s-a remarcat prin ceva pana acum, aceea a fost lipsa ei de activitate. S-au implnit sase luni de cand a fost numita in post, cu ce realizari profesionale se poate lauda, ce a facut pana acum, ce realizari are? Cu nimic. Sau e de lauda o viata relaxanta, traita pe un salariu gras de la stat? Daca stiti dumneavoastra altceva, va rog sa ma combateti. Asa cum se vede de la noi, doamna aceasta este cel mai smecher angajat al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989. Este functionarul de stat perfect, nu se vede, nu se aude, nu face nimic, nu-l deranjeaza nimeni, dar isi incaseaza leafa si o duce perfect, in timp ce oamenii pentru care este angajata sa lucreze fac foame, protesteaza, se lupta cu bancile, cu presa asmutita impotriva lor, cu bolile si se sting pe capete.
Nici nu stiti ce surpriza am avut ieri, cand am vizitat grupul de la Timisoara, la https://www.facebook.com/groups/237617792929557/. Am gasit citata postarea mea de catre domnul Diaconu Solomon Lucian si o gramada comentarii, facute intre ei, membrii grupului, desi puteau sa-mi spuna si mie, pe fata, pe forum, pentru ca multi dintre ei sunt inscrisi si aici. Mai intai vreau sa-i spun domnului Lucian ca nu trebuie sa copieze toata polologhia de inceput, de precizare a locului postarii citate. Cel mai eficient este sa dea adresa de internet a paginii si a rezolvat problema, asa cum am facut si eu cu postarea sa, sau cu stirea Agerpres: am dat linkul si toata lumea poate verifica la sursa. Va postez imediat si comentariile facute acolo.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1316 : Octombrie 15, 2013, 09:47:03 »

Divuq Asined Aceasta doamna este "cel mai smecher angajat al SSPR" Smiley)) Chiar daca parerea nu este conforma cu realitatea ( si ma refer la continutul ei per ansamblu) nu ma pot supara pe o astfel de opinie intrucat lumea este dezinformata. Ar fi necesar sa inteleaga faptul ca "painea si cutitul" in toata aceasta chestiune apartin Secretarului de Stat, nu Secretarului General.
October 7 at 1:16pm • Like • 1
 
Burada Gheorghe Poate-i da prin cap lui "master chef" sa faca transferul de cutit......ca sa n-ajungem..."la cutite "!!!!
October 7 at 1:19pm • Like • 3
 
Divuq Asined Iar acesti oameni, in loc sa se canalizeze spre rezolvarea problemelor se iau exact de cine este alaturi de ei. Ca atare o bate gandul sa le faca un cadou: pleaca si ii lasa cu minunatii care i-au ajutat si ii ajuta in continuare, dupa cum bine stiti cu totii.
October 7 at 1:22pm • Like • 2
 
Burada Gheorghe Nu poate!!! Nu acum ! Ar confirma ca am mana proasta in partizanate...si nu numai eu ! nu poate si nici n-ar fi corect !
October 7 at 1:25pm • Like • 1
 
Divuq Asined PS: la SSPR numai viata relaxanta nu e.
October 7 at 1:25pm • Like
 
Burada Gheorghe SA nu facem schimb de vieti !Ponta e presedinte de partid si nu furnizor de carne de tun !....sau...ar trebui sa fie !!!
October 7 at 1:27pm • Like
 
Divuq Asined Iar daca li se pare ca este asa de dragut acolo, ii invit, doar pentru o zi, sa fie ei in functia asta, cu toate aceste probleme, respectiv in mijlocul lor si-n plus cu hiene de jur-imprejur. Sa vedem cum se descurca.
October 7 at 1:27pm • Like • 2
 
Burada Gheorghe Denisa e femeie !O viata mi-am pus prezentul si viitorul in mana unei femei....si a confirmat! si denisa va confirma! femeile renunta greu!
October 7 at 1:30pm • Like • 4
 
Divuq Asined Nu este furnizor de carne de tun. Sad
October 7 at 1:30pm • Like
 
Burada Gheorghe Atunci sa arate ca e inca Prim Ministru !
October 7 at 1:31pm • Like • 1

Divuq Asined Femeile renunta greu daca au pentru ce sau cine lupta. Stiu ca este absurd sa te iubeasca toata lumea, este chiar pierdere de timp.
October 7 at 1:33pm • Like • 2
 
Burada Gheorghe Un adevarat barbat {de stat} nu lasa o doamna in dificultate cand a pus'o sa- scoata cartofii fierbinti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
October 7 at 1:34pm • Like • 3
 
Burada Gheorghe Are si pentru ce si pentru cine ! Nu toti santem posesori de verb si metafora. dar suntem !
October 7 at 1:36pm • Like • 1
 
Burada Gheorghe Aveti sustinerea pe care nu o banuiti in toata tara !
October 7 at 1:37pm • Like • 1
 
Sorin Virgil Pentru domna Denisa: Latrai, lingai si atacatori la comanda sunt o gramada. Au toate motivele din lume sa o faca ACUMA. Se strange latul si se gandesc cu groaza: Cand imi vine si mie randul. Asa ca, o sfatuiesc pe stimata doamna, sa isi puna chiloti de otel si sa mearga inainte. Habar nu are ce sustinere are. Pentru prietenul si camaradul Gheghe: Mai frate, nu ai vazut si simtit pe pielea ta coltii latrailor? Nu am avut de furca amadoi cu adevaratii impostori? Nu ne luptam inca? Ce Dumnezeu, mergem inainte ca si turcul. Oricum, eu nu mai am ce sa pierd. Ei ... vor pierde totul in momentul in care noi vom castiga. O stim si noi .... o stiu foarte bine si ei. Atat.
October 7 at 1:58pm • Edited • Like • 3
 
Sorin Virgil Si acuma am un mesaj pentru Diaconu Solomon Lucian: Auzi prietene, nu ma intereseaza cu ce te-ai remarcat in decembrie 1989, dar in afara ca preiei niste postari de pe Forumul Portalului din Brasov, nu prea te vad venind cu ceva constructiv in acest grup. Ai vazut cate documente personale care arata putreziciunea sistemului de fabricat revolutionari am postat? Tu de ce nu o faci? Sa ataci pe cineva care chiar incearca sa faca ceva pentru noi, iti este la indemana. Dar tu ... ai incercat sa o ajuti pe aceasta doamna cu vreun document? Hai ma? Posteaza aici daca ai ce si dupa aceea iti promit ca le listez si i le trimit personal in numele tau. Daca nu ai ... taci! Decat sa musti fara noima si sa nu faci nimic constructiv, este mai sanatos sa ... taci! Mediteaza la ce ti-am scris. Vezi totodata sa nu ti se arda si ultimul neuron, ca ar fi pacat.
October 7 at 1:54pm • Like • 2
 
Divuq Asined Si bine zicea nenea Coelho: "Nu-ti pierde timpul dand explicatii, oamenii aud oricum doar ceea ce vor sa auda" ...
October 7 at 1:59pm • Like • 2
 
Perici Lacramioara tot ce a postat dl Diaconu Solomon Lucian este foarte vechi si nu are nici un sens,ar trebui sa se posteze numai noutati.
October 7 at 2:12pm • Like • 3
 
Sorin Virgil Stimata dna. Perici Lacramioara, va rog sa cititi cu atentie ce i-am sugerat acestui domn. Sper sa cugete si sa isi revina ... daca are cum.
October 7 at 2:14pm • Like • 1
 
Divuq Asined Daca l-a postat astazi inseamna ca pentru dansul inca mai reprezinta o noutate. Smiley
October 7 at 2:14pm • Like • 2
 
Perici Lacramioara Un grup de Revolutionari din Timisoara acordam toata sustinerea noastra dnei. Denisa Tanase in demersurile pe care le face in favoarea tuturor Revolutionarilor si in demascarea infranctiunilor din sspr,vom fii recunoscatori pentru aflarea adevarului.
October 7 at 2:25pm • Like • 4
 
Divuq Asined Eu ii multumesc domnului Diaconu Solomon Lucian pentru aceasta postare. Asta inseamna, de fapt, sa fii informat. Un om informat nu are decat de castigat, pentru ca stie ce are de facut. Smiley
October 7 at 2:46pm • Like • 2
 
Sorin Virgil Daca el stie ce are de facut ... eu sunt popa musulman.
October 7 at 2:46pm • Like • 1
 
Divuq Asined Nu ma refeream la dansul, ma refeream la mine.
October 7 at 2:49pm • Edited • Like
 
Sorin Virgil Aha ... scuze. Am crezut ca faceti referire la singurul lui neron care se zbate prin tot capul Smiley
October 7 at 2:48pm • Like • 1
 
Divuq Asined popa musulman? nu suna rau Smiley)))
October 7 at 2:48pm • Like • 1
 
Burada Gheorghe Nu-l loviti inutil pe Lucian. a vrut sa informeze. a facut-o .eu ii multumesc pentru ca atrezit o tara !
October 7 at 2:48pm • Like • 1
 
Divuq Asined Cam asa ceva domnule Burada. Si unora le-a trecut si gripa cu asa postare Smiley
October 7 at 2:49pm • Like • 1
 
Sorin Virgil Stai sa vezi Gheghe ce s-au umflat buretii in camaradul nostru cand a aflat
October 7 at 2:49pm • Like • 1
 
Burada Gheorghe Sorine.......gresesc eu la oameni.....da nu la toti!!!
October 7 at 2:51pm • Like • 1
 
Burada Gheorghe Inca odata....ii multumesc lui lucian ,nu pentru informarea la cate am luat pozitie impotriva autorului la el acasa....ci pentru momentul in care a facut-o !....Sorine.....rumega.
October 7 at 2:53pm • Like • 1
 
Burada Gheorghe La care....[Cand imi creste tensiunea ...gresesc]
October 7 at 3:10pm • Like
 
Olga Neagu corect,cred ca se taraganeaza lucrurile stiind ca incet-incet vom fi eliminati natural sau prin tot felul de tertipuri(umilire,saracie,lipsa de medicamente etc)dar mai ales umilirea si defaimarea ne va distruge...asta e
October 7 at 4:33pm • Like • 2
 
Burada Gheorghe Nu mor caii cand vor cainii........
October 7 at 4:36pm • Like • 3
 
Olga Neagu macar dac-am fi cai,dar sintem simpli oameni care dupa 23 de ani incepem sa avem o virsta tot mai inaintata,am fi meritat o batrinete linistita si senina(stiind ca am facut ceea ce trebuia in vreme ce altii au stat deoparte si care acum beneficiaza de tot ce-am realizat noi)nu e drept
October 7 at 4:44pm • Like • 1
 
Burada Gheorghe Doamna.....sa nu jelim....SA ne batem.E in joc numele nostru. Nu trebuie sa iesim cu ghioaga.Ajunge cuvantul.daca doreati indemnizatie oricum, va zgariati la un deget si va dadeati ranita in revolutie.O oricum prizonierii au la noi o cota de piata mai mare decat salvatorii.Ce sa mai vorbim de cei raniti !
October 7 at 4:51pm • Like • 3
 
Burada Gheorghe Ati vazut ...AVATAR....Uneori am impresia ca cei mai multi dinte noi sant o creatie virtuala a propriei comoditati,justificandu-si prin asta neimplicarea concreta in care s-ar dori implicati [complicata traducere a decaderii in lasitate] !
October 7 at 5:06pm • Like • 4
 
Iancu Radomir-Gherman Democratia - cea pe tot o pomenim din 1989 incoace - spune ca intr-o societate care respecta regulile de bun simt democratic este obligatoriu , pentru Putere , sa "lucreze la vedere" ; cei care nu pricep acest lucru trebuiesc obligati de catre Societatea Civila sa respecte aceste reguli sau sa plece din pozitiile in care s-au catarat .
October 7 at 7:21pm • Like • 2
 
Burada Gheorghe DECINE HuhHuh Ca n-am inteles !
October 7 at 7:23pm • Like
 
Tibi Porge DE NOI ...ASTIA CARE AM MAI RAMAS
October 7 at 7:33pm • Like
 
Burada Gheorghe Parca ' cea de "societatea civila"....o fi Grupul pentru Dialog Social.....Sau Grupul Bildenberg......Ca aia Civila a lu' colonelu dogaru....nu cred ca e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
October 7 at 7:39pm • Like
 
Sorin Virgil Camarazii mei, daca nici acuma nu ne miscam rapid si nu strangem randurile, putem sa mergem sa ne culcam ... pe vecie. Asta o spun dupa ce am ramas fara baterie la unul din telefoane.
October 7 at 7:58pm • Like • 3
 
Burada Gheorghe iA-TI INCARCATOR ! La mine cand o veni factura ,....cumpar flori nevesti-mi. Macar sa fie cu folos !
October 7 at 8:09pm • Like • 2
 
Sorin Virgil Stai linistit Gheghe, cand o sa imi vina factura saptamana viitoare sper sa nu fac infarct ca nu am de unde sa o platesc. Dar ... lupt pana la epuizare. Acuma este momentul sa lovim un "sistem ticalosit". De aceea am spus "DESTEPTAREA"! Si ca de obicei, cei pe care i-am sunat, au percutat. Si ... maine o sa ai o surpriza.
October 7 at 8:27pm • Like • 2
 
Burada Gheorghe Toata viata mea a fost o....surpriza !
October 7 at 8:34pm • Like
 
Iancu Radomir-Gherman Dincolo de glume :Societatea Civila exista in Romania si actioneaza - majoritatea ""camarazilor"" nostri miticizati si smecherizatii au injurat-o cu ""patos proletar"" si acum platim nota de plata - platim toti ; actionarii ""fabricii de revolutionari"" si impostorii vor plati pentru furt iar noi , fraierii , pentru tacere . Nu mai putin vinovat este si premierul Victor Ponta care este vinovat de tainuirea in privinta ascunderii informatiilor despre impostori prin nepublicarea dosarelor si de favorizarea infractorilor prin refuzul de a incepe actiuni concrete de scoatere la vedere a matrapazlacurilor facute pentru sustragerea din Buget a sute de milioane de euro .
October 7 at 10:32pm • Like • 1
 
Divuq Asined Omul in esenta e cea mai mare contradictie.. Studiem de-a lungul vietii cele mai complexe chestii, dar nu invatam mai nimic despre cele mai banale lucruri...
October 7 at 10:34pm • Like • 2
 
Iancu Radomir-Gherman Aveti dreptate : este destul de usor sa ""vezi"" dar este cu mult mai greu sa actionezi sintetizand informatiile adunate din experienta proprie si din ""invataturile"" altora - iar vaicareala mea - recunosc - este pierdere de vreme si alunecare in penibilism fara actiuni care sa demonstreze ca sunt dedicat unei cauze . Suntem incapabili - in majoritatea timpului - sa ne eliberam din mazga lipicioasa a vietii cotidiene si acest lucru l-au patit , pana acum , aproape toti cei care au incercat sa ""destepte Romania". Norocul nostru este ca mai avem foarte mult de trait - glumesc !
October 7 at 10:46pm • Like • 2
 
Burada Gheorghe Da ,dle Gherman.....nu contest ca datorita tacerii noastre ne invartim intr-un cerc vicios din care singuri nu mai putem iesi. Societatea civila nu face analize in ceea vce ne priveste ne ia si pune eticheta la pachet ....."profitori"."justitia" sensibila la politic ne intoarce spatele. politicul ne pune eticheta si securizandu-si mizeria,ne intoarce spatele.Secretariatul de Stat pentru PROBLEMELE revolutionarilor,o baga in corzi pe Denisa Tanase si ne intoarce spatele .A constientiza nu inseamna a renunta,dar cum ? Ultimul demers in favoarea noastra si in opozitie cu gasca lui socaciu, l-a facut in 2SEPTEMBRIE.Acum O LUNA ! si noi....Noi ce am facut? Era o mana intinsa........SI HuhHuh?
October 7 at 10:47pm • Like • 3
 
Burada Gheorghe O femeie .....nu cere ajutor ! Face ...rabda....Sau pleaca!.....Depinde de noi....In gara noastra ...trenul nu opreste de doua ori !
October 7 at 10:50pm • Like • 3
 
Iancu Radomir-Gherman Faptul ca nu tacem este dovada faptului ca ne pasa , dar este foarte greu sa iesim din labirint , in conditiile in care fabricantii de revolutionari au resurse financiare substantiale si sunt infiltrati pana foarte sus in structurile Puterii . Numai clatinand continuu edificiul lor vam reusi sa-i facem sa se panicheze si sa faca greseli pe care nu vor mai putea sa le repare - sper ca suntem suficienti de inteligenti si avem sustinerea minima pentru a face acest lucru .
October 7 at 10:58pm • Like • 1
 
Sorin Virgil Doamne, ce imi plac oamenii care te sustin din gura si cand vine vorba faptelor ... gasesc scuze
October 8 at 11:17am • Like • 2
 
Sorin Virgil Doamne, ce imi plac oamenii care te sustin din gura si cand vine vorba faptelor ... gasesc scuze
October 8 at 11:17am • Like • 3
 
Perici Lacramioara daca nu sti despre ce este vorba nu te baga ca musca in rahat ca o sa puti dna dusa.
October 12 at 2:19pm • Like • 1
 
Vasui Victor D-oamna Dusa nu cunva sunteti sora lui doamna avocata Iacob ca vad ca prea vreti sa va dati mare, aveti grija sa nu va bateti cuie singura in talpa.
October 12 at 9:17pm • Like • 1
 
Vasui Victor Doamna Dusa Mariana am o intrebare pentru dumneavoastra ? Daca ati absolvit scoala Petagogica de 6 ani pe timpul comunismului, precis ati absolvit si scoala de agitatori de partid ai PCR-ului? Am dreptate?
October 12 at 9:23pm • Like • 1
 
Burada Gheorghe Vasui,Vasui, ....nu fusei eu destul de ijurat de to'arasa.....vrei situ....?!))))))))))))
October 12 at 9:27pm • Like • 2
 
Vasui Victor Eu deja sunt obisnuit cu asa ceva asa ca nu ma mir daca incerca cineva sa ma injure pentru ca ii spun in fata adevarul
October 12 at 9:28pm • Like • 2
 
Vasui Victor Daca doamna Dusa Mariana are curaj asa de mare ,atunci sa recunoasca ca a lins mainile la tovarisii mai mari din epoca de aur a lui raposatul Ceausescu ca sa prinda si ea un ciolanas in conducerea PCR-ului, s-au poate ca si acum face acelas lucru incercand sa linga ce a mai ramas ca poate mai pica ceva si pentru ea din ce au furat ceilanti din conducerea actuala a tarii.
October 12 at 9:33pm • Like • 1
 
Nicu Rusan domnilor cu respect va rog sa vorbiti de dna DUSA MARIANA a fost si este o mare CURVA PATRIOATA a slujit cu trupul ideealurile comuniste si a invatat sa neo traga doar din vorbe ,mai VASUImai prietene nu te lasa frate intimidat de o cotofana care nu stie sa linga ci doar sa suga fi barbat te rog si sa te tii bine cand o sa intervina OVIDIU PAULESCU si schizofrenia aia de ungur LAZSLO in apararea ei
October 13 at 5:02pm • Like • 1
 
Nicu Rusan cat despre ciolanase prietene drag Vasui sa stii ca nu a prins nici unul ci iau fost infipte in in zonele fierbinti si nu ciolanase ci dimpotriva niste ciolane sanatoase
October 13 at 5:04pm • Like • 1
 
Vasui Victor Imi place cum comentezi fara sa tii cont de persoana, asa ar fi bine sa fie toti care au sange in instalatie (pix) nu sa se erijeze si cand e vorba de placinte toti ii vezi ca sar sa le primeasca, dar ca sa-si asume anumite raspunderi se retrag ca si cartitele sub pamant pana trece furtuna. Cum e zicala din batrani - La placinte inainte la razboi inapoi.
October 13 at 6:46pm • Like
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1317 : Octombrie 15, 2013, 10:26:30 »

Domnul Boanca e suparat pe portal pentru ca domnul administrator i-a lasat sa se logheze si pe marii sai adversari din micul Lugoj. Citind cele de mai sus, am observat ca s-a suparat si pe domnul Lucian, pentru faptul ca ia subiecte care se discuta aici si le propune celor de pe Facebook, dar uita cate materiale a copiat chiar dandul pe site-ul pe care-l administreaza.
Domnule Boanca, ma adresez direct dumneavoastra pentru a va atrage atentia ca va aflati in eroare. Pe forumul acesta are acces oricine, iar noi avem dreptul sa aflam parerea tuturor, chiar si a eventualilor infractori. Ficare in parte, dupa puterile mintii sale, va decide cine are dreptate, dar numai dupa ce va asculta ambele, sau toate partile. Ceea ce incercati dumneavoastra sa faceti, sau ceea ce-i pretindeti domnului Iosif, este sa va dea numai dumneavoastra drepul sa vorbiti, ceea ce ar fi o mare greseala. Primii care s-ar opune unei asemenea practici si iata ca eu fac deja aceasta, am fi chiar noi, membrii forumului. Nu neg ca ati avea dreptate in "razboiul" pe care-l duceti cu domnul Balint, dar si el, sau ai lui, sunt indreptatiti, in mod egal, sa-si spuna si sa-si apere opiniile. Sper ca atat concluziile noastre, cat si deciziile justitiei sa fie cele corecte pana la urma, dar pana atunci este firesc sa ascultam ambele parti.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1318 : Octombrie 15, 2013, 10:30:55 »

Tot de acolo, inca un set de comentarii.

Iancu Radomir-Gherman
Tot vorbim despre "curatenie" !

Cred ca se impun , pentru inceput , cateva actiuni de bun simt :
1. SSPR sa iasa de sub pulpana politicului si sa treaca - de exemplu - sub alt nume la Presedentie dar cu arhiva si personalul sub controlul ICCJ.
2. Secretarul de Stat - domnul Socaciu - sa-si publice dosarul in baza caruia a primit titlul de Luptator anticomunist in Decembrie 1989 ....
3. SSPR sa publice toate dosarele dar incepand cu dosarele celor care sunt sau au fost Parlamentari , alesi in administratia judeteana si locala , procurori si judecatori .
4. Dosarele celor care , in Decembrie 1989 , erau militari angajati , militari in termen , angajati la Militie si Securitate sa fie reanalizate tinand seama de existenta unor documente sau alte dovezi care sa probeze ca au dezertat si au trecut de partea Revolutiei anticomuniste .
5. Dosarele celor care au fost raniti sau arestati sa fie reanalizate pentru a se vedea daca au fost raniti sau arestati in timp ce Luptau pentru demolarea sistemului comunist .
6. Actiunile celor care sunt detinatori de titlu de Luptator sa fie reanalizate folosind , pentru simplificare si depistarea impostorilor , "fotografii" cu locul unei actiuni din Decembrie 1989 si momentul - data . De exemplu ; La Opera , in Timisoara , in 20 Decembrie 1989 , la ora 12 au fost urmatorii ...... care au facut .....Aceste informatii se gasesc la Ministerul de Interne , Armata , Institutul Revolutiei ,......
7. Intocmirea si publicarea unei liste cu toate avantajele acordate celor care au primit Recunostinta si care sa cuprinda indemnizatii , terenuri , spatii comerciale si alta avantaje .
 
Olga Neagu pt ca dupa ultimele informatii sintem peste 20.000 in 23 de ani puteau sa stea de vorba personal cu fiecare luptator(7/luna)si nu se ajungea la suspiciuni...de acord cu "curatenia"
Yesterday at 3:02pm • Like • 5

Perici Lacramioara Ce face socaciu cu trupa lui nu se cheama curatenie adevarata,multi de pe acest grup sunt multumiti ca ei nu se afla pe aceasta lista si in rest nu-i intereseaza sau au motiv de barfa,dar daca acum nu suntem deacord cu secretarul general din sspr dna.Denisa Tanase care si dansa a sesizat ilegalitatile facute in sspr se va continua cu lucruri mai urate,JOS SOCACIU SI TRUPA LUI DE INCOMPETENTI.
22 hours ago • Like • 4
 
Aldo Doreen D-le Radomir ,cu stima deosebita pe care v-o port atat in ceeace priveste persoana Dvs cat si fata de revolutionarii timisoreni, vin doar cu 7 comentarii personale ( un punct personal de vedere) fata de cele pe care deja le-ati punctat , astfel ...1 ) a) Iesirea SSPR-ului de sub "aura" politica , ne scoate si de sub "aura" acordarii drepturilor conferite--deocamdata--de legea Recunostintei, ptr ca n-ar mai fi autoritatea care sa promoveze si sa "vegheze" la acordarea acestora, b) toate ONG-urile si toti beneficiarii unor astfel de drepturi de Recunostinta si gratitudine ( veterani de razboi, luptatori anti-comunisti, victimele pogroamelor comuniste si antisemite , exilatii si disidentii fostului regim samd) isi au "tutela" sub obladuirea politicului, adica ca facand parte din institutiile Centrale ale statului c) daca nu am apartine Executivului , nicio autoritate teritoriala n-ar mai pune in aplicare si-n executare legislatia care cat decat exista ..pe hartie .... si prin care inca mai existam 2)- D-nul Socaciu --spre necazul multora--este recunoscut si promovat intr-o prima " instanta" de catre .. "fostul audio-vizual" , alaturi de Valy Sterian,I.Caramitru,Alex.Arsinel,Mihaela Radulescu si alte VIP-uri si pseudo-VIP-uri ( Vasile Blaga,si artisti care se aflau ...sau s-au aflat prin studioul 4 al RTV sau prin studioul Radio de pe "Nuferilor" trecuti "en-gros" pe listele de luptatori ) !!! ....3)-punctul 3..este unul EXCELENT ptr ca mergand pe zicala "vin ai nostri, pleaca ai nostrii, noi ramanem tot ca prosti" , multi ne-au inselat si ne-au ras in nas sau "pe la spate" inscriindu-se in graba si cu" cash de urgenta" [ !!!... ] in noile structuri alese democratic ale CP-FSN sau in organizatiile de revolutionari ,punandu-i pe altii sa-i prinda in poze ,cu camerele de filmat VHS sau pe liste alaturi de cei care au "cucerit" obiective de importanta ale administratiilor vechiului regim ,pentru a " dejuca" ulterioarele acuze de tragere la raspundere ce ar fi putut veni de oriunde ! .. Nu mai vorbim cine sunt intr-o proportie covarsitoare si cu adevarat, cei trecuti pentru preschimbare de pe lista "iliesciano-securista" ce insumau cele 1266 de dosare ?!!....4)- Eu m-am mai pronuntat si imi pastrez convingerea ca toti militarii indiferent ca sunt cadre active sau militari in termen nu se cuveneau sa fie" remarcati si atestati" cu titluri si merite , fiind in fond in timpul exercitiului si misiunii ptr care au jurat "pe timp de pace si razboi" si in care in mod normal ar fi trebuit sa fie recompensati si onorati de catre MApN sau M.I. !!!..Deasemeni in majoritatea consiliilor locale si judetene de parid isi desfasurau activitatea REDACTIILE ZIARELOR LOCALE , iar ziaristii si fotoreporterii lor sunt toti "eroi" ai Revolutiei ! Pai indiferent daca Revolutia ar fi esuat, ei oricum n-ar fi fost niciodata trasi la raspundere si ar fi picat " precum pisicile in patru labe".....5) Da..am auzit si eu ca sunt cativa care s-au taiat in acele zile in atelierul propriu sau prin bucatarie si s-au grabit sa-si scoata de la IML adeverinte constatatoare sau...s-au uitat dupa avioane si au picat in canal, julindu-se sau fracturandu-si urechile !...6) Pentru cei care sunt filmati ,pozati sau care sunt trecuti pe liste cu stampilele noilor organe de conducere si carora li s-au emis legitimatii provizorii de acces in cadrul noilor structuri de conducere precum si cei..care au obtinut avizul si certificatul din partea Parchetului Militar General privind implicarea lor directa ,cred ca-i de prisos sa-i mai punem sub semnul intrebarii si sa-si arate adevarata lor identitate de "luptator merituos " !!!.. 7) Acea "publicare" de care amintiti ,privind avantajelor acordate sau ..primite ca recompensa in aceasta stare de saracie , neajuns si de..invidie "generalizata" in care se scalda tara in momentul de fata, nu va face altceva decat mult rau nu numai revilor , ci tuturor celor care sunt recompensati prin pensii speciale si a celorlalti luptatori ptr libertatea si binele tarii sii care au prevazute drepturi cu caracter pecuniar si patrimonial in legile lor de recunostinta ....precum luptatorii antifascisti, anti-comunisti, victimelor gulagurilor si pogromurilor,deportatilor disidentilor si "maltratatilor" politici samd .. Cu stima !
22 hours ago • Like
 
Burada Gheorghe Aldo Doreen ...Nu am absolut nimic de comentat,sant observatii logice si de bun simt,insa .....ab cevade adaugat pentru "baietii si fetitele " care stau linistiti pe codita asteptand sa vina Mos N icolae....,in cel mai rau caz ....Mos Craciun......Lista publicata prin bunavointa d,lui Doftoreanu, cu cei vre-o 4000....reprezinta varful aisbergului.In realitate sant vreo 7600 vizati.....deci.....asteptati......beti o cafa......Mosu,VINE!
21 hours ago • Like • 2
 
Olga Neagu ma tem ca va veni Mos Gerila(Gherila)
20 hours ago • Like • 1
 
Burada Gheorghe Gerila da....."gherila " ba !....N-ai cu cine....n-ai cu ce !
20 hours ago • Like • 1
 
Iancu Radomir-Gherman Domnule Aldo Doreen , multumesc pentru observatii ! Aveti dreptate cand afirmait - 1 - ca iesind de sub aripa guvernului riscam sa iesim din ""joc"" dar ""revolutionarii"" sunt cel mai mult axfixiati de impostori si nu am gasit alta iesire . 2. Eu nu contest meritele Domnului Socaciu sau ale altui purtator de certificat dar este democratic sa stim pentru ce se primeste Recunostinta .6. Si eu cred ca cei care detin dovezi de necontestat trebuiesc scutiti de reverificare - am propus , impreuna cu cativa Luptatori din Timisoara sa cerem , individual , Guvernului sa se pronunte explicit daca suntem sau nu impostori . 7. Este adevarat ca in Romania nu exista practica promovaruu Modelului social ; eu am facut aceasta propunere pentru a "dezumfla"" pe sforarii care au pus bazele ""fabricii de revolutionari"" .
19 hours ago • Edited • Like • 1
 
Iancu Radomir-Gherman Faptul ca se fac platile la Ordonanta 53 ne ajuta sa vedem masura in care Guvernul de la Bucuresti este interesat sa impuna respectarea Legii si promovarea Modelului social - legea promovata este legea smenului iar modelul promovat este cel al sforarului smecher .
18 hours ago • Like • 1
 
Pop Cristian-Mihail ce inseamna mai exact,ca se va relua plata indemnizatiei lunare si de cand?
6 hours ago • Like
 
Burada Gheorghe D.le Pop....in momentul in care comunicam ce lasa ei sa transpire...devenim responsabili de respectiva comunicare ,ei putand ca de obicei sa se razgandeasca sau sa foloseasca gestul nostru ca test.Au facut-o si o vor face.Punerea in plata in paralel cu suspendarea celor 7000 se discuta. Proiecte de ordonanta in acest sens...la fel.Singura problema este indecizia lasitatea sau incompetenta SS care a amestecat lucrurile in asa masura in ideea de a nu deranja maharii de carton....ca nu stie sa le mai descurce.Capatul ghemului se vede...nimeni nu-l atinge...ca arde. Oricum ...cale de intors nu mai au....problema gestionata prost ,a devenit publica.
6 hours ago • Like • 1
 
Perici Lacramioara cornel(jilava)
Sr. Member
****
Deconectat Deconectat
Mesaje: 307

Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1199 : Octombrie 11, 2013, 20:20:04 »
Atentie la cine va reprezinta!

Ma folosesc din nou de coordonatele dlui Cornel Anton (Jilava) ca sa intervin pe Forum. Am tot respectul, consideratia si admiratia pentru d-na Untila, cu care am colaborat in timpul mandatului meu. Dar celalalt semnatar? Borceanu? Este el in masura sa va reprezinte? Acest domn a facut Revolutia intr-o unitatea militara din Resita unde era sub arme. Unitatea era alarmata si domnul de mai sus nu a iesit zile in sir din unitate. Cand au ramas fara paine, dl. Borceanu a fost trimis cu o caruta sa faca aprovizionarea. Pe drum a fost ranit. Si-a petrecut restul perioadei revolutionare in spital. Sigur, toata patania dlui Borceanu ar ridica o tema de discutie in legatura cu ranitii si cat de revolutionari au fost ei. Dar nu asta doresc sa aduc in atentia dvs acum. Ci altceva. Dl. Borceanu a devenit sef de asociatie. Avand aceasta calitate a semnat si a avizat zeci de dosare pentru asa-zisi revolutionari din Resita. Cand el habar n-a avut despre ce s-a intamplat in oras in toata aceasta perioada! A dat avize chiar si-n sediul SSPR la dosare pe care alte asociatii din Resita nu si le mai recunosteau. A facut-o la indemnul functionarilor SSPR, care, in mod evident, nu erau dezinteresati. Toate acestea au reiesit din audierea acestui domn la CPRD'89. Este de prisos sa mai adaug ca CPRD'89 a transmis la Parchet atat trascriptul audierii dlui Borceanu, cat si documentele necesare pentru a fi intreprinsa o ancheta penala. In plus, toti cei avizati de dl. Borceanu, care au ajuns la comisie la contestatii si / sau audieri, nu au primit aviz favorabil.

Numai bine,
Raymond Luca
6 hours ago • Like • 1
 
Perici Lacramioara « Răspunde #1216 : Octombrie 12, 2013, 00:45:39 »
Domnule Burada,

Incerc sa va raspund. Da, nu m-am intors la sapa! Dar asta mi se datoreaza doar mie. Stiu ca unii, chiar de pe acest Forum, ar fi dorit sa fiu in alta parte, intr-un loc mai racoros ... N-a fost sa fie, dar nu se stie niciodata.
Imi reprosati ca as stii totul si ca as fi avut dreptatea in mana si am dat cu ea de pamant! Nu, n-am stiut totul de la bun inceput. A trebuit sa invat, sa ma documentez si nici azi nu pot spune ca stiu totul. Dar stiu destule. De exemplu, stiu ca in 2000 s-au intocmit liste cu "revolutionari" la indemnul SSPR (Iordan Radulescu, G. Costin) si conform cu teoria lui Iliescu ca daca tot a fost Revolutie, atunci a fost in toata tara, pana in ultimul catun. Asa s-a ajuns la decretul din 2000 si la duplicatele din 2001 - 2002. Sigur ca lucrurile sunt amestecate, adevar si minciuna, in asa fel incat sa fie dificila separarea. Decretul contine si autentici, uitati dupa '96-97. La fel si duplicatele.
Am aflat asta de la vreun lider de asociatie? Evident nu. De la vreun revolutionar adevarat? Nici vorba! Am aflat storcand informatiile de la niste impostori veniti la audieri. Dvs, cei autentici, care nu pot sa cred ca nu stiati, macar o parte dintre dvs, nu ati spus nimic. Asa a aparut multimea de impostori. Ar fi simplu pentru SSPR sa gaseasca listele respective si sa le anuleze certificatele celor nemerituosi. Eu nu am mai avut timp, dar informatia exista si ar trebui gasite si listele la SSPR. Inclusiv Cutean stie si a fost si secretar de stat si presedinte de comisie si tot nimic! Stiu ca stie, pentru ca mi-a spus chiar mie in anticamera lui Iliescu pana sa-l ia la puscarie. De la el am aflat prima data si apoi, la audieri, am avut confirmarea.
Cat despre dreptate, domnule Burada, ori de cate ori am putut sa fac dreptate, am facut-o. Si o stiu destui, inclusiv o parte dintre cei de pe Forum.
Imi pare rau de cei care au disparut, dar nu-mi faceti mie proces de constiinta din aceasta cauza. Va rog foarte mult.

Numai bine,
Raymond Luca
5 hours ago • Like • 1
 
Aldo Doreen D'le Radomir..platile acestei Ordonante 53 se fac in etape ptr ca acesti bani sa se intoarca inapoi la buget prin PENALITATILE si "DOBANZILE la DOBANDA" ale restantelor la credite si catre fisc ( practicate prin politicile fiscale "cu steiff" aplicate de creditori) facute de revi pe perioada reesalonarilor inechitabile si injuste din 2010 incoace , iar acestora sa nu le mai revina decat poate "praful de pe toba" intr-un sfarsit !.. Daca nu ar fi intervenit aceasta ordonanta si s-ar fi platit precum in urma cu 3 ani --cum ar fi fost corect--intr-O SINGURA TRANSA, revii ar fi inteles si ei ceva din acele restante ca majoritatea celor care le-au incasat deja pana la aparitia lui OG 53 ! Sunt revi care din 700-800 de milioane sau 1 miliard de lei vechi incasati si-au achizitionat (sau si-au ridicat) locuinte si masini !.. De aceea nu s-au dat la toti beneficiarii , ptr ca procedura de "blocare" si de "respingere" a dosarelor la SSPR "s-a facut dupa ureche", la sesizari neintemeiate si din simpla ranchiuna , prin simpla rautate ,fara mari motive intemeiate ( vezi dosare descompletate si recompletate dupa respingerea din Comisia CPRD de catre "oamenii de casa ai salariatilor SSPR !..) ... cu leit-motivul ca cine a vrut si cine n-a vrut au intrat in arhiva rascolind prin dosare !!!..Cat despre suspendarea platilor indemnizatiilor este bine de stiut , ca pot exista doua variante : 1- fie din 01.01 2015 se vor reacorda indemnizatiile avand si plusul celor 24 de luni de neplata ( pe care in conformitate cu efectele si conditiile legii in vigoare in caz de suspendare, banii trebuiesc platiti RETROACTIV) si 2- fie ca le vin in cap smecherilor din Parlament s-o prescrie sub observatia "clasata ,perimata si tardiva" si prin temeinica "acceptare a neplatii " ei de catre beneficiari pe perioada si sub efectul suspendarii !!!..Iar intr-o alta idee, problema NUMARULUI IMPOSTORILOR este speculata la maxim de catre emanatul" neo-utecist" de Gorj sub stricta observatie a SOIMULUI OCTOGENAR nea NELU ptr a nu plati indemnizatiile celor pana in 60 de ani si asta ...si in interiorul lui 2014 !...
55 minutes ago • Edited • Like
 
Burada Gheorghe Sa insistam pe curatenie d.leDoreen.Pe o curatenie corecta si definitiva.Problemele financiare si cum si-au mancat unii banii......in subsidiar! multi beneficiari ai ordonantei 53 [spun "multi"si nu toti] ,sa zica merci ca nu au primit suma integral,caci mai devreme sau mai tarziu vor fi scutiti de efortul de ne evitat de a da toti banii inapoi. Nu uitati ca nu se cunosc mai mult de jumatate din cei ce erau de asteptat sa se gaseasca pe liste.Avem dreptul legal la acesti bani dar, avem mai mult dreptul la onoare si adevar pentru cei ce vor veni dupa noi.
4 hours ago • Like • 1

Perici Lacramioara burada lrm 00264
Hero Member
*****
Conectat Conectat
Mesaje: 2034...See More
4 hours ago • Like
 
Perici Lacramioara Domnule Oleoleole,

Exemplu oferit de dvs este din 2009. In 2009 si pe parcursul primei jumatati a anului 2010, CPRD'89 primea spre avizare LISTE cu propuneri nominale din partea SSPR, deci avizate de SSPR. Aceste liste aveau zeci, sute, uneori si pest...See More
4 hours ago • Like
 
Perici Lacramioara burada lrm 00264
Hero Member
*****
Deconectat Deconectat
Mesaje: 2034...See More
3 hours ago • Like
 
Mariana Duşa Unii sunt niste impostori ! Ati auzit ,ca au cerut drepturi speciale Revolutionarii de la 1821,1848 ? Voi sunteti mai cu mot HuhHuhHuhHuh Zile in sir ,am stat,atunci ,pe televizor ! In strada au fost zeci,sute de mii de oameni . Ce-ati facut voi deoseb...See More
2 hours ago • Like
 
Burada Gheorghe Doamna ...cu parere de rau va atrag atentia ca istoric vorbind santeti cu totul sicu totul in afaraunei minime informar ."Revolutiile"despre care amintiti au fost confectionate in laboratoarele "Stefan Gheorghiu",aidoma celei de la 23 August si a cele...See More
2 hours ago • Like • 1
 
Mariana Duşa Felicitari,tara va fi recunoscatoare ,dar de ce trebuie sa ia bani,daca sunt integri,sanatosi ? In acea perioada doi frati erau in armata .Nu stia unul de celalat. Acasa mama lor era disperata ! Abia dupa Anul Nou s-a aflat cate ceva despre ei...apoi s-au intors acasa ! Conform legii,au intrebat si ei in legatura cu activitatea lor,li s-a raspuns ca si-au facut datoria !
2 hours ago • Like
 
Perici Lacramioara la ia la pitesti nu a fost Revolutie oare?
2 hours ago • Like
 
Burada Gheorghe Raspuns corect !Intrebarea care se poate pune....Cine le-a dat raspunsul? Care le-a fost "datoria" sub ordin fiind ?
2 hours ago • Like • 1
 
Burada Gheorghe Data viitoate alegeti "pildele" mai cu atentie !!
2 hours ago • Like • 1
 
Perici Lacramioara Cine a tras in noi in 89,cu cine am luptat noi,un singur nume vreau sa vad care fiind militar in termen a refuzat sa execute ordinele,si atunci ei se vreau REVOLUTIONARI,rusine domna dusa mariana,ti-ai pierdut respectul din partea noastra.
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1319 : Octombrie 15, 2013, 12:12:54 »

Domnule Raymond Luca,

De la bun început, vreau să arăt că forumul, în fapt, este o adunare, întrunire de mare amploare și importanță. Iar pe acest forum se dezbat, după cum aţi putut constata, probleme importante(exemplu: cum este cea de imagine),până la probleme mărunte(nu intrăm în detalii). De la nivelul nostru perceptiv am încercat cu toţii să dăm şi să găsim răspunsuri, fiecare în felul lui. Mai mult decât atât, consider acest forum o altă familie, în care se comunică, se oferă şi se primesc informaţii, suntem Vizitatori sau Utilizatori activi şi pasivi. Oricine poate intra în această "lume", chiar şi fără să bată la "uşă", pentru că aceasta nu există. După cum se poate constata chiar din mesajul dumneavoastră http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=936.msg131655#msg131655 care are un început("Ma numesc Raymond Luca si doresc sa-i raspund domnului Mercurie 2. Dar in primul rand doresc sa-i multumesc domnului Cornel Anton care mi-a oferit user name si pass-ul sau pentru a putea sa am acces la forumul dvs."), dar  şi un final interesant("Ar fi multe de comentat in legatura si cu cele afirmate de dvs, dar mai important, despre situatia in care va gasiti de un an jumate. N-o s-o fac acum. Pot doar sa va spun ca am fost in tara saptamana trecuta, ca am discutat inclusiv cu membri actualei comisii parlamentare, cu presedintele CPRD'89, cu secretarul de stat Victor Socaciu si ca in urma acestor discutii s-a cristalizat o strategie in ce va priveste.). Aţi continuat, tot dumneavoastră, cu următorul mesaj http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=936.msg140696#msg140696 cu un început la fel de captivant:
"Atentie la cine va reprezinta!
Ma folosesc din nou de coordonatele dlui Cornel Anton (Jilava) ca sa intervin pe Forum."

Aveţi 22 de mesaje, din Iunie 25, 2013, ora 23:23:11 până la Octombrie 15, 2013, 04:57:00, (http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?action=profile;u=35;sa=showPosts) timp în care aţi binevoit să răspundeţi mesajelor, să transmiteţi semnale, să faceţi precizări şi toate acestea în tonusul specific acestui forum. Aţi devenit un Utilizator activ. Vă rog, să nu dezamăgiţi prin întreruperea comunicării.

Revenind la mesajul dumneavoastră http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=936.msg140971#msg140971 şi aici, cu permisiunea dumneavoastră, mă refer la aceleaşi sinteze a lucrărilor CPRD'89, existente pe site-ul Camerei Deputaţilor, în care se precizează frecvent că "Preşedintele Comisiei, domnul senator Raymond Luca, a prezentat Rapoartele
Subcomisiei de lucru a CPRD 1989..."
, "Au fost analizate şi verificate un număr de xxx dosare(liste), pentru care Preşedintele Comisiei, domnul senator Raymond Luca, supune la vot avizarea favorabilă pentru preschimbarea certificatului unui număr de xxx dosare.". Ce se poate înţelege din aceste precizări? Se poate înţelege că, din rapoartele Subcomisiei de lucru a CPRD1989 prezentate de dumneavoastră, au fost analizate şi verificate un număr de xxx dosare pentru care aţi supus la vot avizarea favorabilă pentru preschimbarea certificatului.

Aceasta este cauza care a motivat solicitarea "...vă rog, să aveţi amabilitatea să precizaţi cum a fost posibil să treacă de filtrul CPRD'89 cele peste 3000 de dosare, pentru care aţi solicitat SSPR reverificarea în urma prevederilor HG 1412/2004 privitoare la elementele de noutate?", pentru că nu pot înţelege cum, dacă s-au analizat şi verificat(în baza de date, etc.), după ce s-a acordat şi avizul CPRD'89, (eliberat certificate, intrat în drepturi, etc.), totuşi sunt mii de cazuri cu probleme.

Ca să nu fiu socotit insistent,
Să auzim de bine!
Memorat
Pagini: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 145
Schimbă forumul: