Main Content:

Pagini: 1 ... 138 139 [140] 141 142 ... 145

Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.

 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2085 : Februarie 01, 2015, 10:22:37 »

Grupul Revolutionarilor Nemultumiti, https://www.facebook.com/groups/302695776533052/592459767556650/?notif_t=group_activity
 
Alpár-Benjámin Hamar
În atenția ,,prietenilor,, cunoștințelor și posesorilor de certificat de revoluționar !!!
Cei care jucați la mai multe capete să mă evitați și să vă retrageți din anturajul meu și din lista mea de prieteni !!!
Cei care susțineți pe traficanți și pe impostori , retrageți-vă și ștergeți numărul meu de telefon .
Vă cunosc și să nu mă mai deranjați în timpul meu liber niciodată !!!
Atenție la neatenție !!!
 
Mihai Babitchi Dle Hamar, inca te mai astept la Alba Iulia. Revolutionarii incep sa fie suparati ca nu au primit biletele CFR. Exista voci care mi-au spus ca faci jocul lui Adrian Sanda si Ponta. Le-am explicat ca programul ti-l face Sanda si nu te poti deplasa decat cu voia lui. Totusi, a trecut o luna...
 
Alpár-Benjámin Hamar Ați văzut anunțul de sus HuhHuh?
 
Mihai Babitchi Sa inteleg ca trebuie sa ies si eu din lista de prieteni?
 
Alpár-Benjámin Hamar Eu respect Legile și nu mă duc după ,,voci,, !
 
Mihai Babitchi Inteleg si mi se pare corect. Deci nu se dau biletele respective decat dupa ce se finalizeaza actiune impusa de OUG 95/2014 si urmatoarea din 19 ian. 2015?
 
Mihai Babitchi Apropo, eu joc la un singur cap: al dreptatii si justitiei.
1 hr • Like • 1
 
Alpár-Benjámin Hamar V-am spus clar că mă duc, dar momentan nu este făcut deschiderea de an ! Vine Curtea de Conturi și sînt în comisia de inventariere !!! Distribuirea biletelor n-are nimic cu Ordonanța 95 !!
 
Mihai Babitchi Multumesc! Acum e limpede...
 
Mihai Babitchi Apropo, ramanem prieteni (cum as dori) sau sunt repudiat?!
 
Alpár-Benjámin Hamar Cred că respectul e reciproc !
 
Mihai Babitchi OK
 
Alpár-Benjámin Hamar Nu ascultați ,,vocile,, !
 
Alpár-Benjámin Hamar E diferență între revoluționar și posesor de certificat de revoluționar !
 
Mihai Babitchi Am fost alaturi de dvs. cand au existat "voci", dar nu pot aproba decat partial OUG95/2014. I-am spus-o si lui Sanda. Mahatma Gandhi, cel care a infrant un imperiu printr-o miscare non-violenta, a spus: " O victorie obtinuta prin violenta echivaleaza cu o infrangere". Pentru India a fost un EROU NATIONAL. In spiritul OUG 95/2014 nu a fost decat un luptator cu merite deosebite. Sa acorzi titlul de luptator determinant pentru victoria Revolutiei din Dec.'89 conditionand de VIOLENTA actiunea respectiva (violenta a determinat represiunea statului totalita) mi se pare de neinteles (folosesc un eufemism). Nu Timisoara a avut in final rolul determinant in victoria Revolutiei Romane ci orasele care s-au rasculat inainte de 22 decembrie (Clujul Brasovul, Tg. Mures, Cugir, Alba Iulia, Sibiu , Caransebes etc.) si l-au speriat pe dictator. Din fata lor a fugit Ceausescu. Alba Iulia a avut o Platforma-program a Revolutiei si un partid politic Frontul Patriotic Libertatea (aflate astazi la Muzeul Unirii, alaturi de steagul purtat de mine in frunte manifestatiei si a hainelor purtate de mine atunci) la fel ca Timisoara. Am obtinut la ora 8 in dimineata zilei de 22 dec. abdicarea scrisa a primului secretar al judetului si am preluat puterea, inainte de fuga lui Ceausescu. Si alba Iulia nu e trecuta pe lista lui Sanda. Vi se pare normal?
•   
Alpár-Benjámin Hamar Mihai Hai POSTEAZĂ dosarul tău de mare revoluționar !!!!!!!!!!!!!!!!
•   
Sorin Virgil Beny, nu vreau sa ma var ca musca in dosul calului, dar ... pe surse, dl. Mihai Hai ar fi tras sonorizarea din Opera pana in fata Catedralei din Timisoara. Cam asta este tot ce am aflat. Aa, era sa uit, era insotit de fiul sau de 15 ani, care este si el LRMD. Cel putin, .... asta am auzit. Acuma, .... radio sant nu stiu 100% daca are dreptate.
•   
Alpár-Benjámin Hamar În timpul serviciului Huh Prin biroulul șefului Huh
•   
Perici Lacramioara Nu este radio sant,pe facebook exista daca cauti Sorine,memoriul lui unde scrie aceste evenimente,si stau si ma intreb cate persoane au montat sonorizarea la opera si in centru.Eu mai stiu un alt coleg care lucra la Telefoane si acelasi lucru a declarat si el,care din cei doi au fapte mai deosebite Huh??
•   
Sorin Virgil Nu stiu dna. Lacrimioara, anumite surse de ale mele din Timisoara mi-au spus ca acest domn impreuna cu fiul sau de 15 ani au montat boxe in fata Catedralei. Firele le-au tras de la statia din Opera. Asta am aflat, asta spun.
•   
Sorin Virgil Am uitat sa va spun ca mi s-a spus ca si fiul are certificat de LRMD.
•   
Perici Lacramioara Asa este,si de cand l-am intrebat de fiul lui,de atunci ma ataca ca o hiena,si mai este si cetatean de onoare.
•   
Sorin Virgil Apropo, dl. Mihai Haidau se lauda ca a tras impreuna cu fiul sau de 15 ani boxele din fata Catedralei. Din ce am aflat eu, acest lucru a fost facut de Carp Dan si Petre Irimus. Deci?
•   
Alpár-Benjámin Hamar Dacă a făcut în timpul serviciului, atunci a și primit salariul ! Atitudinea lui nu-i de revoluționar ! Să susții pe criminal și să vrei și rol de determinant pe ,,sîngele eroilor-răniților-arestaților ,, HuhHuhHuhHuh?
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2087 : Februarie 01, 2015, 16:06:16 »

@ Dle Remus Enache, ma onoreaza aprecierile dv si ale altor revolutionari in general, insa aceste trimiteri comparative pe care le faceti imi displac profund, mai cu seama cand sunt nedrepte. L-am cunoscut pe Beniamin Hamar inainte de a fi colegi si mi-a facut aceeasi impresie pe care mi-am pastrat-o si azi: de om dintr-o bucata, poate putin prea dur uneori, poate usor inflexibil asadar, insa cinstit si sincer. Din discutiile profesionale pe care le-am avut, am dedus - si sunt sigura ca nu gresesc! - ca a promovat examenul in mod corect. Ii este familiara legislatia si ne ajuta pe toti prin experienta pe care o are. Eu colaborez foarte bine cu el, ca si cu toti ceilalti colegi, atat de la departamentul nostru cat si de la compartimentele secretariatului sau de la departamentul fostilor detinuti. Va rog deci sa nu ma mai priviti ca fiind in competitie cu el sau cu altii, fiindca nu sunt. In caz contrar, voi considera aceste "evaluari" ale dv provocari neloiale, carora nu le voi mai raspunde.
In alta ordine de idei, oricare dintre inspectorii de specialitate au numai temporar atributii de inspectori teritoriali pentru o zona sau alta, deocamdata exclusiv in privinta distribuirii documentelor de calatorie si implicit a actualizarii bazei de date.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2088 : Februarie 01, 2015, 16:08:10 »

In atentia domnului Secretar de Sat Adrian Sanda.

Domnule Secretar de Stat,

Aveti un nou inspector, care provine din Targu Mures, angajat recent in instituita pe care o conduceti, numitul Alpár-Benjámin Hamar, in priivnta caruia va aducem la cunostinta faptul ca insulta, jigneste si ameninta revolutionarii prin atitudinea si declaratiile sale. De exemplu, in ultimul timp exceleaza prin asemenea declaratii jignitoare si amenintatoare pe reteaua de socializare de Internet Facebook. Nu a fost suficient ca ne-a calificat, pe noi, revolutionarii, drept "turma", caci in cursul acestei dupa-amiezi a trecut la postarea unor mesaje de amenintare pe mai multe grupuri Facebook ale revolutionarilor. Va redau un asemenea mesaj, pentru a constata concret cu ce se ocupa angajatul institutiei pe care o conduceti.

În atenția ,,prietenilor,, cunoștințelor și posesorilor de certificat de revoluționar !!!
Cei care jucați la mai multe capete să mă evitați și să vă retrageți din anturajul meu și din lista mea de prieteni !!!
Cei care susțineți pe traficanți și pe impostori , retrageți-vă și ștergeți numărul meu de telefon .
Vă cunosc și să nu mă mai deranjați în timpul meu liber niciodată !!!
Atenție la neatenție !!!


Puteti verifica autenticitatea informatiei pe grupul BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR 1989 ROMANIA, la adresa https://www.facebook.com/groups/673260779399342/850939558298129/?notif_t=group_activity

Cred ca este descalificanta atitudinea si actiunea aceasta a angajatului dumneavoastra, atat in plan pesonal, ca cetatean al Romaniei si revolutionar, dar si in cel mai larg, al institutiei, pentru ca trebuie sa tineti cont ca o reprezinta, caci este persoana care intra in contact cu revolutionarii in teritoriu.
Ca urmare a acestei stari de fapt, va rog sa-i atrageti atentia asupra comportamentului sau si sa-l determinati sa se indrepte printr-o sanctiune, probabil ca cea mai indicata ar fi o mustrare scrisa. Dumneavoastra cunoasteti cel mai bine ce sanctiune i se potriveste si speram sa nu ezitati sa folositi aceasta modalitate de ameliorare a activitatii in institutia de care raspundeti.

Asteptam sa ne comunicati in cursul zilei de luni sanctionarea domnului Alpár-Benjámin Hamar si ce alte masuri ati luat.

Membrii forumului portalului Revolutiei.OMUL FACE CE VREA IN TIMPUL LUI LIBER, SI APOI NU CRED CA SE REFEREA LA TOTI REVI, DOAR LA AIA CA TINE ! PROBABIL TE CUNOASTE SI STIE CA STAI PROST CU COLOANA, N-AI VERTEBRE S-O SUSTINA !

S-a gasit cine sa critice! Un revolutionar incert (care corect ar fi fost incadrat la participanti) si o sluga basista. Probleme de coloana ai tu si cei care ati oferit adapost mafiei politice a lui Traian Basescu si a amantei sale, careia bine i s-a spus pe forum "Curva Nationala". Mergi pe ideea ca cea mai buna aparare e atacul, dar toti aliatii tai s-au dovedit infractori, sau in curs de a fi dovediti in aceste zile. Sluga de mafioti si pupincurist de alte slugi, dar cu rang mai inalt, aceasta ai fost si te dovedesti a fi si in prezent.
Ai ajuns sa pupincuresti la sluga lui Sanda acum. Ai aflat ca ai un nou inspector zonal si te-ai decis sa-i castigi simpatia? Probabil ca ai un dosar atat de slab incat ai nevoie de multa "simpatie" din partea inspectorului daca ai inceput sa-i dai limbi voluntar, fara sa te fi rugat. Din pozitia aceasta, de taratura, incerci sa le critici altora coloana vertebrala? Esti lipsit complet de simtul masurii, ca si de obraz.
Crezi ca daca il tucalesti, te va declara "determinant"? Asta speri? Nici Aradul, dar nici Brasovul nu figureaza intre orasele in care Sanda intentioneaza sa ofere noile titluri inventate de el si grupul lui de infractori. Fiind inspectorul zonei voastre, "Maine vine postasul" vad ca ti-a devenit stapan, dar asta numai din cauza lipsei tale de coloana, a slugarniciei innascute de care dai dovada. La noi e domana Dascalu inspector zonal si nu cred ca ea va avea un comportament ca acest ungur cu tupeu de honved. Ai sa ramai in istoria tarii ca primul roman care a acceptat voluntar sa redevina iobagul unui ungur! "Felicitari", loaza!


CREDEAI CA O SA SCAPI NETAXAT SCLAVIE CEAUSISTA SI OPORTUNISTA! NU-TI PLACE FORMULA 16-22 SI VERIFICAREA TUTUROR DOSARELOR ?! EU MA RISC, DAR TU ?! DUTE DRACU SI TE IMPUSCA SI NU MAI PLINGE TOATA ZIUA PE PORTAL, NE DA-TI ORI NU NE DA-TI FASOLE CU CIRNATI !!! DA BA STRIMBULE, AM FOST SI SUNT DE ACORD CU BASESCU CA FIECARE CARE SUFERA DE HOTIE SA AJUNGA IN FATA INSTANTEI, INDIFERENT DE MARCA SAU PREJUDICIU . TU ESTI UN SLUGOI DE PE VREMEA AIA "NOI MUNCIM NU GINDIM", IN SENSUL CA ESTI UN  SECURIST MANIPULATOR, IAR ACUM CA VA PUNE STREANGUL ,CHIAR AIA PE CARE IA-TI SLUJIT SUNTETI CONFUZI, DEZORIENTATI, CUM DRACU DE SE INTIMPLA ASTA?! PAI CE VREI TU MAI MARE DURERE PT TINE SI MAI MARE BUCURIE PT MINE !!! ASTA SE INTIMPLA CU LASII SI TRADATORII SLUGOIULE, CIT CREZI CA MAI PUTEA SA DUREZE  MIZERIA SI MINCIUNA CARE O PROMOVATI DE 25 DE ANI INCOACE?! V-AM SPUS DE ATITEA ORI CA LUMEA SE SCHIMBA, MAI GREU CU OAMENI CA TINE,DAR SE SCHIMBA! BRASOVUL A FOST SI VA FI ORAS DETERMINANT !!!
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2089 : Februarie 01, 2015, 16:59:37 »

  în timp ce mă uitam la un film cu ororile nazismului mi-a venit o idee.
 ce-ar fi dacă, de acum încolo, în loc să luptăm doar pentru noi am începe să luptăm pentru toţi cei care au avut, ŞI MAI AU DE SUFERIT şi în aceşti ani, din cauza COMUNIŞTILOR ( adică circa 90% din populaţia României !!!!!!!!!! ).

  uitaţi-vă la evrei: şi după mai bine de 70 de ani ei încă îşi vânează ucigaşii !!
 
   iată PROPUNEREA: 

   ÎNFIINŢAREA UNEI ORGANIZAŢII  CU  SCOPUL  DECLARAT  DE  A  DEPISTA ŞI  PEDEPSI    P E   T O Ţ I    A C E I A   C A R E
   ÎN  PERIOADA  1945 -  PÂNĂ  ÎN  ZILELE NOASTRE
   A   COMIS  CRIME,  ATROCITĂŢI,  A   JEFUIT  BOGĂŢIILE  TĂRII  PRIN  CELE MAI   DIVERSE   MIJLOACE   MAI  MULT  SAU  MAI  PUŢIN  "LEGALE" 
(  după  cum  bine  ştiţi  atât  înainte  de  1989  cât  şi  după  aceea  S-A  FURAT  CU  LEGEA,  vezi  aşa-zisele  "privatizări cu  dedicaţie", ca să dau  doar un singur exemplu ) 
  A  ÎNROBIT  ACEST  POPOR  FURÂNDU-I  PÂNĂ  ŞI  SPERANŢA  ÎNTR-O  VIATĂ   N O R M A L Ă     NUMAI  ŞI  NUMAI  ÎN  INTERES  PERSONAL,

  JUDECAREA   T U T U R O R   ACESTOR   C R I M I N A L I

  C O N F I S C A R E A  AVERILOR   CARE  NU  REPREZINTĂ  ALTCEVA  DECÂT 
  A V E R E A   TĂRII  "TRANSFERATĂ"  FRAUDULOS  ÎN  PROPRIILE  LOR  BUZUNARE

  FOLOSIREA   ACESTOR  AVERI  LA   CREŞTEREA  BUNĂSTĂRII   T U T U R O R   PRIN   INVESTIREA   BANILOR  ASTFEL  RECUPERAŢI   ÎN  EDUCAŢIE,  SĂNĂTATE,  INFRASTRUCTURĂ,  APĂRARE.

   dacă  reuşim  să  recuperăm  numai  50 %  din  ce  au  furat  toţi  kkţii   în  ultimii  25  de ani   NU  MAI  AVEM  NEVOIE  DE  NIMIC iar  poporul  chiar  ne  va  aprecia  aşa  cum  merităm.

       
        .......................
        @ "Alex63"

        Domnule, nu te supara: d-ta inciti la crearea de organizatii criminale?!?!
        Poti infiinta orice organizatie doresti, daca respecti legea si te limitezi doar la "a depista" orice doresti d-ta...
        Insa, daca iti propui sa infiintezi o organizatie care "SA PEDEPSEASCA", orice si pe oricine, deja esti in afara legii...
        Propunerea d-tale cam seamana a provocare ordinara.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2090 : Februarie 01, 2015, 17:12:06 »

Multi au ajuns la disperare, domnule Pitca, iar la disperare se iau decizii care nu mai tin cont de legislatie. Nu e de dorit, nu vreau sa le scuz, dar e posibil ca intr-un viitor nu prea indepartat sa constatam ca asemenea organizatii exista si actioneaza si in societatea din tara aceasta. Am vazut ca Facebook-ul nu va e strain, de aceea va intreb daca nu ati vazut cum bataia de joc cu care ne guverneaza politicienii a agravat atitudinea oamenilor fata de ei. Indemnurile la trimiterea in judecata a hotilor din politica, servicii secrete, justitie, afaceri, au fost inlocuite cu cele care instiga la confiscarea tuturor averilor si pedepsirea posesorilor lor. Romanii au intes ca in tara lor nu se mai poate apela la lege pentru ca mafia a cucerit statul si detine puterea. Combateti aceasta solutie.
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2091 : Februarie 01, 2015, 17:24:21 »

  în timp ce mă uitam la un film cu ororile nazismului mi-a venit o idee.
 ce-ar fi dacă, de acum încolo, în loc să luptăm doar pentru noi am începe să luptăm pentru toţi cei care au avut, ŞI MAI AU DE SUFERIT şi în aceşti ani, din cauza COMUNIŞTILOR ( adică circa 90% din populaţia României !!!!!!!!!! ).

  uitaţi-vă la evrei: şi după mai bine de 70 de ani ei încă îşi vânează ucigaşii !!
 
   iată PROPUNEREA: 

   ÎNFIINŢAREA UNEI ORGANIZAŢII  CU  SCOPUL  DECLARAT  DE  A  DEPISTA ŞI  PEDEPSI    P E   T O Ţ I    A C E I A   C A R E
   ÎN  PERIOADA  1945 -  PÂNĂ  ÎN  ZILELE NOASTRE
   A   COMIS  CRIME,  ATROCITĂŢI,  A   JEFUIT  BOGĂŢIILE  TĂRII  PRIN  CELE MAI   DIVERSE   MIJLOACE   MAI  MULT  SAU  MAI  PUŢIN  "LEGALE" 
(  după  cum  bine  ştiţi  atât  înainte  de  1989  cât  şi  după  aceea  S-A  FURAT  CU  LEGEA,  vezi  aşa-zisele  "privatizări cu  dedicaţie", ca să dau  doar un singur exemplu ) 
  A  ÎNROBIT  ACEST  POPOR  FURÂNDU-I  PÂNĂ  ŞI  SPERANŢA  ÎNTR-O  VIATĂ   N O R M A L Ă     NUMAI  ŞI  NUMAI  ÎN  INTERES  PERSONAL,

  JUDECAREA   T U T U R O R   ACESTOR   C R I M I N A L I

  C O N F I S C A R E A  AVERILOR   CARE  NU  REPREZINTĂ  ALTCEVA  DECÂT 
  A V E R E A   TĂRII  "TRANSFERATĂ"  FRAUDULOS  ÎN  PROPRIILE  LOR  BUZUNARE

  FOLOSIREA   ACESTOR  AVERI  LA   CREŞTEREA  BUNĂSTĂRII   T U T U R O R   PRIN   INVESTIREA   BANILOR  ASTFEL  RECUPERAŢI   ÎN  EDUCAŢIE,  SĂNĂTATE,  INFRASTRUCTURĂ,  APĂRARE.

   dacă  reuşim  să  recuperăm  numai  50 %  din  ce  au  furat  toţi  kkţii   în  ultimii  25  de ani   NU  MAI  AVEM  NEVOIE  DE  NIMIC iar  poporul  chiar  ne  va  aprecia  aşa  cum  merităm.

       
        .......................
        @ "Alex63"

        Domnule, nu te supara: d-ta inciti la crearea de organizatii criminale?!?!
        Poti infiinta orice organizatie doresti, daca respecti legea si te limitezi doar la "a depista" orice doresti d-ta...
        Insa, daca iti propui sa infiintezi o organizatie care "SA PEDEPSEASCA", orice si pe oricine, deja esti in afara legii...
        Propunerea d-tale cam seamana a provocare ordinara.

1.  LEGEA  o  fac  ÎNVINGĂTORII !!!!!!!!!!!!!!!  aşa că vom respecta  LEGEA  pe  care  noi  o  vom  "face"!!

2. dacă ai impresia că eu incit la "la crearea de organizatii criminale"  dumneata  îmi  pare  că  inciţi la PROTEJAREA  CRIMINALILOR !!!!!!!!!!!!!!

3. dăcă  nu  ai  aflat  până  acum  foarte  mulţi  dintre  noi  AM  FOST "in afara legii"  ŞI  ÎN  DECEMBRIE 1989.
   culmea  este  că, aşa cum  "evoluează"  lucrurile,
   ÎN  FOARTE  SCURT  TIMP    V O M    F I   J U D E C A Ţ I    PENTRU  CE  AM  FĂCUT  ATUNCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4.  ştii  cumva  dacă  evreii, al  căror exemplu  "incit"  să  fie  urmat de  noi,  au  nişte  " organizatii criminale"  cu  care  acţionează  împotriva  criminalilor   LOR.
  dacă  DA  te  rog  să îmi  spui  cum se  numesc  organizaţiile  respective.  vreau  să  îi  contactez  să  le  cer  să  ne  ofere  sprijin  logistic !!!!!!!!!!!!!

     stimaţi  colegi,  voi  nu v-aţi  săturat  de "legile"  care  OMOARĂ   TOT  CE  AVEM  MAI  IMPORTANT  ÎN  ŢARĂ: OAMENI,   CULTURĂ,   RESURSE,
   DOAR  PENTRU  CĂ   N I Ş T E   Î M B U I B A Ţ I    NU  MAI  AU  SIMŢUL  MĂSURII    ŞI   VOR   SĂ   FIE   AL  LOR   ŞI  NUMAI   AL  LOR    T O T    C E   M I Ş C Ă - N   ÎARA  ASTA  Huh Huh Huh Huh Huh Huh


   eu  m-am  săturat. a  sosit  vremea  să   redăm  Ţării  ceea  ce-i   aparţine,
  inclusiv   D E M N I T A T E A
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2092 : Februarie 01, 2015, 17:26:49 »

CREDEAI CA O SA SCAPI NETAXAT SCLAVIE CEAUSISTA SI OPORTUNISTA! NU-TI PLACE FORMULA 16-22 SI VERIFICAREA TUTUROR DOSARELOR ?! EU MA RISC, DAR TU ?! DUTE DRACU SI TE IMPUSCA SI NU MAI PLINGE TOATA ZIUA PE PORTAL, NE DA-TI ORI NU NE DA-TI FASOLE CU CIRNATI !!! DA BA STRIMBULE, AM FOST SI SUNT DE ACORD CU BASESCU CA FIECARE CARE SUFERA DE HOTIE SA AJUNGA IN FATA INSTANTEI, INDIFERENT DE MARCA SAU PREJUDICIU . TU ESTI UN SLUGOI DE PE VREMEA AIA "NOI MUNCIM NU GINDIM", IN SENSUL CA ESTI UN  SECURIST MANIPULATOR, IAR ACUM CA VA PUNE STREANGUL ,CHIAR AIA PE CARE IA-TI SLUJIT SUNTETI CONFUZI, DEZORIENTATI, CUM DRACU DE SE INTIMPLA ASTA?! PAI CE VREI TU MAI MARE DURERE PT TINE SI MAI MARE BUCURIE PT MINE !!! ASTA SE INTIMPLA CU LASII SI TRADATORII SLUGOIULE, CIT CREZI CA MAI PUTEA SA DUREZE  MIZERIA SI MINCIUNA CARE O PROMOVATI DE 25 DE ANI INCOACE?! V-AM SPUS DE ATITEA ORI CA LUMEA SE SCHIMBA, MAI GREU CU OAMENI CA TINE,DAR SE SCHIMBA! BRASOVUL A FOST SI VA FI ORAS DETERMINANT !!!

Daca ar fi sa ajungem intr-un proces de calomnie, ai constata ca singur te-ai legat cu aceste injurii si calomnii ordinare. Stiu ca adevarul te deranjeaza, dar cineva trebuie sa-ti reaminteasca mereu ca ai fost sustinatorul guvernarii jefuitoare si criminale Basescu-Boc, un adept, cu asociatia ta cu tot, a curvei infractoare Udrea, si acum o sluga a unui ungur obraznic si dispretuitor al romanilor. Slugareste linistit in continuare, eu nu te pot opri sa te injosesti incearcand sa-ti dobandesti titlul aducator de indemnizatie. Cred ca e pedeapsa cea mai buna, pe care singur ti-o aplici, pentru ca se petrece public, adica vad toti colegii tai de asociatie, dar si revolutionarii din Brasov si din toata tara cum te prostituezi pentru o indemnizatie.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2093 : Februarie 01, 2015, 17:28:40 »

Multi au ajuns la disperare, domnule Pitca, iar la disperare se iau decizii care nu mai tin cont de legislatie. Nu e de dorit, nu vreau sa le scuz, dar e posibil ca intr-un viitor nu prea indepartat sa constatam ca asemenea organizatii exista si actioneaza si in societatea din tara aceasta. Am vazut ca Facebook-ul nu va e strain, de aceea va intreb daca nu ati vazut cum bataia de joc cu care ne guverneaza politicienii a agravat atitudinea oamenilor fata de ei. Indemnurile la trimiterea in judecata a hotilor din politica, servicii secrete, justitie, afaceri, au fost inlocuite cu cele care instiga la confiscarea tuturor averilor si pedepsirea posesorilor lor. Romanii au intes ca in tara lor nu se mai poate apela la lege pentru ca mafia a cucerit statul si detine puterea. Combateti aceasta solutie.
     .......................
       @ "remus43de"

       De la coada spre cap:
       - "romanii" inteleg multe...dar in nici un caz nu au ajuns acolo incit sa spuna si sa actioneze in baza ideii ca "in tara lor nu se mai poate apela la lege"...
       - indemnul "la trimiterea in judecata a hotilor", oricare si de oriunde ar fi acestia, este ceva benefic; nu la fel de benefica se poate dovedi ideea de A TE SUBSTITUI AUTORITATII STATULUI PENTRU A PEDEPSI, pe oricine...
       - ce fel de organizatii exista , azi, in Romania, nu ma intereseaza prea mult; oricum nu atit de mult incit sa ma determine sa devin membru al uneia, ori sa am de-a face cu vreuna de acest tip;
       - DISPERAREA unora, de inteles in anumite situatii, ESTE UN FOARTE PROST SFATUITOR, IAR CEI CARE IAU DECIZII IN SITUATII DISPERATE, de obicei, OBTIN DOAR REZULTATE PROASTE. Iar revolutionarii nu fac exceptie.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2094 : Februarie 01, 2015, 17:45:23 »

@ Dle Remus Enache, ma onoreaza aprecierile dv si ale altor revolutionari in general, insa aceste trimiteri comparative pe care le faceti imi displac profund, mai cu seama cand sunt nedrepte. L-am cunoscut pe Beniamin Hamar inainte de a fi colegi si mi-a facut aceeasi impresie pe care mi-am pastrat-o si azi: de om dintr-o bucata, poate putin prea dur uneori, poate usor inflexibil asadar, insa cinstit si sincer. Din discutiile profesionale pe care le-am avut, am dedus - si sunt sigura ca nu gresesc! - ca a promovat examenul in mod corect. Ii este familiara legislatia si ne ajuta pe toti prin experienta pe care o are. Eu colaborez foarte bine cu el, ca si cu toti ceilalti colegi, atat de la departamentul nostru cat si de la compartimentele secretariatului sau de la departamentul fostilor detinuti. Va rog deci sa nu ma mai priviti ca fiind in competitie cu el sau cu altii, fiindca nu sunt. In caz contrar, voi considera aceste "evaluari" ale dv provocari neloiale, carora nu le voi mai raspunde.
In alta ordine de idei, oricare dintre inspectorii de specialitate au numai temporar atributii de inspectori teritoriali pentru o zona sau alta, deocamdata exclusiv in privinta distribuirii documentelor de calatorie si implicit a actualizarii bazei de date.

Nu am sa mai fac trimiteri comparative, am sa va menajez, pentru ca intelg ce s-ar intampla, ca (fara sa vreau) as provoca tensionarea atmosferei la locul dumneavoastra de munca. Si cine isi doreste sa lucreze in tensiune, in relatii incordate cu colegii? Nimeni. Trebuie sa va precizez insa doua lucruri. Ca eu nu trebuie sa va fiu loial, ci dumneavoatra, ca angajat al Secretariatului, mie si noua revolutionarilor in general (aveti grija ca noua pozitie si colegii de felul ungurului va afecteaza atitudinile!). Si nu-i mai sustineti pe cei care ne ameninta, caci nu e nici deontologic, nici legal. O sa vedeti ca vor involua din rau in si mai rau si ca, intr-un viitor nu prea indempartat, o sa regretati ca le-ati fost colega. Am incheiat. E ultimul mesaj pentru dumneavoastra, va promit.
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2095 : Februarie 01, 2015, 17:49:20 »

       
        .......................
        @ "Alex63"

        Domnule, nu te supara: d-ta inciti la crearea de organizatii criminale?!?!
        Poti infiinta orice organizatie doresti, daca respecti legea si te limitezi doar la "a depista" orice doresti d-ta...
        Insa, daca iti propui sa infiintezi o organizatie care "SA PEDEPSEASCA", orice si pe oricine, deja esti in afara legii...
        Propunerea d-tale cam seamana a provocare ordinara.

1.  LEGEA  o  fac  ÎNVINGĂTORII !!!!!!!!!!!!!!!  aşa că vom respecta  LEGEA  pe  care  noi  o  vom  "face"!!

2. dacă ai impresia că eu incit la "la crearea de organizatii criminale"  dumneata  îmi  pare  că  inciţi la PROTEJAREA  CRIMINALILOR !!!!!!!!!!!!!!

3. dăcă  nu  ai  aflat  până  acum  foarte  mulţi  dintre  noi  AM  FOST "in afara legii"  ŞI  ÎN  DECEMBRIE 1989.
   culmea  este  că, aşa cum  "evoluează"  lucrurile,
   ÎN  FOARTE  SCURT  TIMP    V O M    F I   J U D E C A Ţ I    PENTRU  CE  AM  FĂCUT  ATUNCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4.  ştii  cumva  dacă  evreii, al  căror exemplu  "incit"  să  fie  urmat de  noi,  au  nişte  " organizatii criminale"  cu  care  acţionează  împotriva  criminalilor   LOR.
  dacă  DA  te  rog  să îmi  spui  cum se  numesc  organizaţiile  respective.  vreau  să  îi  contactez  să  le  cer  să  ne  ofere  sprijin  logistic !!!!!!!!!!!!!

     stimaţi  colegi,  voi  nu v-aţi  săturat  de "legile"  care  OMOARĂ   TOT  CE  AVEM  MAI  IMPORTANT  ÎN  ŢARĂ: OAMENI,   CULTURĂ,   RESURSE,
   DOAR  PENTRU  CĂ   N I Ş T E   Î M B U I B A Ţ I    NU  MAI  AU  SIMŢUL  MĂSURII    ŞI   VOR   SĂ   FIE   AL  LOR   ŞI  NUMAI   AL  LOR    T O T    C E   M I Ş C Ă - N   ÎARA  ASTA  Huh Huh Huh Huh Huh Huh


   eu  m-am  săturat. a  sosit  vremea  să   redăm  Ţării  ceea  ce-i   aparţine,
  inclusiv   D E M N I T A T E A

             post  scriptum

  la  noi  DEMOCRAŢIE  înseamnă   dreptul  unora   de  a-şi  folosii  puterea ( financiară, politică,  informaţională, etc. )  DOAR  ÎN  SCOPUL  DE  A-ŞI  UMPLE  BUZUNARELE.
  DOVADA?  uitaţivă  în  jurul  vostru.  CÂŢI  dintre  oamenii  pe  care  îi  cunoaşteţi  are  UN  TRAI   D E C E N T  HuhHuhHuh

   acum  întrebaţi-vă  DE  CE  numai  o  mână  de  şmecheri
(  ATENŢIE  !!   cu  foarte puţine excepţii )  AU  AVERI  PE  CARE,  ÎNTR-O  ŢARĂ  CIVILIZATĂ,  LE  POŢI  "FACE"
   Î N   D E C U R S U L   M AI  M U L T O R   GENERAŢII -  iar  la  noi  s-au "făcut" în  doar  5 - 10  ani !!
  cum  draq  se  face că  ei  sunt   FIE  ACTUALI  SAU  FOŞTI    SECURIŞI,  ŞI/SAU   FOŞTI  E X P O N E N Ţ I    AI  REGIMULUI  COMUNIST,  eşaloanele 2 şi 3,  sau  progeniturile  acestora  )

  cu toţii   AM  LUPTAT  PENTRU   C A    N O I    T O Ţ I   SĂ  AVEM  UN  TRAI   D E C E N T    NU  PENTRU CA   A C E I A Ş I şmecheri   DIN  TIMPUL  LUI  CEAŞCĂ   Ş I   C O P I I   LOR   SĂ  O  DUCĂ  ÎN  HUZUR  (  chiar   EXAGERAT !! )  iar  "plebea", din care  marea  noastră  majoritate  facem  parte ( apropo,  dl  Pitca  NU  CRED  CĂ  SE  ÎNCADREAZĂ ! )    SĂ  TRĂIASCĂ  LA  FEL,  DACĂ  NU   M A I    R Ă U   DECÂT  ÎNAINTE DE 89 !!

   poate că  disperarea  nu  a  ajuns  ÎNCĂ  să  "bântuie"  prea  multă  lume.  ASTA  NU  ÎNSEAMNĂ    C Ă   T R E B U I E   SĂ  AŞTEPTĂM   "PRAGUL CRITIC"
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2096 : Februarie 01, 2015, 18:04:50 »

       
        .......................
        @ "Alex63"

        Domnule, nu te supara: d-ta inciti la crearea de organizatii criminale?!?!
        Poti infiinta orice organizatie doresti, daca respecti legea si te limitezi doar la "a depista" orice doresti d-ta...
        Insa, daca iti propui sa infiintezi o organizatie care "SA PEDEPSEASCA", orice si pe oricine, deja esti in afara legii...
        Propunerea d-tale cam seamana a provocare ordinara.

1.  LEGEA  o  fac  ÎNVINGĂTORII !!!!!!!!!!!!!!!  aşa că vom respecta  LEGEA  pe  care  noi  o  vom  "face"!!

2. dacă ai impresia că eu incit la "la crearea de organizatii criminale"  dumneata  îmi  pare  că  inciţi la PROTEJAREA  CRIMINALILOR !!!!!!!!!!!!!!

3. dăcă  nu  ai  aflat  până  acum  foarte  mulţi  dintre  noi  AM  FOST "in afara legii"  ŞI  ÎN  DECEMBRIE 1989.
   culmea  este  că, aşa cum  "evoluează"  lucrurile,
   ÎN  FOARTE  SCURT  TIMP    V O M    F I   J U D E C A Ţ I    PENTRU  CE  AM  FĂCUT  ATUNCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4.  ştii  cumva  dacă  evreii, al  căror exemplu  "incit"  să  fie  urmat de  noi,  au  nişte  " organizatii criminale"  cu  care  acţionează  împotriva  criminalilor   LOR.
  dacă  DA  te  rog  să îmi  spui  cum se  numesc  organizaţiile  respective.  vreau  să  îi  contactez  să  le  cer  să  ne  ofere  sprijin  logistic !!!!!!!!!!!!!

     stimaţi  colegi,  voi  nu v-aţi  săturat  de "legile"  care  OMOARĂ   TOT  CE  AVEM  MAI  IMPORTANT  ÎN  ŢARĂ: OAMENI,   CULTURĂ,   RESURSE,
   DOAR  PENTRU  CĂ   N I Ş T E   Î M B U I B A Ţ I    NU  MAI  AU  SIMŢUL  MĂSURII    ŞI   VOR   SĂ   FIE   AL  LOR   ŞI  NUMAI   AL  LOR    T O T    C E   M I Ş C Ă - N   ÎARA  ASTA  Huh Huh Huh Huh Huh Huh


   eu  m-am  săturat. a  sosit  vremea  să   redăm  Ţării  ceea  ce-i   aparţine,
  inclusiv   D E M N I T A T E A

             post  scriptum

  la  noi  DEMOCRAŢIE  înseamnă   dreptul  unora   de  a-şi  folosii  puterea ( financiară, politică,  informaţională, etc. )  DOAR  ÎN  SCOPUL  DE  A-ŞI  UMPLE  BUZUNARELE.
  DOVADA?  uitaţivă  în  jurul  vostru.  CÂŢI  dintre  oamenii  pe  care  îi  cunoaşteţi  are  UN  TRAI   D E C E N T  HuhHuhHuh

   acum  întrebaţi-vă  DE  CE  numai  o  mână  de  şmecheri
(  ATENŢIE  !!   cu  foarte puţine excepţii )  AU  AVERI  PE  CARE,  ÎNTR-O  ŢARĂ  CIVILIZATĂ,  LE  POŢI  "FACE"
   Î N   D E C U R S U L   M AI  M U L T O R   GENERAŢII -  iar  la  noi  s-au "făcut" în  doar  5 - 10  ani !!
  cum  draq  se  face că  ei  sunt   FIE  ACTUALI  SAU  FOŞTI    SECURIŞI,  ŞI/SAU   FOŞTI  E X P O N E N Ţ I    AI  REGIMULUI  COMUNIST,  eşaloanele 2 şi 3,  sau  progeniturile  acestora  )

  cu toţii   AM  LUPTAT  PENTRU   C A    N O I    T O Ţ I   SĂ  AVEM  UN  TRAI   D E C E N T    NU  PENTRU CA   A C E I A Ş I şmecheri   DIN  TIMPUL  LUI  CEAŞCĂ   Ş I   C O P I I   LOR   SĂ  O  DUCĂ  ÎN  HUZUR  (  chiar   EXAGERAT !! )  iar  "plebea", din care  marea  noastră  majoritate  facem  parte ( apropo,  dl  Pitca  NU  CRED  CĂ  SE  ÎNCADREAZĂ ! )    SĂ  TRĂIASCĂ  LA  FEL,  DACĂ  NU   M A I    R Ă U   DECÂT  ÎNAINTE DE 89 !!

   poate că  disperarea  nu  a  ajuns  ÎNCĂ  să  "bântuie"  prea  multă  lume.  ASTA  NU  ÎNSEAMNĂ    C Ă   T R E B U I E   SĂ  AŞTEPTĂM   "PRAGUL CRITIC"

               post  scriptum 2
 d-le Pitca, invocaţi LEGEA,
   într-o  DEMOCRAŢIE   R E A L Ă    aceasta  este  calea CORECTĂ

  poate  încă  nu  aţi  aflat:  la  noi  LEGEA  este  DOAR  PENTRU  PLEBE   ŞI   FRAIERI.  aveţi  idee  câte  acţiuni  în  justiţie  au  fost  respinse  PENTRU  CĂ  "AŞA  E  ORDINUL"
   CÂTE  CONTESTAŢII   LA  CCR  AU  AVUT  ACEIAŞI  SOARTĂ  NUMAI ŞI NUMAI  PENTRU CĂ "AŞA  E  ORDINUL"

  atunci  VĂ  ÎNTREB ( şi  nu  numai  pe  dvs. !!  )

  DACĂ  LEGEA  ESTE  PENTRU  PROŞTI  IAR  JUSTIŢIA  "JUDECĂ"  PENTRU  DEŞTEPŢI    C E   M A I   P U T E M    S P E R A   DE  LA  ACEŞTI  NEMERNICI ( indicaţi  mai  devreme )  care  "ei  centrează  ei  dau  cu  capul" -  "ei"  dau  legi, ei  le  aplică  şi TOT  ei  le  "JUDECĂ"  ??

   aştept  cu  mare  interes  un  răspuns !!

Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2097 : Februarie 01, 2015, 18:05:49 »

@ Dle Remus Enache, ma onoreaza aprecierile dv si ale altor revolutionari in general, insa aceste trimiteri comparative pe care le faceti imi displac profund, mai cu seama cand sunt nedrepte. L-am cunoscut pe Beniamin Hamar inainte de a fi colegi si mi-a facut aceeasi impresie pe care mi-am pastrat-o si azi: de om dintr-o bucata, poate putin prea dur uneori, poate usor inflexibil asadar, insa cinstit si sincer. Din discutiile profesionale pe care le-am avut, am dedus - si sunt sigura ca nu gresesc! - ca a promovat examenul in mod corect. Ii este familiara legislatia si ne ajuta pe toti prin experienta pe care o are. Eu colaborez foarte bine cu el, ca si cu toti ceilalti colegi, atat de la departamentul nostru cat si de la compartimentele secretariatului sau de la departamentul fostilor detinuti. Va rog deci sa nu ma mai priviti ca fiind in competitie cu el sau cu altii, fiindca nu sunt. In caz contrar, voi considera aceste "evaluari" ale dv provocari neloiale, carora nu le voi mai raspunde.
In alta ordine de idei, oricare dintre inspectorii de specialitate au numai temporar atributii de inspectori teritoriali pentru o zona sau alta, deocamdata exclusiv in privinta distribuirii documentelor de calatorie si implicit a actualizarii bazei de date.

Nu am sa mai fac trimiteri comparative, am sa va menajez, pentru ca intelg ce s-ar intampla, ca (fara sa vreau) as provoca tensionarea atmosferei la locul dumneavoastra de munca. Si cine isi doreste sa lucreze in tensiune, in relatii incordate cu colegii? Nimeni. Trebuie sa va precizez insa doua lucruri. Ca eu nu trebuie sa va fiu loial, ci dumneavoatra, ca angajat al Secretariatului, mie si noua revolutionarilor in general (aveti grija ca noua pozitie si colegii de felul ungurului va afecteaza atitudinile!). Si nu-i mai sustineti pe cei care ne ameninta, caci nu e nici deontologic, nici legal. O sa vedeti ca vor involua din rau in si mai rau si ca, intr-un viitor nu prea indempartat, o sa regretati ca le-ati fost colega. Am incheiat. E ultimul mesaj pentru dumneavoastra, va promit.

Doua precizari: nu vorbeam de loialitatea fata de mine (ceea ce ar fi absurd), ci de loialitatea fata de niste principii ale relatiilor dintre noi, principii in care, pana la proba contrarie, presupun ca mai credem si pe care le mai respectam, si eu, si dv.
Si: nu-i sustin pe cei care va ameninta, dimpotriva. Nu sunt de acord NICIODATA cu amenintarile si violenta, in general. De nicio parte. In plus, daca acestea mai sunt si nejustificate, intervin - dupa puterile mele - de fiecare data cand pot. Era vorba despre altceva. Despre aceasta comparatie pe care ati facut-o intre mine si ceilalti. Dar nu vreau sa insist.
Nu trebuie sa fie ultimul mesaj. Imi place sa cred ca putem discuta normal si ca va pot spune deschis ce consider ca nu-i in regula.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2098 : Februarie 01, 2015, 18:09:50 »

Multi au ajuns la disperare, domnule Pitca, iar la disperare se iau decizii care nu mai tin cont de legislatie. Nu e de dorit, nu vreau sa le scuz, dar e posibil ca intr-un viitor nu prea indepartat sa constatam ca asemenea organizatii exista si actioneaza si in societatea din tara aceasta. Am vazut ca Facebook-ul nu va e strain, de aceea va intreb daca nu ati vazut cum bataia de joc cu care ne guverneaza politicienii a agravat atitudinea oamenilor fata de ei. Indemnurile la trimiterea in judecata a hotilor din politica, servicii secrete, justitie, afaceri, au fost inlocuite cu cele care instiga la confiscarea tuturor averilor si pedepsirea posesorilor lor. Romanii au intes ca in tara lor nu se mai poate apela la lege pentru ca mafia a cucerit statul si detine puterea. Combateti aceasta solutie.
     .......................
       @ "remus43de"

       De la coada spre cap:
       - "romanii" inteleg multe...dar in nici un caz nu au ajuns acolo incit sa spuna si sa actioneze in baza ideii ca "in tara lor nu se mai poate apela la lege"...
Va inselati, chiar acolo au ajuns, aici ne aflam. Poate ati plecat din tara inainte de arestarea sefei D.I.I.C.O.T., Bica si de dezvaluirile facute de complicea ei, fostul ministru Udrea, despre mafia la nivel inalt din timpul dictaturii Basescu.
       - indemnul "la trimiterea in judecata a hotilor", oricare si de oriunde ar fi acestia, este ceva benefic; nu la fel de benefica se poate dovedi ideea de A TE SUBSTITUI AUTORITATII STATULUI PENTRU A PEDEPSI, pe oricine...
Am afirmat contrariul? Eu am precizat situatia, nu am spus ca e buna.
       - ce fel de organizatii exista , azi, in Romania, nu ma intereseaza prea mult; oricum nu atit de mult incit sa ma determine sa devin membru al uneia, ori sa am de-a face cu vreuna de acest tip;
Nu v-am invitat. Nu fac parte din asa ceva si nici nu cred ca exista inca. Vad insa ca tonul si optiunile populatiei s-au schimbat. Daca dimineata am auzit ca un politician, sau altul a fost linsat pe strada, romanii ar aplauda.
       - DISPERAREA unora, de inteles in anumite situatii, ESTE UN FOARTE PROST SFATUITOR, IAR CEI CARE IAU DECIZII IN SITUATII DISPERATE, de obicei, OBTIN DOAR REZULTATE PROASTE. Iar revolutionarii nu fac exceptie.
Situatia s-a degradat atat de mult, icat nu mai conteaza. Oamenii au ajuns sa doreasca sa curga sange de ciocoi, indiferent de pret. Vad bine ca nu mai au viitor, de aceea incep sa se orienteze spre acte disperate, ultimative.
Cineva a folosit pe forum o expresie care se potriveste foarte bine acestei situatii. Constat ca ne-am inteles in gura, domnule parlamentar.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2099 : Februarie 01, 2015, 18:24:24 »

@ Dle Remus Enache, ma onoreaza aprecierile dv si ale altor revolutionari in general, insa aceste trimiteri comparative pe care le faceti imi displac profund, mai cu seama cand sunt nedrepte. L-am cunoscut pe Beniamin Hamar inainte de a fi colegi si mi-a facut aceeasi impresie pe care mi-am pastrat-o si azi: de om dintr-o bucata, poate putin prea dur uneori, poate usor inflexibil asadar, insa cinstit si sincer. Din discutiile profesionale pe care le-am avut, am dedus - si sunt sigura ca nu gresesc! - ca a promovat examenul in mod corect. Ii este familiara legislatia si ne ajuta pe toti prin experienta pe care o are. Eu colaborez foarte bine cu el, ca si cu toti ceilalti colegi, atat de la departamentul nostru cat si de la compartimentele secretariatului sau de la departamentul fostilor detinuti. Va rog deci sa nu ma mai priviti ca fiind in competitie cu el sau cu altii, fiindca nu sunt. In caz contrar, voi considera aceste "evaluari" ale dv provocari neloiale, carora nu le voi mai raspunde.
In alta ordine de idei, oricare dintre inspectorii de specialitate au numai temporar atributii de inspectori teritoriali pentru o zona sau alta, deocamdata exclusiv in privinta distribuirii documentelor de calatorie si implicit a actualizarii bazei de date.

Nu am sa mai fac trimiteri comparative, am sa va menajez, pentru ca intelg ce s-ar intampla, ca (fara sa vreau) as provoca tensionarea atmosferei la locul dumneavoastra de munca. Si cine isi doreste sa lucreze in tensiune, in relatii incordate cu colegii? Nimeni. Trebuie sa va precizez insa doua lucruri. Ca eu nu trebuie sa va fiu loial, ci dumneavoatra, ca angajat al Secretariatului, mie si noua revolutionarilor in general (aveti grija ca noua pozitie si colegii de felul ungurului va afecteaza atitudinile!). Si nu-i mai sustineti pe cei care ne ameninta, caci nu e nici deontologic, nici legal. O sa vedeti ca vor involua din rau in si mai rau si ca, intr-un viitor nu prea indempartat, o sa regretati ca le-ati fost colega. Am incheiat. E ultimul mesaj pentru dumneavoastra, va promit.

Doua precizari: nu vorbeam de loialitatea fata de mine (ceea ce ar fi absurd), ci de loialitatea fata de niste principii ale relatiilor dintre noi, principii in care, pana la proba contrarie, presupun ca mai credem si pe care le mai respectam, si eu, si dv.
Si: nu-i sustin pe cei care va ameninta, dimpotriva. Nu sunt de acord NICIODATA cu amenintarile si violenta, in general. De nicio parte. In plus, daca acestea mai sunt si nejustificate, intervin - dupa puterile mele - de fiecare data cand pot. Era vorba despre altceva. Despre aceasta comparatie pe care ati facut-o intre mine si ceilalti. Dar nu vreau sa insist.
Nu trebuie sa fie ultimul mesaj. Imi place sa cred ca putem discuta normal si ca va pot spune deschis ce consider ca nu-i in regula.
In caz contrar, voi considera aceste "evaluari" ale dv provocari neloiale
nu vorbeam de loialitatea fata de mine, ci de loialitatea fata de niste principii ale relatiilor dintre noi

Despre aceeasi loialitate vorbeam si eu. Loialitatea fata de principiile umaniste, este si fata de oameni, inclusiv fata de persoane luate separat. Nu avem relatii de rudenie, nici de vasalitate, ca sa poata fi vorba de alt tip de loialitate. Sa punem punct aici discutiei. Va multumesc pnetru atentia acordata.
Memorat
Pagini: 1 ... 138 139 [140] 141 142 ... 145
Schimbă forumul: