Main Content:

Pagini: 1 ... 143 144 [145]

Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.

Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2160 : Decembrie 23, 2017, 22:25:42 »

"craip si perjor"...LRMD in 2013 ? ? ?
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2161 : Decembrie 23, 2017, 22:29:17 »

"craip si perjor"...LRMD in 2013 ? ? ?
SI TOTUSI    ;;IDIOTUL   UTIL ;;
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2162 : Decembrie 26, 2017, 02:58:38 »

@ Dle Remus Enache, ma onoreaza aprecierile dv si ale altor revolutionari in general, insa aceste trimiteri comparative pe care le faceti imi displac profund, mai cu seama cand sunt nedrepte. L-am cunoscut pe Beniamin Hamar inainte de a fi colegi si mi-a facut aceeasi impresie pe care mi-am pastrat-o si azi: de om dintr-o bucata, poate putin prea dur uneori, poate usor inflexibil asadar, insa cinstit si sincer. Din discutiile profesionale pe care le-am avut, am dedus - si sunt sigura ca nu gresesc! - ca a promovat examenul in mod corect. Ii este familiara legislatia si ne ajuta pe toti prin experienta pe care o are. Eu colaborez foarte bine cu el, ca si cu toti ceilalti colegi, atat de la departamentul nostru cat si de la compartimentele secretariatului sau de la departamentul fostilor detinuti. Va rog deci sa nu ma mai priviti ca fiind in competitie cu el sau cu altii, fiindca nu sunt. In caz contrar, voi considera aceste "evaluari" ale dv provocari neloiale, carora nu le voi mai raspunde.
In alta ordine de idei, oricare dintre inspectorii de specialitate au numai temporar atributii de inspectori teritoriali pentru o zona sau alta, deocamdata exclusiv in privinta distribuirii documentelor de calatorie si implicit a actualizarii bazei de date.

Nu am sa mai fac trimiteri comparative, am sa va menajez, pentru ca intelg ce s-ar intampla, ca (fara sa vreau) as provoca tensionarea atmosferei la locul dumneavoastra de munca. Si cine isi doreste sa lucreze in tensiune, in relatii incordate cu colegii? Nimeni. Trebuie sa va precizez insa doua lucruri. Ca eu nu trebuie sa va fiu loial, ci dumneavoatra, ca angajat al Secretariatului, mie si noua revolutionarilor in general (aveti grija ca noua pozitie si colegii de felul ungurului va afecteaza atitudinile!). Si nu-i mai sustineti pe cei care ne ameninta, caci nu e nici deontologic, nici legal. O sa vedeti ca vor involua din rau in si mai rau si ca, intr-un viitor nu prea indempartat, o sa regretati ca le-ati fost colega. Am incheiat. E ultimul mesaj pentru dumneavoastra, va promit.

Doua precizari: nu vorbeam de loialitatea fata de mine (ceea ce ar fi absurd), ci de loialitatea fata de niste principii ale relatiilor dintre noi, principii in care, pana la proba contrarie, presupun ca mai credem si pe care le mai respectam, si eu, si dv.
Si: nu-i sustin pe cei care va ameninta, dimpotriva. Nu sunt de acord NICIODATA cu amenintarile si violenta, in general. De nicio parte. In plus, daca acestea mai sunt si nejustificate, intervin - dupa puterile mele - de fiecare data cand pot. Era vorba despre altceva. Despre aceasta comparatie pe care ati facut-o intre mine si ceilalti. Dar nu vreau sa insist.
Nu trebuie sa fie ultimul mesaj. Imi place sa cred ca putem discuta normal si ca va pot spune deschis ce consider ca nu-i in regula.
In caz contrar, voi considera aceste "evaluari" ale dv provocari neloiale
nu vorbeam de loialitatea fata de mine, ci de loialitatea fata de niste principii ale relatiilor dintre noi

Despre aceeasi loialitate vorbeam si eu. Loialitatea fata de principiile umaniste, este si fata de oameni, inclusiv fata de persoane luate separat. Nu avem relatii de rudenie, nici de vasalitate, ca sa poata fi vorba de alt tip de loialitate. Sa punem punct aici discutiei. Va multumesc pnetru atentia acordata.

DECI   ATUNCI   IMPUNEAI   UNUI MEMBRU   AL SSPR   SA TI FIE LOIAL  TIE SI ;;ACOLITILOR TAI   Huh

MAI MAI   REMUSICA     SI ACUM   ACUM  ??
EU SPER  ASTEPT   SI SANT CUMINTE   DECI   TU ESTI ACUM ;;LOIAIAL ;;
MINISTRULUI    ESTI ACEEASI  ;LEPRA   SLUGARNICA;; 
Memorat
  • bambilici
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 11602
  • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2163 : Decembrie 29, 2017, 04:25:53 »

Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2164 : Decembrie 30, 2017, 06:10:20 »


Chiar toti, toti...nu cred...da' parca...'looks better this'...Caesar... Angry Angry Angry
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #2165 : Ianuarie 02, 2018, 22:26:57 »

Continut inadecvat.
« Ultima modificare: Ianuarie 03, 2018, 00:22:33 de către razvan »
Memorat
Pagini: 1 ... 143 144 [145]
Schimbă forumul: