Main Content:

Pagini: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 51

[color=blue][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][b][b]Amintes

 • emirad
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 969
 • Vezi Profilul


 "
România și regimul oligarhic fără frontiere partinice
de Raluca AlexandrescuLa alegerile prezidențiale e posibil să nu mai fim nici măcar în situația de a putea alege „răul cel mai mic“, ci să contemplăm, neputincioși, un dezastru indistinct.

În urmă cu doi ani, pe 6 iulie 2012, Legislativul vota suspendarea lui Traian Băsescu, cerută printr-un do­cument însăilat după imperativele voiculesciene. Ma­joritatea parlamentară de atunci, reunită sub sigla USL, era constituită prin trocuri politice și bri­colaje fără nicio legătură cu funcționarea unui sis­tem de partide bazat pe logica jocului democratic. Ma­sa critică a fost atunci atinsă prin migrația con­sis­tentă a unor parlamentari PDL, care au întărit în mod decisiv majoritatea formată de USL. O for­ma­ți­u­ne construită de altminteri nu pe un program re­al, ci pe o obsesie consecvent întreținută de retorica antenistă, picurată ani de zile, privind „regimul dic­tatorial băsist“, teroarea și corupția înfierate ia­co­bin. Obsesie reiterată în monologul botezat con­fe­rin­ță de presă, interpretat de Dan Voiculescu la mo­ment aniversar, pe 6 iulie 2014, când, alături de obiș­nuitele amenințări mai mult sau mai puțin voa­late la adresa presei ambalate ipocrit în mesaje pseu­do-empatice – „jurnaliștii, așa cum sunt ei, sunt o categorie foarte vulnerabilă“ –, Dan Voiculescu a transmis „publicului Antena 3, acești oameni mi­nunați, că nu există niciun fel de motiv să se ru­și­neze. Am rămas consecvent acestei dispute po­li­ti­ce majore cu Băsescu Traian“.

Referendumul din vara lui 2012 a reprezentat poate, în mod paradoxal – pentru că era o inițiativă a USL –, ultimul moment de solidarizare a opoziției, oricum erodată din interior de politica noncombat a PDL. Ide­ea boicotului și realizarea lui practică au reușit numai să amâne însă un deznodământ legitimat de alegerile din decembrie al aceluiași an. USL s-a ins­ta­lat confortabil la guvernare și a început să facă ce știa mai bine: consolidarea unui stat oligarhic, mi­mând de­mocrația parlamentară, dar concentrând în fapt exercițiul puterii politice la guvern. Venit pe valul de­magogic al voinței populare – aici trebuie amintit ro­lul consistent jucat de Crin Antonescu – și flu­tu­rând steagul șifonat al parlamentarismului, USL a reușit să ridice la rang de artă incompetența, impostura și urmărirea exclusivă a intereselor oligarhiei.

Scenariul blitzkrieg-ul USL din 2012 fusese anunțat, cu două luni înainte, de același Dan Voiculescu – per­sonaj care, încolțit astăzi de justiție, recurge la toate subterfugiile posibile pentru a amâna un dez­no­dământ după modelul Adrian Năstase.

Ritmul în care au fost călcate atunci în picioare mai toate principiile statului de drept, consecvența ulte­ri­oară a regimului USL de a consolida practicile ne­de­mocratice, scandalurile cotidiene de corupție în interiorul guvernului, incapacitatea crasă de ges­tio­na­re chiar și a afacerilor curente ale guvernării (pro­ble­ma cheltuirii fondurilor europene e un bun indi­ca­tor în acest sens) desenează portretul unei clase po­litice corupte, fără busolă, crescute în disprețul cul­turii politice democratice.

Deși USL s-a rupt, iar PNL joacă, atunci când îi con­vine, rolul de partid de opoziție, răul este deja făcut: mai există mici porțiuni de rezistență în justiție, la DNA sau la Înalta Curte de Casație și Justiție. Parlamentul a jucat de la bun început un rol de­co­rativ – oricum, privind la calitatea aleșilor po­po­ru­lui, lucrurile nu ar fi putut să se petreacă altfel –, Vic­tor Ponta emite când și cum poftește ordonanțe de ur­gență în disprețul necamuflat față de Constituție, jaful din banul public continuă netulburat.

Sistemul de sănătate e deja în moarte clinică. În si­criul educației Guvernul Ponta a bătut ultimele cuie neconstituționale pe 26 iunie, prin adoptarea OUG nr. 49/2014, care desfigurează definitiv Legea Edu­cației Naționale 1/2011, iar epitaful i l-au scris chiar sindicatele din învățământ și Consiliul Național al Rec­torilor, care s-au întrecut care mai de care în ade­ziuni cu limbaj de Scânteia ceaușistă și au criticat aspru, în același registru, opiniile critice.

Tabloul este, așadar, dezolant. Câteva luni ne mai des­part de alegerile prezidențiale, iar mult dorita so­li­darizare a opoziției în fața regimului PSD se în­depărtează cu viteza luminii. Dosarul președintelui Băsescu e din în ce mai problematic, piesele se adau­gă și atârnă greu: scandalul care-l implică pe fratele său, pe de o parte, pe de alta rolul mai mult decât dis­cutabil pe care înțelege să-l joace în frontul opo­ziției. Spectacolul trist dat de partidele „de dreapta“ la europarlamentare continuă, în acte succesive, și acum. Au fost puse în circulație deja câteva nume de candidați, unele neluate în serios nici măcar de partidele de unde ei provin și care ar trebui, în mod normal, să-i promoveze. Dacă lucrurile continuă ast­fel – și, deocamdată, nu există motive să pre­su­pu­nem altceva –, la alegerile prezidențiale nu vom mai fi nici măcar în situația de a putea alege „răul cel mai mic“. Vom contempla, neputincioși, un dezastru in­distinct. //

Cuvinte cheie: legislativ, basescu, demitere, oligarhi, partide, parlament
Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services 4
Referinte:

    Voiculescu și metodele oligarhilor ruși "


================

================
Postarea de mai sus aparține unui mincinos ordinar și unui maniPULAtor profesionist. Rețineți-i pseudonimul (Florin1989) pentru a-i putea încadra postările la mincinoase și (ori) maniPULAtoare.
Deasemenea, articolul de mai sus este un articol recomandat pentru provocarea vomei.
Citiți, vomați, adunați și trimiteți produsul vomei pe adresa celui care l-a postat.
Memorat

Doamne ajută!

(p) publicitate psd_ista! Trebuie sa -si si ei o piinica!
Memorat
 • emirad
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 969
 • Vezi Profilul

(p) publicitate psd_ista! Trebuie sa -si si ei o piinica!
============

    Să vedem ce pâinică mai câștigi tu la toamnă, după ce o să comunicăm Biroului Electoral Județean dovezile  partizanatului tău politic. Să vedem pe cine mai pune ciumatul portocaliu Scripcaru președinte la secția 50. Poți să mergi, dar ca reprezentant PDL, nu ca președinte. Măcar să te știe lumea și oficial cine-ți plătește ție pâinica.
    Dar despre asta o să fac eu o informare mai amplă și pentru cititorii forumului, juristul lui pește prăjit, dacă nu-ți vezi de putzulica ta.
Memorat

Doamne ajută!


Bai caricatura PSD-ista, numai mizgali forumul cu prostii , nu te mai da buricul pamintului sau vreun Marcel Proust! Ca puti de la o posta a ciuma rosie , COMUNISTA! Grin Grin Grin
Memorat


Sooate-ti la imprimanta mizeriile astea de postari ca o sa aiba nevoie super-avocatul tau de ele !!!PSD-istul lui peste marinat!!! Angry
Memorat

(p) publicitate psd_ista! Trebuie sa -si si ei o piinica!
============

    Să vedem ce pâinică mai câștigi tu la toamnă, după ce o să comunicăm Biroului Electoral Județean dovezile  partizanatului tău politic. Să vedem pe cine mai pune ciumatul portocaliu Scripcaru președinte la secția 50. Poți să mergi, dar ca reprezentant PDL, nu ca președinte. Măcar să te știe lumea și oficial cine-ți plătește ție pâinica.
    Dar despre asta o să fac eu o informare mai amplă și pentru cititorii forumului, juristul lui pește prăjit, dacă nu-ți vezi de putzulica ta.


      COMUNA MÂNDRA              
1    ZARA ELENA    1    Presedinte    
2    COSGAREA MARIA    1    Loctiitor    
3    CORNEA FLORIN    2    Presedinte    
4    BLEBEA MIHAELA MARIA    2    Loctiitor    
5    ZARA RODICA NICOLETA    3    Presedinte    
6    RENCIU LILIANA    3    Loctiitor    
7    TRIMBITAS ELENA    4    Presedinte    
8    ZARA LIDIA    4    Loctiitor    
9    AROS-STINGA IOAN    5    Presedinte    
10    COCAN ADRIANA    5    Loctiitor

http://www.prefecturabrasov.ro/upload/files/lista.htm
Presedinti / loctiitori
Municipiul Brasov
            
LISTA PREŞEDINŢILOR ŞI LOCŢIITORILOR SECŢIILOR DE VOTARE
Memorat


Sorin Viorel Firoiu, aka Kronstadt lasa-l pe desteptul asta cu pseudonimul conspirativ " emirad " sa se inglodeze singur!

 1. Face vorbire de sectia de votare nr. 50.


 " COMUNA MANDRA
Nr.
sectiei
Sediul sectiei de votare
Delimitarea sectiei de votare
359
SCOALAGENERALA MANDRA
Satul Mandra, 402 nr. de casa.
360
CAMINUL CULTURAL ILENI
Satul Ileni, 349 nr. de casa.
361
SCOALA GENERALA RAUSOR
Satul Rausor, 200 nr. de casa.
362
CAMINUL CULTURAL TODERITA
Satul Toderita, 255 nr. de casa.
363
SCOALA GENERALA SONA
Satul Sona, 302 nr. de casa "

Se poate vedea ca pentru comuna Mindra sint arondate sectiile de la 359 la 363!

Nu sint membru al PDL am fost doar membru Partidului FSN pina la 1 martie 1990, datorita faptului ca acest partid a fost format cu luptatori din Revolutie.

Se pot observa numai inadvertente si chestii prostesti debitate la disperare! Oare de ce o fi asa disperat?
Memorat

Mai dobitocule ce treaba am eu cu Sorin Firoiu, iar ai primit ordin sa manipulezi forumul, asa cum ai manipulat despre toti cei care va combat, pe voi pedelistii tradatori, adevaratii criminali. Pîna cînd crezi ca te vom mai suporta?
Manipulezi forumul 24 din 24 cu revista presei,idei inepte, etc!
Daca nu faci dovada in 24 de ore ca eu sunt aceeasi persoana cu Sorin te actionez in judecata!
Acest forum sa iti intre bine in cap nu este propietatea ta personala de manipulare si propaganada, este forumul revolutionarilor; in calitate de ce te exprimi pe acest forum? De chibit? Legal nu esti revolutionar!
Astept dovada , identitatea mea este alta,trecuta pe forum!
Nu insulta ca de data asta iti voi raspunde cu aceeasi moneda!

 
Memorat

Manipulezi atacind pe altii sa treaca neobservata presedentia ta de la alegeri!

 COMUNA MÂNDRA             
1    ZARA ELENA    1    Presedinte   
2    COSGAREA MARIA    1    Loctiitor   
3    CORNEA FLORIN    2    Presedinte    
4    BLEBEA MIHAELA MARIA    2    Loctiitor   
5    ZARA RODICA NICOLETA    3    Presedinte   
6    RENCIU LILIANA    3    Loctiitor   
7    TRIMBITAS ELENA    4    Presedinte   
8    ZARA LIDIA    4    Loctiitor   
9    AROS-STINGA IOAN    5    Presedinte   
10    COCAN ADRIANA    5    Loctiitor

http://www.prefecturabrasov.ro/upload/files/lista.htm
Presedinti / loctiitori
Municipiul Brasov
           
LISTA PREŞEDINŢILOR ŞI LOCŢIITORILOR SECŢIILOR DE VOTARE
Memorat

Mai dobitocule ce treaba am eu cu Sorin Firoiu, iar ai primit ordin sa manipulezi forumul, asa cum ai manipulat despre toti cei care va combat, pe voi pedelistii tradatori, adevaratii criminali. Pîna cînd crezi ca te vom mai suporta?
Manipulezi forumul 24 din 24 cu revista presei,idei inepte, etc!
Daca nu faci dovada in 24 de ore ca eu sunt aceeasi persoana cu Sorin te actionez in judecata!
Acest forum sa iti intre bine in cap nu este propietatea ta personala de manipulare si propaganada, este forumul revolutionarilor; in calitate de ce te exprimi pe acest forum? De chibit? Legal nu esti revolutionar!
Astept dovada , identitatea mea este alta,trecuta pe forum!
Nu insulta ca de data asta iti voi raspunde cu aceeasi moneda!

 

Tu chiar esti stricat la cap de nu poti sa te abtii sa nu insulti Huh[/size][/b]
Memorat


  Tu chiar esti stricat la cap de nu poti sa te abtii sa nu insulti Huh[/b] [/b][/size]
Memorat

Mai dobitocule ce treaba am eu cu Sorin Firoiu, iar ai primit ordin sa manipulezi forumul, asa cum ai manipulat despre toti cei care va combat, pe voi pedelistii tradatori, adevaratii criminali. Pîna cînd crezi ca te vom mai suporta?
Manipulezi forumul 24 din 24 cu revista presei,idei inepte, etc!
Daca nu faci dovada in 24 de ore ca eu sunt aceeasi persoana cu Sorin te actionez in judecata!
Acest forum sa iti intre bine in cap nu este propietatea ta personala de manipulare si propaganada, este forumul revolutionarilor; in calitate de ce te exprimi pe acest forum? De chibit? Legal nu esti revolutionar!
Astept dovada , identitatea mea este alta,trecuta pe forum!
Nu insulta ca de data asta iti voi raspunde cu aceeasi moneda!

 

Cine dracu' te-a insultat nesimtitule Huh

 Am confirmari de la cel putin doua persoane ca Kronstadt = Sorin V. Foroiu !!![/size][/b][/color]
Memorat

Impostorule, cum bine ai fost numit tentativa de impostor, în ce calitate de ce te bagi în seama cu revolutionarii? Jurist consult? Atît eu cît si alti revi autentici din Brasov, ne-am pus întrebarea cine esti, dar si cui faci jocurile în detrimentul nostru. Ca esti cipat portocaliu toti o stim. Ce interese urmaresti de fapt? La noi majoritatea va urmaresc iar cînd o sosi timpul vai mama voastra. În cazul tau si-a lui boacana nu este o problema. Semi v-a avea de tras pentru voi la greu. El este adevaratul tradator criminal!
Am sa-ti fac un pustiu de bine; acum îi telefonez lui Sorin sa aiba un pic grije de tine Grin
A fi sau a nu fi la etj II, aceasta este întrebarea Grin
Memorat
 • scheianul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul

@Cornea
Observ ca la indicațile prețioase ale șefului tău lichea, ai apelat la numele meu, făcând fel de fel de asociații cu alți membri ai forumului. Te notific sa faci publice declarațiile celor doi  care ți-au confirmat că aș fi KRONSTADT. În caz contrar te voi acționa în judecată pentru fals, uz de fals în declarații. Cum bine am mai declarat pe acest forum la alt subtopic, nu ne-am cunoscut vreodată. Este valabil și pentru cei din 21-BV-PDL. Făcând parte din această asociațiune v-ați asumat riscul.
Memorat

Pentru cei adevarati si verticali! S-auzim numai bine!

De aici am pornit!

Manipulezi atacind pe altii sa treaca neobservata presedentia ta de la alegeri!
Daca nu esti membru de partid cum de te-a pus presedinte de comisie la Mandra Grin


 COMUNA MÂNDRA             
1    ZARA ELENA    1    Presedinte   
2    COSGAREA MARIA    1    Loctiitor   
3    CORNEA FLORIN    2    Presedinte    
4    BLEBEA MIHAELA MARIA    2    Loctiitor   
5    ZARA RODICA NICOLETA    3    Presedinte   
6    RENCIU LILIANA    3    Loctiitor   
7    TRIMBITAS ELENA    4    Presedinte   
8    ZARA LIDIA    4    Loctiitor   
9    AROS-STINGA IOAN    5    Presedinte   
10    COCAN ADRIANA    5    Loctiitor

http://www.prefecturabrasov.ro/upload/files/lista.htm
Presedinti / loctiitori
Municipiul Brasov
           
LISTA PREŞEDINŢILOR ŞI LOCŢIITORILOR SECŢIILOR DE VOTARE
Memorat
Pagini: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 51
Schimbă forumul: