Portalul Revolutiei

Discutii generale => Forum => Subiect creat de: Marius din Martie 18, 2020, 14:05:59Titlul: Coronavirus
Scris de: Marius din Martie 18, 2020, 14:05:59
Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video) (https://wp.me/pjejF-5OS)


Titlul: Răspuns: Coronavirus
Scris de: Marius din Iulie 30, 2020, 14:29:24
Pagină de informare despre coronavirus: COVID-19 (https://wp.me/PjejF-63q)


Titlul: Răspuns: Coronavirus
Scris de: Brasoveanul din Martie 15, 2021, 10:49:29
Nicu Covaci, după ce a scăpat de coronavirus: ‘Virusul ăsta nu rezistă la căldură. Totul este o manevră’
https://www.bugetul.ro/nicu-covaci-dupa-ce-a-scapat-de-coronavirus-virusul-asta-nu-rezista-la-caldura-totul-este-o-manevra/?fbclid=IwAR2oq1Mn_dDgqRbl0Xn6xIbmpytmVtw8jYmMuyvpXnlD2rR0MAAzQLSd4J4
Eugen Dinu, redactor 14.03.2021

(https://www.bugetul.ro/wp-content/uploads/2021/03/nicu-covaci-538x332.jpg)

Liderul Phoenix, Nicu Covaci, susține că a avut Covid-19 la începutul pandemiei, în perioada în care în România nu se știa de boală.
Covaci spune că a avut o răceală puternică în ianuarie 2020, când a venit în ţară din Spania.
Nicu Covaci a ajuns în primă fază în Bucureşti şi pentru că se simţea rău s-a dus la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”. Artistul povesteşte că a venit apoi în Timişoara. La acea vreme încă nu se făceau teste pentru virusul SARS-Cov-2, dar Covaci susţine că a avut simptome de COVID, scrie Adevarul.

Eu şi partenera mea de viaţă am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de COVID, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus.
Am fost dus cu salvarea şi două zile am fost internat la <Victor Babeş>. Şi nu ştiau ce am, că e pneumonie, că e nu ştiu ce.
Dar eu m-am luptat, sunt şi scafandru, nu mă dau bătut aşa uşor, deşi aveam 73 de ani. Voiau să mă ţină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion şi am venit acasă, în Spania.
Aici e verde, am marea în faţa casei, am muntele în spate şi sunt înconjurat de o pădure de pini
„, a declarat Nicu Covaci, conform sursei citate.

Covaci susține că virusul nu rezistă la căldură și că, din păcate, totul este o manevră, virusul fiind făcut în laborator.
Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. Dezbină şi domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul„, a afirmat Nicu Covaci.