Portalul Revolutiei

Discutii generale => Totul despre Revolutie si Revolutionari => Subiect creat de: mercurie din Ianuarie 12, 2008, 12:03:28Titlul: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Ianuarie 12, 2008, 12:03:28
Imediat dupa evenimentele din decembrie 89, de indata ce a inceput prigoana impotriva revolutionarilor, s-a putut observa si acest fenomen: transformarea unei buni parti din revolutionarii cei mai activi , in cobai ai serviciilor de informatii, nou infiintate, sub auspiciile noii conduceri politice – esalonul doi al nomenclaturii comuniste.
  As putea spune ca, in afara de cei enumerati la o alta postare de-a mea – cei ucisi si cei bagati la puscarie, dupa 89, acestia din urma - cobaii, pot fi considerati categoria cea mai oropsita de catre descendentii lui Stalin post-revolutionari. Tratamentul la care au fost si sunt supusi, face parte din registrul politiei politice comuniste – o scoala care a crescut si s-a “solidificat” in timpul regimului comunist, si care inca este parte din moravurile actuale ale serviciilor de informatii.
  Studiind fenomenul , am ramas uimit de ceea ce trebuie sa indure acesti oameni. Interzicerea, la superlativ, a unei buni parti din drepturile civile, cunoscute si stipulate in Constitutia Romaniei: le este subminat dreptul la munca, la a avea relatii sociale normale(cei prinsi in sistem, fie au ramas fara sotii , fie nu au fost lasati sa se mai apropie vreodata de sexul opus sau sa aibe anturaj), traumatizati psihic si fizic(devin constat pacienti ai spitalelor  ), sigmatizati peste tot pe unde-I poarta destinul(pentru a-si asigura colaborarea sau indiferenta societatii, defaimarea este parte fireasca din aceasta scoala. Se lucreaza permanent la demolarea imaginii fizice , psihice si vestimentare. Trebuie spus aici ca in ciuda protestelor facute, de catre o buna parte dintre acestia, atat la diferitele comisii de abuzuri , cat si in mass media, efectul a fost zero. Nimeni nu-I baga in seama.) , tinuti in saracie sau pe spinarea rudelor (scopul este evident: au bani, au puterea sa scape din lagarul socialist in care numai ei si tortionarii lor mai traiesc), alungati de la toate ghiseele institutiilor statului (spre uimirea mea am descoperit cum pana si aici inregistrarea unei simple hartii este , aproape, cu desavarsire interzis), etc.  Enumerarea abuzurilor ar putea continua la nesfarsit. Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca acesti oameni sunt folositi pentru pregatirea si antrenamentul noilor cadre ale serviciilor de informatii. A FOST PEDEAPSA LA CARE CEI CU IZMENE ROSII, CA ALE LUI STALIN, S-AU GANDIT S-O APLICE UNEI BUNI PARTI DIN FRATII NOSTRII. Imaginati-va un asemenea dispozitiv , pe la care se perinda constat, 24 de ore din 24 de ore, o gramada de cadre ……tinere , dar si cu state vechi, toti avand un singur scop: demolarea unui singur om. Ca sa reproduc un mare duhovnic al Romaniei: “ Si acum sunt unii care mai arunca tarana peste mormintele revolutionarilor, de parca le este frica ca vor iesi din mormant”.
    Din discutiile avute si din observarea fenomenului, timp de 19 ani, am inteles ca sunt supusi si la abuzuri de natura parapsihologica. Cea mai elocventa descriere a acestui din urma fenomen este facuta intr-o piesa de teatru – ecranizare pt televiziune si oferita de ani buni publicului, in ajunul comemorarii evenimentelor din dec.89 ,  realizata in coopeare cu o institutie a Armatei Romane, specializata pe acest domeniu – parapsihologia. Cinste ofiterilor Armatei Romane, singurii pe care i-am vazut respectandu-si juramantul depus si onoarea.
  Necazul cu acesti oameni este ca acestia nu se pot folosi nici macar de legea 341/2004, care i-ar pune la adapost, macar d.p.d.v. material. Este evident ca s-a “lucrat” si evitat ca acest lucru sa se intample. O parte, fie nu au ajuns sa-si preschimbe certificatul, fie reusind , au fost impiedicati sa-si insuseasca drepturile ce decurg din lege. Si se stie ca atunci cand iti sulfa vantul prin buzunare, nut e mai poti judeca cu nimeni. Nu mai vorbesc de cei ce au fost “gasiti” ca facand politie politica. Trebuie sa intelegeti, oameni buni, ca acesti colegi ai nostri si-au aratat potentialul inca dinainte de 89,  fiind de pe atunci obiect al muncii pt Securitate, supusi la fel de fel presiuni si abuzuri, compromisi, transformati cu de-a sila in informatori.  Participarea si sacrificiul lor la Revolutie, de necontestat si mai ales “apreciat “ la justa valoare de catre esalonului 2, i-a expus si mai mai mult, vitregiindu-I in totalitate de aceasta sansa, de a fi aparati de legea 341. Multi dintre acestia vor fi scosi ca facand politie politica si aruncati, inca o data, la periferia societatii, devenind cobai pana la moarte pentru noile servicii de informatii.
  PE ACESTIA CINE-I AJUTA FRATILOR ? CE PORTITA LEGALA LE PUTEM OFERI ?  CE PUTEM FACE NOI PENTRU EI?
  Din discutiile avute, am inteles ca , mai nou, au devenit subiect de antrenament si pentru alte servicii de informatii, din alte tari, ca urmare a unor acorduri bilaterale: China, tari din Arabia si chiar din vestul Europei. Mi-a spus: “…drepturile omului sunt apa de ploaie.  Pt cei din vest – exponentii drepturilor omului, aceste abuzuri au valoare “numismatica” , adica neputand avea ceva similar la ei in tara, “perimate” asa cum sunt , pot fi considerate de-a dreptul instructive, daca ele sunt accesibile undeva in sud-estul Europei.
  EI S-AU SCARIFICAT PENTRU NOI, NOI CE PUTEM FACE PENRU EI ? CUM DORITI SA TRAITI? CUMINTI SI DULCE , PANA LA ADANCI BATRANETI, MOMENT IN CARE SIGUR CA VETI REGRETA LIPSA DE ONOARE DIN TINERETE SAU RISCAND, PASTRANDU-VA ONOAREA?

P.S. Cand legea 341/2004 a fost conceputa, la introducerea indemnizatiei compensatorii, s-a avut in vedere , mai ales, aceasta categorie de oameni – cei carora li se interzice dreptul la munca – REVOLUTIONARII TRANSFORMATI IN COBAI. Acest lucru il datoram lui Emil Cuteanu si celor apropiati, care au acceptat riscurile de a se expune celor ostili revolutionarilor.  Pe aceasta cale imi manifest toata admiratia pt gestul lor, mai ales ca deja au luat contact cu ostilitatea tortionarilor – au dosare “penale” si mass-media lucreaza la defaimarea lor.
 


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 12, 2008, 20:50:57
Domunle, subiectul propus de dvs. nu e lipsit de interes, dimpotriva, dar totul este tratat mult prea general. Ca sa provocati o discutie pe aceasta tema, trebuie sa convingeti si, ca sa convingeti, trebuie sa aduceti date mai precise.
De exemplu: ce va impiedica sa numit piesa de teatru si sa dati cateva exemple de programare si reprogramare a ei in luna decembrie? Mai multa concretete e necesara, macar acolo unde se poate, subiectul fiind oricum unul "in ceata".


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Ianuarie 12, 2008, 23:22:00
PIesa de teatru ? Pur si simplu nu-mi aduc aminte, dar daca va interesati la TVR, veti obtine usor raspunsul dorit. Este singura piesa de teatru ecranizata pt televiziune despre revolutionari si singura realizata in colaborarea cu Armata Romana. Eu, in decursul anilor, am vazut-o de vreo trei ori.
  Mai spuneti ca subiectul este tratat prea general. Deocamdata am scris atat. Pe parcurs poate voi reusi sa dau mai multe amanunte. Ceea ce v-am oferit este un simplu ABSTRACT al subiectului.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Ianuarie 12, 2008, 23:54:39
pt.mercurie : Explicati mai pe indelete cum este aceasta regizare ptr.televiziune de catre revolutionari impreuna cu armata romana altfel riscati sa fiti chiar denigrat de acei revolutionari care au fost la apararea televiziunii romane .Si inca o data va rog nu mai faceti asemenea afirmatii care citeodata mai si jignesc.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Nr. 1 din Ianuarie 13, 2008, 10:18:02
     Domnule Mercurie, daca va referiti la piesa de teatru, cu referire la revolutia de la Iasi, va spun ca am vazut-o si eu si pot spune ca subiectul este cat se poate de real si de actual, ca si actiune totul se invarte in jurul unei singure intrebari:
     " DOMNULE "X" SPUNETI CA ATI PARTICIPAT LA EVENIMENTE. raspuns: DA. intrebare: DAR LUMEA CARE A SUNAT A SPUS CA NU V-A VAZUT PE ACOLO, CHIAR ATI FOST? raspuns: AM FOST. intrebare: UNDE ANUME, CINE V-A VAZUT? raspuns: NU INTELEGI DOMNULE CA AM FOST? IN PIATA. SA SUNA LUMEA SA SPUNA CARE M-A VAZUT. intrebare: PAI A SUNAT O GRAMADA DE LUME CARE A SPUS CA NU V-A VAZUT PE ACOLO, CUM EXPLICATI ASTA? raspuns: AM FOST. s.a.m.d."
     C-am asa se intampla si azi cu pseudorevolutionarii: AU FOST. Cum se numeste piesa, nu stiu, dar a fost la tv in decembrie.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Revo SB din Ianuarie 13, 2008, 11:09:15
Mult stimate mercurie,nu te mai obosii sa speli ce a ramas nespalat de la Ion Ilici Iliescu;Bebe Certificat si altii ca ei.Petele CONTRA REVOLUTIONARILOR nu se spala nici cu Dero nici cu DTT. ;D


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Ianuarie 13, 2008, 16:49:41
  Pt domnul Jean_Ilie: n-am jignit pe nimeni. Piesa de teatru este o ecranizare pentru televiziune, adica a fost creata numai pentru a fi data la televiziune. Adica nu o poti viziona la un teatru clasic. Am sa incerc sa-i aflu "coordonatele" si s-o ofer ca obiect de studiu si celor ce n-au vazut-o.
 Pt domnul Tudor: eu nu ma straduiesc sa spal nimic, ci sa aduc in fata o categorie de revolutionari, stigmatizata rau de tot, chiar si in acest moment cand noi discutam. Daca dumneavoastra nu-l iubiti pe Cuteanu, asta este..., dar pentru legea 341 el s-a zbatut, iar acum are dosar "penal". Spuneti-mi si mie, credeti ca mai conteaza cu cine te insotesti, ca sa faci un bine altora ? Este legea 341 o lege nefolositoare ? Indemnizatia este binevenita ? Va oferea legea 42 asa ceva ? Daca maine "organele" va dau afara de la locul de munca, veti mai contesta legea lui Cuteanu ? Grevistii foamei n-o contesta si n-au fost mai mult de-9pre -7 grade afara 


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Marilena din Ianuarie 13, 2008, 17:01:06
mnercurie: e mult de discutat pe marginea ultimei tale postari. Emil C utean isi are meritele lui dar are si multe insuccese. nu are nici o legatura legea 341 si sustinerea lui pt aparitia acestei legi cu faptul ca el are dosar penal. pt aprobarea legii 341/2004 si indemnizatia acordata prin aceasta lege trebuie sa stiti ca Emil Cutean a avut o contributie majora si  a facut tot ce a putut pt a iesi legea in aceasta forma. dar dc instanta va dovedi ca e vinovat...sa plateasca. parerea mea e ca pina la o hotarire irevocabila a instantei nu-l putem acuza.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Revo SB din Ianuarie 13, 2008, 20:52:28
Pt domnul Jean_Ilie: n-am jignit pe nimeni. Piesa de teatru este o ecranizare pentru televiziune, adica a fost creata numai pentru a fi data la televiziune. Adica nu o poti viziona la un teatru clasic. Am sa incerc sa-i aflu "coordonatele" si s-o ofer ca obiect de studiu si celor ce n-au vazut-o.
 Pt domnul Tudor: eu nu ma straduiesc sa spal nimic, ci sa aduc in fata o categorie de revolutionari, stigmatizata rau de tot, chiar si in acest moment cand noi discutam. Daca dumneavoastra nu-l iubiti pe Cuteanu, asta este..., dar pentru legea 341 el s-a zbatut, iar acum are dosar "penal". Spuneti-mi si mie, credeti ca mai conteaza cu cine te insotesti, ca sa faci un bine altora ? Este legea 341 o lege nefolositoare ? Indemnizatia este binevenita ? Va oferea legea 42 asa ceva ? Daca maine "organele" va dau afara de la locul de munca, veti mai contesta legea lui Cuteanu ? Grevistii foamei n-o contesta si n-au fost mai mult de-9pre -7 grade afara 

NU MAI SCOATETI IN FATA ACEA CATEGRIE DE ASA ZISI REVOLUTIONARI,CACI ESTE COMPROMISA DEFINITIV....TREBUE SA FACA PASUL INAPOI.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Ianuarie 13, 2008, 21:34:30
Este in regula domnule Tudor, va inteleg si va respect pozitia, dar haide-ti sa ne concentram asupra celorlalti - cei inca hartuti de organele statului. Ce putem face pentru ei ? Pe unde putem pune intrebari ? Cine trebuie sa dea socoteala ? Cine trebuie sa afle ?


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Ianuarie 15, 2008, 17:41:46
ORICUM , II ASIGUR PE TOTI COLEGII NOSTRII MAI OROPSITI, CAT SI PE TORTIONARI , CA ACESTE INFORMATII AU AJUNS DEJA LA CELE MAI MARI SI IMPORTANTE ORGANIZATII ALE DREPTURILOR OMULUI DIN LUME. TORTIONARI SI VICTIME NU MAI POT EXISTA PE BANII ROMANILOR


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Ianuarie 17, 2008, 11:00:35
Pt.Mercurie:Da domnule si aici date concrete sa le vedem si noi.Sa stim si noi nu numai din auzite.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Ianuarie 17, 2008, 19:02:17
Esenta am oferit-o organizatiilor drepturilor omului, iar aici m-as cam abtine.Nu vreau sa ma trezesc ca nu mai au ei ce sa gaseasca, pt ca am fost eu slobod la gura. Dispar si oameni si documente. Dar va pot expune cate ceva..
  Un coleg de-al nostru transformat in cobai. Imaginati-va un om la care se face "de garda" 24 din 24 de ore, de la Revolutie in coace. Nu poate "respira" fara sa se afle. Este cunoscut de foarte multi revolutionari, destul de importanti si nu de putine ori bucurestenii au avut surprinderea sa observe, pe ici pe colo, pe unde soarta il mai poarta pe colegul nostru, o gasca intreaga de  agenti, tinandu-se de capul lui, solicitand in dreapta si in stanga "colaborarea" prin si pentru gesturi pline de agresivitate, ca pe vremea lui Stalin, pe fata ...Omul nu se poate "atinge" de ghiseul vreu-nei institutii de stat, intr-un mod decent, nu se poate angaja(cine vrea urmarit in firma lor), nu are bani sa fuga in strainatate, nu mai arata bine, sa mai poata impresiona pe cineva cu umanismul mult laudat al mileniului 3; nu are familie pt ca nu are voie sa aibe prieteni si mai ales nu are voie sa iubeasca, sa se apropie de sexul opus....Sa mai continui? In mare parte , ceea ce stiu despre abuzurile savarsite de comanda data de politrucii anilor 90, de la acest om stiu...Aveti voi puterea sa-l ajutati . NU CRED.
   


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: MARIA PETRASCU din Ianuarie 18, 2008, 23:37:49
MERCURIE, desi am spus ca nu mai intru in dialog cu dumneata nu pot sa nu iti pun o intrebare. de ce nu te apuci omule de scris S.F-uri. Poti lua cu succes lucul lui Pavel Corut. Faci un ban frumos si asa il ajuti si pe omul acela de care spui ca are pe urme o cohorta de agenti. Pai nu?


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Ianuarie 19, 2008, 11:39:04
Mda. Nu intrati in dialog, dar atacati, in loc sa ajutati. Am sa va raspund pe masura: stiu ca toti cei ce absolveau Stefan Gheorghiu, erau cooptati de directia politica a fosteii Securitati. Fie deveneau activi , fie informatori. Chiar si informatorii aveau parte de un instructaj, care presupunea peregrinarea pe la diferiti amarati , supravegheati 24 din 24 de ore, cu fel de fel de actiuni, jenante din punct de vedere moral. Din postarile colegilor nostri am inteles ca ati facut Stefan Gheorghiu, DOAMNA. Si mai spuneti ca mai sunteti si luptatoare in Revolutie. Ce-ati facut domana, ati dat de mancare la revolutionari si la soldati?  ;D


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: MARIA PETRASCU din Ianuarie 19, 2008, 15:52:41
merurie, desi ai luat alt id. stiu cine esti. dar nu are importanta. esti unul din 'roboteiii"programati sa inventeze scenarii care sa-i sperie pe uniipentru ca acestia sa taca fiindca altfel vor pati si ei ca cei pe care ii numesti "cobai". Cat priveste chestia cu "Stefan Gheorghiu" , despre car imi amintesc ca tot tu ai postat-o pe forumul vechi, desi eu clarificasem inaninte, mai precizez odata , nu pentru tine care esti, in virtutea maeseriei, forate bine informat, ca am facut FACULTATEA DE ZIARISTICA, aveam 19 ani cand am intart in anul 1 si ca nu aveam nici o tangenta cuactivistii de la Stefan Gheorghiu. Eu si colegii mei abia terminaseram liceul. iar "cooptata' nu am fost, si nici nu puteau sa o faca, pentru ca eram o rebela, ca si acum,  si pe deasupra si un "element necorespunzator" fiindca ambii parintii fusesera detinuti politic. Ca am dosar de urmarit, asa cum are si sotul meu, ziaristul Marius Petrascu, asta este o alta problema pe care tu nu o stii chiar daca esti f.bine informat.Asa ca ar fi bine sa nu mai vii cu scenarii sf. cu "cobaii". Si la Brasov au fost revolutionarii dati afara din serviciu dupa 90,si aici unii au avut de patimit pentru ca stiau cam multe, despre crimele si  ticalosiile lui Iliescu si ale oamneilor sai din teritoriu, samd. dar sa afirmi astazi ca acesti "cobai" nu sunt lasati nici sa respire de cetele de urmaritori este o aberatie. Mai ales ca nici nu vii cu cazuri concrete, cu nume ci doar cu povesti. De ce nu ai iesit sa faci publice aceste lucruri asa cum eu am facut public ca la Brasov sunt securisti, militieni si activisit PCR  - pe care i-am dat cu numele si prenume - care au tras in populatie sau au facut alte acte de rperesiune si sunt revolutionari. Ambiguitatea o intretii tu, deliberat. Asa ca, nu te supara, nu ne crede chiar prosti.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Ianuarie 20, 2008, 23:22:27
Cand v-ati inscris pe acest forum, ati acceptat conditiile administratorului, pe care le-ati incalcat. Va rog sa respectati "intelegerea". Nu vreti sa ajutati, foarte bine, dar nu mai atacati. Respectati-va , macar, ca femeie.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: MARIA PETRASCU din Ianuarie 22, 2008, 01:08:03
AI STIL MERCURIE. TU ATACI SI APOI, DACA ITI RASPUND IN TERMENI REZONABILI, VII SI MA PUI LA PUNCT. NU AM INCALCAT NICI O CONDITIE. E TIMPUL SA TE OPRESTI TU. DACA VREI. DACA NU, PUTEM CONTINUA.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ctiron din Ianuarie 22, 2008, 13:00:36
sunt destui revolutionari pe post de cobai ai serviiciilor de informatii..!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: MARIA PETRASCU din Ianuarie 22, 2008, 15:42:07
CITIRON, O AFIRMATIE TREBUIE SUSTINUTA CU DOVEZI SI ARGUMENTE. NU TE SUPARA, POT SA SPUN SI EU :"PRINTRE NOI EXISTA FOARTE MULTI EXTRATERESTII". ESTE O AFIRMATIE. SI ATAT.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ctiron din Ianuarie 22, 2008, 18:22:11
d-na maria dvs. aveti argumentele necesare, cariera de ziarista va oferit destule monstre..cred ca si cazuri .!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: MARIA PETRASCU din Ianuarie 22, 2008, 19:19:13
termenul de cobai il contest citiron.nu contest deloc in schimb ca unii revolutionari au fost 'terminati'nu doar psihic ci si fizic de unii dintre fostii ofiteri ai fostelor servicii secrete pentru ca stiau prea multe.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ctiron din Ianuarie 22, 2008, 22:21:17
asemeni dvs..nici mie nu-mi place acest termen sau cuvant "cobai",..atat politicienii din zilele noastre cat si unii demnitari, care detin anumite functii cu influenta si autoritate, asupra organismelor speciale.. servicii de informatii si dezinformatii..!,..fac inca experente atat pe fizicul cat si asupra psihicului nostru.!…deci mai suntem inca “cobaii” lor.!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Ianuarie 23, 2008, 14:43:58
Pt.ctiron:Miine fiind ziua unirii principatelor romane ma rezum doar la a spune ca o sa ne vina si noua rindul odata.Si o sa dam mina cu mina sa vedem cine ne sunt prietenii si cine dusmanii.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Februarie 07, 2008, 20:55:39
Pt.ctiron;Intradevar fac inca experiente pe noi romanii in general.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 18, 2008, 00:15:42
M-am intors. Am luat-o la picior prin lume si n-am m-ai avut timp si acces la internet...Dar acum sunt iarasi in carti...., macar cateva ore pe seara...
Voi incerca sa va mai relatez cate ceva din ceea ce eu am adus in atentia voastra mai sus: macelarirea unor revolutionari si exploatarea altora de catre serviciile de informatii post-revolutionare. Pe curand.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 18, 2008, 07:10:45
Pt.Mercurie:Zii domnule nu ne mai tine-n coada de peste.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 20, 2008, 01:21:57
  CAZUL 1. O sa va iau, pentru inceput, cu ceva mai "moderat" : CERCEL. O sa-i spun asa, dupa numele de familie, cunoscuta multora dintre voi. Femeie si revolutionara autentica...A fost printre putinele femei cu Kalashnikovul in brate, cot la cot cu barbatii, fara Stefan Gheorghiu, fara studii "inalte", fara sa fie vulgara, manata doar de suferinta provocata de sistemul in care crescuse. Era produsul sistemului la superlativ: orfana, crescuta prin orfelinatele post-decembriste si sacificata de "Maretul Organ". A fost singura persoana care a stat alaturi de mine atunci cand o gasca de subofiteri de securitate voiau sa-mi puna pielea in bat....
A fost buna la sacrificiu, iar dupa Revolutie, "Capetele inalte" au hotarat ca este un element mult prea jenanat, dupa standardele lor, pentru a-i permite, nu sa faca parte din noua putere, ci sa traiasca in anonimat, decent. A fost "data la rate" si apoi "la porci", folosind limbajul obscur al celor din serviciile de informatii. Cu alte cuvinte a devenit unul din roboteii noilor servicii de informatii, mani****ta pt a fi implicata in evenimentele post-decembriste de dupa 89. Filata 24 de ore din 24 de ore, dupa ce a fost folosita ca o carpa si impotriva vointei sale, s-a hotarat eliminarea ei, dar nu inaite de a fi "desfigurata" ca revolutionara, implicand-o in fel de fel de situatii mizere. Repet pentru cei ce nu cunosc: filajul nu se mai face la vedere de ...., ci telepatic. Omul nu mai are controlul asupra propriei persoane.....Iti pot monitoriza gandurile, sentimentele, visurile,.. si-ti pot oferi orice tip de boala cunoscuta, cu tot cu sindromuri..
  Un prim obstacol a fost sotul. L-au eliminat. Aveau si ceva de razbunat. De ce sa n-o faca sa sufere, inainte de a o face sa treaca la cele vesnice?  Au hotarat ca mult mai "dulce-i" boala fara sot si loc de munca. Asa , inconvoiata de filatori, a fost adusa in fata unui general al Ministerului de Interne, care "s-a hotarat" s-o ia sub aripa sa "ocrotitoare", oferindu-i sume de bani lunar, pentru supravietuire, dar numai la cerere si numai fata in fata. Apoi a urmat boala: ciroza, am iteles eu, umflata , desfigurata, cu aceleasi haine dinainte de 89, ducandu-si boala pe picioare. In toata aceasta perioada avea parte de agresiuni in toata regula, premeditate si "bine dozate",iar ca sa fie cat mai savuroasa situatia, i-au dat si arma, "sa se apere". Asa faceau un cobai mai interesant din ea. Asa le place sa-si instruiasca oamenii, cu "factori de risc". Trebuie sa va mai atrag atentia ca, in toata aceasta perioada, o gramada de "amici" si colegi revolutionari, desi stiau cu ce se confrunta, nu au schitat un semn. Nici atunci cand au inceput s-o murdareascasi nici mai tarziu....Iar la sfarsit.. o murdarise-ra prea rau pt ca s-o mai ajute...
  VOI CE AVETI DE GAND SA FACETI CU PIELEA VOASTRA PRETIOASA? S-O CONSERVATI PANA LA ADANCI BATRANETI, SA FITI SIGURI CA VETI MURI IN PROPRIA URINA ...? SI CHIAR ATUNCI SA VA INTREBATI DACA NU ERA MAI BINE SA VA PASTRATI DEMNITATEA, CU RISCUL DE A MURI DE TINERI !Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 20, 2008, 01:25:06
CAZUL 1. O sa va iau, pentru inceput, cu ceva mai "moderat" : CERCEL. O sa-i spun asa, dupa numele de familie, cunoscuta multora dintre voi. Femeie si revolutionara autentica...A fost printre putinele femei cu Kalashnikovul in brate, cot la cot cu barbatii, fara Stefan Gheorghiu, fara studii "inalte", fara sa fie vulgara, manata doar de suferinta provocata de sistemul in care crescuse. Era produsul sistemului la superlativ: orfana, crescuta prin orfelinatele post-decembriste si sacificata de "Maretul Organ". A fost singura persoana care a stat alaturi de mine atunci cand o gasca de subofiteri de securitate voiau sa-mi puna pielea in bat....
A fost buna la sacrificiu, iar dupa Revolutie, "Capetele inalte" au hotarat ca este un element mult prea jenanat, dupa standardele lor, pentru a-i permite, nu sa faca parte din noua putere, ci sa traiasca in anonimat, decent. A fost "data la rate" si apoi "la porci", folosind limbajul obscur al celor din serviciile de informatii. Cu alte cuvinte a devenit unul din roboteii noilor servicii de informatii, mani****ta pt a fi implicata in evenimentele post-decembriste de dupa 89. Filata 24 de ore din 24 de ore, dupa ce a fost folosita ca o carpa si impotriva vointei sale, s-a hotarat eliminarea ei, dar nu inaite de a fi "desfigurata" ca revolutionara, implicand-o in fel de fel de situatii mizere. Repet pentru cei ce nu cunosc: filajul nu se mai face la vedere de ...., ci telepatic. Omul nu mai are controlul asupra propriei persoane.....Iti pot monitoriza gandurile, sentimentele, visurile,.. si-ti pot oferi orice tip de boala cunoscuta, cu tot cu sindromuri..
  Un prim obstacol a fost sotul. L-au eliminat. Aveau si ceva de razbunat. De ce sa n-o faca sa sufere, inainte de a o face sa treaca la cele vesnice?  Au hotarat ca mult mai "dulce-i" boala fara sot si loc de munca. Asa , inconvoiata de filatori, a fost adusa in fata unui general al Ministerului de Interne, care "s-a hotarat" s-o ia sub aripa sa "ocrotitoare", oferindu-i sume de bani lunar, pentru supravietuire, dar numai la cerere si numai fata in fata. Apoi a urmat boala: ciroza, am iteles eu, umflata , desfigurata, cu aceleasi haine dinainte de 89, ducandu-si boala pe picioare. In toata aceasta perioada avea parte de agresiuni in toata regula, premeditate si "bine dozate",iar ca sa fie cat mai savuroasa situatia, i-au dat si arma, "sa se apere". Asa faceau un cobai mai interesant din ea. Asa le place sa-si instruiasca oamenii, cu "factori de risc". Trebuie sa va mai atrag atentia ca, in toata aceasta perioada, o gramada de "amici" si colegi revolutionari, desi stiau cu ce se confrunta, nu au schitat un semn. Nici atunci cand au inceput s-o murdareascasi nici mai tarziu....Iar la sfarsit.. o murdarise-ra prea rau pt ca s-o mai ajute...
  VOI CE AVETI DE GAND SA FACETI CU PIELEA VOASTRA PRETIOASA? S-O CONSERVATI PANA LA ADANCI BATRANETI, SA FITI SIGURI CA VETI MURI IN PROPRIA URINA ...? SI CHIAR ATUNCI SA VA INTREBATI DACA NU ERA MAI BINE SA VA PASTRATI DEMNITATEA, CU RISCUL DE A MURI DE TINERI !
sI CAND TE GANDESTI CA MULTI DIN DERBEDEII ACRE-AU TRIMIS-O IN MORMANT SE PREGATEAU SA-SI CAPATUIASCA COPII AFLATAI CAM LA ACEASI VARSTA - "PE ORFANI SI PE VADUVE I-AU OROPSIT.."


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 20, 2008, 10:58:32
Imi cer scuze. Am folosit in text expresia "orfelinate post-decembriste". Evident ca-i vorba de orfelinatele dnainte de 89.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 20, 2008, 21:52:58
Stimate prietene Mercurie intri dai cite o duda si pleci lasindu-ne in ceata.Te rog sa aprofundezi acest subiect cind ai timpul necesar.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 20, 2008, 22:02:32
Va spun ce stiu, dar cate putin , ca n-am timp , decat pe seara. Eu nu mi-s in tara acum .....si-mi pot permite luxul sa scriu ceea ce altii prefera sa pastreze cu ei pana la moarte,..., ca au familii, copii, parinti batrani, amante, catel, purcel, doica, averi de strans si pastrat, putere de acumulat, VESNICIE DE CASTIGAT. Dar cei care aveti ceva minte, cititi si "dati" mai departe.;)


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 21, 2008, 02:02:05
EPISODUL 2. Acum cativa ani am avut ocazia sa aud o discutie intre un revolutionar, cunoscut noua tuturor, si un personaj dubios, parte a acestei lumi obscure. Subiectul tratat? Destinul fatal al unuia din colegii nostrii. Nu-i cunosc numele , dar nu-i un capat de tara sau vre-un motiv sa nu-i pomenesc povestea. Participase la Revolutie, iar prin faptele sale reusi-se sa atraga atentia "Organelor". Atat i-a zgandarit, ca l-au dat pe mana acelorasi calai, dar nu inainte de a  se distra putin. Colegul nostru -  om insurat si cu copil. L-au dat afara de la locul de munca si i-au creata aceeasi imagine si acelasi mediu ostil, 24 din 24 de ore. Filat si batjocorit. Tineau neaparat sa-i arate ca nimeni nu-i ia apararea..... Dupa ani in care l-au bestializat in fel si chip, s-au hotarat sa-l lichideze. Mai intai i-au sedus sotia, sa fie siguri ca cea care i-a stat alaturi la greu nu va deschide gura dupa deces. Moartea a venit greu, dupa chinuri indelungate. Sotia "s-a tinut de cuvant" si n-a deschis gura. Ba mai mult...Incantata si satisfacuta i-a facut si un copil tortionarului Casanovist. Poestea este macabra, dar este un exemplu clasic de :"nimeni nu misca un deget pentru tine daca te pui rau cu "Organul".


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 21, 2008, 06:56:33
Inca o data spune domnule nume nu mai fa aluzii ca dupa aia o sa fii luat in deridere de ceilalti colegi si frati ai nostri.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 21, 2008, 12:32:26
Numele revolutionarului nu vi-l voi spune. Este prea cunoscut, iar rolul sau in povestea de mai sus, a fost, ca si al meu, unul contemplativ. Practic am avut sansa sa auzim o poveste reala, tragica, fara a fi parte din ceva obscur. Cel care ne relata era parte din "oragul" de represiune si era scarbit de ceea ce trebuie sa faca la comanda politica. Esalonul 2 al Partidului Comunist lucra ...Unde nu mai pui ca este unul din cei ce s-au luptat pentru legea 341. Dar o sa vin si cu nume, caci mai am istorioae pentru voi.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 21, 2008, 14:38:19
Iar o dai in dude frate Mercurie parca noi nu am stii ca acum ne conduc cei din esalonul doi.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: intreprinzatorul din Martie 21, 2008, 16:36:57
Frate mercurie sa te iei de mana cu gogosarul.fiecare pe limba lui da amandoi cam dusi cu sorcova,iarta-ma ca ti-o spun


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 21, 2008, 22:45:49
Numele celui curatat nu-l am. Nu l-am cunoscut niciodata si n-am mai avut "indiscretia" sa-i mai aflu numele...Numele colegului nostru revolutionar nu aveti nevoie sa-l stiti, decat daca sunteti parte din "Organul" de represiune. Nu v-ar ajuta cu nimic, nu v-ar folosi la nimic. Nici macar numele meu. Am sa vin , cat de curand, cu o istorioara, cu nume, cu tot tacamul..Dar as fi recunoscator celor interesati de numele celor implicati, sa vina si ei cu cate ceva...


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nor din Martie 22, 2008, 13:29:48
Ce fac serviciile secrete pe la altii.
Un text de pe blogul lui Andrei Badin.

Dipnote, testul Departamentului de Stat
Blogurile devin instrumente importante de comunicare dar si mijloc de testare al opiniei publice. La Stampa scrie de Dipnote,blogul Departamentului de Stat creat la dorinta Condoleezzei Rice şi realizat de purtatorul de cuvant Sean McCormack. Scopul Dipnote a fost acela de a scoate Departamentul de Stat in lumea internetului. Dar si un prilej pentru discutii mai neortodoxe. La Stampa spune ca astfel diplomatii americani pot scrie sub protectia anonimatului diferite lucruri. Pe cealealta parte, Departamentul de Stat poate lua pulsul situatiei.
La Stampa scrie ca intrand pe Dignote ajungi, de fapt, in Bottom, cartierul în stil colonial si cu caramizi rosii unde se află Departamentul de Stat. "Una din caracteristicile blogului este ca pune intrebari insolente, adesea in contradictie cu orientarile politice ale Administratiei Bush, pentru a vedea in ce parte bate vantul, atat in interiorul cat si in afara Departamentului de Stat", observa cotidianul italian. Un caz recent este amintit.La inceputul lunii martie, ppe Dignote a aparut intrebarea: "Trebuie oare SUA sa aiba relatii cu Hamas pentru a favoriza pacea intre israelieni si palestinieni?". New York Times şi Washington Times au presupus ca Rice se gandea la o deschidere fata de Hamas. Avalansa de reacţii negative a ucis planul din start. Evident astfel se testeaza reactiile unei categorii importante, de fapt a diplomatiilor dar si a jurnalistilor avizati.Dupa cum se vede comunicarea se redefineste pe bloguri.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: intreprinzatorul din Martie 22, 2008, 18:36:13
De-aia si-o fi facut Perju site numai ca la el te umpli de virusi si mai are el pe acolo niste poze cu fetite care fac felatii etc.cand apar,cand dispar.Ptiu gogosarule,sa nu te deochi ca tare-s frumoase pozele alea dar pune sun avertisment sa nu intre copiii sub 18 ani!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 25, 2008, 19:46:03
      CAZUL 3. Mi-ati cerut si nume, nu numai istorioare. Va dau si-un nume.Se numea Hromei C.  si facea parte din “generatia de aur” – “decreteii”.  Ciudat , dar decretelul a fost omorat , nemaifiind protejat de decret.
    Prin 88, fiind soldat in termen la o unitate militara din Moldova, soldatelul nostru este pus la dispozitia ofiterului de contrainformatii, impreuna cu altii, pentru a fi instruit in vederea participarii la o misiune. Obiectivul, pare-mi-se, parea sa fie un “cuib” , plasat undeva in afara orasului, bine pazit de indivizi in civil. Instruit si inarmat , impreuna cu ceilalti militari, inconjoara obiectivul. Are loc o mica lupta, in care indivizii sunt anihilati si obiectivul ocupat. Dintre militari, asijdea victime.  Se descopera ca ceea ce pazeau erau arme cu luneta, din cele descoperite de catre armata in dotarea teroristilor, in timpul evenimentelor din decembrie 89.
      Istoria nu se termina aici. Intors in permisie, si speriat de situatia in care fuse-se bagat, impartaseste si rudelor ceea ce se intamplase, in ciuda secretomaniei la care fu-se-se fortat. Stia ca Armata nu avea cum  sa-i garanteze siguranta, mai ales pe termen lung. Repet , se intampla inainte de Revolutie. Nu stiu daca mai conteaza participarea sa la Piata Universitatii, identificarea sa ca elemnt activ al zonei – unul dintre golani, etc.
    Trec anii, omul nostru isi face familie – sotie, doi copii si o mica afacere care isi arata greu roadele. Fortat sa strabata tara, ajunge frecvent in nordul tarii – un loc mai sigur pentru afacerea sa. .....Ajuns in Arad si cazat la un hotel, spre seara simte ca-i este rau. Isi da seama ca are probleme cu inima, chiar daca nu fu-se-se bolnav in viata sa de asa ceva. Am uitat sa va spun ca era inalt pana la doi metrii, fost inotator de performanta, volebalist si sanatos ca un bivol. Ajunge pana la receptie , unde apuca sa ceara ajutor. Cade instantaneu si  intra intr-o criza care se voia infarct in toata regula. Marturiile celor prezenti dezvaluie cu totul altceva. Faptul ca omul nostru , in plina criza, nu manifesta intru totul sindromul specific infarctului miocardic : convulsii ca ale unui epileptic, ca ale unuia care se lupta cu o forta nevazuta, spumele de la gura, etc. Autopsia , la care participa si cumnatul – ofiter de cariera,  releva o anatomie de loc specifica infarctului  - o gaura cu diametrul unui glonte, cu marginile perfecte, in peretele inimii. Ceva unic si pentru cariera chirurgului.
Din aceasta istorioara fiecare poate intelege ce vrea si cat il duce mintea. Eu prefer sa ma gandesc ca sunt unuii care au un umor negru -  le place sa-si programeze victimile. Revolutionari sau nu, acestia au ajuns precum condamntii la moarte din puscariile americane - isi asteapta cu anii condamnarea implacabila...O chestie cam specifica plaiurilor mioritice de cand rusofonii au ajuns sa ne dicteze destinele.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 25, 2008, 19:48:20
      CAZUL 3. Mi-ati cerut si nume, nu numai istorioare. Va dau si-un nume.Se numea Hromei C.  si facea parte din “generatia de aur” – “decreteii”.  Ciudat , dar decretelul a fost omorat , nemaifiind protejat de decret.
    Prin 88, fiind soldat in termen la o unitate militara din Moldova, soldatelul nostru este pus la dispozitia ofiterului de contrainformatii, impreuna cu altii, pentru a fi instruit in vederea participarii la o misiune. Obiectivul, pare-mi-se, parea sa fie un “cuib” , plasat undeva in afara orasului, bine pazit de indivizi in civil. Instruit si inarmat , impreuna cu ceilalti militari, inconjoara obiectivul. Are loc o mica lupta, in care indivizii sunt anihilati si obiectivul ocupat. Dintre militari, asijdea victime.  Se descopera ca ceea ce pazeau erau arme cu luneta, din cele descoperite de catre armata in dotarea teroristilor, in timpul evenimentelor din decembrie 89.
      Istoria nu se termina aici. Intors in permisie, si speriat de situatia in care fuse-se bagat, impartaseste si rudelor ceea ce se intamplase, in ciuda secretomaniei la care fu-se-se fortat. Stia ca Armata nu avea cum  sa-i garanteze siguranta, mai ales pe termen lung. Repet , se intampla inainte de Revolutie. Nu stiu daca mai conteaza participarea sa la Piata Universitatii, identificarea sa ca elemnt activ al zonei – unul dintre golani, etc.
    Trec anii, omul nostru isi face familie – sotie, doi copii si o mica afacere care isi arata greu roadele. Fortat sa strabata tara, ajunge frecvent in nordul tarii – un loc mai sigur pentru afacerea sa. .....Ajuns in Arad si cazat la un hotel, spre seara simte ca-i este rau. Isi da seama ca are probleme cu inima, chiar daca nu fu-se-se bolnav in viata sa de asa ceva. Am uitat sa va spun ca era inalt pana la doi metrii, fost inotator de performanta, volebalist si sanatos ca un bivol. Ajunge pana la receptie , unde apuca sa ceara ajutor. Cade instantaneu si  intra intr-o criza care se voia infarct in toata regula. Marturiile celor prezenti dezvaluie cu totul altceva. Faptul ca omul nostru , in plina criza, nu manifesta intru totul sindromul specific infarctului miocardic : convulsii ca ale unui epileptic, ca ale unuia care se lupta cu o forta nevazuta, spumele de la gura, etc. Autopsia , la care participa si cumnatul – ofiter de cariera,  releva o anatomie de loc specifica infarctului  - o gaura cu diametrul unui glonte, cu marginile perfecte, in peretele inimii. Ceva unic si pentru cariera chirurgului.
Din aceasta istorioara fiecare poate intelege ce vrea si cat il duce mintea. Eu prefer sa ma gandesc ca sunt unuii care au un umor negru -  le place sa-si programeze victimile. Revolutionari sau nu, acestia au ajuns precum condamntii la moarte din puscariile americane - isi asteapta cu anii condamnarea implacabila...O chestie cam specifica plaiurilor mioritice de cand rusofonii au ajuns sa ne dicteze destinele.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 26, 2008, 08:25:22
Pt.Mercurie:Intradevar un caz concret,dar spuneti-ne a fost impuscat de s-a gasit o gaura ca de glont in inima lui?


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 27, 2008, 01:06:03
Acesta-i paradoxul constatat si de medicul legist: o gaura circulara in peretele inimii, fara nici un motiv conventional, fara intrare, fara iesire.....Un om sanatos tun, cat un bivol, face acest tip de infart, unic in analele medicinii legiste. Voi sa fiti sanatosi si sa va asteptati condamnarea la moarte, unul cate unul, pe rand, minunandu-va unul de moartea celuilalt. Ceea ce m-a amuzat si mai mult, a fost sa aud ca cei ce-au fost asigurati, dintre revolutionari( ca nu vor pati nimic, fie fiind racolati ca informatori, fie din cei ce au reusit sa intre in diferitele institutii ce tin de siguranta nationala),au ajuns s-o ia pe carca la fel ca si celalti..Ha!Ha!Ha!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 27, 2008, 16:12:49
Iar ai luat-o razna domnule Mercurie chiar vrei sa ne doresti moartea?


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 27, 2008, 16:55:10
Disimulezi domnule ! Bravos ! Din istorioarele mele, reale, reiese pericolul in care ne aflam noi toti. Si pentru ca nu de azi, de ieri, sunt constient de securea ce sta deasupra capului nostru, fac si eu haz de necaz, dar mai ales de necazul celor care ne-au tradat. Pentru ca, fie calau , fie tradator, isi vor primi pedeapsa: si-au luat blestemul celui ce si-a tradat neamul si aproapele, si-al celui ce a varsat sange nevinovat.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nicoleta din Martie 27, 2008, 16:58:32
Disimulezi domnule ! Bravos ! Din istorioarele mele, reale, reiese pericolul in care ne aflam noi toti. Si pentru ca nu de azi, de ieri, sunt constient de securea ce sta deasupra capului nostru, fac si eu haz de necaz, dar mai ales de necazul celor care ne-au tradat. Pentru ca, fie calau , fie tradator, isi vor primi pedeapsa: si-au luat blestemul celui ce si-a tradat neamul si aproapele, si-al celui ce a varsat sange nevinovat.
DOAMNA nu domnule !.
 si nu disimulez  Marilena !.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nicoleta din Martie 27, 2008, 16:59:50
Disimulezi domnule ! Bravos ! Din istorioarele mele, reale, reiese pericolul in care ne aflam noi toti. Si pentru ca nu de azi, de ieri, sunt constient de securea ce sta deasupra capului nostru, fac si eu haz de necaz, dar mai ales de necazul celor care ne-au tradat. Pentru ca, fie calau , fie tradator, isi vor primi pedeapsa: si-au luat blestemul celui ce si-a tradat neamul si aproapele, si-al celui ce a varsat sange nevinovat.
DOAMNA nu domnule !.
 si nu disimulez  Marilena !.

  Scuze ...mercurie  nu Marilena !


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nicoleta din Martie 27, 2008, 17:06:51
Mai trebuie inca u titlu numit ordin la actualul titlu al fiecaruia ?. >:(
 Vai ca proasta mai sunt !.
 Si dupa aia o sa mai trebuie si o adeverinta de la LICURICIUL CEL MARE !.

  Asta se va discuta in viitor tot la Alba-Iulia ?.
  Si tot pe sest ?
  Doamne ca bataie o sa iau de la barbatul meu !.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 27, 2008, 18:19:15
Iar eu i-am raspuns domului ilie_jean_flt. Dar pregatiti-va de Capitoul 4, caci sta sa vina.  


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 27, 2008, 18:21:11
CAZUL 4. Despre “Manita”. Prietenii asa-i spuneau – o deformatie a numelui de familie(Manea).  Acest tanar, pe unde trecea, era placut de toti. Criminalii sai, prin absurd, pusi in postura de sectoristi , n-ar fi putut afla ceva rau despre el. Si daca ar fi aflat, numai Dumnezeu l-ar fi putut judeca, nu si omul, nu si ei.
  A intrat printre primii in fostul Comitet Central al P.C.R. Pentru acest eveniment, rasturnarea dictatorilor, se imbracase cu ce avea mai bun. S-a infipt in zona studioului de televiziune de la parterul cladirii, incercand sa-i descopere “taina” functionarii si sa incerce sa creeze un al doilea loc de transmisiune penru adevaratii revolutionari. Locul – studioul si holurile erau intesate de securisti inarmati, travestiti in proaspeti revolutionari. La inceput l-au tolerat, l-au studiat, au asteptat ca un prieten din armata si un amic al acestuia din urma sa-l lase singur, pentru a-l condamna la moarte: un glonte de pistol, din spate si de aproape, in zona inimii. Este ingropat in Comuna Domnesti, la marinea Bucurestiului.
Cei ce l-au parasit, mai tarziu, au incercat sa puna cap la cap tot ceea ce s-a intamplat, pentru a afla de ce-l omorase-ra si cine. Tot ce-au putut afirma, dar nu in fata unui procuror, a fost ca in toata aceasta poveste ies in evidenta doi indivizi, care se dadeau ziaristi si fuse-se-ra vazut mai tot timpul in preajma victimei -  in studio, iar mai tarziu in incercarea de a ajunge la Generalul Guse. Amandoi erau atletici, 1.80m , cu acelasi model de pantof in picioare. Unul blond, tuns scurt, cu ochelari avand rama metalica aurie; celalalt brunet, cu plete si care se voia cameraman. Echipamentul de ziaristi era vraistea, purtat neprofesonist. Cei doi au fost vazuti ca intrand la General, ........, prin toate cordoanele de securisti, revolutionari, armata....
   
Nenorocitii aceia l-au condamnat ca pe tradator, cand in fapt ei erau tradatorii propriului neam. Din juramantul “acela” , in care figura toate cele ce se voiau importante: dictator , popor, tara, partid, comunism; cei doi au ales sa tradeze neamul. Schimbarea era implacabila si o stiau, banii pe care fuse-se-ra educati erau ai neamului, “hardul mintii lor” era al neamului si totusi  cei doi au ales sa-si tradeze neamul. Eu zic asa:  SA N-AIBA PARTE DE NEAMUL PE CARE L-AU TRADAT .Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 27, 2008, 21:40:35
Pt.Mercurie:De astia sunt si o sa mai fie dar judecata noastra este prea mica pentru a plati toate faradelegile care le-au savirsit,doar bunul dumnezeu ii poate judeca deplin.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 28, 2008, 00:42:19
Da, dar acum voi aveti posibilitatea de a lua cunostiinta de aceste cazuri si sa le povestiti si altora. Sunt unii care au ales sa-si draconizeze institutia sau bransa din care fac parte, sau au ales s-o ia razna. Eu asa zic: sa afle lumea, sa le fie rusine, iar apoi rusinea lor sa se transforme in frica, pentru ca, in sfarsit si cu ajutorul Domnului, aceasta specie sa dispara sau macar sa se imputineze.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 28, 2008, 21:57:16
Fratilor stie cineva din cei care au fost la CC despre cazul relatat de Mercurie pentru ca este foarte grav.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 28, 2008, 23:35:27
Si mai este ceva: cei de teapa lor este timpul sa inteleaga ca nu ei sunt cei importanti, cei ce-si pot permite orice gest, fara raspundere...Este timpul sa inteleaga ca Manita este mai important ca ei si poftele lor politice. Li s-a facut cinstea de a servi acest neam si-au dat aceasta cinste pe necinste. Prea mult dispret aici, prea multa mandrie !


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Martie 29, 2008, 22:55:59
Nu am inteles aluzia dintr-o postare anterioara:Cum adica disimulez explicati-mi ca poate eu sunt mai nating.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: néant din Martie 30, 2008, 00:57:02
JANE PUI BOTU LA PROSTI OMU MERCURII E UNS CU TOATE ALIFILIE MAI ARE UNA STI TU CARE


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 30, 2008, 11:08:31
Eu aici am etalat cateva cazuri reale de revolutionari omorati in timpul si dupa evenimentele din decembrie 89, si am mai incercat sa aduc in atentia revolutionarilor autentici pericolul in care inca se afla o buna parte din cei ce s-au evidentiat atunci. Nu mai putin , am incercat sa aduc la lumina o lume nevazuta si prea putin stiuta: cea a revolutionarilor transformati in cobai de catre serviciile actuale de informatii. Orice alta interpretare sau discutie, care nu are tangenta cu subiecul, este inutila sau rauvoitoare.   


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nicoleta din Martie 30, 2008, 11:14:00
Eu aici am etalat cateva cazuri reale de revolutionari omorati in timpul si dupa evenimentele din decembrie 89, si am mai incercat sa aduc in atentia revolutionarilor autentici pericolul in care inca se afla o buna parte din cei ce s-au evidentiat atunci. Nu mai putin , am incercat sa aduc la lumina o lume nevazuta si prea putin stiuta: cea a revolutionarilor transformati in cobai de catre serviciile actuale de informatii. Orice alta interpretare sau discutie, care nu are tangenta cu subiecul, este inutila sau rauvoitoare.   

 OOOPS !
 A aparut si MERKUR ...argint viu !
 sau ....
MERCURIÁL1, mercuriale, s.n. Listă zilnică oficială de preţuri la produsele alimentare, care se afişează în pieţe. [Pr.: -ri-al] – Din fr. mercuriale

  Vrei garcea sa ne cantaresti si sa ne vinzi la PIATA intr-oooooooooo  LISTA ?.
 Te-ai ocupat destul cu LISTELE !.
 N-ar fi cazul sa RENUNTI ?.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nicoleta din Martie 30, 2008, 11:20:56
Eu aici am etalat cateva cazuri reale de revolutionari omorati in timpul si dupa evenimentele din decembrie 89, si am mai incercat sa aduc in atentia revolutionarilor autentici pericolul in care inca se afla o buna parte din cei ce s-au evidentiat atunci. Nu mai putin , am incercat sa aduc la lumina o lume nevazuta si prea putin stiuta: cea a revolutionarilor transformati in cobai de catre serviciile actuale de informatii. Orice alta interpretare sau discutie, care nu are tangenta cu subiecul, este inutila sau rauvoitoare.   

 Putem intelege din asta ca ti-ai schimbat serviciulsi esti acum COBAI OFICIAL al actualelor servicii de informatii?.

 WOOOW CE PROMOVARE !.
 Mai servesti  sub MASCA ASTA .... PATRIA !.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nicoleta din Martie 30, 2008, 11:22:35
Eu aici am etalat cateva cazuri reale de revolutionari omorati in timpul si dupa evenimentele din decembrie 89, si am mai incercat sa aduc in atentia revolutionarilor autentici pericolul in care inca se afla o buna parte din cei ce s-au evidentiat atunci. Nu mai putin , am incercat sa aduc la lumina o lume nevazuta si prea putin stiuta: cea a revolutionarilor transformati in cobai de catre serviciile actuale de informatii. Orice alta interpretare sau discutie, care nu are tangenta cu subiecul, este inutila sau rauvoitoare.   

 Am luat act si ne pazim cat putem sa ne mai prejudiciezi !


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nicoleta din Martie 30, 2008, 11:24:35


 Tot nu scap azi de ...bataie .


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 30, 2008, 11:51:27
Mai am un caz. Este cel mai important. Dupa care voi considera ca mi-am facut datoria de roman si fost revolutionar. Si stiti ce ma amuza? Ca nu o sa ma poata opri nimeni sa-l scriu si pe acesta. Si ca sa va scap de orice iluzie, nu va mai faceti probleme, caci aici nu este singurul loc unde scriu despre aceste cazuri. Deci nu mai planuiti nimic.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: nicoleta din Martie 30, 2008, 11:53:51
Mai am un caz. Este cel mai important. Dupa care voi considera ca mi-am facut datoria de roman si fost revolutionar. Si stiti ce ma amuza? Ca nu o sa ma poata opri nimeni sa-l scriu si pe acesta. Si ca sa va scap de orice iluzie, nu va mai faceti probleme, caci aici nu este singurul loc unde scriu despre aceste cazuri. Deci nu mai planuiti nimic.

  E tot un caz SUSTRAS in dulapul personal?.

  GARCEA asta se cheama sustragere de documente oficiale "organ de cercetare penale " ce te vrei a fi !.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Martie 30, 2008, 22:05:33
  Stimata doamna Nicoleta, nu-s politist si, ca sa va dovedesc, ne putem intalni. Si vin incarcat cu dovezi "scrise". Si va mai asigur ca ma voi purta ca un gentleman. ;)


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 01, 2008, 03:01:01
Nu mi-ai raspuns la intrebare si de asta o s-o mai pun odata:Explica-mi cum adica divaghez?


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 01, 2008, 20:21:39
As prefera sa-mi fiti un aliat in aceasta "excursie" pe site. Eu am aparut aici sa evidentiez niste cazuri reale si sa-mi pun in garda semenii, nu sa ma cert.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 02, 2008, 07:31:12
Pt.Mercurie:Cine se cearta domnule eu doar ti-am pus o intrebare si astept raspuns.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 02, 2008, 17:33:17
"Iar ai luat-o razna domnule Mercurie chiar vrei sa ne doresti moartea?"    - Dumneavoastra ati scris asa ceva si eu v-am raspuns.   


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 02, 2008, 17:40:21
Ok,macar acum sa nu ne mai contrazicem si sa o luam pe o panta ingaduitoare.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 02, 2008, 18:32:45
Lucrez la cazul 5 , ultimul si .........


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 04, 2008, 08:42:39
Din ultimele postari am inteles ce meserie ai domnule Mercurie si imi cer scuze pentru jignirile pe care ti le-am adus poate neintentionat.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 04, 2008, 11:14:44
Multumesc frumos domnule, dar nu este nevoie. Toti am gresit si vom mai gresi. Suntem obligati sa ne adaptam la mediul in care traim. Important este sa aducem informatie si sa ne ajutam cum putem. Sper cat de curand sa inchei cu redactarea ultimului caz si sa vi-l expun si dumneavoastra.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 04, 2008, 11:17:16
Domnule Mercurie spuneti va rog daca stiti si data cind personajul din cazul 4 a fost impuscat intrucit am un prieten care a fost si el in CC si nu a auzit despre impuscarea acestui om,de unde aveti datele parerea mea este ca sunteti ziarist.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 04, 2008, 11:21:08
Manita a fost impuscat in noaptea de 22 catre 23. De fapt  in dimineata lui 23 decembrie.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Nr. 1 din Aprilie 04, 2008, 11:24:09
   Domnule Mercurie, citesc relatarile cazurilor dvs. dar nu sunteti prea precis, va este frica? Nu prea cred ,altfel nu ati fi spus nimic, deci intrebare: putei da date despre cazuri? Ceva de genul: in ziua de zz.ll.aaaa, la ora hh:mm daca se stie si acest amanunt. Nu ca as vre sa va atac dar despre unele cazuri mai stim si noi, despre unele nu, sau in unele locuri au mai fost si dintre noi si nu stim sa se fi intamplat asa ceva, plus ca se mai nasc intrebari pe care nu le putem pune din cauza lipsei datelor concrete. Va multumesc


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Nr. 1 din Aprilie 04, 2008, 11:26:39
   Despre al 5 caz (episod) va spun sincer ca sunt nerabdator sa-l aflu, sper sa fie cel pe care il astept...


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 04, 2008, 11:27:13
Multumesc domnule,inseamna ca despre acest caz ar trebui sa stie domnul Strugariu care a fost si tot la CC.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 04, 2008, 11:35:29
 Stimati domni, nu am date precise sa va dau , caci nu le am. In privinta uciderii lui Manita, tot ce va pot oferi este un interval de timp, respectiv ora 1 si 4 dimineata. Despre Manita nu avea cum sa se stie ceea ce v-am scris, pt ca nu s-a dorit. Nu a existat intentia sa se afle. Doar ca a murit in fostul Comitet Central si atat. Nici procurorii nu stiu ceea ce v-am oferit eu.  


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Nr. 1 din Aprilie 04, 2008, 11:36:43
   Domnule Mercurie, puteti sa-mi spuneti daca ati scris o carte cu aceste fapte din timpul evenimentelor din decembrie?


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 04, 2008, 11:47:46
Nu am scris nici o carte. Si eu am fost obligat sa ma dau la fund pentru a supravieti. Tot ce-am putut face a fost sa monitorizez fenomenul criminal post-revolutionar. Nici nu va trece prin cap cati revolutionari au fost hartuiti si cati omorati. Imaginati-va cum brusc o masa de vreo 2-3 mii de revolutionari, ma refer aici la cei care au meritat sa fie bagati in seama, incep sa aiba necazuri , in masa si la modul cel mai subtil cu putinta: nu locuri de munca, boli cu o patologie prea rapida, stari conflictuale,destramari de familie, actiuni penale, etc. Peste ani , cand dosarele SRI-lui vor fi scoase la iveala, istoria post-decembrista se va schimba radical.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 04, 2008, 11:51:12
Ca la noi la nimeni domnule Mercurie,asta nu este viata pentru care noi am iesit in strada iar unii dintre noi si-au varsat singele.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Nr. 1 din Aprilie 04, 2008, 11:52:20
   Sa inteleg ca acum acest pericol a trecut, sau v-ati saturat si riscati? Asta ca sa nu ma gandesc la mai mult, sau mai grav.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Nr. 1 din Aprilie 04, 2008, 11:58:43
   Domnule Mercurie, daca dati clik pe nikul meu puteti afla cine sunt, daca fac acest lucru pe nikul dvs. dau de un nik anonim, mi-ar face mare placere sa stiu si eu cu cine vorbesc, daca nu vreti a face public aceste date, puteti trimite pe privat raspunsul, ar fi un inceput. Va multumesc.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 04, 2008, 12:38:37
CAZUL 5. Se numea S. B. Nu, nu el este “eroul” nostru. In anii 70, nu la mult timp dupa Revolutia din Cehoslovacia, S.B. este solicitat sa intervina pentru fostul contabil sef (Harchias) al intregului litoral romanesc: statiuni, hoteluri, restaurante, etc. Acesta fuse-se arestat si risca o condamnare serioasa, capitala, pentru furt din avutul obstesc. Omul nu furase, dar o facuse-ra subalternii. S.B. era obisnuit sa se zbata pentru alti si chiar o facea cu palcere. Nu era cine stie. Doar un simplu sef de personal la un ICRAL din Bucuresti. Intervine pe unde poate, dar degeaba. Nimeni nu voia sa se bage. Omul nostru risca condamnare grea. Acesta avea nevasta si doi copii mici. Deja ramase-se-ra fara casa, stateau pe te miri unde si mancau te miri ce. Nedreptatea promitea sa se perpetueze catre un final tragic. Chiar atunci cineva ajunge sa-i sopteasca lui S.B. ca Elena Ceausescu ar fi genul receptiv la asemenea nedreptati. Zis si facut, se hotaraste s-o astepte la iesirea de la ICECHIM - inca locul de munca al acesteia la aceea data. “Inteceptarea” are loc. Inutil, Elena Ceausescu intre timp devenise opaca la problemele oamenilor. Nu si cei din garda semi-prezidentiala, care se simt ofensati , daca nu amenintati de “tupeul” lui S.B.  A fost momentul in care S.B. avea sa-si insemneze soarta sa si pe a familiei sale – sotie, o fiica si un fiu. Nu avea cum sa stie ca urma sa devina obiect de urmarire al Securitatii pe intreaga sa viata. Dar ceea ce stia si mai putin era faptul ca nici copii sai nu aveau sa mai aiba parte de liniste. In mod curios, cel mai afectat avea sa devina fiul, care era si mezinul familiei. In acea perioada daca era la gradinita. Daca S.B. urma sa se zbata toata viata cu fel de fel de sicane, mai mult sau mai putin tragice; fiul, in schimb, urma sa plateasca oalelel sparte ale tatalui sau sa plateasca gandirea obscura, medievala a celor din Securitate.
Relatez toate acestea, avand sansa sa-l cunosc pe fiu – luptator in Revolutie si inca prins in chingile noilor servicii de informatii.
Ai lui, fiind obisnuiti cu sicanele Securitatii , reuseau destul de bine sa ascunda fenomenul in fata copiilor. Chiar si evenimentele care-i afectau mai profund, gen hartuiri la scoala din partea cadrelor didactice(mi-a spus cum i-au confiscat cravata de pionier, prin clasa a doua, a treia pentru a-i creea un discomfort psihologic in raport cu colegii sai) reuseau sa le transforme, cat se putea) in momente “de viata” amuzante si inevitabile. Pe de alta parte, atat tatal , cat si fiul, erau destul de slobozi la gura. De cele mai multe ori , imi spunea I.S. , actiunile Securitatii se metamorfozau in stari conflictuale irationale si perpetue cu cei din jur, cunostiinte sau necunoscuti.
Mi-a mai spus ca a inceput sa perceapa fenomenul supravegherii, mai pregnant, prin liceu, cand a realizat ca in fiecare zi era urmarit de o Dacie 1300 neagra. Facea liceu la Sipru Haret, in Bucuresti. Apoi , usor, usor a inceput sa resimta din ce in ce mai mult interventia brutala a Securitatii in viata sa personala, prin relatiile cu amicii, colegii, pe strada, in relatiile cu rudele, etc. ...daca nu zilnic ,atunci saptamanal, dar ceva tot e intampla.
Ca soldat in termen, situatia a devenit si mai sugestiva, printr-o suma de evenimente specifice, cum ar fi presiunea facuta de contrainformatorul unitatii de a deveni informator, dincolo de limitele admisibile sau constatarea ca pana si la iesirea din unitate era filat. Situatia a degenerat cam dupa un an de stagiu militar, cand satul de coruptia din unitate, a inceput sa le vorbeasca, in gura mare,  proaspetilor recruti (peste 50)de necesitatea de a-si pastra demnitatea si de a nu mai accepta sa dea mita ofiterilor si subofiterilor, fie si sub presiune. De fapt fenomenul era alimentat prin constrangere. Aceasta a avut loc pe platoul unitatii militare, care era si ganizoana de judet si scoala militara, in auzul si vazul altor categorii de militari. Asa ceva nu avea cum sa treaca neobservat. S-a incercat un “flagrant”, prin care se urmarea descotorosirea de “elemental perturbator” care le punea in pericol profitul, pentru a fi trimis la Canal sau in batalionul disciplinar. La fel s-a intamplat si in “relatia” cu contrainformatorul unitatii. Aceasta a degenerat atat de mult, incat a riscat sa-si piarda viata, sa fie aruncat de la etaj, la propriu.
Scapat din armata, prin 1988, nu are mult de asteptat pana la  Revolutie. Participa in ziua de 21 , la Universitate, la intreaga manifestare, pana la arestarea celor incercuiti. Scapa, pentru a o lua de la capat a doua zi. Intra printre primii in Comitetul Central si participa la toate evenimentele de acolo,si din imprejurimi. El este colegul de armata al lui “Manita”,  cel din cazul prezentat anterior. 
Pune mana pe arma si se straduieste sa reduca pierderile suferite in randul manifestantilor si nu numai, datorate tragatorilor de elita, raspanditi de jur imprejurul Comitetului Central. In acelasi timp reuseste sa faca fata si altui gen de lupta, cea din interior, unde agenti ai Securitatii, metamorfozati in revolutionari, secerau pe capete revoltionarii autentici. Reuseste sa reziste pana la capat -  pana la predarea armelor si evacuarea cladirii. A fost momentul final al unui act si inceputul altuia mai dur. Noile servicii de informatii , alcatuite din membrii fostei Securitati, inclusiv din cei ce-au tras in romani ca in rate la vanatoare, incepeau prigoana revolutionarilor. El nu avea cum sa scape, caci era fiul lui S.B. , iar prin nenumaratele “fapte” savarsite, nu putea fi lasat liber, nesupravegheat, neurmarit, neostracizat.
Ceea ce mi-a mai martusrisit, cu sinceritate, a fost faptul ca a incercat si in alte feluri sa scape de prigoana. A incercat sa intre in Armata, in Politie si chiar in S.R.I. Nu era un gest neaparat plin de opportunism.Chiar credea ca ar putea da satisfactie intr-o institutie ce tinea de siguranta nationala. Nici asa n-a fost chip. Nu l-au accepta. Sugestia a fost una de genul : “origine nesanatoasa”. Fac o paranteaza: I.S. este inginer, fiu de muncitori si nepot de tarani din Teleorman.
Ceea ce voi, oameni buni, nu pricepeti este motivul prigoanei, marginalizarii si ostracizarii revolutionarilor.  Ca si categorie sociala, creata prin curaj si demnitate, erati un pericol pentru destinul esalonului 2 al Partidului Comunist. Lupta nu era pentru sustinerea doctrinei sau pentru a-si scapa pieile, ci pentru mentinerea puterii in “familie”. Nenorocitii stiau ca o data pierduta puterea, ei si copii lor nu se mai puteau gandi la viitorul luminos  de azi si de maine.
Teza de doctorat al istoricului Neagu Djuvara evidentiaza mecanismul social, prin care puterea intr-un stat este mentinuta si de ce este pierduta. Puterea in toate statele cunoscute, indiferent de structura politica – democratica sau nu, este instrumentata de o suma de familii. Fie ca are loc o schimbare de doctrina, radicala sau nu, tot la aceasta formula se ajunge:  statul ajunge sa fie guvernat de catre o mana de familii. Nenorocitii o stiau si nu puteau accepta ca “niste golani” sa le strice viitorul luminos, cel de potentati politici si financiar. Nu puteau accepta ca noul stat sa fie condus de oameni care plecau cu dreptul in noua democratie, legitimati prin curaj si demnnitate. Ii voiau pe ai lor, crescuti in puf, lasitate, oportunism, pofta de averi si putere. Isteria a fost atat de mare, mai ales ca au vazut si indurat ingroziti cum tinerii “docili” de pana atunci puneau mana , cu orice risc, la schimbarea puterii, in timp ce ai lor stateau ascunsi dupa perdele;.... ca nu s-au putut abtine sa nu foloseasca noua putere, oferita cu generozitate de Iliescu, in zdrobirea Miscarii Revolutionare. Au facut-o zdrobind destine intregi, ca in anii 50 ai secolului trecut. Ceva mai subtil ca atunci, dar .... Am devenit pe rand: golani, legionari si apoi ............Au folosit, inca o data, serviciile de informatii.
Revenind la perioada imediat urmatoare Revolutiei, I.S. imi spunea ca incepuse sa perceapa din ce in ce mai pregnant  filajul, 24 din 24 de ore, faptul ca nu se mai sinchiseau . O faceau aproape la vedere, caci nu mai aveau de ce sa se fereasca.  Sicanele asijdea. Se straduiau sa-l umileasca, sa-l zdrobeasca. Ii reprosau constant ca a pus mana pe arma sa-i apere pe  oameni. Si pentru ca i-a aparat, principala distractie era sa-i puna in cap cat de multi oamenii puteau, pe ude trecea: loc de munca, facultate, pe strada, la un ghiseu, etc. Imi spunea ca cel mai urat lucru era oportunismul oamenilor, care sugerandu-li-se ca si cel mai mic gest agresiv urma sa fie rasplatit, actionau aproape spontan... Cea mai mare dezamagire a fost comportamentul rudelor.
Sar peste anii de cand este haituit, in care maleficul a atins cote paroxistice, devenind , in cele din urma, un simplu cobai al serviciilor de informatii. A avut parte de fel de fel de experimente, chiar si de domeniul paranormalului. A avut timp sa vada si colaborari internationale pe pielea sa. Cu omologi din vest , din orientul indepartat, apropiat, de peste tot , din tari avand tot felul de regimuri politice.
Atunci cand ajungi rob al acestor institutii, descoperi ca nu mai te poti plange nimanui, caci nimeni nu te mai ia in seama. Daca nu ai apucat sa te cunoasca lumea, sa devi o persoana publica si credibila, nu ai nici o sansa sa scapi. Pe unde te duci sa te plangi, esti luat de nebun. Mi-a mai spus ca in aceasta situatie se afla mai multi revolutionary s ii-a mai mazut zabatndu-se, batand pe la diferite usi, fara sa fie bagati in seama. Imaginati-va o viata in care nu ai dreptul la munca, la relatii normale cu oamenii, n-ai voie sa-ti faci familie, nu te poti plimba normal pe strada, etc. Ai dreptul sa fi un animal care incaseaza non stop.
A incercat sa scape in afara tarii. Mai intai in Balcani, pentru ca nu avea viza sa treaca in vest. A reusit sa puna mana pe ceva bani si sa treaca granita cu un rucsac in spate. A strabatut vreo 4 tari, ca sa constate ca pana si in afara era filat, numai ca de de data aceasta in colaborare cu cei de prin tarile carora trecea. Se pare ca Statul Roman are acorduri bilaterale cu toti. S-a intors in tara, obosit si umilit. S-a hotarat sa incerce in vest – un loc consacrat pentru drepturile omului. A reusit cu o viza turistica sa se duca in Germania. Si aici a avut surpriza sa constate ca relatiile bilaterale, pe linie de “siguranta”, erau mai importante decat drepturile sale. La fel a patit si in Olanda, Ungaria si Anglia. De fiecare data era alungat, la propiu, pentru a fi fortat sa se intoarca in tara. Povestea cu drepturile omului si azilul politic , in aceste cazuri, nu mai functioneaza de cand cu incetarea “Razboiului rece”. 
Referitor la modul in care a ajuns in vest, situatia nu a fost chiar asa de simpla. Nici daca ar fi vrut, I.S. nu ar fi putut trece granita, caci nu avea un ban. Banii abia de-i ajungeau sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. Mai mult, era povara pentru parintii sai, deveniti intre timp pensionari. Trebuie sa stiti ca toti cobaii sunt tinuti intr-un echilibru financiar precar: la limita de subzistenta, atat cat sa nu se poata deplasa prea mult , sa nu fuga, sa nu-i impinga la cheltuieli de filaj exagerate, etc. Alta economie, alta distractie.
(Mai fac aici o paranteza, chiar daca multora nu le va conveni. Cuteanu si alti revolutionari autentici, care au descoperit  aceasta noua categorie de revolutionari, a inteles necesitatea de sustinere materiala, de unde si defaimarea la care in prezent este supus, constant. Pentru a-si atinge scopul , a facut compromisul cunoscut, acela de a intra intr-un partid, de a se imbratisa cu nomenclatura PSD-ista, de a-si asuma acest risc – sa fie cel care isi asuma crearea legii 341 si aplicarea ei, asa perfectibila si contestata cum este. Nu i se iarta ca a dat un plus de sanse, nu numai de supravietuire, dar si de potentiala libertate acestor colegi. A avut demnitatea de a se pune rau cu un serviciu de informatii. VOI PE CAND ?! Nu a mai putut sa-i ajute, in schimb, in tot circul preschimbarii, cand foarte usor li s-a interzis multora sa-si preschimbe certificatul.)
A descoperit intr-o zi ca este filat nu numai de romani, ci si de germani. N-a trecut mult si i s-a sugerat sa aplice, ca Design Engineer, la o anumita firma din Bucuresti, care trimitea oameni la munca in Germania, cu viza turistica, deci numai pe trei luni. Zis si facut, in numai o saptamana ajunge in Germania, unde constata cu stupoare ca nu era decat obiectul unui schimb bilateral de numai trei luni. Inca o data, povestile cu azilul politic, organizatii ale dreptului omului, libertatea presei, etc......sunt povesti.
Acelasi lucru s-a intamplat cu “experienta” Olanda si cu cea  engleza – trei tari care in trecut erau bastion al drepturilor omului si ale civilizatiei europene. Diferenta dintre cele trei state vestice, imi spunea, a fost data de modul in care, omologii celor de acasa, au ales sa se comporte cu el. Pentru cei aflati in aceeasi situatie, recomand sa o apuce catre Olanda si Germania, chiar daca nu vor fi lasati sa stea prea mult pe acolo, caci si acolo locurile de munca pentru revolutionarii romani sunt la fel de greu “accesibile” ca si in Romania. Dar , pana la coada, este vorba de a indura mai putina durere. Aceeasi mana nevazuta,........, acelasi stigmat.
Tatal sau a fost fortat sa priveasca cum fiul preia stafeta ostracizarii. A murit in 2007 pe un pat de spital din Spitalul Municipal, fiind supravegheat de catre agenti ai noilor servicii de informatii, internati si ei ca pacienti. Stiau ca-i pe moarte , dar nici aici nu voiau sa-l lase. Motivul decesului: cancer pulmonar. Nu scrie nimic in fisele medicale ca , pe langa cancerul pulmonar, mai avea un cancer, localizat in zona cu care fu-se-se invitat sa ia loc, in incinta Ministerului de Interne , in ultima incercare de a convinge un general sa-i elbereze fiul. Mi-a mai relatat un episod, legat de modul in care tatal sau era tratat de catre corpul medical. Pur si simplu cat a mai fost constient, surorile medicale i-au hartuit tatal, straduindu-se parca sa-l trimita mai repede pe lumea cealalta.
Nici sora sa nu a avut o soarta mai buna, subminandu-i-se constant dreptul si sansa de a-si face o familie. Imgainati-va o tanara femeie, in jurul careia graviteaza constant numai informatori, ca substitut masculin - aceeasi mana “nevazuta” avand grija sa monitorizeze cu grija nesansa la casatorie.
Despre I.S. se poate spune ca, in prezent, inca face puscarie la domiciliu sau “in libertate”, daca se poate folosi aceasta formula. Practic inca se mai lupta sa epuizeze si ultimile formule petru a deveni liber.
Daca aveti curiozitate de a vedea unde este ostracizat, luati tramvaiul 44 catre Calea Giulesti, nu departe de Podul Grand, intrati in plin dispozitiv. Dupa cum se stie Cal.Giulesti este strajuita de blocuri. Pe o parte sta colegul nostru, pe cealalta parte sunt apartamentele securistilor. La intersectii pot fi vazute taxiuri, fara obiect de activitate sau cu activitate si clienti foarte “selecti”,iar in zona nivelul de infractionalitate este de invidiat, adica foarte scazut. Dar aveti grija ca este riscant..Daca aveti impresia ca traiti in mileniul 3, iar aceste relatari sunt basme ale trecutului, va inselati.
Acesta-i un apel la vigilenta, catre toti revolutionarii autentici.  Nu am scris acestea , solicitandu-va sa va riscati pielea pt I.S., ci pentru a-i duce povestea mai departe, sa afle lumea si sa nu uitati...Macar voi, cei ce veti avea vreodata sansa de a ocupa o functie importanta in stat, sa nu-i uitati pe cei ce inca se chinuiesc, in plina democratie, ca pe vremea lui Stalin. 
In incheiere reproduc un cuvant , lasat posteritatii, de la Dumnezeu, de unul din cei mai mari duhovnici ai Romaniei: “...Sunt unii care inca se mai straduiesc sa puna pamant pe mormintele revolutionarilor, ....de parca le-ar frica sa nu invie “


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 06, 2008, 12:03:01
Domnule Mercurie in sfirsit dai si dumneata niste vesti bune adica ne spui unde il putem gasi pe colegul nostru.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Aprilie 06, 2008, 12:52:46
Nu v-a oferit o topografie prea precisa, tocmai ca sa nu va treaca prin cap sa riscati. Si daca o faceti, sa fiti siguri ca nu se poate face nimic conventional pentru ajutor. Singurul loc unde se pot trage sforile cu folos este Presedentia Romaniei si/sau la nivel de comanda politica SRI. Nu merge cu organizatii ale dreptului omului, presa, etc. N-ati face decat sa oferiti raiting pt trusturi si defaimarea unui revolutionar, caci va trece de nebun si voi odata cu el.  


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din Aprilie 06, 2008, 19:43:22
Datii dracului de dobitoci ca altceva nu sunt acesti domni care cred ca pot si isi permit sa faca totul pentru a distruge un om.O sa-i ajunga blestemele si atunci sa-i vad.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: kok din Aprilie 19, 2008, 00:48:38
 am ajuns pe postarea voastra deabia acum . adevarul ca mai am mult de citit si analizat .
Imi vine sa va fac o intrebare LA TOTI ;
 CARE DIN VOI SINTETI DE PARTEA ADEVARULUI SI CARE DRACU SINTETI INFILTRATI ?
 
 or aveti toti dreptate dar fiecare vorbeste si apara un anumit loc si o anumita perioada , or in ciuda anilor trecuti sinteti tot la punctul de plecare ne avind probe definitive si certe pentru a intreprinde si a avea posibilitate de a invinge ?
 Iertati-ma dar de cine incepusem sa ma incred , ajungind aici , mi au venit dubii si nu putine , iar pe cine consideram ca joaca la cacialma , imi vine sa cred ca ma inselat .
 eu incepusem sa povestesc ceva care var fi putut interesa
dar incep sa cred ca daca pe uni ii poate interesa pe alti ii poate deranja .de aici pot deduce pentru ce detineti numai jumatati de adevar . Nu dati siguranta interlocutorilor vostri ,pri discuttile voastre contraditorii , prin invinovatiri reciproce si tot felul de alte lucruri..
 a-ti putea folosi e-mailurile personale pentru clarificari ,certuri, nelamuriri etc.. dupa care sa expuneti subiectul in modul ca se poate intelege si de unul ca mine ,mai prostut..
 imi spuneti mie ca ma postez cu prea multe subiecte ,dar de fapt este unul singur 21-31/12/1989 corpul C al fostului C.C , celelaltesint postate din greseala si straniu nu se pot sterge .apropo
 situl vostru este gestit de voi titulari sau de webmasterul politiei ?
 linistiti nu imi ete teama de nimic ... 
 


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: toni din Iulie 24, 2008, 20:17:09
   
  Bun gasit
  Si va rog sa ma iertati daca o sa fac greseli de gramatica fiind prima data cand intru pe un sait si scriu.
   Sant nou si e prima data cand scriu.
   Am fost mintit si pus pe drumuri destul Domnilor pentru punerea in drepturi si eliberarea certificatului meu. Si pentru ce, ca in decembrie 89 am luptat impotriva regimului comunist si dictaturii iar acum santem bataia de joc a unora.
   Tot ceea ce sper este ca macar acum sa mi-se faca drepate.
   Nu mai am incredere in nimeni si ma-m saturat de cate drumuri am facut la SSPR-ul Bucuresti.
         Stimati Domni
  Am asteptat destul sa se faca dreptate in privinta dosarului meu.
  Sant hotarat sa intru in greva foamei cu riscul de a muri dar nu mi-e frica cum, nu mi-a fost frica nici in 89 sa lupt pentru a inlatura o dictatura.
  Desi pana acum trebuia sa mi-se elibereze certificatul am fost mintit ca ba e dosarul in comisie la sspr ba ca sa trimis in parlament ba ca e la domnul Cuteanu la semnat.
   Nu mai pot Dominilor sa suport minciunile sspr-ului.
   In luna Septembrie voi intra in greva foamei constient ca nu voi rezolva mare lucru dar e ultima me-a solutie de a lupta impotriva unui sistem bolnav.
     Cer scuze pentru greselile de gramatica si multumesc pentru intalegere.
    Doamne Ajuta.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: buzdugan din Iulie 24, 2008, 20:29:01
Bine ai venit toni!Incerca sa scrii cite ceva despre dosarul tau,sa ne putem face si noi o impresie.
Daca dosarul se incadreaza in legea 341/2004 si in normele ei de aplicare.
Cred ca vei gasii sustinatori din rindul celor care posteaza aici.
            Succes ! Si nu dispera.
               


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: ilie_jean_flt din August 06, 2008, 11:36:19
Domnule Kok de ce nu spuneti ce s-a intimplat intre 21-31 Decembrie 1989 in corpul C daca stiti asa de bine? S-ar mai deslusi unele probleme incilcite pentru noi.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: KRONSTADT. din Noiembrie 02, 2008, 15:33:43
http://www.gardianul.ro/Memoriile-unui-spion.-Iliescu-si-Roman-au-aprobat-continuarea-operatiunii-DIE---%C2%ABDUDUIA%C2%BB-s122756.html
Memoriile unui spion. Iliescu si Roman au aprobat continuarea operatiunii DIE - «DUDUIA»

http://www.gardianul.ro/Memoriile-unui-spion-(II).-Inedit-%E2%80%93-Pacepa,-folosit-drept-glon%C5%A3-%C3%AEmpotriva-lui-Ceau%C5%9Fescu-s123607.html
Memoriile unui spion (II). Inedit – Pacepa, folosit drept glonţ împotriva lui Ceauşescu
02-11-2008Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Octombrie 21, 2009, 11:55:26
  Uite ca mai am un caz..Am tot stat daca sa scriu sau nu si m-am gandit sa scriu, ca poate o fi adevarat.
  Este vorba despre Gheorghe Balasa, fost revolutionar si lucrator in aparatul de stat. A facut parte din CPUN si, pana la dizolvarea acestuia, intuind dezastrul marginalizarii si ostracizarii reolvutionarilor, a reusit sa intre in aparatul de stat, la Camera Senatului daca nu ma insel. Prin anii 90 a aparut si la televizor, in legatura cu oferta unor romani din SUA , dispusi sa imprumute statul roman cu un miliard de dolari, fara dobanda. Oferta o fost respinsa de camarila politica aflata la putere , ceea ce l-a determinat sa apara pe post si sa protesteze.
Nu de putine ori a intervenit pt diferiti colegi revolutionari, a ajutat ...Asta pot s-o garantez..
Ideea este ca era prea activ pentru sistem, iar acesta l-a aranjat. Invitat la restaurnt de niste "amici", acestia l-au imbatat, se pare ca nu cu bautura, si l-au batut zdravan. Asta mi-a spus mie! Pare sa se confirme, dat fiind perseverenta cu care evita reporterii diferitelor posturi de televiziune dupa bataia cu pricina. Pe aceasta am vazut-o!
  Mi-am zis ca-i bine sa se stie si acest ...., ca asa-i drept. Prea multi sunt cei care se gandesc in plin mileniu 3 la batai, "aranjat", marginalizat, bagat pumni in gura sau chiar tarana. Ma intreb cand s-or potoli ? Astia uita usor ca-s pe banii romanilor!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Gheorghe Iosif din Octombrie 21, 2009, 14:22:23
Fiind vorba de un revolutionar, noi nu vom "evita" sa-i publicam necazurile prin care a trecut. Initial, putem fi contactati pe adresa de e-mail, sau putem sa ne folosim doar de ea in caz ca e plecat din tara. Asteptam sa fim contatati. Va rog sa-l anuntati.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Octombrie 21, 2009, 15:07:57
Omul nu este genul care sa apeleze la mass-media. Poate i se pare inutil. Chiar si eu am avut o atitudine tardiva privind "patania" sa.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din Iulie 03, 2010, 16:21:50
Referitor la CAZUL 5 de la pagina 7 , va pot pune la dispozitie niste fotografii ale apartamentelor care fac parte din dispozitivul de urmarire. Sunt apartamente unde trag cei ce se instruiesc, urmaresc, hartuiesc ...Inclusiv cu adrese. Intrebarea este: ce veti putea face voi cu ele ? Va schimba situatia colegului nostru ? O sa le postez daca o sa ma convingeti ca merita!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: KRONSTADT. din Iulie 03, 2010, 16:35:50
http://ziarero.realitatea.net/1278165462-Un_experiment_numit_Romania


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: florin1989 din August 07, 2010, 10:40:23

 @mercurie m-ai uns la suflet cu postarea ta.Cit despre maria patrascu nu pue la suflet cinismul ei.Ferice de aceia saraci cu duhul ca a lor va fi (...)


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: bambilici din August 10, 2010, 16:30:51
Poate ca ar trebui sa fim mult m atenti, pt ca sunt semnale ca se incearca mind control la scara planetara. Ceea ce pare cercetare nevinovata, poate fi o simpla mascare a unor efecte ale unor tehnologii mind control care deja sunt folosite pe scara larga.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: bambilici din August 10, 2010, 16:32:42
Psihologie
Mulţi oameni îşi amintesc conversații pe care nu le-au avut niciodată
www.cotidianul.ro/121238-Multi_oameni_isi_amintesc_conversatii_pe_care_nu_le-au_avut_niciodata

Psihologii au descoperit că unul din cinci oameni îşi aduce aminte cu precizie lucruri care nu i s-au întâmplat niciodată. Ei spun că multe din cele mai preţioase amintiri ale noastre ar putea să nu se fi petrecut în realitate.
Cercetările au pus în evidenţă imperfecţiunea memoriei şi au explicat de ce două persoane pot avea amintiri deosebite despre aceleaşi conversaţii şi evenimente. Cercetătorii de la Universitatea Hull, din Marea Britanie au întrebat 1.600 de studenţi dacă au avut vreodată experienţe de falsă memorie. O cincime dintre ei au spus că au avut amintiri "ficţionale", cele mai multe dinainte să aibă 4-8 ani, relatează publicaţia "Psychological Science".
"Memoria autobiografică ne conferă un simţ al identităţii şi este de obicei destul de exactă ca să ne putem trăi viaţa", a afirmat cercetătoarea Giuliana Mazzoni în Daily Mail. "Însă cercetările noastre arată că nu tot ce ne amintim din trecutul nostru este adevărat. Ele mai indică şi că acest fenomen al amintirilor false este mult mai frecvent decât s-ar putea crede", adaugă cercetătoarea.
"Dacă aceste amintiri nu se schimbă sub imperiul evidenţei, pot fi considerate în continuare o parte a experienţei autobiografice individuale", mai spune Giuliana Mazzoni.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: bambilici din August 10, 2010, 16:35:20
Sa fii sanatos!
Vaccinul care te scapă de stres
http://www.cotidianul.ro/121165-Vaccinul_care_te_scapa_de_stres

Oamenii de ştiinţă americani au înregistrat progrese semnificative în ceea ce priveşte inventarea unui vaccin antistres, potrivit "The Sunday Times".
Vaccinul are la bază gene speciale de protecţie, create cu ajutorul ingineriei genetice, care acţionează asupra celor mai predispuse părţi ale creierului la efectele adverse ale glucocorticoizilor.
Experimentele efectuate pe şobolani au dat rezultate pozitive. În prezent sunt în pregătire testele pe voluntari.
Astfel, în curând, se aşteaptă să apară o nouă generaţie de medicamente destinate să salveze omenirea de suprasolicitarea psihologică şi consecinţele distructive ale acesteia asupra sănătăţii.

Descoperit în California
Mecanismul biochimic al stresului a fost descoperit de către profesorul de neurochirurgie de la Universitatea Stanford (California), Robert Sapolsky.
Cu circa 30 de ani în urmă, el a început să cerceteze în Africa unele aspecte legate de comportamentul animalelor.
În cadrul acestui studiu, Sapolsky a descoperit că, în caz de risc sporit, mamiferele produc nişte hormoni speciali - glucocorticoizi. Aceştia intensifică drastic activitatea creierului, precum şi a întregului organism, ajutând la depăşirea pericolului.
Din păcate, în cazul oamenilor, nivelul acestor hormoni rămâne extrem de ridicat o lungă perioadă de timp, generând o stare prelungită de stres. "Persistă în organism mai mult decât ar fi necesar. După ce au jucat un rol proeminent, glucocorticoizii devin toxici, ucid celulele creierului şi afectează sistemul imunitar", explică Sapolsky.
Grupul de cercetători de sub conducerea sa a descoperit o modalitate de a "inhiba" mecanismul genetic de producere a acestor hormoni, atunci când nevoia pentru ei dispare.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Diplomatul007 din August 11, 2010, 20:12:33
In sensul celor evidentiate de dumneavoastra, recent a inceput sa fie vehiculat un text pe Internet. Il redau pe cel pe care l-am primit prin posta electronica zilele acestea. Privitor la filmuletele recomandte de text, precizez ca nu agreez autorii si ideile respective, deci nu-i recomand personal.


Cititi atent mesajul si veti sti cum sa va protejati impotriva acestor atacuri.
Nu uitati de filmuletele de la sfarsit, sunt geniale!
Sunt facute de Carl Sagan (primul) si Neale Donald Walsch (al doilea).
In 12 minute le-ati vazut pe primele doua! Nu e de lepadat nici al 3-lea tot a lui Neale Donald Walsch.

 
ARMELE  PSIHOTRONICE  IN  ROMANIA  SI  IN  LUME

Din dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor.
Cei care vor citi acest post, trebuie sa aiba o grija cat mai mare la mentalul propriu.
Fara frica oameni buni.
Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru.
Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova
10. Focsani

Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21


Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.
Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti.
De cele mai multe ori nu sunt generate de voi.
Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu va scuteste insa de disciplina.
Fiecare e responsabil pentru faptele sale.
Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva.
Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre.
Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.
Armele psihotronice sunt dispozitive de manipu lare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale.
Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic.
La nivel de tara, efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare…
Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5  si nu numai acelea.
Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipu lare.
Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania?
Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva.
De ce acest haos total?
Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa.
Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor.
Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere.
Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.
Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipu lat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva.

Dar ce poate face romanul ???
MULTE.
Poate sa creada ca el poate schimba ceva.
Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi.
Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata.
Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur.
Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania.
Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.
Armele psihotronice amplifica toata neputinta omului.
Si nu pentru ca omul nu ar putea face ceva.
Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca.
Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe.
Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm.
Nu va mai luati dupa ideea ca “sunt singur, ce pot face eu… ?”
Ce puteti face?
Ganditi diferit!
Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta.
Atunci se vor schimba tot mai multe in jur.
Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti.
Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.
 
http://www.youtube.com/watch?v=UiywPnozfyg&feature=player_%20embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=3Pv8F6GwaME&feature=related.com/videos

http://www.youtube.com/watch?v=KEj2EdVRL3E&NR=1


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din August 11, 2010, 20:45:52
S-au inmultit cazurile de aces gen in Romania, chiar si dupa intrarea in NATO. Mai mult, s-au inregistrat nenumarate cazuri de abuzuri mai conventionale - nenumarati tineri cu potential intimidati, umiliti si somati sa se faca mici si mai ales dezinteresati de spectrul poltic. Vor sa pastreze puterea in familie, aia pe care am pierdut-o noi in 89.Deci imaginati-va ca deja se folosesc grobian de serviciile de informatii pt a tine sub papuc populatia ca pe vremea lui Ceasca..


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din August 11, 2010, 21:07:45
Iar in probleme de mind control noi revolutionarii suntem lideri, adica suntem unul din segmentul social cel mai afectat, insa ai nostrii inca nu au curajul sa iasa la scena si sa reclame sau multi dintre ei nu stiu ca sunt subiecti !


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: Nr. 1 din August 11, 2010, 22:31:22
Psihologie
Mulţi oameni îşi amintesc conversații pe care nu le-au avut niciodată
www.cotidianul.ro/121238-Multi_oameni_isi_amintesc_conversatii_pe_care_nu_le-au_avut_niciodata

Psihologii au descoperit că unul din cinci oameni îşi aduce aminte cu precizie lucruri care nu i s-au întâmplat niciodată. Ei spun că multe din cele mai preţioase amintiri ale noastre ar putea să nu se fi petrecut în realitate.
Cercetările au pus în evidenţă imperfecţiunea memoriei şi au explicat de ce două persoane pot avea amintiri deosebite despre aceleaşi conversaţii şi evenimente. Cercetătorii de la Universitatea Hull, din Marea Britanie au întrebat 1.600 de studenţi dacă au avut vreodată experienţe de falsă memorie. O cincime dintre ei au spus că au avut amintiri "ficţionale", cele mai multe dinainte să aibă 4-8 ani, relatează publicaţia "Psychological Science".
"Memoria autobiografică ne conferă un simţ al identităţii şi este de obicei destul de exactă ca să ne putem trăi viaţa", a afirmat cercetătoarea Giuliana Mazzoni în Daily Mail. "Însă cercetările noastre arată că nu tot ce ne amintim din trecutul nostru este adevărat. Ele mai indică şi că acest fenomen al amintirilor false este mult mai frecvent decât s-ar putea crede", adaugă cercetătoarea.
"Dacă aceste amintiri nu se schimbă sub imperiul evidenţei, pot fi considerate în continuare o parte a experienţei autobiografice individuale", mai spune Giuliana Mazzoni.

    O parere proprie despre aceasta chestie ai? Hai sa vb si putin liber pe marginea acetei probleme.
    Este cunoscut in medii restranse ca licuriciul cel mare incepe sa se joace cu timpul si istoria, modificandu-le. Cred ca reusesc fara prea mult efort sa smulg hohote de ras chiar fara sfortare. Hai ca dupa ce va trece am sa va rog sa faceti un efort de memorie si sa incercati sa va aduceti aminte de sentimentul deja-vou, cat de des vi s-a intamplat, intampla si ca aproximatie cand au avut loc cele mai dese. De ce pun aceasta intrebare, pentru ca eu personal am avut astfel de retrairi, iar in acele minute sau secunde de retaire, am stiut tot ce se va intampla, alti oameni cu care am vb pe aceasta tema, au recunoscut experienta acestor retrairi, mai mult au recunoscut ca incepand cu anii 80 aceste retrairi au fost mai dese in anumiti ani sau perioade. Daca ati face un efort in sensul asta ati constata si dvs asta.
    Un al doilea caz care se mai intampla, este existenta fizica a lucrurilor.Cred ca sunteti pe burta de ras, iar unii de bine vb cu ceva cunostinte in domeniul medical ... nici o problema, nu sunt psihotrasnit, cititi in continuare.
    Modificari in plan fizic, ma refer aici la schimbarile pe care unele lucruri le suporta fara stiinta noastra, nu ca ar trebui ca cineva sa ne ceara voie, ci la schimbarile constatate la revederea unui lucru sau chiar peisaj, nu ma refer la lucruri noi, ci la cele memorate, vechi, care nu mai corespund cu realitatea.
    Si acum special o portie de ras pe cinste. Simptome, la fel ca si pierderea cunostintei in cazul lesinului. Poate v-i s-a intamplat ca uneori in viata de zi de zi sa se intample ca in mijlocul unei discutii sa uitati cu desavarsire subiectul ei si te trezesti ca toata lumea se uita la tine si asteapta sa continui, ceea ce tu deja nu stii  ;D, sau iesi sa faci cumparaturi si desi ai pierdut timp uitandu-te in stanga si in dreapta, ai mers incet si totusi la revenirea acasa toata lume se mira de cat de repede ai venit, mai sunt si alte cazuri pe care n-o le enumar acum.
    Pentru studiu va recomand cu caldura un filmulet documentar, care se numeste: ADEVARUL DESPRE EXPERIMENTUL PHILADELPHIA. Vizionare placacuta!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie din August 12, 2010, 08:30:49
De acord cu ceea ce spui. Exista si fenomene sa zicem naturale.Dar sa nu uitam cat s-au inmultit agentii mind control si ghici pe cine sa instruiesc acestia ? Instructia lor lasa urme in mintile oamenilor, toate cam dupa aceleasi sablon.

Eu stiu asa: in anii 90 Magureanu si-a pus dulaii pe revolutionari si prima miscare a fost defaimarea, draconizarea nostra..Trebuia sa dam bine in dosare, mai ales "de dragul" istoriei! La nenumaratele abuzuri de care am auzit si nenumaratele decese(majoritatea oameni tineri si sanatosi) am crezut ca ne vor lichida pe toti si vor ramane doar cu "revolutionarii" agenti si informatori. Se pare ca intentia de inceput s-a contramandat sau mai bine zis s-a milostivit Bunul Dumnezeu de noi. Necazul este ca la cat de periculosi am fost dati , acum peste timp, sunt obligati sa ne supravegheze in continuare, ceea ce inseamna oameni si bani aruncati pe fereastra...Ce inseamna o minciuna de tip neo-cominternist: azi avem factori de risc de cu totul alta natura, mult mai importanti, care oricum necesita efective si bani la greu si ei sunt obligati sa supravegheze O MINCIUNA!

Dar toate acestea se intampla pt ca statul a fost croit de la inceput prost si nu exista institutie sau persoana care sa controleze acest tip de abuz. Te pot omora cum vor si cand vor , si nu vor da socoteala nimanui ! Statul roman nu are aceasta parghie !


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie2 din Octombrie 16, 2011, 21:02:20
Ma gandesc ca aici este locul acestei informatii proaspete ! Va rog, nu postati tampenii aici !

Vedeti voi, sunt revolutionari si revolutionari. Unii au fost mai activi in acele zile, in sensul cel mai generos al cuvantului, iar pt aceasta platesc. Nu platesc pt ca ar fi facut ceva reprobabil, ci pt ca au dat batai de cap unora de aveau un alt plan pt romani si Romania. Fiind simpli romani au inteles la modul stright ce este bine pt romani si s-au pus de-a curmezisul...Platesc pt ca s-au comportat ca niste romani !

   Din "universul" unui coleg de-al nostru inca supravegheat.
In acesti 20 de ani de prigoana tot ce i-a mai ramas a fost sa se apropie de Dumnezeu, de biserica, slujbe, credinta. In final a ajuns sa fie ales in consiliul parohial al bisericii de care apartine cu domiciliu. Preotul il cunostea de mic copil.... Dadea prea bine, asa ca baietii care-l urmaresc s-au gandit sa-i strice si acest nou statut. Au avut grija sa-i ofere informatii despre lumea oculta a bisericii, despre modul ocult in care a fost ales Patrirahul Daniel, apoi prin intermediul unor informatori s-au straduit sa-i atribuie aceste informatii. Adica un fel de : "uite domnule ca nu se potoleste ! Si aici isi baga nasul ! A aflat cum a fost ales Daniel patriarh !" Evident ca nu s-a dus la presa cu ce-a aflat, dar la ei nu conteaza...! Iata ce fac ei pe banii romanilor ! 
   Acum i se pregateste pedeapsa ! De obicei este vorba de o agresiune fizica, probleme cu locul de munca, indepartarea din bisericile pe care obisnuieste sa le mai viziteze, acolo unde preotii sunt de-ai lor, mai inseamna o gramada de noi stari conflictuale fara motiv, poate boala,etc...
Pt informatori : sta in Cartierul Giulesti, Bucuresti! ;)Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie2 din Octombrie 16, 2011, 21:30:31
Tot aici este bine sa fie pus si acest eveniment nefericit. Inainte sa fi "sinucis" ajungi sa fi si putin cobai !

A FOST ASASINAT SAMSON?

DIN CATE SE PARE, DA.
A FOST GASITA DE O PERSOANA RAMAS ANONIMA CARE A ANUNTAT TELEFONIC CA A GASIT IN HALA ABANDONATA…. CADAVRUL UNUI BARBAT SPANZURAT. SAMSON NU AVEA ACTELE LA EL. ACTELE AU FOST GASITE MAI TARZIU LA DOMICILIUL LUI. IN APROPIAREA LUI NU SAU GASIT OBIECTE CARE SA POATA FI FOLOSITE CA SPRIJIN PENTRU A SE RIDICA LA INALTIMEA RESPECTIVA. CUM A AJUNS SAMSON LA ACEA INALTIME? CINE LA AJUTAT SA AJUNGA ACOLO? UNDE SUNT MASA SCAUNUL BUTOIUL LADA DE CARE SA SERVIT PENTRU A SE URCA ATAT DE SUS? IN ACEA HALA FUNCTIOA UN TEMPLU MASONIC. SE STIE CA SAMSON ERA MASON. SA FIE VREO LEGATURA INTRE MASONERIE SI SPANZURAREA LUI SAMSON? BEBE MILEA MANA DREAPTA A LUI SAMSON ESTE SI EL MASON SI FOLOSEA LOCATIA.E CUNOSCUT FAPTUL CA SAMSON SA OCUPAT DE CERTIFICATE DE REVOLUTIONARI IMPREUNA CU CHITIC AUREL SI VLAD VASILE. CHITIC ESTE FINUL LUI GEORGE COSTIN ACTUALUL SECRETAR DE STAT AL REVOLUTIONARILOR IAR VLAD VASILE ERA VAR CU SAMSON SI PARTENER DE AFACERI CU CERTIFICATE.VLAD VASILE A MAI FOST IMPLICAT IN AFACERI CU CERTIFICATE DE REVOLUTIOARI SI IN 1997-1999 CANDSA OCUPAT CHIAR SI CU AFACERI CU PAMANTUL REVOLUTIONARILOR. PRIN NORAS SE VORBESTE DESPRE AGITATIA LUI SAMSON DIN ULTIMA VREME.  DESPRE FAPTUL CA II IERA FRICA SI DE UMBRA LUI. SE STIE IN TOT ORASUL CA A CUM CATEVA ZILE AU INTRAT MASCATII IN SEDIUL ALRUE SI AU LUAT TOT. CALCULATOARE SI ACTE DAR SE MAI STIE SI CA MARIES TEODOR SFIDANDUL PE MAIOR A DESCHIS O FILIALA A ASOCIATIEI 21 DECEMBRIE IN ORAS. TOATE ESTEA INDICA O RAFUIALA PUSE LA CALE DE INDIVIZI CARORA LE EREA FRICACA SAMSON SA NUI DEA PE GOARNA DIN CAUZA AFACERILOR CU CERTIFIC ATELE REVOLUTIOANRILOR. DESPRE AFACERILE LUI GEORGE COSTIN CU CERTIFICATELE REVOLUTIONARILOR SI DREPTURILE LOR SAU VORBIT MULTI PA FOR DA NIMENI NU A DAT DRUMU LA ANCHETE. CINE IL APARA PE COSTIN? CINE ESTE IN SPATELE LUI? TOTUL ESTE UN RAFUIALA MAFIOTA. MAINE NU O SA MAI AVEM CURAJU SA IESIM DIN CASA. NASII ISI FAC DE CAP CU DREPTURILE VOASTRESI VOI SUNTETI BATJOCURITI. PANA CAND?
Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie2 din Octombrie 16, 2011, 22:00:33
Tot ce am inteles este ca toti acesti colegi ai nostrii, indiferent cat de moral doresc sa traiasca, nu sunt lasati sa traiasca fara sa aibe "peripetii" ! Este o lupta perpetua, 24 din 24 de ore... Permanent sunt facuti "vinovati" de ceva....

  Atunci, in 89, au pus mana pe romanii care au sarit cel mai sus "la cap" si i-au transformat in legume...Maine , cand noile generatii de romani se vor fi maturizat, vor mai inscena ceva, ca sa vada ce alti romani sar mai sus "la cap".. Si vor fi si acestia transformati in legume....Si uite asa ...!


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie2 din Ianuarie 28, 2012, 20:23:46
INFORMATIE BOMBA PENTRU VOI !
Este calda si v-o dau sa va puneti in garda ! Si asa am ramas fara indemnizatie !

Este plina tara de romani urmariti de servicii. Unii sunt tineri si nevinovati, luati, ca sa zic asa, din scutece; altii si-au aratat potentialul si au devenit o amenintare pt camarila, altii ca noi, revolutionarii. Dar pe langa cele doua tabere a mai aparut o tabara - cea a profitorilor de "razbel". Sunt informatori, lipitorile sistemului, care ce fac ? Se dau pe langa cei alergati, le ofera , chipurile, o portita de salvare, adica un troc: "dati cateva zeci de mii de euro ( adica de obicei valoarea caselor ) si eu voi intermedia pt voi sa fiti lasati in pace ". Asta-i mafia serviciilor de informatii !
Deja sunt foarte multe victime, iar banii s-au impartit intre angajatii serviciilor si lipitori ! Victilmele au inceput sa se planga pe net, pe forumuri !

 Scenariul decurge cam asa: victima este inconjurata de un dispozitiv (uitati in ce intra banii romanilor !) , este agresata, familia este asijdea neutralizata, sunt determinati la o relocare, chiar se ajunge la o relocare, de obicei catre provincie(afacerea este paguboasa si apar alte lipitori) , pt ca la urma la apara "salvamarul". Victima ramane si fara bani si fara libertate ! Adica asta pateste un cobai !

RUSINE CELOR JURUITI SI PLATITI DE NEAMUL ROMANESC ! SPER CA  2.15 , CEI INDREPTATITI SA-I PRINDA PE ACESTIA, SA-SI FACA DATORIA !Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: un urmas din Ianuarie 28, 2012, 20:43:23
INFORMATIE BOMBA PENTRU VOI !
Este calda si v-o dau sa va puneti in garda ! Si asa am ramas fara indemnizatie !

Este plina tara de romani urmariti de servicii. Unii sunt tineri si nevinovati, luati, ca sa zic asa, din scutece; altii si-au aratat potentialul si au devenit o amenintare pt camarila, altii ca noi, revolutionarii. Dar pe langa cele doua tabere a mai aparut o tabara - cea a profitorilor de "razbel". Sunt informatori, lipitorile sistemului, care ce fac ? Se dau pe langa cei alergati, le ofera , chipurile, o portita de salvare, adica un troc: "dati cateva zeci de mii de euro ( adica de obicei valoarea caselor ) si eu voi intermedia pt voi sa fiti lasati in pace ". Asta-i mafia serviciilor de informatii !
Deja sunt foarte multe victime, iar banii s-au impartit intre angajatii serviciilor si lipitori ! Victilmele au inceput sa se planga pe net, pe forumuri !

 Scenariul decurge cam asa: victima este inconjurata de un dispozitiv (uitati in ce intra banii romanilor !) , este agresata, familia este asijdea neutralizata, sunt determinati la o relocare, chiar se ajunge la o relocare, de obicei catre provincie(afacerea este paguboasa si apar alte lipitori) , pt ca la urma la apara "salvamarul". Victima ramane si fara bani si fara libertate ! Adica asta pateste un cobai !

RUSINE CELOR JURUITI SI PLATITI DE NEAMUL ROMANESC ! SPER CA  2.15 , CEI INDREPTATITI SA-I PRINDA PE ACESTIA, SA-SI FACA DATORIA !


NU MA BUCUR CA NU MAI AI INDEMNIZATIE, DAR ESTI UN JEGOS, CARE ORICUM NU O MERITAI, DAI COPY-PASTE AIUREA, CU TOTI SFINTII TAI, NE CREZI PE TOTI CIUMPALACI, FARA CREDINTA, FARA CREZ, SI CU ATAT MAI MULT FARA INTELIGENTA.
COBAIULE.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: un urmas din Ianuarie 28, 2012, 21:17:20
PENTRU TOTI REVOLUTIONARII AUTENTICI:
IN ATENTIA PERDELISTULUI "MERCURIE2,3,4,AFRICANU,URANGUTANU,SAU CUM MORTII MAMI LUI CUM O MAI POSTA:
IMI TRIMITE APLAUDACUL, MESAL PE PRIVAT, CA VEZI DOAMNE M-A BANEAZA, SI EU ACUM TREMUR DE "FRIGGGG"
BAI JEGULE, POSTEAZA SA CITEASCA TOTI, CACI NU IMI ESTE NICI FRICA, NICI RUSINE DE FRATII MEI, ORICUM TU ESTI UN RATAT, VORBA UNUI REV. ADEVARAT: IN 89 AI STAT IN CADA DE FRICA.
MILITIANULE.


Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie2 din Ianuarie 28, 2012, 23:04:14
De fapt nu convine multora aceasta informatie !

INFORMATIE BOMBA PENTRU VOI !
Este calda si v-o dau sa va puneti in garda ! Si asa am ramas fara indemnizatie !

Este plina tara de romani urmariti de servicii. Unii sunt tineri si nevinovati, luati, ca sa zic asa, din scutece; altii si-au aratat potentialul si au devenit o amenintare pt camarila, altii ca noi, revolutionarii. Dar pe langa cele doua tabere a mai aparut o tabara - cea a profitorilor de "razbel". Sunt informatori, lipitorile sistemului, care ce fac ? Se dau pe langa cei alergati, le ofera , chipurile, o portita de salvare, adica un troc: "dati cateva zeci de mii de euro ( adica de obicei valoarea caselor ) si eu voi intermedia pt voi sa fiti lasati in pace ". Asta-i mafia serviciilor de informatii !
Deja sunt foarte multe victime, iar banii s-au impartit intre angajatii serviciilor si lipitori ! Victilmele au inceput sa se planga pe net, pe forumuri !

 Scenariul decurge cam asa: victima este inconjurata de un dispozitiv (uitati in ce intra banii romanilor !) , este agresata, familia este asijdea neutralizata, sunt determinati la o relocare, chiar se ajunge la o relocare, de obicei catre provincie(afacerea este paguboasa si apar alte lipitori) , pt ca la urma la apara "salvamarul". Victima ramane si fara bani si fara libertate ! Adica asta pateste un cobai !

RUSINE CELOR JURUITI SI PLATITI DE NEAMUL ROMANESC ! SPER CA  2.15 , CEI INDREPTATITI SA-I PRINDA PE ACESTIA, SA-SI FACA DATORIA !
Titlul: Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
Scris de: mercurie2 din Aprilie 02, 2012, 21:28:22
Acest fenomen antiromanesc si antisocial trebuie postat la acest topic ! Mai stiu ca cei care au atributii fata de acest tip de abuz sunt cei de la Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI). Sa speram ca nici ei nu-s juruiti si platiti de pomana !

Am mai spus-o si acum cateva luni: inca de acum un an de zile au inceput sa apara pe net (http://eufrosin.wordpress.com/)cazurile unor urmariti (oameni insignifianti, ca te minunai pe chinul cui se mai duc banii), majoritatea tineri, care reclamau faptul ca s-au trezit filati, ca filatorii s-au postat printre vecini, ca erau hartuiti 24 din 24 de ore, ca in scurt timp au inceput sa fie loviti in finante(au fost dati afara de la locurile de munca, iar economiile s-au dus pe apa sambetei), ca au fost nevoiti sa-si vanda casele din orase si sa fuga undeva la tara, ca in tot acest proces au intervenit "oameni de bine", trimisi de haituitori , care sa intermedieze pe banii de casa bunavointa lor(a tortionarilor),..., cum au ramas si fara case si fara bani, etc...

Daca auziti de cazuri asemanatoare printre revolutionari, daca auziti de revolutionari haituiti la locurile de munca sau dati afara pur si simplu, postati totul imediat pe forum, informati-i pe toti...Poate se mai face ceva !

De obicei locurile de munca se pierd gratie celor de la contrinformatii SRI ! Stiu eu ca doar acestia au preogative pe acest segment..., adica monitorizarea firmelor, etc. Deci au felicitarile noastre si ale neamului romanesc, care de altfel le si plateste salariile, tocmai ca sa ne arate cat de viteji sunt ei pe banii neamului ! "Juruiti" si "viteji" !