Portalul Revolutiei

Asociatii => Răniții Revoluției 22 Decembrie 1989 Sibiu => Subiect creat de: Haos - Secasiu din Sibiu din Ianuarie 31, 2011, 12:37:44Titlul: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Haos - Secasiu din Sibiu din Ianuarie 31, 2011, 12:37:44
Stimati colegi revolutionari din toata tara,

In numele asociatiei noastre si al adevaratilor revolutionari sibieni, va transmit stima noastra pentru perpetuarea spiritului revolutionar care ne-a animat in decembrie 1989.
Fapt de necontestat in aportul adus revolutiei, Sibiul isi va reocupa locul in fruntea oraselor martir datorita actiunilor din ultimul an, atat pe plan local, cat si national.
Incepand cu a demasca si raporta impostorii, asociatile din Sibiu (exceptie facand asociatia domnului M. Bucur & Fesan), au inceput actiuni concrete in vederea reintegrarii Sibiului pe harta revolutionara a tarii.

Cu stima,

Eugen Secasiu
Vicepresedinte Asociatia "Ranitii Revolutiei din Decembnrie 1989 - Sibiu"


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: nor din Ianuarie 31, 2011, 21:15:15
Felicitari pentru initiativa de a avea un forum al asociatiei pe portal si pentru faptul ca inca un presedinte de asociatie intra in dialog (sau lupta) cu cei de aici. Sunt putini curajosii, deci lauda e pe deplin meritata.
Acum concret: despre ce actiuni este vorba si cine sunt impostorii demascati si raportati?


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: LRD-S ,NR.47 din Februarie 01, 2011, 17:42:41
Salutare Eugen!Asociatia ranitilor din revolutia sibiana,a fost o forta,dar nu s-a putut manifesta din cauza fostei conduceri,in frunte cu Dragos Marius.Este si acum o forta,iar voi ca asociatie si mai ales conducerea de acum,in frunte cu Risti Mircea si persoana ta,Secasiu Eugen,puneti in valoare forta pe care o aveti ca raniti in revolutia din Sibiu.Felicitari!Trebuie sa spun astea ca lumea sa stie cui sa se ataseze in lupta pentru redarea imaginii corecte a revolutionarilor sibieni.Suntem alaturi de voi.Impreuna vom fi si mai puternici.Doamne ajuta!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Noiembrie 02, 2011, 21:11:42
Da, asa e. Calculul e simplu: Aso Ranitii Rev 22 Decembrie 1989 Sibiu plus cei trei din Aso 21 Dec 1989 a lui Sucuturdean da o putere nemaiintalnita, forta nu joaca! Au trecut luni si luni de zile de la deschiderea subiectului si ma asteptam sa faceti niste dezvaluiri m acatarii, pt ca anuntand ca "incepand cu a demasca si raporta impostorii", ati creat niste expectatii.
Pana va hotarati, va anunt eu prima demascare, una voluntara: presul Aso 21 Decembrie 1989 din Sibiu, laudatorul dv, s-a autodemascat ca scria pe acest forum cu vreo patru nickuri deodata. Va aduc la cunostinta autodenutul pt ca n-am observat sa fi luat atitudine si ma gandeam ca poate nu ati aflat inca. Ce masuri o sa luati? De exclus nu-l puteti exclude pt ca face parte din alta aso, adica are aso lui personala, din trei persoane, el si inca doi. De, cati poate conduce, fiecare-si cunoaste capacitatile.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Noiembrie 04, 2011, 00:26:27
Pana va hotarati sa luati atitudine fata de camelonicul vostru pres de 21, Sucu la a patra (ha, ha, ah!), hai sa vb despre cei care sunt membri ai aso voastre. Despre cei care-i asigura renumele, despre militeni. Mr MM al nostru, Marius Mioc, a anunat crearea pe facebook a unui grup care se ocupa de Rev. Gasiti anuntul la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=538.0. Am intrat sa obs ce vb baietii acolo si ce credeti ca m-a intampinat pe pagina aceea? Diploma de rev a unui militean. Intrati si vedeti ca sa nu credeti ca exagerez. Adresa este http://forumulrev1989.fnhost.org/?p=632, sau puteti intra logati pe forum si o vedeti pt ca o atasez m jos. Deci oamenii sunt preocupati de acesti impostori in toata tara. Deci nu am exagerat cu nimic atunci cand am atacat aceeasi tema focalizata pe Sibiu. Iata ce vb Corneliu Vaida pe facebook:

As vrea sa stiu cum poate un fost militian sa obtina titlul de "Luptator pentru Victoria Revolutiei" - si aici ma refer la Ilie Bertea (http://forumulrev1989.fnhost.org/?p=632) Exista informatii concrete despre ce a facut el ca militian in decembrie `89 ?

Corneliu N. Vaida
Nu e vorba de interdictie, ci de faptul ca nu-mi pot inchipui ce a facut el intre 15 si 22 Dec. 1989 ca sa merite acest titlu .... Si cele doua declaratii de la dosar (pe care nu le-am vazut , dar banuiesc ca mentioneaza mari fapte de vitejie) banuiesc cum s-au dat ... la fel cum s-au dat si pentru toti din Familia lui Tudorin Burlacu care s-au procopsit cu brevete fara sa miste un deget in favoarea revolutiei! Ma insel oare ?

Mioc Marius
E o problemă generală că nu se cunoaşte conţinutul dosarelor pe baza cărora s-a acordat titlul de revoluţionar. Eu n-am izbutit să aflu exact dovezile pe baza cărora cineva a primit titlul nici atunci cînd am depus contestaţie oficială la CPRD. Nu ştiu despre familia lui Tudorin Burlacu, dar despre el însuşi ştiu că a fost prezent în balconul Operei. Pe lista de remarcaţi din Monitorul oficial observ 17 nume "Burlacu", nu ştiu cîţi dintre ei sînt înrudiţi cu Tudorin şi ce au făcut la revoluţie. http://mariusmioc.wordpress.com/2010/07/14/lista-luptatorilor-in-revolutie-remarcati-prin-fapte-deosebite-din-monitorul-oficial.

Sper ca discutiile despre militeanul acela sa continue si sa aflam m multe trebusoare. Poate vor da si exit unor contestatii... cine stie... nu e exclus.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Noiembrie 04, 2011, 00:39:59
Prin urmare, daca tot va laudati ca nu aveti nimic de ascuns si ca membri vostri sunt cei m cei revi din Saghi si din Ro, ia iesiti voi cu lista militenilor din aso voastra, sa stim si noi cum ii cheama si sa le analizam putin faptele deosebite in sprijinul Revolutiei din 1989. Va asteptam cu drag. Tineti cont ca vi se ofera ocazia sa va faceti reclama gratuita. Asa poate ca o sa va bage si primarul in seama si n-o sa m plangeti pe la colturi sau de-a dreptul pe site-ul vostru, de le e m mare mila babelor care au invatat sa acceseze www.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Noiembrie 04, 2011, 13:02:40
Psss!... Secatura, ati fost la Cotroceni sa-i dati limbi piratului de ziua lui?


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Noiembrie 04, 2011, 14:12:56
Un dar pt voi de ziua piratului http://www.adevarul.ro/sfarsitul_ceausestilor/Nebunii-_care_au_inceput_Revolutia_0_239376605.html


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Noiembrie 04, 2011, 14:14:54
„Nebunii“ care au început Revoluţia

Sibienii care au avut curajul să protesteze public la 21 decembrie 1989 vorbesc despre marile enigme ale acestei zile. Înainte de a fi un război aprig între Armată şi instituţiile Ministerului de Interne, Revoluţia de la Sibiu a fost o reacţie rapidă de solidaritate faţă de evenimentele care se derulau la Timişoara .

De la 18 decembrie 1989, oraşul de pe malurile Cibinului a fost împânzit cu manifeste realizate de graficianul Mircea Bozan, deţinut politic între anii 1969 şi 1974. În prezent, Bozan trăieşte în Germania. El a cerut azil politic după ce a fost bătut cu bestialitate la mineriadele din 1990. Bozan este cel care a lipit pe zidurile oraşului Sibiu 300 de manifeste prin care chema oamenii în faţa magazinului „Dumbrava", joi, 21 decembrie, de la ora 9.00: „Demonstrăm paşnic, cu lumânări aprinse". Manifestul se încheia cu lozinca: „Jos Ceauşescu!". Seminţele Revoluţiei au prins rădăcini firave. Chemarea a fost luată în serios de câţiva „nebuni". Curajul lor a schimbat soarta Sibiului.

Oană, claustrofobul de la lifturi

Unul dintre ei a fost Ionuţ Oană, muncitor la întreţinerea ascensoarelor din Sibiu. Oană avea atunci 31 de ani, nevastă acasă, doi copii şi o maşină Dacia. N-o ducea rău. Dar se simţea închis în România, ca într-un ascensor blocat. Oană fusese îndrăgostit în adolescenţă de o franţuzoaică, Nadine, din Bordeaux, nimerită în vizită prin Sibiul anilor ‘70. Oană ar fi plecat după ea în oraşul vinurilor vechi, dar, pe atunci, că să obţii un paşaport trebuia să plăteşti pe sub mână opt mii de mărci germane.

„În decembrie ‘89 nu am ieşit în stradă fiindcă n-aveam ce mânca. Am ieşit pentru că am vrut să fiu liber, nu sclav. Cea mai mare cultură e să vezi lumea", spune Oană.

„Dacă Sibiul iese, ieşiţi şi voi!"

În decembrie 1989, Oană a început de unul singur pregătirea unui protest împotriva sclavagismului din România. A vrut să se asigure că nu e singur. A tocmit câţiva amici, navetişti, să ducă prin ţară vestea: „Dacă aflaţi că Sibiul a ieşit în stradă, să ieşiţi şi voi!".
„În ziua în care am aflat că la Timişoara a izbucnit Revoluţia, m-am gândit că trebuie să fac ceva pentru a nu se repeta istoria «Braşov ‘87». Trebuie să mai iasă în stradă măcar Sibiul şi Bucureştiul", îşi aminteşte Oană. De ce Sibiu? „Pentru că îl aveam aici pe Nicu Ceauşescu şi pentru că Sibiul este în centrul ţării. Poziţia Timişoarei, la graniţă, îi dădea motiv lui Nicolae Ceauşescu să spună că incidentele de acolo sunt mâna agenturilor străine. Or, începând în centrul ţării, preluam presiunea asta de pe Timişoara şi spulberam orice alibi al lui Ceauşescu".

În ultimele nopţi dinaintea Revoluţiei, Oană n-a mai dormit. Aflase că Bush senior şi Gorbaciov se întâlniseră la Malta. Ştia că soarta României se juca între paletele din ping-pong ale acestor coloşi. Se gândea care ar fi poziţia Uniunii Sovietice şi a Statelor Unite în raport cu o posibilă revoltă de amploare în România. Şi-a dat seama că modul cel mai simplu de a afla răspunsul era se meargă şi să întrebe. La 17 decembrie a măsluit nişte foi de delegaţie pentru Bucureşti, ca să aibă acoperire pe tren. La 18 decembrie, seara, s-a urcat în trenul de Bucureşti. A ajuns la destinaţie în dimineaţa zilei de 19. Îşi stabilise un traseu de o zi, cu opriri la Ambasada Uniunii Sovietice, apoi la biblioteca Ambasadei Americii, unde mai intrase cu câţiva ani în urmă şi, în final, la căminele studenţeşti, pentru a vorbi cu tinerii să iasă în stradă odată cu Sibiul.

„Un neica-nimeni" în dialog cu URSS

„Motto-ul meu a fost: «Bă, băieţi, nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt. Poate vă gândiţi că sunt de la Securitate. Dar când veţi auzi că Sibiul a ieşit în stradă, să ieşiţi şi voi. Atât vă cer». Îmi făcusem discursul ăsta".

Discursul şi planul s-au dus pe apa sâmbetei. La Ambasada URSS-ului i s-a spus să vină ziua următoare, adică la 20 decembrie. Şi-a cheltuit toţi banii pentru o cameră la hotel. În plus, n-a mai găsit niciun student în Regie - începuse deja vacanţa de iarnă. Iar la Ambasada Americii n-a putut intra. I-a fost imposibil să găsească înţelegere.

La 20 decembrie a reuşit totuşi să lege o discuţie cu consulul Ambasadei Sovietice la Bucureşti. Pe militarul de la intrare l-a minţit că se interesează de un văr din Moldova de peste Prut, iar când a semnat condica de intrare a scris: „Problemă de familie".

„Consulul vorbea binişor româneşte. M-a întrebat. «Care e problema?». I-am răspuns: «Am o problemă gravă despre ce se întâmplă în România şi consider că vizavi de politica domnului Gorbaciov în Europa de Est, dumneavoastră, ca stat, aveţi o obligaţie morală, pentru că dumneavoastră aţi impus comunismul. Vă rog să faceţi un apel internaţional împotriva crimelor lui Ceauşescu şi a regimului dictatorial de la noi. Vezi cazul Timişoara». Consulul a rămas cu gura căscată. Şi ca să fiu credibil, i-am zis: «Uitaţi ce e, nu luaţi în considerare nimic, eu sunt un neica-nimeni, venit de pe stradă. Dar pe mine mă aşteaptă colegii la Sibiu. Noi ieşim în stradă mâine, iar eu vreau să cunoască Ambasada Uniunii Sovietice chestia asta». La care consulul îmi zice: «Degeaba ieşiţi voi în stradă că, uite, Bucureştiul nu iese. Mai mult, au anunţat că mâine (n.r. - 21 decembrie) vor ieşi la mitingul lui Ceauşescu, în faţa Comitetului Central». Oană a luat trenul Bucureşti - Sibiu conştient că toată incursiunea lui în Capitală fusese un îngrozitor eşec.

Obţinuse totuşi o informaţie: că Bucureştiul iese la miting. O zi de miting era mai bună decât o zi de muncă. La 21 decembrie 1989, ora 8.00, Oană şi câţiva colegi de la ascensoare erau pe scările magazinului „Dumbrava", frământându-şi mâinile: „Cum se începe un miting, ce strigăm, ce cântăm, ce facem. Între a vrea să faci ceva şi a începe să strigi prima lozincă e un hău mare de tot", spune bărbatul ajuns acum la 51 de ani. De grupul lui Oană s-a apropiat atunci Puiu Fesan, maistru la IUPS (Întreprinderea de Utilaje şi Piese de Schimb).

Muncitorul Marius Iacob şi zâmbetul lui Nicu Ceauşescu

Marius Iacob (foto) avea 21 de ani în 1989 şi era muncitor la Întreprinderea Balanţa. La 21 decembrie 1989, la ora 8.00, Iacob şi alţi 27 de colegi de la Balanţa au lepădat salopetele şi au pornit spre centru, la Revoluţie. „Pe podul gării ne-am întâlnit cu Nicu Ceauşescu. Era în maşina lui, un Renault cu numărul 1-SB-101. Stătea tolănit pe bancheta din spate. S-a uitat la noi şi a zâmbit", povesteşte Iacob.

Ajunşi în faţa liceului Gheorghe Lazăr, drumul le-a fost blocat de un echipaj de miliţie. Maiorul Ioan Lodromănean le-a zis: „Bă, oameni buni, ce vreţi bă, ce s-o-ntâmplat?". Unul a răspuns: „Vrem pâine şi salam, vrem libertate. La Timişoara i-aţi omorât pe ăia...". La care miliţianul s-a enervat: „Lasă, că vă tai eu pe voi şi vă fac salam, să aveţi ce mânca". Lodromănean, care acum este erou-martir al Revoluţiei pentru că a murit împuşcat de militari la 22 decembrie, a deschis uşile de la ARO, de unde au coborât nişte luptători de la Antitero. Mai mulţi oameni au fost bătuţi. Patru au fost arestaţi şi duşi la Miliţie.

Pumni în gură pentru pasivitate

Puiu Fesan este unul dintre cei mai cunoscuţi revoluţionari din Sibiu. A fost o vreme secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor. Dacă-l întrebi de ce a ieşit în stradă, ridică din sprânceană şi spune: „Nevasta!". La 17 decembrie, Fesan a mers în satul Agârbiciu, la un prieten sas. Au băut câteva sticle de vin de ţară şi s-au hotărât să plece la Timişoara, ca să lupte la Revoluţie. „Nevastă-mea ne-a zis: «De ce să daţi banii pe benzină până la Timişoara? Mai bine faceţi ceva aici, la Sibiu!». Niciunul dintre noi nu se gândise şi la varianta asta".

La 20 decembrie, maistrul Fesan a luat câteva strungăriţe mai ascultătoare de la IUPS şi le-a pus pixul în mână: „Copiaţi primele două strofe din poezia «Un răsunet», de Andrei Mureşanu, de câte 15 ori. Folosiţi indigoul!". Au rezultat 250 de „fluturaşi" cu strofele viitorului imn al României, „Deşteaptă-te române".

„80 de oameni mi-au promis că mi se alătură la 21 decembrie. I-am pus să cânte «Deşteaptă-te române», să văd cum sună. Când repetam cântecul, ne-a prins directorul: «Ce faceţi, bă, aici?». «Ce să facem, tovarăşu' director, repetăm un cântec!»". Se întâmpla într-o întreprindere de utilaje. „M-a luat separat: «Bă, Puiule, fii mă cuminte! Ai casă, ai maşină, televizor color...». Eu eram surescitat şi i-am spus: «Tovarăşu', o să intrăm în cărţile de istorie!»".

O întrebare: pe ce parte s-a răsturnat maşina?

Joi, 21 decembrie 1989, Puiu Fesan a reuşit să adune în faţa magazinului „Dumbrava" numai zece colegi de serviciu, din 80 câţi bravaseră cu o zi înainte. „Era ora opt şi ceva dimineaţa. L-am văzut atunci pe Ionuţ Oană. Era cu oamenii lui de la lifturi. Mi-am dat seama că au venit pentru acelaşi lucru ca şi noi. Am început să mai oprim bărbaţi pe stradă. Le puneam mâna în piept: «Tu... rămâi aici cu mine!». Şi ascultau săracii, mai mult de frică. Erau cuminţi. Le-am împărţit bileţelele cu «Deşteaptă-te române» şi am cântat".

Miliţia s-a mişcat repede. În jurul orei 8.45, un ARO „cu numere mici" a urcat pe trotuar. Au fost arestaţi câţiva oameni. Printre ei, şi Ionuţ Oană. Puiu Fesan a reuşit să scape: „Fugeam ca Ben Johnson. Am ajuns aşa, fugind, în Piaţa Republicii (n.r - azi Piaţa Mare), unde m-am întâlnit cu nişte muncitori de la Întreprinderea Balanţa". Miliţienii au încercat să împrăştie oamenii din Piaţa Republicii tot prin forţă. Numai că reacţia insurgenţilor a fost, de această dată, violentă: un ARO al Miliţiei a încercat să intre printre manifestanţi, dar a fost răsturnat. „Când îmi spune unu' că a fost în Piaţă, în acea zi, îl întreb pe ce parte s-a răsturnat ARO-ul". Fesan nu ne spune pe ce parte, de teamă să nu cerem şi noi, într-o zi, certificate de revoluţionari.

Maşina Miliţiei a fost incendiată apoi de o tânără, o fată curajoasă despre care nu se mai ştie decât că „purta raiaţi şi că şi-a scos fularul de la gât, i-a dat foc şi l-a aruncat pe bancheta din spate a maşinii".

Mititel, primul sibian ucis

Deşi în Piaţa Republicii s-au strâns câteva sute de oameni, niciunul nu poate să spună cu certitudine cum a fost ucis primul sibian, la 21 decembrie 1989. În jurul orei 10.00, o subunitate de 110 militari de la UM 01512 ajunge în Piaţa Republicii. I se alătură, nimeni nu poate explica de ce, un grup de bărbaţi între 40 şi 50 de ani, în haine de militari, fără epoleţi, înarmaţi cu pistoale şi mitraliere. Prezenţa lor a constituit până acum unul din marile mistere ale Revoluţiei sibiene.

Manifestanţii sunt împărţiţi în ceea ce priveşte forţele armate: unii îi aplaudă pe militari, alţii îi înjură şi vor să-i agreseze. În această atmosferă tensionată, Cristian Teodorescu, comandantul subunităţii, ordonă foc de avertisment. După rafală, peste Piaţă se aşterne liniştea. Toţi martorii oculari confirmă: militarii au tras în plan vertical. Cu toate acestea, un om a murit pe loc, e vorba de Ioan Mititel (34 de ani), care se afla în mulţime şi încerca să-şi facă loc spre plutonul militar cu o cartelă de pâine în mână. Tot atunci a fost rănit şi Liviu Giura (24 de ani), care a murit câteva ore mai târziu, la spital. Alte patru persoane au fost rănite.

O certitudine: oamenii din poduri

Puiu Fesan a văzut cu ochii lui acel eveniment. „Oamenii s-au repezit să-l dezbrace pe Mititel, încercând să-l panseze. Mi-am dat seama că fusese împuşcat din faţă. Pe unde intrase glonţul, avea o gaură mică, parcă fusese atins cu o ţigară pe piele. La spate însă, gaura era mult mai mare. Aşa se întâmplă la împuşcare, la ieşirea din corp, glonţul face o gaură mai mare", spune Fesan. Acesta este convins că unul dintre bărbaţii aflaţi în imediata apropiere a subunităţii de militari a tras înspre mulţime.

O variantă intens vehiculată este aceea conform căreia gloanţele trase în manifestanţi au venit din podurile caselor care înconjoară Piaţa Mare. Fotograful Dan Toader are dovezi că au existat oameni în acele poduri. „Am o fotografie făcută în dimineaţa zilei de 21 decembrie din podul unei case cu vedere la Piaţa Republicii. Filmul fotografic a fost găsit de cineva, aruncat pe stradă. După mulţi ani, acesta a ajuns la mine. L-am developat, l-am prelucrat şi am obţinut o imagine-document. Important e că a ştiut cineva să se ducă acolo şi să facă fotografii", ne-a spus Toader.

După moartea lui Mititel şi după ce nişte grenade lacrimogene au înlăcrimat norodul, manifestanţii au început să se îndemne unii pe alţii: „Să mergem la Comitetul Judeţean!". Acolo-şi avea biroul Nicu Ceauşescu. Pe drum, alte incidente.

„În acea zi s-au băgat alimente din belşug la magazine: carne, portocale, de toate. Oamenii stăteau fericiţi la cozi. La început, am încercat să-i convingem cu vorba bună să vină cu noi, să se alăture Revoluţiei. Nu doreau pentru că pierdeau rândul la portocale. Aşa că am început să ne batem. Dar bătăi în toată regula. Bătrânii dădeau cu plasele în noi. Noi le dădeam pe la urechi. Plecau oamenii spre case, plângând. Totuşi, în felul ăsta am reuşit să-i convingem pe câţiva". Şi Revoluţia a mers mai departe.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Secasiu Eugen din Noiembrie 05, 2011, 00:54:17
Ma bucura tare sa vad ca avem cretini in mijlocul nostru, si anume:
"Sibienii care au avut curajul să protesteze public la 21 decembrie 1989".
Da. Sibienii au avut curaj sa iese de pe data de 21 la ora 07.00 pe strazi si sa lupte impotriva comunismului.
Pe langa dosarul revolutiei din Sibiu avem si date concrete si dosarele intocmite in asocieatii. Nu cred ca aveti toate datele pe care noi le avem ... si dupa cum am spus-o in unul dintre raspunsurile mele: va pun la dispozitie dosarele militienilor de la asociatia noastra, dar numai "for your eyes only" si numai la noi in asociatie. Dupa asta mai vorbim, domnule (sorry, nu se poate numi asa) bambilici (termen tiganesc din'nainte de pe timpul lui Ceausescu).
Daca esti asa de tare in scula, dece nu iti dai numele, sa stiu si eu cu cine ma "confrunt"?


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: nor din Noiembrie 05, 2011, 11:00:46
Domnule vicepresedinte, nu ati raspuns intrebarilor, in schimb va manifestati ciuda, dati dovada ca sunteti ofticat pe asociatia lui Fesan. Se observa foarte usor ca va deranjeaza faptul ca se scrie si de bine in presa despre evenimentele revolutiei de la Sbiu daca sunt povestite de catre cei din asociatia lui.
Privitor la ideea din ultimul pasaj, de ce nu-si da numele real dl bambilici, va atrag atentia ca are argumente foarte intemeiate, pe care vi le-a expus la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=531.75, in "Numele utilizatorului fara alias!", dar la care nu ati facut nici macar un comentariu. Vi le copez aici, pentru ca argumentul principal mi se pare pertinent.

Ce a spus 007 e f important dar ma enerveaza ca nu a spus tot. Am primit de la el o info f importanta, care explica m bine de ce nu trebuie sa mearga Valahul la intalnire cu Sucuturdean. Beneristii impostori ai piratului sunt pusi pe preluat puterea in randurile noastre prin orice mijloace. A murit grevistul foamei Marian in Bucuresti din cauza manevrelor lor? A murit. S-a facut ceva impotriva vinovatilor cel putin morali ai acelei morti? Nu. A murit Nicolae din Bv spanzurat? A murit. S-a dat o explicatie oficiala, un raporta in privinta conditiilor suspecte in care si-a gasit moartea? Nu. Va sfatuiesc sa fiti f atenti pt ca infractorii care au pus laba pe Ro nu au scrupule.
Daca esti rev, Valahule, Sucuturdean risca un pumn in nanau, cum vb cu drag o admiratoare a sa pe forum, dar nu din curaj sau demnitate, ci pt a-ti afla identitatea exacta. Dupa aceea va transmite info la Bucale, la SS si ti se va scoate dosarul la analiza aprofundata. Daca vor gasi ceva slab in el, te vor lasa fara indemnizatie, daca nu vor gasi, il vor "face" ei vulnerabil si tot acolo ajungi, daca nu se va lasa chiar cu un proces aranjat si cu o pensionare prematura la Gherla. Tipul de pe prima pagina a portalului, Gornel Anton, de ce crezi ca s-a retras din conducerea BNR-ului impostorilor? Pt ca s-a dus la seseperea si i-a gasit pe maharii lui Costin rascolind prin dosarele revilor care le sunt adversari politici sau se opun infractiunilor lor.
De aceea face Decat campanie pe forum pt a ne spune numele reale, ca sa le raporteze la cine trebuie pt a se lua masuri represive impotriva noastra. Nu sunt numai derbedei si obraznici, sunt si ff periculosi. Stai acasa, nu-ti da datele personale, nu colabora cu ei. Era sa-mi dau numele real de cateva ori dar episodul cu moartea grevistului foamei m-a pus in garda. Acum stiu ca am sa postez numai cu nick. Intre infractori e f periculos sa se stie cu precizie cine esti. Cornel a depus marturie scrisa pe forum ca la seseperea asa se procedeaza sub actuala conducere a institutiei. Ferea!


Privind retrospectiv, se poate observa ca bambilici are dreptate, ca nu e recomandabil sa scrie fara protectia minima a unui nick niciunul dintre cei care dau informatii jenante sau revoltatoare despre actuala putere, in special despre reprezentantii ei din SSPR, CPRD si conducerile asociatiilor de revolutionari. Gestul domnului Anton este cea mai elocventa dovada. Marturiile si evenimentele demonstreaza ca ati ajuns un fel de noi securisti. Nici nu e de mirare data fiind originea idolului dvs, presedintele tarii aflat acum la putere. Sunteti ofticosi ca niste prostuti de varsta scolara, dar si subversivi si amenintatori ca niste turnatori si securisti in acelasi timp. Rezerva forumistilor e fireasca in aceste conditii, iar masurile lor de precautie sunt perfect justificate.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Secasiu Eugen din Noiembrie 08, 2011, 00:02:12
Imi permit sa scriu "bullshit", pentru ca cine nu are dece se teme (ca persoana mea) poate sa-si dea numele adevarat. Nu s-au temut altii in istoria Portalului, pe care domni ca bambilici i-au denigrat si se teme CINE?, un bambilici fara valoare umana, darmite revolutionara ... !?!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: nor din Noiembrie 08, 2011, 10:02:28
Nu, nu. Nu ai de ce te teme domnule, pentru ca esti de partea lor, chiar din echipa lor. Sunteti la putere, de ce v-ati teme? Ar fi culmea! Bambilici a scris despre moartea grevistului foamei din grupul care protesta langa sediul Guvernului Romaniei. Dupa el si-au exprimat si altii punctele de vedere, putini si timid. Aveti la activ un asemenea gest de curaj? Din cate stiu nici nu ati bagat in seama acel tragic eveniment. Ii place lui sa parodieze metehnele noastre pe forum, dar a avut si curajul unor atitudini pe care liderii (asa-zisi) revolutionarilor nu si le pot trece in portofoliu. Dar nu vreau sa incing spiritele iarasi. Aveti puterea (deplina!), va lasam sa va desfasurati, sa va vedem de ce sunteti capabili. Domnul George Costin a implinit un an de cand este in functia de Ministru Secretar de Stat, ma gandesc, la fe ca multi altii, ca n-ar fi stricat sa dea un raport asupra activitatii sale cu aceast prilej. Daca nu i-a trecut prin cap, poate-i sugerati dumneavoastra. Noi nu putem decat sa asteptam.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Secasiu Eugen din Noiembrie 09, 2011, 20:19:05
Domnule nor,

Nu puteam sa bag in seama asemenea eveniment (si sincer il regret), pentru ca am fost plecat din tara (am mentionat asta in postarile mele).
Despre "bambilici" mi-am spus parerea si o mentin, chiar daca nu are puterea civica (ca si domnia ta de altfel) sa posteze sub nume propriu.

"Despre partea PSD, insa Doamne sa ne ierti ...". Nu pot sa cred in stanga socialista, sau comunista impotriva careia am luptat in 1989.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: steffann din Noiembrie 10, 2011, 16:11:23
Urgent ! Cine doreste sa formam o asociatie-independenta politic-trimiteti mesaj la aliantarevolutionara@yahoo.com
Puteti sa va mentineti pozitia in actuala asociatie, dar haideti sa ne constituim intr-o voce adevarata a revolutionarilor - putem stabili si o intalnire maine, vineri, sambata, duminica, in bucuresti - fiecare poate participa si propune orice crede de cuviinta - liderul il vom alege fiecare din noi dupa ce ne intalnim - Nu mai ezitati ! Haideti la treaba ! Avem multe de facut ! Si, Urgent ! Astept propunerile voastre !
Cu stima, Stefan Ion
Domnule nor,

Nu puteam sa bag in seama asemenea eveniment (si sincer il regret), pentru ca am fost plecat din tara (am mentionat asta in postarile mele).
Despre "bambilici" mi-am spus parerea si o mentin, chiar daca nu are puterea civica (ca si domnia ta de altfel) sa posteze sub nume propriu.

"Despre partea PSD, insa Doamne sa ne ierti ...". Nu pot sa cred in stanga socialista, sau comunista impotriva careia am luptat in 1989.Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: nor din Noiembrie 13, 2011, 02:42:35
Domnule nor,

Nu puteam sa bag in seama asemenea eveniment (si sincer il regret), pentru ca am fost plecat din tara (am mentionat asta in postarile mele).
Despre "bambilici" mi-am spus parerea si o mentin, chiar daca nu are puterea civica (ca si domnia ta de altfel) sa posteze sub nume propriu.

"Despre partea PSD, insa Doamne sa ne ierti ...". Nu pot sa cred in stanga socialista, sau comunista impotriva careia am luptat in 1989.

Nu-l meritati, dar va acord creditul nestiintei: nu ati stiut de pierderea sarmanului Marian pentru ca erati plecat. Dar la ultima intrunire de la SSPR de ce nu ati sarit in ajutorul domnului Stepanian, cel care dorea sa inregistreze discutiile Colegiului de onoare al revolutionarilor? Omul avea calitatea de revolutionar, are propriul site, a mers acolo din dorinta sa ne informeze pe toti. De ce nu ati sarit toti ca unul in apararea lui? Sau, toti cei de acolo aveati ceva de ascuns? Ce ar putea sa aiba Colegiul de onoare al revolutionarilor de ascuns de simpli revolutionari? Da, fata de simpli revolutionari, pentru ca dl Stepanian nu reprezenta presa, nu e ziarist, el informeaza revolutionarii. Ce s-ar fi intamplat daca ar fi venit administratorul acestui froum la acea sedinta? Ar fi fost capturat, batut si arestat? Am aflat, din trei surse diferite, ca iarasi s-a cerut inchiderea portalului si, implicit, a forumului. Care a fost atitudinea dvs? Cei cu care am vorbit au afirmat ca sala a aplaudat aceasta cerere. Alaturi de impiedicarea domnului Stepanian sa filmeze, atitudinea participantilor fata de portalul revolutiei confirma ca acea adunare avea ceva de ascuns fata de noi, de masa revolutionarilor. Ce aveti de ascuns domnilor? Faptul ca hotararea de a-i lovi pe revolutionari la batranete este impartasita si de voi, cei care sustineti ca-i reprezentati? Ca a fost o sedinta de organizare a vandutilor PDL impotriva BNR-ului format in majoritate din PSD-isti si PNL-isti? Sau s-a discutat reteta prin care cei care ne-au vandut nu vor avea de suferit material, chiar daca li se vor taia si lor indemnizatiile? Din cele postate de dv, am inteles ca sunteti de parere ca dl Iosif ar fi un fel de securist, dominat de juniorul comunist (nu conteaza daca s-a nascut dupa `89 sau daca avea cativa anisori in anul Revolutiei, nu?) care face jocurile pe forum. Chiar daca iau aceasta absurditate drept adevar imuabil, va intreb, inca o data, ce ati avut cu bietul domn Stepanian?


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Secasiu Eugen din Noiembrie 19, 2011, 02:15:37
Imi cer scuze domnule (cine?) nor, dar care a foat aportul domniei voastre atat de flagranta in revolutia din 1989?
Nu vorbim de cel batran, care avea varsta, intelepciune si posibil puterea de a fi remarcat prin merite deosebite. Ai fosdt domnia ta de mana cu el, sau poate te-ai pierdut in multime ... etc?
Astept raspuns si sper sa fie unul bun!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Secasiu Eugen din Noiembrie 21, 2011, 22:22:33
Carierism intens, nu-i asa domnule nor?
Exemplu! (http://www.iosifrazvan.ro/)


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: nor din Noiembrie 22, 2011, 00:00:48
Tara arde, dar ranchiunele corozive sunt mai puternice decat ratiunea, nu-i asa? Nu voiam sa raspund confuziei voite (deci manipu larii dv) pentru ca textul respectiv e agramat, dar, daca ma "vedeti" atat de tanar, va dau satisfactie si va spun ca as trece peste vechile aversiuni politice si as adera la PSD, insa cu conditia sa dobandesc varsta celui caruia-i purtati sambetele. Sincer, ar merita.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: nor din Noiembrie 30, 2011, 01:58:03
Am vazut demonstratia voastra de ieri, de la Guvern si am constatat ca cele 80 de procente din miscarea revolutinara, pe care le pretindeti a le avea, constau din vreo 300 de revolutionari. Jenant!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Secasiu Eugen din Decembrie 01, 2011, 01:05:38
Consider ca este mai jenant faptul ca urmasii Eroilor si Ranitii au fost in numar mai mare decat Luptatorii si ce-i si mai trist este ca putini au fost din Bucuresti ... !?!
In ce priveste strategia voastra de a lupta pe doua fronturi, o consider o copilarie care nu-si are locul intre revolutionari, repet: INTRE REVOLUTIONARI, nu intre cei facuti la duzina de Maior, Bucur, etc in toata tara.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: nor din Decembrie 11, 2011, 02:53:23
Ce ferm si siguri pe voi va acuzati reciproc cei din conducerile asociatiilor! Ce-ar fi sa va dati demisiile cu totii? La asa rezultate, ati scapa chiar ieftin.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Decembrie 13, 2011, 11:22:42
Tradatorule! Toti din tabara lui Costin, Maries si Banutoiu sunteti tradatori. Sunt si in tabara cealalta destui, dar voi sunteti cei m obraznici si ati indraznit sa-i nenorociti pe revi ajunsi la varsta batranetii. Nu sa faceti greva foamei se asteapta de la voi, ci sa va faceti sepucu! http://www.youtube.com/watch?v=hcO4MMzdYE8

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ef/Akashi_Gidayu_writing_his_death_poem_before_comitting_Seppuku.jpg[/img]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ef/Akashi_Gidayu_writing_his_death_poem_before_comitting_Seppuku.jpg) (http://[img)


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: kostas din Decembrie 13, 2011, 21:24:23
Bambilici,oare are importanta la ora actuala in ce tabara suntem noi astia cei mici?nu credeti ca noi suntem cei care suferim cel mai mult?oare nu stiti ca cei din fruntea noastra indiferent de tabara isi apara mai mult sau mai putin interesele personale prin intermediul nostru?tradare si obraznicie este peste tot si in intre noi si inafara noastra dar o putem combate si nu este greu.daca CAMARAZII nostri fac greva foamei noi ar fi trebuit sa incepem o lupta fara precedent ca dusmanii nostrii si ai neamului Romanesc fie el di tara cat si de peste hotare sa-si mai aduca aminte ca Romania si locuitorii ei inca mai exista pe aceasta lume.ce spuneti daca la urmatoarea adunare(miting)sa ne lasam cu totii arestatii si apoi sa-i dam in judecata.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Decembrie 15, 2011, 10:00:28
Pls nu te supara pe mine, dar o prostie m mare n-am auzit pana acum. Esti urmas sau ranit? Pt ca luptator nu poti fi. N-ai decat sa te lasi arestat si n-ai decat sa te ti unit cu toti tradatorii. Rezultatele acestei atitudini, sau politici, sau tampenii se vad definitiv de ieri. Daca si dupa aceasta data vei gandi la fel, ca e bine sa fim uniti cu totii, indif de tabere, de fapte, deci si cu tradatorii, stai linistit, nu te m agita, pt ca esti victima perfecta a nemernicilor. In caz ca nu faci parte din conspiratie, pt ca tradatorii au lucrat pe toata gama, de la "eroi" gen Maries, la injuratori spurcati la gura ca Secasiu, "enoriasi" gen Sucuturdean si pana la milogi ca tine.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Secasiu Eugen din Decembrie 15, 2011, 20:53:42
Tu ai jugnit mult mai multi postatori decat mine, bambilici! Nu conteaza. Ai cuvantul meu ca nu te mai injur, dar nu voi conteni sa va dau de urma la cei doi-trei inflacarati securisti platiti de PSD.
Din pacate voi ma cunoasteti, pentru ca eu am dat toate datele. Voi sunteti imorali si lasi, pentru ca dupa tot "razboiul" de pana acum, nu ati avut nici bunul simt, nici curajul sa va dezvaluiti indentitatea. Nu mai am cuvinte!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: kostas din Decembrie 15, 2011, 22:27:10
Bambilici,nu sunt ranit multumesc Celui de Sus iar urmas nu am cum sa fiu la etatea mea,dar luptator sunt si nu am de gand sa-mi vand pielea asa ieftin iar de unit am sa ma unesc cu toti cei care vor lupta pentru o cauza nobila,cat despre tradatori si nemernici ce sa vorbim  de gasit ii gasesti in ambele tabere iar din conspiratie nu fac parte pentru ca sunt prea "mic" cat de injuraturi ce sa iti spun cauta de cand postez si daca gasesti vreo injuratura in postarile mele iti jur ca mananc calculatorul iar daca am facut apel la reconciliere pentru binele nostru a tuturor asta nu inseamna ca sunt milog,dar ma rog astai parerea ta si nu am sa ma straduiesc  sa-ti o schimb dar poate timpul o sa ne rezerve surpriza sa ne intalnim a ne cunoaste mai bine.pana atunci multa sanatate si bafta.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: alexpress1 din Ianuarie 05, 2012, 10:58:05
BAAAAAAAAIIIIII TERMINATI CU PUPATU IN FUND A LUI BASESCU. TRADATORI DE NEAM SI TARA SUNT TOTI CEI CARE INCA MAI CRED IN BASESCU. RESTUL SUNT BOLNAVI, ma refer la pro pedelisti.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Diplomatul007 din Ianuarie 05, 2012, 23:24:49
www.sibiul.ro
Intra in greva foamei pentru ca Johannis nu-l primeste in audienta

Presedintele Asociatiei Ranitii Revolutiei 22 Decembrie, Cristi Mircea a anuntat ca va intra in greva foamei din cauza ca primarul Klaus Johannis refuza sa-i acorde o audienta. Cateva zeci de revolutionari, membri ai acestei asociatii au organizat, luni, un miting, in centrul Sibiului. "Am ajuns o batjocura. Am facut acest miting, pentru ca primarul niciodata nu ne-a primit in audienta. (...) Primarul nici nu a vrut sa discute azi cu noi. (...) Ne-a sfidat. A coborat alte scari azi cand am venit, spunand ca merge la masa. Pe data 15 octombrie vom face greva foamei", a declarat Cristi Mircea, presedintele Asociatiei Ranitii Revolutiei 22 Decembrie, pentru Agentia Agerpres.

Conform acestuia, la greva foamei i se vor alatura si alti membri ai asociatiei, daca primarul Johannis nu ii va primi in audienta pana pe 15 octombrie.

Revolutionarii sibieni au protestat luni, solicitand reamplasarea indicatoarelor de oras martir la toate intrarile in Sibiu, ridicarea placii comemorative din Piata Revolutiei pe un postament, respectarea Legii 341/2004, renovarea monumentului Eroilor cazuti in Revolutia din decembrie 1989 din cimitir, locuinte sociale pentru membrii asociatiei.

Conform unui comunicat afisat pe site-ul asociatiei, membrii care nu s-au prezentat luni, la miting, vor fi sanctionati cu masuri drastice, "care pot duce pana la excluderea din asociatie".


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: alexpress1 din Ianuarie 26, 2012, 10:13:33
ESTE CAZUL CA NOI CEILALTI REVOLUTIONARI SA TRECEM LA PICHETAREA SEDIILOR PDL. LEGEA341 NU TREBUIE MODIFICATA SI NIMENI NU A AVUT MANDATUL NOSTRU SA NEGOCIEZE SCHIMBAREA EI. ACEST MARIES ESTE CLAR OMUL PUTERII IMPREUNA CU COSTIN, BANUTOIU, etc. NU EXISTA NICI UN BNR al acestora, dpdv legal. Cu cine discuta SSPR, cu niste tipi care nu reprezinta revolutionarii? FAC APEL LA TOTI REVOLUTIONARII DIN ROMANIA: NU VA LASATI INSELATI DE PORTOCALII. CU ACEST GUVERN NU MAI E NIMIC DE NEGOCIAT. Dupa discursul lui Basescu imi este foarte clar ca astia sunt pusi pe distrugerea poporului. IESITI IN STRADA: PICHETATI SEDIILE PDL. OPRITI CIUMA PORTOCALIE.
Cit despre ceea ce a negociat maries cu pdl, nu ne intereseaza. El daca era un tip adevarat negocia punerea deindata in aplicare a legii 341. ROMANII NE SUNT DATORI PENTRU LIBERTATEALOR SI NU INVERS:  AMINTITI-va ca in acele zile cei care azi clampanesc au stat ascunsi de frica. NOI AM IESIT SI AM LUPTAT; desi nu stiam daca va cistiga sau nu revolutia. UN POPOR CARE NU ISI RESPECTA EROII ESTE UN POPOR CARE IN FATZA URNELOR VOTEAZA CU UNU CA BASESCU. SOLUTIA ESTE O REVOLUTIE. Suntem vinovati fiindca nu am dus la capat ceea ce am inceput in decembrie 89. E MOMENTUL SA INCHIDEM CERCUL FRATILOR.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: puiu din Februarie 07, 2012, 08:37:32
Domnilor RANITI care erati militari in 1989 sunteti scosi din noua lege care este propusa de SSPR si ASOCIATIA 21 DECEMBRIE.Ce parere aveti?


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: kostas din Februarie 07, 2012, 20:45:54
PUIULE CUM AM MAI SPUS,NU MA BUCUR DE RAU ALTUIA,DAR NOI CAND AM IESIT IN TOATA LUNA DECEMBRIE SI CHIAR SFARSITUL LUI NOEMBRIE SI AM PTOTESTAT LA TIMISOARA,BUCURESTI SI IN LOCALITATILE DE PROVINIENTA, ATAT REVOLUTIONARII RANITI FIE CADRE MILITARE FIE NU SI URMASII AU STAT DEOPARTE SPUNANDU-NE IN FATA CA EI NU AU TREABA CU NOI,CA EI NU SUNT AFECTATI.IATA CA DUMNEZEU NU BATE CU PERUL SI NU BATE CAND VREM NOI SI TOTODATA NU IUBESTE TRADAREA,SI-A ADUS AMINTE CA SI FIUL SAU A FOST TRADAT SI CULMEA TOT PENTRU BANI.ATAT PENTRU EI CAT SI PRNTRU NOI SINGURA SOLUTIE PENTRU A NE SPALA SI APARA DEMNITATEA ESTE:UNITATE SI HAI LA LUPTA NOASTRA CEA MARE


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: Haos - Secasiu din Sibiu din Februarie 28, 2012, 23:16:20
„Am merite mai mari decât Sibiul”

(http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110425_0426/1.jpg)

Daniel Perju, un revoluţionar controversat   Foto: CRISTIAN DELCEA
 
Şi mai vehement în a prezenta Ploieştiul drept un oraş cu merite deosebite este Daniel Perju, pe care ceilalţi revoluţionari din Prahova îl acuză că duce această luptă de imagine exclusiv în interes personal, întrucât ar fi capul unei reţele care a fabricat certificate pentru sute de falşi revoluţionari. Preşedinte al Ligii Naţionale a Luptătorilor din Decembrie 1989 şi Integrare Euroatlantică, Perju susţine că el şi alţi colegi de la Uzina „1 Mai” au purtat lupte grele cu forţele de represiune, pomeneşte de persoane rănite de gloanţe (deşi nimeni nu confirmă astfel de incidente în Ploieşti) şi evocă ocuparea Judeţenei de Partid înainte de fuga cuplului dictatorial.
„La un moment dat, cei cu scuturile s-au dat la o parte să intrăm în «Casa Albă». Am intrat cu tot cu ei de gât. Adică la un moment dat te-am luat de gât, tu n-ai spus nu, dar a strigat unul să nu-l omor, că-l aşteaptă părinţii acasă. Am pătruns în clădire înainte de ora 11.00. Am făcut ce nu se mai face decât peste 200 de ani în istoria acestei naţiuni. Am reuşit să dăm jos un regim tiranic”, se laudă Daniel Perju. Afirmaţiile sale sunt contrazise de ceea ce apare în Jurnalul acţiunilor de luptă al UM 0599 Ploieşti, unde scrie negru pe alb că manifestanţii au ocupat sediul Comitetului Judeţean în jurul orei 13.00, când Nicolae Ceauşescu fusese alungat de mult din Comitetul Central, iar Televiziunea Română Liberă a început să emită.
Daniel Perju reacţionează agresiv când vine vorba despre contestarea Revoluţiei de la Ploieşti. El nu se dă în lături de la afirmaţii aberante, la adresa unor oraşe unde s-a ieşit pe străzi încă din 21 decembrie: „La Sibiu nu a fost Revoluţie, au murit oameni pentru că au existat criminali care au asasinat. Unii din Sibiu i-au făcut pe securişti de au tras în oameni. Nu ne putem compara. Am merite mai mari decât Sibiul ca localitate, pentru că am preîntâmpinat pierderile de vieţi omeneşti”.
Sursa: Misterele Revolutiei (http://poetul.wordpress.com/2011/04/27/misterele-revolutiei-ii-15-revolutia-acaparata-de-cei-mai-doxati-mintal/)


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: bambilici din Martie 22, 2012, 17:15:43
GrEaTa  iNtrEtinE   MaTrEaTa !
Cand e vb de:
Perju,
Secatura,
Decat,
Sucuturdean-patru nickuri,
Maries,
Banutoiu,
Costin & Co,

acesta este sentimentul si raspunsul meu.
GrEaTa  iNtrEtinE   MaTrEaTa !


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: ADRIAN PITCA din Martie 10, 2013, 13:51:41
ADRIAN PITCA
Sr. Member

 Conectat
Mesaje: 445
 
CITAT Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova
« Răspunde #695 : Martie 09, 2013, 20:39:43 »
      Ieri, aici, am scris despre fapte reale...
      Astazi, o sa revin la naratiune...sau, poate, nu este doar o povestire, ci este ceva real...Vom vedea.
      .........................
      Se spune ca, demult, sub podul Baneasa a ramas intepenit un camion.
      Conform bunelor traditii romanesti, la fata locului au sosit specialistii si au decis infiintarea unei comisii care sa se ocupe de rezolvarea problemei. Dar, ca la orice comisie care se respecta, mai intii au aparut dilemele iar apoi, cum era si firesc, comisia s-a impartit in doua tabere: unii ziceau "-Camionul este prea inalt...", ceilalti replicau "-Ba nu, podul este prea jos", primii reveneau "Camionul trebuie tras", ceilalti contraatacau "Ba nu, camionul trebuie impins"...Dupa un timp, au sosit si specialistii in demolari, dar comisia inca nu ajunsese la un acord: unii spuneau "Trebuie sa taiem podul", ceilalti "Ba nu, trebuie sa taiem camionul"...Si timpul trecea...
      Se mai spune ca, pe trotuar, o fetita se juca cu mingea. Auzind gilceava comisiei si neintelegind ce se intimpla, fetita a intrebat-o pe mama sa, care, rabdatoare, i-a explicat. Ascultind, fetita nu a mai fost atenta la minge care, intimplator, a cazut pe o tufa de trandafiri si, cum este si normal la o minge care se respecta, s-a spart.
      Iar atunci fetita i-ar fi spus mamei sale: "-Mamico, dar de ce nu desumfla roata camionului? Ca uite ce mica s-a facut mingea mea, daca s-a spart!"
      ..............................
      Poate multi dintre voi stiati "povestea" dar am considerat ca este bine sa o reamintesc.
      Pentru ca sint enorm de multi cei care nu vad padurea de copaci...
      Pentru ca, se pare, solutiile simple rezolva cele mai grele probleme...
      Iar revolutionarii Romaniei au o mare, foarte mare problema...Dar nici ei nu stiu cum, nici cei care ar trebui nu vor, sa o rezolve...
      In opinia mea, pentru a rezolva marea lor problema, revolutionarii pot si trebuie sa rezolve una din problemele Romaniei. 
      Poate, cea mai mare problema, azi.
      De la inceput, vin si va spun ca planul de actiune pe care vi-l propun nu necesita mobilizarea unui numar foarte mare de oameni, pentru ca, s-a dovedit, revolutionarii romani sint greu de mobilizat, chiar cind le frige buza... Acest plan poate fi dus la indeplinire de un singur om. Nu necesita investitii mari (maximum 100 lei) dar trebuie, dupa parerea mea, sa fie sustinut timp de o luna de zile, timp suficient pentru a avea o reactie de la cei vizati. Acest plan de actiune nu a mai fost pus in practica de nimeni, in Romania (poate prin alte tari, dar eu nu am cunostinta de asta).
      A incercat cineva ceva asemanator dar am vaga senzatie ca a facut-o mai mult de amorul artei si in interes personal.
      Desi poate fi dus la indeplinire de un singur om, pentru ca timpul oricui este pretios si nu este prea corect ca doar unul sa munceasca si, dupa, ceilalti sa profite, va spun ca cel mai bine ar fi sa existe un numar de minim cinci si maxim 100 de participanti la punerea in practica a planului. Daca vor fi cinci persoane, ele vor trebui sa faca un protest, intr-o forma originala. Daca vor fi 100, ar fi excelent, astfel existind posibilitatea substituirii "protestatarului" la un numar de ore. Cinci persoane care vor protesta, intr-o forma originala, in cinci puncte diferite ale Bucurestiului. Fiind doar cite o persoana nu este necesara obtinerea unei autorizatii de la primarie. Consider ideal ca "protestatarii" sa nu faca nici un fel de comentariu in timpul cit "protesteaza" - sa stea tacuti in locurile stabilite. Fiind un protest original, cred ca va avea si sprijinul mass-media, pentru ca este un protest pentru democratie in Romania si nu numai...
      .................................
      Am mai scris aici ca cel mai bine este sa-ti "bati" adversarul cu propriile arme...Azi, Romania are "in mina un cartof foarte fierbinte"...Dar nu este doar "cartoful" Romaniei si, de aceea, eu cred ca acesta trebuie pus si (sau, mai ales) in miinile celor care sub o forma sau alta, "l-au generat". Daca veti reusi sa realizati indeplinirea planului ce o sa vi-l propun,  se vor obtine rezultate.
      Iar daca rezultatele vor fi cele scontate, va garantez ca premierul Ponta va rezolva marea problema a revolutionarilor relativ rapid...Pentru ca va sti ce-l asteapta...Si pentru ca, printre altele, si de asta a ajuns prim-ministru: sa rezolve problemele oamenilor, chiar daca nu-i convin.
      Planul vi-l expun miine, pentru ca azi v-am plictisit destul si se prea poate ca unora sa le cauzeze asta...
      Acum, am chef sa dezleg SUDOKU...Pentru ca, printre altele, si de la acest joc, foarte interesant (si care in "Eterna si fascinanta Romanie" te poate scapa de ani grei de inchisoare), mi-a venit ideea planului...
      De la SUDOKU si de la un personaj de poveste al revolutiei din decembrie 1989, despre care reciteam cite ceva, zilele astea, aici, pe portal...
      As participa si eu la realizarea planului dar realitatea nu-mi permite. Insa, ceva tot pot sa fac si eu: ma oblig sa suport costurile materiale. Voi fi foarte curios sa va vad reactiile miine. Daca planul reuseste, veti recistiga tot, inclusiv, sau- mai ales, stima romanilor.
      Daca nu!, oricum, ceea ce era mai important pentru voi, zic eu, este pierdut...
     
         


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: iulia din Mai 15, 2013, 13:12:15
Asteptam cu nerabdare planul...si tot asteptam.....


Titlul: ASOCIAŢIA 21-SB-PDL
Scris de: valahul din Noiembrie 17, 2013, 11:32:07
Dacă am Încercat sa aplic principiile creştine,nu te baza prea mult pe asta "Valahule"(nu ţi-am făcut plîngere penală încă),şi nu şiu cît o să mai întorc obrazul de mai multe ori să fiu lovit fără vina(chiar daca  recunsc ca nu sunt atat de curat în faţa lui Dumnezeu ca sa pot vorbi prea mult de principii creştine si sa ma dau"fată mare"),pot spune cu siguranţa brasovene ca nu-mi trezeşti nici cele mai mici emoţii atunci cînd ma ameninţi cu BĂTAIA si chiar cu MOARTEA(dovezile sunt conservate şi trimise unde trebuie)Stau în aşteptare pîna voi conisdera eu şi avocatul meu ca putem sa-ţi facem o PLÎNGERE PENALĂ cu sorţi de izbînda în instanţă şi să nu mai fiu lovit pe nedrept de unul ca tine cu un caracter de mahala căruia pot cu uşurinţa să-i demonstrez ca"buturuga mica răstoarnă carul mare"chiar daca tu te crezi car mare,justiţiar,batăuş şi cel care mă vei omorî şi o să-mi plătesti tu funerariile asa cum ai declarat Valahulele".Nu poţi realiza ca esti doar unul cu caracter infect care faci pe"justiţiaru de doi lei"Chiar dacă îţî vine greu în îngînfarea ta să crezi ca vei putea plătii în faţa legii.Toate la timpul lor!Si să-ţi iasă din cap ţie şi prietenilor tăi ca mă veţi putea intimida vreo dată.
Sucuturdean.

Hopa, te-ai înegrit în cerul gurii martalogule? Pe cine ameninți tu mă? Te ține pedelizda  pe penal? Ajungi milog la cap de pod, fomistule!
Fariseu ticălos ce eşti, îmi pare bine, sunt chiar fericit, că te afectează toate postările ce sunt adresate direct sau indirect ție, un pecerist nenorocit convertit la democrația originală. Doresc  să te pun în gardă că reversul este valabil și pentru tine, meltene.
Mare-i grădina, toleranța și răbdarea Domnului c-un nenorocit ca tine. Nu mai ocup spațiul virtual cu o nulitate ca tine. Nu meriți.
Pod-ene,  mare remarcare ai avut, ocupând o mansardă în timpul revoluției. Se pare că ai umplut pamperesu’.
Îmi povestea un prieten ce bufeuri de martalog pcr aveai când doreai o funcție revolută într-o încercare de asociație națională.
Ei te-au mirosit repede ce otreapă penală ești. Prin existența ta alături de noi, insulți. Fă-ți o radiografie a felului în care te-ai comportat mai ales după decembrie’ 89 și analizează concluzia la care ajungi.
Dacă îmi prindeam mintea cu tine te „schilodeam”, te băgam în cărucior de la primul conflict verbal avut. O curvă vopsită portocaliu, de felul tău, nu merită nici măcar futută.
Problema ta este că te-am demascat, ți-am demascat caracterul mizerabil. Nu mi-a fost dat să descopăr o combinație mai perfidă ca tine. Ești expirat, marginal, limitat.
Locul tău este la podul minciunilor, (Lügenbrücke),  atârnat de picioare, iar cei ce vor să te scuipe sau să te urineze, s-o facă.

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Podul_Minciunilor_din_Sibiu5.jpg/800px-Podul_Minciunilor_din_Sibiu5.jpg)

 
Asta meriți scursură. Sunteți toți la fel, cei de tipul 21-PDL. Mari caractere…
La nivelul vostru, sincer, nu mai cobor. N-am chef să fiu contaminat!

Mulțumesc Kronstadt, rămân dator!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: LRD-S ,NR.47 din Noiembrie 17, 2013, 13:02:30
Marea ta supărare"valahule"....cred că este fosta ta dorinţă sa conduci o posibiă asociaţie naţională de revoluţionari de la mii de chilometrii depărtare şi,eu l-am propus preşedinte pe Cornel Anton.Iar cei prezenţi au votat propunerea mea pentru ca l-au considerat pe Cornel cel mai potrivit si asa ai rămas tu cu ură împotriva mea la care s-a adăugat activitatea de pe forum.As putea sa-ti zic cîteva sa mă ţii minte şi mai mult,asta doar ca sa vezi ca nu tremur la ameninţările tale.Da.Puteam sa-ţi fac plîngere penală si pînă acum dar am fost sfătuit sa te las sa mai recidivezi ca sa putem merge la sigur in PENAL.Toate la timpul lor.Te asigur din nou ca nu mă poţi intimida absolut nici un pic nici tu nici altcineva.Indiferent cine eşti,nu-ţi poţi permite sa calomniezi repetat si sa ameninţi cu schilodirea mea în bătae şi cu omorîrea mea.Ai facut asta premeditat,de mai multe ori.Să premeditezi asemenea lucruri fără ca instanta să-si spună cuvîntul e de neacceptat.


Titlul: 21-SB-PDL
Scris de: valahul din Noiembrie 17, 2013, 15:28:40
N-am nici cea mai mică idee la cine tot încerci să faci trimitere sau prin asociații de idei să stabilești o identitate în imaginația ta bolnavă de psihopat paranoic.
Problema ta.
Nu m-am amestecat  până acum în nici-o combinație națională. Atât, acum ceva timp, am propus o dată pe forum, deschis, înființarea unei structuri elitiste, necompromise și apolitice.
Că mă învârtesc în mediul acesta o fac numai în limita timpului liber de care dispun sau când necesitatea o impune. Sunt încă activ profesional, vârsta permițându-mi un trai mai mult ca decent din ceea ce câștig onest prin practicarea profesiunii mele de top.
În 1989 eram militar în termen tr-ist, iar după absolvirea facultății am devenit pilot.
Din această cauză nu-mi dezvălui identitatea.  Este adevărat mai postez de la mii de kilometrii în timpul escalelor pe diferite continente.
Nu cunosc vreun Anton, nu-mi spune nimic acest nume. Însă am primit niște info despre niște nesimțiți escroci ce n-a putut să se reprezinte, datorită cazierului fiscal și-a aderențelor politice.
În schimb tu un trădător de joasă speță umană te-ai fofilat inventând absurdul unor amenințări. Este obsesia ta de zeci de ani, ce te-a adus în starea paranoică de azi.
Cipatule trător, sunt așa de supărat încât majoritatea celor care îi invoci, îmi trimit la greu probe împotriva ta. Deschid dacă este necesar cutia Pandorei.
Caracterul mizerabil care-l ai a fost demonstrat nu numai o dată pe acest forum.
Bunul simț de care ar trebui să dai dovadă, datorită vârstei care se pare că ai acumulat-o degeaba, trebuia să-ți impună o perioadă sabatică și un veritabil mea culpa.
Ce dorești de fapt? Să intru într-un joc meschin, făcându-mi publică identitatea? 
Încă sunteți la putere în structurile statale și veți mai fi mult timp. Tipul acesta de fascistoizi anti-comuniști este greu de stârpit. Pe voi numai acțiuni radicale vă liniștesc, indiferent de natura lor, iar aplicarea lor este numai o chestiune de timp. Principala motivație a fost demascare voastră ca trădători mizerabili.
Acum ne v-a fi simplu de unde să vă adunăm și pedepsi moral. Depinde de conjunctură.
N-am nici cea mai mică idee când vei plăti javră ordinară procesomană dar de scăpat nu vei scăpa. Sunt prea mulți care doresc s-o facă. Să nu devii exemplu de referință.
Oricum grupul de la Brașov te monitorizează îndeaproape și pe cei de teapa ta, pedelistule, coautor la exterminarea celor care sunt revoluționari adevărați.
Voi sunteți criminalii noștri.
Prin postarea de mai sus ți-ai arătat înc-o dată adevărata față mârșavă de fost activist pcr.
Cum de te mai suporți lătură umană? Mai bine te spânzuri… 


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: LRD-S ,NR.47 din Noiembrie 17, 2013, 15:43:45
"valahule"......
Nu e nevoie sa-ţi declari identitatea.De treaba asta se vor ocupa cei autorizaţi de instituţiile abilitate.Cu mine ţi-ai găsit naşul.Voi face tot ce trebuie ca legea sa fie aplicata şi în cazul tău.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: KRONSTADT. din Noiembrie 17, 2013, 16:21:55
Las ca te pun eu in tema valahule sa stii cu cine ai de a face alte nikuri de pe acest forum l-au mirosit înca înainte de taierea indeminzatiilor cam ce hram poarta si care este reolul lui pe acest forum , un dezinformator si un inflitrat PDL-st cu taghet de a atrage adevaratii revolutionari juridice.

 
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=394.msg61230#msg61230
Noiembrie 05, 2011, 12:00:46 »
Domnule vicepresedinte, nu ati raspuns intrebarilor, in schimb va manifestati ciuda, dati dovada ca sunteti ofticat pe asociatia lui Fesan. Se observa foarte usor ca va deranjeaza faptul ca se scrie si de bine in presa despre evenimentele revolutiei de la Sbiu daca sunt povestite de catre cei din asociatia lui.
Privitor la ideea din ultimul pasaj, de ce nu-si da numele real dl bambilici, va atrag atentia ca are argumente foarte intemeiate, pe care vi le-a expus la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=531.75, in "Numele utilizatorului fara alias!", dar la care nu ati facut nici macar un comentariu. Vi le copez aici, pentru ca argumentul principal mi se pare pertinent.

Ce a spus 007 e f important dar ma enerveaza ca nu a spus tot. Am primit de la el o info f importanta, care explica m bine de ce nu trebuie sa mearga Valahul la intalnire cu Sucuturdean. Beneristii impostori ai piratului sunt pusi pe preluat puterea in randurile noastre prin orice mijloace. A murit grevistul foamei Marian in Bucuresti din cauza manevrelor lor? A murit. S-a facut ceva impotriva vinovatilor cel putin morali ai acelei morti? Nu. A murit Nicolae din Bv spanzurat? A murit. S-a dat o explicatie oficiala, un raporta in privinta conditiilor suspecte in care si-a gasit moartea? Nu. Va sfatuiesc sa fiti f atenti pt ca infractorii care au pus laba pe Ro nu au scrupule.
Daca esti rev, Valahule, Sucuturdean risca un pumn in nanau, cum vb cu drag o admiratoare a sa pe forum, dar nu din curaj sau demnitate, ci pt a-ti afla identitatea exacta. Dupa aceea va transmite info la Bucale, la SS si ti se va scoate dosarul la analiza aprofundata. Daca vor gasi ceva slab in el, te vor lasa fara indemnizatie, daca nu vor gasi, il vor "face" ei vulnerabil si tot acolo ajungi, daca nu se va lasa chiar cu un proces aranjat si cu o pensionare prematura la Gherla. Tipul de pe prima pagina a portalului, Gornel Anton, de ce crezi ca s-a retras din conducerea BNR-ului impostorilor? Pt ca s-a dus la seseperea si i-a gasit pe maharii lui Costin rascolind prin dosarele revilor care le sunt adversari politici sau se opun infractiunilor lor.
De aceea face Decat campanie pe forum pt a ne spune numele reale, ca sa le raporteze la cine trebuie pt a se lua masuri represive impotriva noastra. Nu sunt numai derbedei si obraznici, sunt si ff periculosi. Stai acasa, nu-ti da datele personale, nu colabora cu ei. Era sa-mi dau numele real de cateva ori dar episodul cu moartea grevistului foamei m-a pus in garda. Acum stiu ca am sa postez numai cu nick. Intre infractori e f periculos sa se stie cu precizie cine esti. Cornel a depus marturie scrisa pe forum ca la seseperea asa se procedeaza sub actuala conducere a institutiei. Ferea!

Privind retrospectiv, se poate observa ca bambilici are dreptate, ca nu e recomandabil sa scrie fara protectia minima a unui nick niciunul dintre cei care dau informatii jenante sau revoltatoare despre actuala putere, in special despre reprezentantii ei din SSPR, CPRD si conducerile asociatiilor de revolutionari. Gestul domnului Anton este cea mai elocventa dovada. Marturiile si evenimentele demonstreaza ca ati ajuns un fel de noi securisti. Nici nu e de mirare data fiind originea idolului dvs, presedintele tarii aflat acum la putere. Sunteti ofticosi ca niste prostuti de varsta scolara, dar si subversivi si amenintatori ca niste turnatori si securisti in acelasi timp. Rezerva forumistilor e fireasca in aceste conditii, iar masurile lor de precautie sunt perfect justificate.


Privitor la accea tentativa de înfiintare de as.nationala ca alternativa la BNR frustarea cipatului sibiean a fost faptul ca ceei prezenti nu au acceptat ca Sucuturdean-5 nikuri sa devina PRESEDINTE DE ONOARE. El a motivat atunci ca vrea sa devina o contrapodere a lui Iliescu din BNR Maior!Fapt ce i-a determinat pe cei care vroiau sa fondeze noua asociatie sa-l ironizeze si sa îi refuze aceasta calitate, dîndu-si seama ca a fost decredibilizat la nici 24 de ore s-a retras din grupul respectiv motivînd ca a fost amenitat pe e-mail " cu moartea" daca nu se retrage. În schimb nu a ezitat sa lase un inflitrat in presupusa asociatie, un indivit de calitate îndoielnica, pentru a fii la curent cu demersurile viitoare, dupa la nici citeva luni si-a schimbat orientarea brusc facind parte pe fata din grupul pucistilor BNR_ Costin si comportament pro- bascian si pro- pdl-st! ïmpreuna ca secatura sibieana timp de mai bine de 2 ani a încercat prin toate mijloacele sa se inflitreze în SSPR pentru a avea acces la informatii restrictionate, este unul din promotorii PLX -urilor de trista amintire pe ore,minute si secunde ;D
ïn momentul cînd a fost demascat ca tradator mizerabil din punct de vedere al calitatii umane aici pe forum reactia lui a fost tipic portocalie - ex PCR_sta , amenintari de genul tîrziiri in justitie pe asa zise capete de acuzare paranoice de amenitare de tot felul sunt tipice maladiv.

Nu realizeaza de fapt este unul din "asasini" de tip nou ,fascistoid ce au împutinat revolutionarii datorita restrictiilor pecunarie la care au fost supusi!
Complicitatea alaturi de Costin & comp a fost dovedita pe forum,la fel si cei din Brasov care au fost alaturi de Costin au aceeasi vina!

Sfatul meu este sa-l ingnorati, nu merita bagat in seama atit timp cit este unul din autorii morali la taierea indeminzatiei!

Au tot luptat pîna revolutionari au ramas fara indemnizatie :D
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=503.msg71756#msg71756
Răspunde #3970 : Ianuarie 20, 2012, 21:11:13 »
Ilie,nu am scop sa te contrazic.Reprezentarea eu o vad cam asa:Teodor Maries,George Costin si BNR prin conducerea lui nu au incetat sa lupte pe toate caile inclusiv greva foamei pentru drepturile noastre.In protocol scrie ca Maries reprezinta asociatia 21 Decembrie 1989.Tot in protocol scrie ca Nicolae Banutoiu reprezinta Blocul National al Revolutionarilor,Victor Grigorescu reprezinta CNS Cartel Alfa,Iar George Costin este indreptatit sa reprezinte asociatia dansului,BNR si SSPR.Cam asa vad eu lucrurile.
 
Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: KRONSTADT. din Noiembrie 17, 2013, 16:32:55
Marea ta problema este ca nu întelegi limba româna " nu meriti sa se mînjeasca " cineva cu tine, tu tot cauti ceva amenitari dar nimeni nu iti va face jocul :D

De fapt vrei din postul de " taietor de indemnizatie" sa pozezi int-o victima, gindeste de bine citi revolutionari au murit de cind s-a taiat indemnizatia,  tu alaturi de Costin &comp esti autorul moral, mai bine crestine calugareste poate asa te iarta dumnezeu!
Hei cum ramîne cu recîstigarea indemnizatiei datorita tie cel hulitul ;D
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=70.msg72091#msg72091
Nu mai ofta domnule,mi-ar fi placut sa va pot apela cu numele adevarat,dar sunteti un anonim,iar unui anonim nici nu ar trebuii sa-i dau raspuns.Va raspund totusi,si va spun ca nu aveti dreptate.Veti vedea curajosule anonim ca indemnizatia si drepturile revolutionarilor vor fi recastigate datorita celor pe care dv ai huliti.
 


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: KRONSTADT. din Noiembrie 17, 2013, 18:37:42
Meltene pe linga iulia, vaduvele, nor, Diplomatul 007,bambilici, etc. vad ca si pe Spartanul l-ai amenitat cu judecata ;D
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=503.msg65507#msg65507
Bai caraghiosule, chiar te rog. Macar in felul acesta se va termina cu mitul procesomanului Nicolae si vor indrazni si altii sa-ti spuna adevarul verde in fata

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=503.msg65511#msg65511
Du-te dracului, caraghiosule!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: kostas din Noiembrie 17, 2013, 21:22:48
Cine nu vrea sa-nteleaga nu intelege si cine nu stie nu vrea sa-nvete(mai ales din greselile trecutului)
Problema Valahului nu este asa de mare ca nu-si publica numele cineva pe portal,problemele lui sunt aceleasi ca a noastre a tuturor,sunt probleme comune;taierea indemnizatiilor,dezbinarea miscarii revolutionare,aflarea(ascunderea) unor adevaruri,tradarea din interiorul nostru etc.dar problema cea mai mare cred ca este tupeul unora care dupa ce-au facut rau mai scot capul si fac vocalize.
Poate ca par putin deplasat tinandu-i parte Valahului(persoana care ma luat in "bete" de mai multe ori dar unde-i dreptate trebuie sa fie dreptate pana la capat pentru ca prin ce face el nu face decat sa ne tina in alerta ca pe viitor sa nu se mai intample ce sa intamplat pana acum.

Ce este rau in toate acestea,este ca-m ajuns la stadiul de amenintari si nu mare ne-ar fi mirarea sa nu ajungem si la altele mai rele.Oare cum de sa ajuns la atata ura si cum de nu putem trece peste acest prag al raului?


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: LRD-S ,NR.47 din Noiembrie 17, 2013, 21:41:32
"valahule".....
Si ţie şi altora le-am trecut cu vederea unele jigniri căci şi eu am jignit la rîndul meu.Dar nimeni din cei enumeraţi de tine nu m-au ameninţat cu moartea şi am renunţat la instanţă..Tu m-ai ameninţat repetat cu schilodirea fizica şi cu moartea.De aceia tu va trebuii sa dai socoteala in faţa legii,şantieristule.


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: LRD-S ,NR.47 din Noiembrie 17, 2013, 21:52:00
"valahule".....
Si ţie şi altora le-am trecut cu vederea unele jigniri căci şi eu am jignit la rîndul meu.Dar nimeni din cei enumeraţi de tine nu m-au ameninţat cu moartea şi am renunţat la instanţă..Tu m-ai ameninţat repetat cu schilodirea fizica şi cu moartea.De aceia tu va trebuii sa dai socoteala in faţa legii,şantieristule.

Sau vino sa tratăm divergenţele bărbăteşte faţă în faţă la o sală de forţă,cu mănuşile de box in mîini,pe teren neutru cu spectatori şi albitru.Ca să te fac să-ţi înghiţi toate ameninţările la adresa mea.Daca eşti de acord să rezolvăm bărbăteşte renunţ la instanţă,desii va fi greu căci rudele mele şi prietenii mei vor neaparat să fi judecat penal.Propunerea e pe bune!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: KRONSTADT. din Noiembrie 17, 2013, 23:52:00
Nu meriti bagat înseamna!  Stii de ce?   Discutia respectiva care zici tu ca ai fost " amenitat" a fost in noieimbrie 2011,de atunci esti nevatamat , esti autorul moral împreuna cu PDL, Costin, Basecu , la taierea indemnizatiilor!
Dar tin sa te anut ca ce practici tu acum pe forum se numeste santaj; numai 7 ani de puscarie,pe linga santajul practicat sunt si amenitariile , jignirile practicate de tine forumistilor care nu ti-au fost pe plac prin 5 nikuri!!
De fapt interesul tau si al prietenilor tai este sa fie închis portalul si sa închideti gura revolutionariilor care va aduc aminte mereu ca datorita voua BNR- Costin a fost taiata indemnizatia!

http://www.dailymotion.com/video/xkv31n_congresul-revolutionarilor-part-1_news

La min. 12:24 până la min. 12:54, cere cu insistență așa zisului bânârâ, votarea unei hotarâri portocali de închidere sau cenzurare a portalului. Totodată dorește lista nickurilor, de fapt identitatea acestora. Citez: intrarea în legalitate a celor „acoperiți”

De postat poti sa postezi  http://www.bnr1989.com/

De fapt vorba ta, s-a pronutat in ilegalitate ati luat hotarîrea sa taiati indemnizatia revolutionariilor si ati reusit!

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=515.msg71795#msg71795

Ianuarie 21, 2012, 09:37:59 »
Minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii.Congresul de la Bucuresti din 3 septembrie 2011 este validat prin prezenta si votul majoritar.In curand instanta se va pronunta si nu poate sa nu tina cont de legalitatea congresului revolutionarilor de la Bucuresti din 3 septembrie 2011!


Indicat este macar sa aprinzi cite o lumnare pentru fiecare revolutionar care a murit de cind s-a taiat indemnizatia!

Baga bine la cap santjul se pedespeste cu 7 ani de închisoare si calitatea ta de procesoman se poate dovedi oricind in instanta; printr-un examen medical se poate dovedi ca esti paranoic! La fel prin noul cod penal poti intra  la calomie si hartuirea forumistilor! 
Repetat nu te-a amenitat nimeni si sigur nu a venit nimeni dupa tine la Sibiu dar barbatul din tine si pe Iulia o dadea in judecata pentru un pumn in " nanau"

Meltene am ajuns la concluzia ca nu mai meriti bagat in seama si in aroganta ta nu iti dai seama cît rau ai facut revolutionariilor prin taierea indemnizatiei,tu traiesti bine mersi cu 0.6% profit si te crezi " buricul revolutionar" dar din 2011 multi luptatori tineri 50-55 ani au murit din cauza voastra si a PDL-lui!

PS. Din momentul de fata poti sa vorbesti singur, ti-am alocat prea mult timp!


Titlul: Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
Scris de: LRD-S ,NR.47 din Noiembrie 18, 2013, 11:58:33
Mă confunzi.Prea mă crezi de pe altă planetă.Se vede că nu mă cunoşti aproape deloc.