Portalul Revolutiei

Asociatii => Răniții Revoluției 22 Decembrie 1989 Sibiu => Subiect creat de: Haos - Secasiu din Sibiu din Februarie 13, 2011, 23:12:37Titlul: Sa incercam stabilirea unei probleme.
Scris de: Haos - Secasiu din Sibiu din Februarie 13, 2011, 23:12:37
Se pare ca mare parte din revolutionarii Romaniei traiesc cu convingerea ca la Sibiu si numai la Sibiu militienii si asa numitii securisti au fost integrati in asociatii, respectiv asociatia ranitilor.
Cum sa explic eu unor persoane cu un IQ mult sub nivelul mediu, urmatoarele:
- Exemplu: un militian (sergent major) isi depune arma pe biroul supoeriorului care ii cerea sa traga in demonstranti si care sergent major se indrepta spre iesirea institutiei, fiind impuscat in spate de superiori ... ce il condamna pe acest militian? Va spun eu ... prostia omeneasca!
Cautati vinovati printre cei mici domnilor si doamnelor, in loc sa cautati adevaratii vinovati, adica cei mari, care au condus tara in mod oficial si mai ales neoficial 20 de ani. Cum pot sa-l condamn eu pe acel sergent major, sau pe altii ca el, care au fost retinuti intrun bazin de pe data de 22 fara mancare, apa, sau toaleta timp de 4-5 zile (sau mai multe, dupa cum spun documentele noastre, nu cele de la Bucuresti)?

Oare nu sunteti domnile vostre, acei "pupincuristi" al lui Iliescu la fel de vinovati de mizeria si ipocrizia care condamna Sibiul pentru acei "securisti si militieni"?
Va asigur ca au inceput deja epurarile informatorilor si a celor care au deservit politia politica de pe timpul lui "Tatucul", precum si a celor care si-au insusit certificate nejustificate la Sibiu (vizati sunt si "domnii" Bucur si Fesan).


Titlul: Răspuns: Sa incercam stabilirea unei probleme.
Scris de: k@os din Februarie 18, 2011, 17:49:38
Dragi colegi,va recomand tuturor participantilor din acest Forum un toolbar cu multiple functii utile,sper,tuturor revolutionarilor. Link descarcare:  http://decembrie1989.ourtoolbar.com/


Titlul: Răspuns: Sa incercam stabilirea unei probleme.
Scris de: k@os din Martie 08, 2011, 15:39:11
"La multi ani"
tuturor femeilor


•.✿✿✿*...(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)...*✿✿✿.•

Descarca toolbarul 1989
http://decembrie1989.ourtoolbar.com/