Portalul Revolutiei

Discutii generale => Forum => Subiect creat de: raspopc din Februarie 10, 2012, 17:08:49Titlul: realitatea din ziua de azi
Scris de: raspopc din Februarie 10, 2012, 17:08:49
  am tot auzit diferite idei de modificare a legii 341 , dar parerea mea este ca niciodata nu vor mai fi bani pentru indemnizatii deoarece este vorba de o suma prea mare , singura modalitate de a lua in continoare indemnizatii este prin micirea coeficientului , de la 1,1 ar trebui redus la 0.5 sau 0.6 pentru toti beneficierii legii 341 si atunci ar fi bani pentru toata lumea .


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: kostas din Februarie 10, 2012, 21:04:00
RASPOPC,BANI AU FOST SI SUNT BUNA VOINTA NU ESTE IN SCHIMB AVEM TRADARE SI MULTI TRADATORI.SA SE FURE MAI PUTIN SI VOR FI BANI SI PENTRU MAJORAREA COIFICIENTULUI DE 2% PENTRU LUMEA.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: bambilici din Iunie 28, 2012, 07:43:21
27 iunie, 16:25. Daniel
Utecila invitat sa participe la alt congres....
Iata cuvantarea lui de la ultimul congres, inlocuiti doar cuvintele "Ceausescu " cu Bsescu si "valorile comunismului" cu "valorile dreptei"...

Cuvântul tovarăşului Mihai Ungureanu,

Delegat al Organizaţiei judeţene Iaşi a UTC

Hotărârile de însemnătate istorică adoptate de Congresul al XIII-lea al Partidului Comunist Român, înflăcăratele îndemnuri adresate tinerei genraţii de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu în deschiderea lucrărilor Forumului nostru, pun şi în faţa noastră, a elevilor utc-işti, sarcini deosebite. Suntem conştienţi că pentru a realiza o economie modernă, intensivă sunt necesare cadre a căror pregătire să se reflecte în capacitatea de a răspunde noilor exigenţe ale muncii, ale activităţii sociale în general, care trebuie sa dovedească înaltă competenţă profesională, gândire creatoare, deschisă spre nou, spirit de iniţiativă, responsabilitate, ordine şi disciplină. De aceea programele noastre de activităţi, ancorate mai ferm în realitatea concretă a problemelor cu care se confruntă fiecare colectiv de elevi corelate mai strâns cu acţiunile desfăşurate pe linia şcolii, au fost orientate astfel încât să conducă la sporirea răspunderii eleviloe pentru învăţătură, pentru pregătirea permanentă, perseverentă şi sistematică, printr-un efort propriu susţinut şi constant.

Pe deplin conştienţi de sarcinile ce ne revin din Hotărârile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Român, din indicaţiile şi orietările secretarului general al partidului, tovarăşul Nicolae ceauşescu, din documentele supuse aprobării, Forumului tineretului, noi, elevii di judeţul Iaşi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialişti cu o înaltă pregătire politică şi profesională cu conştiinţă înaintată hotărâţi să muncească, cu entuziasm şi pasiune tinerească revoluţionară, cu responsabilitate pentru continuarea neabătută a drumului ascendent pe care România s-a înscris în perioada de o efervescenţă fără precedent inaugurată de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Român.████▄░░▄███▄░░██▄░██░████░░▄███▄░
██░██░██▀░▀██░███▄██░░██░░██▀░▀██
████▀░██▄░▄██░██▀███░░██░░███████
██░░░░░▀███▀░░██░░██░░██░░██░░░██

████▄░████▄░██░██▄░▄██
██░██░██░██░██░██▀█▀██
████▀░████▀░██░██░░░██
██░░░░██░██░██░██░░░██

██▄░▄██░██░██▄░██░██░▄███▄░████░████▄░██░░██
██▀█▀██░██░███▄██░██░▀█▄▀▀░░██░░██░██░██░░██
██░░░██░██░██▀███░██░▄▄▀█▄░░██░░████▀░██░░██
██░░░██░██░██░░██░██░▀███▀░░██░░██░██░▀████▀

██░██▄░██░░▄███▄░░▄███▄░░██▄░▄██░████▄░████░████░████░██▄░██░████
██░███▄██░██▀░▀▀░██▀░▀██░██▀█▀██░██░██░██▄░░░██░░██▄░░███▄██░░██░
██░██▀███░██▄░▄▄░██▄░▄██░██░░░██░████▀░██▀░░░██░░██▀░░██▀███░░██░
██░██░░██░░▀███▀░░▀███▀░░██░░░██░██░░░░████░░██░░████░██░░██░░██░

▄███▄░██
▀█▄▀▀░██
▄▄▀█▄░██
▀███▀░██

██▄░▄██░██░██▄░██░░▄███▄░██░██▄░██░░▄███▄░░▄███▄
██▀█▀██░██░███▄██░██▀░▀▀░██░███▄██░██▀░▀██░▀█▄▀▀
██░░░██░██░██▀███░██▄░▄▄░██░██▀███░██▄░▄██░▄▄▀█▄
██░░░██░██░██░░██░░▀███▀░██░██░░██░░▀███▀░░▀███▀

Citiţi mai mult: USL a votat împotriva reîntregirii salariilor - Partide > EVZ.ro
http://www.evz.ro/detalii/stiri/usl-a-votat-impotriva-reintregirii-salariilor-988981.html#ixzz1z40fD1lg


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Valance Abbey din Iulie 11, 2012, 12:23:34
MOBILIZARE URGENTA PENTRU REFERENDUM PIRATU@TREBUIE SA PLECE  CONVINGETI CAT MAI MULTA LUME GATA CU BATAIE DE JOC EI CU GIPURI SI CU VILE NOI GOLANI SI DIN CE IN CE MAI SARACI EU SI  CU DUHU ASTA E LA VOT TOATA LUMEA PARVENITULE DUTE LA MOVILA VULPULUI IATI COPACU CU TINE SI ZAT[/size][/color]


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Septembrie 21, 2013, 15:02:27
Urban Survival|September 21, 2013 09:52
Ce pierderi aduce uriaşa risipă anuală de hrană
Am tot scris pe TOTB despre cantităţile gigantice de hrană care ajung în fiecare an la gunoi, precum şi despre refuzul celor mai multe supermarketuri din România de a folosi în scopuri mai bune munţii de mâncare expirată care ajung la gunoi. Toate informaţiile pe care le avem însă nu prea par să-i ajute pe oameni să fie mai cumpătaţi şi mai solidari. Ne încăpăţânăm totuşi să mai invocăm un studiu recent realizat de Naţiunile Unite, despte costurile nevăzute ale risipei mondiale de hrană.
Din raportul pe care-l puteţi consulta într-un rezumat extins aici, spicuim câteva date care ar trebui să ne pună numaidecât pe gânduri şi să ne împiedice să alunecăm cu prima ocazie în nonşalanţa consumului excesiv.
Anual, cantitatea de apă consumată pentru hrana irosită echivalează cu debitul pe un an al râului Volga, cel mai lung râu european.
    Hrana aruncată la gunoi ocupă în mod inutil o suprafaţă de 1,4 miliarde hectare, echivalentul Chinei, alături de Mongolia şi Kazahstan.
    Hrana irosită este una din sursele principale pentru emisia gazelor de seră, echivalentul său situându-se imediat după SUA şi China, cei mai mari emiţători mondiali de gaze de seră.
    Costurile economice ale hranei care ajunge la gunoi se ridică anual la 750 miliarde de dolari. Zece centre importante ale lumii sunt responsabile pentru 50% din risipa totală de hrană, printre ele numărându-se America Latină, unde sectorul de carne iroseşte circa 80% din totalul de carne ajunsă la tomberon. Asia, la rândul ei, este responsabilă pentru cea mai mare risipă de cereale, dintre care orezul reprezintă o mare problemă, dat fiind nivelul ridicat de emisii de metan. În ceea ce priveşte legumele, cele mai multe ajung la gunoi în Asia, Europa şi Asia de Sud şi de Sud-Est.

“Cu toţii, de la fermieri şi pescari, până la producători de alimente şi supermarketuri, guverne naţionale şi locale, precum şi consumatori individuali, trebuie să facem schimbări la fiecare verigă a lanţului hranei umane, pentru a preveni în primul rând risipa de hrană, pe care s-o refolosim sau reciclăm atunci când putem,” a declarat José Graziano da Silva, directorul general al FAO – Food and Agriculture Organization, din cadrul Naţiunilor Unite. “Pe lângă imperativul problemelor de mediu, există şi un imperativ moral,” a mai precizat da Silva, “atâta vreme cât pur şi simplu nu ne putem permite ca o treime din totalul hranei pe care îl producem să ajungă la gunoi, în vreme ce 870 de milioane de oameni suferă zilnic de foame.”

Foto: Seamepost.com(http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/09/hrana.jpg)Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Septembrie 27, 2013, 16:10:04
Actual|September 27, 2013 14:01
De ce sînt plătiți atît de prost asiaticii care ne fac hainele?
Un truc de succes al companiilor, propagat și de acel tip de stînga pe care o putem numi stînga burgheză, e să dea vina pe consumatori pentru condițiile proaste de muncă ale asiaticilor. Învinovățirea indivizilor mută atenția de la adevărații responsabili.

Cînd au murit 1129 de lucrători în sweatshop-urile din Bangladeș (în aprilie, la Rana Plaza), un avocat din Marea Britanie a propus să se instituie o taxă pentru fiecare tricou cumpărat. Reprezentanții companiilor întrețin această perspectivă – lucrătorii din Asia sînt plătiți prost pentru că altfel hainele ar costa mai mult. Alege – vrei haine ieftine sau condiții mai bune pentru muncitori?
Adevărul, în cifre și procente, e următorul: costurile de muncă reprezintă 1-3% din valoarea unui articol de la H&M, de exemplu. O creștere semnificativă a salariilor muncitorilor din țările în curs de dezvoltare ar adăuga 40 sau 50 de cenți la prețul unui tricou (dacă acesta costă 10 dolari).

Prețul unui produs la final, cînd ajunge în magazine, e calculat după o formulă cu mai mulți factori, dintre care salariile lucrătorilor sînt unul minor. Revista Ad Age a estimat că banii cheltuiți pe reclame sînt de cinci ori mai mulți decît cei dați pe salarii. Reclamele (în toate formele, telemarketing, junk mail) ajung la 30% din totalul cheltuit pe marketing.

Ceea ce înseamnă că peste 1000 de oameni au murit în Bangladeș la Rana Plaza pentru ca noi să ne sufocăm în publicitate. CEO-ul companiei Li & Fung, Bruce Rockowitz, a dat și el vina pe consumatori pentru mizeria în care trăiesc și muncesc asiaticii. Compania sa a avut însă în 2012 un profit de 20 de miliarde de dolari. Cîștigul său personal său a fost de 6 955 de milioane de dolari, conform Businesweek. În 2011, Rockowitz s-a căsătorit cu pop-starul Coco Lee – nunta a costat 20 de milioane de dolari.(http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/09/JP-BANGLADESH-popup.jpg)


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Septembrie 29, 2013, 12:11:43
Actual|September 29, 2013 12:48
Răul de mișcare provocat de gadget-uri, boala secolului
Răul de mișcare indus, digital, de iPhone, filme 3D și jocuri video va deveni cea mai răspândită boală profesională a secolului XXI. Experții în tehnologie au identificat o variațiune a afecțiunii tradiționale pe care au numit-o “răul de simulare” și care e cauzată de un ecran, și nu de mersul cu barca, mașina sau avionul.

 Experții susțin că situația se va înrăutăți pe măsură ce gadget-urile se perfecționează în simularea lumii reale.

Răul de mișcare se declanșează când urechea internă sesizează mișcare, dar ochii noștri nu o văd. Răul de simulare este descris ca fiind opusul: vedem mișcare ce sugerează creierului că ar trebui să ne mișcăm, dar, de fapt, stăm nemișcați. Afecțiunea a fost deja experimentată de utilizatorii de iPhone care au downloadat noul IOS7. Sistemul de operare folosește un efect care face ca ecranul să pară 3D.

Tehnologia care face ca imaginile să iasă în față este o cauză a durerilor de cap pentru că ochii noștri tind să se focuseze pe un obiect care se apropie. Dar, pentru că ne uităm, de fapt, la un obiect care nu se mișcă, ochii sunt păcăliți și afectați.

Vestea proastă pentru fanii de tehnologie este că aceste tipuri de dezorientări nu se vor ameliora odată cu progresele tehnologice. De fapt, experții susțin că gadget-urile vor deveni tot mai performante în a copia realitatea. Asta înseamnă că mintea va fi păcălită și mai ușor.

Sursa: DailyMail

(http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/09/rau.jpg)


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: florin1989 din Septembrie 30, 2013, 08:30:36

" http://adevarul.ro/news/societate/sinuciderea-facem-1_5246d67dc7b855ff56d63b91/index.html "


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Snow White din Octombrie 02, 2013, 17:14:54
Un filmulet excelent, din mai multe puncte de vedere:

http://webcultura.ro/hipocentru/


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Octombrie 05, 2013, 15:21:34
http://totb.ro/cum-luam-decizii-cand-suntem-expusi-la-prea-multe-informatii/


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Octombrie 10, 2013, 18:12:37
http://totb.ro/foto-pretul-lucrurilor-pretioase-de-unde-vin-mineralele-folosite-pentru-electronicele-noastre/

(http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/10/3019307-slide-conflictminerals1013mm8226004.jpg)


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Octombrie 15, 2013, 08:33:40
Actual|October 14, 2013 13:37
Stresul ne îmbătrînește accelerat
Un individ stresat are maxilarele încleștate, e încruntat, cu privirea intensă. Aceasta e figura oricăruia care lucrează sub presiune. Dar după perioade lungi de stres și adrenalină, chipul unui astfel de om devine o priveliște tristă.

 Cei care suportă multă vreme stresul arată ca niște îmbătrîniți prematur. Pentru că stresul ne accelerează îmbătrînirea.

Într-un studiu olandez, voluntarii au fost rugați să ghicească vîrsta a 300 de inși din fotografii. Modelelor le fuseseră testate nivelurile de cortizon, un hormon al stresului. Rezultatul a fost semnificativ – cei cu niveluri mari de cortizon arătau mult mai bătrîni decît erau. Cercetătorii au estimat că fiecare creștere mică de cortizon îmbătrînește un om cu cel puțin jumătate de an.

Ronald Nathan, un psiholog din New York, spune că poate vedea imediat semnele stresului, după numărul 11 dintre sprîncene. Industria botoxului, spune Nathan, e în mare parte bazată pe astfel de clienți care vor să-și șteargă ridurile stresului. Cortizonul șialți hormoni ai stresului declanșează în noi reacții de tip luptă-sau-fugi, ceva ce ne era de folos cîndva, cînd ne apăreau în cale animale sălbatice sau inamici periculoși. În lumea modernă însă nu avem prea multe lupte reale și nici nu avem unde fugi. Corpul orientează această tensiune înspre interior, cu rezultate dezastruoase.

Stresul declanșează un lanț de probeleme: boli ale gingiilor și scrîșnirea dinților prin somn (bruxism), inflamații, subțierea părului, subțierea oaselor, creșteri în greutate și altele.

http://totb.ro/stresul-ne-imbatrineste-accelerat/


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Octombrie 24, 2013, 14:06:47
Actual|October 24, 2013 14:05
Vaticanul a suspendat un episcop german care și-a renovat casa cu 40 de milioane de dolari
Papa Francisc l-a suspendat din funcție pe episcopul Limburgului, Franz-Peter Tebartz-van Elst, care a cheltuit peste 42 de milioane de dolari din fondurile Bisericii pentru a-și renova reședința, printre noile sale accesorii numărându-se și o cadă în valoare de 20.000 de euro. Suveranul pontif a încercat de la numirea sa să promoveze smerenia și modestia în rândul clericilor, scrie USA Today, iar episcopul a așteptat opt zile în Roma pâna a reușit să intre în audiență la Papa Francisc.

http://totb.ro/vaticanul-a-suspendat-un-episcop-german-care-si-a-renovat-casa-cu-40-de-milioane-de-dolari/


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Alex63 din Octombrie 24, 2013, 15:03:01
TEST!
am impresia ca s-a blocat portalul. vreau să vad dacă da sau nu.
    scuze anticipat


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Snow White din Octombrie 24, 2013, 15:29:19
Nu s-a blocat.  :)


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Octombrie 29, 2013, 15:11:52
Actual|October 29, 2013 14:05
În curînd, micro-tehnologia ar putea înlocui o parte din doctori și medicamente
Roboții microscopici ar putea să detecteze și să și prevină boli, eliminînd necesitatea testelor multiple și a planurilor de tratament. Sună science fiction dar unul dintre cei mai buni specialiști în nanotehnologie din lume spune că mai avem 4-5 ani pînă atunci.

 În viitorul apropiat, spune Shree Singh, director al Center for NanoBiotechnology Research din Alabama, vom avea nanomașinării care vor vindeca boala înainte să apară. În principiu, orice diagnostic și orice fel de prevenție se poate face prin nanobiotehnologie.

Singh a făcut această declarație recent la un summit al oamenilor de știință. Echipa sa a lucrat în domeniul antibacterian și concluziile sînt că în curînd vor apărea tehnologii microscopice care vor ataca virușii înainte ca aceștia să ne îmbolnăvească. Testele și diagnosticele făcute prin această tehnologie vor fi valabile pentru aproape toate bolile, va fi nevoie de o singură mostră pentru analize și rezultatele vor apărea în 10 minute.

Tratamentele vor avea mai puține efecte secundare. În cazul cancerului, de exemplu, nanotehnologie va fi programată să omoare numai celulele cu probleme, lăsîndu-le intacte pe cele sănătoase.http://totb.ro/in-curind-micro-tehnologia-ar-putea-inlocui-o-parte-din-doctori-si-medicamente/

(http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/10/highpants-cankler-nanomedicine-inject.jpg)


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Noiembrie 03, 2013, 23:01:50
November 3, 2013 12:52
VIDEO Frumusețea trece prin Photoshop
Cu siguranță că nu vă e străin subiectul, însă nu strică să ne aducem din când în când aminte câteva dintre secretele care le fac pe fotomodele să-și păstreze frumusețea în reclame, reviste și interviuri, de parcă ar sfida trecerea timpului. Cu zâmbet perfect, păr strălucitor, abdomen plat, coapse rotunjite, fără pic de celulită, cu ochii mari și proporțiile de aur la degetul mic, toate aceste chipuri de privesc din tabloide, publicații glossy ori bannere publicitare, alimentând poate uneori frustrările personale din zilele în care, să zicem, părul nu ne stă chiar bine. Un singur lucru ne poate ajuta să ne apropiem și noi de această desăvârșire: Photoshop.(http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/11/3020988-slide-girl2.gif)

http://totb.ro/video-frumusetea-trece-prin-photoshop/


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Sorina Dascalu din Noiembrie 03, 2013, 23:45:53
Articolul postat de dv este interesant dintr-un alt punct de vedere. Eram intr-o tabara prin... nu mai stiu, oricum, inainte de 1989 si se discuta un caz oarecum celebru: presedintele aparuse in presa in niste fotografii de la doua evenimente (poate erau importante politic si circumstantele, dar eu eram prea tinara pentru a recepta asta) care se desfasurasera in acelasi timp, dar in locuri aflate la mare distanta unul de altul. Se vorbea de sosii, insa niste pustani care aveau rude prin strainatate ne ziceau ca exista acolo aparate (calculatoarele) care functioneaza cu niste programe in care se pot modifica pozele. Nu stiau sa ne spuna cum ajungeau pozele de pe hirtie sau film sa apara pe ecran (nu stiau de scanari), erau chiar simpatici, ziceau ca poate le "filmeaza" si ajung ca in cazul televiziunii, desi era o mare enigma modalitatea in care utilizatorul putea "opri filmul" si apoi interveni asupra imaginii. Se gindeau ca se face asta intr-un mod asemanator celui din productia cinematografica, dar totusi acolo lucrurile pareau prea complicate pentru a se face la un amarit de ziar din Romania. In orice caz, ideea era ca figura presedintelui fusese "decupata" dintr-o alta poza si lipita peste o poza "reala", o captura de la eveniment. (Cu toate ca am lucrat 15 ani in preajma tipografilor vechi, nu mi-a trecut niciodata prin minte sa-i intreb cum se facuse asta atunci, in anii 80). Eram copii, dar putin adevar putea fi in toate acelea. Acum, apropo de Photoshop si alte programe de editare, se pot face modificari atit de performante incit numai un profesionist reuseste sa-si dea seama ca nu este vorba de un original. Nu cred ca ar mai fi o problema sa le "dovedesti" unor necunoscatori, prin imagini modificate, faptul ca o persoana a fost in mai multe locuri in acelasi timp. Sau ca a fost undeva unde nu a fost.      


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: gogiie din Noiembrie 04, 2013, 06:37:42
November 3, 2013 12:52
VIDEO Frumusețea trece prin Photoshop
Cu siguranță că nu vă e străin subiectul, însă nu strică să ne aducem din când în când aminte câteva dintre secretele care le fac pe fotomodele să-și păstreze frumusețea în reclame, reviste și interviuri, de parcă ar sfida trecerea timpului. Cu zâmbet perfect, păr strălucitor, abdomen plat, coapse rotunjite, fără pic de celulită, cu ochii mari și proporțiile de aur la degetul mic, toate aceste chipuri de privesc din tabloide, publicații glossy ori bannere publicitare, alimentând poate uneori frustrările personale din zilele în care, să zicem, părul nu ne stă chiar bine. Un singur lucru ne poate ajuta să ne apropiem și noi de această desăvârșire: Photoshop.(http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/11/3020988-slide-girl2.gif)

http://totb.ro/video-frumusetea-trece-prin-photoshop/

PARCA IE NUTI LUI PIRATU  ??? ??? ???


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: kostas din Noiembrie 04, 2013, 20:16:32
Guvernul pontea a terminat nenorocirea cu fmi-ul.se pare ca rozul din viata noastra se va transforma in rosu.Ramane de vazut daca rosul ne va irita vederea si creierul si ne va scote din minti.
Oricum praful in ochi deja s-a aruncat in ograda pensionarilor,medicilor si profesorilor.Ferice ca se fac autostrazi din accizele ce cresc la benzina si motorina.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: mental din Noiembrie 15, 2013, 12:40:45
http://totb.ro/foto-lumea-in-care-traim-legatura-dintre-oameni-si-apa/

(http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/11/3021057-slide-s-4-watermark-photog-and-filmmaker-edward-burtynsky-on-shooting-the-most-important-stuff.jpg)


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: kostas din Noiembrie 15, 2013, 20:29:35
FMI-ul a trecut cu viteza unui supersonic,a lansat directivele si-a plecat lasand guvernul sa ne papusereasca in continuare.Ieri guvernul pontea si-a termenat treaba facad un buget BUN ZICE EL SI AI LUI,buget al saraciei pentru 90% din noi romaniI de rand dar si unul al bucuriei pentru acolitii care-l slugaresc cu demnitate.
Nu cred ca trebuie sa va mai aduc aminte ca pretul benzinei va creste dar va creste si energia electrica si gazele.Cred ca toate acestea se fac cu intentia de a saracii populatia dar si exterminarea acesteia prin infometare si frig.Prin blocajul angajarilor vor aduce cresterea somajului va aduce lumea la exasperare aducandu-i in pragul disperari luindu-si singura viata sau o sa-si dea in cap unul celuilalt.
Viata noastra de vis in roz promisa atat de TOVARASUL BASESCU cat si de TOVARASUL PONTEA prin campaniile electorale se rezuma numai la bataie dejoc ca-n rest nu se intrezareste nici o LUMINITA la vre-un capat de TUNEL si probabil in viitor nu vom mai vedea nici lumina soarelui daca nu vom platii impozit catre STATUL DE DREPT al USL-ULUI


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: KRONSTADT. din Noiembrie 15, 2013, 20:46:45
Kostas nu mai fii suparat te duci la CEC Bank si iti aproba credit de un milion € in 7 zile si devii primul agricultor al
 tarii :D


http://www.pesurse.ro/2013/11/15/documente---contractele-dintre-ioana-basescu-si-ce/

http://www.dcnews.ro/2013/11/ioana-basescu-a-publicat-contractul-cu-c-e-c-vezi-clauzele-creditului/


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: kostas din Noiembrie 15, 2013, 21:52:52
Da Kronstradt dar trebuie mai intai sa ma infieze unul dintre politicieni.
Dar tot nu-i bine ca ma caraie presa si ma salta diicot si ma ancheteaza dna-ul.
Lasa-ma sarac si curat caci dorm mai bine pe perna mea umpluta cu paie
Pe timpul lui neculai aveam o vorba;ma culc pe romania libera ma-nvelesc cu viata noua si ma-ncalzesc cu scanteia.Astea erau ziare de la timpul acela.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Valance Abbey din Noiembrie 25, 2013, 07:35:32
 ​"​
Pana nu va surveni o mutatie benefica in codul genetic al neamului romanesc nu ne vom vindeca de aceasta maladie. Minunea nu se va petrece prea curand din moment ce, in loc sa luam masuri curative, ne rezumam la a ne vaicari si a pupa moaste facatoare de minuni. Ne lamentam fredonand "Doamne ocroteste-i pe romani" dar nu tinem cont de realitatea ca "D-zeu da dar nu si pune in traista" si, poate, s-o fi saturat si El sa tot dea de pomana
​"


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Lucian Radulescu din Iunie 20, 2018, 17:55:26
  am tot auzit diferite idei de modificare a legii 341 , dar parerea mea este ca niciodata nu vor mai fi bani pentru indemnizatii deoarece este vorba de o suma prea mare , singura modalitate de a lua in continoare indemnizatii este prin micirea coeficientului , de la 1,1 ar trebui redus la 0.5 sau 0.6 pentru toti beneficierii legii 341 si atunci ar fi bani pentru toata lumea .
Aceasta  'idee/sugestie' a avut-o Raymond Luca ... in ce scop, el stie ... si (poate) or mai sti si altii ...


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 09, 2021, 16:58:43
Folosesc acest subfolder pentru a pregati postarea unor fotografii si alte documente.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 09, 2021, 17:56:09
Multe dintre fotografii vor alcatui un album de fotografii, pe care-l foi publica intr-u alt subtopic.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 09, 2021, 20:53:11
Vedeti la "Anunturi".


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 11, 2021, 20:52:47
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 11, 2021, 21:29:27
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 15, 2021, 10:54:32
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 15, 2021, 19:17:02
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 15, 2021, 23:51:38
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: ctiron din Ianuarie 16, 2021, 16:01:04
Dumnezeu sa-l Ierte si sa-l odihneasca in Imparatia Sa.! Amin.! Condoleante familiei indoliate.!


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 17, 2021, 16:16:21
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 21, 2021, 02:58:21
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Ianuarie 29, 2021, 12:35:50
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 01, 2021, 20:35:08
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 02, 2021, 23:54:00
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 02, 2021, 23:55:57
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 03, 2021, 00:03:59
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 07, 2021, 10:02:06
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 08, 2021, 21:56:55
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: ctiron din Februarie 09, 2021, 12:07:22
M-am lamurit complet si pt. totdeauna.! de actuala putere - #rezistii..nu stiu alceva sa faca, decat; sa-si imparta functii si posturi bine platite, taieri de salarii si pensii, cresteri de impozite si taxe, scumpiri in lant si fara limite.! Ei nu stiu sa puna Economia in miscare, sa creeze locuri de munca, sa creasca bugetul tarii si sa reduca evaziunile fiscale.!..nu mai vorbesc de pensiile si salariile speciale, pe care au promis ca le vor taia.!!!nu au facut nimic, nimic, nimic,... din ce au promis.! sunt zero barat.!


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 10, 2021, 19:54:31
Sunt haitasii lui Soros - aceasta este primul guvern sorosist care conduce total Romania, avand la discretie puterea politica, pe cea executiva la un loc cu cea legislativa. Daca ne prefacem ca nu vedem, suntem victime sigure pe termen nelimitat.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: ctiron din Februarie 11, 2021, 10:18:25
Adevarat, adevarat.!Aveti mare dreptate.!Diaspora si tineretul asta liber, au fost manipulati si chiar stimulati de O.N.G-urile neo-marxiste, deasemeni mass-media aservita multinationalelor sorosiste, au acaparat totul, acuma suntem in situatii f. dificile, sa vedem cum vom scapa.!


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 13, 2021, 10:53:58
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 13, 2021, 11:04:57
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 13, 2021, 11:16:05
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 13, 2021, 11:31:44
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 13, 2021, 11:36:12
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 13, 2021, 11:47:08
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 13, 2021, 12:50:13
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 13, 2021, 12:51:37
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 27, 2021, 11:50:20
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 27, 2021, 12:00:18
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 27, 2021, 12:38:41
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Februarie 28, 2021, 14:57:54
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 05, 2021, 12:16:32
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 08, 2021, 22:44:46
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 08, 2021, 23:22:22
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 09, 2021, 13:25:00
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 10, 2021, 02:18:14
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 11, 2021, 21:45:28
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 11, 2021, 23:04:30
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 15, 2021, 12:48:27
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 15, 2021, 23:39:11
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 17, 2021, 13:32:39
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 18, 2021, 17:33:45
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 20, 2021, 21:42:10
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 22, 2021, 09:10:02
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 24, 2021, 19:41:24
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 25, 2021, 16:12:50
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 26, 2021, 13:57:02
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 29, 2021, 18:22:35
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Martie 30, 2021, 01:15:14
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 01, 2021, 00:11:00
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 01, 2021, 00:13:35
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 01, 2021, 00:14:55
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 01, 2021, 00:16:56
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 02, 2021, 20:00:25
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 05, 2021, 23:34:01
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: ctiron din Aprilie 06, 2021, 16:46:09
Dumnezeu sa-i Ierte si sa-i odihneasca in Imparatia Sa.! Amin.! Condoleante familiei indoliate.!


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 08, 2021, 00:27:26
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 08, 2021, 23:32:22
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 08, 2021, 23:35:15
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 08, 2021, 23:37:28
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 08, 2021, 23:40:25
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 08, 2021, 23:42:15
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 08, 2021, 23:45:33
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 12, 2021, 09:49:27
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 12, 2021, 09:50:53
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 14, 2021, 14:37:43
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 16, 2021, 11:52:32
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 23, 2021, 14:41:21
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 24, 2021, 00:02:26
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 25, 2021, 00:42:21
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 25, 2021, 00:59:22
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 27, 2021, 11:33:31
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 28, 2021, 22:27:08
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 28, 2021, 22:28:15
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Aprilie 29, 2021, 23:16:27
 .


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Mai 04, 2021, 11:43:25
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Mai 04, 2021, 20:24:22
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Mai 21, 2021, 23:44:22
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Mai 28, 2021, 00:05:20
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Mai 28, 2021, 00:06:36
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Mai 28, 2021, 13:03:35
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Mai 31, 2021, 20:34:40
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Iunie 01, 2021, 22:58:25
Intai iunie, zi de doliu national.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Iunie 07, 2021, 11:03:27
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Iunie 15, 2021, 23:50:01
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Iunie 16, 2021, 01:36:14
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Iunie 18, 2021, 11:05:56
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Iunie 18, 2021, 11:07:17
.


Titlul: Răspuns: realitatea din ziua de azi
Scris de: Gheorghe Iosif din Iunie 21, 2021, 15:10:15
.