Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 127
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Aprilie 23, 2021, 23:18:17
                                                                                         

2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Aprilie 23, 2021, 23:15:53
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Aprilie 23, 2021, 23:02:10
Nicolae Nae Puiu
https://www.facebook.com/photo?fbid=3114646808784417&set=a.1615189695396810
De circ umblau cu vaccinul in doua cutii de pizza , intr-o duba si-un alai de insotire cu 3 echipaje de politie dupa ei , sa-i vada lumea , unii sa-i laude , altii sa fie ingroziti , terorizati de sirenele echipajelor de politie , iar #demnitarii faceau alt circ la TV , cu doctori specialisti , si jurnalisti pupincuristi , sa ne convinga ei sa ne #vaxxinam , ca unul la o mie este un procent mic de mortalitate , fata de cei o mie imunizati , ca sa ne si programam , cica sa nu ne-nghesuim ca la coada la #carne , cum era pe vremea raposatului #Ceausescu atunci cand se anunta ; #Maine_se_alimenteaza_hala_de_carne_la_bigul_nou , ect. Apoi au inceput sa apara reactiile adverse la cei vaccinati , tromboze , soc anafilactic , si coagularea sangelui , si-au inceput sa ne #vrajeasca cu alta strategie , aveau #Comorbiditati tata , mai sufereau si de altceva , apoi tot ei ne-ndemnau sa ne vaccinam si aia care avem comorbiditati , ca ne dezvoltam anti-corpii la covid chiar daca cu 40 % mai putin decat cei sanatosi , totusi vom fii imunizati tata , pai cand au aparut vaccinurile au anuntat ca efectul de imunizare dureaza 6 luni , dar de curand #Alexandru_Arsinel sa infectat dupa doar 2 luni de la rapel cu pfizer , voi nu vedeti ca minciunile nu au #picioare_lungi ?! Nu vedeti ce #hahalere de guvernanti avem ?? , iese unul si spune ceva , iese altul si dezminte , iar noi executam ca orbii , ca surzii , si ca mutii !
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Aprilie 23, 2021, 22:56:04


Cam incep romanii sa se destepte.
5  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari... : Aprilie 23, 2021, 22:53:59
Sa il vedem pe noul primar ce va face. Chiar sint curios ce va face pana la sfarsitul primului an de mandat.
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29) : Aprilie 21, 2021, 12:45:11


Preot Milasan Lucian   ·   9 aprilie la 09:43   ·   ..."Pe ușa bisericii poate intra oricine, dar vor rămâne înăuntru doar cei care îl caută pe Dumnezeu."
              ..."Cine nu are Biserica drept mamă, nu-L are nici pe Dumnezeu drept Tată şi în afara Bisericii nu există mantuire. (Sf. Ciprian al Cartaginei)
7  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Aprilie 21, 2021, 12:38:22
Un mare poet si un si mai mare patriot. Dumnezeu sa il iete. Amin.
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 20, 2021, 21:35:37
Gata! In seara asta au anuntat ca s-au inteles intre ei si ca se iese din criza politica. Adica alta Marie cu aceeasi palarie.

9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 20, 2021, 21:33:00
Nu vor sa recunoasca zisele lor mai vechi. Zic ca toate sint fake.

10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Aprilie 20, 2021, 21:28:42
Am dat peste o sinteza simpla pe intelesul tuturor.
Luci Ionescu
  ·
Să zicem că corporația Apple vrea să vină în Romînia (este deja fiindcă Romînia este paradisul capitaliștilor de pretutindeni!)!
Ea va înființa SC Apple Pentru Proștii Romîni SRL și va avea sediul social într-o locație de lux din București!
Prima operațiune contabilă ce o va face, este să facă un contract de creditare cu firma mamă sau cu vreun offshore cu acționariat secret de 100 milioane de dolari.
Banii aceștia nu vor intra niciodată în Romînia dar vor fi doar pe hîrtie în bilanțul contabil!
Apoi SC Apple pentru Proștii Romîni SRL va închiria un alt spațiu pentru expunerea telefoanelor și celorlalte produse!
Chiria va fi exorbitantă, din nou într-o zonă de lux a capitalei, iar proprietarul va fi tot o corporație străină din vreun offshore.
Apoi se va apuca să cumpere publicitate și contractele vor fi tot cu companii cu acționariat străin și slugi romîni.
După cîteva luni, romînul iobag iubitor de jug străin va începe, îmbătat de iluzia vîndută de profesioniști ai manipulării, să cumpere masiv produsele SC Apple pentru Proștii Romîni SRL.
Profiturile companiei vor începe să explodeze.
Deja vor avea nevoie de mai mulți angajați.
Care ce să vezi, vor fi selectați numai și numai dintre copiii și nepoții celor care lucrează pe diverse nivele la Anaf, Ministerul Justiției, Ministerul de Interne, SRI, Diicot, DNA, mediul politic, etc.
Practic Mafia Locală devine un fel de asociat al corporațiilor străine (brațul economic al Ocupantului Străin).
Se poate spune că Mafia Locală conlucrează îndeaproape cu Mafia Internațională.
Vine sfîrșitul anului fiscal și SC Apple pentru Prostii Romîni SRL trebuie să închidă bilanțul contabil pe anul ce se termină.
Conform contractului trebuie să returneze împrumutul imaginar efectuat în primele zile de activitate.
După ce scoate tot din cont, contul e pe zero.
16 la sută din zero este tot zero.
Noul an va începe tot cu aceeași manevră care este legală întrucît Mafia Locală are grijă de proprii copii ce huzuresc prin birourile de lux ale Primăverii și Pipera.
O dată la 10 ani apare unul ca Dragnea și vrea să impoziteze corect  aceste suveici de bani negri.
Tot personalul este scos în stradă la proteste (este plătit oricum fiindcă vînzările de produse străine merg perfect la un popor prost) și pus să aprindă lumina telefoanelor în timp ce strigă Jos Dragnia! Și MuiePSD!
Corporațiile ce operează în colonia Romînia scot anual sute de miliarde de euro și controlează perfect mediul economic, politic, administrativ din Romanistan!
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Aprilie 06, 2021, 21:37:49
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 06, 2021, 21:36:32


13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Să plângem niţel ! : Aprilie 06, 2021, 21:34:47
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 06, 2021, 21:32:26
Daniel Siegfriedsohn - Arhive istorice  ·  22 ianuarie  ·”ROMÂNIA LA TRATATUL DE LA TRIANON”. Hartă apărută la Edinburgh în anul 1920.
Vedem că România are granița sus pe Nistru, cuprinzând toată Pocuția lui Ștefan cel Mare cu izvoarele Prutului, Kolomeea, Obertyn cât și ceva mai mult din Banat.
La 14/27 august 1916, România declarase război Austro-Ungariei pentru eliberarea Transilvaniei și Bucovinei de sub jugul acestui imperiu și împlinirea visului secular de Unire al tuturor românilor într-un singur stat unitar și indivizibil. A doua zi, la 28 august 1916, ca ripostă, Germania și Turcia declarau război României. Aliata Germaniei, Bulgaria, atacă România pe 31 august fără declarație de război, pe care o va face la 1 septembrie 1916. Sudul României cu capitala București va fi ocupat pentru doi ani (1916-1918) de Puterile Centrale... În condiții grele, ostașii români au apărat cu eroism în anii 1916-1917 ce mai rămăsese din România liberă, fâșia de țară dintre Siret și Prut, prinși între inamici puternici și aliații ruși neloiali. Părăsită de ”aliații” ruși, României i se va impune așa zisa ”pace de la București” din mai 1918, prin care Germania va face cadou Bulgariei toată Dobrogea românească și Austro-ungariei linia Carpaților și Ținutul Herța (sursă de inspirație pentru harta lui Molotov în anul 1940)... La sfârșitul războiului, în data de 28 Noiembrie 1918, Congresul General al Bucovinei întrunit la Cernăuți va vota Unirea întregii Bucovine cu Patria sa Mamă România, după ce reprezentanții aleși ai Basarabiei au hotărât Unirea provinciei la 27 Martie și cu câteva zile înainte de 1 Decembrie - ziua Unirii Transilvaniei cu Țara!
”Sacrificiile României în timpul războiului. Victimile civile” de Eftimie Antonescu Secretar General al Delegației Române la Conferința de Pace de la Paris. Prefața cărții-document tradusă din limba franceză de Daniel Siegfriedsohn:
«Sacrificiile militare ale României în Războiul de Reîntregire se ridică la 350.000 de morți reprezentând 40% din totalul soldaților mobilizați. La pierderile militare trebuie adăugate suferințele și pierderile nu mai puțin considerabile ale populației civile. Aceasta, în urma retragerii Armatei Române a trebuit să suporte în teritoriul ocupat toate violențele unui inamic feroce și să îndure toate privațiunile pe care dealtfel le-au cunoscut chiar și locuitorii din teritoriile neocupate unde în lipsa inamicului, ”aliații” noștri ruși și-au luat sarcina să ne facă viața grea. Slăbită de privațiunile și epidemiile teribile – urmare inevitabilă a acestor privațiuni, populația civilă românească a plătit din plin tributul său. În timp ce militarii cădeau pe front, în spatele frontului răniții contractau tifosul exantematic și gripa infecțioasă care făceau mari ravagii atât printre răniți cât și printre civili și medici, surorile de caritate și infirmierii care îi îngrijeau.
450.000 de civili morți în timpul războiului - 5,5% din populația totală a țării, reprezintă sacrificiile civile cu care România a plătit realizarea parțială a revendicărilor sale juste, și sunt mărturia irecuzabilă a colaborării poporului român la marea cauză apărată de aliați.
Dar trebuie adăugat că aceste pierderi nu epuizează seria suferințelor populației românești. Deseori moartea victimelor se datora otrăvirii produse de explozia de bombe care conțineau materii infecțioase. Actele contrare legilor războiului și ale umanității, precum bombardarea orașelor deschise de către aeroplane și tunuri, execuțiile sumare, asasinatele, violurile, internările locuitorilor și tratamentul inuman și mizerabil ce li s-a făcut să suporte, au fost cauza directă a miilor de victime civile pentru care inamicul ne datorează reparații.
În total, România în limitele sale dinainte de război, a pierdut mai mult de 800.000 de oameni dintr-o populație totală de 8.000.000.
Noi vrem să arătăm cu ajutorul datelor Direcției Generale a serviciului de statistică pe care le publicăm și tablourile diverselor categorii de victime ale actelor de violență ale inamicului, o parte dintre suferințele și sacrificiile populației civile românești în timpul războiului. Dar aceste tablouri nu au un caracter definitiv; ele nu conțin decât rezultatele cercetărilor făcute în timpul primelor primelor două luni după evacuarea teritoriilor ocupate, și vor fi complectate prin datele anchetelor judiciare actualmente în curs.
Fotografiile victimelor bombardamentelor inamice pe care le reproducem în acest volum, sunt reproducerea fotografiilor făcute în timpul sau imediat după bombardamente, de către fotograful expert al Prefecturii Bucureștiului M.Episcopescu, al cărui curaj merită a fi lăudat. Unele dintre aceste fotografii provin din albumul doctorului Chiriac publicat de distinsul director al Sanatoriului din București care studiind din punct de vedere științific plăgile provocate de explozia bombelor, a putut să constate că deseori moartea victimelor se datora otrăvirii produse de explozia de bombe care conțineau materii infecțioase, așa cum am relatat la capitolul ”Otrăvuri, bacili” al prezentului volum (a se vedea pagina 107 și următoarele).»
2 decembrie 1919
Eftimie Antonescu, fost Secretar General al Delegației Române la Conferința de Pace de la Paris.
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Aprilie 06, 2021, 21:25:43
Dumnezeu sa ii ierte pe amandoi.
Pagini: [1] 2 3 ... 127