Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 36
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 03, 2021, 16:00:25
Buna ziua la toata lumea.
Astazi la orele 13.37 am sunat pe domnul secretar de stat Puiu Nicolae Fesan, am vazut ca nu raspunde si am inchis, la ora 14.09 m-a sunat dansul.
Am spus spus : Domnule secretar de stat, nu am primit atat eu cat si colegii mei biletele CFR pana in prezent, cand o sa inceteze bataia de joc la adresa revolutionarilor. La care dansul mi-a spus clar ca sa nu mai vorbesc, altfel o sa imi anuleze certificatul pe art.49. Cei din tara sunt nevoiti sa vina pana in Gara Basarb pentru a ridica cartelele de metrou  iar din cate am auzit cei din Bucuresti nu le-au primit fiind nevoiti sa plateasca fiecare calatorie din buzunar propiu. Domnule secretar de stat aveti pretentii ca ne reprezentati pe noi revolutionarii, va anunt ca am luat o parte din urmasii cu mine la Bucuresti pentru asi ridica cartelele de metrou.Nu trebuie sa va inervati ca apoi sa ma amenintati cu anularea certificatului meu, pentru ca va-m spus ca era normal ca pelanga biletele de CFR sa puneti si cartela de metrou. Fara sa mai puneti oamenii pe drumuri in plina pandemie de corona. Pentru mine domnule Fesan, sunteti o mare dezamagire.Va doresc sanatate. Doamne ajuta !
2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 08, 2020, 17:59:37
Domnule Anton, ma vad nevoit sa pun lucrurile la punct.
1. Nu e suficient sa stii sa citesti si sa scrii, mai trebuie sa si intelegi ceea ce citesti si scrii. Analizati inca o data fraza scrisa de mine si apoi prezentati cuvenitele scuze. Ca sa va ajut, porniti de la faptul ca pozitia mea este neutra, o relatare, am comunicat afirmatia secretarului de stat, care-i apartine deci, nu vreo parere personala despre afirmatia sa. El si-a exprimat indignarea despre ceva, nu eu - faceti deosebirea acum?
2. Daca aveti documente care dovedesc ca ar fi declarat in mod fals un numar mai mare de revolutionari decat cel real, spre a le face rau, va rog sa le postati, aveti toata libertatea s-o faceti. Pana atunci imi exprim indoiala in aceasta privinta. Sa vorbiti de un demers al institutiei, nu al lui Fesan si de anul 2010, cand nu era la conducerea ei, e nu numai ilogic, dar si calomnios. Evident, puteti demonstra, postatnd acte doveditoare, ca dv aveti dreptate - chiar va rog - si voi fi eu cel care va prezenta necesarele scuze in acest caz.


1. Domnule Iosif, ca sa puneti corect lucrurile la punct, trebuie sa fiti echidistant.
Despre plangerile lui Fesan cu demisia sau etc, lasa-til pe el sa o spuna ca are gura sa vorbeasca si nu este copil de tata.
2. Despre documentele la care fac referire ile-am aratat lui Fesan, pe atunci asa cum am spus actuala institutie la care lucreaza avand functia de secretar de stat si acum putea sa indrepte porcaria lui Sanda, dar dupa cum se vede nu la interesat nici pana in prezent, se spala pe mainii ca Pilat.
3. Documentele nu o sa le postez pentru ca unii sa nu se foloseasca de acest lucru dar la prima sedinta a Colegiului o sa prezint documentele la care am facut referire.

Obs. cat priveste documentele mele postate inainte de aparitia legii protectia datelor confidentiale, va-m rugat sa stergetideclaratiile de martor si toate documentelor mele.
Va-m explicat cu subiect si predicat ca cei care mi-au dat acele declaratii vor acum sa fie sterse. Se putea sterge toate documentele dar nu s-a dorit.
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 07, 2020, 17:01:15
Am aflat ca in cursul zilei de azi, la sediul SSRML, indignat de tirul de insulte la care este supus din partea anumitor revolutionari, secretarul de stat Puiu Nicolae Fesan a declarant ca e posibil sa se decida sa-si prezinte demisia, sa-i lase pe cei care-l injura sa rezolve problemele institutiei, inclusive cele ale adeverintelor si certificatelor care treuie eliberate.Domnule Iosif, nu intaleg de ce sunteti indignat ca secretarului de stat Puiu Nicolae Fesan, sa cerut demisia.
Este cat se poate de normal acest lucru avand in vedere activitatea lui la conducerea secretariatului de stat..........fiind zero ca si demersurile in beneficiul revolutionerilor.
Exista totusi un demers esential facut de aceasta institutie care in loc sa sprijine revolutionarii, s-a lepadat de ei dezinformand Guvernul Romaniei asupra nr mare de beneficiarii al Legii 341/2004 in anul 2010 motiv pentru care a fost data OUG95/2014.
Obs.Am documente probatorii a ceea ce spun si afirm.
Iar la insistentele mele domnul Fesan, a spus ca nu are ce face.
Deci mai merita el functia care o are datorata refuzului de a indrepta o afirmatie falsa ?

Sincer pana acum nu i-am cerut demisia, pentru ca este un Dumnezeu sus dar cei care au facut aceasta solicitare sa stiti ca sunt indreptatii.
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: SALARIATI SSPR_ului +SS_ul ptr ce iau salarii : August 24, 2020, 10:47:22
Se străduiesc să nu ne taie indemnizațiile, așa cum vrea Orban și clica lui.

GRESIT !
INDEMNIZATIILE AU FOST TAIATE DE PONTA DE LA PSD, ACUM CIOLACU PSD SI ORBAN PNL. ASA ESTE CORECTA EXPRIMAREA. SA NU DEZINFORM-AM  Cheesy
DECI IMPREUNA VOR SA NE DESFINTEZE, PENTRU CA NU MAI CONTAM PENTRU ASA ZISA DEMOCRATIE CARE NE-A FOST FURATA.
PARLAMENTUL ROMANIEI A VOTAT OUG 95.
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 25, 2020, 12:46:16

Dle NVal,așa este,am fost un critic al lui Fesan și, nu numai al lui.(și voi mai fi,dacă voi avea motive și disponibilitate).Eu îl cunosc pe Fesan f bine,puțini îl cunosc așa cum îl cunosc eu !.Îmi rezerv dreptul de a spune oricând, și atât cât vreau ,despre oricine,cu asumarea responsabilității.Avantajele democrației.

Traiti cu partenerul o viata,nu ajungeti sa-l cunoasteti pana moare.
Dar cu Fesan, sa fim seriosi, prietenia este una echidistant este alta.

http://www.sspr.gov.ro/docs/comunicate/Rezultatul%20selec%C5%A3iei%2012.05.2020.pdf
 din tabel la nr.12 poate va spune Puiu cine este si ne lamuriti si pe noi. Nu Fesane ?

 Daca nu am postat nu a fost cazul nu si ca am fost plecat
 Sanatate Puiule !!!!!!!!!!!!
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 23, 2020, 19:12:17


3.Pentru ocuparea postului de inspector principal, din cadrul Serviciului
Juridic – Compartimentul Relatii cu Publicul:
-studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentăpotrivit dispozitiilor art.386 lit.a) din OUG nr.57/2019, în științe
administrative, sociologie, teologie sau istorie.
-vechimea în specialitatea studiilor absolvite: minim 5 ani - potrivit dispozitiilor
art.468 alin.(1) lit.b) din OUG nr.57/2019;

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea
funcțiilor publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional
superior(2 posturi), consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent (1 post), inspector,
clasa I, grad profesional principal (1 post), din cadrul Serviciului Juridic

12. 3505/MOD/1/
inspector I principal
ADMIS -

  Hristos a inviat !
  Domnule Fesan, oberv cu stupoare ca nu angajati persoane ci doar cifre si functii.
  Cand am venit la dumneavoastra ati spus ca este necesar la Harhiva persoana cu specialitate juridica.
  Va intreb pentru cine este aceasta persoana care primeste cu dedicatie incat afisati nr. dar nu afisati Nume si Prenume.
  Faceti angajarii dar institutia nu functioneaza deloc.Pentru cine faceti aceste angajarii ?
  Sincer Fesane, ce ai facut de cand ai venit la sspr ? In afara de ati incasa salariu care din punctul meu de vedere nu este meritat avand in vedere activitatea ta in sspr.
  Majorarea pensiilor de 0,6 ai rezolvat ?
  Majorarea indemnizatiilor ai rezolvat ?
  Majorarea pensiilor pentru urmasii si ranitii ai rezolvat ?
  Anularea impozitului pentru sanatate ai rezolvat ?
  Si nu in ultimul rand respectarea Legii 341/2004 ai rezolvat Fesane ?

  NU
  Atunci este cazul sa pleci de la sspr.
  Am cunoscut ardeleni asa cum sunt ei nu ca tine, daca intalegi ce vreau sa spun.
  Pacat de sangele varsat Fesane.
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @ : Martie 06, 2020, 12:30:55

În legătură cu controversele legate de OUG 95/2014.
 
Părerea mea:
Sunt colegi care vor respingerea OUG 95/2014.E dreptul lor să-și exprime această dorință.Mai sunt colegi care susțin această ordonanță,cu sau fără amendamente.Dar,este clar că soarta ORDONANȚEI 95/2014,depinde de politic.Nu știm care vă fi finalitatea.Este clar că ,revoluționarii cuprinși în OUG 95/2014,sunt cei care au avut o contribuție mai mare la declanșarea și continuarea REVOLUȚIEI, până la victoria ei.Aceștia au avut o contribuție,  mai mare decât Remarcații,mai mare decât marea masă de Participanți la Revoluție.MĂ REFER LA CEI CARE MERITĂ CU ADEVĂRAT ACEST TITLU,nu  la  cei care NU SE ÎNCADREAZĂ ÎN LEGE.
Chiar dacă OUG 95/2014 va fi respinsă în Camera Deputaților,cei adevărați dintre LRD,vor fi, în orice situație,cuprinși pentru indemnizație.Vor fi cuprinși, pentru că faptele lor sunt evidente,pentru declanșarea și victoria revoluției(din nou mă refer la cei adevărați).Iar chestiunea cu legalitatea ei,o vor hotărât instanțele.Până în prezent, Instanța supremă a statuat că, OUG 95/2014 este CONSTITUȚIONALĂ.

   OUG 95/2014, este o porcarie (facatura)
   Rolul determinant a fost cu dedicatie de a transforma Revolutia Romana, in "Lovitura de Stat".
   Revolutia a inceput in Iasi, chiar daca timisoreni nu vor sa recunoasca.
   Iar daca nu era Bucurestiul cu intreaga tara Timisoara, fiind inconjurata de taburi era suprimata revolta din start.

   
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @ : Februarie 10, 2020, 16:43:12


Pentru REVOLUȚIONARII DIN SIBIU.Este valabil pentru toată țara.
Unii rău intenționați, vorbesc că în decembrie 1989 ar fi fost LOVITURĂ DE STAT .Trebuie să arătăm tuturor că NOI AM PARTICIPAT la REVOLUȚIE ,nu la LOVITURĂ DE STAT.
Pentru asta INVIT SIBIENII,în special și chiar pe TOȚI REVOLUȚIONARII din ROMANIA SĂ FACĂ CUNOSCUTĂ REVOLUȚIA din LOCALITATEA LOR.
Sibienii pot complecta,adăuga sau corecta cele scrise ,despre REVOLUȚIA din SIBIU în Portalul Revoluției(Gheorghe Iosif) aici :   http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=3.0 .Blogul  lui MARIUS MIOC conține multe date despre revoluție  și revoluționari.Intrați pe blog.
Pentru SIBIU
aici :

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=3.0


  Cu ajutorul unora de la voi din Sibiu, revolutia s-a transformat in "lovitura de stat" prin aplicarea si recunoasterea OUG95/2014.
  Bine intales ca initiatorii OUG95/2014 stim cine au fost de la Timisoara.
  Insa au uitat cum strigau de disperare ca "Azi in Timisoara, maine in toata tara". Au pe constiinta toti mortii revolutionarii care au murit in saracie din lipsa medicamentelor si a neputintei de a se intretine la o varsta inaintata.
  Cereti ajutorul acum celor de care va-ti lepadat ?
  Solicitati ajutorul "timisorenilor", ca doar iei au iesit la revolutie.
   PACAT DE SANGELE VARSAT !
9  Discutii generale / Forum / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 29, 2020, 11:37:01


Mesaj pentru Sonia Dascalul
PS. Sincer nu am crezut ca esti duplicitara Sorina Dascalul !
Pacat ca aveam o impresie buna despre tine care a fost schimbata datorita comportamentului tau duplicitar..........
[/quote]

Ai sunat (insistent, ca de obicei) in timpul audientelor. Se discutau niste probleme grave ale unor persoane serios afectate de interpretarile defectuoase ale legislatiei in hotararile Consiliilor Locale. Nu raspund eu de aceasta activitate (a distribuirii documentelor de calatorie). Nu numai voi, cei din Valcea, aveti greutati majore. Trebuie sa respecti si tu regulile ca toata lumea. I-am transmis dlui Secretar de Stat dorinta voastra ca inspectorul de zona sa vina si la voi - lucru pe care, de altfel, il puteai discuta direct cu inspectorul. Acelasi inspector a raspuns de voi si anul trecut si acum doi ani - deci nu inteleg de ce nu puteti stabili de comun acord cum sa faceti ca sa le fie mai usor parintilor-urmasi. Nu depinde de mine modul in care isi programeaza colegii mei ce au de facut. Da-mi voie sa nu am nicio parere despre tine. Ganduri bune valcenilor!
[/quote]  Nu are nici o legatura biletele CFR si cartela de Metrorex pe anul 2020 cu, comportamentul tau duplicitar.
  Oi fi tu jurista si incerci sa duci subiectul unde iti convine tie dar cu mine nu iti merge.
  Nu o sa mai intru cu tine in dialog pentru ca se pare ca nu acepti adevarul si nu are rost sa pierd vremea cu tine.


   Iti doresc sanatate ca ai nevoie .
10  Discutii generale / Forum / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 28, 2020, 11:49:43

         
    Buna ziua domnul Secretar de Stat Puiu Nicolae Fesan,
 Va solicit ca Biletetele CFR si Cartela de Metrou pentru anul 2010 sa fie distribuiete personal si in Rm.Valcea de catre responsabilul delegat de catre dumneavoastra domnul Ionut, care am discutat cu dansul si mi-a spus sa vin la Sibiu.
  In drum spre Sibiu, se poate abate 1 ora la Prefectura Valcea in vederea distribuirii Biletelor CFR si Cartelei de Metrou pe anul 2020. Nu are rost ca oamenii sa faca procurii care necesita o cheltuiala in plus pentru a intra in posesia biletelor CFR 3/6 calatori in loc de 6/12 calatorii si cartelei de metrou. Am in asociatie urmasii, parinte de erou-martir, care doresc sa ridice biletele CFR / Cartela de metrou pe anul 2020, personal eu nu sunt de acord pentru a face procura notariala ce necesita o suma destul de mare pentru urmasii cu pensii de 800 ron.
  Consider ca nu este vorba de o rea-credinta si veti dispune ca pentru cei 30 de beneficiarii ai Legii 341/2001 in dumul spre Sibiu se poate abate si in Rm.Valcea sau intr-o alta zi cand dumneavoastra veti face programare.
  Cu respect Toni P.

 Am vorbit cu angajatul dumneavoastra Ionut Constantinescu, responsabil cu distribuirea biletelor si cartelelor de Metrorex pe anul 2020. Domnule Fesan, avand in vedere cele discutate VA SOLICIT DEMISIA pentru modul dumneavoastra de a ''respecta'',  Urmasii si Revolutionarii.
Intaleg ca de la Sibiu, proveniti dar asa cum Gadina Mihai umbla peste tot pentru distribuirea biletelor si cartelelor pe anul 2020 asa se cuvine sa faca si domnul Ionut Constantinescu. Nu sa fim obligati sa venim la Sibiu ca asa cum vreti dumneavoastra.
BATAIA DE JOC ASUPRA BENEFICIARILOR lEGII 341/2004 TREBUIE SA INCETEZE !
Mesaj pentru Sonia Dascalul
PS. Sincer nu am crezut ca esti duplicitara Sorina Dascalul !
Pacat ca aveam o impresie buna despre tine care a fost schimbata datorita comportamentului tau duplicitar..........
11  Discutii generale / Forum / ANUNTURI : Ianuarie 28, 2020, 04:50:56
 
         
    Buna ziua domnul Secretar de Stat Puiu Nicolae Fesan,
 Va solicit ca Biletetele CFR si Cartela de Metrou pentru anul 2010 sa fie distribuiete personal si in Rm.Valcea de catre responsabilul delegat de catre dumneavoastra domnul Ionut, care am discutat cu dansul si mi-a spus sa vin la Sibiu.
  In drum spre Sibiu, se poate abate 1 ora la Prefectura Valcea in vederea distribuirii Biletelor CFR si Cartelei de Metrou pe anul 2020. Nu are rost ca oamenii sa faca procurii care necesita o cheltuiala in plus pentru a intra in posesia biletelor CFR 3/6 calatori in loc de 6/12 calatorii si cartelei de metrou. Am in asociatie urmasii, parinte de erou-martir, care doresc sa ridice biletele CFR / Cartela de metrou pe anul 2020, personal eu nu sunt de acord pentru a face procura notariala ce necesita o suma destul de mare pentru urmasii cu pensii de 800 ron.
  Consider ca nu este vorba de o rea-credinta si veti dispune ca pentru cei 30 de beneficiarii ai Legii 341/2001 in dumul spre Sibiu se poate abate si in Rm.Valcea sau intr-o alta zi cand dumneavoastra veti face programare.
  Cu respect Toni P.
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Octombrie 22, 2019, 21:28:44
Domnule Laurentiu Coca, poate aveti timp sa postati pe saitul sspr, un raport de activitte al dumneavostra ce ati facut pentru revolutionarii.
Din punctul meu de vedere nu ati facut nimic pentru revolutionari, motiv pentru a va da demisia, ori mai tarziu o sa fiti demis.
Alegerea va apartine.
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Iulie 09, 2019, 16:38:21
Un poem dedicat prietenului meu Nicolae Bucureanu, revoluționar român de la 1989, pe care astăzi l-am condus pe ultimul drum! La ceremonia și slujba de înmormântare,care a fost la Cimitirul Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea, am fost alături de familie,rude și prieteni ! A plecat tânăr dintre noi și prea grăbit să ajungă la stele! Veșnică pomenire frate
STELE FĂRĂ SFÂRȘIT...
autor Nicolae Nistor
Ce să-ți spun despre moarte?!
Te întinzi pe un pat cu flori
Și rotești butonul fiecărei stele
Până vei obosi de prea multe luminițe
Care se sting fără sfârșit!


www.facebook.com/photo.php?fbid=2824699394268496&set=a.102401856498277&type=3&theater
Nicolae Nistor · 1 oră ·

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Iulie 09, 2019, 11:14:49

   În încheiere, distinși camarazi, nu trebuie să ne mai aburească nimeni. Beneficiarii Legii nr. 341/2004, nu sunt egali în fața bolilor, unii sunt cu medicație gratuită, alții sunt tratați cu jumătate de medicație gratuită, asta ca să priceapă tot tălpașul de pe acest portal.

    Cei care sunt încadrați în Decretul Lege nr. 118/1990 beneficiază toți de medicamente gratuit și punct.
    Cei care sunt Veterani de Război Legea nr. 44, beneficiază toți de medicamente gratuite și punct.
    Cei care sunt beneficiari ai Legii nr. 341/2004, sunt nebeneficiari de medicamente gratuite (nu toți ci doar o parte), pentru că imediat după gratuite a dispărut punctul și a apărut în Lg. 341/2004 sintagma ”prin medicul de familie ” (rețete mai scriu și medicii din policlinici, ori medicii din spitale la externare), iar în H.G. nr. 1412/2004, a apărut modificarea: 
    ” Acordarea gratuită şi decontarea medicamentelor, potrivit art. 5 alin. (1) lit. h) din Legea nr. 341/2004, cu modificările şi completările ulterioare, se fac potrivit Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate,”

    Păi dacă niște capete luminate și formate prin școlile înalte ale dreptului cu ”copy-paste”, judecă și ne decid soarta... uite unde se ajunge.

    Eu, și vă ro și pe dvs. distinși camarazi, solicit domnului Secretar de Stat al SSRML șă dea și domnia sa un ORDIN (că are rang de secretar de stat și are dreptul și puterea), care să conțină un singur articol:

  Art. 1.
      a)  Medicamente gratuite. (punct).
      b)  Orice referire contrar actualului text, este nulă.


GRESIT


   Unde iaște greșala dea Antoane ?

[/quoteDupa cum se poate observa in cuvintele dumneavoastra dati dovada de aroganta maxima si ...................
Va-m trimis nr. de tel. pentru a vorbi in particular
Nu intru mereu pe, portal din cauza timpului care nu prea i-l am.
Pe scurt solicitati Secretarului SSPR s-a publice Protocolul incheiat intre Casa de Sanatate si SSPR. -Data ultimului protocol semnat si TOT CEEA CE CONTINE PROTOCOLUL.

Ps. Un sfat va dau.
Nu fiti arogant si ironic cu, colegii dupa acest portal.
Nu mai este cazul sa mai, m-a sunati.


15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 08, 2019, 16:34:47
TIMISORENII, UNDE O FOST ?
............................................
OUG95/2014
DREPTURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
LA PLACINTE INAINTE, LA RAZBOI INAPOI................
Pagini: [1] 2 3 ... 36