Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 29
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Aprilie 21, 2012, 05:39:57
Citat din mesajul lui: mercurie2
Eu vreau Romania inapoi, insa nu mai vreau sa lupt pt alta grupare la fel de malefica sau chiar din aceiasi tabara !
Pt mine PDL, PSD, USL sunt acelasi lucru ! TOATA ACEASTA CLASA POLITICA AR TREBUI INTERZISA ! SUNT IN CONTINUARE PT SCENARIUL ISLANDA !
Si daca nu puteti atat de mult macar nu mai votati necrestini ! Puteti sa nu mai votati necrestini ? [/b][/color]
Pana acum esti singurul care te-ai desteptat ... citez: Pt mine PDL, PSD, USL sunt acelasi lucru !.
Tampitii de pe site-ul acesta (secu, comu, etc) cer uniune? Pana nu realizam ca suntem condusi ... am fost si vom fi politic ... nu obtinem uniune.
Daca fratii se taie cu cutitele intre ei si parintii se cearta cu copii lor de nu mai vorbesc ani de zile, ce asteptam noi care nu ne-am vazut ... si ce-i mai rau nu ne-am respectat niciodata!?!

Eu personal am facut o greseala in ce ma priveste pe mine cu miscarea revolutionara, dar am observat la timp "mizeria" si am facut un pas inapoi. Nu ma astept de la tot site-ul sa inteleaga, pentru ca avem prea multi securisti intre noi, dar eu am doua variante:
1. Revolutia a fost, este si trebuie sa fie a nostra ... deci si "conducatorul" guvernamental trebuie sa fie un reprezentant de-al nostru pe care il putem inlatura cu un procent de 50+1%.
2. Nu avem nicio sansa sa razbim prin forta, sau greva foamei. Un fapt dovedit (l-am trait pe propia-m piele) si cu greva foamei ... si cu mitinguri. In acest caz nu ne mai luptam cu guvern, politica, etc pe cale normala (judecatorie), ci pe care anarhista. Cel mai mare si mai tare invinge. Oricum neo-secu roman ma urmareste si au fotografii, date si probabil invinuiri (pentru mitingurile de la TM, BV, B, la care am luat parte). Telefonul meu (ca si al vostru de altfel) este ascultat. Am 5-6 activari de la SECU pe zi (sa le dau mu...ie), scuzati limbajul Smiley.

Va plangeti de banii care v-au fost luati abuziv? Pai din 2010 luati mai putin fara sa va pase, sau sa va deranjeze. Ingrati? Da, se pare ca asta suntem si am fost de peste 20 de ani si persistam in nonsalanta si prostie, pentru ca Nicolaescu a ramas la conducere. Noi de la Sibiu luptam de doi ani sa-l alungam din SSPR. Voi, cat sunteti de dotati, nu l-ati suspecatat nicio secunda, Pai va pot spune  ca pana in 2012 nu vo-au f...tut Costin si Maries, ci Nicolaescu. Din cauza lui suntem platiti ca in 2010 si bag mana in foc, ca toate mizerile din acest an se datoreaza numai lui (relatile cu guvernul ... poate prrsidentia)..
Costin a fost arestat, mai avem exemple de asazisi "reprezentanti" ai revolutionarilor care au furat, inselat si au ajuns bogati. Ce D-zeu ati facut pana acum mulailor de pe acest site? Ati tacut. A-ti postat nimicuri si tampenii. A-ti atacat pe cei care au spus un adevar.
Sincer: MA PIS PE SITUL VOSTRU DE REVOLUTIONARI SI PE VOI DE CARPE REVOLUTIONARE de doi bani.
Sunteti mai buni ca mine? A-ti fost mai bune decat mine in 1989?
Pentru cei care pot spune DA cu documente, ma inchin si imi cer scuze. Pentru restul ... va descurcati singuri, fara bani si ignorati de tot poporul român.
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE VREA si DE CE SE VREA MODIFICAREA LEGII 341/2004 ? : Martie 27, 2012, 01:00:19
Doresc sa va impartasesc cate ceva din amara mea experienta:
1. Am ajuns asistati sociali, platiti fiind conform Legii 79/2002 (privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea forţei de muncă), care la art. 42 are urmatorul cuprins: "Nu beneficiaza de indemnizatie de somaj persoanele care, la data solicitarii dreptului, refuza un loc de munca potrivit pregatirii sau nivelului studiilor sau refuza participarea la servicii pentru stimularea ocuparii si de formare profesionala oferite de agentiile pentru ocuparea fortei de munca." ... cu alte cuvinte, nu soliciti, nu beneficiezi de indemnizatie. PUNCT!
2. Articolul 5, punctul IX are urmatorul cuprins:
"Indicatorul social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca, denumit in continuare indicator social de referinta, reprezinta unitatea exprimata in lei la nivelul careia se raporteaza prestatiile banesti suportate din bugetul asigurarilor pentru somaj, acordate atat in vederea asigurarii protectiei persoanelor in cadrul sistemului asigurarilor pentru somaj, cat si in vederea stimularii anumitor categorii de persoane pentru a se incadra in munca, precum si a angajatorilor pentru a incadra in munca persoane in cautarea unui loc de munca."
3. Articolul 73^1, alineatul (4) are urmatorul cuprins:
"(4) Valoarea indicatorului social de referinta, avuta in vedere la calculul indemnizatiei de somaj la care persoanele prevazute la alin. (2) ar fi avut dreptul, in conditiile legii, daca nu s-ar fi angajat, este valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data angajarii." ... Care angajare, daca nu am lucrat de peste 10 ani (de exemplu)?

Luptati pentru abrogarea legii recunostintei si scapa cine poate. Nu mai prelungiti agonia, pentru ca intrun an de zile tot acolo se ajunge.
Acum am avut “revolutie” intre 14 si 22 decembrie, dar REVOLUTIE a fost de fapt doar pe 21-22 decembrie. Pana atunci au fost proteste populare locale, urmate de represiuni ale sistemului.
Mai analizati si lasati cursul “istoriei” post-revolutionare sa-si urmeze cursul firesc … noi suntem criminalii, noi ne-am omorat “gospadareste intre noi, si criminalii sunt adevaratii EROI ai natiunii.
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TOTUL DESPRE PERJU DANIEL : Martie 02, 2012, 18:23:38
..."El nu se dă în lături de la afirmaţii aberante, la adresa unor oraşe unde s-a ieşit pe străzi încă din 21 decembrie: „La Sibiu nu a fost Revoluţie, au murit oameni pentru că au existat criminali care au asasinat. Unii din Sibiu i-au făcut pe securişti de au tras în oameni. Nu ne putem compara. Am merite mai mari decât Sibiul ca localitate, pentru că am preîntâmpinat pierderile de vieţi omeneşti”.
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Curios : Februarie 18, 2012, 21:46:20
Imi permit sa spun ca tot cretini si handicapati psihic ati ramas (ultimile postari).
Ocneanu ... nu m-am schimbat eu, doar ca am spus-o de multe ori ca ce vine de la Bucuresti este otrava si deserveste interese politice.
Daca toate merg  cum imi dores eu, la sfarsitul lunii martie imi daubfoc la certificat si renunt la drepturile mele de la legea 341.
Imediat dupa asta dau statul roman in judecata pentru inconvenientele aduse. Nu este necesar sa fac greva foamei la peste 80 de zile (nimeni nu m-ar crede intern si eztern), dar imi ard certificatul de  fata cu 2-3 agentii de presa.
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Curios : Februarie 17, 2012, 23:45:28
Readuc acest topic pe locul binemeritat (locul 1).
Maria a plecat dintre noi, dar ne-a lasat un mesaj:
- Nici moartea nu ne poate convinge sa renuntam la idealurile noastre ...
Asa ca va scriu din nou fara a uita sa dau muie la toti securistii de pe site si sa va comunic urmatoarele:
1. Indiferent cata lupta au depus liderii revolutiei, eu nu mai cred in ei, pentru ca noul proiect de lege incalca si constitutia si bunul simt.
2. Salut schimnarea legii pentru copii de Eroi Urmasi, dar condamn incalcarea drepturilor omului si Constitutiei pentru incalacarea dreptului liber de a te casatorii
3. Nu pot sa fiu de acord cu schimbarea legii in ce priveste ranitii fara grad de invaliditate:
a. nu inseamna ca nu au fost raniti (mie personal mi-a trecut un glonte prin burta si a iesit prin cur (fesa)).
b. Daca eu ca ranit am fost in prima linie de foc in seara zilei de 21 decembrie 1989 si am luptat si la propiu si la figurat impotriva regimului comunist, nu sunt , sau nu am fost un luptator? Dar daca eu dupa lupta mea am stat 3 saptamani la pat pentru ranile mele si 2.5 litri de sange pierdut ... oare nu am drepturi mai mari decat un luptator care a "luptat" si care nu a simtit ce inseamna durere, imobilizare, etc?
c. Copii urmasilor vor primi 1.1? Absolut deacod, dar dece mai mult decat ranitii ca mine?

Concluzie:
Noua lege pute si oricat de mult "reprezentantii" revolutionarilor (Maries, Costin, etc) s-au luptat cu politica, nu ma poate convinge ca schimbarea legii este un pas inainte.

Prefer ca noi toti revolutionarii sa fim declarati: Criminali ai neamului, sau SI mai de preferat TERORISTI, pentru ca in acest caz putem sa ne declaram teroristi sa sa atacat cu bombe si boi conducerea tarii.
Poate avem nevoie de asa ceva acum cand Agenti MOSAD ce conduc tara. Este vina noastra ca am permis sa ne conduca criminalii (iliescu), hotii (Basescu) si agentii de securitate (in frunte cu agentul Mosad Ungureanu).
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Februarie 17, 2012, 23:22:51
Esti cumva agent MOSAD ca si Ungureanu?
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE VREA si DE CE SE VREA MODIFICAREA LEGII 341/2004 ? : Februarie 17, 2012, 23:20:54
Revolutia a inceput la Timisoara si a continuat in toata tara, dar ce a fost la Sibiu a fost unic si macabru. Singura vina a Sibiu-lui pentru recunoastere nationala vine de la Bucur si compania, precum si presedinti de mucava ca Risti la raniti si zdarcu la urmasi, care unul din interes personal (zdarcu) si celalalt din mania grandorii, nu au facut nimic pe plan national.
Repet: Nu sunt de acord ca un copil de urmas sa primeasca cu 0.1% mai mult ca mine, precum un luptator sa primeasca cat voi primi si eu, ranit in primele linii ale luptei din decembrie 1989.
Cer ca ranitii fara grad de invaliditate care au stat pe baricade in primele randuri sa primeasca 1.1 din SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONOMIE. Nu mai umblati cu fofarlica cu “castigul mediu brut”, pentru ca acesta ne-a adus 2020 RON indemnizatie pe 2012.
Puteti sa ma condamnati si sa ma ponegriti cum vreti, dar cei la putere vor face tot cum vor ei, iar cei din "opozitie" vorbesc de pomana, ca si pana acum.

Ma autocitez pentru ca multi m-au "aruncat" la marginea "societatii" de revolutionari, dar nu s-au gandit ca curvia politica din stat va ajunge si la revolutionari.
Prin noul proiect de lege se incalca dreptul constitutional al omului (in continuarea vechii legi) prin a nu permite urmasilor eroilor martiri sa se casatoreasca. Au trecut 22 de ani de la odioasa lege 42 care constrangea femeile sau barbatii ramasi in viata dupa genocidul lui Iliescu, sa nu se casatoreasca. A fost o masura inumana si comunista pe care mai marii puterii se pare ca o propaga in continuare, in contradictie cu constitutia Romaniei si Drepturile Omului.

Pe langa asta cer sa se mai faca dreptate intro problema:
Nu sunt de acord ca un copil de urmas sa primeasca cu 0.1% mai mult ca mine, precum un luptator sa primeasca cat voi primi si eu, ranit in primele linii ale luptei din decembrie 1989.
"Cer ca ranitii fara grad de invaliditate care au stat pe baricade in primele randuri sa primeasca 1.1 din SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONOMIE. Nu mai umblati cu fofarlica cu “castigul mediu brut”, pentru ca acesta ne-a adus 2020 RON indemnizatie pe 2012."
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: O chestiune de onoare : Februarie 06, 2012, 20:27:56
Nu mai are sens sa explicam,nici macar lui secasiu,cat rau ne-au facut unii ca_Costin,sa nu vorbim de mariesi si banutoi si cred ca in fiecare oras aveti cate un exemplar din acesta portocaliu cu limba in forma de V,pentru a putea linge mai bine!!!

Poate ca ar fi mult mai bine sa-mi explicati si mie, asa doar ca unui prost ce sunt ... de unde ati scos ca sunt portocaliu? Nu fac si nu voi face parte dintrun partid politic, precum nu am facut parte din PCR inainte de 1989 (dupa cum multi dintre voi ati facut parte).
Despre Costin - Maries - etc ... am afirmat ca provincia putea fi mult mai departe ca miscare revolutionara interna si externa, fara "ajutorul" Bucurestiului. De acolo au inceput toate porcariile, hotiile si falsurile, nu din provincie.

Si intro alta ordine de idei:
Cele afirmate de mine inruna din postarile mele anterioare prin care domnii Risti Mircea si Cracea Nicolae de la As. Ranitilor din Sibiu s-au simtit lezati, doresc sa precizez ca "acuzele" nu-mi apartin si ca eu doar le-am preluat de la un revolutionar sibian.
Mai doresc sa precizez acestor domni ca acest conflict nu a inceput de la mine si ii anunt ca nu mai doresc sa am de a face cu orice organizatie revolutionara din Sibiu.
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Iesit pe strada pentru miting? : Ianuarie 20, 2012, 01:29:08
Bun. Hai sa-o luam altfel ... eu nu ma trezesc inainte de ora 10 dimineata (asta o fac de 2 ani), dupa care imi beau cafeaua si ma relaxez la o tigare.
Inevitabil nu o sa ies din casa la acea ora, dar iti stau la dispozitie dupa ora 12.00, OK?
Apropo: crezi ca-ti iei "mesterii" de la Magnolia din imprejurimi? Hai ca ne intalmim omule si facem o batuta pe cinste cu strigaturi si oase rupte. Cred ca va trebui sa-ti aduci ceva mai mult decat 7-8 asa zisi batausi din zona. Ti-am spus ca trebuia sa-l fi intrebat pe Bucataru cate ceva Smiley
Maine (adica azi) voi fi la 12.00 la Olimpia.
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Iesit pe strada pentru miting? : Ianuarie 20, 2012, 01:20:39
Cred ca ma confunzi cu Bucur. Eu nu iau ordine, ci le dau. Ne intalnim unde vreau eu si cand vreau eu ... ce zici de asta.
Spune-mi cand esti dispus sa iti comunic Smiley
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Iesit pe strada pentru miting? : Ianuarie 20, 2012, 01:17:24
Iar incepi papagalule cu "cine esti tu".Un zero esti.Bisti!
Cine sunt eu sustin si dovedesc, nu ma ascund. Am dat nume, telefon si adresa de mail. Plus ca te convoc personal. Suna-ma omule sa ne vedem si sa discutam tot ce imi repreosezi tu mie aici. Ai sange in vene ca esti Sibian (doar daca nu ai trecut "bariera" de la Valcea cu ceva ani in urma ...Cheesy
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: A murit Maria Petrascu! : Ianuarie 20, 2012, 01:13:51
Ce facem Iosif Gheorghe? Continuam sa aprobam conturi la membrii de rahat ai acestui forum? Chiar doresti sa sfarsesti ca un om blamat de altii, pentru ca in mod sigur aici se va termina evolutia ta revolutionara.
Ia o inspiratie pe toate forumurile existente si vezi ca se dau afara cei cu conturi multiple.
Pe Maria Pertascu tot tu ai inlaturat-o de pe Portal, Iosif (amandoi ati inceput site-ul si forumul), doar ca tu ai furat si ea a ramas cinstita.
Tot din cauza acestui forum de securisti Maria nu a mai postat de 3 ani (sa nu mai mentionam motivele discriminatorii).
Ce ai postat tu despre moartea ei ... despre viata si lupta ei, pe Portal, PSD-istule? Cu ce i-ai onorat puterea si integritatea de care nici tu si nici alti Maior-isti nu au fost instare?
Ti-am tot dat semnale cum ca inchid acest portal al rusinii, dar datorita lui Maria, Demi si colegi de la Sibiu nu am facut-o. Am pierdut un prieten, mentor si colaborator ce se numea Maria. Merita nu un ordin onorific post-mortem, ci unul cat a fost in viata.
Sincer te urasc pe tine personal, pe toti falsii si impostorii din toata tara si poate (sper cat de curand) sa facem dreptate.
Dupa "legea" lui Tepes: "Cine face ca mine, ca mine sa pateasca"! Si se va face dreptate.
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Iesit pe strada pentru miting? : Ianuarie 20, 2012, 01:09:13
secatura securista stringe date Grin
Mai istetule, hai sa ne intalnim in centru, numai noi doi. Sa te vad cat esti de erou cu mine, pentru ca in mod sigur nu ai fost in Revolutie.
Daca ai ceva sa-mi reprosezi hai sa ne intalnim (poti sa-l intrebi si pe Bucataru de mine, ca iti va spune cine si ce ...)Smiley
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Iesit pe strada pentru miting? : Ianuarie 20, 2012, 00:43:58
Si mai am un mic punct de discutat, anume pentru "domnul" Marius Iacob din Sibiu:
1. De unde ma stii dumneata pe mine ca sa ma numesti "secatura"? Crezi ca fiind din Sibiu ma poti critica? Pai daca nu ma insel (si nu ma ...), tu iti vei pierde drepturile in doua luni, nu eu. Despre cum si cand veti cadea ca asociatie nu va pot preciza, dar ... dupa Brasov va venii randul Sibiu-lui si va garantez ca picati ca mustele. Pot sa va spun ca DNA va v-a cauta si pe voi si sper din inima ca il vei urma pe Bucur si Fesan in puscarie pentru ce ati facut.
Ma ocut de peste un an cu colectarea de daste, documente si dovezi impotriva voastra, si cand va fi momentul le predau justitiei.
Cine a gresit, trebuie sa plateasca ... si va plati!!!
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Iesit pe strada pentru miting? : Ianuarie 20, 2012, 00:30:48
Observ cu deosebita placere ca postarea mea a avut efect si ca s-a raspuns la ea. Nu ma asteptam la atata importanta data pentru ca am ramas o "secatura" pentru unii.
Ce am dorit sa expun este faptul ca noi revolutionarii nu avem, sau mai bine spus nu mai avem pentru ce lupta.
Idealul nostru a murit in 1990 impreuna cu actiunile noastre. Fostii comunisti si prostimea din Romania i-au acordat puterea lui Iliescu (fapt creditat si documentat la Viena, Austria 1987, la o asa zisa conferinta euroapeana).
M-am intrebat: Cat putem noi fi de manipu.lati ca revolutionari ... suntem, am fost si vom fi o multime de prosti daca nu suntem coordonati de cineva. De aici si idea mea ca Teodor Maries sa ne reprezinte, sau ca Secretarul de Stat sa fie ales de noi, nu de politica murdara (indiferent de culoare).
A doua idee sustinuta de mine a fost acea de a exclude Bucurestuil de restul tarii in ce priveste miscarea revolutionara. Prin asta afirm si sustin ca Bucurestiul a fost si va ramane o unealta politica (demonstrat faptic) a politicii in vigoare. Nu sunt de acord ca revolutionarii sa fie reprezentati de politic, deoarece in 1989 nu aveam apartenenta politica (nu existau partide politice). Cine doreste sa adere la un partid politic actual, este liber sa o faca (democratic), dar nu are dreptul de a reprezenta miscarea revolutionara.
Propun ca toti membrii actuali ai unui partid politic sa nu poata detine o functie in miscrarea revolutionare, si anume:
- Suntem prin definitie o clasa a-politica, care nu a reusit sa impuna dupa 1989 punctul 8 de la Timisoara. Asta nu ne impune ca acest punct drept din proclamatia de la Timisoara sa nu fie integrat si impus in miscarea revolutionara.
- La Bucuresti s-au facut toate "legile" si porcariile despre revolutionari indiferent de cine era la putere. De aici eu concluzionez ca am fost mintiti de la "centru" si ca Bucurestiul nu-si poate atribui calitati mai mari decat Timisoara si Sibiu-ul.
Precizez: Cand Ceausescu mergea in vizita de lucru, nu Timisoara, sau Sibu-ul il sustinea, ci Bucuresti-ul. Toata curvaria politica a fost si este la Bucuresti si sincer vorbind m-as lepada de conducerea de rahat de la Bucuresti.
O sa incep singur o miscare revolutionara, prin care sa putem fi si noi recunoscuti de miscarile similare din Europa si intreaga lume. Bucuresti-ul ne-a estompat si franat dorinta noastra legitima de a fi recunoscuti in lume ca cea mai sangeroasa revolutie din 1918 incoace.
Pagini: [1] 2 3 ... 29