Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 73
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: voceapoporului@romaniasuntemnoi.ro : Iulie 07, 2012, 14:50:49
INTERNATIONAL ASSOCIATION OF ANTICOMUNIST REVOLUTIONARI
FREEDOM FIGHTERS.

 VA INFORMAM CA ASA CUM ESTE PRECIZAT IN PROICTUL ORDONANTEI DE URGENTA ASUMATA DE SECETARUL DE  STAT , SORIN MESTER , GUVERNUL VA PROMITE CA VA FACE PLATI DUPA REVERIFICARI LA 7200 DE PERSOANE EXACT CA IN PROIECTUL BALCAN. 13000 DE LUPATATORI PT LIBERTATE REMARCATI PRIN FAPTE DEOSEBITE VETI FI EXCLUSI DE LA PLATI SI VI SE VA PUNE PUMNUL IN GURA PRIN FABRICAREA DE DOSARE PENALE.
SECRETARIATUL DE STAT ARE IN PROGRAMELE DEPLATA DOAR PE CEI CARE SUNT MEMBRII PSD SAU SUSTIN PRIN ORICE MIJLOC IS ORICE CALE REVENIREA LAPUTERE A GUVERNULUI TOTALITAT NEOCOMUNIST.
AVETI DE FACUT O ALEGERE SI VA RECOMANDAM SA VA PASTRATI DEMNITATEA SI SA RAMANAETI PE CALEA DREAPTA. PUTEREA GUVERNULUI E TRECATOARE. SOLIDARITATEA NOASTRA A DARAMAT GUVERNE . NU LE PERMITEMSA NE RAPEASCA DMENITATEA.
APRATI DEMOCRATIA ,PRINCIPIILE FUNDAMENALE ALE DECLARATIEIE DREPTURILOR OMULUI SI NU IN ULTIMUL RAN STATUTUL DVS DE LUPTAORPT LIBERTATE.
FREEDOM FIGHTERS.
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Unde sunt revolutionarii adevarati? : Iulie 06, 2012, 18:06:19
domnule mortua est:fie-mi cu iertare va ROG: de unde sunteti  DE loc ?

eu sunt bucuroasa ca astazi parlamentul decide...

unde erai dumneata cind batausii lui basescu ne bateau,ne gazau,ne arestau in bucuresti in ianuarie 2012..

unde erati atunci domnule mortua est...

azi e ziua victoriei..
acele zile erau zilele luptei impotriva tiraniei si dictaturii basiste adusa la putere prin complicitatea si cu sprijinulliberalolor domnului tariceanu si patriciu...si fiti sincer,nu l-ati votat pe basescu?
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Unde sunt revolutionarii adevarati? : Iulie 06, 2012, 17:48:05
După cum vedeţi, stimaţi camarazi, băsescianismul se „desprinde” cu greu de trupul ţării, precum o cangrenă! Nu contest opiniile politice ale celorlalţi revoluţionari, dar se cere o anumită decenţă şi un bun simţ în exprimarea acestor opinii. După părerea @ ARIA(case se ştie cine este!) Băsescu ar fi „salvarea ţării”, întrucât prin recurgerea la nenorocirea po****ţiei în mai 2010(amputarea salariilor cu 25%) ar fi făcut… un mare bine neamului românesc! Nimic nu spune @ ARIA despre modul fraudulos în care Băsescu şi camarila sa au devalizat această ţară, cum au scos la mezat tot ceea ce se putea vinde cu comisioane grase prin intermediul „băieţilor deştepţi” numai şi numai în interesul camarilei băsesciene. Vămile ţării au fost adevărate mane cereşti pentru camarilă. Mii si mii de TIR-uri treceau nestingherite prin vămi tocmai când(a naibii fatalitate!) scanerele erau în revizie sau nu aveau curent! Cine nu cunoaşte jafurile sistematice care au avut loc în marile fiefuri PDL-iste? Alba, Arad, Bistriţa Năsăud, Cluj, Piatra Neamţ, Ploieşti, Suceava sunt numai câteva „repere” ale rapacităţii unor indivizi precum Florea, Falcă, Oltean, Boc, Ştefan, Anastase sau Fluture. Aceştia au fost „oamneii noi” crescuţi şi aruncaţi în circul politic băsescian de cel care acum este considerat de @ ARIA… salvatorul neamului! Şi, mă rog, @ ARIA de unde ai tras tu concluzia că „americanii îi lasă pe USL să îşi facă de cap”? Ai „supt” de la ţâţa procurorului comunist Monica Macovei? Tu, @ ARIA(care eşti un laş, ce se ascunde în spatele unui nicname, lipsit de scrupule şi care ai şi carnet de turnător încă dinainte de 1989, care ai fost reactivat şi ţinut, încă, „la secret”, dar pentru nu mult timp, caz în care vei pierde calitatea de revoluţionar şi, probabil, că vei fi şi cercetat într-un anumit dosar) nu trăieşti în această ţară? Citeşti numai „Evenimenul Zilei” şi „România Liberă”? Te uniţi numai la B1TV? Dacă da, atunci eşti un individ care nu meriţi calitatea de revoluţionar. De unde tragi tu, @ ARIA, concluzia că: „USL-ul intenţionat va încălca toate regulile statului de drept pentru ca România să fie exclusă din UE pentru că interesele lor este alianţa cu Rusia”? Chiar eşti pe post de Pithia? O Pithia cu state vechi în turnătorii la vechea securitate şi în noul SRI. Mai mult, pronostichezi că: „România s-ar putea să fie lăsată să cadă in nou în dicatură”. Mă întreb care a fost dictatura anterioară? Nu cumva a fost cea băsesciană? Nu Băsescu şi-a aservit Parchetul, DNA, SRI, SIE, DIICOT, ANI, CSM, CNA, etc? Aşa că @ ARIA nu mai încerca să faci apologia regimului Băsescu. Nu mai ţine!! Te rog să plângi la alt mormânt sau să boceşti la parastasul de 40 de zile de preşedinţie a iubitului tău conducător. Hohote îndelungate!! 

DOMNULE MORTUA EST:  CE INSEAMNA CIOCIRLIA?


USL-ul intenţionat va încălca toate regulile statului de drept pentru ca România să fie exclusă din UE pentru că interesele lor este alianţa cu Rusia

DOMNULE MORTUA EST:

Daideti sa vorbim despre MARILE PRIVATIZARI; SA CINTE CIOCURLIA.....

GUVERNUL VICTOR PONTA VA PLATESTE 11 MILIOANE PE LUNA..E MORMAL SA FITI MULTUMIT..
E MAI MULT DECIT NIMIC...  E MULT MAIMULT DECIT NIMIC...

LA VIRSTA PE CARE O AVETI  SI "DOSARELE BETON" NU VA MAI PRIVESTE VIITORUL ROMANILOR.....

NU AM FOST INTELES: NU IL PUP SI NICI NU IL PLING PE BASESCU....NEAM REVOLTAT IMPOTRIVA LUI..

NOI AM DECLANSAT REVOLTA,GOLANIA DE STRADA  IN TIMP CE DUMNEATA BOC ITI TRIMITEA ACASA TAINUL....


JUBILEZ  MORTUA EST.....ASTEPT VOTUL.....VREAU SA MA BUCUR.....

PSD SI USL ACEIASI MIZERIE.....NEATI FURAT IMPREUNA,MAI PUTIN  DEMNITATEA.....

VA MINCAT,DOMNILOR POLITICIENI CA O HAITA TURBATA....MA UIT LA TELEVIZOR SI ZIMBESC.....

DOMNULE MORTUA EST-----AU TRAS IN NOI, NEAU GAZAT,BATUT,AMENDAT,DOSARE......

E SEARA IZBINZII MISCARII POPULARE...NU.....CAPITALUL A FOST FURAT DE TOVARASII DUMNEAVOASTRA...STITI CE SPUN.....


ORDONANTA REVOLUTIONARILOR NU A FOST SEMNATA


BANII SE VOR DA DUPA ALEGERILE PARLAMENTARE ADICA ANUL VIIITOR....


STATI LINISTIT...ASTEPT SA BEAU UN CEAI CALD,DE BUCURIE....

BASESCU A PLECAT...URMEAZA CRIN ANTONESCU!
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Unde sunt revolutionarii adevarati? : Iulie 06, 2012, 15:09:45

Aria
Hero Member
 
 Conectat
Mesaje: 1080

   
Citat Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #6433 : Iulie 06, 2012, 16:07:16 »

--------------------------------------------------------------------------------
ROMANIA---IULIE 2012   EXPERMENTUL KOSOVO !   EXPERMENTUL COPY PASTE ROMANIA!

CIND VOR URMA SI CASTILE ALBASTRE?   IN CURIND!

REVOLUTIONARII  NU MAI SUNT FORTA TAMPON INTRE POPOR SI "ORGANELE DE REPRESIUNE A GUVERNULUI"

AU IESIT DIN ACUATIA  ----AMINTITIVA DE GRUPELE DE ASALT SI GENERALUL ION IONITA!


Mie teama ca ceea ce se intampla in Romania sa nu fie un experiment. Criza economica globala si uriasa criza a datoriilor suverane nu se poate sfarsi decat fie in dictatura fie in razboi mondial. Amercanii i-au tinut spatele lui Basescu cat timp le-a facut jocul. Au avut interese strategice in Europa iar Romania a fost un cap de pod, cu acel scut antiracheta. Dar pentru Romania asta nu e bine ca in caz de razboi cu Iranul sau orice alta tara araba, Romania ar putea sa devina o tinta. Ori numai de asta nu avea nevoie Romania. A fost contractul Becthel prin care mafiotii din America au supt cateva miliarde de dolari fara sa faca mai nimic. Si a fost bineinteles si imprumutul de 20 miliarde care s-a evaporat tot asa cum a si venit fara ca cineva sa stie unde a disparut. Acum cand Romania ar fi trebuit sa  devina probabil o alta Grecie, Basescu a recurs la masurile dure de austeritate si a tinut Romania pe linia de plutire fara sa se mai indatoreze mult la FMI si Banca Mondiala. Romania are cea mai mica datorie externa, in jur de 40% din PIB, celelalte tari au 80-90%.
Ori lucrul asta deranjeaza. Cand Polonia, care are datorii foarte mici si o economie foarte buna, a refuzat 'ajutorul' FMI, neavand nevoie de el, au prabusit avionul cu presedintele si parlamentul Poloniei. Acuma noul presedinte a imprumutat bani de la FMI.
Ori acuma se pare  ca americanii nu il mai sustin pe Basescu si ii lasa pe usl sa isi faca de cap. Reactiile oficialilor europeni si americani fata de ce se intampla in Romania e una dar ceea ce se desfasoara in subteran este altceva. USL-ul intentionat va incalca toate regulile statului de drept pentru ca Romania sa fie exclusa din UE pentru ca interesul lor este alianta cu Rusia. Plus ca Romania s-ar putea sa fie lasata sa cada din nou in dictatura, asta ca un experiment, ca sa vada cum ar reactiona po****tia. Asta pentru ca ca mai devreme sau mai tarziu si in celelalte tari se va ajunge aici. Gandeste-te ca germanii o duceau foarte bine inainte de 89. Li s-a redus nivelul de trai la jumatate dupa unirea cu RDG apoi inca odata cand au renuntat la maca in favoarea euro. Iar acum Germania trebuie sa sustina evconomiile falimentare din Europa si totul din banii contribuabililor germani. E clar ca nu se mai poate merge mai departe prea mult asa. Intr-un final se va ajunge la revolte.
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 06, 2012, 15:08:26

Aria
Hero Member
 
 Conectat
Mesaje: 1080

   
Citat Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI
« Răspunde #6433 : Iulie 06, 2012, 16:07:16 »

--------------------------------------------------------------------------------
ROMANIA---IULIE 2012   EXPERMENTUL KOSOVO !   EXPERMENTUL COPY PASTE ROMANIA!

CIND VOR URMA SI CASTILE ALBASTRE?   IN CURIND!

REVOLUTIONARII  NU MAI SUNT FORTA TAMPON INTRE POPOR SI "ORGANELE DE REPRESIUNE A GUVERNULUI"

AU IESIT DIN ACUATIA  ----AMINTITIVA DE GRUPELE DE ASALT SI GENERALUL ION IONITA!


Mie teama ca ceea ce se intampla in Romania sa nu fie un experiment. Criza economica globala si uriasa criza a datoriilor suverane nu se poate sfarsi decat fie in dictatura fie in razboi mondial. Amercanii i-au tinut spatele lui Basescu cat timp le-a facut jocul. Au avut interese strategice in Europa iar Romania a fost un cap de pod, cu acel scut antiracheta. Dar pentru Romania asta nu e bine ca in caz de razboi cu Iranul sau orice alta tara araba, Romania ar putea sa devina o tinta. Ori numai de asta nu avea nevoie Romania. A fost contractul Becthel prin care mafiotii din America au supt cateva miliarde de dolari fara sa faca mai nimic. Si a fost bineinteles si imprumutul de 20 miliarde care s-a evaporat tot asa cum a si venit fara ca cineva sa stie unde a disparut. Acum cand Romania ar fi trebuit sa  devina probabil o alta Grecie, Basescu a recurs la masurile dure de austeritate si a tinut Romania pe linia de plutire fara sa se mai indatoreze mult la FMI si Banca Mondiala. Romania are cea mai mica datorie externa, in jur de 40% din PIB, celelalte tari au 80-90%.
Ori lucrul asta deranjeaza. Cand Polonia, care are datorii foarte mici si o economie foarte buna, a refuzat 'ajutorul' FMI, neavand nevoie de el, au prabusit avionul cu presedintele si parlamentul Poloniei. Acuma noul presedinte a imprumutat bani de la FMI.
Ori acuma se pare  ca americanii nu il mai sustin pe Basescu si ii lasa pe usl sa isi faca de cap. Reactiile oficialilor europeni si americani fata de ce se intampla in Romania e una dar ceea ce se desfasoara in subteran este altceva. USL-ul intentionat va incalca toate regulile statului de drept pentru ca Romania sa fie exclusa din UE pentru ca interesul lor este alianta cu Rusia. Plus ca Romania s-ar putea sa fie lasata sa cada din nou in dictatura, asta ca un experiment, ca sa vada cum ar reactiona po****tia. Asta pentru ca ca mai devreme sau mai tarziu si in celelalte tari se va ajunge aici. Gandeste-te ca germanii o duceau foarte bine inainte de 89. Li s-a redus nivelul de trai la jumatate dupa unirea cu RDG apoi inca odata cand au renuntat la maca in favoarea euro. Iar acum Germania trebuie sa sustina evconomiile falimentare din Europa si totul din banii contribuabililor germani. E clar ca nu se mai poate merge mai departe prea mult asa. Intr-un final se va ajunge la revolte.
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Iulie 06, 2012, 15:07:16
SPAM
7  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 06, 2012, 14:36:19
CE SA INTELEGEM?
AU STABILIT CA IMPOSTORII SE AFLA IN GRADINA LUI IONICA CEL FARA DE FRICA?
SA INTELEGEM CA SI-AU ASUMAR CULPA " DE A FI FACUT ORDINE CU IMGB IN PIATA UNIVERSITATII?"

3200......NU POT FI CONSIDERATI SAU ACCEPTATA TEZA CA SUNT IMPOSTORI.
ASISTAM LA O RAFUIALA POLITICA..
NU MA CONFUNDATI CU "BANATUL" E MAI FRAIER DECIT IN CREDEAM..

SA FIE BLOCATE TOATE DOSARELE PROMOVATE PE SPAGA...INCEPIND CU CEI 1267, CEI DIN RETELELE SPAGARILOR DIN WEST,
DELFINILOR......EXPERTILOR NEPOTI SI NEPOATE...
JOS CU GASCA DE SPAGARI!
REVERIFICARILE...............SUNT.................NECESARE...........

SI-AU FACUT TREABA CU VOI............AU REZOLVAT SUSPENDAREA!
PE LUPTA VOASTRA AU PUTEREA SUPREMA............ATI FOST PARTICIPANTI LA TULBURARILE DE STRADA DIN IAN-FEBR 2012...

INCA O DATA FOLOSITI  SI    PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA   INDEMNIZATII..

SE PARE CA "BANATUL" VA SPUS ADEVARUL DOMNILOR..
GUV ERNUL NU VA RELUA PLATILE..INTREDEVAR..NU ORICE " BANAT"POARTA-FLUTURA STEAGUL...
DACA ASTAZI SE VOTEAZA, 40 DE ZILE NU MAI SPERATI INDEMNIZATII...
ASTEPTAM SA VEDEM CE NE SI VA POVESTI DUPA "VOTUL PO****R"

FIECARE DEACUM ISI FACE CARTEA POLITICA....
BASESCU ESTE VINOVAT "NU SI-A EXERCITAT,CU MAXIMA EXIGENTA FUNCTIA DE MEDIATOR"

CINE A CERUT MEDIEREA?NU CUMVA "STRADA?"  UNDE ERATI VOI ATUNCI?  CUMVA ACASA LA TV?[/
[/i][/size][/size][/size][/font][/font][/font][/color]
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Iulie 06, 2012, 14:34:42

      COLEGI,o sa inceapa in presa si TV denigrarea revovutionarilor,a celor ce
  sunt cei mai slabi gazetari si moderatori de TV care au gasit "calul de bataie"
  sa cistige un ban  foarte usor,fara sa transpire si care vor cere grade de
  colonei pentru" curajul" lor.
      Am stat si am reflectat la pozitia  noastra din 1989 cind TOTI,presa,TV. si
  oamenii pe strada NE OVATIONAU,NE APLAUDAU  PENTRU FAPTELE NOASTRE,iar acum la
  23 de ani distanta aceiasi oameni,aceiasi presa si TV,nu stiu cum sa NE ADUC
  TOATE INJURIILE POSIBILE,,,,,,,,OARE UNDE ESTE GRESEALA ? ,,inseamna ca ne
  lipseste ceva ?,,,,,,OARE CE ?,,,,,,voi stiti ?,,,,,,
NE LIPSESC LIDERI ADEVARATI, COMUNICAREA, SI UNITATEA
BINE ZIS.DAR MAI AVEM O BUBA MARE:IMPOSTORII.VEDETI CA ODATA CU ANUNTUL SECRETARULUI DE STAT SORIN V.MESTER CA VOR FI SISTATI DE LA PLATA 3720 DE FALSI REVI FACUTI DE COSTIN,PRESA A MAI INDULIT TONUL DENIGRATOR LA ADRESA NOASTRA.DECI,AUTOITATILE SA NE SCAPE DE IMPOSTORI,NOI SA FIM UNITI SI,SA NE ALEGEM LIDERI ADEVARATI.ASTEA SUNT SOLUTIILE PRINCIPALE PE CARE TREBUIE SA NE AXAM.
CE SA INTELEGEM?
AU STABILIT CA IMPOSTORII SE AFLA IN GRADINA LUI IONICA CEL FARA DE FRICA?
SA INTELEGEM CA SI-AU ASUMAR CULPA " DE A FI FACUT ORDINE CU IMGB IN PIATA UNIVERSITATII?"

3200......NU POT FI CONSIDERATI SAU ACCEPTATA TEZA CA SUNT IMPOSTORI.
ASISTAM LA O RAFUIALA POLITICA..
NU MA CONFUNDATI CU "BANATUL" E MAI FRAIER DECIT IN CREDEAM..

SA FIE BLOCATE TOATE DOSARELE PROMOVATE PE SPAGA...INCEPIND CU CEI 1267, CEI DIN RETELELE SPAGARILOR DIN WEST,
DELFINILOR......EXPERTILOR NEPOTI SI NEPOATE...
JOS CU GASCA DE SPAGARI!
REVERIFICARILE...............SUNT.................NECESARE...........

SI-AU FACUT TREABA CU VOI............AU REZOLVAT SUSPENDAREA!
PE LUPTA VOASTRA AU PUTEREA SUPREMA............ATI FOST PARTICIPANTI LA TULBURARILE DE STRADA DIN IAN-FEBR 2012...

INCA O DATA FOLOSITI  SI    PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA   INDEMNIZATII..

SE PARE CA "BANATUL" VA SPUS ADEVARUL DOMNILOR..
GUV ERNUL NU VA RELUA PLATILE..INTREDEVAR..NU ORICE " BANAT"POARTA-FLUTURA STEAGUL...
DACA ASTAZI SE VOTEAZA, 40 DE ZILE NU MAI SPERATI INDEMNIZATII...
ASTEPTAM SA VEDEM CE NE SI VA POVESTI DUPA "VOTUL POPULAR"

FIECARE DEACUM ISI FACE CARTEA POLITICA....
BASESCU ESTE VINOVAT "NU SI-A EXERCITAT,CU MAXIMA EXIGENTA FUNCTIA DE MEDIATOR"

CINE A CERUT MEDIEREA?NU CUMVA "STRADA?"  UNDE ERATI VOI ATUNCI?  CUMVA ACASA LA TV?[/b][/i][/size][/size][/size][/size][/size][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/color]
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: voceapoporului@romaniasuntemnoi.ro : Iulie 06, 2012, 10:39:48
REVOLUTIONARI:

VENITI IN PIATA LIBERTATII-22 DEC 1989 DIN BUCURESTI--PIATA REVOLUTIEI NOASTRE.
VENITI LA PIATA UNIVERSITATII SIN BUCURESTI....
LA MITINGUL DE ASTAZI!


LA ORA 19, CRIN ANTONESCU VINE IN PIATA UNIVERSITATII !
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 06, 2012, 10:37:32
REVOLUTIONARI:

VENITI IN PIATA LIBERTATII-22 DEC 1989 DIN BUCURESTI--PIATA REVOLUTIEI NOASTRE.
VENITI LA PIATA UNIVERSITATII SIN BUCURESTI....
LA MITINGUL DE ASTAZI!


LA OCA 19, CRIN ANTONESCU VINE IN PIATA!
11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 06, 2012, 10:05:38
Aria,pe ce te bazezi pt. cele afirmate mai sus ?

DETINE "MEDALIA PRESEDINTELUI PENTRU LIBERTATE"
CUNOASTE ROMANIA FIIND UNUL DINTRE "MISIONARI SI EROI IN LUPTA PENTRU LIBERTATE!
ATI VAZUT-O SI PE ASTA!
VA ASIGUR CA MAI URMEAZA!

http://www.gov.ro/generalul-wesley-k-clark-devine-consilier-special-al-primului-ministru-pe-teme-de-securitate-si-strategii-economice__l1a117589.html
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 06, 2012, 09:48:37
UN SECTANT  IN ECHIPA  DE  LA PALATUL VICTORIA

http://www.gov.ro/generalul-wesley-k-clark-devine-consilier-special-al-primului-ministru-pe-teme-de-securitate-si-strategii-economice__l1a117589.html

PORTALUL REVOLUTIEI ESTE FOARTE APRECIAT.
SE CUNOSC PROBLEMELE IAR REVERIFICAREA ESTE NECESARA.... NU POT FI PLATITI CEI CARE AU DOBINDIT CU SPAGA CERTIFICATELE SI TITLURILE DE LUPTATORI PENTRU LIBERTATE...
PERTEA AMERICANAQ CUNOASTE CU LUX DE ANMANUNTE PROBLEMA IAR PARTEA ROMANA VA FACE VERIFICARILE NECESARE...


IN PLATA VOR INSTRA STRICT  DOAR PERSOANELE NOMINALIZATE IN DECRETUL DIN 2004--CEI 1267  IAR ANUL VIITOR,DUPA REVERIFICARI SE VA PUBLICA LISTA FINALA
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Iulie 06, 2012, 09:28:56
Inteleg ca se va taia din banii alocati ord.53, se mai taie 10% din indemnizatii pentru a se face economii la buget? Noi suntem singura categorie de la care se poate face economie bugetara?

6.   Calcule detaliate privind fundamentarea modificărilor veniturilor şi/sau cheltuielilor bugetare
   

Necesar de plată 7.480 (beneficiar) x 2.117 lei (valoare indemnizaţie-lună) = 15.835.160 lei x 6 luni= 95.010.960 lei

Sume necesare pentru acoperirea cheltuielilor bugetare sus-menţionate-

Cuantum total prevazut cnf. OUG 53/2010 = 177.800.000 lei

29% procent de dimuare prevăzut în prezentul act normativ =  168.910.000 lei

10% procent de dimuare a indemnizaţiilor aflate în plata în prezent = 2.029.839 lei

Sumă totală pentru 6 luni = 12.179.034 lei

Total sume diminuate din bugetul asigurărilor sociale: 168.910.000 + 12.179.034 lei  = 181.039.034 lei

Economie bugetară: 181.039.034 - 95.010.960 = 86078074leiDECI SE COMFIRMA:

RAMIN IN PLATA URMASII,RANITII,RETINUTII SI CEI NOMINALIZATI IN DECRETUL DIN 2004---CIE 1267.
ACESTE PERSOANE VOR PRIMI BANII..

NUMARUL A FOST PRECIZAT DEALTFEL SI IN INITIATIVA LEGISLATIVA A DOMNULUI BALCAN..
NU SE VOR FACE PLATI ANUL ACESTA,,DOAR REVESIRICARI IAR BANII....DUPA

14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Iulie 05, 2012, 10:06:54
In sfarsit, adevar graieste cineva pe acest forum. In 89 ati dat nastere democratiei- si ce dureri ati avut!! Dar apoi, ce-ati facut cu copilul? L-ati lasat de izbeliste. 20 de ani. Si a ajuns un tanar denaturat. Ma-ntreb:il mai putem recupera?
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Iulie 05, 2012, 09:31:11
Inteleg dle Bambilici ca sunteti in conflict cu Daniel Perju. Dar mesajul de mai sus nu este scris de Daniel Perju. Insa spune un adevar care va doare - Asociatiile de revolutionari sunt mancate de interese si lupte personale pe care le confirmati prin replicile dvs. Si da, aveti dreptate. Ar trebui ca cei care posteaza aici sa fie responsabili si sa isi dea numele. Asa pot fi usor identificati si macar s-ar sti clar cine de partea carei baricade este. Macar pe Perju il stiti, ii stiti si fluctuatiile politice, si aveti concret in cine lovi. El macar e transparent. Dvs cine sunteti dle Bambilici?Huh Si inca o recomadare. Postarea numelui ar putea fi in avantajul dvs. Bambilici nu este un nickname care sa inspire prea multa incredere si profesionalism. Dimpotriva, suna a personaj din desene animate.
Pagini: [1] 2 3 ... 73