Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 38
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 14, 2015, 17:45:44
https://www.facebook.com/
Bogdan Vasile

In data de 13.01.2015 Micea Bucur ,Curta Gheorghe ,si Puiu Fesan au participat la negocieri cu guvernul ,dar eu va intreb ,pe cine mai reprezinta acest Mircea Bucur care conduce un BNR mort care doar primeste bani , in numele cui a negociat cine la mandatat , iar cu privire al ceilalti doi cine se aseaman se aduna ,noi Revolutionari in continuare avem parte de TRADATORI si profitori .suntem condamnati sa suferim din cauza TRADATORILOR . Acest Revolutionar din imagine este Ranit in Revolutie ,a venit in Piata Victoriei sa se reprezinte singur pentru ca nu mai are incredere in presedintele de asociatie , iar Mircea Bucur care la sustinut pe Sanda si OUG 95 vine dupa o zi sa negoceze in numele lui si va intreb unde este dreptatea ?
 SS Sanda le-a explicat clar Presedintilor de Asociatii care au facut Revolutionari impostori ca singura lor scapare de raspunderea penala este sustinerea OUG 95/2014 .Presedintii de asociati care au pus stampila pe Memorantum au stiut ce semneaza, au ales sa ne tradeze ca sa scape de puscarie .


Legal,statutar, Mircea Bucur e presedintele executiv al BNR si in consecinta, e printre putinii cu care guvernul mai negociaza. La discutii a participat si Fesan deoarece cunoaste indeaproape si din interior problemele rev. Acum, ca unora le plac sau nu persoanele in discutie e una si ca Bucur si Fesan au incercat din 2011 pana in prezent, prin demersuri,discutii si negocieri sa rezolve problema indemnizatiilor, e alta. Deci sa nu mai o dam din sant in gard.Daca respectivii nu fac,ca de ce nu fac; cand fac, ca de ce fac. Incredibil.
2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 31, 2014, 11:35:12
ceea ce poate duce la o funct. mai lenta a echipamentului (calc.de birou,laptop,tableta,tel.inteligent,etc.). Deci stimati colegi,daca nu folositi echipamente cu caracteristici adecvate sau nu aveti cunostintele minime necesare folosirii unor echipamente sau aplicatii specifice,rugati un coleg sau alta persoana cu cunostinte in domeniu sa va ajute.E mai benefic pemtru d-tra sa invatati decat sa dati vina pe o anume aplicatie,echipament etc. Va stau la dispozitie pentru orice inf.sau recuperare de date pierdute in echipamente personale(gratuit),profesionale sau speciale(inclusiv dupa reinstalare OS cu stergere totala a datelor HD ori de pe HD deteriorate in urma act.focului,exploziei).
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 31, 2014, 10:54:32
Reiterez cea ce am spus in postari anterioare. Dl. Iosif nu are legatura cu "bara de instrumente-decembrie 1989". Acea bara este un plugin care odata descarcat si instalat,se atasaza de browserul folosit la mavigarea in diferite retele cum ar fi de ex. WWW (mai comun-internetul). Cea ce face acea bara e ca ofera utilizatorului anumite utilitati si facilitati pt. navigare mai rapida si acces la informatii sau aplicatii specifice intr-un anumit domeniu. Dupa cum se si specifica in inf.din procesul de instalare a "barei-decembrie 1989", aplicatia este libera de "malware",virusi,worms sau orice alt tip de elemente care pun in pericol datele sau informatìile din echipamentul utilizatorului. De asemenea, aplicatia colecteaza si transmite date numai pentru funct.aplicatiei,la fel ca si browserul utilizat(internet explorer,firefox,etc.).Pentru a functiona,acest tip de aplicatii afolosesc anumite resurse hardware si software al echipamentului in care se instaleaza(memorie Ram,procesor,banda transmisie date,etc.)
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 31, 2014, 10:04:40
Reiterez cea ce am spus in postari anterioare. Dl. Iosif nu are legatura cu "bara de instrumente-decembrie 1989". Acea bara este un plugin care odata descarcat si instalat,se atasaza de browserul folosit la mavigarea in diferite retele(cum ar fi de ex.
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Ianuarie 10, 2014, 02:44:08
 Kiss
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Ianuarie 10, 2014, 02:42:54
 Wink
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Ianuarie 10, 2014, 02:40:41
Oficialii Dep.de stat american pot fi contactati doar prin FAX.
Pentru a trimite corespondenta catre Victoria Jane Nuland (Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs at the United States Department of State)puteti folosii urmatoarele nr. de Fax:

202-647-6575
202-647-5116

Pt. trimitere din Romania:

 (+1)202-647-6575
 (+1)202-647-5116


P.S. Nu uitati sa precizati cui adresati corespndenta:

In attention,
Assistant Secretary Victoria Nuland
Pentru alte date de contact la Departamentul de Stat al SUA, aveti atasate datele de contact al tuturor oficialilor, inclusiv a celor din ambasasa SUA din Romania.Sunt 9 fisiere.
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 18, 2013, 17:17:15
Copia casetei VHS originale filmate de Cristian Ion in zilele Revolutiei din decembrie 1989,in Sibiu.


http://www.youtube.com/watch?v=Hwx1T3N1rrA
9  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 18, 2013, 17:14:19
Copia casetei VHS originale filmate de Cristian Ion in zilele Revolutiei din decembrie 1989,in Sibiu.
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 22, 2013, 15:13:10

Ups,revii incep sa inteleaga cum stau lucrurile !?
 Bazele de date in discutie nu au fost nici-odata disparute? Ele s-au aflat  dintotdeauna in siguranta, de la inceputul activitatii SSPR/CPRD, salvate (in triplicat!) pe servere special dedicate, din Canada,Belgia si N Zelanda prin grija SGG si a STS in a caror competenta intra aceasta activitate !?  
 Care va fi urmatorul motiv invocat pentru nerealizarea "curateniei"?  

Imaginatia si ingeniozitatea politrucilor si a celor "manjiti" (dintre cei implicati in operatiunile de certificare), e de "neimaginat"!
 Pasivitatea si complacenta majoritatii dintre noi,la fel...
]
11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 17, 2013, 20:56:16
Sa o luam in ordine cronologica. 1.Asta-primavara, mai precis marti 9 aprilie , am avut o discutie despre BNR cu Mircea Bucur, Gheorghe Curta, Constantin Popescu, Viorel Luca, Adrian Sanda, Dorel Haraga, Georgica Simion. Se stie pozitia BNR in ce ma priveste, atat cat am condus SSPR. Nu le-am purtat niciodata ranchiuna, chiar am discutat cu Maior in repetate randuri, insa se pare ca i-a fost mult mai comod cu mine ca tinta! In contextul primaverii tensionate de mitingurile cunoscute, discutia a fost ocazionata de apropiata (la acea data) solutionare a dosarului penal al presedintelui BNR, ce urma sa aiba pronuntarea pe fond in luna mai. Am discutat in principal cu Bucur, Curta, Popescu si Luca, care detineau functiile executive cele mai importante dupa presedinte. Conform statutului BNR, le revenea obligatia de a convoca un Consiliu National in cadrul caruia sa ia in discutie situatia data si sa procedeze la adoptarea urgenta a uneia dintre masurile statutare, cu presedintele BNR de fata, care sa-si explice situatia si sa-si traga singur concluzia vis-a-vis de impactul public al posibilei sale condamnari penale in raport cu credibilitatea BNR in fata opiniei publice si a miscarii revolutionare in mod special. Dupa circa 2 ore de discutii cu statutul pe masa, cei nominalizati au convenit convocarea de urgenta a Consiliului National pentru a dinamiza BNR si a-l recredibiliza si a-l aduce urgent in postura de partener de dialog social cu reprezentantii guvernului si parlamentului pe tema Legii 341/2004 si a masurilor restrictive si discriminatorii luate impotriva unei singure categorii de revolutionari, lupatatorii. Dupa ezitari lamentabile si consultari (sic!) cu Maior, "leii" de carton ai BNR s-au sucit cu ocazia Congresului PSD unde Maior i-a "convins" cu argumentele doar de ei stiute (de noi, doar banuite) sa mai astepte ca nu e nicio graba, poate se suceste si instanta etc. Ce-a urmat se stie de catre toata lumea. Pentru mine si din pacate pentru noi toti, Bucur, Curta, Popescu, Luca si toti ceilalti membri ce compun conducerea BNR AU RATAT SANSA RECREDIBILIZARII BNR. In opinia mea, atunci era momentul unei discutii barbatesti intre cei mai sus citati si Maior insusi, prin care sa-l convinga sa lase BNR-ul pentru a folosi cauzei membrilor si a miscarii revolutionare. Ceea ce se incearca acum este doar o reincalzire a unei ciorbe alterate, intr-un moment total inoportun, iar pretextul status-quo-ului in conducere suna a mizerie bagata sub pres. Spune Mircea Bucur ca pentru el si Curta, Maior nu a facut ceva care sa poata fi condamnabil in raport cu Revolutia, ci e doar o problema de afaceri interpretata politic ! Nu zau !? Mircea Bucur, ai fost deputat, ai afirmat ca ai refuzat sa devii secretar de stat, esti presedinte executiv al BNR, pentru tine ce inseamna condamnare penala pentru santaj ? Apropo, Codul Penal, Capitolul II. INFRACŢIUNI CONTRA LIBERTĂŢII PERSOANEI, stipuleaza la art. 194 - Şantajul ca, citez:
"Constrângerea unei persoane, prin violenţă sau ameninţare, să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, dacă fapta este comisă spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
Când constrângerea constă în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată, pentru soţul acesteia sau pentru o rudă apropiată, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani."
E inacceptabil si condamnabil sa veniti cu paralela Nastase - Maior in interpretarea data conservarii postului de presedinte timp de 7 ani de acum incolo, doar ca voua vi se pare ca justitia a fost nedreapta si a condamnat politic un biet santajist. Spuneti mai bine ca nu doriti alegeri pentru a nu pierde posturile detinute, pe care vi le conservati tot pe aceeasi perioada de timp. BNR nu va avea de castigat, iar revolutionarii vor pierde si mai mult acum in pragul intrarii in cel de-al 25-lea an de la momentul Decembrie 1989 ! Poate totusi va mai ganditi, punand, asa cum clamati mai mereu, interesul general mai presus de tinta proprie !
2. Dupa ziua de vineri 8 noiembrie, prima zi a Consiliului National al PSD, i-am trimis lui Gheorghe Burada cateva randuri legate de prima zi a dezbaterilor si absenta noastra din planul acestora. Atat de anonimi nu am fost niciodata !!! Noroc ca avem secretar executiv ! Il rog pe dl. Burada sa posteze mesajele trimise cu acea ocazie, cu data si ora la care au fost trimise de mine, pentru a avea o viziune mai ampla a punctului de vedere in acel moment si nu post-factum. Mentionez ca dl. Burada nu a postat atunci mesajele mele deoarece eu nu mi-am dat acordul, asteptand pozitia "oficiala" a lui Sanda. Cum ea nu a venit nici astazi, dl. Burada are acordul meu de le publica! Reafirm ca SUNT IN ACORD CU PROPUNEREA LUI PUIU FESAN, cu conditia aducerii propunerii in parametrii acceptati de institutiile avizatoare, lucru pe care de altfel l-am discutat cu Fesan.
3. Rezonez 1000% cu Liviu Bacana, apreciind pozitia sa ca pertinenta si justificata. As vrea sa o vad si concretizata !
4. Am urmarit intregistrarea facuta de K@os la Sibiu, la intrunirea zonala a BNR. Prezentarea cu lux de amanunte facuta de tandemul Bucur - Curta, fata de discutiile purtate la Bucuresti in biroul lui Socaciu, este surprinzatoare prin faptul ca tocmai cei doi NU AU FOST DE FATA LA DISCUTII, ramanand dupa intalnirea departamentului de la sediul din Kiseleff la hotelul Triumf pana a venit sa-i ia Puiu Fesan, care i-a informat si bine a facut. Si pentru ca intalnirea a avut loc la Sibiu, a urmat si Fesan la cuvant. Incepand cu minutul 0:59:10 (din cele 1:00:37 postate) spune Fesan, citez: "...Lucrarea asta ce-am facut-o este munca mea in lupta de acolo...teribila cu oameni cum ii Balint, cum este domnul...cum il cheama (Bucur de pe scena) Mester, Voican, am avut o opozitie teribila acolo, teribila, abia a mai adus si un avocat acolo..." PUIU FESAN - nu ai avut nicio opozitie din partea mea, ba dimpotriva am afirmat public ca te sprijin si te ajut in demersul tau ! Astept explicatiile tale publice, caci telefonic nu m-ai convins! Dintre toti cei prezenti in biroul lui Socaciu, DOAR EU AM PROTESTAT PARASIND INCAPEREA IN CARE AM REFUZAT SA DISCUT CU BALINT DE FATA. Te-am respectat neconditionat, am apreciat implicarea ta in problematica revolutionara, ti-am elogiat meritele incontestabile in eforturile normalizarii aplicarii legii 341/2004, in plan personal te-am considerat ardeleanul tipic si bun de pus la rana. Posibil sa ma fi inselat, nimeni nu-i perfect. Repet, astept cuvenitele explicatii din partea ta, pana atunci invitandu-i pe toti cei interesati sa priveasca pe youtube imaginile cu noi doi la Sibiu anul trecut, cand atitudinea ta parea una cel putin binevoitoare ! Asta e...Tot Fesan afirma la Sibiu, citez: "Am stiut ca voi gasi modificarea regulamentului pentru ca i-am urmarit permanent (!?!)" Sa inteleg ca ai stiut tot timpul ca Cristina Corut a modificat regulamentul printr-un act care a existat tot acest timp la SSPR, dar care a fost ascuns privirii celor ce ti-au urmat de catre persoane ramase fidele tie? S-a invocat mereu disparitia de documente importante care ar putea aduce lumina necesara curateniei multdiscutate, dar eu am convingerea ca ele exista inca, multe dintre ele prin sertarele angajatilor SSPR, sau pe la acestia pe acasa. Bunaoara, asa cum am regasit documente "pierdute" dupa plecarea mea de la SSPR, prezentate in fata celor de la Curtea de Conturi si apoi cu ocazia discutiei din biroul lui Socaciu cu cei 3 fosti secretari de stat si persoanele apropiate celui in functie astazi. Deci poate fi loc de interpretari oricand, totul e sa probezi ! Precizez ca l-am sunat astazi pe Puiu Fesan caruia i-am cerut explicatii pentru cele afirmate la adresa mea si ca Fesan a pretextat ca e o neintelegere, ca nu e toata inregistrarea si ca Bucur i-a soptit gresit numele meu, el stiind ca il sprijin si ca intradevar am avut o pozitie corecta fata de Balint si fata de demersul sau...
Nu stiu cum se va solda demersul lui Bucur & Curta, nu stiu ce decizie va lua Socaciu referitor la masurile menite sa ne repuna in plata, stiu doar ca ii voi prezenta lui Socaciu, asa cum mi-a cerut zilele trecute, propunerea mea pe care o voi face publica spre stiinta dumneavoastra, propunere ce include "solutia" Fesan in varianta acceptabila juridic.
Sorin Vintila Mester - 17 noiembrie 2013


Din partea celui ce a realizat materialul de la Sibiu,
ptr.domnul S.Mester:

Cu privire la mesajul lui P.Fesan la intalnirea BNR de la Sibiu, vreau sa va confirm ca numele dvs. a fost folosit evident gresit situat in alocutiunea dl.Fesan, ca urmare a unei reactii instictive (reactie repetitiva) dealtfel des intalnita in situatii de stres sau deficit de concentratie. In cazul de fata probabil datorita incercarii vorbitorului de a se concentra asupra ideii de fond si din cauza unei neconcordante intre discursul dlui. Fesan si raspunsul dlui.Bucur.
 Asa-dar numele dvs.a fost folosit dintr-o eroare scuzabila, cei prezenti intelegand perfect din cele spuse acolo de dl. Fesan,si anume ca dvs.nu faceti parte din cei despre care el a afirmat ca a intampinat opozitie in discutiile de la Bucuresti. Mai pe intelesul tuturor,s-a inteles ca dvs. si P. Fesan & Comp. sunteti in aceasi barca si sustineti demersul grupului de la Sibiu.
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 16, 2013, 16:23:55
Peste cateva minute, la urmatorul link
http://youtu.be/j_F4oGr6AwU
ve-ti putea studia un material de la intalnirea BNR cu presedintii din zona Banat-Ardeal ce a avut loc ieri (15.11.2013), la Sibiu.
Tema principala 1: Repunerea imediata in plata a  LRFD legali!
Tema principala 2: Verificarea dosarelor incepand cu cele cu dubii/erori/etc.
Scopul intalnirii: Sustinerea propunerii BNR de catre Asociatiile membre, pentru propunerea modificarii art. 49 din H.G. 1412/2004.
Initiatorii proiectului: d-nii Bucur,Fesan,Curta.
Sustinatorii proiectului: dl.Ion Iliescu.

  In zilele urmatoare vor avea loc intalniri cu presedintii din celelalte zone si in cel mai scurt timp,o Conferinta Nationala a BNR(conf.statutului BNR) sub prezidiul dl.Mircea Bucur,presedintele executiv al BNR. 
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 29, 2013, 21:23:51
Daca informatia de la perju postata de Ema este corecta inseamna ca mai degraba asteptam sa iesim la pensie ca pana se vor face verificarile multa apa va trece pe Dunare si multa mamaliga vom mai manca.
        "VOX PERJU"  LUATI "INFORMATIA".....SCOATETI FRUSTAREA....SI SANTETI PE APROAPE.GRUPUL ESTE ATAT DE RESTRANS, CA PANA MIERCURI JOI...NICI UNUL DIN EI NU VA VORBI.

            PENTRU CA IN CIRCUMSTANTELE ACTUALE SI IN GENERAL,ASA ESTE NORMAL.
             
            RESTUL ESTE SPECULATIE,SI NIMENI NU OPRESTE PE NIMENI.

Aproape ca mi se pare ciudat cat de aproape sunteti de realitate. Ma intreb cat e coincidenta,cat e neseriozitate din partea celor ce au fost la curent cu agenda PM sau unor pers.din anturajul gr.din Sibiu.
Cred ca ar fi intelept ca repr. diferitelor fractiuni ale revilor sa astepte cateva zile rezultatele oficiale ale neg.dintre gr.Sibiu si repr.Guv,dupa care sa reactioneze dupa cum considera.
14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 28, 2013, 09:33:24
Revolutionarii din delegatie, pe care i-am enumerate in prima stire despre eveniment, au sustinut in mod unitar mai multe puncte de vedere, pe care le-au prezentat la cererea premierului. Le enumar in ordinea aproximativa a prezentarii si sustinerii lor:
-   Respectarea legii 341 din 2004 asa cum este, fara modificari.
-   Reluara platilor pentru toate categoriile de revolutionari prevazute de lege, dar cu punerea in plata doar a acelora care au obtinut certificate pe legea 42 in perioada 1990-13 mai 1997.
-   Exceptand ranitii si retinutii, conform prevederilor legii, ceilalti militari vor fi scosi din randul revolutionarilor.
-   Excluderea celor care au fost raniti in legatura cu evenimentele.
-   Reverificarea tuturor dosarelor care au trecut dupa modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Comisiei guvernamentale in 2009 – cand a fost eliminata obligativitatea detinerii de probe si documente doveditoare.
-   Implicarea Corpului de control al Primului-ministru in rezolvarea neregulilor de la SSPR.


Au fost remarci si cu privire la? raspunderi penale si in special cu privire la capacitatea bugetului de a sustine plata indemn.pentru x0000(n.a.)rev.fara merite cu adevarat deosebite.
Pe de alta parte Ponta a avut o atitudine pozitiva fata de propunerile delegatiei.

N.A. In mod normal,in viitorul apropiat,ar trebuii sa se vada si act. practice,din partea guvernului,pentru a demonstra ca intr-adevar doresc rezolvarea corecta si intr-un termen rezonabil a probl.revilor.   
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 26, 2013, 06:19:57
Domnul Perju este oripilat de faptul ca ce n-au reusit cei din Bucuresti, alianta revolutionarilor pedelisti cu cei pesedisti, proaspat targuita de domnul Maior, care nu da semne de eficienta, au reusit sibienii domnilor Fesan si Bucur. Sibienii n-au facut tam-tam, dar au reusit sa discute direct cu premierul, pe cand pe ceilalti nu i-a bagat nimeni in sema. Se pare ca la Bucuresti frustrarea e maxima.

Daniel Perju Danieperju
BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR 1989 A AVUT 2 SEDINTE ALE CONSILIULUI NATIONAL,IN ULTIMELE DOUA SAPTAMINI IN BUCURESTI.................

PRECIZEZ CA DE LA ACESTE SEDINTE AU LIPSIT " MEMBRII GRUPULUI DE LA SIBIU"
CARE SUNT ANGAJATI POLITIC LA PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT FIIND "AGREATII PRESEDINTELUI ION ILIESCU IN DEPARTAMENTUL REVOLUTIONARILOR DIN PSD" IN MOD EVIDENT FARA CONSULTAREA CONGRESULUI BLOCULUI NATIONAL REVOLUTIONAR...

PRECIZEZ CA OPINIILE SEPARATE ALE RESPECTIVILOR NU REPREZINTA PUNCTELE DE VEDERE ALE REVOLUTIONARILOR SAU- ADUNARII NATIONALE A REVOLUTIONARUILOR DIN DECEMBRIE 1989, NEEXISTIND CONSULTARI REALE INTRE ACESTIA SI REVOLUTIONASRI IN ULTIMA PERIOADA!

PRECIZAM CA,PE FOND NOI AM SOLICITAT ABROGAREA ART 18.19.20 DIN LEGEA 283/2011 DE APROBARE A OUG 80/2010 A CAREI APLICABILITATE A FOST EXTINSA PRIN PREVEDERILE OUG 80/2012...

BENEFICIARII PREVEDERUILOR ART 4 ALIN 4 din LEGEA 341/2004 AFLATI SUB INCIDENTA OUG 80/2010 si OUG 84-2012-- LUPTATORII REMARCATI, NU MAI ACCEPTAM SA FIM REPREZENTATI LA DISCUTIILE CU PUTEREA DECIT DE DELAGATI MANDATATI DE CATRE NOI SI CARE SA AIBE CALITATEA DE LUPTATORI REMARCATI.....

LIDERII GRUPULUI DE LA SIBIU SUNT RANITI,RETINUTI,RANITI SI RETINUTI FOSTI LRFD SI NU POT SA FACA DECIT PROPRIUL JOC--BLOCAREA PLATILOR LRFD PRIN ORICE MIJLOC SI ORICE CALE PENTRU A LE FI LOR BINE!!

MIINE, 26 iulie 2013 ,ORELE 11, NE VOM INTILNI LA SEDIUL _ CONSILIULUI DE ONOARE A REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 din BUCURESTI- GARA DE EST PENTRU A STABILI:
AGENDA ACTIUNILOR DE PROTEST
IN VEDEREA RELUARII PLATILOR INDEMNIZATIILOR PRIN ABROGAREA PREVEDERILOR L283/2011,OUG 80/2010 si OUG 84/2012

FARA 3-5000 DE REVOLUTIONARI IN STRADA NU VOM RECUPERA DREPTURILE SUSPENDATE NICI ANUL VIITOR.......

NU MA ASTEPTAM LA PUIU NICOLAE FESAN @ ASOCIATII LA ASEMENEA LIPSA DE FAYR PLAY------......DAR ASTIA SUNT....... VA ASIGUR PE TOTI CA EU,DANIEL PERJU NU IMI DAI CINSTEA PE RUSINE!!

ASTEPT PUNCTUL DE VEDERE AL DLUI FESAN,ORGANIZATORUL SI MEDIATORUL INTILNIRII DE TAINA DE LA SIBIU.....

PS. NU SUNT DE VINZARE SI NICI NU AM OBTINUT CINDVA,O CASA DE LA RAPPS UNDEVA IN BURICUL BUCURESTIULUI PRDECUM "ALTUL" CINE


Dl. Perju sau oricine altcineva se poate oripila oricat. La As.din Sibiu poate nu e totul perfect dar,in general,revi Sibieni sunt oameni de actiune,care de la intr. Ord.80, au incercat prin diverse mijloace si actiuni recastigarea drepturilor tuturor rev. Daca demersurile dl. Bucur,Fesan & ceilalti vor contribuii la intrarea in normalitate a aplic.prev. L 341,si a eliminarii presupusilor impostori (dorit de majoritatea revilor autentici), atunci toti revii ar trebui sa-si scoata palaria in fata Sibienilor! Iar intalnirea cu Ponta de la Sibiu nu a fost in nici un caz de taina, fiind anuntata de pres. C.J. Sibiu, dl. Cindrea, care sustine pe deplin demersurile revilor Sibieni.
Pagini: [1] 2 3 ... 38