Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 14 15 [16]
226  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Decembrie 10, 2011, 15:44:35
Draga ADRIANE, am sa-ti istorisesc o poveste din "1001 de nopti". Se zice ca un mare Faraon a auzit ca s-a pus la cale o conspiratie pentru a fi dat jos. Ca sa scape, el a ales trei oaze in care sa se refugieze, in cazul in care va trebui sa fuga. Una dintre oaze era fieful secret al unor conspiratori straini. Cu doua nopti inainte de a fi dat jos Faraonul, un mare Fat-Frumos a stat in incinta oazei cu pricina la masa cu conspiratorii. La momentul oportun, Fat Frumos i-a spus unui eunoc sa "cante o melodie de lupta", dupa care s-a strecurat, usor, pe dupa cortina din dos, pentru a nu da cu ochii de poprul care vroia, cu adevarat sa il dea jos pe Faraon. Linistit ca si-a indeplinit misia, Fat Frumos s-a dus la parinti sa taie "o camila"(ca urmau zile de bairam!). Dupa ce Faraonul a fost prins, un mai mare sef de oaste a cerut slujitorilor sa-l aduca de urgenta la Palat pe Fat Frumos. De cum a ajuns Fat Frumos la Palat, imediat a fost uns ca salvator care a "cantat melodia de lupta"(aici seful de oaste a gresit, pentru ca altcineva "cantase" dar, fiind eunuc, nu avea limba, astfel ca a ramas Fat Frumos cel care a "cantat"). Au urmat zile de bucurie pentru Fat Frumos care a ajuns mare intr-o Dregatorie, fiind adjunctul unui extraterestru(ceva, cu... Marte...). De atata munca la Dregatorie, Fat Frumos a unitat sa mai puna mana pe carte, astfel ca a cam fost dat, incet-incet, uitarii. Dar, istoria nu l-a uitat, mai ales ca faptele sale de vitejie au ramas scrise, de pene maiestre cu nume secrete, in hrisovul de aur al detronarii Faraonului. Apropo, orice legatura cu fapte reale poate fi considerata o... inventie.

Daca ai inteles draga Pitica ce a sicris mai sus te las sa-ti mananci friptura si sa-ti bei vinul in nordul Italiei !
Daca nu ... am si eu ceva de spus !
PS. Nu sunt justitiarul ! Pe cuvant de Revolutionar !
227  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Decembrie 08, 2011, 19:32:10
      Pentru "Justitiarul"
      Este laudabil ca ai reusit sa-mi recitesti postarea din 02.12.2011 si, se pare, intr-un tirziu, chiar ai inteles cite ceva. Felicitari.
      Daca ai fi citit toate postarile mele (mai ales cele de la acest subiect) ai fi aflat ca am scris despre faptul ca am fost deputat, ca am votat impotriva legii 42/1990 dar mai ales despre faptul ca atunci cind aceasta lege a fost repusa in discutie (perioada 1995-1996) si prin interventiile mele in cadrul grupului parlamentar PDSR s-a reusit mentinerea sa in vigoare..
      Ai dreptate sa spui ca daca as fi fost "baiat destept" poate as fi fost si azi parlamentar, numai ca, vezi tu, se pare ca nu sint un "baiat destept" daca am preferat sa muncesc in Italia in loc sa stau in Romania si sa astept luna de luna indemnizatia de revolutionar....
     [b] Si cum ai vrea sa fiu "baiat destept" daca nu beneficiez de nici unul dintre drepturile prevazute pentru revolutionari asa cum beneficiezi tu, de exemplu...[/b]
      Chiar daca pe acest forum tu semnezi "Justitiarul", noi doi ne cunoastem destul de bine si tu stii  ceea ce am facut eu la revolutie.
      Dupa cum si eu stiu binisor destule dintre cele pe care le-ai facut tu, mai ales dupa revolutie, asa ca, apropò de "baietii destepti" care misuna si printre revolutionari si mai ales pentru a te face tu mai bine cunoscut printre forum-isti, nu ai fi amabil, in calitatea ta de "justitiar" sa-mi raspunzi la o intrebare destul de simpla: "In perioada cind erai secretar la FRR-Decembrie 1989, filiala Prahova, citi "baieti destepti" ai girat tu pentru a obtine certificate de revolutionar fara ca ei sa aiba vreo traba cu revolutia?
     
     
De ce minti Adrian Pitca , ca nu ai beneficiat de nici-un drept al Legii 42/1990 ?
Ai uitat ca fiind deputat AI FOST PRIMUL REVOLUTIONAR PRAHOVEAN CARE AI BENEFICIAT DE O CARAMIDA DE BANI PENTRU CARE STATUL ROMAN TI-A ACHITAT 50% DIN DOBANDA ?
Ai uitat ca ai primit un hectar teren arabil la Aricesti Rahtivani, teren pe care l-ai vandut si ai incasat o alta caramida de bani ?
Ca ai dat " FALIMENT " in afaceri si ca ti-ai vandut apartamentul, aro si remorca si ai disparut din viata politica ESTI VINOVAT NUMAI TU.
DUPA CE AI BENEFICIAT DE ACESTE DREPTURI AI VOTAT IMPOTRIVA lEGII 42/1990
 Stiu si eu foarte bine ce ai facut in 22 decembrie 1989, dar in Casa Alba nu te-am vazut. Ai ramas sa pazesti SIRENA !
 Daca ai sange in vene si esti ALA CORECTUL scrie aici numele celor pe care nu-i consideri REVOLUTIONARI SI SUNT IMPOSTORI!
 Justitiaru nu a fost langa tine cand atarnai de sarma sirenei !
Pagini: 1 ... 14 15 [16]